|
|
#1861 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Kobietki, tu nie chodzi o to, że howdoi się nie szanuje dlatego dzwoni. Po prostu wkurzyła się i teraz doszedł żal wielki do tego, dlatego chce to wyjaśnić. Rozumiem jej postępowanie, jednak tego nie pochwalam. Dużo słów zapewne padnie podczas tej rozmowy, a on udowodni tylko, że nie warto płakać nie tyle przez niego, co za nim. Wiadomo, że uczuć się od razu człowiek nie pozbędzie, jednak z czasem będzie coraz lepiej. Na początku też dziewczyny mi pisały o tym żebym dała czasowi czas, trochę się wkurzałam, że truizmami mi tu rzucają. Jednak z perspektywy właśnie tego czasu muszę powiedzieć, że miały rację. Howdoi też się pozbiera, a jeśli dzięki temu, że zadzwoni ma się przekonać, że to gnojek do potęgi entej to ok. Poryczy, pożałuje i już więcej tego nie zrobi. Mam nadzieję.
|
#1862 |
|
Rozeznanie
|
Noo...qrdee.. to nie takie łatwe! Wszędzie widzę rzeczy kojarzące mi się z nim.. i trudno mi.. zapomnieć o tym co było..
A do tego.. rana jest świeża.. i jeszcze się będzie długo sączyć.. ![]() Qrwaa.. i te przyzyczajenie, że zawsze rano jak wracał z pracy.. pisałam mu sms'a... i jak wstawał.. i na dobranoc.. qrdeee.. brakuje mi tego.. schowałam komórkę, żeby nie pisać.. jak mi smutno.. jak żal.. że tak jest a nie inaczej.. qrdeeeeeeeeeeeeeee.!!!
Edytowane przez CrazyOlcia Czas edycji: 2011-02-08 o 00:53 |
|
|
|
#1863 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Także zajmij się sobą. Rób to co lubisz i co sprawia Ci przyjemność. Zawal się obowiązkami i będzie dobrze
|
|
#1864 |
|
Rozeznanie
|
To najgorszy dzień w moim życiu..
Rozwód Rodziców..nie był tak bolesny.. to.. że kontakt z Mamą mi się urwał też nie.. Myślałam, że właśnie w nim odnajdę spokój.. otuchę.. harmonie.. To miała być wielka miłość do grobowej deski! Moja wielka miłość! Jako starszkowie mieliśmy siedzieć przed kominkiem.. i wspominać kłotnie z młodości.. ![]() I kolekcjonować kolejne auta.. z serii Rover'ków.. ![]() I ten ból.. że się go kocha.. ;( z***ane uczucie.. gdy się go nie ma już przy sobie.. ;(
Edytowane przez CrazyOlcia Czas edycji: 2011-02-08 o 01:05 |
|
|
|
#1865 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję kochane wypłakałam się w łazience i jest mi lepiej aż mnie pęcherz boli od zimnych kafelek :P---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
bardzo fajnie to napisałaś już mi jest lepiej
|
||
|
|
|
#1866 |
|
Rozeznanie
|
howdoi ale nie zadzwoniłaś?
---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- I to jest najważniejsze. To forum naprawdę pomaga Fajna z Ciebie kobietka, wiesz?
|
#1867 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, odwaliłam chyba akcję miesiąca...
Malla - wprosiłam się Chociaż naprawdę nie zamierzałam do ostatniej chwili. Auto mi nawaliło, więc on po mnie przyjechał swoim, pojechaliśmy pozałatwiać różne rzeczy i potem ja miałam go podrzucić TAM i wrócić do domu. Odjechałam od niego 20 metrów pod tym klubem i... ...rozbiłam mu auto!!! W tak głupi sposób, że nawet wstyd mi tutaj to opisać Czekam na zj.ebkę od niego, ale zamiast mnie ochrzaniać zaczął mnie pocieszać, nie no naprawdę zachował się, jak kochany misiek Aż byłam w szoku, bo biorąc pod uwagę co odwaliłam, to ja bym taką osobę przynajmniej "skrytykowała". No i w związku z tym, że miałam totalnego smuta, wyciągnęli mnie do tego klubu "chociaż na godzinkę" ![]() I przepraszając go z taką totalną rezygnacją mówię "pewnie mi już w życiu nie dasz auta, co..." a on "no prawdę mówiąc właśnie dam Ci jeszcze dzisiaj". No kochany był Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Baaardzo długo mi się potem nie rozdwajały i nie niszczyły, chociaż wtedy w ogóle o nie nie dbałam.Odwołuję wszystkie obelgi, które na niego pisałam. Byłyby dla tego pajaca komplementem. Takiego buraka pastewnego powinni zgłosić do księgi Guinessa. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Całe szczęście! Rozumiem Twoją reakcję bardzo dobrze, ale to nie zmienia faktu, że zwyczajnie nie warto dla takiego typa mrozić pęcherza na kafelkach Spokojnej nocy!
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-02-08 o 01:20 |
||||||
|
|
|
#1868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
heh dlaczego? wiesz co jeszcze napisał? że nie wie czy się z nią nie będzie całował... : i napisał abym nie robiła głupstw. to zapytałam czy ja etz mogę robić to co Ty ? a On: nie rób głupstw. Dodał,ze jesli bym to zrobiła nie odezwał by się do mnie. A Ty czemu nie śpisz? Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-02-08 o 01:39 |
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pytaj go czy możesz robić to, co on, pokaż mu, że to dla Ciebie jest oczywiste. Jak już musisz odpisać na smsa "nie rób głupstw", to napisz "nie mam w zwyczaju robić głupstw". Nie daj mu sobą pomiatać. Później będziesz tego żałowała. Czasami naprawdę lepiej przetrzymać swój ból i unieść się honorem. Dla niego teraz powinno być oczywiste, że jesteś otwarta na wszystkich mężczyzn, oprócz niego (PS. Nawet jak w środku czujesz, że jest dokładnie odwrotnie
).
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-02-08 o 01:36 |
|
|
|
#1870 | |||
|
Zadomowienie
|
Howdoi, to dobrze, że już jest lepiej
Fubizka, rozwaliłaś facetowi auto? Co Ty zrobiłaś?! ![]() Ale on spoko, pełen luuuuz... ![]() Cytat:
. Będzie już wiedział na przyszłość, żeby zabierać Cie bez gadania tam gdzie chcesz .Cytat:
![]() Cytat:
Sam nie zje a drugiemu nie da. A co by nie dał . Właśnie że da. On już tu nie ma nic do gadania
|
|||
|
|
|
#1871 |
|
Rozeznanie
|
Mi to chyba nic nie pomoże... jestem beznadziejnym przypadkiem!
Nie dość, że od kilku dni w ogóle..nie sypiam.. non stop chce mi się płakać.. Otwieram lodówkę.. myśle o nim.. o wspólnych zakupach.. idę do pokoju.. kominek.. i znowu wspólne.. chwile.. jak zaczeliśmy sie spotykać.. pierwsze pocałunki.. w łazience.. wanna.. zawsze mówił, że w niej nie da się kąpać, bo jest za mała..zawsze się z tego śmiałam.. i szczoteczka, która zawsze na niego czekała.. ![]() No i w łazience na lustrze..zostawiłam dla Niego..buziaka-szminkowego.. żeby rano.. wiedział, że go kocham... A w sypialni to już istna katastrofa.. pomijam sprzęt który od niego dostałam..ale poduchy, które uwielbiał..zawsze mówił, że taką ilość poduszek będziemy mieć w naszym domu.. żeby za każdym obrotem.. mógł zmiętolić pod głową kolejną.. ![]() Na parapecie leżą miśki od niego.. Nooo.. i ta piperzona komórka.. i tapeta! Nie umiem jej zmienic.. on dalej wysyła mi buziaka..;( A pod łóżkiem.. chusteczki.. jestem *******nięta.. ryczę.. krzycze.. tupie nogami.. nie wiem co mam już z sobą zrobić.. ![]() W głowie mam wspólne spędzone dni.. nawet te ostatnie.. jak.. byliśmy kupić jego nowe auto I jeszcze słucham jego muzyki.. żeby już chyba całkiem się dobić!
Edytowane przez CrazyOlcia Czas edycji: 2011-02-08 o 01:42 |
|
|
|
#1872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A niech się całuje na zdrowie. Tutaj przytoczę pewną true story jak to laska całowała się wielce z jakimś kolesiem na imprezie. Potem miała problemy właśnie z usteczkami poważne. Poszła do lekarza, badania i te sprawy. Okazało się, że to trupi jad... Zaraz policja, o co chodzi w ogóle? Okazało się, że koleś trzymał w domu zwłoki swojej dziewczyny, narzeczonej, czy żony i odbywał z nią stosunki i całował ją. Niech lepiej uważa, ten Twój eksio śmieszny kogo całuje. Całe szczęście, że już nie Ciebie. A czy Ty możesz robić to co on? A po co, z byle kim? Jak on? Lepiej znaleźć sobie super faceta i z nim się całować, a po co Ci przyzwolenie od byłego? O Twoje głupstwa niech on się nie martwi, bo akurat głupia to Ty nie jesteś, w przeciwieństwie do tego pana. Obojętność, to zaboli go najbardziej, a dla Ciebie będzie najlepszym lekarstwem. Ty rozkwitniesz jak kwiatuszek na wiosnę, a on niech się skręca Uciekam spać o 6.30 wstawanko i kolejny dzień szkolonka. Buziaczki moje piękne
|
|
#1873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Serio pomagacie mi aż się uśmiecham ![]() ![]() |
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
siaaaa - pojechałam po całości można powiedzieć
W obliczu ostatnich wątków o tym, że facet robi aferę, że laska nie tak wsiada do auta i trzaska drzwiami, to jestem w szoku, że wciąż jesteśmy razem
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-02-08 o 01:57 |
|
|
|
#1875 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od dziś jest to moje motto ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- Cytat:
Rozmowy tutaj Ci pomogą, widzę to po swoim przypadku z resztą na pewno przeczytałaś jakiś fragment o mnie i o moim byłym...;/ Dziewczyny świetnie doradzają i potrafią podnieść na duchu |
||
|
|
|
#1876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Malla powiedziała, że mam działać, to wyciągnęłam ciężką artylerię, chrzanić półśrodki ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ---------- Cytat:
![]() Ja po rozstaniu wyrzuciłam na śmietnik WSZYSTKO, co on mi kiedyś dał, lub co mieliśmy wspólne - niewiele razy w życiu czułam podobne oczyszczenie, jak wtedy. |
||
|
|
|
#1877 |
|
Rozeznanie
|
Jedyne co teraz robie.. to siedzę.. ryczę.. i gadam sama do siebie..wsłuchując się w ciszę..
Mój TŻ.. ex TŻ jest właśnie na nocce w pracy.. a ja standardowo obudzę się przed 6.. zeby wysłać mu sms'a.. Jutro będę wyglądać jak potwór.. z podpuchniętymi oczami.. Nie potrafię nic wyrzucić.. dziś jeszcze łądnie poskładałam jego bokserki.. chodzę w jego kapciach.. jakbym miała wrażenie, ze jest bliżej... Jestem beznadziejnym przypadkiem.. Było nam naprawdę dobrzeeee.. qrwaaa.. gdybym go nie kochała.. to byłby luz.. aaaaaa.. tu.. on jest dla mnie taki ważny.. I w ogole..wszystko teraz jest do dupy! Nooo..i nie umiem.. po prostu nie umiem usunąć.. zdjęć z nk.. wspólnych zdjęć.. Nie umiem.. usunąć.. tapety w komórceee... Nie umiem.. wykasować naszych zdjęć.. z ramki cyfrowej.. ani z tapety lapka.. Katastrofen!
Edytowane przez CrazyOlcia Czas edycji: 2011-02-08 o 02:14 |
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu rozstanie boli bardziej, niż teoretycznie możnaby się spodziewać. Prawie zawsze tak jest. Ale nie pogrążaj się, bo może być jeszcze gorzej i im niżej upadasz, tym trudniej potem wstać.
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Rozeznanie
|
Już nawet nie wspomne..ze brakuje mi jego dotyku...buziaków...a..o sexiku to juz nie wspomne..
Czeka mnie długa rehabilitacja.. Będzie pewnie ciężko.. Niedługo prawoodpobnie wyjeźdźam na wakacjeee..moze wtedy trochę ucieknę od tematu.. i zapomneee.. choć myślę,że on zawsze mimo wszystko będzie w moim sercu..po porstu ma tam już swoją miejscówkę.. ![]() I jeszcze perspektywa spędzenia walentynek samotnie.. A miało być tak pięknie.. już wymyśliłam kolację..kupiłam strój..zeby..rozpalić jego wszystkie zmysły..No i lipa..;(
Edytowane przez CrazyOlcia Czas edycji: 2011-02-08 o 02:31 |
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Zostanie w sercu, ale tylko jako wspomnienie
Rehabilitacja na pewno będzie długa, będą lepsze i gorsze momenty, ale kiedyś będzie już całkiem dobrze i o tym pamiętaj, cierpiąc. |
|
|
|
#1881 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aczkolwiek.. perspektywa tego,że on będzie już tylko wspomnieniem.. jest.. katastrofalna.. nigdy nie myślałam, że tak się.. to wszystko skończy.. bo.. marzenia..wspólne plany..były po porstu piękne.. a ja uważałam, że praktycznie mam świat w swoich rękach.. myslałam, że mam wszystko.. Studia, kochającego Wyjątkowego Mężczyznę.. i plany na przyszłość.. ![]() A teraz mój świat runął..przez głupotę, niedomówienia.. fochy..nerwy.. wonty.. i cząstka mnie umarła..
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Wciąż masz cały swój świat, studia, pasje, plany, tylko jeden element się zmienił - mężczyzna. Chociaż pewnie dla Ciebie w tej chwili najważniejszy. Ale to tylko jeden element i zastąpi go kiedyś ten, który będzie tym elementem na zawsze, na dobre i na złe a nie do czasu focha czy pretensji.
|
|
|
|
#1883 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jeszcze ta milcząca komórka..gdzie wcześniej.. co sekundę pisaliśmy do siebie..choćby z najmniejszą pierdołą..żeby mieć z sobą kontakt.. wiedzieć co się dzieje.. Gadaliśmy non stop.. a teraz cisza.. ktora mnie zabija.. Wiem,że nie ma co się użalać, że to jego wybór..że on jest świadomy.. To jest mój TŻ.. i nie wyobrażam sobie go z inną.. u boku! I ciężko mi.. w to uwierzyć, że jest już "ex".. :| I w ogóle..z nerwów..boli mnie mega brzuch..
Edytowane przez CrazyOlcia Czas edycji: 2011-02-08 o 03:07 |
|
|
|
|
#1884 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
howdoi= tak jak dziewczyny pisały - bądź obojętna na jego prowokacje, dasz rade jestes fajna babka więc na pewno lada dzien kogoś wartosciowego poznasz, wiosna juz tuz tuż Cytat:
daj czasowi czasu a zobaczysz ze z dnia na dzien bedzie lepiej A Jak długo byliście razem, bo mi umkneło? Cytat:
mój potencjalny sie wczoraj jeszcze odezwał...napisął że jak będe taka chora to nie pozostanie mu nic innego jak mnie w domu odwiedzić a tak wgl to DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNY
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-08 o 08:04 |
||||
|
|
|
#1885 |
|
Raczkowanie
|
Na facetów najbardziej działa olanie. Pamiętam jak mój były się nade mną pastwił, jak ja nie spałam po nocach, płakałam, miałam ochote wyć, schudłam 5 kg i w ogóle wyglądałam jak chodzący trup. A on tradycyjnie ustawiał sobie na gg opisy w stylu 'dzisiaj z K.
"(wiedzial ze nienawidzę jego przyjaciółeczki z ktora nota bene mnie zdradzil jak jeszcze byl ze mna, o czym powiedzial mi dopiero po zerwaniu- chyba na dobicie), "impreza w ****", że jak to on nie szaleje. A ja siedzialam w domu i plakalam. Miał nawet czelność pisać do mojej przyjaciolki, ze jestem taka kochana, pewnie strasznie cierpie i on nie wie jak mi pomoc O.o W pewnym momencie powiedziałam sobie stop. Wykasowałam jego nr gg, usunelam profil na nk, usunęłam jego numer telefonu. Chłopak po 4 miesiącach sielskiego życia (impreza za imprezą, zioło, wóda i nowe laski) odezwał się do mnie, niby zwykła rozmowa w stylu "co u Ciebie?", ale po kilku dniach przyznał się, że tęskni, że jestem fantastyczna itd. Nie wróciliśmy do siebie, kontakt jakoś ucichł i ja wreszcie mogłam odkryć Jego, który był tak blisko mnie chociaz tego nie widzialam Na byłym się później zemściłam odnawiając z Nim znajomość, dając ogromne nadzieje na to, że do siebie wrócimy, po czym po jego wielkim wywodzie (podziwiam że zdobył się na taką śmiałość) o tym, że tak strasznie żałuje że zerwaliśmy, że tęskni za mną i takie tam blablabla oznajmiłam mu tylko z uśmiechemm "już mam chłopaka". Boską miał minę obecny facet mi wybaczył tą "akcję", tym bardziej, że NIC z byłym nie robiłam jak już byłam z obecnym
|
|
|
|
#1886 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ale piękny dzień Słoneczko świeci, mam dobry humor, czuję się piękna Znów zaczęłam ćwiczyć, od przyszłego tyg zaczynam biegać Czuć wiosnę Aż żyć się chce I dostałam okresu Więc nie jestem w ciąży hehehe.
|
#1887 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Wręcz przeciwnie Rosną jak porąbane ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
Wyrosłam, albo co. ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Uf ![]() Chociaż moja znajoma miała okres przez pierwsze 2 miechy ciąży, hihihi.
|
|
|
#1888 |
|
Zadomowienie
|
Noc była straszna. Płakałam bo miałam głowe pełną wspomnien, których nie mogłam wyrzucic.... wszystko mi sie z nim kojarzy, perfumy od niego, miejsca, puby, nawet głupi toto mix do którego chodziliśmy
mimo że był jaki był to strasznie mi go brakuje. Patrze na telefon z tą nadzieją ,że może jednak...ale wiem ,że to już nigdy nie nastąpi.....Boje się wyjść na miasto, bo nie chce go zobaczyć....Prosze teraz koleżanke i jej chłopaka żeby przyszli bo jak siedze tu sama to tylko płacze i wpadam w histerię, bo nie mogę się w tym wszystkim odnalezc
|
|
#1889 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam taki pomysł na włosy
![]() W październiku farbowałam na czarno, farbuję na ten kolor od 5 lat, w międzyczasie miałam rude. Teraz mam takie mysie odrosty i ten czarny się zmył i jest taki brązowy, trochę wpada w kasztanowy, wczoraj koleżanka stwierdziła, że wyglądają, jakbym specjalnie je tak ufarbowała i są ładne :| Wymyśliłam sobie, że w marcu zrobiłabym tak: http://img832.imageshack.us/i/34276160.jpg/ podobne do mojego naturalnego albo w ostateczności mniej więcej coś takiego: http://img828.imageshack.us/i/images111w.jpg/ Myślicie, że takie przejście jest możliwe? Już raz próbowałam zejść do blondu, wydałam ok150zł i w przeciągu 20godzin byłam znowu czarna Nie chcę drugi raz popełnić błędu i wolę się poradzić Przepraszam, że tak zmieniam temat, ale naprawdę byłam wdzięczna za Wasze opinie
|
#1890 |
|
Rozeznanie
|
Qrdee.. no i znowu w nocy nie wytrzymałam..napisałam do niego dwa sms'y..ale nie odpisał..
Jakbym znowu normalnie czekała..jak zakodowana, o 6 jak on wychodzi z pracy.. napisz mu sms'a.. No i po 6 w końcu zasnęłam.. zupełnie nie wiem jak.. pamiętam, że jeszcze ocierałam łzy... Pod łóżkiem.. biało od chusteczek.. oczy oczywiście zapuchnięte.. Mielismy wiele współnych planów.. i myślałąm, że jednak damy radę, żeee.. będzie wszystko ok.. żeee.. jednak jakoś.. jakoś to będzie.. a tu.. niestety.. ![]() Dzisiaj się z nim jeszcze spotykam.. żeby.. zabrać wszystkie swoje rzeczy od niego.. bo ostatnio powoiedział, żebym tego nie robiła.. QrwA!Myslę,że będę miała problem z wyjściem.. żeee.. nie dam rady.. no i że jak durna będę ryczeć.. Qrwa! On jest już wolny! Wiem.. każda kumpela mi piszę,, która nas znała z realu i z opiwieści, zebym dała se spokój.. że.. widocznie, tak miało być.. żee.. może nie kocha, aż tak bardzo.. żeby być skłonny do poświęceń.. i mieszkać.. żyć.. być ze mną.. wszystkim za złość.. Serce złamane.. krwawi..ciągle płaczeee.. i nie potrafię.. nie budzić się i nie patrzyć na Nasze zdjęcia.. i.. wysyłanego buziaka z tapety komórki..
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

Duuuuuuuuużo zmian!
Także zajmij się sobą. Rób to co lubisz i co sprawia Ci przyjemność. Zawal się obowiązkami i będzie dobrze
wypłakałam się w łazience i jest mi lepiej
Czekam na zj.ebkę od niego, ale zamiast mnie ochrzaniać zaczął mnie pocieszać, nie no naprawdę zachował się, jak kochany misiek 

Spokojnej nocy!
Sam nie zje a drugiemu nie da. A co by nie dał