Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-08, 17:56   #2011
lily92920
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Ojjj co się stało ? ;>
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość

Co się stało?
Ogólnie czuje ze mam niemoc :/ Znowu!

Siedziałam na przystanku i... poryczałam sie, bo doszłam do wniosku, że ten nowy nie uleczy mojego złamanego serca, że dalej kocham eksa
I tu jak na złość... EKS! Podszedł do mnie i mnie objął, zapytał czemu płacze, wytrał łzy i powiedział, że możemy sie gdzieś przejść, bo jeszcze chwila do autobusu... Ja, na to, że no dobra... I poszliśmy, a on mnie dorwał za jakąś kamienicą, przytulił i zapytał, co sie ze mna dzieje, że jakaś dziwna jestem i wogóle, czy ten "mój nowy z zawodówy" ( ) coś mi zrobił... A ja, że nie... I on zaczał sie pytać o niego, na co odpowiedziałam (ech, sama nie wiem dlaczego ) że "Nie wylecze sie nim z ciebie...". Eks zrobił głupią mine, zaczął mnie tulić (co wprawiło mnie w większą rozpacz) i powiedział, że nie spodziewał sie, że tyle bede to przeżywać i cierpieć... Że on sie czuje odpowiedzialny za moją depresje. A i, że może mnie dalej tulić, że moge liczyć na niego wciąż... A ja, że nie chce żeby mnie przytulał. Zapytał się "Więc czego chcesz...?" a ja na to "Od ciebie juz niczego" i go tak lekko odepchałam, powiedzialam, ze zaraz nam autobus zwieje...

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Lily- dlatego tak jak mi Elve kiedyś napisała-pierniczyć pseudo randki bo się człowiek tylko dołuje.
Ale ten koleś ma chyba nadzieje, bo ciągle pisze i dzwoni i wczoraj nawet powiedział, że jak bede chciała sie spotkać, to żebym napisała, bo on bardzo chętnie... :/ A ja mu musze powiedzieć, że sajonara, bo tylko się truje :/
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 18:11   #2012
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość

Siedziałam na przystanku i... poryczałam sie, bo doszłam do wniosku, że ten nowy nie uleczy mojego złamanego serca, że dalej kocham eksa
I tu jak na złość... EKS! Podszedł do mnie i mnie objął, zapytał czemu płacze, wytrał łzy i powiedział, że możemy sie gdzieś przejść, bo jeszcze chwila do autobusu... Ja, na to, że no dobra... I poszliśmy, a on mnie dorwał za jakąś kamienicą, przytulił i zapytał, co sie ze mna dzieje, że jakaś dziwna jestem i wogóle, czy ten "mój nowy z zawodówy" ( ) coś mi zrobił... A ja, że nie... I on zaczał sie pytać o niego, na co odpowiedziałam (ech, sama nie wiem dlaczego ) że "Nie wylecze sie nim z ciebie...". Eks zrobił głupią mine, zaczął mnie tulić (co wprawiło mnie w większą rozpacz) i powiedział, że nie spodziewał sie, że tyle bede to przeżywać i cierpieć... Że on sie czuje odpowiedzialny za moją depresje. A i, że może mnie dalej tulić, że moge liczyć na niego wciąż... A ja, że nie chce żeby mnie przytulał. Zapytał się "Więc czego chcesz...?" a ja na to "Od ciebie juz niczego" i go tak lekko odepchałam, powiedzialam, ze zaraz nam autobus zwieje...

Ale ten koleś ma chyba nadzieje, bo ciągle pisze i dzwoni i wczoraj nawet powiedział, że jak bede chciała sie spotkać, to żebym napisała, bo on bardzo chętnie... :/ A ja mu musze powiedzieć, że sajonara, bo tylko się truje :/

:/ masakra...
A do mnie w czwartek przyjeżdża snowboardzista. Chce mnie oficjalnie zaprosić na te połowinki. Dziwne to trochę dla mnie
mam nadzieje, że nie chce się pochwalić przed kolegami czy mnie wykorzystać ... Nie wiem już sama co o tym myśleć.
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 18:16   #2013
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Jakie są leki uspokajające lub antydepresyjne bez recepty?
Myślicie, że to dobry pomysł wspomóc się takim czymś? ..

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 18:23   #2014
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
A do mnie w czwartek przyjeżdża snowboardzista. Chce mnie oficjalnie zaprosić na te połowinki. Dziwne to trochę dla mnie
mam nadzieje, że nie chce się pochwalić przed kolegami czy mnie wykorzystać ... Nie wiem już sama co o tym myśleć.
Dla mnie znajoma parka ma już subkulturowego pocieszyciela...
I koleżanka robi za tydz. urodziny i mam koniecznie być! Ech...

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość

Ja jem labofarm. Valerin jest też bez recepty.

Czy warto, nie wiem... Mi tam pomagają.

Zjedzmniebejbe , a co sie dzieje?
Stary 2011-02-08, 18:24   #2015
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie znajoma parka ma już subkulturowego pocieszyciela...
I koleżanka robi za tydz. urodziny i mam koniecznie być! Ech...

Szczerze ? Nie chciałabym pocieszenia w osobie jakiegoś faceta ( chyba, że Go znam, jest moim dobrym kolegą, przyjacielem, któremu mogę wszystko powiedzieć ) nie chciałabym aby sobie robił nadzieję czy coś ...
Stary 2011-02-08, 18:30   #2016
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Na stronie 64 jest wszystko opisane. Ogólnie to do Was wracam.

Chcę kupić coś na uspokojenie. Mimo że tera człowiek jest bardziej świadomy tego wszystkiego - wiem że będzie ciężko..

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 18:34   #2017
howdoi
Zadomowienie

Ilony nie ma drugi dzień, więc chyba z naszego spotkania w piątek nici... ;/
Stary 2011-02-08, 18:38   #2018
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:

To masz już czarno na białym, że on nic do Ciebie nie czuje, a teraz robi sobie głupie gierki. Dla niego nic takiego się nie stało... Szczegół że musisz teraz cierpieć...

Cytat:
Ja się wspomagałam persenem. Myśle, że coś tam pomógł, na pewno warto spróbować, może chociaż troszkę Cie uspokoi.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 18:43   #2019
howdoi
Zadomowienie

Ale jestem głupia, jak jeszcze walczyłam o Niego wymyśliłam sobie coś na Walentynki, chciałam jechać rano do Wrocławia, zadzwonić aby wyszedł z domu iii iiii planowałam takie coś zrobić ( wysyłałam już link:p )

http://www.youtube.com/watch?v=QA8DMHkY2hA
Stary 2011-02-08, 19:03   #2020
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
Ostatnio wrzuciłam na forum tego demota o walentynkach

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Zrobiłam 20km na rowerku stacjonarnym, jeszcze brzuszki i fajne ćwiczonka z neta przede mną. Stwierdzam, że nic nie działa tak wspaniale na moją psychikę jak wysiłek fizyczny

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 19:05   #2021
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
...powiedział, że nie spodziewał sie, że tyle bede to przeżywać i cierpieć... Że on sie czuje odpowiedzialny za moją depresje. A i, że może mnie dalej tulić, że moge liczyć na niego wciąż...
I teraz widzisz, że on Cię może przytulać, ale nic więcej nie chce...
Cytat:
Uspokajającymi tak, ale antydepresyjnymi nie, bo one działają spożywane regularnie dopiero po dłuższym czasie i w dużych ilościach, więc takie bez recepty to kasa w błoto.
Mi pomagają preparaty z walerianą, ale nie powinno się ich długo stosować.
Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Ale może najpierw niech Ofelia z nim pogada, a dopiero później ewentualnie można stwierdzać, że ma coś do ukrycia. Nie ma co chłopa posądzać tak od razu. (Dziwnie zabrzmiałam, jak nie ja).
No jasne Nie twierdzę, że on ją chce zdradzić, ale może nie zdaje sobie sprawy z tego, że tamta może sobie robić nadzieje.
Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Świeżak chyba się kapnął, że go porąbało. Przeprosił mnie Dowiedziałam się też, że był zaręczony (MA 21 LAT) i powiem Wam, że na moją głowę to za dużo. Ogólnie wzięło mu się na zwierzenia, tamta go zdradzała, on jej wybaczał, bo kochał, sratatata, chlip, chlip.
[URL="http://www.agivo.pl/oferty/inne,zostane-twoja-dziewczyna-lub-zona-na-facebook-lub-nk-32.html"]http://www.agivo.pl/oferty/inne,zostane-twoja-dziewczyna-lub-zona-na-facebook-lub-nk-32.html[/URL
]
Dla mnie to już by było za dużo...
Link dobry Mam nadzieję, że to nie aluzja do Ciebie
Cytat:
Ja olewam wiadomości gadu jak ktoś u mnie jest...albo wyłączam, albo nie odpisuję, nie ma mnie przy kompie, jestem zajęta i tyle.
Jak się nie korzysta z archiwum, to trzeba przeczytać, bo przepadnie :P U mnie jest praktycznie non stop włączone, ale nie gadam jak mam gości.
Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Ostatnio to w ogóle nie patrze na niego, jak bierze nawet telefon do ręki, odwracam głowe.
Ja też się odwracam, ale i tak Ciacho mi ostatnio zwróciło uwagę (wie, że o zdradzie eksa dowiedziałam się przypadkiem, bo nie wyłączył gg), że jak wchodzę do pokoju, a on stuka smsa, to dziwnie się patrzę i usiłuję strzelać żartami.
Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Wiecie jak fajnie spędzę w tym roku dzień patrona psychicznie chorych. Będziemy z M., moją przyjaciółką i jej facetem włóczyć się po barach. Będzie bez zbędnych prezentów, misiów itp
Super! I myślisz, że na pewno nie będzie prezentów?
Stary 2011-02-08, 19:12   #2022
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ja też się odwracam, ale i tak Ciacho mi ostatnio zwróciło uwagę (wie, że o zdradzie eksa dowiedziałam się przypadkiem, bo nie wyłączył gg), że jak wchodzę do pokoju, a on stuka smsa, to dziwnie się patrzę i usiłuję strzelać żartami.
Ja tak samo odwracam głowę kiedy M. dostaje sms'a, ale on sam mówi: "o x napisał/a coś tam".

Cytat:
Super! I myślisz, że na pewno nie będzie prezentów?
Myślę, że nie będzie, bo wiem, że z kasą jest krucho zarówno u Niego jak i u mnie. Mam nadzieję, że nie będzie

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 19:35   #2023
CrazyOlcia
Rozeznanie

Cytat:
Ja wolę.. pójść na siłkę.. albo..pobiegać.. pojeźdźić na rowerzeee.. alboo.. pójść na spacer.. nie koniecznie koło jego domu..

Ale niczego bym nie łykała..bo.. to się potem może "zemścić"...
Wyprawa życia -> już niedługo
Generalnie zmiany Duuuuuuuuużo zmian!

Żyjeeeeee...Kolooooorami.. !!!
CrazyOlcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 19:37   #2024
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Wciąż próbuje, ale bardzo dyskretnie i jak widzi, że jestem o krok od wyprowadzenia z równowagi, to grzecznieje w ciągu pół sekundy

Wie po prostu, że jeśli ja kiedykolwiek wytyczę sobie cel związany z nim, to zmiotę z powierzchni ziemi każdą przeszkodę, włącznie z nim. Więc woli mnie nie prowokować za bardzo, bo kolejny rok takiej huśtawki emocjonalnej jak była, niczego dobrego nam nie da.
Kiedyś mnie sprowokował "ja wiem, że będę tego żałował, ale na dzień dzisiejszy ciebie nie chcę" i "nawet nie wiesz jaką satysfakcję mi daje to, że jesteś na każde skinienie mojego palca" - powiedziałam mu wtedy, że nie spocznę dopóki on nie uzależni się ode mnie tak samo, jak ja wtedy od niego. Nie wierzył. Teraz woli mnie nie przeginać z prowokowaniem mnie.

Zmarnowaliśmy kilka lat na takie przepychanki, a znamy swoje charaktery na tyle, że wiemy, że pstryk i poświęcilibyśmy kolejny rok życia, żeby coś drugiej stronie udowodnić.

Temu ograniczyliśmy kontakt do pisania na gadu kontrolnie raz na jakiś czas.
No to ogień Ale niestety w takim ogniu to można się w popiół obrócić.

Cytat:
Myślisz że raczej to będzie słodkie 'przepraszam' czy robienie wyrzutów?

Widać te 2-3tygodnie już mu było za dużo się starania, bo on przecież tak się stara, tak mu zależy a ja nie doceniam chłopaczka.. spieszył się z tym wszystkim, ciężko było mu ogarnąć że POTRZEBUJE trochę czas na spokojnie, że nie chcę się całować, dotykać itd. Chyba nie wytrzymał i wnet jak się zeszliśmy wszystkie złości wyładował na mnie.
Ponawiam pytanie - myślisz że będzie się płaszczył (często tak robił po kłótni) czy zacznie wyzywać?
Ja myślę, że jedno i drugie jest równie prawdopodobne i stawiam, że jeśli dopuścisz do jakiegoś kontaktu, to wkręci Cię w taką sinusoidę raz błaganie na kolanach i opluwanie samego siebie, a raz wyzywanie i opluwanie Ciebie. Emocje emocjami, ale to, co ten człowiek robi jest nienormalne i niebezpieczne dla Ciebie. Nie tylko fizycznie niebezpieczne, ale boję się, że jak odpowiesz mu chociaż na pytanie która godzina, to wciągnie Cię w jakąś swoją neurotyczną gierkę. Najlepiej go kijem nie ruszać
___
Cytat:
Wiecie, chciałabym, żeby zamilknął na wieki. Zablokowałam numer, na telefonie też (mam taką opcję) ale wiem, że on jak nie drzwiami, to oknami. Boję się, że on zacznie rzucać słodkimi słówkami a ja znowu łaaaa i nie daj Boże mu wybczę (CO NIE WCHODZI W GRĘ! ) .. ale człowiek różnie się zachowuje. Potrzebuje teraz ciszy i spokoju, żeby nabrać tej siły i krzyknąć mu w razie czego NIE. Tak jak on każde zdanie w samochodzie zaczynał od słowa NIE. Ciężko będzie nabrać tej odwagi jeśli on będzie starał się ją zniszczyć. A to prawdopodobne. Może czeka aż sama do niego przybiegnę, bo bez Kociaczka żyć nie umiem? Dzisiaj płakałam drugi raz. Czemu? Bo bałwan się odezwał. Buduję wokół siebie mur dla niego a on próbuje go niszczyć. Ehhh. Niech on się wreszcie ZAMKNIE. Najgorsze jest to, że teraz z choler*nym niespokojem w sercu spoglądam na tel i myślę 'oooho, zaraz napiszę' -> bo wiem, że napiszę. Mam masę nauki ale jak tu się skupić jak ten telefon jest równie niespokojny jak moje serce?
Dobrze, że chociaż zdajesz sobie sprawę z tego, że musisz teraz uważać, że mogą się pojawić myśli w stylu "o Boże ale przecież ja go kocham, on się zmieni!", bo już raz tak miałaś. Może spisz sobie to wszystko złe co on Ci zrobił na kartce i miej ją gdzieś. Za każdym razem, jak coś nowego Ci się przypomni, to dopisuj. Jak kiedykolwiek przyjdzie Ci do głowy odebrać od niego telefon, to najpierw przeczytaj kartkę tyle razy, aż Ci przejdzie. A czerwonymi literami zapisz ostatnią akcję w samochodzie. Pamiętaj, że to Ty masz być ratownikiem medycznym a nie po Ciebie pogotowie ma jeździć przez jakiegoś patola.

Cytat:
Gdy już wróciła normalność jemu znowu załączyło się "aaa, cokolwiek nie zrobię ujdzie mi płazem" , on chyba po tych wszystkich moich wybaczankach uwierzył w to że jest totalnie bezkarny.
No niestety, często tak bywa.
Cytat:
Za każdym razem gdy robi mi się mokro w oczach próbuję sobie przypomnieć ten strach i panikę. Tę obawę że on COŚ złego może mi zrobić jak nie odpowiem mu na pytanie czy go zdradzam.. aż mnie ciarki przechodzą.
Oj zapamiętaj to sobie, bo przy następnym razie byłoby tylko gorzej.
Cytat:

Eh, jak zwykle przychodzą chwilę zwątpienia.. Ale przecież on był taki, taki i taki. Pomagał, wspierał.. ale muszę się tego pozbyć. Dlaczego nie umiem ogranąć tego że znajdę nowego faceta, normalnego? kiedyś.. i te kiedyś mnie najbardziej boli. Może ja po prostu desperacko szukam męskiej ręki? zamiast patrzeć na swoje dobro? Zachować cząstkę godności i honoru? ..
Tu nawet nie chodzi o honor i godność tylko o Twoje szanse na normalne, szczęśliwe, kolorowe i radosne życie. A masz na to 100% szans. Tylko, że jego nie może być na horyzoncie.
A sobie musisz dać czas na wyleczenie roztrzęsionych emocji. Przejdziesz ten najgorszy okres, to wygrasz. Nie poddaj się po prostu.

Cytat:
Damski bokser też potrafi próbować dobić się na OIOM z bukietem kwiatów.
Otóż to! Często faceci, którzy w domu katują swoje partnerki na zewnątrz obsypują je kwiatami, prezentami i na rękach noszą, tak że wszystkie kobiety zazdroszczą tej ofierze, więc tym bardziej szuka ona w sobie winy i koło się zamyka... A jak dochodzi do rozwodu, to często otoczenie mówi, że to ona była ta zła. Tacy ludzie potrafią tworzyć wyjątkowe iluzje, zresztą jakby nie umieli, to bejbe by przecież do niego nie wróciła.

Cytat:
Próbowałyśmy Cię przekonać, żebyś dała mu więcej czasu, bo przyjmując go tak szybko pokazałaś mu, że ma Cię w garści Ale czegoś takiego to się żadna z nas chyba nie spodziewała...
Może to lepiej, że tak się stało, teraz zjedzmniebejbe ma czarno na białym, jakim psycholem jest jej były. A tak może pierwsza awantura wypadłaby po ślubie w drugiej ciąży? To by dopiero był dramat. Może plułaby sobie w brodę, że zostawiła takiego wspaniałego faceta? Bo jak człowiek tęskni, to idealizuje. Teraz mam nadzieję, że już będzie się trzymała pionu.

Cytat:
Jeszcze zostały mi u Niego 2 torby z rzeczami i książkami ;/ Co najgorsze myślę tylko o jego pocałunkach z inną.
Mam nadzieję, że jej współczujesz, bo ja tak

Cytat:
Nie myśl za dużo, baw się Przecież nie musicie się od razu zakochiwać

Cytat:
Na uspokojenie tak, spróbowałabym, nawet możesz iść do apteki i zapytać o coś ziołowego. Antydepresanty nic nie dadzą, potrzebują około miesiąca, żeby się rozkręcić. Mi kiedyś mama chłopaka poradziła łyknąć sobie łyżkę Nervosolu jak jestem czymś zestresowana, a na noc np podwójna melisa. To bardzo dobrze działa.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 19:39   #2025
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CrazyOlcia Pokaż wiadomość
Ja wolę.. pójść na siłkę.. albo..pobiegać.. pojeźdźić na rowerzeee.. alboo.. pójść na spacer.. nie koniecznie koło jego domu..

Ale niczego bym nie łykała..bo.. to się potem może "zemścić"...
Mam pytanie co robisz aby zrzucić zbędne kilogramy ?
Ja od 2 tygodni nie jem po 18 i nie jem słodkiego i schudłam 2 kg :p
Stary 2011-02-08, 19:39   #2026
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze ? Nie chciałabym pocieszenia w osobie jakiegoś faceta ( chyba, że Go znam, jest moim dobrym kolegą, przyjacielem, któremu mogę wszystko powiedzieć ) nie chciałabym aby sobie robił nadzieję czy coś ...
Ja lubie subkulture!

I wiesz, nie jest tak, że mam mu płakać w rękaw, tylko, że poznać itp.

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
To masz już czarno na białym, że on nic do Ciebie nie czuje, a teraz robi sobie głupie gierki. Dla niego nic takiego się nie stało... Szczegół że musisz teraz cierpieć...
PODOBNO on coś jeszcze czuje...

I jakoś nie wierze w jego szczerość, że niby czuje sie odpowiedzialny... Może przy swojej "szajce" doradców gra kozaka...
Stary 2011-02-08, 19:45   #2027
elvegirl
po drugiej stronie szafy

lily - kutwa, weź kobieto przestań tak dopieszczać ego swojego eksa, bo to już się wkurzające robi

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Co i czemu dziwne?

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
No to ogień Ale niestety w takim ogniu to można się w popiół obrócić.
Ogień, ogień...na kochanka by był idealny, na przyjaciela też...na towarzysza mojego życia niestety, jak owo życie pokazało, się nie nadaje.

Może za ileś lat, jak już oboje będziemy stonowani i w słusznym wieku, każde z odchowannymi dziećmi, po rozwodach, to do siebie wrócimy wcześniej nie planuję on też nie
Stary 2011-02-08, 19:48   #2028
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
lily - kutwa, weź kobieto przestań tak dopieszczać ego swojego eksa, bo to już się wkurzające robi

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Co i czemu dziwne?

Hmmm to , że nagle nie mam faceta i już dawni kumple się odzywają i On... Może przesadzam, panikuję, pójdę z Nim , powiedziałam już to byłemu jak pisaliśmy na gg wczoraj to była cisza przez 5 min. ale kij z nim. też należy mi się coś od życia. Jakaś chwila przyjemności.
Stary 2011-02-08, 19:54   #2029
juniorka89
Wtajemniczenie

Mam pytanie...

Pisałam przez dosyć długi czas z chłopakiem o którym de facto tu pisałam
Przysłowiowy "góral"...
No i w sumie było wszystko ok,chłopak achował i ochował,powiedział,ze spotkamy sie po mojej sesji...
I choć bym nie wiem co zrobiła nie chce przełożyć spotkania...
Zero wiadomości od paru dni i nie wiem czy zapracowany czy co
Ale cały czas mnie podgląda na portalu wiec nie wiem co robić

Dać sobie spokój czy czekać aż sie odezwie??
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 19:57   #2030
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Hmmm to , że nagle nie mam faceta i już dawni kumple się odzywają i On... Może przesadzam, panikuję, pójdę z Nim , powiedziałam już to byłemu jak pisaliśmy na gg wczoraj to była cisza przez 5 min. ale kij z nim. też należy mi się coś od życia. Jakaś chwila przyjemności.
Nie dziwić się, tylko się cieszyć

Po jakiego grzyba powiedziałaś o tym eksowi? Odgrywanie się za jego nową laskę?

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Dać sobie spokój czy czekać aż sie odezwie??
" Byś się odezwał, skoro już mnie odwiedzasz, a nie tak podglądasz cichaczem, jak ten Szpieg z Krainy Deszczowców, karrramba "
Stary 2011-02-08, 20:01   #2031
CrazyOlcia
Rozeznanie

Cytat:
Mam pytanie co robisz aby zrzucić zbędne kilogramy ?
Ja od 2 tygodni nie jem po 18 i nie jem słodkiego i schudłam 2 kg :p
Co robię?

Słodycze w kąt! Nie jem!
Dieta MŻ-WR!
Biegam
Jeżdże na rowerze
Dziś zaliczyłam siłkę
w domu ćwiczę.. a do tego zmartwienia z moim TŻ.. no i ..jakoś tak.. zleciało!
Wyprawa życia -> już niedługo
Generalnie zmiany Duuuuuuuuużo zmian!

Żyjeeeeee...Kolooooorami.. !!!
CrazyOlcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 20:04   #2032
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Nie dziwić się, tylko się cieszyć

Po jakiego grzyba powiedziałaś o tym eksowi? Odgrywanie się za jego nową laskę?

"

Ojjj nie nie jestem taka bay się odgryzać. Pytał się co u mnie więc mu odpowiedziałam. I tak jak pisałam wcześniej ? dzisiaj bądź wczoraj mówił abym głupstw nie robiła
heh jakby już miał na to wpływ iiiiiiii jakby był władca moim , tak się czuję przez to jak się zachowuje i co pisał. On zerwał i może wszystko, ja według niego Nie.
Stary 2011-02-08, 20:04   #2033
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Może za ileś lat, jak już oboje będziemy stonowani i w słusznym wieku, każde z odchowannymi dziećmi, po rozwodach, to do siebie wrócimy wcześniej nie planuję on też nie
Kiedyś z eksem ustaliłam, że jak do trzydziestki będziemy singlami, to się hajtniemy. Chyba muszę przesunąć granicę o 10 lat
Stary 2011-02-08, 20:06   #2034
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CrazyOlcia Pokaż wiadomość
Co robię?

Słodycze w kąt! Nie jem!
Dieta MŻ-WR!
Biegam
Jeżdże na rowerze
Dziś zaliczyłam siłkę
w domu ćwiczę.. a do tego zmartwienia z moim TŻ.. no i ..jakoś tak.. zleciało!

Ojjjj mi się nie chce ćwiczyć, za leniwa jestem Ale fajnie, że potrafisz.
Stary 2011-02-08, 20:06   #2035
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ELVE, ja nie robie tego po to, żeby jemu było super Ja naprawde sie czuje bezradna. Chce o nim zapomnieć, serio. Umówiłam sie nawet z typem... Ale poprostu uświadomiło mi to tylko, że wciąż go kocham i nie umiem sobie z tym poradzić
Stary 2011-02-08, 20:08   #2036
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
" Byś się odezwał, skoro już mnie odwiedzasz, a nie tak podglądasz cichaczem, jak ten Szpieg z Krainy Deszczowców, karrramba "
"Mam nadzieję, że Twoje chore gardło wyzdrowieje aż będziesz w stanie coś powiedzieć, a nie tylko podglądać mnie..."
Stary 2011-02-08, 20:08   #2037
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ojjj nie nie jestem taka bay się odgryzać. Pytał się co u mnie więc mu odpowiedziałam.
YHY...
Stary 2011-02-08, 20:09   #2038
aniuska_90
Raczkowanie

Cytat:
Ale ELVE, ja nie robie tego po to, żeby jemu było super Ja naprawde sie czuje bezradna. Chce o nim zapomnieć, serio. Umówiłam sie nawet z typem... Ale poprostu uświadomiło mi to tylko, że wciąż go kocham i nie umiem sobie z tym poradzić
Skonczysz szkole, nie bedziesz sie z nim widywac, bedzie Ci o wiele latwiej...
Przejdzie Ci naprawde
Stary 2011-02-08, 20:10   #2039
mrytka
Wtajemniczenie

Nadrobiłam
Ale nie mam czasu na odpisywanie, bo chcę poćwiczyć i wziąć się za naukę

Zjedzmniebejbe, jestem w szoku po przeczytaniu Twojej opowieści. Trzymaj się
Dziewczyny już Ci tam dobrze odpisały, więc ja się pod to podłączam

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 20:11   #2040
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Może przesadzam, panikuję, pójdę z Nim , powiedziałam już to byłemu jak pisaliśmy na gg wczoraj to była cisza przez 5 min. ale kij z nim.
Kręcisz sama na siebie bata tym smsowaniem z byłym. Przecież nawet ślepy widzi, że to wcale nie jest żadne pisanie sobie ze znajomym "co u Ciebie", tylko ewidentnie Wasze szarpanie się ze sobą. Facet Cię zostawia, zachowuje się jak ostatnia pi*da na planecie, popisuje się tym, że całował się z koleżanką, jak moi koledzy w 4 klasie podstawówki na przerwie za szkołą, a Ty mu opowiadasz co u Ciebie? Czujesz, że coś jest nie tak? HALO, ZIEMIA! Nie zrobisz na nim wrażenia pisaniem do niego...

A poza tym, prześlij mi tak z 4kg pocztą, wszczepię sobie w odpowiednie miejsca, bo jedna mi już tu obiecywała, ale nic z tego A btw, chyba przytyłam Tzn przytyłam na pewno co najmniej 4kg, ale myślę, że ostatnio jeszcze trochę, bo pupa jest znowu okrągła i staniki znowu mam po co nosić Śmieszne, że jedni muszą się tak męczyć, żeby schudnąć, a ja się muszę tak przeokrutnie katować, żeby nie mieć niedowagi Los to jest jednak stary cynik.

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-02-08 o 20:16
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości