Buciki ślubne - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-06, 10:22   #2881
amandi84
Zadomowienie

Dot.: Buciki ślubne

Ja chciałam jeszcze nadmeinić, że te wszystkie salony ślubne, tot ak przeginają z cenami.. Wczoraj byłam w Evivie w Tychach, były całkiem ładne butki, peep-toe, na platformie, co prawda nei było koloru jaki by mi odpowiadał, ale.. cena to ok. 340 zł za buty no name, obcas taki sobie ,wykonanie bez szału. jestem w stanei dac tyle za buty, ale prawda jest taka, że za 400zł to ja moge mieć buty od christiana louboutina , haha ..
http://www.pmiska.pl
amandi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 13:53   #2882
irinka7
Przyczajenie

zgadzam sie z tobą, ale byłam w kilku sklepach z butami slubnymi i uwierz mi w żadnym nic nie powalilo mnie na kolana. buty sa tragiczne. większośc modeli jest powielana od lat i wyglądają niemodnie. jeśli już cos jest w miare ładne i przyzwoicie zrobione, to obowiązkowo kosztuje 350-400 zł jak nie więcej. chyba lekka przesada. nie wiem dlaczego tak jest, ale cóż. pogrzebałam troche na forum i właśnie forum o kolorowych butach podsunęło mi ten pomysł. Kupiłam śliczne satynowe buciki z wkładnką skórzaną za, nie uwierzysz- 100 zł !!! tak jak juz pisalam, jest masa teraz butów właśnei kolorach zblizonych do ecrue i bieli w zwyklych sklepach, trzeba tylko wykroic trochę czasu i pojechać poszukać powodzenia
irinka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 18:22   #2883
boska latynoska
Zadomowienie

muminek82 byłam w deichmannie obejrzeć te butki. Wszystko w nich ok, nawet kolor się zgadza, tylko one mają jakiś srebrny ten obcas Jak to jest że u Ciebie jest biały?robiłaś jakieś specjalne zamówienie?
boska latynoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 18:39   #2884
muminek82
Wtajemniczenie

Hej, niestety moje też maja ten obcas srebrnyale poniewaz super wyglądają na nodze i idealnie pasuja mi do sukienki to zdecydowałam sie na nie i jeszcze jedna ważna rzecz wiekszość białych butów ma czarna podeszwe co mi sie strasznie nie podoba wiec przymykam oko na ten srebrny obcas mysle że przy białej długiej sukni nie będzie się to rzucało w oczy,no i ta cena nawet jak już nigdy ich nie wykorzystam to nie będzie duzej straty
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 20:50   #2885
bea_dalia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
Hej, niestety moje też maja ten obcas srebrnyale poniewaz super wyglądają na nodze i idealnie pasuja mi do sukienki to zdecydowałam sie na nie i jeszcze jedna ważna rzecz wiekszość białych butów ma czarna podeszwe co mi sie strasznie nie podoba wiec przymykam oko na ten srebrny obcas mysle że przy białej długiej sukni nie będzie się to rzucało w oczy,no i ta cena nawet jak już nigdy ich nie wykorzystam to nie będzie duzej straty
Mysle, że taki srebrny obcas kompletnie nie przeszkadza, chyba że pozostale dodatki bylyby złote, a on rzucałby sie jakoś w oczy.
bea_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 21:16   #2886
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Ja dziś byłam na targach w Spodku i buty to po prostu żal.
Straszne
Nic fajnego, modnego, 90% szpiców, tagiczne

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 22:44   #2887
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

Cytat:
Napisane przez amandi84 Pokaż wiadomość
Ja chciałam jeszcze nadmeinić, że te wszystkie salony ślubne, tot ak przeginają z cenami.. Wczoraj byłam w Evivie w Tychach, były całkiem ładne butki, peep-toe, na platformie, co prawda nei było koloru jaki by mi odpowiadał, ale.. cena to ok. 340 zł za buty no name, obcas taki sobie ,wykonanie bez szału. jestem w stanei dac tyle za buty, ale prawda jest taka, że za 400zł to ja moge mieć buty od christiana louboutina , haha ..
Chyba omsknął Ci się palec na klawiaturze - Louboutiny kosztują tyle, co niejedna kiecka ślubna, i nie mówię tu o tych najtańszych
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 22:56   #2888
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez a-sea-of-honey Pokaż wiadomość
Chyba omsknął Ci się palec na klawiaturze - Louboutiny kosztują tyle, co niejedna kiecka ślubna, i nie mówię tu o tych najtańszych
Dokładnie przynajmniej 1,5 tyś i nie mówimy tu o podróbkach z allegro

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 09:30   #2889
Gosia_wrocek
Przyczajenie

Dziewczyny ja Was nie rozumiem. Kupujecie sukienki za minimum 2000 z ł na RAZ a buty maja byc na conajmniej jeden sezon. To troche hipokryzja, ale to wolny kraj i kazdy moze robic co chce. Co do sklepow internetowych to ja zdecydowanie polecam. Sama w takim kupowalam i nie zaluje.
Pani z www.buty-slubne.net bardzo mi pomogla w doborze modelu. Takze polecam. Poza tym nie ma sie co bac ustawa gwarantuje Wam mozliwosc zwrotu butow czego w przypadku zwyklego skelpu nie macie.
Gosia_wrocek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 14:40   #2890
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gosia_wrocek Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja Was nie rozumiem. Kupujecie sukienki za minimum 2000 z ł na RAZ a buty maja byc na conajmniej jeden sezon. To troche hipokryzja, ale to wolny kraj i kazdy moze robic co chce. Co do sklepow internetowych to ja zdecydowanie polecam. Sama w takim kupowalam i nie zaluje.
Pani z www.buty-slubne.net bardzo mi pomogla w doborze modelu. Takze polecam. Poza tym nie ma sie co bac ustawa gwarantuje Wam mozliwosc zwrotu butow czego w przypadku zwyklego skelpu nie macie.
ja się nie zgadzam to że ktoś kupuje sukienkę za 2000 wcale nie musi oznaczać ze ma wydać 300zł na buty!?
Stary 2011-02-07, 14:55   #2891
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez irinka7 Pokaż wiadomość
a ja wam powiem tak: jak mam wydać ponad 200 zł za buty ślubne białe lub ecrue,ktorych nigdy więcej do niczego nie założe bo nie ukrywajmy- taka jest prawda, to wolę (co zreszta uczyniłam) kupić kolorowe, które potem moge założyć do większości ciuchów.
Też myślałam o kolorowych butach (właśnie z tego powodu), ale ostatecznie znalazłam białe za 69 zł, więc nie będzie mi żal nawet jeśli ich nigdy więcej nie założę Nie wiem, gdzie Wy widzicie te buty tylko za 200 czy 300 zł
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-07, 14:57   #2892
Gosia_wrocek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
ja się nie zgadzam to że ktoś kupuje sukienkę za 2000 wcale nie musi oznaczać ze ma wydać 300zł na buty!?
Tu się zgadzam, dlatego polecam ten sklep, bo tam mają naprawde fajne buty za 150 zł, a to chyba nie jest wygórowana kwota.
Gosia_wrocek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 15:00   #2893
muminek82
Wtajemniczenie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;24916550]Też myślałam o kolorowych butach (właśnie z tego powodu), ale ostatecznie znalazłam białe za 69 zł, więc nie będzie mi żal nawet jeśli ich nigdy więcej nie założę Nie wiem, gdzie Wy widzicie te buty tylko za 200 czy 300 zł [/QUOTE]
popieram!zrobiła m tak samo jak mrowinka i jestem bardzo zadowolona!!!

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosia_wrocek Pokaż wiadomość
Tu się zgadzam, dlatego polecam ten sklep, bo tam mają naprawde fajne buty za 150 zł, a to chyba nie jest wygórowana kwota.
kwota nie jest wygórowana jeśli znajdzie się odpowiednie fasonem rozmiarem i kolorem to jak najbardziej!
Stary 2011-02-08, 09:13   #2894
malenka006
Przyczajenie

Witam,

<usunięte przez moderatora>

Pozdrawiam

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2011-02-09 o 17:03 Powód: złamanie zakazu kupna/sprzedaży
malenka006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 10:22   #2895
muminek82
Wtajemniczenie

na tym forum nie sprzedajemy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-08, 17:21   #2896
ilkas
BAN stały

dziewczyny co myślicie o tych butach?
sukienke ślubną mam w kolorze ivory więc buty nie mogą być białe.
chcę wysoki obcas bo jestem niska, ale nie jestem przekonana do tego czegoś z tyłu na pięcie

wklejam linka bo nie mogę zapisać zdjęć
http://www.stylowebutki.pl/products/...champagne.html
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 17:28   #2897
Lensss
Raczkowanie

ilkas
Według mnie są piękne <3 i właśnie to coś z tyłu nadaje uroku
ALE ja to bym się w nich zabiła to raz a dwa..nie masz pewności, że będą wygodne i jak Ty Kochana w nich wytrzymasz całe wesele, tańce i w ogóle? A jak sobie weźmiesz jakieś niższe albo płaskie na zmiane, to potem będzie Ci sukienka latała po ziemi

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100911580213.html
Lensss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 17:30   #2898
222aniolek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
chcę wysoki obcas bo jestem niska, ale nie jestem przekonana do tego czegoś z tyłu na pięcie

PIĘKNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli tylko dasz rade w takich butach wytrzymać 12 godzin to jak najbardziej polecam! są Śliczne!!!!
222aniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 17:37   #2899
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość

piekne buty, tylko zorientuj sie czy sukienka nie bedzie od nich ciemniejsza bo bedzie wygladac na brudna (to jest podstawowa zasada przy kupowaniu butow)

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 17:52   #2900
muminek82
Wtajemniczenie

buciki są super!uwielbiam takie wysokie obcasy!
Stary 2011-02-08, 17:56   #2901
amandi84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 222aniolek Pokaż wiadomość
PIĘKNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli tylko dasz rade w takich butach wytrzymać 12 godzin to jak najbardziej polecam! są Śliczne!!!!

Ladne A jaki one mają obcas...? Bo chyba z 11 lekko.

Aaa pisze przeciez 12,5cm.. omg... Dla mnie magia..

A ja teraz zwróciłam uwagę na takie, ale ja wyższych niż 9cm i platformy 1,5 nie kupię.
http://www.stylowebutki.pl/products/...-58-szare.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nydia_85_pew_01__17580_thumb.jpg (8,1 KB, 282 załadowań)

Edytowane przez amandi84
Czas edycji: 2011-02-08 o 17:59
Stary 2011-02-08, 18:03   #2902
Butelka
Raczkowanie

Wspaniałe buty! Miałam bardzo podobne Tylko niższe Ale właśnie srebrne, bo mogłam założyć i na sylwestra i na wesele siostry No, ale niestety, rozleciały się, haha To o wiele praktyczniejsze od białych a i czasami dużo mniej tandetnie jak ja szukałam butów, to wszystkie były z czubem! Nienawidzę czubów, nienawidzę! :/ Nie dość, że bardzo niezdrowe dla stopy, to bardzo często przesadzone. Jeszcze taki mały czubek jest ładny, ale niektóre to makabra
Butelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 20:05   #2903
bea_dalia
Raczkowanie

Ja idę do ślubu w poniższych butkach. Nie kosztowały dużo, bo to już model sprzed kilku sezonów, a na pewno założę je jeszcze nieraz. Czekają już od czasu jeszcze przed zaręczynami na taką okazję. 11 cm obcas, ale są wygodne, poza tym jestem przyzwyczajona do takich wysokości. Tylko teraz się trochę martwię, bo na nartach mialam wypadek i noszę ortezę na kolanie, ale mam nadzieje, że w czerwcu już tego nie będę odczuwać .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 964209146.jpg (26,6 KB, 26 załadowań)
Stary 2011-02-08, 20:13   #2904
Butelka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bea_dalia Pokaż wiadomość
Ja idę do ślubu w poniższych butkach. Nie kosztowały dużo, bo to już model sprzed kilku sezonów, a na pewno założę je jeszcze nieraz. Czekają już od czasu jeszcze przed zaręczynami na taką okazję. 11 cm obcas, ale są wygodne, poza tym jestem przyzwyczajona do takich wysokości. Tylko teraz się trochę martwię, bo na nartach mialam wypadek i noszę ortezę na kolanie, ale mam nadzieje, że w czerwcu już tego nie będę odczuwać .
Bardzo ładne jak współgrają z kolorem sukni? Masz jakąś granatową wstążkę albo bukiet?
Stary 2011-02-08, 20:20   #2905
bea_dalia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Butelka Pokaż wiadomość
Bardzo ładne jak współgrają z kolorem sukni? Masz jakąś granatową wstążkę albo bukiet?
Dziękuję .
Bukiet z niebieskiej hortensji z białymi (śmietankowymi - w kolorze sukni)dodatkami. Do tego PM szafirowy krawat - wezmę buty w rękę i kupię dokładnie taki kolor, na szczęście teraz się da, bo wybór ogromny. Dekorację sali też robimy z niebieską hortensją, zaproszenia i wizytówki z niebieskiemi detalami, na torcie będą wstązki w takim kolorze. Nawt pudełko na koperty udało mi się kupić w takim kolorze. Generalnie - na niebieskio. A jako że miałam butki przed zakupem sukni, to mogłam sprawdzić i pasują. W dodatku na sukni jest ciut podobna broszka w pasie.
Stary 2011-02-08, 20:43   #2906
ilkas
BAN stały

Lensss no właśnie mam te wszystkie obawy o których napisałaś po pierwsze z butami przez neta to tak jest, że nigdy nie wiadomo czy będą wygodne a w tym wypadku to podstawa. w sumie do wysokich obcasów jestem przyzwyczajona, ale nie aż do tak wysokich więc też sie waham czy dam radę caaałą noc. no i o zmianie na niższe podczas wesela też myślałam, ale to właściwie mija się z celem, bo musiałyby być o maks 2 cm niższe żeby uniknąć tego o czym pisałaś - latania sukienki po ziemi

czarna_kawa80 tak, tak to już sobie wbiłam do głowy, że buty nie mogą być jaśniejsze od sukni dlatego też to mi trochę utrudnia sprawę bo w moim wypadku buty śnieżno białe zupełnie odpadają. a takich póki co znalazłam oczywiście najwięcej.

amandi84 ładne ! tylko w moim przypadku kolor nie ten.
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 20:55   #2907
Butelka
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję .
Bukiet z niebieskiej hortensji z białymi (śmietankowymi - w kolorze sukni)dodatkami. Do tego PM szafirowy krawat - wezmę buty w rękę i kupię dokładnie taki kolor, na szczęście teraz się da, bo wybór ogromny. Dekorację sali też robimy z niebieską hortensją, zaproszenia i wizytówki z niebieskiemi detalami, na torcie będą wstązki w takim kolorze. Nawt pudełko na koperty udało mi się kupić w takim kolorze. Generalnie - na niebieskio. A jako że miałam butki przed zakupem sukni, to mogłam sprawdzić i pasują. W dodatku na sukni jest ciut podobna broszka w pasie.
Brzmi stylowo Pododba mi się połączenie biały+niebieski na ślubie, nietypowo i elegancko
Stary 2011-02-08, 21:36   #2908
bea_dalia
Raczkowanie

Cytat:
Brzmi stylowo Pododba mi się połączenie biały+niebieski na ślubie, nietypowo i elegancko
Taki efekt chcielibyśmy uzyskać, zobaczymy jak wyjdzie. A kolorystykę podyktowały wlasnie buciki, bo od nich się zaczęło dobieranie reszty. Trochę nietypowo.

A jeśli chodzi o wysokie obcasy i buty weselne - obawiam się, jednak, że nawet jak są wygodne i jesteśmy przyzwyczajone do wysokich obcasów, to po kilku godzinach może być różnie... Ale kupowanie przez internet to faktycznie spore ryzyko, już kilka razy kupowałam i tylko tak w 50% były to zakupy trafione.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Wspaniałe buty! Miałam bardzo podobne Tylko niższe Ale właśnie srebrne, bo mogłam założyć i na sylwestra i na wesele siostry No, ale niestety, rozleciały się, haha To o wiele praktyczniejsze od białych a i czasami dużo mniej tandetnie jak ja szukałam butów, to wszystkie były z czubem! Nienawidzę czubów, nienawidzę! :/ Nie dość, że bardzo niezdrowe dla stopy, to bardzo często przesadzone. Jeszcze taki mały czubek jest ładny, ale niektóre to makabra
Ja też nienawidzę czubów. Ale tak anegdotycznie - pamiętam jak kiedyś z koleżanką chodziłysmy za jej butami ślubnymi i w jakimś sklepie pan sprzedawca próbował jej na silę wcisnąć "czuby" właśnie. Ja on powiedziała kategoryczne "nie". To stwierdził oburzony: "Skoro chce Pani wyglądać gorzej niż reszta gości - pani sprawa, ja do tego ręki nie przyłożę!" Strasznie nas to rozbawiło.
Stary 2011-02-08, 22:10   #2909
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też nienawidzę czubów. Ale tak anegdotycznie - pamiętam jak kiedyś z koleżanką chodziłysmy za jej butami ślubnymi i w jakimś sklepie pan sprzedawca próbował jej na silę wcisnąć "czuby" właśnie. Ja on powiedziała kategoryczne "nie". To stwierdził oburzony: "Skoro chce Pani wyglądać gorzej niż reszta gości - pani sprawa, ja do tego ręki nie przyłożę!" Strasznie nas to rozbawiło.

Dobry tekst Ja bym go chyba śmiechem zabiła ;]
Mmedeah88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 20:32   #2910
amandi84
Zadomowienie

A co myślicie o tych? Dzisiaj znalazłam, tylko żeby je gdzies w sklepie dorwać i przymierzyć móc...

http://www.bridalshoesuk.co.uk/produ...eline-775.html

na allegro sa za 350
jacqueline Liz Rene
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 775.jpg (18,8 KB, 43 załadowań)

Edytowane przez amandi84
Czas edycji: 2011-02-09 o 20:37
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości