|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
taa, oczywiscie błyszcza sie od tego tłuszczu ze skalpu
![]() na razie jestem dobrze nastawiona,a potem zobacze, niczego nie wykluczam. To nie jest decyzja na całe zycie ![]()
#4922 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny byłam z Lolką w Biedro na zakupach. Oczywiscie zrobiłam falki ![]() ![]() Zwiałam im. Kasjerki za mną aż oczy wywalały ![]() A jak wracałam to zaczepiła mnie sąsiadka z gory zapytała czy odrost to mój naturalny- w sensie c12 ![]() Powiedziałam że nie że to tylko farba, a niżej mialam rozjasniacz. Zachwycała sie dobre 5 minut- wiecie jakie to było miłe! A potem jeszcze spytala czy mam trwalą zrobioną? ![]() Wstawiam wam fotkę z dzisiaj na żel z rossmanna. falki 9.2.2011 004.jpg
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4924 | |||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
bunny swietne falki
![]() ![]() ![]() ja juz czesciej chodze w zwiazanych bo nie trawie odrostu dobrze ze malo wychodze z domu do ludzi ![]() ![]() kitkulka same gwiazdki mi wyskoczyly i nie znam nadal tej nazwy ..faker co jest?
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-02-09 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do komplementów to kurde... usłyszeć od faceta jest fajnie, ale jak już kobieta skomplementuje drugą kobietę to jest jeszcze fajniej ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;24961047]Dziewczynki moje drogie, mam do Was 2 pytania - mam nadzieję że uda mi się przestrzelić przez offtop
![]() ![]() Pierwsza rzecz to przez ponad 2 miesiące używałam osławionej już maski Biowax z L'biotica do włosów zniszczonych i o dziwo strasznie wypadały mi włosy w tym czasie. Kładłam to na karb zimy, czapek itp. ale maska się skończyła, już drugi tydzień jej nie używam i włosy coraz mniej wypadają. Podczas jej używania strasznie mi leciały włosy - podczas mycia wyciągałam cały kłąb z umywalki, a teraz coraz mniej. Możliwe to że ten Biowax mnie tak załatwił? ![]() I drugie pytanko, a właściwie prośba o poradę. Siostra chciałaby spróbować czegoś z profesjonalnych farbek - marzy jej się taka marchewka typowa. Wg wzornika kolorów podstawowych majirel oceniłam jej odrościk na 7. Resztę włosów miała cały czas farbowane jedną farbą - Garnier 100% color, taką jak w załączniku odcień 743. Teraz już kolor jest sprany i zupełnie nie przypomina tego z opakowania, jest ciemniejszy. Czy byłaby szansa, żeby złapało jej np. majirel 7.40 taki jak w załączniku? Jeśli tak, to na jakiej wodzie 6% czy 9%? Wiem, że najlepiej byłoby wstawić fotki, ale ja jestem w innym mieście a siostra w innym, a obiecałam jej że zapytam Was o radę ![]() Udalo ci sie przestrzelić przez off top! ![]() A tak serio- my zawsze odpowiadamy jeżeli tylko mamy kompletne info albo zdjecia ![]() To bardzo możliwe że włosy ci wypadaja od waxa- cos ostatnio wiele osób na niego narzeka- ze wlosy wypadają, żołkną, że uczula skórę ![]() Siostra niech spokojnie robi majirelem, z wodą 6%- podciagnie jej włosy o ton w górę i kolor będzie miał śliczny blask. 9% to jej rozjasni i zmyje sie do żoltego- bez sensu. dałaś kompletny opis to foto jest zbędne. Powodzenia!
#4930 |
Przyczajenie
|
![]()
hej wam...mam zapytanie...jeżeli rozjaśniam włosy na całej długości a nastepnie farbuje to jak zlikwiduje odrost po pewnym czasie....czy znowu bede musiała rozjaśniać i farbować?? dodam że mam braz włosy (bynajmiej kiedys takie były) teraz raczej szare...czy znacie jakis inny sposob by zniwelowac odrost??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie.
Mój odcień naturalny to ciemny blond. Od roku używam farb Loreala w tonacji złocistej, wczoraj coś mnie podkusiło i kupiłam kolor HOLLYWOOD BARDZO JASNY BLOND, ale zauważyłam że jest niezalecany dla ciemnego blondu. Jakie mogą być skutki takiego farbowania? |
![]() ![]() |
![]() |
#4932 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Właśnie miałam ochotę wypróbować jeszcze tego waxa z proteinami mlecznymi, ale w obecnym stanie rzeczy zrezygnuję, bo przykro aż było patrzeć na te moje włosy w umywalce. Teraz mam w zamiarze wypróbować zakwaszającą maskę po farbowaniu Leo i Sleek Stapiz Volume lub colour non-stop, bo miałam kiedyś tego zwykłego sleeka i bardzo mi odpowiadał. Miałam po nim fajne włoski pomimo, że miała ta maska trochę silikonu. Dziękuję Ci za pomoc w sprawie siostry, ja też będę chciała w najbliższym czasie pofarbować czymś profesjolanym, więc jeszcze pozwolę się raz zapytać Cię o poradę, ale to już jak będę miała aparat żeby zrobić fotki tych moich kłaczków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo dumna jestem z moich blondasów. A powiedz jak reanimujesz to bardzo moczysz wlosy? Bo ja zawsze na nie psikam i psikam aż prawie ciekną ![]() Jak nie mozecie wyslac nazwy tego cuda to niech kitkulka na watku w klubie napisze- tam można na pewno. I fotki tego sprzętu poprosimy- ewentualnie fotkę pudelka- to będzie widac nazwę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe falki to ty masz boskie wiec sie nie dziw ze tak sie zachwycają ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda ze ja mam za ciemne brwi do takiego koloru ![]() ![]() [1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;24961791]Jak w zeszłym roku zostałam blondynką to po wyjściu od fryzjera idąc prze miasto zaczepił mnie chłopak z pytaniem, czy nie dałabym się zaprosić na kawę. ![]() ![]() Hahaha no niezle, co blond robi z ludzmi ![]() Ja jak sie spotkałam z tym co wam wczoraj pisałam jakos po tym drugim farbowaniu to tak patrzy patrzy. A ja mysle no kurde o co chodzi co brudna jestem czy jak. I sie pytam: "no co?!" "nie nic..." "no to co sie patrzysz?" a ten na to "no bo... blondyyynaaa" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Magda ;)
|
Infatuated super wyszło
![]() ![]() Agatka ja jestem za Twoją nazwaą,bardzo mi się podoba ![]() NeverGoodEnough18 wolalabys zolte niz siwe? No coz ja wolalabym siwe,bo umyjesz 3 razy wlosy i sie zmyje,a z zoltym nic nie zrobisz. Teraz tak mowisz,ze rozjasniacz super, zobaczymy czy pozniej nie bedziesz prosic o pomoc,bo wlosy Ci sie wykruszyly. Dziewczyny tutaj jak mialy ciemne naturalki, to kombinowaly 2 farbami,zeby tylko nie dawac rozjasniacza. Czekoladowoo haha moje tez jakos tak swiecą na zolto-rudo ![]() ![]() Bunny widzisz,a tak nie bylas przekonana do falek ![]() jest super i inni to widzą,a te wszystkie co sie glupio patrza - po prostu Ci zazdroszczą ![]() i to zdjęcie falek chyba najbardziej mi sie podoba z tych,ktore wstawialas ![]() Kitkulka co to za nazwa ![]() ![]() ![]() ![]() napisz tak k.i.t.k.u.l.k.a. albo k i t k u l k a heh pczywiscie nazwe tego cuda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Zakorzenienie
|
BUNNY miałaś rację, chociaż ja sobie też wielkich nadzieji nie robiłam
![]() ![]() KOTKA no niestety tak już jest ![]() BUAHHOT pięknie już tż mnie objechał o czym myślę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a połączenie czarny+blond też jest super ![]() Cytat:
![]() caskadzie już napisałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
Bunny a włoski śliczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
dobra ja juz znam nazwe tej maszyny
![]() bunny reanimuje zawsze moczac woda nie ociekaja ale sa wilgotne ale nie mokre ![]() ![]()
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
o tak KITKULKA masz rację połączenie czerni z blondem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A rozjasniacz to fakt - daje po tyłku, zwłaszcza jak sie ciagle robi. Ja dzisiaj klade ostatni raz i chocby nie wiem co wyszlo to nie bede kładła wiecej. Wole miec moze nie taki kolor o jakim marzyłam, niz stracic połowe włosów. A ja np wiecie dlaczego sie szarości w Londzie i tym Srebrnym Pyle nie boje? Bo ja mam wrazenie że mi bedzie dobrze w takich nawet szarych kolorkach. Ja mam zimny typ urody, włosy z natury to zimą mam np takie że one mają szaro-zieloną poświate - powaga ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To skad my mozemy to wiedzieć? Jeżeli użyjesz rozjaśniacza a potem farby to odrosty co miesiąc też będziesz musiała robić najpierw rozjasniaczem, potem farbą bo inaczej odrost sie odetnie kolorem i będzie biskup lub tzw. skunks. Nie wiem jakie masz włosy i jaki kolor bys chciała- ale możliwe ze sama farba by wystarczyła. Rozjaśniacz to zuo ![]() Cytat:
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;24961791]Jak w zeszłym roku zostałam blondynką to po wyjściu od fryzjera idąc prze miasto zaczepił mnie chłopak z pytaniem, czy nie dałabym się zaprosić na kawę. ![]() ![]() Bo na blondynki zawsze sie na ulicy patrzą ![]() Ale z tym chlopakiem super sprawa- utwierdził cie w przekonaniu ze dobrze wyglądasz ![]() [1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;24961994]Hehe dziękuję Bunny za odpowiedź, na Ciebie zawsze można liczyć ![]() Właśnie miałam ochotę wypróbować jeszcze tego waxa z proteinami mlecznymi, ale w obecnym stanie rzeczy zrezygnuję, bo przykro aż było patrzeć na te moje włosy w umywalce. Teraz mam w zamiarze wypróbować zakwaszającą maskę po farbowaniu Leo i Sleek Stapiz Volume lub colour non-stop, bo miałam kiedyś tego zwykłego sleeka i bardzo mi odpowiadał. Miałam po nim fajne włoski pomimo, że miała ta maska trochę silikonu. Dziękuję Ci za pomoc w sprawie siostry, ja też będę chciała w najbliższym czasie pofarbować czymś profesjolanym, więc jeszcze pozwolę się raz zapytać Cię o poradę, ale to już jak będę miała aparat żeby zrobić fotki tych moich kłaczków ![]() Leo i stapiz maja niezle maski- ale regeneracji sie nie spodziewaj- ochronia i ulatwia czesanie i tyle w sumie. Weż te do koloru-sa lepsze. I jak sie zdecydujesz- na pewno poradzę ![]()
![]() |
#4946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
czekoladowoo tez mam ciemne grubsze brwi i co ? mam blond
![]() ![]()
![]() |
#4948 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() a na to urzadzonko moja mama sie naplila wczesniej,ale troche drogie jest ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() mialy byc foty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.