|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Sledze ten watek od jakiegos czasu i teraz ja jestem gotowa na swoje wyznania.
Od samego poczatku mial problem z alkoholem . Poczatkowo nie zwracalam na to uwagi myslalam ze moze wyszaleje sie i przejdzie.. Jednak alkohol i upijanie zdazalo sie dosc czesto, wtedy stawal sie calkiem inny-inaczej sie do mnie odnosil odzywal , bylo mi przykro ze wybiera picie a nie mnie. Czesto jak pil nie odbieral ode mnie telefonow , nie dozywal sie umieralam z niepokoju. Raz nawet potrafil po upiciu sie wyjechac do rodzicow na 4 dni (dodam ze razem mieszkalismy)i nic sie nie odzywac majac wylaczony telefon- a ja wtedy tak sie o niego balam -a on nawet nie mial wytlumaczenia . To bylo najgorsze i to ze zapominal o mnie i o moich uczyciach jak pil . Stwierdzilam ze dalej tak nie moze byc i ze powinnien skonczyc z alkoholem -obiecywal i obiecywal ale nadal to samo robil wiec dalam ultimatow albo przysiega na abstynecje albo koniec z nami. Przysiagl. Ale wtedy zaczely sie inne problemy -owszem podczas przysiegi nie spozywal alkoholu , ale stal sie agresywny. Pamietam jak kiedys stalismy na przystanku mpk i on wogole mnie nie sluchal i uszczypnelam go za policzek a on zlapal moje dlonie i scisnal - stalam jak wmurowana , odrazu przypomnialam sobie ze inni stoja na przystanku i tak mnie zamurowalo ze nie potrafilam sie ruszyc. Po chwili ocknelam sie łzy w oczach i usiadlam na laweczce i nie potrafilam wydusic nawet slowa. Podczas klotni potrafi mnie odepchnac, udezyc reka tylko co nade mna w sciane - podczas picia az taki nie byla , a w abstynencji wogole rekoczyny. Co do sexu na poczatku sprawy lozkowe byly git- rewelacja, gdy tylko mielismy ochote moglismy sie kochac . Po 6 latach nie dosc ze coraz mniej ze mna rozmawial to sex jest bardzo rzadki i krotki. Najbardziej co mnie bolalo w tym zwiazku to - wazniejszy alkohol i koledzy ode mnie - brak rozmow - obojetnosc - rekoczyny.
![]() Edytowane przez pat0 Czas edycji: 2011-02-05 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
jesteś 3 lata z tż-em -świetnie- jak będzie miał swoje mieszkanie będziesz mogła w nim sprzątać do woli, ale nawet 10 lat z tż-em nie da ci automatycznie prawa do grzebania w szafkach u jego jego rodziców. odwracając sytuację- gdybym zastała własnego tż i jego matkę sprzątających moje mieszkanie, to pomyślałabym, że chyba mają jakieś- najwyraźniej dziedziczne- problemy psychiczne. poza tym skoro przeszkadza ci brak samodzielności u tż-a, to tym bardziej nie powinnaś go wyręczać w jego obowiązkach domowych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednak jak dziewczyna chciala mu pomoc to mogla np odkurzyc bo moze by ich to nie zdenerwowalo, ale ja bym sie tez wsciekla gdyby mi ktos po moich szafkach grzebal ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zadomowienie
|
Chyba juz nie, bo Pato pisze o nim w czasie przeszlym ![]() Dobrze, ze sie od niego uwolnilas!! Igula- niestety zgadzam sie z dziewczynami. Nie powinnas grzebac jego rodzicom po szafkach, nawet w ramach 'niesienia pomocy'. Rowniez sobie nie wyobrazam, ze ktos zupelnie mi obcy, albo nawet i ktos dobrze znany dopoki nie proszony, ingerowal w sprawy mojego domu i rozgladal sie po katach ![]()
#4956 |
Konto usunięte
|
Miał żonę i dziwisz się, że spotkania były 2-3 razy w miesiącu? Czegoś tu nie rozumiem... Czy już nie żył z tą żoną i był mężem tylko na papierku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Wtajemniczenie
|
Boże dziewczyny co wy tu piszecie... skąd się bierze tylu idiotów?? Nie wierze własnym oczom. Zwłaszcza opowieść NotreDame zapadła mi w pamięć... matko !
![]() Co ostatnio mnie zdziwiło - zaczepił mnie na fb jakiś chłopak. Ok nie gadało się najlepiej ale mamy wspólne zainteresowania, mieszka w innym mieście ale nie tak daleko chciał przyjechać wyskoczyć na piwo czy imprezę (własnie muzyka nas łączyła, on grał itd ja jestem bardzo zajarana tym tematem itd) Pisał mi ciągle że jestem najpiękniejsza, ideał kobiety już miałam tego dość ale na moje nieszczęście jestem zawsze uprzejma wiec nie powiedziałam wprost.No i ostatnio sobie o nim przypominałam że dziwnie przycichł, zapomniałam totalnie o jego istnieniu. Wchodze na fb i co widzę ? Jest znowu w związku ze swoją eks.Nie byłam nim w ogóle zainteresowana więc nawet mnie to ucieszyło że będę mieć spokój ale dziewczynie gratuluje chłopaka który starając się naprawić związek w między czasie szuka na wszelki wypadek drugiego.
#4958 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Kobieta z klasą
|
Mój ex też wyciął mi numer. Mieszkaliśmy wtedy razem i pewnej soboty czekałam na niego w domu z obiadkiem aż wróci z pracy. Teraz gdy to sobie przypomnę to aż mnie skręca ale wtedy patrzyłam na zegarek, żeby obiadek był już gotowy kiedy "kotuś" wróci, spoglądałam przez okno czy może już podjechał ... i z powrotem do tej kuchni a on zwyczajnie pojechał sobie po pracy na weekend w góry ( miał tam dom). Oczywiście nie odbierał telefonu i sam też nie zadzwonił, bo przecież nie było powodu. W niedzielę wieczorem wrócił jak gdyby nigdy nic. Pracował w kopalni więc martwiłam się nie na żarty.
Miłość to gra we dwoje, w której oboje muszą wygrywać. Edytowane przez Karena 73 Czas edycji: 2011-02-07 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Konto usunięte
|
Robiłam makietę na pracę dyplomową. Duża, ciężka, oprawiona w szkło. Powiedziałam swojemu Ex, że muszę ją jakoś zawieźć do szkoły. Myślałam, że mi ją zawiezie, samochód miał, twierdził, że kocha i chce się ożenić, a on do mnie z tekstem: "Ciekawe, jak sobie poradzisz z zawiezieniem tej makiety." Wzięłam taksówkę.
Ten sam ex, nigdy nie miał czasu się ze mną spotkać, gdy chciałam, a jak tylko się dowiedział, że np. umówiłam się z koleżanką, to on wtedy chciał się spotkać i dla niego miałam rezygnować ze spotkań ze znajomymi ![]() Ten sam, gdy śpiewałam sobie piosenkę, leciało to chyba tak: "Jestem Bogiem, .... coś tam coś tam", to on do mnie z tekstem: "taa, jesteś nikim" ![]() ![]() Nie powinnam się z nim spotykać dalej, gdy już po pierwszym spotkaniu, wolał wracać do domu ze spotkanym kolegą niż mnie odprowadzić, a było już późno. Drugi ex: Jak nie chciałam z nim iść do łóżka, to powiedział do mnie "spier..." Po drugim razie z takim tekstem, rzuciłam gada. Edytowane przez 201605061003 Czas edycji: 2011-02-07 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Rozeznanie
|
Ja miałam lat 14, on 15. W zasadzie - mój pierwszy chłopak. Byłam z nim 8 miesięcy. Był dziwnym człowiekiem - ciął się, kłamał, że ma chore serce. Kiedyś przygryzł wargę i pluł krwią, twierdząc, że to z płuc.
Próbowałam zerwać - płakał. Padał na kolana i smarkał mi w bluzę ![]() Jeszcze w zeszłym roku słyszałam, jak rozprowadza na mnie niemiłe plotki. Skutki zerwania z nim odczuwam praktycznie do dzisiaj, 6 lat po tym niefortunnym związku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Kobieta z klasą
|
Czytam sobie ten wątek i wracam do przeszłości. Ja także "zaliczyłam " w swoim życiu takiego buraka ( pisałam o nim wyżej) . Na co dzień nie pamiętam jego numerów ale teraz wspomnienia wracają.
Kiedyś wyjechaliśmy razem w góry, towarzyszyły nam jego 2 kuzynki ( w tym jedna z chłopakiem, jedna wolna) oraz tychże kuzynek znajomi. W sumie ok. 9 osób. Pokoi w domu było wystarczająco więc luz, dlaczego mają nie jechać z nami? Na miejscu grill, alkohol itd. Niestety Kotusiowi coś się popier ... w główce i nagle poszedł z wolną kuzynką do knajpki. Jako gospodyni robiłam dobrą minę do złej gry - żeby nie robić z siebie idiotki, sama sytuacja była wystarczająco żenująca. Każdy popatrzył na siebie i bawimy się dalej. W pewnym momencie towarzystwu znudziło się czekanie na gospodarza i jego uroczą kuzyneczkę, więc poszli spać. Ja oczywiście nie umiałam zasnąć, ale poszłam do sypialni i zgasiłam światło. Miałam otwarte okno, które wychodziło akurat na furtkę więc słyszałam kiedy wrócili. Odczekałam 15 minut i zeszłam na dół. Jakże byłam zdziwiona kiedy zorientowałam się, że drzwi wyjściowe z domu były zamknięte na klucz ( ja zostawiłam je otwarte). Zauważyłam ich na ganku. Wyszłam więc z domu przez taras i poszłam na ten ganek. I zastałam sytuację zupełnie jednoznaczną. Potem żałowałam, że nie obudziłam najpierw jej siostry, żeby mieć świadka. Okazało się potem, że to ja mam problemy z zazdrością, której nie kontroluję. ![]() A oni zostali na tym ganku, żeby nikomu nie przeszkadzać, bo myśleli, że wszyscy śpią. ![]() No ale za rodzinę nikt nie może ![]() ![]()
#4964 |
Zakorzenienie
|
kuzyn z kuzynka razem
![]() ![]()
![]() |
#4965 |
Zakorzenienie
|
wlasnie sobie przypomnialam, jeden koles mnie zostawił bo mu loda nie chcialam zrobic
![]() ![]() wersal po prostu
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2011-02-08 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Zadomowienie
|
przypomniało mi się, że przecież całkiem "niezły" numer wykręcił mojej koleżance jej chłopak - teraz mąż. Otóż... złapał ją na dziecko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zadomowienie
|
A przeciez istnieje cos takiego jak pigulka antykoncepcyjna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
pewnie że tak
![]() ![]()
#4969 |
Wtajemniczenie
|
w tej chwili mowisz o wczesnoporonnych , a sa tabletki antykoncepcyjne ktore sie bierze przed zajsciem w ciaze a nie po!
#4970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4971 |
Zakorzenienie
|
Wczesnoporonne działają po zagnieżdżeniu się zarodka, tzw. "antykoncepcja po", do 72h, działa przed zagnieżdżeniem...
#4972 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ps. sa dwie teorie na temat wczesnoporonnych
![]() |
#4973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4974 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedy jednak nasza znajomość zaczęła się chylić ku końcowi postanowił uraczyć mnie tą wyjątkową przyjemnością(chyba żeby mnie uszczęśliwić i skłonić do pozostania ). robił to przez całą wieczność(tzn pewnie max 15 min, ale strasznie się dłużyło..). nie myślcie, że jestem niewdzięczna- po prostu przez cały czas "zaspokajał" mnie językiem przez majtki: normalnie lizał na oślep moje solidne bawełniane majtasy przez 15 minut! ja oczywiście nie czułam nic- poza rozbawieniem z absurdalności całej sytuacji. próbowałam zsuwać te gacie- na początku naiwnie sądziłam, że lizanie gatek, to tylko preludium- ale on za każdym razem zdecydowanym ruchem podnosił majty z powrotem w górę i dalej robił swoje. najbardziej pamiętna gra wstępna i najbardziej namiętny cunnilingus jakiego kiedykolwiek zaznały moje majtki. mam nadzieję, że to się mieści w konwencji tematu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4977 |
Kobieta z klasą
|
Leżę i kwiczę
![]()
#4978 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4980 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.