Biura Podróży, opinie, doświadczenia - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-01, 14:39   #871
darla13
Rozeznanie

Dot.: Biura Podróży

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość

Ale ja też o takich własnie mówię Żadna siła nie zmusiłaby mnie do podróżowania autobusem.
Podaj jakieś rozsądne połączenie za rozsądną cenę do wakacyjnego kurortu...

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez darla13 Pokaż wiadomość
Podaj jakieś rozsądne połączenie za rozsądną cenę do wakacyjnego kurortu...
Bo z tego co wiem, to jedyne takie TLL, to Ryanair, Girona.
Stary 2011-02-02, 13:42   #872
Soso
Zakorzenienie

darla13 myślę, że określenie rozsądna cena dla wielu oznaczać będzie coś innego Ale jeśli urlopy spędza się tak jak ja - czyli lot do danego kraju, na miejscu wynajęcie samochodu i rajd przez kraj, to po prostu nie opłaca się jechać z biurem podróży, bo żadne nie oferuje za coś takiego atrakcyjnej ceny Nie mówiąc juz o tym, że wypady do państw europejskich inne niż na własną rękę, czyli organizowane przez biuro podróży oznaczają dla mnie sporą nieporadność podróżującego ;-) Ale oczywiście to tylko moja opinia.

Przykładowo, rozważaliśmy niedawno wypad do afrykańskiego państwa na safarii i z ciekawości sprawdziliśmy w jakich cenach taki wypad oferowany jest przez biura podróży - nie pamietam szczegółów, ale obliczyliśmy, że sami jesteśmy w stanie coś takiego sobie zorganizować za co najmniej połowę ceny, przy zachowaniu standardów typu dobry hotel, samochód, przewodnik. Abstrahując od tego, w marcu wybieramy się do Maroko, również na własną rękę. Nie wiem ile będą nas kosztowały noclegi i wynajęcie samochodu, ale sam lot w obie strony dla dwojga wyszedł naprawdę niedrogo

Naprawde polecam sprawdzić

ps. od razu dodam, że oferty all inclusive rówież mnie nie interesują ;-) wypad, w ramach którego zamierzam przesiedzieć nad hotelowym basenem popijając drinka jest dla mnie totalnie beznadziejny.

Edytowane przez Soso
Czas edycji: 2011-02-02 o 14:34
Soso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-02, 16:36   #873
darla13
Rozeznanie

Cytat:
darla13 myślę, że określenie rozsądna cena dla wielu oznaczać będzie coś innego Ale jeśli urlopy spędza się tak jak ja - czyli lot do danego kraju, na miejscu wynajęcie samochodu i rajd przez kraj, to po prostu nie opłaca się jechać z biurem podróży, bo żadne nie oferuje za coś takiego atrakcyjnej ceny Nie mówiąc juz o tym, że wypady do państw europejskich inne niż na własną rękę, czyli organizowane przez biuro podróży oznaczają dla mnie sporą nieporadność podróżującego ;-) Ale oczywiście to tylko moja opinia.

Przykładowo, rozważaliśmy niedawno wypad do afrykańskiego państwa na safarii i z ciekawości sprawdziliśmy w jakich cenach taki wypad oferowany jest przez biura podróży - nie pamietam szczegółów, ale obliczyliśmy, że sami jesteśmy w stanie coś takiego sobie zorganizować za co najmniej połowę ceny, przy zachowaniu standardów typu dobry hotel, samochód, przewodnik. Abstrahując od tego, w marcu wybieramy się do Maroko, również na własną rękę. Nie wiem ile będą nas kosztowały noclegi i wynajęcie samochodu, ale sam lot w obie strony dla dwojga wyszedł naprawdę niedrogo

Naprawde polecam sprawdzić

ps. od razu dodam, że oferty all inclusive rówież mnie nie interesują ;-) wypad, w ramach którego zamierzam przesiedzieć nad hotelowym basenem popijając drinka jest dla mnie totalnie beznadziejny.
A tak, racja. Każdy oczekuje czegoś innego po wakacjach. Ja jeżdżę przede wszystkim żeby odpocząć, zwiedzanie krajów należy do moich praktykanckich obowiązków...dlatego jak mam okazję, i czas, to wolę sobie poplażować i drinkować wśród palm I niektórzy by to pewnie nazwali wygodnictwem, ale dla mnie wakacje = totalny relax, ciepełko i woda...

Przy okazji ponawiam pytanie, czy ma ktoś doświadczenie z biurem Aquamaris, czyli nowym tworem OK Services?

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

P.S.: takie wyprawy z tego co wiem organizuje Logos Travel, nawet i na taką proponowaną przez Ciebie opcję spędzenia czasu można się wybrać z biurem, natomiast sądzę, że jeśli samemu się to organizuje, to faktycznie wychodzi taniej, bo to biuro miewa kosmiczne ceny; ale wakacje all in jednak tańsze z biurem, musisz się zgodzić
Stary 2011-02-03, 08:07   #874
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
A tak, racja. Każdy oczekuje czegoś innego po wakacjach. Ja jeżdżę przede wszystkim żeby odpocząć, zwiedzanie krajów należy do moich praktykanckich obowiązków...dlatego jak mam okazję, i czas, to wolę sobie poplażować i drinkować wśród palm I niektórzy by to pewnie nazwali wygodnictwem, ale dla mnie wakacje = totalny relax, ciepełko i woda...

Przy okazji ponawiam pytanie, czy ma ktoś doświadczenie z biurem Aquamaris, czyli nowym tworem OK Services?

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

P.S.: takie wyprawy z tego co wiem organizuje Logos Travel, nawet i na taką proponowaną przez Ciebie opcję spędzenia czasu można się wybrać z biurem, natomiast sądzę, że jeśli samemu się to organizuje, to faktycznie wychodzi taniej, bo to biuro miewa kosmiczne ceny; ale wakacje all in jednak tańsze z biurem, musisz się zgodzić
Owszem, ale wtedy warto skorzystac z biur, które współpracują np z niemieckim biurem podróży. Relacja ceny do jakości jest dużo bardziej korzystna niż w przypadku polskiego biura . Nie chcę wrzucać tutaj linków, żeby nie było zarzutów o reklamę, ale na Pw jestem w stanie polecić bardzo fajne (i sprawdzone) biuro z Trójmiasta, współpracujące właśnie m.in. z niemieckimi organizatorami.
Stary 2011-02-03, 08:34   #875
darla13
Rozeznanie

niemieckie biura są super też pod względem tych dalekich podróży, np. na Dominikanę, Barbados, wtedy nawet z tym wysokim kursem euro się opłaca.
i czasem można wyrwać tanio Majorkę
Stary 2011-02-06, 10:35   #876
dorka1980
Wtajemniczenie

GG do dorka1980

Cytat:
Abstrahując od tego, w marcu wybieramy się do Maroko, również na własną rękę. Nie wiem ile będą nas kosztowały noclegi i wynajęcie samochodu, ale sam lot w obie strony dla dwojga wyszedł naprawdę niedrogo
jeśli mogę pomóc to wynajęcie Citroena C4 w Fezie (wrzesień 2010) 400Dh/dzień, diesel (cena za litr ok 2,70zł) spalał 6l/100km, jak koszt rozkłada się na 4os to są to grosze, brakujących pasażerów warto wypatrywać już na lotnisku przy odlocie
noclegi-co kto lubi i na jaki koszt się nastawia, słyszałam o takich co nocowali za 2-3euro na dachach, ale warto w marcu dopłacić kolejne 2-3euro i spać pod dachem
dorka1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-08, 08:00   #877
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorka1980 Pokaż wiadomość
jeśli mogę pomóc to wynajęcie Citroena C4 w Fezie (wrzesień 2010) 400Dh/dzień, diesel (cena za litr ok 2,70zł) spalał 6l/100km, jak koszt rozkłada się na 4os to są to grosze, brakujących pasażerów warto wypatrywać już na lotnisku przy odlocie
noclegi-co kto lubi i na jaki koszt się nastawia, słyszałam o takich co nocowali za 2-3euro na dachach, ale warto w marcu dopłacić kolejne 2-3euro i spać pod dachem
Dzięki , potrzebujemy samochodu, który da radę na pustyni, więc raczej terenówka. Pasażerów raczej nie bierzemy, więc koszt jest tylko nasz. Co do paliwa, pamietam, że jest tanie Co do noclegów, musi być czysto i komfortowo (na tyle, na ile się da), raczej w paru euro się nie zmieścimy Jestem już za stara i za wygodna, żeby się w prowizorkę bawić
Stary 2011-02-08, 09:33   #878
dorka1980
Wtajemniczenie

GG do dorka1980

Cytat:
Dzięki , potrzebujemy samochodu, który da radę na pustyni, więc raczej terenówka. Pasażerów raczej nie bierzemy, więc koszt jest tylko nasz. Co do paliwa, pamietam, że jest tanie Co do noclegów, musi być czysto i komfortowo (na tyle, na ile się da), raczej w paru euro się nie zmieścimy Jestem już za stara i za wygodna, żeby się w prowizorkę bawić
chcecie na pustynie tylko we 2jechać?cytryną objechali okolice Zagory-Erfoud (czyli prawie pod granicę), ale w sam piach się nie wybierali

parokrotnie przebili oponę i mieli coś takiego na zasadzie plasteliny wpychanej w dziurę, więc warto się dowiedzieć co i jak, bo roboty na 10min-a wiadomo ile trwa standardowe łatanie dziury

niestety więcej nie pomogę, bo nie mam do nich namiaru a wszystko sobie wynotowałam, przepytując ich gdy parę dni razem podróżowaliśmy (w razie co)

a patrzyłaś przez net? najbardziej jeepowate to suvy od 800e, ale ja tam nie wiem na czym Ci zależy, więc tak tylko podpowiadam

Edytowane przez dorka1980
Czas edycji: 2011-02-08 o 09:41
dorka1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-13, 11:16   #879
myrmyr
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
Ja postanowiłam zaufać TUI i wybrać się w podróż poślubną na Kos.
Czy ktoś ma złe doświadczenia z tym biurem..?
Na pewno będziesz zadowolona. TUI jest drogim biurem, ale naprawdę solidnym.
Stary 2011-02-13, 14:23   #880
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

ja na TUI nie dam złego słowa powiedzień, sprawdził się w 100% na Gran Canarii

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-14, 12:56   #881
wika82
Zakorzenienie

Znajomi mówią, że jak TUI, to przepłaciłam, a mnie nie chodzi o snobizm, tylko o jak największą pewność, że wyjazd nie będzie zakłócony złą organizacją ze strony biura. To wyjątkowa okazja.
wika82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-14, 17:10   #882
sherry.b
Raczkowanie

Hej, jestem nowa na Waszym (naszym) wątku "Podróże".
Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie, to uważam, że wiele z zadwolenia klientów jest zasługą (albo i brakiem zasługi) pracownika biura podróży.

Przede wszystkim ciężko pisać tu o tym, że jesteśmy niezadowoleni z biura Triada, Itaka, Tui czy jeszcze wielu innych, jeśli spojrzymy na to z innej perspektywy, mianowicie, biuro w którym kupujemy wczasy, a konkretniej pracownik, który sprzedaje wczasy winien czuć się odpowiedzialny od A do Z za swoich klientów i jeśli klienci mają jakiekolwiek zastrzeżenia, bądź są z czegokolwiek niezaodowoleni, taki pracownik powinien należycie pomóc w wyjaśnieniu sprawy jak również w uzyskaniu odszkodowania w przypadku, kiedy jakiekolwiek świadczenia nie były realizowane. Ponadto pracownik, który lubi swoją pracę będzie umiał dobrze klientowi doradzić, jaki hotel, jaka miejscowość itp. dzięki czemu klient bardziej świadomie może wybrać hotel spokojny, mały na uboczu lub duży, w którym wiele się dzieje.
Co do reklamacji, jest coś takiego jak karta frankfurcka.
Polecam przejrzeć. Są to informacje jak procentowo powinno wynosić odszkodowanie za brak różnych świadczeń i różnego rodzaju "braki".

Myślę, że najważniejsze jest trafić do takiego biura, gdzie klient czuje, że jest człowiekiem a pracownik chce mu pomóc, gdzie klient nie czuje się jak kupujący, który po wpłaceniu kasy może się poczuć już nieważny.
Ważna jest relacja i pomoc oraz zrozumienie dla klientów ze strony pracownika biura podróży tak by klienci, którzy dokonują tak drogich zakupów jakimi są wczasy (bez względu czy jest to 1200 zł czy 9000 tyś zł) wiedzieli, że mogą przyjść jak do kogoś bliskiego i opowiedzieć o tym, ze są z czegoś niezadowoleni i uzyskają pomoc.

Prowadzę biuro podróży i mam jedną zasadę, każdego klienta traktuję jakby był kimś z najbliższej rodziny. Oczywiście, zdarza się, że klient jest z czegoś niezadowolony, ale robię wszystko by zrekompensować i wyjaśnić sprawę, a dlaczego? Dlatego, ze taki klient wie, że w razie problemu nie jest pozostawiony sam sobie, może liczyć na moją fachową pomoc i dzięki temu udaje mi się budować zaufanie klientów.

Nie chcę "wzburzać" tu zamętu, ale wydaje mi się, że gdyby każdy pracownik biura podróży miał podobne podejście, to z pewnością nie byłoby tu tak wielu niezadowolonych opinii.
Niestety jednak, wymaga to zachodu i wielu pracowników po prostu olewa sprawę i nie chce pośredniczyć (powalczyć) w imieniu swojego klienta z siedzibą przedstawiciela danego biura.

P.S.
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam moją opinią i że nie wywiąże się z tego kolejna kłótnia czy ostra wymiana zdań.
Nie zamierzam udowadniać, czy mam rację czy nie, po prostu wyrażam swoje zdanie.

Zastanówcie się, czy po niezbyt udanych wczasach dalej miałybyście tak negatywną opinię na temat biura X, Y zlbo Z gdyby zadzwonił do Was pracownik u którego kupowałyście wczasy, zapytał co było nie tak i w razie problemu stanąłby na rzęsach, by wyjaśnić sprawę lub pomógłby w sprawie reklamacji i zwrotu jakiejś części kosztów?

Udanych Walentynek życzę Wam wszystkim.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że zostanę tu miło przyjęta.
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-14, 18:40   #883
myrmyr
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
Znajomi mówią, że jak TUI, to przepłaciłam, a mnie nie chodzi o snobizm, tylko o jak największą pewność, że wyjazd nie będzie zakłócony złą organizacją ze strony biura. To wyjątkowa okazja.

Przynajmniej będziesz zadowolona, wszystko będzie dopięte na ostatni guzik itd... naprawdę warto. Sama zobaczysz
Stary 2011-02-16, 13:37   #884
GOcha79
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
ja od 4 lat korzystam wyłącznie z last minute i jak na razie tylko raz się nacięłam ale nie cenowo tylko problem miałam z biurem podróży ale to zupełnie inny temat
ja myślę, aby w tym roku skorzystać. cały czas sprawdzam oferty.
nie wiem jak długo czekać przed decyzją o kupnie.. to jednak ciut stresujące
znalazłam fajną ofertę na majowy wyjazd na Teneryfę, 8 dni w cenie 1993zł.
Według mnie bardzo atrakcyjna cena w dobrym biurze.
GOcha79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-16, 14:38   #885
miczka84
Wtajemniczenie

GG do miczka84

hej podróżnikom

moim zdaniem z lastami będzie ciężko w tym roku, od kiku lat klienci kupują w first minute a na lasty zostają same przebrane raczej drogie hotele
miczka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-17, 10:29   #886
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Cytat:
Napisane przez GOcha79 Pokaż wiadomość
ja myślę, aby w tym roku skorzystać. cały czas sprawdzam oferty.
nie wiem jak długo czekać przed decyzją o kupnie.. to jednak ciut stresujące
znalazłam fajną ofertę na majowy wyjazd na Teneryfę, 8 dni w cenie 1993zł.
Według mnie bardzo atrakcyjna cena w dobrym biurze.
my zawsze góra miesiąc wcześniej przed wyjazdem zaczynamy się zastanawiać gdzie jechać i szukamy fajnych lastów i jak do tej pory się nie zawiedliśmy, zawsze jakoś coś fajnego znaleźliśmy i za rozsądne pieniądze a dodam, że jesteśmy bardzo wygodni i zawsze szukamy hotelu powyżej 4* i all inclusive koniecznie, do tego koniecznie basen w hotelu i blisko plaża no i blisko jakieś miasto musi być no i wypożyczalnia samochodów - no ale jak dotąd zawsze coś znajdowaliśmy i nie narzekamy. W tym roku robimy tak samo, czekamy do sierpnia i wtedy się zobaczy, choć w tym roku przynajmniej wiem już gdzie chę jechać i co zobaczyć. Marzy mi się Barcelona i mecz na Camp Nou

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

Stary 2011-02-17, 15:40   #887
miczka84
Wtajemniczenie

GG do miczka84

bo są oferty last minute właśnie drogie hotele minimum 4* to się tylko last nazywa a cena nie jest lastowa
Stary 2011-02-17, 16:09   #888
myrmyr
Rozeznanie

No, ale jest niższa niż pierwotnie?
Stary 2011-02-17, 16:12   #889
miczka84
Wtajemniczenie

GG do miczka84

od Katalogowej tak ale nie koniecznie od first minute

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-17, 16:13   #890
myrmyr
Rozeznanie

No właśnie tak myślałam

Ja tam wolę pewne wakacje z first minute chyba jednak... za bardzo lubię planować
Stary 2011-02-17, 16:33   #891
miczka84
Wtajemniczenie

GG do miczka84

ja też wole first masz o wiele większy wybór hoteli, kierunków, gwarancje stałej ceny ubezpieczenie od kosztów rezygnacji i masz mobilizacje hehe zęby kasę składać
Stary 2011-02-17, 18:21   #892
darla13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miczka84 Pokaż wiadomość
bo są oferty last minute właśnie drogie hotele minimum 4* to się tylko last nazywa a cena nie jest lastowa
skad taki wniosek? ; p
mozna swietnie trafic zarówno w last jak i first
Stary 2011-02-17, 21:04   #893
sherry.b
Raczkowanie

Też tak myślę. Można pójść do biura i poprosić o pomoc w upolowaniu lasta na coś na czym nam zależy.
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-18, 09:52   #894
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Też tak myślę. Można pójść do biura i poprosić o pomoc w upolowaniu lasta na coś na czym nam zależy.
dokładnie, my tak robimy i naprawdę można upolować fajne wczasy, ale czasami trzeba uważać żeby nam nie wcisnęli jakiegoś taniego badziewia za ktory mają duża prowizję, zawsze warto jeszcze dla porównania samemu sprawdzić na necie ) zresztą to samo dotyczy firstów, a my niestety firstów nie możemy zamówić, bo nigdy nie wiemy kiedy dostaniemy w pracy urlopy

Stary 2011-02-18, 11:13   #895
miczka84
Wtajemniczenie

GG do miczka84

Darla klienci wybierają przeważnie hotele 3,4 gwiazdkowe w dobrej cenie, i zostaja albo słabe kiepskie w sensie hotele albo b drogie. Sprzedaż first jest bardzo duża, klienci już sie przestawiają z lasta na first oczywiście nie każdy może zaplanować urlop z tak dużym wyprzedzenie ale dużo jest takich co kupują w grudniu.Od kilku lat jest problem z lastami bo oferta jest już sprzedana i to się tylko last nazywa a cena nie jest korzystna.
Stary 2011-02-18, 15:21   #896
darla13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miczka84 Pokaż wiadomość
Darla klienci wybierają przeważnie hotele 3,4 gwiazdkowe w dobrej cenie, i zostaja albo słabe kiepskie w sensie hotele albo b drogie. Sprzedaż first jest bardzo duża, klienci już sie przestawiają z lasta na first oczywiście nie każdy może zaplanować urlop z tak dużym wyprzedzenie ale dużo jest takich co kupują w grudniu.Od kilku lat jest problem z lastami bo oferta jest już sprzedana i to się tylko last nazywa a cena nie jest korzystna.
Praktykuję w biurze , znam trochę ten rynek ;p
Nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem dobrej oferty last...Moim zdaniem first to spore ryzyko.
Stary 2011-02-18, 15:37   #897
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
Praktykuję w biurze , znam trochę ten rynek ;p
Nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem dobrej oferty last...Moim zdaniem first to spore ryzyko.
dlaczego ryzyko?

w lastach czesto nie ma lotnisk lokalnych ( typu Poznan, Bydgoszcz -one najszybciej uciekaja - zostaja oferty z wylotami z Katowic czy warszawy ) w Firstach jest najwiekszy wybor hoteli, biura dodaja do ofert bonusy ( typu wycieczka, gwarancja ceny, ubezpieczenie KR ) Jesli ktos zna date swojego urlopu to ja u siebie w biure polecam takie oferty
oczywiscie trafiaja sie super lasty - jak np. Kreta w 4* AI za 1100 zl a druga osoba miala 25 % taniej do tego. ale takich ofert jest naprawde malo.

W tmtym roku duzo osob wykupilo w first minute i faktycznie oferty wakacyjne byly bardzo przebrane
ewulinek@vp.pl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-18, 21:11   #898
darla13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewulinek@vp.pl Pokaż wiadomość
dlaczego ryzyko?

w lastach czesto nie ma lotnisk lokalnych ( typu Poznan, Bydgoszcz -one najszybciej uciekaja - zostaja oferty z wylotami z Katowic czy warszawy ) w Firstach jest najwiekszy wybor hoteli, biura dodaja do ofert bonusy ( typu wycieczka, gwarancja ceny, ubezpieczenie KR ) Jesli ktos zna date swojego urlopu to ja u siebie w biure polecam takie oferty
oczywiscie trafiaja sie super lasty - jak np. Kreta w 4* AI za 1100 zl a druga osoba miala 25 % taniej do tego. ale takich ofert jest naprawde malo.

W tmtym roku duzo osob wykupilo w first minute i faktycznie oferty wakacyjne byly bardzo przebrane
W dzisiejszych czasach biura równie szybko znikają jak się pojawiają...
Stary 2011-02-19, 10:13   #899
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
W dzisiejszych czasach biura równie szybko znikają jak się pojawiają...
nie przesadzajmy
ewulinek@vp.pl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-19, 12:48   #900
darla13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewulinek@vp.pl Pokaż wiadomość
nie przesadzajmy
Z własnego doświadczenia i pracy w biurze wiem, że nie kupiłabym oferty first minute.

Uważam, że lepiej upolować jakąś dobrą ofertę last.

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości