Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-08, 00:44   #1861
kopamatakawa
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Kobietki, tu nie chodzi o to, że howdoi się nie szanuje dlatego dzwoni. Po prostu wkurzyła się i teraz doszedł żal wielki do tego, dlatego chce to wyjaśnić. Rozumiem jej postępowanie, jednak tego nie pochwalam. Dużo słów zapewne padnie podczas tej rozmowy, a on udowodni tylko, że nie warto płakać nie tyle przez niego, co za nim. Wiadomo, że uczuć się od razu człowiek nie pozbędzie, jednak z czasem będzie coraz lepiej. Na początku też dziewczyny mi pisały o tym żebym dała czasowi czas, trochę się wkurzałam, że truizmami mi tu rzucają. Jednak z perspektywy właśnie tego czasu muszę powiedzieć, że miały rację. Howdoi też się pozbiera, a jeśli dzięki temu, że zadzwoni ma się przekonać, że to gnojek do potęgi entej to ok. Poryczy, pożałuje i już więcej tego nie zrobi. Mam nadzieję.
Stary 2011-02-08, 00:47   #1862
CrazyOlcia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość

CrazyOlcia, koniec mazania się. Ocieramy łzy i idziemy dalej.
Noo...qrdee.. to nie takie łatwe! Wszędzie widzę rzeczy kojarzące mi się z nim.. i trudno mi.. zapomnieć o tym co było..
A do tego.. rana jest świeża.. i jeszcze się będzie długo sączyć..

Qrwaa.. i te przyzyczajenie, że zawsze rano jak wracał z pracy.. pisałam mu sms'a... i jak wstawał.. i na dobranoc.. qrdeee.. brakuje mi tego.. schowałam komórkę, żeby nie pisać.. jak mi smutno.. jak żal.. że tak jest a nie inaczej.. qrdeeeeeeeeeeeeeee.!!!
Wyprawa życia -> już niedługo
Generalnie zmiany Duuuuuuuuużo zmian!

Żyjeeeeee...Kolooooorami.. !!!

Edytowane przez CrazyOlcia
Czas edycji: 2011-02-08 o 00:53
CrazyOlcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 00:52   #1863
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CrazyOlcia Pokaż wiadomość
Noo...qrdee.. to nie takie łatwe! Wszędzie widzę rzeczy kojarzące mi się z nim.. i trudno mi.. zapomnieć o tym co było..
A do tego.. rana jest świeża.. i jeszcze się będzie długo sączyć..
Też tak miałam po zerwaniu. Wszystko w mieszkaniu kojarzyło mi się z nim. Nawet głupie wyjście do skepu, bo razem chodziliśmy tam. Powiedziałam sobie dość. Teraz mam napady sentymentu, bo on nie daje mi żyć zbytnio, jednak chodzę już do tego samego sklepu, tymi samymi ścieżkami. On nawet teraz mieszka w okolicy, a mnie to teatralnie już wali Także zajmij się sobą. Rób to co lubisz i co sprawia Ci przyjemność. Zawal się obowiązkami i będzie dobrze Czas zabliźnia rany.
Stary 2011-02-08, 00:59   #1864
CrazyOlcia
Rozeznanie

To najgorszy dzień w moim życiu..
Rozwód Rodziców..nie był tak bolesny.. to.. że kontakt z Mamą mi się urwał też nie..

Myślałam, że właśnie w nim odnajdę spokój.. otuchę.. harmonie..
To miała być wielka miłość do grobowej deski! Moja wielka miłość!
Jako starszkowie mieliśmy siedzieć przed kominkiem.. i wspominać kłotnie z młodości..
I kolekcjonować kolejne auta.. z serii Rover'ków..

I ten ból.. że się go kocha.. ;( z***ane uczucie.. gdy się go nie ma już przy sobie.. ;(

Czas edycji: 2011-02-08 o 01:05
Stary 2011-02-08, 01:11   #1865
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Oni tylko na to czekają. Po co dawać im tą satysfakcje i zwiększać ich ego? Howdoi, on i tak NIC nie zrozumie. Możesz tłumaczyć, produkować się, płakać, prosić, błagać o chociaż pare słów wyjaśnień. A ten Ci odpowie, że je kanapkę. No kretyn.

Dziękuję kochane wypłakałam się w łazience i jest mi lepiej aż mnie pęcherz boli od zimnych kafelek :P

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Kobietki, tu nie chodzi o to, że howdoi się nie szanuje dlatego dzwoni. Po prostu wkurzyła się i teraz doszedł żal wielki do tego, dlatego chce to wyjaśnić. Rozumiem jej postępowanie, jednak tego nie pochwalam. Dużo słów zapewne padnie podczas tej rozmowy, a on udowodni tylko, że nie warto płakać nie tyle przez niego, co za nim. Wiadomo, że uczuć się od razu człowiek nie pozbędzie, jednak z czasem będzie coraz lepiej. Na początku też dziewczyny mi pisały o tym żebym dała czasowi czas, trochę się wkurzałam, że truizmami mi tu rzucają. Jednak z perspektywy właśnie tego czasu muszę powiedzieć, że miały rację. Howdoi też się pozbiera, a jeśli dzięki temu, że zadzwoni ma się przekonać, że to gnojek do potęgi entej to ok. Poryczy, pożałuje i już więcej tego nie zrobi. Mam nadzieję.

bardzo fajnie to napisałaś już mi jest lepiej
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 01:13   #1866
kopamatakawa
Rozeznanie

howdoi ale nie zadzwoniłaś?

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
już mi jest lepiej
I to jest najważniejsze. To forum naprawdę pomaga Fajna z Ciebie kobietka, wiesz?
Stary 2011-02-08, 01:18   #1867
Fubizka
Zakorzenienie

Słuchajcie, odwaliłam chyba akcję miesiąca...
Malla - wprosiłam się Chociaż naprawdę nie zamierzałam do ostatniej chwili. Auto mi nawaliło, więc on po mnie przyjechał swoim, pojechaliśmy pozałatwiać różne rzeczy i potem ja miałam go podrzucić TAM i wrócić do domu. Odjechałam od niego 20 metrów pod tym klubem i...

...rozbiłam mu auto!!!

W tak głupi sposób, że nawet wstyd mi tutaj to opisać Co więcej w tak głupi sposób, że wstydziłam się z tego auta w ogóle wysiąść i spojrzeć w oczy temu poszkodowanemu kierowcy... Wysiadam, zaczynam się tłumaczyć i przepraszać go, nie wiem w ogóle co mam powiedzieć, ten kierowca spoko luz, więc trochę odetchnęłam idzie mój chłopak, więc ja już nie wiem którego mam przepraszać Chłopak do mnie z taką zrezygnowaną miną cichym głosem: "co Ty zrobiłaś...?". Mi zrobiło się jeszcze głupiej, więc w tym momencie miałam pewnie tak z metr dwadzieścia wzrostu, taka się mała zrobiłam... I jeszcze zwalili się jego znajomi, którzy wszystko widzieli Czekam na zj.ebkę od niego, ale zamiast mnie ochrzaniać zaczął mnie pocieszać, nie no naprawdę zachował się, jak kochany misiek Aż byłam w szoku, bo biorąc pod uwagę co odwaliłam, to ja bym taką osobę przynajmniej "skrytykowała". No i w związku z tym, że miałam totalnego smuta, wyciągnęli mnie do tego klubu "chociaż na godzinkę"

I przepraszając go z taką totalną rezygnacją mówię "pewnie mi już w życiu nie dasz auta, co..." a on "no prawdę mówiąc właśnie dam Ci jeszcze dzisiaj". No kochany był

Cytat:
Napisane przez annonim Pokaż wiadomość
Wkurzam się na fryzjera. Poszłam podciąć końcówki, a teraz czuję się, jakbym miała połowę włosów mniej
Skąd ja to znam

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
A to tak jak ja wiecznie jestem na etapie zapuszczania źle opitolonych włosów ostatnio mi obcięła jakieś 6-7cm za dużo - dawno nie używałam waxa tak regularnie jak teraz
Nie wypadają Ci włosy od tego Waxa?

Cytat:
Wiecie co mnie najbardziej wkurza u fryzjerek? TĘPE NOŻYCZKI. Jak mi obetnie te 5 cm za dużo, co sie praktycznie zawsze zdarza to jeszcze pół biedy, 2 miesiące i będą takie same, gorzej jak mi tak obetnie, że po tygodniu wszystkie końce rozdwojone i tak jakby "pozaciągane":confuse d:. Ostatnio byłam u innego fryzjera i cud, ponad miesiąc minął, suszę włosy jak zawsze, prostuje od czasu do czasu, a końce nienaruszone.
To też klasyka, mi raz w życiu, przed studniówką, przycinali włosy nie nożyczkami, tylko taką maszynką - żeby nie było mam długie włosy za ramiona, więc to nie żadne "golenie" Baaardzo długo mi się potem nie rozdwajały i nie niszczyły, chociaż wtedy w ogóle o nie nie dbałam.

Cytat:

Sms od byłego z ostatniej chwili : całowałem się z Kamilą
Odwołuję wszystkie obelgi, które na niego pisałam. Byłyby dla tego pajaca komplementem. Takiego buraka pastewnego powinni zgłosić do księgi Guinessa.
Cytat:
W jednym momencie z za***istego humoru czuje ,że ktoś mi wyrwał serce, wali jak opętane :/ już jestem zalana łzami ... Nie wytrzymam tego
tydzień po rozstaniu już inną ma
Dokładnie znam stan, który opisujesz. Ten prostak zrobił Ci to specjalnie, wiedział, że tak będzie. Gość nie jest wart nawet jednej Twojej myśli, ale co z tego, skoro Twoje serce tego nie rozumie. Ale z czasem zrozumiesz i podziękujesz jeszcze tej Kamili, że wzięła sobie tego śmiecia na przechowanie.

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Cham. Ciekawe co on chce osiągnąć...

Jeśli chce dać Ci do zrozumienia, że nie ma szans na powrót - dobrze, mimo że nie pochwalam formy, to łatwiej jest się podnieść jeśli nie ma nadziei...jeśli eks nie wzbudza słodkiego rozrzewnienia, a złość.

Jeśli chce pokazać, jaki jest boski, żebyś była zazdrosna i żałowała...

Ech...
Elve, szczerze wątpię, że on tutaj myślał o czymkolwiek innym niż własny debilny łeb i pochwalenie się jaki z niego kozak. Ale jak to mawiają demotywatory, większe kozaki od niego, to u dziadka za szopą na gnojówce rosną.
Cytat:
Na prawdę się trzymałam, aż jestem pod wrażeniem, do teraz...
Wiecie na co mam ochotę ? zadzwonić do Niego i zapytać dlaczego? Czym na to sobie zasłużyłam ? Dlaczego jeszcze tydzień temu mnie obejmował, dotykał, całował , kochał się ze mną ? Bo mu się gzić chciało? Dlaczego przez jakąś typiarę mnie odtrącił... czy jakaś nowo poznana panna jest w stanie zakończyć coś co było takie piekne?
howdoi - to nie było piękne, bo on nie jest piękny. Jest parszywym chamem, którego niestety kochasz, ale przejdzie Ci, jestem tego pewna. Dobrze, że z Tobą zerwał, bo ta słoma z butów by prędzej czy później wyszła.

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ----------

Cytat:
bardzo fajnie to napisałaś już mi jest lepiej
Całe szczęście! Rozumiem Twoją reakcję bardzo dobrze, ale to nie zmienia faktu, że zwyczajnie nie warto dla takiego typa mrozić pęcherza na kafelkach Spokojnej nocy!

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-02-08 o 01:20
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 01:28   #1868
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
howdoi ale nie zadzwoniłaś?

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

I to jest najważniejsze. To forum naprawdę pomaga Fajna z Ciebie kobietka, wiesz?

heh dlaczego?
wiesz co jeszcze napisał? że nie wie czy się z nią nie będzie całował... : i napisał abym nie robiła głupstw. to zapytałam czy ja etz mogę robić to co Ty ? a On: nie rób głupstw. Dodał,ze jesli bym to zrobiła nie odezwał by się do mnie.

A Ty czemu nie śpisz?

Edytowane przez howdoi
Czas edycji: 2011-02-08 o 01:39
Stary 2011-02-08, 01:34   #1869
Fubizka
Zakorzenienie

Nie pytaj go czy możesz robić to, co on, pokaż mu, że to dla Ciebie jest oczywiste. Jak już musisz odpisać na smsa "nie rób głupstw", to napisz "nie mam w zwyczaju robić głupstw". Nie daj mu sobą pomiatać. Później będziesz tego żałowała. Czasami naprawdę lepiej przetrzymać swój ból i unieść się honorem. Dla niego teraz powinno być oczywiste, że jesteś otwarta na wszystkich mężczyzn, oprócz niego (PS. Nawet jak w środku czujesz, że jest dokładnie odwrotnie ).

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-02-08 o 01:36
Stary 2011-02-08, 01:38   #1870
siaaaa
Zadomowienie

Howdoi, to dobrze, że już jest lepiej. Ja też doskonale Cie rozumiem, nie jest łatwo przejść obojętnie koło takiego chamstwa.

Fubizka
, rozwaliłaś facetowi auto? Co Ty zrobiłaś?!
Ale on spoko, pełen luuuuz...

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
No i w związku z tym, że miałam totalnego smuta, wyciągnęli mnie do tego klubu "chociaż na godzinkę"
I postawiłaś na swoim. Będzie już wiedział na przyszłość, żeby zabierać Cie bez gadania tam gdzie chcesz.

Cytat:
Odwołuję wszystkie obelgi, które na niego pisałam. Byłyby dla tego pajaca komplementem. Takiego buraka pastewnego powinni zgłosić do księgi Guinessa.
Dooobre

Cytat:
heh dlaczego?
wiesz co jeszcze napisał? że nie wie czy się z nią nie będzie całował... : i napisał abym nie robiła głupstw. to zapytałam czy ja etz mogę robić to co Ty ? a On: nie rób głupstw.
Sam nie zje a drugiemu nie da. A co by nie dał. Właśnie że da. On już tu nie ma nic do gadania
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 01:38   #1871
CrazyOlcia
Rozeznanie

Mi to chyba nic nie pomoże... jestem beznadziejnym przypadkiem!

Nie dość, że od kilku dni w ogóle..nie sypiam.. non stop chce mi się płakać..
Otwieram lodówkę.. myśle o nim.. o wspólnych zakupach.. idę do pokoju.. kominek.. i znowu wspólne.. chwile.. jak zaczeliśmy sie spotykać.. pierwsze pocałunki.. w łazience.. wanna.. zawsze mówił, że w niej nie da się kąpać, bo jest za mała..zawsze się z tego śmiałam.. i szczoteczka, która zawsze na niego czekała..
No i w łazience na lustrze..zostawiłam dla Niego..buziaka-szminkowego.. żeby rano.. wiedział, że go kocham...
A w sypialni to już istna katastrofa.. pomijam sprzęt który od niego dostałam..ale poduchy, które uwielbiał..zawsze mówił, że taką ilość poduszek będziemy mieć w naszym domu.. żeby za każdym obrotem.. mógł zmiętolić pod głową kolejną..
Na parapecie leżą miśki od niego..

Nooo.. i ta piperzona komórka.. i tapeta! Nie umiem jej zmienic.. on dalej wysyła mi buziaka..;(

A pod łóżkiem.. chusteczki.. jestem *******nięta.. ryczę.. krzycze.. tupie nogami.. nie wiem co mam już z sobą zrobić..

W głowie mam wspólne spędzone dni.. nawet te ostatnie.. jak.. byliśmy kupić jego nowe auto
I jeszcze słucham jego muzyki.. żeby już chyba całkiem się dobić!

Czas edycji: 2011-02-08 o 01:42
Stary 2011-02-08, 01:43   #1872
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
heh dlaczego?
wiesz co jeszcze napisał? że nie wie czy się z nią nie będzie całował... : i napisał abym nie robiła głupstw. to zapytałam czy ja etz mogę robić to co Ty ? a On: nie rób głupstw.

A Ty czemu nie śpisz?
Dlatego fajna, bo z tego co pisałaś i piszesz wygląda, że masz głowę na karku. Do tego jesteś sympatyczna
A niech się całuje na zdrowie. Tutaj przytoczę pewną true story jak to laska całowała się wielce z jakimś kolesiem na imprezie. Potem miała problemy właśnie z usteczkami poważne. Poszła do lekarza, badania i te sprawy. Okazało się, że to trupi jad... Zaraz policja, o co chodzi w ogóle? Okazało się, że koleś trzymał w domu zwłoki swojej dziewczyny, narzeczonej, czy żony i odbywał z nią stosunki i całował ją. Niech lepiej uważa, ten Twój eksio śmieszny kogo całuje. Całe szczęście, że już nie Ciebie. A czy Ty możesz robić to co on? A po co, z byle kim? Jak on? Lepiej znaleźć sobie super faceta i z nim się całować, a po co Ci przyzwolenie od byłego? O Twoje głupstwa niech on się nie martwi, bo akurat głupia to Ty nie jesteś, w przeciwieństwie do tego pana. Obojętność, to zaboli go najbardziej, a dla Ciebie będzie najlepszym lekarstwem. Ty rozkwitniesz jak kwiatuszek na wiosnę, a on niech się skręca
Uciekam spać o 6.30 wstawanko i kolejny dzień szkolonka. Buziaczki moje piękne
Stary 2011-02-08, 01:43   #1873
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Nie pytaj go czy możesz robić to, co on, pokaż mu, że to dla Ciebie jest oczywiste. Jak już musisz odpisać na smsa "nie rób głupstw", to napisz "nie mam w zwyczaju robić głupstw". Nie daj mu sobą pomiatać. Później będziesz tego żałowała. Czasami naprawdę lepiej przetrzymać swój ból i unieść się honorem. Dla niego teraz powinno być oczywiste, że jesteś otwarta na wszystkich mężczyzn, oprócz niego (PS. Nawet jak w środku czujesz, że jest dokładnie odwrotnie ).
]

Serio pomagacie mi aż się uśmiecham
Stary 2011-02-08, 01:43   #1874
Fubizka
Zakorzenienie

siaaaa - pojechałam po całości można powiedzieć

W obliczu ostatnich wątków o tym, że facet robi aferę, że laska nie tak wsiada do auta i trzaska drzwiami, to jestem w szoku, że wciąż jesteśmy razem

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-02-08 o 01:57
Stary 2011-02-08, 01:59   #1875
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Dlatego fajna, bo z tego co pisałaś i piszesz wygląda, że masz głowę na karku. Do tego jesteś sympatyczna
A niech się całuje na zdrowie. Tutaj przytoczę pewną true story jak to laska całowała się wielce z jakimś kolesiem na imprezie. Potem miała problemy właśnie z usteczkami poważne. Poszła do lekarza, badania i te sprawy. Okazało się, że to trupi jad... Zaraz policja, o co chodzi w ogóle? Okazało się, że koleś trzymał w domu zwłoki swojej dziewczyny, narzeczonej, czy żony i odbywał z nią stosunki i całował ją. Niech lepiej uważa, ten Twój eksio śmieszny kogo całuje. Całe szczęście, że już nie Ciebie. A czy Ty możesz robić to co on? A po co, z byle kim? Jak on? Lepiej znaleźć sobie super faceta i z nim się całować, a po co Ci przyzwolenie od byłego? O Twoje głupstwa niech on się nie martwi, bo akurat głupia to Ty nie jesteś, w przeciwieństwie do tego pana. Obojętność, to zaboli go najbardziej, a dla Ciebie będzie najlepszym lekarstwem. Ty rozkwitniesz jak kwiatuszek na wiosnę, a on niech się skręca
Uciekam spać o 6.30 wstawanko i kolejny dzień szkolonka. Buziaczki moje piękne

Od dziś jest to moje motto

Dobranoc

---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ----------

Cytat:

Otwieram lodówkę.. myśle o nim.. o wspólnych zakupach.. idę do pokoju.. kominek.. i znowu wspólne.. chwile.. jak zaczeliśmy sie spotykać.. pierwsze pocałunki.. w łazience.. wanna.. zawsze mówił, że w niej nie da się kąpać, bo jest za mała..zawsze się z tego śmiałam.. i szczoteczka, która zawsze na niego czekała..
No i w łazience na lustrze..zostawiłam dla Niego..buziaka-szminkowego.. żeby rano.. wiedział, że go kocham...
A w sypialni to już istna katastrofa.. pomijam sprzęt który od niego dostałam..ale poduchy, które uwielbiał..zawsze mówił, że taką ilość poduszek będziemy mieć w naszym domu.. żeby za każdym obrotem.. mógł zmiętolić pod głową kolejną..

Nooo.. i ta piperzona komórka.. i tapeta! Nie umiem jej zmienic.. on dalej wysyła mi buziaka..;(

A pod łóżkiem.. chusteczki.. jestem *******nięta.. ryczę.. krzycze.. tupie nogami.. nie wiem co mam już z sobą zrobić..

W głowie mam wspólne spędzone dni.. nawet te ostatnie.. jak.. byliśmy kupić jego nowe auto

Rozmowy tutaj Ci pomogą, widzę to po swoim przypadku z resztą na pewno przeczytałaś jakiś fragment o mnie i o moim byłym...
;/

Dziewczyny świetnie doradzają i potrafią podnieść na duchu
Stary 2011-02-08, 02:03   #1876
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:

Fubizka
, rozwaliłaś facetowi auto? Co Ty zrobiłaś?!
Ale on spoko, pełen luuuuz...
I postawiłaś na swoim. Będzie już wiedział na przyszłość, żeby zabierać Cie bez gadania tam gdzie chcesz.
HAHAHA No Malla powiedziała, że mam działać, to wyciągnęłam ciężką artylerię, chrzanić półśrodki

---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ----------

Cytat:

Pierwszym krokiem do postawienia się do pionu będzie zdecydowanie usunięcie tych wszystkich romantyczno-sentymentalnych przedmiotów. Nie ma nie umiem, nie umieć to Ty możesz wyrecytować wiersza w dialekcie mandaryńskim, usunąć tapetę i wywalić rzeczy, to każdy potrafi

Ja po rozstaniu wyrzuciłam na śmietnik WSZYSTKO, co on mi kiedyś dał, lub co mieliśmy wspólne - niewiele razy w życiu czułam podobne oczyszczenie, jak wtedy.
Stary 2011-02-08, 02:12   #1877
CrazyOlcia
Rozeznanie

Jedyne co teraz robie.. to siedzę.. ryczę.. i gadam sama do siebie..wsłuchując się w ciszę..

Mój TŻ.. ex TŻ jest właśnie na nocce w pracy.. a ja standardowo obudzę się przed 6.. zeby wysłać mu sms'a..
Jutro będę wyglądać jak potwór.. z podpuchniętymi oczami..
Nie potrafię nic wyrzucić.. dziś jeszcze łądnie poskładałam jego bokserki..
chodzę w jego kapciach.. jakbym miała wrażenie, ze jest bliżej...

Jestem beznadziejnym przypadkiem..
Było nam naprawdę dobrzeeee.. qrwaaa.. gdybym go nie kochała.. to byłby luz.. aaaaaa.. tu.. on jest dla mnie taki ważny..
I w ogole..wszystko teraz jest do dupy!

Nooo..i nie umiem.. po prostu nie umiem usunąć.. zdjęć z nk.. wspólnych zdjęć..
Nie umiem.. usunąć.. tapety w komórceee...
Nie umiem.. wykasować naszych zdjęć.. z ramki cyfrowej.. ani z tapety lapka..

Katastrofen!

Czas edycji: 2011-02-08 o 02:14
Stary 2011-02-08, 02:17   #1878
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Jedyne co teraz robie.. to siedzę.. ryczę.. i gadam sama do siebie..wsłuchując się w ciszę..

Mój TŻ.. ex TŻ jest właśnie na nocce w pracy.. a ja standardowo obudzę się przed 6.. zeby wysłać mu sms'a..
Jutro będę wyglądać jak potwór.. z podpuchniętymi oczami..
Nie potrafię nic wyrzucić.. dziś jeszcze łądnie poskładałam jego bokserki..
chodzę w jego kapciach.. jakbym miała wrażenie, ze jest bliżej...

Było nam naprawdę dobrzeeee.. qrwaaa.. gdybym go nie kochała.. to byłby luz.. aaaaaa.. tu.. on jest dla mnie taki ważny..

Nooo..i nie umiem.. po prostu nie umiem usunąć.. zdjęć z nk.. wspólnych zdjęć..
Nie umiem.. usunąć.. tapety w komórceee...
Nie umiem.. wykasować naszych zdjęć.. z ramki cyfrowej.. ani z tapety lapka..

Katastrofen!
Spokojnie, nie jesteś beznadziejnym przypadkiem Po prostu rozstanie boli bardziej, niż teoretycznie możnaby się spodziewać. Prawie zawsze tak jest. Ale nie pogrążaj się, bo może być jeszcze gorzej i im niżej upadasz, tym trudniej potem wstać.
Stary 2011-02-08, 02:28   #1879
CrazyOlcia
Rozeznanie

Już nawet nie wspomne..ze brakuje mi jego dotyku...buziaków...a..o sexiku to juz nie wspomne..

Czeka mnie długa rehabilitacja..
Będzie pewnie ciężko..

Niedługo prawoodpobnie wyjeźdźam na wakacjeee..moze wtedy trochę ucieknę od tematu.. i zapomneee.. choć myślę,że on zawsze mimo wszystko będzie w moim sercu..po porstu ma tam już swoją miejscówkę..

I jeszcze perspektywa spędzenia walentynek samotnie.. A miało być tak pięknie.. już wymyśliłam kolację..kupiłam strój..zeby..rozpalić jego wszystkie zmysły..
No i lipa..;(

Czas edycji: 2011-02-08 o 02:31
Stary 2011-02-08, 02:38   #1880
Fubizka
Zakorzenienie

Zostanie w sercu, ale tylko jako wspomnienie Rehabilitacja na pewno będzie długa, będą lepsze i gorsze momenty, ale kiedyś będzie już całkiem dobrze i o tym pamiętaj, cierpiąc.
Stary 2011-02-08, 02:42   #1881
CrazyOlcia
Rozeznanie

Cytat:
Zostanie w sercu, ale tylko jako wspomnienie Rehabilitacja na pewno będzie długa, będą lepsze i gorsze momenty, ale kiedyś będzie już całkiem dobrze i o tym pamiętaj, cierpiąc.
Pocieszające..

Aczkolwiek.. perspektywa tego,że on będzie już tylko wspomnieniem.. jest.. katastrofalna.. nigdy nie myślałam, że tak się.. to wszystko skończy.. bo.. marzenia..wspólne plany..były po porstu piękne.. a ja uważałam, że praktycznie mam świat w swoich rękach.. myslałam, że mam wszystko..

Studia, kochającego Wyjątkowego Mężczyznę.. i plany na przyszłość..

A teraz mój świat runął..przez głupotę, niedomówienia.. fochy..nerwy.. wonty.. i cząstka mnie umarła..

Stary 2011-02-08, 02:50   #1882
Fubizka
Zakorzenienie

Wciąż masz cały swój świat, studia, pasje, plany, tylko jeden element się zmienił - mężczyzna. Chociaż pewnie dla Ciebie w tej chwili najważniejszy. Ale to tylko jeden element i zastąpi go kiedyś ten, który będzie tym elementem na zawsze, na dobre i na złe a nie do czasu focha czy pretensji.
Stary 2011-02-08, 02:56   #1883
CrazyOlcia
Rozeznanie

Cytat:
Wciąż masz cały swój świat, studia, pasje, plany, tylko jeden element się zmienił - mężczyzna. Chociaż pewnie dla Ciebie w tej chwili najważniejszy. Ale to tylko jeden element i zastąpi go kiedyś ten, który będzie tym elementem na zawsze, na dobre i na złe a nie do czasu focha czy pretensji.
Dla mnie..to najważniejszy właśnie element.. który miał być już niezmienny...wszystko mogło się zmienić.. ale własnie nie On! :|
I jeszcze ta milcząca komórka..gdzie wcześniej.. co sekundę pisaliśmy do siebie..choćby z najmniejszą pierdołą..żeby mieć z sobą kontakt.. wiedzieć co się dzieje..
Gadaliśmy non stop.. a teraz cisza.. ktora mnie zabija..
Wiem,że nie ma co się użalać, że to jego wybór..że on jest świadomy..
To jest mój TŻ.. i nie wyobrażam sobie go z inną.. u boku! I ciężko mi.. w to uwierzyć, że jest już "ex".. :|

I w ogóle..z nerwów..boli mnie mega brzuch..

Czas edycji: 2011-02-08 o 03:07
Stary 2011-02-08, 08:02   #1884
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
zapytałam czy ja etz mogę robić to co Ty ? a On: nie rób głupstw. Dodał,ze jesli bym to zrobiła nie odezwał by się do mnie.

Cytat:
Sam nie zje a drugiemu nie da. A co by nie dał. Właśnie że da. On już tu nie ma nic do gadania
dobre podsumowanie

howdoi= tak jak dziewczyny pisały - bądź obojętna na jego prowokacje, dasz rade
jestes fajna babka więc na pewno lada dzien kogoś wartosciowego poznasz, wiosna juz tuz tuż

Cytat:

nie ejstes beznadziejnym przypadkiem....tylko malo czasu mineło ....
daj czasowi czasu a zobaczysz ze z dnia na dzien bedzie lepiej
A Jak długo byliście razem, bo mi umkneło?

Cytat:
To jest mój TŻ.. i nie wyobrażam sobie go z inną.. u boku! I ciężko mi.. w to uwierzyć, że jest już "ex".. :|
tez sobie nie wyobrażałam exexa (9 lat bylismy razem) z inna....a w sumie to dobrze ze ma ...co mi tam DO TEGO

mój potencjalny sie wczoraj jeszcze odezwał...napisął że jak będe taka chora to nie pozostanie mu nic innego jak mnie w domu odwiedzić a ja na to że niech zamawia słoneczną pogodę na weekend to ja postaram się wyzdrowieć bo mamy zaległy spacer

a tak wgl to DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNY

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-08 o 08:04
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 08:43   #1885
paradox16
Raczkowanie

Na facetów najbardziej działa olanie. Pamiętam jak mój były się nade mną pastwił, jak ja nie spałam po nocach, płakałam, miałam ochote wyć, schudłam 5 kg i w ogóle wyglądałam jak chodzący trup. A on tradycyjnie ustawiał sobie na gg opisy w stylu 'dzisiaj z K. "(wiedzial ze nienawidzę jego przyjaciółeczki z ktora nota bene mnie zdradzil jak jeszcze byl ze mna, o czym powiedzial mi dopiero po zerwaniu- chyba na dobicie), "impreza w ****", że jak to on nie szaleje. A ja siedzialam w domu i plakalam. Miał nawet czelność pisać do mojej przyjaciolki, ze jestem taka kochana, pewnie strasznie cierpie i on nie wie jak mi pomoc O.o
W pewnym momencie powiedziałam sobie stop. Wykasowałam jego nr gg, usunelam profil na nk, usunęłam jego numer telefonu. Chłopak po 4 miesiącach sielskiego życia (impreza za imprezą, zioło, wóda i nowe laski) odezwał się do mnie, niby zwykła rozmowa w stylu "co u Ciebie?", ale po kilku dniach przyznał się, że tęskni, że jestem fantastyczna itd. Nie wróciliśmy do siebie, kontakt jakoś ucichł i ja wreszcie mogłam odkryć Jego, który był tak blisko mnie chociaz tego nie widzialam

Na byłym się później zemściłam odnawiając z Nim znajomość, dając ogromne nadzieje na to, że do siebie wrócimy, po czym po jego wielkim wywodzie (podziwiam że zdobył się na taką śmiałość) o tym, że tak strasznie żałuje że zerwaliśmy, że tęskni za mną i takie tam blablabla oznajmiłam mu tylko z uśmiechemm "już mam chłopaka". Boską miał minę obecny facet mi wybaczył tą "akcję", tym bardziej, że NIC z byłym nie robiłam jak już byłam z obecnym
paradox16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 08:47   #1886
marg0lcia
Zadomowienie

Dzień dobry

Ale piękny dzień Słoneczko świeci, mam dobry humor, czuję się piękna
Znów zaczęłam ćwiczyć, od przyszłego tyg zaczynam biegać Czuć wiosnę Aż żyć się chce

I dostałam okresu Więc nie jestem w ciąży hehehe.

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 09:13   #1887
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
W obliczu ostatnich wątków o tym, że facet robi aferę, że laska nie tak wsiada do auta i trzaska drzwiami, to jestem w szoku, że wciąż jesteśmy razem
Potrzebował kierowcy, to co miał zrobić? Zacisnął ząbki i przemilczał

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Nie wypadają Ci włosy od tego Waxa?
Wręcz przeciwnie Rosną jak porąbane

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Napisane przez paradox16 Pokaż wiadomość
Na byłym się później zemściłam odnawiając z Nim znajomość, dając ogromne nadzieje na to, że do siebie wrócimy, po czym po jego wielkim wywodzie (podziwiam że zdobył się na taką śmiałość) o tym, że tak strasznie żałuje że zerwaliśmy, że tęskni za mną i takie tam blablabla oznajmiłam mu tylko z uśmiechemm "już mam chłopaka". Boską miał minę obecny facet mi wybaczył tą "akcję", tym bardziej, że NIC z byłym nie robiłam jak już byłam z obecnym
Nie rób drugiemu co tobie niemiłe...nie stosuję takich zagrywek, sprowadzałyby mnie do poziomu, który uważam za leżący poniżej mojej godności.

Wyrosłam, albo co.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
I dostałam okresu Więc nie jestem w ciąży hehehe.
Uf

Chociaż moja znajoma miała okres przez pierwsze 2 miechy ciąży, hihihi.
Stary 2011-02-08, 09:26   #1888
Miviki666
Zadomowienie

Noc była straszna. Płakałam bo miałam głowe pełną wspomnien, których nie mogłam wyrzucic.... wszystko mi sie z nim kojarzy, perfumy od niego, miejsca, puby, nawet głupi toto mix do którego chodziliśmy mimo że był jaki był to strasznie mi go brakuje. Patrze na telefon z tą nadzieją ,że może jednak...ale wiem ,że to już nigdy nie nastąpi.....Boje się wyjść na miasto, bo nie chce go zobaczyć....Prosze teraz koleżanke i jej chłopaka żeby przyszli bo jak siedze tu sama to tylko płacze i wpadam w histerię, bo nie mogę się w tym wszystkim odnalezc
Stary 2011-02-08, 09:28   #1889
marg0lcia
Zadomowienie

Dziewczyny, mam taki pomysł na włosy

W październiku farbowałam na czarno, farbuję na ten kolor od 5 lat, w międzyczasie miałam rude. Teraz mam takie mysie odrosty i ten czarny się zmył i jest taki brązowy, trochę wpada w kasztanowy, wczoraj koleżanka stwierdziła, że wyglądają, jakbym specjalnie je tak ufarbowała i są ładne :|

Wymyśliłam sobie, że w marcu zrobiłabym tak: http://img832.imageshack.us/i/34276160.jpg/ podobne do mojego naturalnego albo w ostateczności mniej więcej coś takiego: http://img828.imageshack.us/i/images111w.jpg/

Myślicie, że takie przejście jest możliwe? Już raz próbowałam zejść do blondu, wydałam ok150zł i w przeciągu 20godzin byłam znowu czarna Nie chcę drugi raz popełnić błędu i wolę się poradzić

Przepraszam, że tak zmieniam temat, ale naprawdę byłam wdzięczna za Wasze opinie

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 09:43   #1890
CrazyOlcia
Rozeznanie

Qrdee.. no i znowu w nocy nie wytrzymałam..napisałam do niego dwa sms'y..ale nie odpisał..
Jakbym znowu normalnie czekała..jak zakodowana, o 6 jak on wychodzi z pracy.. napisz mu sms'a..
No i po 6 w końcu zasnęłam.. zupełnie nie wiem jak.. pamiętam, że jeszcze ocierałam łzy...

Pod łóżkiem.. biało od chusteczek.. oczy oczywiście zapuchnięte..

Mielismy wiele współnych planów.. i myślałąm, że jednak damy radę, żeee.. będzie wszystko ok.. żeee.. jednak jakoś.. jakoś to będzie.. a tu.. niestety..

Dzisiaj się z nim jeszcze spotykam.. żeby.. zabrać wszystkie swoje rzeczy od niego.. bo ostatnio powoiedział, żebym tego nie robiła..
QrwA!Myslę,że będę miała problem z wyjściem.. żeee.. nie dam rady.. no i że jak durna będę ryczeć..

Qrwa! On jest już wolny! Wiem.. każda kumpela mi piszę,, która nas znała z realu i z opiwieści, zebym dała se spokój.. że.. widocznie, tak miało być.. żee.. może nie kocha, aż tak bardzo.. żeby być skłonny do poświęceń.. i mieszkać.. żyć.. być ze mną.. wszystkim za złość..

Serce złamane.. krwawi..ciągle płaczeee.. i nie potrafię.. nie budzić się i nie patrzyć na Nasze zdjęcia.. i.. wysyłanego buziaka z tapety komórki..

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości