Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :) - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-08, 03:16   #1921
yoanka85
Rozeznanie

GG do yoanka85
Dot.: Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)

Cytat:
Napisane przez mel89 Pokaż wiadomość
ja jeszcze nie śpię
o proszę, kolejny nocny marek

Cytat:
Napisane przez Namietne_Usta Pokaż wiadomość

Aha, chyba pytałaś Yoanko o te moje tabletki na sen. Ale ja biorę takie na receptę. Te ziołowe na mnie nie działają.
Eh, ja to wczoraj wstałam o 5:40 i byłam w pracy na 12h, także już mi się chce spać i już lecę

Co do Ally, proszę bardzo - http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/index.php?p=seasons&id=178
Tylko tutaj są limity. Jak masz zmiennie IP to Ci to nie przeszkodzi w oglądaniu bez przerwy.
Kocham Ally.
No tak myślałam, że bierzesz coś konkretniejszego niż ziółka. Myślę, że mogę się bez tego obyć - u mnie to chyba kwestia odklejenia się od kompa, a w necie tyle ciekawych rzeczy... Szkoda czasu na spanie Poza tym później śpię ile chcę, a w ciągu dnia nie mam się czym zmęczyć w domu.

Ale zamiast iść spać to właśnie sprawdzam, czy Inotel ma zmienne IP I chyba lepiej by było dla mnie, żeby nie miał

Dobranoc
Idę poczytać, może zasnę do 4...

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Hej,mogę się przyłączyć?

Oglądam właśnie dokument o Polkach w Egipcie i boki zrywam.
Będzie trzeba na stare lata przenieść się nad Nil i robić furorę wśród młodych chłopców.

http://www.youtube.com/watch?v=zyH_b...ayer_embedded#
Hej, zapraszamy
Aczkolwiek dzisiaj dziewoje wyjątkowo grzecznie już się rozeszły do swoich łóżek

Uwielbiam dokumenty produkcji HBO, jak się wyśpię to obejrzę, teraz już szlaban na kompa aż do południa
Dobranoc
ona mnie odepchła.

Więc weszłem do domu,
trzasłem drzwiami,
pierdłem, rzygłem i wyszłem

bo chamstwa nie zniese

ZUMBA

Edytowane przez yoanka85
Czas edycji: 2011-02-08 o 03:22
yoanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 03:18   #1922
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam
Namietne_Usta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 09:06   #1923
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Mary Louu Pokaż wiadomość
no to mój też podchodzi pyta " co tam piszesz , coś o mnie ?"

A co do gry to nie mam jakieś konkretnej. Natomiast chciałabym kupić na pewno jakąś planszową gdzie rzuca się kosteczkami, idzie na konkretne pole i wykonuje się różne rzeczy adekwatnie do tego na jakie pole się trafiło
Różne rzeczy to oznacza , że jakieś "erotyczne " czynności. Typu całowanie po uchu po te bardziej pikantne. W niektórych zestawach są też kajdanki czy piórka itp.

-
jaki login wymyślił?

Fajna opcja z grą, ja mam takie kostki i pionki (to znaczy miałam, bo kostki są nie wiem gdzie, a pionek jeden tak samo nie wiem gdzie ) Ale w takiej planszowej by mogło być więcej opcji

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:

Dziewuszki a jak któraś nie chce kupować gry erotycznej to wizażanki zawsze pomogą taką zrobić.
proszę bardzo jest temu poświęcony nawet jeden wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=gra+erotyczna
Na robienie to jestem za leniwa.

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość

Przeciez mamy..Wyraka

że temu się tutaj chce siedzieć, to zawsze się dziwie

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Dziewczyny znacie jakiś program którym mozna nagrywac płyty DVD? Darmowy?
Ten był darmowy. I nawet nazwa Ci się spodoba Alkohol 120%

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:

Dziewczyny ja dziś kapnęłam się, że trzymam w domu 20zł z 20, 10 5 i 2groszówkach
Bo zawsze te drone wykładałam żeby mi ciężko nie było w portfelu i uzbierało sie
A potem panie w sklepie nie mają grosika wydać

Ja to chyba mam z 200 zł w drobnych No tylko tam są i 50 groszówki i nawet złotówki.

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Kochana, Ally jest przeurocza i cudowna. Spróbuj sobie obejrzeć.
Tylko najlepiej by było od pierwszej serii
Ja sobie chyba obejrzę, ale to za jakiś czas, narazie jestem zajęta 90210

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 09:12   #1924
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yoanka85 Pokaż wiadomość
Na zmiany
Wiadomo, jak w każdym związku mamy wzloty i upadki, ale gdyby chciałby mi się teraz oświadczyć to nie wiem co bym odpowiedziała. Często mam wrażenie, że mnie ogranicza, manipuluje, jest zazdrosny o wyjazdy do koleżanek, o rozmowy ze znajomymi na gg, o wizaż Nawet jakbym chciała sama do rodziców pojechać to by focha strzelał i mnie zadręczał jaki to on biedny, że sam ma zostać w domu na 2 dni bidulek W takich sytuacjach zachowuje się jak 5-cio latek i wywołuje we mnie wyrzuty sumienia
No to powinnaś porozmawiać z Tż, bo zachowuje się trochę niedojrzale.
Jak dziecko, które potrzebuje nieustannego towarzystwa i atencji.
Powinnaś nauczyć go, że masz też własne życie i własne sprawy, ale to tylko taka moja skromna rada

Cytat:
Hej, miło Cię poznać.
Czemu nie śpisz?

---------- Dopisano o 02:56 ---------- Poprzedni post napisano o 02:53 ----------

Aha, chyba pytałaś Yoanko o te moje tabletki na sen. Ale ja biorę takie na receptę. Te ziołowe na mnie nie działają.
Eh, ja to wczoraj wstałam o 5:40 i byłam w pracy na 12h, także już mi się chce spać i już lecę

Co do Ally, proszę bardzo - http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/index.php?p=seasons&id=178
Tylko tutaj są limity. Jak masz zmiennie IP to Ci to nie przeszkodzi w oglądaniu bez przerwy.
Kocham Ally.
A ja kocham Sex and the city

Cytat:
Hej,mogę się przyłączyć?

Będzie trzeba na stare lata przenieść się nad Nil i robić furorę wśród młodych chłopców.

O a ja właśnie wczoraj w nocy oglądałam ten dokument i dlatego z Wami nie pisałam
Film rzeczywiście świetnie pokazał prawdę o Arabach tylko szkoda, że tyle dziewczyn się na to nabiera
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 09:22   #1925
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość

Ja w sumie też.
Kiedyś ten serial był dla mnie zabawny itd, a ostatnio jak oglądałam to stwierdziłam, że jest przygnębiający

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 09:32   #1926
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
O a ja właśnie wczoraj w nocy oglądałam ten dokument i dlatego z Wami nie pisałam
Film rzeczywiście świetnie pokazał prawdę o Arabach tylko szkoda, że tyle dziewczyn się na to nabiera

Śmiechowy prawda?

Chociaż jest bardzo stronniczy i stereotypowy.Żadna sztuka zrobić taki dokument,jak się weźmie odpowiednich ludzi.

Ci dwaj kolesie,byli straszni-jak sfrustrowani impotenci.Pewnie inaczej by mówili,gdyby to faceci mieli takie wzięcie w Egipcie.
Rozmowa ze sprzedawcą zegarków-bezcenna.Im mniej sprzedawca rozumiał,tym głośniej mówili po polsku.

A ta starsza kobieta była bezbłędna,naiwna i prosta jak drut.I jej tekst na końcuże ci młodzi chłopcy wylewają rzewne łzy na lotnisku i to jest prawdziwy dramat ludzki. I skonfrontowane to z wypowiedzią Egipcjanina o bardzo łatwych Polkach i naciąganiu ich na kasę.
Ech...mistrzostwo reportażu to nie jest,raczej sprytna manipulacja i zamierzony efekt.Tak samo jak w przypadku ,,Czekając na sobotę'',ale pośmiać się można.
W końcu bohaterowie wystąpili w nim świadomie.

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 11:20   #1927
slonko8918
Zakorzenienie

Cytat:
to wrzucam
Mi się podoba z tym diabełkiem i chyba najbardziej odpowiednia dla faceta

Cytat:
Znalazły się, były w szafce z bielizną
mery louu od jutra stajesz się porządną osobą i masz wszystko na swoim miejscu

Do tego tż drze się na mnie , że hałas w nocy robię. Za chwilę nic nie dostanie na walentynki !

Cytat:
http://demotywatory.pl/2674294/Ludzie-w-Internecie
Gościu ma pomydł
A ja na małe cycki narzekam..msuzę wyrpóbowac jego sposób
Dobre

Cytat:
No to powinnaś porozmawiać z Tż, bo zachowuje się trochę niedojrzale.
Jak dziecko, które potrzebuje nieustannego towarzystwa i atencji.
Powinnaś nauczyć go, że masz też własne życie i własne sprawy, ale to tylko taka moja skromna rada

Też uwielbiam Seks w wielkim mieście, no i Plotkarę i Housa

Dzień dobry
Skrobiecie te posty, że ja nie nadążam Wczoraj zaczęłam pisać pracę, a zaraz poszłam spać, ale już Was nadrobiłam

Szyciolandia
slonko8918 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 11:51   #1928
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Hej Dziewuszki! Noc miałam ciężko, bo kulka nasza szalała - rano wszystko było w kupkach! i kto sprzątał? ja!

Cytat:
Napisane przez asik175 Pokaż wiadomość
Mój mi czasem zerknie przez ramię ale raczej nie czyta co ja tutaj wypisuję
Mary Louu a co za gierkę chcesz zakupić pochwal się??
Mój postępuje dokładnie tak samo, a wręcz są sytuację gdy mówi "napisz do dziewczyn, może one będą wiedziały"

Cytat:
Wsiowy idealnie to nazwałaś - mój TŻ ma takie samo pojęcie o wizażu

Właśnie wiem, że obsesja, do tego ona jest dla mnie jak siostra i przyjaźnimy się już 15 lat, a ja nie mogę jej pomóc, bo się nie da, a próbowałam. Była u mnie kilka dni, to codziennie chciała się upić, bo wtedy nie myśli o nim. I mimo, że wie, że źle robi to dalej to robi. Toż to jakiś obłęd I ciągle mi tłumaczy, że on ją na pewno nadal kocha, bo pisze do niej smsy, a czasem dzwoni (co z tego, że po pijaku)... Ostatnio się spotkali, zaprosił ją do siebie, napili się wódki, przespali się po czy jej powiedział, że go wykorzystała
Przyznam, że ostatnio nie wytrzymałam i powiedziałam jej, żeby w takim razie mi nie opowiadała o tej całej historii, bo pakuje się w to na własne życzenie i nie chcę tego dłużej wysłuchiwać, szczególnie jeśli się zejdą i znowu ją zostawi. I żeby się odezwała do mnie, jak już przejrzy na oczy.
Taka to ze mnie franca. I od 2 tygodni cisza...
Nic nie zrobisz, trudna sytuacja. Moim zdaniem, postąpiłaś bardzo słusznie, ponieważ jasno dajesz sygnał, że zależy Tobie na niej, ale nie zgadzasz się z postępowaniem.

Cytat:
No to gratuluję, że wyszłaś z tego
U niej smsy też były i to już po 5 miesiącach związku, ale przeprosił ją i oczywiście jej przeszło. Potem znalazłą flirty na gg, też się sk***wiel wytłumaczył.
A niestety innych chłopów na horyzoncie nie ma, to malutkie miasteczko gdzie wszyscy się znają. Musiała by wyjechać. I co najgorsze - mieszkają na tej samej ulicy, 200m od siebie...
Pytanie, czy on się wytłumaczył, czy ona chciała mu na siłę wybaczyć...

Cytat:
Na zmiany
Wiadomo, jak w każdym związku mamy wzloty i upadki, ale gdyby chciałby mi się teraz oświadczyć to nie wiem co bym odpowiedziała. Często mam wrażenie, że mnie ogranicza, manipuluje, jest zazdrosny o wyjazdy do koleżanek, o rozmowy ze znajomymi na gg, o wizaż Nawet jakbym chciała sama do rodziców pojechać to by focha strzelał i mnie zadręczał jaki to on biedny, że sam ma zostać w domu na 2 dni bidulek W takich sytuacjach zachowuje się jak 5-cio latek i wywołuje we mnie wyrzuty sumienia
Ze skrajności w skrajność... mój do tej pory nie był o nic zazdrosny! To ja tłukłam słoiki z sosami, jak opowiadał o laskach - a ta ma ładną sukienkę, trudno na nią nie spojrzeć...

Cytat:
Zdecydowanie brakuje mu hobby! Jego to koszykówka - czasem ogląda mecze polskiej ligi i NBA, czyta blogi sportowe i artykuły, czasem pogra w jakąś grę, ale to go zajmuje na krótko, wszystkim szybko się nudzi. Poza tym nie ma znajomych, nie ma kolegów, nie wychodzi z nimi na piwo. No nic. Domyślam się, że to dlatego tak go męczy jak spotykam się z koleżankami czy gdzieś chcę pojechać. A czas dla niego to ja mam i to sporo, ale on potrafi się foszyć o to, że sprzątam w kuchni czy w szafie pół dnia i on w pokoju sam siedzi. Jakbym była jego panią do towarzystwa
No jakby robił z siebie dzieciaka sporadycznie to myślę, że to było by słodkie, ale co za dużo to niezdrowo
Ale pod tym względem mój Tż jest bardzo podobny do Twojego - jego hobby piłka nożna, starożytny Rzym i gry komputerowe. Ze znajomymi baardzo rzadko się widujemy, sportu nie uprawiamy razem. :/ A jak mam się spotkać z kolegą, to mi zarzuca niewierność emocjonalną. Fakt, kolega się we mnie kiedyś kochał, ale to 6 lat temu....

Cytat:
Hej,mogę się przyłączyć?

Ja Cię kręcę, czemu wcześniej tego nie widziałam!

Jak dla mnie - sama prawda :/ byłam w Tunezji i Turcji. To, jak zachowywały się moje koleżanki, dosłownie porażało. Moja niby przyjaciółka przelizała się z jednym, a jej matka to tłumaczyła - nawet niewtajemniczonym - tym, że córeczka języków się uczyła

Później ten kolo pisał do niej listy(tak! tak! dała mu swój adres) w których prosił ją o walkmana, ponieważ nigdy nie słuchał muzyki!

A za mną samą chodził Tunezyjczyk, z którym naprawdę nie chciałam rozmawiać. 2 tygodnie tak się czepiał, aż w końcu na środku ulicy mnie obraził :| ponieważ "nie dałam się".

Dzisiaj przede mną długa noc
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 11:56   #1929
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość

Jak dla mnie - sama prawda :/ byłam w Tunezji i Turcji. To, jak zachowywały się moje koleżanki, dosłownie porażało. Moja niby przyjaciółka przelizała się z jednym, a jej matka to tłumaczyła - nawet niewtajemniczonym - tym, że córeczka języków się uczyła

szkoda , że to nie z lektorem , bo bym sobie teraz to obejrzała a nie mam czasu czytać
Zobaczę wieczorkiem

A znacie jeszcze jakieś ciekawe reportaże ??

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
jaki login wymyślił?
Kopciuszek

...niegrzeczny facet z dobrymi manierami...
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 12:07   #1930
slonko8918
Zakorzenienie

Cytat:

szkoda , że to nie z lektorem , bo bym sobie teraz to obejrzała a nie mam czasu czytać
Zobaczę wieczorkiem

A znacie jeszcze jakieś ciekawe reportaże ??

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Kopciuszek
To jest z lektorem, właśnie oglądam. Naiwność ludzka nie zna granic a najlepszy był ten ślub

Kopciuszek

Szyciolandia
Stary 2011-02-08, 12:12   #1931
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slonko8918 Pokaż wiadomość
To jest z lektorem, właśnie oglądam. Naiwność ludzka nie zna granic a najlepszy był ten ślub

Kopciuszek
aaaa , to jak z lektorem to super
zaraz sobie obejrzę
Słonko tak samo zareagowałam jak ty kiedy o tym loginie się dowiedziałam

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

a oglądałyście czekając na sobotę ??

http://www.youtube.com/watch?v=BUqOClnXyp4

Stary 2011-02-08, 12:13   #1932
slonko8918
Zakorzenienie

Cytat:
zaraz sobie obejrzę

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

No ładnie, ładnie Kopciuszek

Szyciolandia
Stary 2011-02-08, 12:19   #1933
asik175
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Ja już też nadrobiłam zaległości do kawusi
Pomysł na cycki - o ja Cię kręce
Obejrzałam też pierwszą część owego reportażu - ubaw po pachy normalnie. Starsza babka rozwala swoimi spostrzeżeniami, najbardziej mi się podobało,że zarzuca młodym laskom latanie bez staników badź w bardzo skromnych strojach po plaży - gdzie sama ma dekolt do pasa A te dwie blondyny - to pozostawię bez komentarza - przyjechały wyrwać mięso sobie kolesi o niskiej samoocenie też mi się komentować nie chce, dziwi mnie tylko to, że oni się dziwią, że owe panny nie pojechały tam akurat polaka poznać
Mary Louu - Kopciuszek - hahahahha - no tak na to to akurat facet tylko mógł wpaść -hehehe chiał być niewidzialny pewnie hahaha
asik175 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 12:22   #1934
slonko8918
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny
Ja już też nadrobiłam zaległości do kawusi
Pomysł na cycki - o ja Cię kręce
Obejrzałam też pierwszą część owego reportażu - ubaw po pachy normalnie. Starsza babka rozwala swoimi spostrzeżeniami, najbardziej mi się podobało,że zarzuca młodym laskom latanie bez staników badź w bardzo skromnych strojach po plaży - gdzie sama ma dekolt do pasa A te dwie blondyny - to pozostawię bez komentarza - przyjechały wyrwać mięso sobie kolesi o niskiej samoocenie też mi się komentować nie chce, dziwi mnie tylko to, że oni się dziwią, że owe panny nie pojechały tam akurat polaka poznać
Mary Louu - Kopciuszek - hahahahha - no tak na to to akurat facet tylko mógł wpaść -hehehe chiał być niewidzialny pewnie hahaha
W ogóle cały film nie grzeszy mądrością, najlepsza jest starsza Pani i jej naiwność, a spostrzeżenia są bardzo trafne

Szyciolandia
Stary 2011-02-08, 12:22   #1935
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:

Dokładnie też jestem na ty etapie
zazdrości pewnie i tyle

Stary 2011-02-08, 12:23   #1936
asik175
Zakorzenienie

Bajaderkowa widzę, że Tofik dał Ci popalić no a sprzątanko - to niestety ale jak się ma zwierzaczka to i sprzątać po nim trzeba. Dlatego ja dokarmiam bezdomne koty i wygodnie mi z tym - bo jak je wołam to są ale w domku u mnie nie mieszkają więc nic po nich sprzątać nie muszę
Stary 2011-02-08, 12:24   #1937
slonko8918
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie też jestem na ty etapie
zazdrości pewnie i tyle
A ja oglądam: Czekając na sobotę

Szyciolandia
Stary 2011-02-08, 12:27   #1938
asik175
Zakorzenienie

A jaka u Was pogoda dzisiaj? Bo u mnie jest superancko (ostatnio trochę padało i było szaro buro i ponuro) a dziś słoneczko i 11 stopni Uwielbiam jakiekolwiek słońce - napawa mnie optymizmem.
Lecę pod prysznic.
Stary 2011-02-08, 12:29   #1939
slonko8918
Zakorzenienie

Cytat:
A jaka u Was pogoda dzisiaj? Bo u mnie jest superancko (ostatnio trochę padało i było szaro buro i ponuro) a dziś słoneczko i 11 stopni Uwielbiam jakiekolwiek słońce - napawa mnie optymizmem.
Lecę pod prysznic.
U mnie pogoda tragiczna, strasznie wieje. Ja chcę już słonko i wiosnę

Szyciolandia
Stary 2011-02-08, 12:29   #1940
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Lecę pod prysznic.
u mnie trochę słonko świeci ale czasami za chmurki zachodzi
Natomiast wieje bardzo duży wiatr
Ale przez godzinę miałam okno otwarte więc chyba jest ciepło

Stary 2011-02-08, 12:31   #1941
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Bajaderkowa widzę, że Tofik dał Ci popalić no a sprzątanko - to niestety ale jak się ma zwierzaczka to i sprzątać po nim trzeba. Dlatego ja dokarmiam bezdomne koty i wygodnie mi z tym - bo jak je wołam to są ale w domku u mnie nie mieszkają więc nic po nich sprzątać nie muszę
Wiem, wiem ogólnie jestem cała happy i mnie dobry nastrój - mimo nieprzespanej nocy - nie opuszcza ale żeby srać poza klatkę, oburzające!

Cytat:
Lecę pod prysznic.
U mnie rewelacyjna pogoda szkoda, że wychodzić mi się nie chcę.

Musiałam odwołać spotkanie z kolegą, ponieważ Tż sobie nie życzy

Ale te laski z reportażu mają na swój temat doskonałe spostrzeżenia :P

Edytowane przez BajaderkowaBaba
Czas edycji: 2011-02-08 o 12:34
Stary 2011-02-08, 12:44   #1942
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja w sumie też.
Kiedyś ten serial był dla mnie zabawny itd, a ostatnio jak oglądałam to stwierdziłam, że jest przygnębiający
A czemu przygnębiający?
Jeśli chodzi o mnie to ja generalnie nie oglądam żadnych seriali oprócz SATC no i teraz w 'Na wspólnej' się wciągnęłam, bo ciekawe, śmieszne akcje się dzieją.

Cytat:
Śmiechowy prawda?

Chociaż jest bardzo stronniczy i stereotypowy.Żadna sztuka zrobić taki dokument,jak się weźmie odpowiednich ludzi.

Ci dwaj kolesie,byli straszni-jak sfrustrowani impotenci.Pewnie inaczej by mówili,gdyby to faceci mieli takie wzięcie w Egipcie.
Rozmowa ze sprzedawcą zegarków-bezcenna.Im mniej sprzedawca rozumiał,tym głośniej mówili po polsku.

A ta starsza kobieta była bezbłędna,naiwna i prosta jak drut.I jej tekst na końcuże ci młodzi chłopcy wylewają rzewne łzy na lotnisku i to jest prawdziwy dramat ludzki. I skonfrontowane to z wypowiedzią Egipcjanina o bardzo łatwych Polkach i naciąganiu ich na kasę.
Ech...mistrzostwo reportażu to nie jest,raczej sprytna manipulacja i zamierzony efekt.Tak samo jak w przypadku ,,Czekając na sobotę'',ale pośmiać się można.
W końcu bohaterowie wystąpili w nim świadomie.
No dokument nawet jeśli wyreżyserowany to pokazał prawdę.
Tak to wygląda, sama miałam do czynienia właśnie z Arabami, dużo było takich sytuacji, np kilka lat temu jak wracałam ze szkoły jakoś po drodze był jakiś hotel dla obcokrajowców czy coś w ten deseń i często jeździłam autobusem z Arabami.
Zawsze zachowywali się tak samo, potrafili usiąść naprzeciwko ciebie i się patrzeć i tak przez całą drogę, próbować wyrwać numer czy sypać jakieś komplementy-no koszmar I tych Arabów było dużo, zawsze jacyś inni a zachowanie ZAWSZE takie same.
Kilka lat temu jak korzystałam ze Skype to też dostawałam same wiadomości od Arabów w stylu 'hello I love u' i inne takie, aż musiałam blokować wiadomości od nieznajomych, bo przychodziło ich tysiące.
To też wina restrykcyjnej religii panującej w krajach arabskich, więc nic dziwnego, że jak do tych krajów przyjeżdzają europejki to kończy się jak się kończy, bo Arabowie chcą sobie poużywać co w ich kraju z ich rodaczkami jest niemożliwe.
Mnie generalnie dziwi jak takie zachowania mogą imponować przyjeżdzającym tam kobietą i tak je dowartościowywać. Dla mnie to niepojęte, że niektórzy lubią być traktowani tak przedmiotowo, bo inaczej tego nazwać nie można.
W każdym razie mnie do krajów arabskich nie ciągnie.

Cytat:
zaraz sobie obejrzę

Ja oglądałam Też dokument niestety pokazuje prawdziwe życie wielu ludzi.

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Lecę pod prysznic.
U mnie też świeciło, ale już zaszło.
Wiatr za to niesamowity, nie miałam otwartych okien a czułam jak wieje, takie powiewy chłodu momentami i świst wiatru.
Właśnie najlepiej jest jak są zimniejsze dni i właśnie nagle któregoś dnia wyjdzie słońce-od razu inaczej, bo z kolei np w lato wszyscy narzekają na upał Taka przewrotność
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 12:48   #1943
slonko8918
Zakorzenienie

Ja uciekam
Lecę ogarnąć chałupę, a potem bardziej przyjemna część dnia: kupowanie laptopa

Szyciolandia
Stary 2011-02-08, 13:31   #1944
asik175
Zakorzenienie

U mnie w słoneczku jest po prostu błogo Właśnie umyłam sobie rower, bo zachlapany na maksa po tych deszczach był - a robiłam to w krótkim rękawku z tego wszystkiego jadę na targowisko pooglądać pierdoły
Stary 2011-02-08, 13:39   #1945
Mary Louu
Zakorzenienie

Skończyłam oglądać ten dokument. Podsumuję to tak: Jedna wielka naiwność i u tych blondyn i u tej starszej kobiety. Jedyne co to Ci dwaj kolesie w miarę normalnie gadali. Tylko miałam wrażenie ,że są niezadowoleni , że Polki na nich nie lecą , bo też by chcieli seks pooprawiać a tu wzięcia nie ma

Ciekawe jak się ułożyło życie tej blondynki która wzięła tam ślub ?
Dla mnie to nie do pomyślenia, że jedzie sobie na wakacje , spotyka chłopaka i nagle w okresie powiedzmy 2 tygodni zmienia swoje życie, światopogląd , chce zostać muzułmanką.

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez slonko8918 Pokaż wiadomość
A ja oglądam: Czekając na sobotę
ten film też jest konkretny
Najbardziej mnie obrzydziły te laski tańczące w kisielu i rurach i dające się obmacywać łysym pijanym dresom , brrrrrr

Stary 2011-02-08, 14:40   #1946
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez mel89 Pokaż wiadomość
ja jeszcze nie śpię
Melek menelek heeej Co słychać?

Cytat:

Ten był darmowy. I nawet nazwa Ci się spodoba Alkohol 120%

fakt nazwa kusząca
Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Hej Dziewuszki! Noc miałam ciężko, bo kulka nasza szalała - rano wszystko było w kupkach! i kto sprzątał? ja!
Biedna, masz szczęści, ze to nie sraczka
O ile szynszyle nie mają sraczki

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 14:41   #1947
A taka jedna
Zakorzenienie

Dzień dobry laski
Mówię prawdę szczerą,
Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie,
Służę pomocą, nie na każde zawołanie,
Mam własne zdanie i szereg racji,
Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji

Reggae

BLESS!
A taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 14:42   #1948
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez A taka jedna Pokaż wiadomość
Dzień dobry laski
dzień dobry lasko
i dowiedzenia bo idę do pracy

Stary 2011-02-08, 15:00   #1949
A taka jedna
Zakorzenienie

Ja właśnie z pracy piszę &)
Mówię prawdę szczerą,
Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie,
Służę pomocą, nie na każde zawołanie,
Mam własne zdanie i szereg racji,
Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji

Reggae

BLESS!
A taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 15:02   #1950
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Melek menelek heeej Co słychać?

fakt nazwa kusząca

Biedna, masz szczęści, ze to nie sraczka
O ile szynszyle nie mają sraczki
ma sraczkę (jak słodko mnie opera poprawiła -chciałam rypnąć "sreczke", ale nie... końcówką "ę" istotna jak nigdy) i ona stanowi zagrożenie życia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości