![]() |
#361 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny II
Cytat:
6) minerały EDM: 1/3-1/5 sloiczka samplowego rozświetlacz wet sand 1/3-1/5 sloiczka samplowego korektor-aussie perk me up
![]() |
![]() |
#362 |
Raczkowanie
|
Do wymiany:
BIGI: Intensive fair (ubytek ok. 5%) Aussie perk me up (użyte kilka razy) odsypki: Golden medium intensive Mint puder ryżowy z cs sampel winged butter matte użyty 2-3 razy + sporo próbek cieni w odcieniach fioletów, zieleni, błękitów foundation brush z edm użyty kilka razy baby kabuki z sunshade nowy Poszukuję: pędzelków doocznych z edm, cs jasnych matowych różów z edm + co mi wpadnie w oko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie w zamian? ![]()
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
niestety nic u Ciebie nie znalazłam;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Zadomowienie
|
Dziewczęta mam na wymiankę następujące próbki i odsypki minerałów w woreczkach strunowych:
Meow: - CatEyes: Gentelman Prefer Felines- cień matowy rudo-brązowy, raczej jasny - WildChild: FPS- cień z drobinkami w kolorze intensywnie kobaltowym - IdealEyes: Bad Girl- cień perłowy w kolorze ciemnego brązu - LushBlush: Warm&Fuzzy- jaśniutki różowo-brzoskwiniowy róż, z delikatnymi srebrnymi drobinkami EDM: - Holomby Hills- cień w kolorze brązu (mleczna czekolada) - Live Austin Live- cień w kolorze fiołkowego fioletu ze złotymi drobinkami - Snowflakes - cień w kolorze bardzo jasnego fioletu - Good China- jasny opalizujący cień różowo-brzoskwiniowy - Boardwalk- cień w kolorze ciemnego brązu z bardzo delikatnymi złotawymi drobinkami - Winter Bronzer- róż/bronzer - Nick Nack- róż - Soft Touch- róż - Trully Tiger- róż - New Car Smell- róż - Vicki's Radiant Creation- rozświetlacz - Light Peach- rozświetlacz Sweet Scents: - Baby Loses- jaśniutka, różowa mika/cień Aromagleith: - Still in Hollywood- cień w kolorze ciemnej, głębokiej śliwki ze złotymi drobinkami Pixie: - Matt & Smooth Powder: Kiss of Sun- puder matująco-wygładzający - Prime Me Powder- baza/ primer pod makijaż, mała próbka Pełnowymiarowe cienie, oba użyte tylko raz dla sprawdzenia koloru: Silk Naturals: - Aubergine- bardzo ciemny fioletowy cień z opalizującymi fioletowymi drobinkami Lucy Minerals: - Mocha Schimmer- cień w kolorze brzoskwini z tonami ciepłego jasnego brązu i mnóstwem skrzących się drobinek Szukam: Silk Naturals: Papyrus, Nekkid, Poly, Fire, Velvet, Foxxy, Climax, Afterglow, Lychee, Stardust, Gold Blush, Precious, Foreplay Coastal Scents miki: Camel, Aruban Coral, Chrome Carmine, Inter Gold Sparks, Orchid Schimmer, Cameleon Violet, Duochrome BG 826C EDM: Theme Park, Corner Office, DVR Saturday, Snuggle, Pink Ribbon, Sea Horse, Mystic Night, At The Zoo, Art Girl, Shady Violet, Hot Chocolate ... Meow: Sunless Sea: Thalia, Lush Blush: In-Cat-uation Zapraszam ![]()
Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2011-02-09 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Jovanka85 znajdziesz coś u mnie za: - Good China- jasny opalizujący cień różowo-brzoskwiniowy - Mocha Schimmer- cień w kolorze brzoskwini z tonami ciepłego jasnego brązu i mnóstwem skrzących się drobinek - Nick Nack- róż - Soft Touch- róż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zadomowienie
|
Hej Yasinisi,
Póki co podoba mi się u Ciebie: - róż EDM DVR Saturday - odsypka w strunie, wielkość sampla EDM - rozświetlacz EDM Champagne- odsypka w strunie, wielkość sampla EDM Masz może coś z mojego wisha oprócz DVR Saturday ? ![]()
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha.. DVR Saturday mogłabym oddać więcej bo mam BIGa.. np. 2 sample? ![]() Skoro szukasz brązowego At the zoo to może zainteresuje Cię odsypka Exhale EDM (pół sampla) lub Lover's Lane (niecałe pół sampla) ?? Najbardziej zależy mi na Lucy jakby co ![]() Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2011-02-09 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Zadomowienie
|
Wymienię: Big 8 g Podklad AWGM Charity 2.8 najlepiej na inny podkład np Meow, Buff'd, można coś zaproponować jeśli były by zainteresowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Zadomowienie
|
Hej, chętnie wymienię minerały kupione jakiś czas temu i testowane 2 razy, jakoś mi nie podpasowały..
Wszystko z Lumiere: różowy kabuki, podkład FF Medium Cool Beige 2.3 4g , próbka w woreczku podkład Cashmere Medium Warm, próbki w słoiczkach: korektory zielony, żółty, salmon ; podkład Luminesse Medium Beige 2.3 oraz finisher FF Ivory Raczej już nie jestem zainteresowana minerałami, chyba że cieniami albo różami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj moze coś za całość? czy istnieje mozliowść real foto? ![]() Ania
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Przyczajenie
|
Hej!
Wymienię Loreal Bare Naturale 10g kolor Soft Ivory. Użyty raz, okazał się za jasny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Renia92i , może znajdziesz coś u mnie w wątku za awgm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
korektor beżowy Pixie- próbka Dry-flo z Mazideł Więcej w moim wątku wymiankowym, link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Zadomowienie
|
Niestety nie pasował mi Lumiere VV.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
SZYBKO WYMIENIĘ ZA DROBIAZG NATURALNĄ PIELĘGNACJĘ:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=507034 ![]()
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Wymienię sample w strunie:
Blusche: Ethiopian, Caramel Latte, Butter Pecan, Butter Caramel - wszystkie w formule Full Matte, nieużywane lub raz użyte Meow: Frisky Abyssinian 2 FF, Frisky Abyssinian 2 PP - testowane 1-2 razy Pixie: Pełnowymiarowy żółty korektor - zużycie ok. 15% Inne: Poczwórne cienie Astor Carribean Nights -testowane 1 raz Pędzelek do korektora Eco Tools - użyty kilka razy Hydrolat oczarowy z BU - 1/2 butelki Hydrolat z kocanki BU - 2/3 butelki Max Factor 2000 calorie dramatic look - nieużywany Szukam: - korektorów z EDM (Intensive Fair - im więcej, tym lepiej ![]() - próbek Lusha (Dark Angels, AoBS, Herbalism, CoalFace) Zainteresowane osoby proszę o PW ![]()
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() ![]() Ćwiczę od czasu do czasu ![]() Spełniam swoje małe marzenia ![]() ![]() Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2011-02-17 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam kilka dokładek, to się przypomnę od razu
Puder bambusowy z jedwabiem z BU-odsypka w oryginalnym słoiczku odlewka maceratu brzozowego Minerały EDM Light pink róż sampel, otwarty dla sprawdzenia koloru Shopping Spree-sampel w słoiczku-połowa Freckles-ćwierć sampla w woreczku volcano blossom -ćwierć sampla w woreczku mogę zrobić probkę z podkładu mineralnego bez mikowego Cory Cosmetics odcień Pale Beige silk naturals cień mwahahaha w pudełeczku używany Adorned with Grace Minerals odsypki podkładów Adorned with grace minerals(peace2,5, 3,0, 3,5, love 3, hope 3 3,5) Próbki w strunach- wszystkie sprawdzone raz na ręku: cienie: -emotive (czarno-szaro-niebieski) -flamboyant(niebieski intensywny) -munificent(morsko-złoty) róże-odcienie różowego -sassy -caring -esoteric primery/pudry Próbki w strunach nowe Celestial-silkening powder supreme untinted smoothing powder inne Herba studio krem do cery trądzikowej Best, zostało ok 50%, w kartoniku, krem ma super oceny na KWC, polska firma, wyciągi roślinne na początku składu Colgate MaxWhite One wybielający płyn do płukania jamy ustnej, nowy, nieużywany zaklejony 250 ml Ziaja peeling enzymatyczny- ciężko określić ile zostało, ale na kilka użyć zastało Babydream filtr 50, kilkakrotnie użyty, nie umiem określić użycia, na pewno została ponad połowa, ważny do 5/2011 Panthenol spray poj wyjsciowa 130 g, kilka razy psiuknięty, ale jeszcze ponad 80 proc zostało Garnier Fructis- ekspresowa odżywka bez spłukiwania do farbowanych- color resist (jakaś zmieszana wyszła na foto, ale wszystko z nia OK), raz użyta Próbki po 1,5 wax jedwab do włosów i wax serum, trochę tego mam, pytać to przeliczę Farba Garnier Color& Shine łagodna koloryzacja bez amoniaku, trwałość do 28 myć włosów, nowa, wszystko co było w opakowaniu jest w nim, odcień Bardzo jasny Blond
![]() |
#382 |
Konto usunięte
|
...
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2013-10-17 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Rozeznanie
|
Mam do wymiany 3 NOWE próbki blusche minerals (i jedną niepełną). Wszystkie w formule matującej w odcieniach beżowych, tj. 2 nowe irish creme, jeden nowy colombian.
Przyjmę wszystkie próbki podkładów mineralnych oprócz pixie, wszelkie korektory(szczególnie do ukrycia zaczerwienień), róże w odcieniach brzoskwiniowo-łososiowych, ogólnie proszę o propozycje.
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADAM
EDM Fawn int 1g Lumiere Med Beige 2.3 FF Light Medium Beige VV Fairly Light Golden VV Light Golden VV każda była użyta 2 razy. Fairly Light Golden jest najwięcej. Lucy Minerals Pale Olive - (próbka nowa) MEOW Angora 2Frisky PP (raz użyta) ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Wymiana z Simone2010 ![]() Simone2010: Hydrolat z kocanki eko z BU - 2/3 butelki Tusz Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look - nieużywany Sampel podkładu meow Frisky Abyssinian 2 FF /w meowskiej strunie/ Ja: Green Tea i Hide a pore (każdy po 1g) Korektor Mint 1g Finishing Dust 1 g Puder Jadwigi 3g
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() ![]() Ćwiczę od czasu do czasu ![]() Spełniam swoje małe marzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
![]() SZUKAM PODKŁADÓW MINERALANYCH PRASOWANYCH W KOMPAKCIE. Obecnie używam EDM Fair Medium(jasno-średni), którego tez z chęcią przyjmę. Bardzo proszę kontakt na Pw lub w wątkach, nawet jeśli nic w zamian nie zajdziesz- na pewno się dogadamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Rozeznanie
|
Szukam green tea - Sweetscents
mam trochę na wymianę, m.in. korektor EDM multi-tasking - mogę odsypać. róż Best friends prasowany cienie edm - white lillies, sunflowers i inne.. raz użyte!
The planet is fine.The people are fucked. ___________________ Edytowane przez efelka Czas edycji: 2011-02-14 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cienie: -EDM, At the zoo, wielkość sampla, użyty kilka razy -EGM, Antique, Niewinem ile było wyjściowo, jest ok. połowa słoiczka (sądzę, że to mogła być całość, mam go z wymianki, ja użyłam może 2-3 razy) twarz: -EDM, róż Game Show, zużycie ok. 5% -EDM próbki róży, Wild Vines, All Smiles, obie po 1 ml Fotki w wątku wymiankowym, zapraszam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=507030 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W wątku mam do oddania róż Romance z Sweetscents -- duży 7 gr, nówka sztuka nie śmigana ![]() http://www.sweetscents.com/blush.htm t tu na stronie kolor wybitnie nie Mój ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=410501 w wątku real foto Zapraszam....przyjmę nie koniecznie minerałki ![]() Ania
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2011-02-14 o 16:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
BAN stały
|
Poszukuję pustego pudełka po Pixie
![]() Mój wymiankowy+coś tam poza wątkiem, co bym znalazła... Po za tym mam trochę próbek Blusche i Lily Lolo, z którymi mogłabym się pożegnać... I do oddania niewiele mniej niż 10g pudru ryżowego, więcej niż 5ml pudru jedwabnego, skrobię kukurydzianią (5ml), tlenek brązowy (próbka, ile ona ma...) - wsio z Kolorówki. Przyjmę China Jade z Kolorówki (lub inne zielone nadające się do stworzenia korektora ![]() Daj znać na PW ![]() Edytowane przez Kayako Czas edycji: 2011-02-14 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.