![]() |
#2881 |
Zadomowienie
|
Dot.: Buciki ślubne
Ja chciałam jeszcze nadmeinić, że te wszystkie salony ślubne, tot ak przeginają z cenami.. Wczoraj byłam w Evivie w Tychach, były całkiem ładne butki, peep-toe, na platformie, co prawda nei było koloru jaki by mi odpowiadał, ale.. cena to ok. 340 zł za buty no name, obcas taki sobie ,wykonanie bez szału. jestem w stanei dac tyle za buty, ale prawda jest taka, że za 400zł to ja moge mieć buty od christiana louboutina , haha ..
#2882 |
Przyczajenie
|
zgadzam sie z tobą, ale byłam w kilku sklepach z butami slubnymi i uwierz mi w żadnym nic nie powalilo mnie na kolana. buty sa tragiczne. większośc modeli jest powielana od lat i wyglądają niemodnie. jeśli już cos jest w miare ładne i przyzwoicie zrobione, to obowiązkowo kosztuje 350-400 zł jak nie więcej. chyba lekka przesada. nie wiem dlaczego tak jest, ale cóż. pogrzebałam troche na forum i właśnie forum o kolorowych butach podsunęło mi ten pomysł. Kupiłam śliczne satynowe buciki z wkładnką skórzaną za, nie uwierzysz- 100 zł !!! tak jak juz pisalam, jest masa teraz butów właśnei kolorach zblizonych do ecrue i bieli w zwyklych sklepach, trzeba tylko wykroic trochę czasu i pojechać poszukać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zadomowienie
|
muminek82 byłam w deichmannie obejrzeć te butki. Wszystko w nich ok, nawet kolor się zgadza, tylko one mają jakiś srebrny ten obcas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Wtajemniczenie
|
Hej, niestety moje też maja ten obcas srebrny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś byłam na targach w Spodku i buty to po prostu żal.
Straszne ![]() Nic fajnego, modnego, 90% szpiców, tagiczne ![]()
#2887 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2889 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ja Was nie rozumiem. Kupujecie sukienki za minimum 2000 z ł na RAZ a buty maja byc na conajmniej jeden sezon. To troche hipokryzja, ale to wolny kraj i kazdy moze robic co chce. Co do sklepow internetowych to ja zdecydowanie polecam. Sama w takim kupowalam i nie zaluje.
Pani z www.buty-slubne.net bardzo mi pomogla w doborze modelu. Takze polecam. Poza tym nie ma sie co bac ustawa gwarantuje Wam mozliwosc zwrotu butow czego w przypadku zwyklego skelpu nie macie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Wtajemniczenie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;24916550]Też myślałam o kolorowych butach (właśnie z tego powodu), ale ostatecznie znalazłam białe za 69 zł, więc nie będzie mi żal nawet jeśli ich nigdy więcej nie założę
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Przyczajenie
|
Witam,
<usunięte przez moderatora> Pozdrawiam ![]()
malenka006 ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2011-02-09 o 17:03 Powód: złamanie zakazu kupna/sprzedaży |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Wtajemniczenie
|
na tym forum nie sprzedajemy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
BAN stały
|
dziewczyny co myślicie o tych butach?
sukienke ślubną mam w kolorze ivory więc buty nie mogą być białe. chcę wysoki obcas bo jestem niska, ale nie jestem przekonana do tego czegoś z tyłu na pięcie ![]() wklejam linka bo nie mogę zapisać zdjęć http://www.stylowebutki.pl/products/...champagne.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Raczkowanie
|
ilkas
Według mnie są piękne <3 i właśnie to coś z tyłu nadaje uroku ![]() ALE ja to bym się w nich zabiła to raz a dwa..nie masz pewności, że będą wygodne i jak Ty Kochana w nich wytrzymasz całe wesele, tańce i w ogóle? A jak sobie weźmiesz jakieś niższe albo płaskie na zmiane, to potem będzie Ci sukienka latała po ziemi ![]()
#2898 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli tylko dasz rade w takich butach wytrzymać 12 godzin to jak najbardziej polecam! są Śliczne!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ladne ![]() Aaa pisze przeciez 12,5cm.. omg... Dla mnie magia.. A ja teraz zwróciłam uwagę na takie, ale ja wyższych niż 9cm i platformy 1,5 nie kupię. http://www.stylowebutki.pl/products/...-58-szare.html
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-02-08 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Raczkowanie
|
Wspaniałe buty! Miałam bardzo podobne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2903 |
Raczkowanie
|
Ja idę do ślubu w poniższych butkach. Nie kosztowały dużo, bo to już model sprzed kilku sezonów, a na pewno założę je jeszcze nieraz. Czekają już od czasu jeszcze przed zaręczynami na taką okazję. 11 cm obcas, ale są wygodne, poza tym jestem przyzwyczajona do takich wysokości. Tylko teraz się trochę martwię, bo na nartach mialam wypadek i noszę ortezę na kolanie, ale mam nadzieje, że w czerwcu już tego nie będę odczuwać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2905 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bukiet z niebieskiej hortensji z białymi (śmietankowymi - w kolorze sukni)dodatkami. Do tego PM szafirowy krawat - wezmę buty w rękę i kupię dokładnie taki kolor, na szczęście teraz się da, bo wybór ogromny. Dekorację sali też robimy z niebieską hortensją, zaproszenia i wizytówki z niebieskiemi detalami, na torcie będą wstązki w takim kolorze. Nawt pudełko na koperty udało mi się kupić w takim kolorze. Generalnie - na niebieskio. A jako że miałam butki przed zakupem sukni, to mogłam sprawdzić i pasują. W dodatku na sukni jest ciut podobna broszka w pasie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
BAN stały
|
Lensss no właśnie mam te wszystkie obawy o których napisałaś
![]() ![]() czarna_kawa80 tak, tak to już sobie wbiłam do głowy, że buty nie mogą być jaśniejsze od sukni ![]() amandi84 ładne ! tylko w moim przypadku kolor nie ten. |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2908 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o wysokie obcasy i buty weselne - obawiam się, jednak, że nawet jak są wygodne i jesteśmy przyzwyczajone do wysokich obcasów, to po kilku godzinach może być różnie... Ale kupowanie przez internet to faktycznie spore ryzyko, już kilka razy kupowałam i tylko tak w 50% były to zakupy trafione. ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobry tekst ![]()
![]() |
#2910 |
Zadomowienie
|
A co myślicie o tych? Dzisiaj znalazłam, tylko żeby je gdzies w sklepie dorwać i przymierzyć móc...
http://www.bridalshoesuk.co.uk/produ...eline-775.html na allegro sa za 350zł jacqueline Liz Rene
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-02-09 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.