|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5251 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
Ja mam na szczescie troche wiecej miejsca w pokoju i cwicze na dywanie, niestety nie mam maty i skladam kocyk. Musze tylko sofe przestawiac bo mialabym problemy aby wykonac 1 cwiczonko. Najlepiej mi sie to cwiczy u chlopaka, on ma duzo miejsca w pokoju stolowym,odpalam youtube, rozkladam sie na dywanie i cwicze
![]() Ja tez dzisiaj wykonalam 1 serie tych cwiczonek i odrazu czuje sie lepiej. Widze efekty w lustrze bo przedtem jak biegalam czy skakalam przy aerobiku to chudly mi nozki ale mialam duzy problem z tluszczykiem ktory gromadzil sie pod posladkiem - cos w rodzaju takiej faldki a wewnetrzna strona uda byla galaretowata- po tych cwiczeniach fajnie sie to ujedrnilo. Pozatym mam wrazenie, ze ten pilates fajnie wysmukla cialo i ksztaltuje lydki ![]() Jeszcze dodatkowo zrobilam sobie rozgrzewke z aeroburn i ta czesc: tone it up (cwiczonka na uda) a na koncu zrobilam porzadny stretching
|
|
|
|
#5252 |
|
Konto usunięte
|
ja tez mialam te faldki pod posladkami, ale juz ich prawie nie widac, po tym jak zaczelam cwiczyc tamilke. mi sie wydaje ze te faldki zrobily sie dlatego, ze tylek troche wisial i sie na nich opieral. choc nie wydawalo mi sie zeby byl obwisly
w kazdym razie teraz sie podniosl troche |
|
|
|
#5253 |
|
Zadomowienie
|
Moj tez sie podniosl
robi sie coraz ladniejszy. Mam nadzieje, ze latem nie bede sie jego wstydzila Dziewczyny na ile wam zwykle starcza serum antycellulitowe? bo ja kupilam 2 tygodnie temu, smaruje sie codziennie i widze, ze juz sie powoli konczy. Bede musiala pod koniec tygodnia skoczyc do rossmanna i kupic kolejne opakowanie i moze zdecyduje sie na jakas porzadna szczotke do masazu
|
|
|
|
#5254 |
|
Konto usunięte
|
u mnie 200ml zwykle wystarcza na miesiac, przy codziennym uzywaniu na posladki +uda
|
|
|
|
#5255 |
|
Zadomowienie
|
To moze ja za duzo wcieram. Skoro mi staczy pewnie na 3 tygodnie.
|
|
|
|
#5256 |
|
Raczkowanie
|
Pilates zrobiony
Ja nie mam problemu z podnoszeniem obydwóch nóg, ale jak patrze na te babeczki to one prawie do głowy zadzierają nogę ![]() Jak często ćwiczyć ten pilates? W poniedziałki i piątki chodzę na step aerobic, w środy ćwiczę sama w domu m.in. Tamilke, we wtorki i czwartki czas na regeneracje mięśni.... do czego dokleić pilates żeby to wszystko miało sens?
|
#5257 | |
|
Przyczajenie
|
Ziaja taka czarna reduktor C starcza mi na tydzień przy stosowaniu 2 razy dziennie. Totalnie się nie opłaca ale kocham ten zapach
Czerwona ziaja z pompką starczyła mi na ok 2,5 tyg. Nieźle grzeje, ale efektów nie widziałam mimo ćwiczeń codziennych ![]() Teraz pora na serum evenline takie srebrne chłodzące, spora butla więc może na dłużej mi starczy. Moja nadzieja... Ojojoj jestem po praktykach i ledwo ruszam palcem po klawiaturze, ale pomyśleć że jeszcze tylko 3 dni i będzie odpoczynek na plaży... mmmm ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
Ja ćwiczę codziennie, gdyż jak tylko zrobię dzień przerwy to trudno mi się zebrać z powrotem, eh ...
|
|
#5258 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez staram sie cwiczyc ten pilates codziennie albo przynajmniej co 2 dni
![]() Mozesz poprostu robic na przemian cwiczenia tammy lee i pilates- raz to cwiczyc a raz co innego. Ja tez mam cwiczenia z tammylee ale praktycznie ich nie wlanczam bo ten pilates mi bardziej odpowiada A cwiczenia typu przysiady i wypady to mam wplecione w aerobiki z serii aeroburn.A te babeczki co tak cwicza na nagraniu to sa niezle rozciagniete, sama jestem w szoku jak na to patrze moze i my kiedys bedziemy tak cwiczyly![]() A ja jezeli chodzi o serum na cellulit to uzywam perfecty extra slim, kupilam w rossie za 11.99zl i jestem zadowolona Jedyna wada to, ze starsznie chlodzi, szczegolnie jak zrobie peeling i wyszoruje sie szorstka gabka i naloze serum to niemoge wytzrymac z zimna, odrazu wskakuje pod pierzyne i zwijam sie w klebek
|
|
|
|
#5259 |
|
Raczkowanie
|
Uff! Na rozgrzewkę zrobiłam Cardio Axe z BBL, a potem ten pilates... Daje w kość! Ale super tak poczuć, że mięśnie pracują. Nie wiem, co teraz jeszcze poćwiczyć??? Może jeszcze coś z BBL... Nie będę jednak robić całego programu, bo chcę ten pilates. Hmmmm... A na koniec planuję parę ćwiczeń z A6W, bo brzuszek też się przyda potrenować :B
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Jezuuu, jak cudownie! Zaraz się lepiej czuję po takiej dawce ruchu! Cardio Axe pilates 8minute legs A6W seria ćwiczeń na ręce z ciężarkami 1,5kg kilka serii z motylkiem rozciąganie Teraz prysznic, masaż po 15 minut na nogę, wsmarowanie Tołpy i idę czytać Cobena w łóżeczku, mniam ![]() ![]()
|
#5260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja obecnie cw active 2 , 4 dni w tyg - ladnie motywuje, bo zaznacza , kazdy opuszczony trening...;] Cwiczenia jak na moje oko nie sa oszalamiajaco wyczerpujace, ale z tego co wiem sa dopasowywane do tetna... ("Przyjmuje się zaś, że tętno kardio powinno być utrzymane na poziomie 60-70% tętna maksymalnego") Jutro mam dzien odpoczynku, wiec zrobie wasz pilates i zdam relacje
|
|
|
|
|
#5261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#5262 |
|
Przyczajenie
|
VeroniczkA powiem Ci tak, wklepywałam to serum drenujące dwa razy dziennie, po prysznicu + do tego ćwiczyłam codziennie.
Na początku mój cellulit był okropny tyle mogę powiedzieć, bo jak tu ująć wielkie grudki i to bez ściskania... ![]() Po stosowaniu tego serum ( a pamiętajmy, że używałam go tylko przez ok tydzień bo niestety się skończył, a cena nie koniecznie idzie w parze z wydajnością) widziałam minimalną poprawę, wydaje mi się, że sporo zadziałał ten dziad mimo tak krótkiego choć intensywnego użytkowania. Ja nie wiem jak Wy, ale ja się fotografuję co tydzień taka foto-relacja z postępami ( bądź ich brakiemJak ja widzę swoje nogi to mi się płakać chce. Dziewczyny narzekają, że ooo mają grube nogi itp itd jak ja ich nogi widzę to się sram, że bym chciała takie bo moje są nie dość że są: a) a cellulitem b) przezroczysto- sine cokolwiek to znaczy, są tak blade że widzę każdą żyłęc) dosłownie jak galareta, co się ruszę to mi lata. d) nie mam przerwy między udami- w kroczu e) mam bardzo brzydko zdeformowane kolana jeśli można to tak nazwać, bo mam tam mega dużo skóry... f) kolana mi się łączą ktoś mnie pobije?
Pupcia 104 - 102 -100cm http://http://www.youtube.com/watch?v=EM0nhb-QehU Ćwiczymy z Basią! Edytowane przez MagiczneJa Czas edycji: 2011-02-08 o 23:45 |
|
|
|
#5263 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5264 |
|
Raczkowanie
|
MagiczneJa
- aktualnie też nie mam przerwy, tylko złączone i ocierające się nogi, bo przytyłam - mam "iksy", czyli od kolan każda moja noga idzie krzywo na zewnątrz i nie łączą się w kostkach - kolana mam przeogromne i grube, sadło z ud mi się na nich osadza (co nie oznacza, że nie mam sadła na udach) - galareta jest, a jakże - mam pajączki i siniaczki - rozstępy po wewnętrznej stronie ud - do tego uroczego widoku dochodzi mnóstwo pieprzyków i znamion na całych nogach Ale mam to gdzieś, bo nóg nigdzie nie pokazuję (tylko TŻ-towi, ale on mnie kocha ), na plażę się nie wybieram, bo przestaję się opalać ze względu na znamiona, na basen pójdę, jak schudnę i się ujędrnię i będzie ok. Sru. Robię wszystko dla siebie i nie będę się zarzynać, że ktoś jest ładniejszy.
Grunt to lubić siebie i się nie poddawać ![]() Jest nieźle: 66,5 CEL -> idealne 60 wciąż czekam na list z Hogwartu Edytowane przez Cirilla Czas edycji: 2011-02-08 o 23:53 |
|
|
|
#5265 |
|
Zadomowienie
|
Sprobujcie eveline nadajace koloryt... nozki apetycznej wygladaja, a plam nie robi
|
|
|
|
#5266 |
|
Zadomowienie
|
To musi byc jakas nowosc bo jeszcze tego na polkach sklepowych nie widzialam.
Tez jestem straszny bladzioch a niemoge chodzic na solarium bo zaraz mam poparzenia i nie chce sobie wysuszyc skory. Tez mialam nogi jak z galarety, wszystko sie trzeslo na udach i posladkach , jak lezalam na kanapie i zlapalam sie za udo to normalnie faldy trzesace sie formowaly pod posladkiem. Bylam takim flakiem od pasa w dol. Jednak jak zaczelam cwiczyc regularnie pilates to cialko mi sie tak fajnie ujedrnilo, ze moj chlopak jest w szoku jak teraz mnie widzi. Jeszcze w tygodniu wykonuje sobie cwiczenia aerobikowe, podawalam wam linki, ale to jest dobre na zrzucenie tkanki tluszczowej a ujedrniam cialko sobie pilatesem. No i oczywiscie 3-4 razy w tygodniu wcieram scrub antycellulitowy pod prysznicem i tre skore szorstka gabka, staram sie codziennie wcierac serum antycellulitowe i narazie widze duza poprawe
|
|
|
|
#5267 |
|
Przyczajenie
|
Ahhh, jestem tutaj nowa, ale widzę że mam się z kim dzielić moim koszmarem. Przyszedł czas i na mnie, pora na walkę z cellutitem!!!! Mam nadzieję, że uda mi się tak jak i wam
Mój problem to nogi, pośladki i brzuch. Szczerze to jestem zrozpaczona swoim stanem, aż się wierzyć nie chce, że tak może wyglądać młody człowiek... Od końca lutego idę na siłownię, a tymczasem podkradnę pomysł z pilatesem czego nigdy nie próbowałam, no i oczywiście balsamy i masaż życzcie mi powodzenia!
|
|
|
|
#5268 |
|
Rozeznanie
|
Ja juz drugi rok na stale korzystam prawie codziennie z samoopalaczy i na prawde jestem opalona przez caly rok na okraglo. Rewelacyjna sprawa! I TZ jest zadowolony bo nie lubi blada skore. To jest tylko kewstia odpowiedniego samoopalacza, ktory nie robi smog i daje naturalny efekt. Wlasnie takie cos osiagam za pomoca tych cudeniek:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...w1.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...la.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ja.html&next=1 Tak ze polecam |
|
|
|
#5269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i serdecznie witamy
|
|
|
|
|
#5270 |
|
Zadomowienie
|
Ja za momencik bede cwiczyla pilates, juz sie troche rozgrzalam przy aerobiku pump it up wiec lepiej bedzie sie cwiczylo
![]() skysthelimit- napewno ci sie uda zwalczyc ten okropny cellulit, tutaj potrzeba wytrwalosci i systematycznosci mam nadzieje, ze spodoba ci sie pilatesik
|
|
|
|
#5271 |
|
Przyczajenie
|
napiszę jak wrażenia
kilka razy juz podchodziłam do zwalczenia go, ale teraz mam motywacje jak nigdy, więc mam cichą nadzieję na sukces poza tym zaopatrzyłam się we wspomagacze, tylko czy skuteczne? będę opowiadała na bierząco pozdrawiam was!
|
|
|
|
#5272 |
|
Zadomowienie
|
Pilatesik zrobiony, ciezko sie dzisiaj go robilo, czulam miesniie. Te powolne podnoszenia jednej nogi 10 razy mnie dobijaja;/
|
|
|
|
#5273 |
|
Rozeznanie
|
w jakie wspomagacze sie zaopatrzylas? obserwuj czy cos daja ;p
|
|
|
|
#5274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cwiczenia aerobikowe to masz na myśli te pump it up? ![]() motywujesz mnie
|
|
#5275 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#5276 |
|
Rozeznanie
|
łoł, ale zestaw.... daj znac czy widzisz roznice z nimi czy bez nich i jak sie po nich czujesz
|
|
|
|
#5277 |
|
Przyczajenie
|
już mogę powiedzieć, że po 6 dniach brania lipo control przestały mnie tak boleć nogi i nie są takie ociężałe, nie wiem czy to przez cellulit czy przez co ale jakimś cudem pomaga, też macie ból nóg przy cellulicie? bo mi sie pojawił jak i call sie drastycznie zwiększył.
|
|
|
|
#5278 |
|
Zadomowienie
|
Ewelka- tak chodzi mi o aerobiki z serii pump it up - one tez daja niezly wycisk
wstawialam linki w watku z youtuba do czesci aeroburn.Ale ostatnio natknelam sie na jakiejs azjatyckiej stronie gdzie sa dostepne wszystkie czesci tych aerobikow. Tylko ja mam powolnego neta no i co moment by stawalo;/ Chodzilo mi o ta stronke : http://www.tudou.com/programs/view/PNdpQnMvKLY/ Ale slyszalam, ze duzo dziewczyn z chomika pobralo te filmiki. Przed momentem znalazlam na youtubie cwiczenia na uda z serii pump it up powermix: http://www.youtube.com/watch?v=pKsypg1gmDo A tutaj chyba jest caly aerobik powermix w kilku czesciach: http://www.youtube.com/watch?v=aMVFD...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=x0QH2...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=PKkxe...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=i93fz...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=-K-jh...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=ivS99...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=VPE2E...eature=related Edytowane przez uwielbiam_owoce22 Czas edycji: 2011-02-09 o 16:40 |
|
|
|
#5279 |
|
Zakorzenienie
|
ale duzo piszecie
![]() ja zalamka, też tak macie ze nawet jak pocwiczycie 3 dni to od razu wydajecie sie sobie niezle? ja teraz nie cwicze od ponad tygodnia bo ferie i u Tżta jestem + masa zarcia i czuje sie okropnie;/ wiem powinnam sie zmusic chociaz do jakiekogolwiek wysilku ale tak mi sie nie chce....ubralam luzne dresy ,chodze i sie uzalam ![]() czuje sie tak cięęęęęzko i taki obwis;p po powrocie....ostra walka do wakacji. na serio. karnet kupie to bedzie lepiej. a poki co ide czytac sobie ksiazki..bez jedzenia mam nadzieje :/ |
|
|
|
#5280 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
-cellulit -nogi strasznie biale a tylek jeszcze bielszy, bo mi sie majtki odbily na pupie od opalania -uda tez mam jak galareta, no moze z przodu jest troche lepiej po cwiczeniach tamilki.... -no i te kolana... to chyba jeszcze wiekszy kompleks niz ten caly cell.mam duzo tluszczu po ich wewnetrznej stronie i to wyglada jakbym miala krzywe nogi no i jeszcze z tylu kolan mam bardzo widoczne zyly nie moge sie doczekac kiedy sie opale dzisiaj pocwiczylam tylko pilates i przejechalam palcami po udach i widzialam straszne grudy. nic mi nie pomagaja cwiczenia, kremy, picie duzej ilosci wody. chyba juz tak zostanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

w kazdym razie teraz sie podniosl troche
Ja nie mam problemu z podnoszeniem obydwóch nóg, ale jak patrze na te babeczki to one prawie do głowy zadzierają nogę 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

cokolwiek to znaczy, są tak blade że widzę każdą żyłę