![]() |
#4681 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Betterw - ja w obcasie wysokim bym nie uszła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4684 | |
Raczkowanie
|
O coś podobnego mam, jeśli chodzi o kształt. Moje są ze skórki ecru i mają srebrne "obwódki", no i inną ozdobę, nieco niższy obcas http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...t&id_ass=3612&
Będą moimi butami zmiennymi ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez betterw Czas edycji: 2011-02-07 o 00:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
Mam kilka tortów, deko stołów i kiecek
![]() Reszte podam w linkach jak przebrnę przez stos lotek jakie przytaszczyłam do domu ![]() Z ciekawszych rzeczy to napaliłam się na bryły lody w kształcie prostokąta z zamrożoną w środku różą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4686 |
Raczkowanie
|
Stoły są piękne ,ale kto mi to tak urządzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#4688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4690 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mój narzeczony zmienil samochod (wybor zaiste imponujacy) Fotografowie... zatrzesienie... trzeba przeanalizowac zebrane materiały. Suknie cale szczescie ze juz mam kupiona bo chyba bym dostala na glowe bo piekne ze wskazaniem na przepiekne. Choc butki raczej zmienie. ![]() Skupilam sie na cukierniach i tu wybór ogromny. Anna ![]() Gryc ![]() Bończyk ![]() ![]() Marysieńka ![]() Maciuś ![]() A rzezby lodowe przepiekne ale przyznam ze koszt 800zlotych mnie przerasta Reasumujac Targi piekne kto nie byl niech żałuje!!! warto bylo przedzierac sie przez gaszcz ludzi. Edytowane przez mangelia Czas edycji: 2011-02-07 o 14:38 Powód: dodanie do watku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Rozeznanie
|
Wesele w Gliwicach na ul. Rybnickiej w restauracji "Gościnna".. nie duże na ok 30-35 osób ![]() A ja moje zaproszenia zamówiłam na allegro ![]() na allegro wyglądały mniejwięcej tak: http://img121.imageshack.us/img121/2466/005mq.jpg a zdjęcie naszego wstawiłam ![]() ![]() aaaaaaaaaaa i zapomnialam o najważniejszym - obrączki też mamy ![]() ![]()
![]() |
#4692 |
Raczkowanie
|
The rock - ale jak to organizujesz? Masz stoły 'gołe'ze tak powiem
![]() Marta - bardzo ładne,przede wszytskim skromne co jest w moim guscie ![]() Edytowane przez Senseds Czas edycji: 2011-02-07 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Rozeznanie
|
a dziękuję
![]() ![]() ![]() A co do Tortów to te na zdjęciach piękne aż normalnie żołądek mój oszalał - ale przynajmniej dietetycznie pojadłam bo tylko oczami ![]() My będziemy mieć tort z menu restauracji (to nasze menu http://www.goscinna.gliwice.pl/wesela,menu_120.html ) z tym, że będziemy jeszcze tam kolacje III wzbogacać ![]() ![]()
![]() |
#4694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W takim sensie pisałam że mam wolną ręka ![]()
![]() |
#4695 |
Raczkowanie
|
hm mi nic takiego wlascicielka nie proponowała,musze zadzwonic i zapytac ale znow telefonicznie nie wypada chyba,a tez chcialabym zeby cala sala pasowala do Calej szaty graficznej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4697 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W każdym razie spotykałam sie z opiniami ze bez sensu są takie targi i cieszę sie ze nie uwierzyłam bo naprawdę fajnie było ![]() Cytat:
![]() btw gdzie masz wesele w końcu (dobrze pamiętam że miałaś mieć w Kolumnowej i zlikwidowali tę salę, nie pomyliłam Cię z kimś? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przyszły nasze zaproszenia ![]() jak zrobię zdjęcie wrzucę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz wesele bedzie w Maximie w Dąbrowie Górniczej. Sala nie powala mnie na kolana ale nie mam innego wydoru. Tym bardziej że dużo mam zamiar tam pozmieniać i mam nadzieję że kwiaty i świece dodadzą uroku ![]() ![]() Tort miałam brać z Gryca ale chyba jednak zdecydujemy się na michasia z Częstochowy: http://www.michas.com.pl/oferta.html jddliśmy na jednym weselu tort od nich i był boski, przekładany musem z wiśni ![]() ![]()
Bo to JA jestem najważniejsza ! ! ! regeneruję włosy - start 11.11.11 Ewka i nie tylko ![]() - 25 kg ![]() Edytowane przez the rock Czas edycji: 2011-02-08 o 15:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Raczkowanie
|
the rock dziękuję za wklejenie fotek.
mangelia z tych cukierni, co wymieniłaś, to znam Bończyka, bardzo smaczne ciasta i torty. ![]() A ja tort zamówię raczej w jednej z pobliskich cukierni, bo znam je, zamawiam często ciasta i torty na urodziny i inne rodzinne uroczystości, ale może jeszcze mi się odmieni. ![]() Nad ustawieniem stołów jeszcze się zastanawiam, napewno połączone stoliki, tylko jeszcze musimy pomyśleć jak ustawić, żeby było najwygodniej. Dekoracja -obrusy, kwiaty, świeczniki pod kolor sali, jest bardzo łądna, więc nie chcę np. zakrywać ścian czy sufitów jakimiś materiałami, nie chcę też żadnych serduszek i tym podobnych ozdóbek. MartuNiunia87 bardzo ładne zaproszenia, takie eleganckie i gustowne, bez zbędnego przepychu, właśnie takie mi się podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma za co ![]()
![]() |
#4703 |
Zakorzenienie
|
Zaciągnęłam dzisiaj mamę do salonu, żeby pokazać jej, jak wyglądam w mojej sukni, a przy okazji zrobić sobie zdjęcie, żeby łatwiej mi było szukać dodatków
![]() Uśmiałam się, bo okazało się, że babeczka z salonu miała do mnie dzwonić, żebym przyszła na zdjęcie miary, ale dziwnym trafem nie zapisała mojego numeru, więc miała problem ![]() ![]() ![]() Napiszcie co myślicie na temat sukni. Oczywiście będzie szyta na miarę, więc w biuście i biodrach będzie lepiej wyglądać - w tej byłam tylko prowizorycznie związana, a w biodrach niezapięta, bo jest tam zamek. Te błyszczące aplikacje będę raczej wymieniać na coś z większą ilością srebra, bo zamówiłam srebrne buty, jak pójdę na przymiarkę to babka ma przynieść różne do wyboru ![]() Doradźcie, czy lepiej z biżuterii dobrać dłuższe kolczyki i bransoletkę, czy jakiś większy naszyjnik, bransoletkę i drobne kolczyki. A co do bolerka, to raczej zrezygnuję, bo niezbyt mi się to widzi, raczej będę szukać jakiegoś szala. |
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym postawiła na kolczyki i bransoletkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Wtajemniczenie
|
bardzo ładna sukienka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo taki prosty bukiet z kantadeskii, owinięty fioletową wstążką (wyszedł nam taki motyw przewodni, będzie i na torcie, i na zaproszeniach), albo bardziej ozdobny, coś w tym stylu jak na zdjęciach. Jeszcze nie mogę zdecydować, cały czas myślałam o takim prostym, ale jak zobaczyłam jeden wklejony na forum, to się zakochałam ![]() Pochwalę się też, że dzisiaj zatwierdziliśmy projekt zaproszeń i zapłaciliśmy, także mam nadzieję, że do końca lutego przyjdą i będzie można rozdawać ![]() Ale wkurza mnie sklep Stakato z butami... Zamówiłam butki, babka powiedziała, że termin realizacji to 2-3 tygodnie. Wczoraj minęły już 4 tygodnie, a odzewu nadal brak - dzwoniłam tam już 3 razy i zapewniali, że na pewno zadzwonią jak przyjdą buty. Myślicie, że mam prawo żądać jakiejś rekompensaty, np. obniżki ceny? Jakbym wiedziała, że to będzie tyle trwało to zamówiłabym przez internet prosto od producenta (innego). Edit. Poradźcie mi jeszcze, czy lepiej zrobić suknię sznurowaną na całej długości, czy na wysokości bioder zostawić zamek, a powyżej sznurowanie? Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2011-02-09 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.