![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy i spółka - zapraszam ;-)
znajdziesz coś u mnie? za - Mariah Carey, M ?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=492704 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Kici kici miau miau
|
nie wiem co moge chciec za wklad?
![]() a ten spray nablyszczajacy ? duzo wiecej wart? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
coś może za któryś:
- MAC, Peachtwist Sheertone Shimmer Blush - ubytek testowy, na moich policzkach podobny do In Love Chanel, ale proszę sprawdzić kolor w Sieci. - E.L.F. Eyes Lips Face, Studio Bronzers - lekko rozświetlający brązer, odcień Warm Bronzer, przetestowany. - Sleek, Oryginal - dwa cienie były używane (delikatnie fiolet i nieco bardziej złoty), reszta nietknięte.
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
a moze jednak cosik od Ciebie mi sie przyda: MAC, Peachtwist Sheertone Shimmer Blush ....co bys za niego chciala?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Nie oddawaj rozswietlacza Chanela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;24943314]Nie oddawaj rozswietlacza Chanela
![]() Aż takie cudo? Dać mu szansę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
czesc
podobał Ci się kiedys u mnie wątku róż Deborah mnie podoba sie bardzo Toni&Guy, Finishing Shine Spray,ale nie wiem czy go oddasz? pozdr. basia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
heloł, gadalysmy kiedys o wymiance rózu smashbox, nie wiem czy nadal jestes zainteresowana? bo mi bardzo wpadł w oko podklad lancoma i mysle, ze moze nawet jeszcze pare innych rzeczy, ponizej lista rzeczy do oddania
![]() VERSACE WOMAN EDP Clinique simply- miniaturka z atomizerem ok 3ml EL pure white linen z atomizerkiem ok. 3ml Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather ESCADA SIGNATURE firmowa Clinique shimmering tones powder nr 02 blushing bronze (różo-rozświetlacz) SMASHBOX soft duo lights model sliczny podwojny róż/ z jednej strony dziewczecy róż naturalny mocniejszy kolorek, a z drugiej cielisty rozswietlacz HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Lancome Juicy tubes seria tropiques ( sliczny zloto-bezowy pachnie karmelem) Dior maximizer lash plumping serum diorshow Juicy tubes miniaturka odcien bezowo-złoty naturalny ladnie rozswietla Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Cacharel noa balsam perfumowany do ciała LRP volumizing mascara czarna nowa Essence mulit aciotn false lashes mascara COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Zara – shimmer oil / zlocisty olejek Garnier beach look spray zostalo 40% ze 150ml DEPILATOR BRAUN rozowo-bialy Oriflame lip balm Esssence eyeshadow topcoat srebrno-turkusowy H&M smoky eyeshadow (perła, srebro, szarosc, czarny) ELF mineral booster , sheer EDM probki, sample jasnych podkladów + rozne lucy, lumiere corry -intensive foundation (golden fair x 3, fawn niewiele) -matte foundation ( fair 1 caly sample – pudeleczko) Missha real signature nr 13 milky begie missha perfect cover nr 23 LRP effaclar m 2 x 5ml nówki Clinique superdefense spf 25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sprawdzałam go na trzech monitorach i w zalezności od ustawień może robić za morelowy róż albo za brązer ![]() ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;24944026]Kolor z wierzchniej warstwy troche sie rozni od reszty pudru. Co Ci sie w nim nie podoba?[/QUOTE] Poza tym, że nie tworzy tafli to nic, cudny jest. ![]() ![]() hot_summer; tylko smashbox mi się podoba ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
buuuuuuu nie lubisz chanelka, szkoda
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak pouzywasz Chanela troche to przestanie byc "az tak" zloty. Wierzchnia warstwa powinna po kilku/kilkunastu uzyciach zniknac. Moze wtedy bardziej Ci sie spodoba. W sloncu naprawe fajnie wyglada. Daj mu szanse. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Lubić lubię, jeszcze nie wiem tylko, czy wielbię
![]() ![]() ps. Fumidus nie jest zły, pachnie grzybem wprawdzie, ale Le Maroc pour Elle to jakas masakra ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jamestown no właśnie zamierzam dać mu szansę. A Bobbiego zamówiłam na truskawie, idzie do mnie, zobaczymy co to będzie ![]() ps. Miałam ostatnio przebłysk na temat podkładu dla Ciebie - odkryłam białą bazę make up studio, która genialnie i dość radykalnie rozświetla podkłady nie zmieniając jakoś mocno ich właściwości kryjących. Nie pamiętam dokładnie jak się nazywała, ale jeśli będziesz zainteresowana, moge sprawdzić ![]() Edytowane przez Soso Czas edycji: 2011-02-08 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do bazy to dziekuje za informacje. Znalazlam o taka wlasnie. Z biala baza to mam ten problem, ze nie rozjasniam nia podkladu, ale przyciemniam baze ![]() ![]() ![]() Narazie smaruje sie Missha 13, choc jest za ciemna. Nie jakos tragicznie, ale mogloby byc lepiej. Nic jasniejszego nie mam. Mojego Armaniego narazie nie ma ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-02-08 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Jamestown to właśnie te bazy (dokładniej taka jak ta leżąca). Zaletą jest to, ze ona jest dość gęsta, więc nie rozwadnia podkładu i sama w sobie jest bardzo kryjąca. No i nie uczula, testowałam na koleżance, która ma bardzo wrażliwą skórę
![]() ![]() Hot Summer to równiez mi się nie opłaca, rozświetlacz jest droższy od podkładu i to sporo ![]() ![]() Zmykam na kolację (dziś lody z lodami ![]() ![]() Edytowane przez Soso Czas edycji: 2011-02-08 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
oj, narobiłaś mi ochoty na BB Cream, Elemong - 20 ml, nowy.
i może - MAC, Peachtwist Sheertone Shimmer Blush za Smashboxa ![]() BB Cream Elemong bardzo jasny jest? Testowałaś? Bo jestem strasznie blada, ale boję się efektu 'twarz jaśniejsza od szyi'. ![]() Pzdr ![]() Edytowane przez SourCherry Czas edycji: 2011-02-09 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z mnóstwem drobinek ![]() nie umiem opisać go ![]() na necie jeszcze takie foto znalazłam http://www.perfumeria-garcia.es/imag...5f55025c084025 24 http://www.kosmetyki-pro.pl/galerie/...iczkow_231.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
hot_summer - proszę: UD Skull , Deborah Fiolet Everywhere i Sleek Original
![]() SourCherry szczerze, to nie testowałam, bo po doświadczeniach z innym BB Creamem się trochę zniechęciłam. Ale według opinii w necie jasny ![]() jessica855 podziękuję na razie, może uda mi się w Douglasie wyhaczyć kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.