|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 35,94% |
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
4 | 6,25% |
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
0 | 0% |
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
2 | 3,13% |
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
24 | 37,50% |
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
11 | 17,19% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Gabrycha !! proszę zejść z bronchildy mamusi !!!!!!!!!!!!!!!
![]() (taką małą prywatę wtrąciłam, przepraszam, ale mam dyskomfort) |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4894 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() COOOOOOOOOOOOOOOOOOO ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- dobra dziewczynki - nie ma "to tamto" lece pod prysznic i pod kołdre, chcoiaż nie mam na to najmniejszej ochoty ![]() trzymajcie się cieplutko i dobrej nocki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A i dziewczynki - Andziot i Ddaaiissyy, Gabrycha fajowo brzmi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
monia, hahha nie nie, ja po prostu starsza jestem
![]() to co mamusie, gdzie zlot urządzamy ![]() ![]() ![]() ![]() Lola, specjal for ju niech moja Gabryska, będzie Gabrycha ![]() ![]()
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-08 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zakorzenienie
|
lubię imiona, które można powiedzieć na kilka sposobów
![]() Zocha też jest takowa ![]() żegnam się dziewczyneczki w miarę normalnych snów życzę ![]() papa |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
to chyba i ja przez rozsadek pojde lulać
![]() ![]() dawno tak pozno nie poszłam spac; ![]() Wy jutro sobie odpoczywajcie, a kto musi wstac do pracy... temu w droge czas ![]() Te co na L-4 niech odpoczywają za nas pracująće, ledwo dychajace ![]() ![]() rymy czestochowskie ![]() ![]() ![]() Sklikamy się jutro ponownie ![]() Słodkich snów dla Was i Maluszków ![]() ![]() ![]() ![]()
#4899 |
Zakorzenienie
|
spijcie dobrze
brzuchatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zadomowienie
|
Ddaaiissyy sklikamy się hahaha dobre, dobre! To chyba na czacie w podstawówce takiego słownictwa się używało
![]() ![]() Ja głupek jestem, ciąża coraz bardziej zaawansowana, a ja wziększyłam sobie godzinki na kursie i teraz codziennie chodzę.. także na L4 wcale nie wypoczywam ![]() ![]() Dobrej nocki mamusie i brzusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo w szoku byłam jak mi siostra Tż-ta powiedziała o takiej zabawie na prywatkach - nazywa się to bodajże 'słoneczko' i polega na kręceniu butelką (tak jak w 'starej grze 'butelka') tyle że dwie osoby, na które wypadnie, nie dają sobie buziaka ale uprawiają seks ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak!!! Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz to już baniak ![]() Dziękuję Dziewczyny za kolejną porcję komplementów ![]() ![]() Sania - gratuluję syneczka ![]() ![]() Andziot - super są te dwa kompleciki dla Gabi (ten żółty i czerwony) ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, wczoraj nadrabiałam to, co pisałyście w weekend i już miałam napisaną wiadomość, ale padł mi komputer. Dzisiaj jak mąż poszedł na nockę, to zostawił mi swojego laptopa. Także nadrabiam dzielnie dalej. Jestem na 8 lutym, godz. 13:25
![]() Z tego, co już widzę, to powiększyło nam się grono dziewczynek. Gratuluje mamusiom ![]() Cytat:
Moniqac moim zdaniem 10 000 zł za samą robocizne to dużo. Nie będę porównywać z kwotą, którą myśmy zapłacili za generalny remont naszego mieszkania (zbite tynki do gołej cegły, zerwane podłogi, nowe wylewki, płyty kartonowo-gipsowe, gładzie gipsowe i malowanie, wszystkie instalacje wod-kan i elektryczne), bo to było 5 lat temu i robił nam to dobry kolega mojego ojca - płaciliśmy 1000 zł. Ale pół roku temu moja teściowa robiła kapitalny remont łazienki (łącznie z przebudową instalacji wod-kan), ubikacji, przedpokoju, kuchni i pokoju - wzięła jakiegoś faceta z ogłoszenia i zapłaciła za robocizne 2300 zł. Także nie wiem, czy tylko ona tak tanio trafiła, czy ty trafiłaś na takiego drogiego ![]() Mam nadzieję, że jednak nie jest tak drogo, bo za niedługo czeka nas wykańczanie nowego mieszkania i nie mam zamiaru tyle płacić za samą robociznę. Najwyżej tata będzie musiał porozmawiać znowu ze swoim kolegą, albo zaprosimy do nas mojego wujka-złotą rączkę (robi remonty głównie w Niemczech) na urlop roboczy. Bo na kolegów mojego męża już napewno nie będę liczyć. Jego kolega za położenie nam kafelek pod kominek wziął 300 zł i to według niego była super cena po znajomości. Już nie liczę tych piw, które w między czasie wypił. Po tej cenie kolegi mojego ojca za remont całego mieszkanie, to ja byłam w szoku. Zresztą mój mąż też, bo oczywiście nie dogadał się z tym swoim kolegą wcześniej, bo były tylko teksty dogadamy się spoko, spoko. A jakbyśmy 3 dni poczekali, to ten kolega od taty też by to zrobił w ramach tego 1000 zł, tylko akurat był gdzie indziej na robocie, a mojemu mężowi się już spieszyło. Także z tymi remontami, to jest naprawdę przechlapane ![]() Był jeszcze temat pasów poporodowych ... ostatnio w jakieś telewizji śniadaniowej była położna i mama 8-miesięcznego dziecka i właśnie mówiły o tych pasach. Położna mówiła, że owszem, one pomagają, ale głównie na psychikę, bo jak mama nie akceptuje swojej "nowej figury" i trzeba iść na impreze w obcisłej sukience, to warto taki pas założyć, żeby się lepiej czuć. Mówiła też, że poprawia on sylwetkę jak ktoś ma tendencje do garbienia się. Ale, że jeśli ktoś liczy na to, że od samego noszenia pasa wróci do formy, to się zawiedzie i powiedziała, że ten pas ma być uzupełnieniem zdrowej diety i przede wszystkim ćwiczeń. Za to ta mama, która tak de facto wyglądała całkiem fajnie, mówiła o tym pasie w samych superlatywach, ale w sumie nie powiedziała, czy ten wygląd zawdzięcza samemu pasowi, czy coś jeszcze robi, ale w każdym bądź razie powiedziała, że zaczęła go używać praktycznie po samym porodzie. Z miny położnej można było wywnioskować, że nie do końca jej się to podobało. Wstała i pokazała, że ona ma taką figurę (faktycznie była ładna i zgrabna) po trójce dzieci i nigdy nie używała pasów, a jedynie prowadzi zdrowy styl życia. Odnośnie tych rachunków za prąd, to jeśli nie macie takiej opcji, że raz na miesiąc lub 2 nie podajecie stanu licznika, to płacicie cały rok rachunki prognozowane i potem raz w roku (między styczniem, a kwietniem - różnie to bywa i nie wiem od czego zależy), sprawdzają stany liczników i jest jeden większy rachunek z takim wyrównaniem. My do tego doszliśmy 2 lata temu, jak dostaliśmy rachunek niby za 2 miesiące na 800 zł i kopary nam zjechały. Mąż poczytał wszystkie regulaminy, pojechał do Vatenfala i od tamtej pory sami wysyłamy co miesiąc maila ze stanem licznika i na maila dostajemy kwote faktury do zapłaty dzięki czemu unikamy takich niespodzianek. Edytowane przez Agnieszka.M Czas edycji: 2011-02-08 o 23:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Listopadowa, naprawde tak sie teraz na imprezach dzieje ?????????? Kto w tym uczestniczy? ale chyba choc jakas odrobine intymnosci maja? nie tak na oczach wszystkich ? Masakra, w glowie mi sie nie miesci milego dnia Kochane ![]() ![]() ![]()
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-09 o 06:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewuszki Brzuchate J
Nie bylo mnie dwa dni, ale staralam sie dzielnie nadrabiac! To moj ostatni tydzien w pracy... jutro mam wolne, bo ide do poloznej na wizyte takze pewnie jutro spedze z Wami troszke wiecej czasu J Znowu pisze do Was z roboty i musze zerkac co chwile czy bosik nie patrzy ![]() W piatek mam ostatni dzien i pewnie dostane ta nianie z monitorem oddechu ANGELCARE takze ja przetestuje na mezu i powiem Wam co i jak ![]() Dzisiaj tez dostalam pierwsza pozegnalna kartke z misiem. Slodziutka jest J 24Kasia ogromnie sie ciesze, ze juz znasz plec!!! Nie moglas sie doczekac J Gratuluje coreczki i udanych zakupowow loziowych zycze J Katarzynka00 :hurra: ogromnie sie ciesze!!! Czyli bedziesz mama wrzesniowa czy pazdziernikowa? J The_saniu gratki i caluski dla Marcelka J Jest cudny J Daisy slyszalam o tej Polce w Meksyku... no coz zdarza sie niestety L Nic na to nie poradzimy... jednak i tak polecam Ci Meksyk!!! Szczegolnie Riviera Maya ![]() Dobra ja wracam do pracki... i pewnie odezwe sie na nowym watku dopiero Buziaczki dla brzuszkow ![]()
#4905 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Czytam i czytam i w szoku jestem bo pewnie za godzinę to będzie przeskok na następny wątek, tempo poprostu mistrzowskie macie ![]() The_saniu gratulacje!! Właśnie co do tych pasów mam takie różne odczucia, ale może kupię dopiero wtedy jak zaczne sie załamywać stanem brzucha ![]() ![]() Moria dziękuję za inf dotyczące tych podpasek, bo ja z tych antyzwolenniczek podkładów, pomimo że nigdy nie używałam jakoś mnie sama nazwa odpycha ![]() ![]() Co do remontów to my 1,5 roku temu za dwa pokoje: płyty gipsowe, sufity, częsciowo tez tynki, malowanie i gładź + 1 podłoga zapłaciłyśmy ok 4 tyś. ![]() Jak oglądam te wasze ciuszki dziewczyńskie to muszę się przyznać że troszke wam zazdroszczę, ale jednocześnie napędza mnie to na chęć posiadania drugiego bobasa ![]() Miłego dzionka ![]() I zapomniałabym pochwale sie moimi niedzielnymi zakupami ![]()
Edytowane przez zosiaaa Czas edycji: 2011-02-09 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki!
![]() O jak fajnie, że zdążyłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do dziewczyńskich ciuszków, wiesz to zawsze tak jest, że chcesz mieć to czego nie masz. Ja wczoraj chodziłam z moimi słodkimi bucikami po Ikeii i gapiłam się na słodkich 2-3'letnich robrykanych chłopców ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Śliczne ciuszki! Te body w paski cudoooo ![]()
![]() |
#4907 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Agnieszka.M dzięki za temat z pasami, jesteśmy zaproszeni na slub i wesele miesiac po porodzie i sie tak zastanawiam w czym ja w ogóle wystąpię...jesli wystąpię ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- zosiaaa ciuszki super. Staram sie kupować koszulki i body z guziczkami, nie z tymi zakładkami na szyji bo juz od którejś mamy słysze ze się to rozchodzi i dzidzia ma gołe ramionka. Tez tak ktos wam radził, czy tylko ja tak słyszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tam ze swoim na początku ciąży poszłam do Empiku, szukałam dla siebie poradnik o ciąży ale były też dla przyszłych tatusiów, TŻ przejrzał ale stwierdził "ja przejdę przez to bez poradników" i teraz gdy są sytuacje, gdy ja np. chcę coś kupić dla dzidzi a on pyta "po co Ci to?" albo "nie lepiej kupić używane?" i mi takimi pytaniami ciśnienie podnosi, to mu nie tłumaczę tylko mówię "bo tak a jeśli nie wiesz dlaczego, to poczytaj poradniki" i finito ![]() Na pewno nie pozwalaj sobie na nerwy przez TŻ'ta, strzel focha jeśli Ci lepiej i zajmij się sobą, wygadaj u nas, wcale nie zaśmiecasz wątku ![]() No i piszesz, że jesteś fanką nirvanesque ? Kurcze, mary poziomkowa też mi polecała ale ja się waham ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez moria44 Czas edycji: 2011-02-09 o 07:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
ale wcześnie dziś pobudki miałyście
mnie Zosia obudziła o 7 ![]() ale zdążyłam już przygotować warzywa na obiad --> dziś zapiekanka warzywna z rybą nocka byłaby by ok gdyby mój mężu nad ranem nie zaczął tak niemiłosiernie chrapać że spać się nie dało i wysłałam go na kanapę ![]() za oknem słoneczko świeci ![]() (aż nie chcę wierzyć że jeszcze ma śnieg padać i mróz być ![]() ja powoli szykuję się do gina ![]() ps młoda wczoraj mi po tej brinchildzie jeżdziła jeszcze pół nocy ![]() dziś już dała spokój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Zadomowienie
|
Ja to sie juz nie wypowiadam na temat mojego męza bo mnie tu zlinczujecie
![]() Tak wam tylko opisze po wkrótce historie znajomych którzy sie leczą, tzn bardziej ona bo jest problem własnie z donoszeniem i nie dawno, jak juz 3-ci raz dziewczyna była w 12-tym tyg (czyli najgorsze za nia) to podtruła sie gazem z piecyka...no fatum jakies, naprawdę ja sama, nie potrafie tego ogarnąć...wozili ja do W-wy do komory hiperbarycznej. Ona sama juz doszła do siebie ale dziecka niestety juz nie ma ![]() Nie chce zasmucać, aler strasznie mna to wstrząsnęło, nie moge tego ogarnąć i chciałam się wyżalić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=moria44;24958532]Cześć dziewczynki!
![]() O jak fajnie, że zdążyłam ![]() ![]() zosiaaa ja też jestem anty na coś takiego grubego między nogami ![]() ![]() A co do dziewczyńskich ciuszków, wiesz to zawsze tak jest, że chcesz mieć to czego nie masz. Ja wczoraj chodziłam z moimi słodkimi bucikami po Ikeii i gapiłam się na słodkich 2-3'letnich robrykanych chłopców ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Śliczne ciuszki! Te body w paski cudoooo ![]() Mi płeć od początku tez była obojętna, bo oczywiście nieważne kto tylko ważne żeby było zdrowe, tyle że te ciuszki dziewczyńskie poprostu rzucają mnie na kolana ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() tak się zastanawiałam, czy już będę szukać nowego wątku! ![]() Wyspałam się, popijam kawę, ale zaraz muszę się ogarniać, bo dziś zalatany dzień się szykuje ![]() Nie doczytałam Was dokładnie, tylko rzuciły mi się w oczy słowa klucze i do nich się odniosę ![]() Katarzynko, nawet nie wiesz jak się cieszę i bardzo mocno trzymam kciuki! Jak tylko będziesz wiedzieć na 100%, to wpadaj tu do nas! ![]() Saniu, gratulacje serdeczne! ![]() Moria, może być ta mgiełka z wit. C, ale nadaje się też ta z wit. E. W ogóle to żeby nie było, że namawiam do złego i wizyty w TBS, to ja stosowałam zwykłą wodę termalną LRP. W zasadzie niewiele potrzebowałam, żeby mi się makijaż ładnie stopił ze skórą. Wiem, że dziewczyny, które nakładają minerały na mokro też stosują termalki, albo hydrolaty ![]() ![]() NUXE! ![]() witam fanki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Dorko, fantastyczny tej Twój TŻ ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Bo rewelacyjnie odżywia, jeśli nałożysz warstewkę na noc, to rano pupcia niemowlaka, nie zapycha, no i wg mnie pięknie pachnie, ale z tym opinie podzielone ![]() Stosowałam wersję lżejszą na noc, przypuszczam, że nadawałby się też pod makijaż. Jednak od wiosny do jesieni stosuję wyższe filtry pod makijaż i to już byłoby za dużo ![]() Teraz na dzień mam ten z wit. C i filtrem z TBS i jestem baaardzo zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
Boli mnie gardziulko wiec wpadlam sie tylko przywitac,maz mi karze lezec atu tyle prasowania... masakra. Ostatnio to mi nic nie pozwla robic, tylko lezec i jesc.. i abym miala na cos ochote slodkiego to wszystko xxxL kupuje. Tak samo z piciem, mowie kup pepsi, przywiozl 8.
#4914 |
Zakorzenienie
|
Kwiatecku, to tylko się ciesz i doceniaj!
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Uciekam! Miłego dnia, Mamusie! Pewnie zobaczymy się już w nowym wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() matallewar ja mam salon w dwóch kolorach, fakt - duży jest - ale zasada chyba będzie ta sama. Mamy okna na jednej ścianie, na drugiej duże okno tarasowe i kolory dobraliśmy tak, że ciemniejszy jest na ścianach, na które pada światło a jaśniejszy na scianach z oknami. Ten ciemny jest naprawdę ciemny i miałam wrażenie, że jeśli światełko na te ściany nie padnie to nie będzie widać nic prócz wiecznego półmroku. Teraz będziemy kolorki odnawiać i układ zostaje ten sam - bardzo nam się sprawdził ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Kwiatecek pooooożycz mężula ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Upiekłam wczoraj chlebek mmmmmmmmmmm... Udał się... Wcinam z ogórkiem oczywiście, ciekawe kiedy mi się taki zestaw przeje
#4916 | |
Wtajemniczenie
|
no witam was na jeszcze starym watku!
Cytat:
![]() kwiatecku to zmykaj odpoczywac, a twoj tz ![]() dzisiaj mam w planie zrobic sobie luzniejszy choc odrobine dzien, a jutro znowu gin ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Wtajemniczenie
|
Acha! Chyba sondę puszczę tam na górze, bo moja Wiktoria się nie może biedna zdecydować czy siostrzyczka to Zosia czy Ala... Każdego dnia mam inną wersję, choć te dwie są najczęściej, a już najbardziej rozwaliła mnie propozycją BELLA
![]()
#4918 |
Wtajemniczenie
|
the sania gratuluję synka
![]() możemy sobie ręce podać ![]() moria jakię piękne te buciki ![]() spice nie przesadzajmy że taka ze mnie kuchareczka ![]() po prostu mieszkając z moim tz zawsze muszę kombinować coś z niczego. a teraz mam pełne pole do popisu bo u mojej mami lodówka nie świeci pustkami a jeszcze jak ma dla kogo gotować to już w ogóle... moniqac z facetami zawsze tak samo...mój też nic nie wie i jedyne co potrafi powiedzieć to wszystko jest w porządku...a dziś jego poranny sms mnie zmiażdżył napisał mi pozdrawiam gorąco (a nie odzywał się od niedzieli) andziot ty też ?? oj ja tez tak mam z moim Kacperkiem skacze mamusi po pipci juz któryś dzień z kolei zosia ten bodziak w paski ja też chce ![]() kwiatecku powinnaś się cieszyć ze o ciebie dba ![]()
#4919 |
Wtajemniczenie
|
agnieszka andziot nie tylko u was takie brewerie się wyprawia! Gdy czułam to wcześniej myślałam że mała tam ma nóżki a okazało się że rączkami takie zamieszanie robi mi tam na dole
#4920 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahaha(amarcia piekny avatarek) kochana, moj syn chce miec zwierzatko, przy czym ja sie strasznie opieram, chociaz warunki beda itd. no i bardzo chcialby kota(odpada z gory, ale marzenia moze miec) i wymyslil ze da mu na imie HELENA! wyobrazacie sobie wolac kota o imieniu helena? ![]() ![]() u nas tez ciagle zawiorowania co do imienia. powstal nowy pomysl, pomysl mojego tz ktorey ja tez akceptuje, takze znowu 2 imiona na topie ![]() a co o kolorow....... boze ile ja bym dala zeby ktos przyszedl i zadecydowal za mnie. syn bedzie miec pokoj albo na taki swiezy zielony, ale 2 sciany zielony i 2 na jasniutki bez(widzialam na zywo to co chce, wyglada super) nasza sypialnia duzy znak zapytania, na pewno w jednym kolorze, bo na jednej scianie bedzei szafa, no chyba ze cos wykombinujemy, np 2 brazowe sciany z czego jedna bedzie szafa, a 2 inne? nie mam pojecia salon bez plus elementy fioletu, 2 scianki sa skosne ,szerokosci metra, i cos tam na suficie,wypusty, i mysle ze w takich kolorach zostanie kuchnia? nie mam pojecia, meble wenge plus bez, duuuuzy korytarz tez bez weny tworczej, lazienka i wc juz rozwiazane kolorystycznie Edytowane przez agnieszka_pe25 Czas edycji: 2011-02-09 o 08:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.