Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009) - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 12:36   #4441
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Hej mamusie

Nie wygrałam jednak bonu do Rossmana w dzieciaczkowym konkursie - szefowa się pomyliła

Wnerwiłam się niezmiernie i choć miałam nie brać udziału to jednak muszę bo się uduszę - zagłosujecie?

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Wojtuś i mój zięć - korniczek - boscy
Ale, ale - co to za konkurencja
za tą pomyłke powinnaś się upomnieć o jakąś nagrodę pocieszenia za to, że się nastawiłaś na wygrana a tu nici;p

a ta dziołcha całująca się z filipem to kuzynka więc Madzia nie musi być zazdrosna

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 12:38   #4442
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
za tą pomyłke powinnaś się upomnieć o jakąś nagrodę pocieszenia za to, że się nastawiłaś na wygrana a tu nici;p

a ta dziołcha całująca się z filipem to kuzynka więc Madzia nie musi być zazdrosna
No to całe szczęście

Szefowa ma mi jakąś pocieszajkę wysłać
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 13:06   #4443
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

a tak w ogóle to chcę wam powiedzieć, że tak mnie wszyscy namawiają na drugiego dzidziusia, że aż samej mnie się zachciało ;D ale się cykam i chcę przed zajściem w ciążę ważyć 60 kg, bo jak zaczne tyć w ciąży to nie przestane a do 100 nie chce dobrnąć ;p

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 13:31   #4444
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Sie zastanawiam nad ta kuchnia...najpierw musze ja na zywo obejrzec...

Mam w planach kupic malemu jeszcze tory z kolejka i Zoo FP wiec ta kuchnia to nie wiem czy nie za duzo juz...

A co do wiekszej to myslalam na Smobym jesli juz...

Cytat:
a tak w ogóle to chcę wam powiedzieć, że tak mnie wszyscy namawiają na drugiego dzidziusia, że aż samej mnie się zachciało ;D ale się cykam i chcę przed zajściem w ciążę ważyć 60 kg, bo jak zaczne tyć w ciąży to nie przestane a do 100 nie chce dobrnąć ;p

Agus, nie chce cie zniechecac, bo wiesz, ze jestem z calego serca na TAK, ale nie sluchaj sie tak wszystkich dokola
Im latwo sie mowi, ale to ty bedziesz musiala zajac sie dwojka dzieci, ty bedziesz uziemiona w domu, jak bedzie ci ciezko i cos powiesz to uslyszysz, ze ty przeicez chcialas....ty ty i jeszcze raz TY musisz wiedziec, ze chcesz drugiego dziecka i wszystkiego, co sie z tym wiaze...a to nie zawsze jest takie rozowe zwlaszcza na poczatku, masz jedno i sama wiesz...
Pare dni temu pisalas o studiach jeszcze...

Mlodziez spi a ja dopijam kawke....jak André wstanie to idziemy na uniwerek...mam nadzieje, ze w koncu dostane wszystkie chole...ne pieczatki i jutro zloze dokumenty...

I musze kupic krem....kurcze, dlaczego moja buzka toleruje tylko kremy kosztujace 50 Eu...?

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 14:09   #4445
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

hello

wróciłam z egz, zdane ale jestem na siebie zła, bo się tak stresowałam że mi języka w gębie zabrakło i dostałam 3 a moglam spokojnie 4 a może i 5... no ale przeżyję to jakoś

idę Was nadrabiać
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 14:13   #4446
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Najważniejsze co Ty czujesz
Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
Sie zastanawiam nad ta kuchnia...najpierw musze ja na zywo obejrzec...

Mam w planach kupic malemu jeszcze tory z kolejka i Zoo FP wiec ta kuchnia to nie wiem czy nie za duzo juz...

A co do wiekszej to myslalam na Smobym jesli juz...

Agus, nie chce cie zniechecac, bo wiesz, ze jestem z calego serca na TAK, ale nie sluchaj sie tak wszystkich dokola
Im latwo sie mowi, ale to ty bedziesz musiala zajac sie dwojka dzieci, ty bedziesz uziemiona w domu, jak bedzie ci ciezko i cos powiesz to uslyszysz, ze ty przeicez chcialas....ty ty i jeszcze raz TY musisz wiedziec, ze chcesz drugiego dziecka i wszystkiego, co sie z tym wiaze...a to nie zawsze jest takie rozowe zwlaszcza na poczatku, masz jedno i sama wiesz...
Pare dni temu pisalas o studiach jeszcze...

Mlodziez spi a ja dopijam kawke....jak André wstanie to idziemy na uniwerek...mam nadzieje, ze w koncu dostane wszystkie chole...ne pieczatki i jutro zloze dokumenty...

I musze kupic krem....kurcze, dlaczego moja buzka toleruje tylko kremy kosztujace 50 Eu...?
My na smobiego mamy chętkę właśnie...

A propos kremów - może nie trafiłaś na odpowiedni, albo za słabo szukasz tych tańszych jaką masz cerę

Trzymam kciuki za wizytę na uniwerku...

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
hello

wróciłam z egz, zdane ale jestem na siebie zła, bo się tak stresowałam że mi języka w gębie zabrakło i dostałam 3 a moglam spokojnie 4 a może i 5... no ale przeżyję to jakoś

idę Was nadrabiać
Wiedziałam - gratki
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:11   #4447
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
hello

idę Was nadrabiać
gratuluje, najważniejsze że zdałąś
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:29   #4448
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

karenina19 i Joasia to ja zamówiłam jednak za duże ja mam L a musze mieć M jednak

Kuchnia fajna

Agusia no to musisz się dobrze zastanowić bo tu studia chciałaś i dzidziuś. Noo chyba, że dasz rade

Aniulka Witaj jak tam wiecie już może co będziecie już mieć dziewczynke czy chłopczyka

Ola no to super że zdałaś
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:56   #4449
malina81
Zadomowienie

Agusia no tak jestem- i to w sumie dzieki tobie bo ty mnie zmotywowałas zeby wpaść na wizaż Widze ze Filuś to mały zalotnik a w tej bluzce wygląda mi jakos znajomo

Kareninko gratuluje ząbka- u nas ciagle ubogo z uzębieniem

Kachula jak zdrówko??Jeśli chodzi o budowe domu to mamy pierwszy poziom ale nawet szkoda słów ile mamy problemów z tą budową to długi temat i nadaje sie do telewizji. W kazdym razie mam nadzieje ze od wiosny jakos ruszy to normalnie bo i naczej mój TZ bedzie zupełnie siwy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg styczeń 2011 012.jpg (44,2 KB, 34 załadowań)
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:10   #4450
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
nie zdążyłem dojść do lóżeczka :P
żeby moja tak kiedyś sama zasneła

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Kuchnia bardzo fajna. Babcia kupiła kuchnie do zabawy dla wnuczków i stoi u niej w pokoju zabaw wiec jak filip albo Ola przyjadą to się zawsze bawią Fifi zawsze udaje, że pije z kubeczków a Ola mu robi herbatkę;d

A oto Fifi łobuz z kuzynką Olą;d

Załącznik 3731807

Załącznik 3731808

Mały Korniczek
Załącznik 3731809
słodkości
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:18   #4451
elalank
Zadomowienie

heloł

bossze moje dziecko usnęło dopiero o 15. Myślałam, że ją dziś na balkon wystawię ale w końcu przyszła o mnie, przytuliła się i na klacie mi usnęła

Cytat:
Napisane przez jo@śka Pokaż wiadomość
Nie mam siły odnieść się do wszystkich.Chciałam Was głównie wykorzystać i spytać czy któraś z Was ma może taką nakładkę na WC z drabinką http://allegro.pl/nakladka-ha-17-na-...442105147.html..
Olka dostała to coś na roczek, jeszcze z wersją nocnika. I jak dla mnie to średni gadżet myślę, o tym, żeby to sprzedać, bo mi tylko miejsce zajmuje.
Fajnie macie z tymi zajęciami

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
Ela, nie raczej kotek już nie wróci.. zadomowił się w nowym miejscu więc niech tak zaostanie...
to pewnie Ci przykro, bo pewnie "pusto" bez kotka.

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
jak byliśmy u koleżanki to jej synek wypuścił szynszyla z klatki i razem z Olką go ganiali
to pewnie mieliście ubaw! szynszyle fajnie skaczą po ścianach

Cytat:

A oto Fifi łobuz z kuzynką Olą;d
ale słodziaki! i już całusy, w tym wieku??

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Wnerwiłam się niezmiernie i choć miałam nie brać udziału to jednak muszę bo się uduszę - zagłosujecie?
zagłosowane, 5 gwiazdek, żeby nie było

Cytat:
hello

najważniejsze, że zdane!

Karenina- gratuluję 4ki. U nas dwie na wylocie na dole. Ale coś ciężko im idzie. I tak śmiesznie, bo Olka ma tylko jedynki na dole i teraz 4 się przebijają a gdzie 2 i 3?

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:31   #4452
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Agusia no tak jestem- i to w sumie dzieki tobie bo ty mnie zmotywowałas zeby wpaść na wizaż Widze ze Filuś to mały zalotnik a w tej bluzce wygląda mi jakos znajomo

Kareninko gratuluje ząbka- u nas ciagle ubogo z uzębieniem

Kachula jak zdrówko??Jeśli chodzi o budowe domu to mamy pierwszy poziom ale nawet szkoda słów ile mamy problemów z tą budową to długi temat i nadaje sie do telewizji. W kazdym razie mam nadzieje ze od wiosny jakos ruszy to normalnie bo i naczej mój TZ bedzie zupełnie siwy
fajne zdjęcie

to jakie macie kłopoty z budową? bo naszym jedynym kłopotem póki co jest brak kasy :/ A tak swoją drogą - jutro podłączaja nam gaz!!! Zawsze to krok do przodu

A tak z innej beczki. Co sądzicie o takiej pamiętce? wzór 4k http://allegro.pl/prezent-na-komunie...415770118.html

Zdenerwowałam sie przed chwilą, wreszcie po 2 i pół tygodnia przyszło zamówienie z Bon Prix i przyszły tylko spodnie ciotki, a moja kiecka nie! pisze ze bedzie w ciągu 4 tygodni dopiero!
Stary 2011-02-09, 16:47   #4453
malina81
Zadomowienie

Cytat:
fajne zdjęcie

to jakie macie kłopoty z budową? bo naszym jedynym kłopotem póki co jest brak kasy :/ A tak swoją drogą - jutro podłączaja nam gaz!!! Zawsze to krok do przodu

A tak z innej beczki. Co sądzicie o takiej pamiętce? wzór 4k http://allegro.pl/prezent-na-komunie...415770118.html

Zdenerwowałam sie przed chwilą, wreszcie po 2 i pół tygodnia przyszło zamówienie z Bon Prix i przyszły tylko spodnie ciotki, a moja kiecka nie! pisze ze bedzie w ciągu 4 tygodni dopiero!
Gocha pamiątka mi się nie bardzo podoba- wolałabym cos mniejszego co mozna schować do pudełka z pamiątkami i co przetrwa tam lata- a to zakurzy sie i pewnie wyląduje po czasie w koszu
Jeśli chodzi o budowe to budujemy sie w ścisłym centrum miasta- jest to zabudowa pląbowa i mamy szereg problemów z sąsiadami i sprawy papierkowe nas wiecznie wstrzymują do tego to wszzystko kosztuje nas majątek- teraz PZU- nasz sąsiad- chce żebysmy wyremontowali im cała klatke schodową bo ponoć cos im popękało- i mimo ze ekspertyza wykazała ze pękniecia są stare to oni sie upierają
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:50   #4454
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Ditu zagłosowane

Elu, ja całe życie miałam zwierzaki w domu , a mój tz nie.. ile ja się za tego kota zasłuchałam... o psie w domu nie ma mowy.. choć ja baaardzo bym chciała..marzę o howavarcie..ale puki co muszę się zadowolić tylko rybami tz'a (sama mu je kupiłam:P)

Gocha ja jestem przeciwniczką takich pamiątek, bo to tylko kurz zbiera i nic więcej.. dostałam takie coś na 18'tkę (daaaawno temu) i to szybko zbrzydło, wylazł żłóty klej i takie bleee poszło do kosza..

moje dziecko właśnie dosypia .. a ja idę robić obiadek: a potem brownie ślina mi się już od kilku dni na nie zbiera.. a dziś jeszcze kupiłam sobie nową blaszkę więc tym bardziej muszę wypróbować:P
lecępa
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:17   #4455
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Gocha ja tez nie jestem za takimi pamiatkami my dostalismy takie na slub i zawsze byl z tym problem nawet nie mialam tego gdzie polozyc i tak jak lucky mowi tylko kurz tam sie zbiera.

Ja juz po pracy i pisze sprawozdanie dla dyrektora

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:19   #4456
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Gocha pamiątka mi się nie bardzo podoba- wolałabym cos mniejszego co mozna schować do pudełka z pamiątkami i co przetrwa tam lata- a to zakurzy sie i pewnie wyląduje po czasie w koszu
Jeśli chodzi o budowe to budujemy sie w ścisłym centrum miasta- jest to zabudowa pląbowa i mamy szereg problemów z sąsiadami i sprawy papierkowe nas wiecznie wstrzymują do tego to wszzystko kosztuje nas majątek- teraz PZU- nasz sąsiad- chce żebysmy wyremontowali im cała klatke schodową bo ponoć cos im popękało- i mimo ze ekspertyza wykazała ze pękniecia są stare to oni sie upierają
oj współczuje takich kłopotów.

a co do pamiątki, to dzięki za opinie, chyba faktycznie masz racje
Stary 2011-02-09, 19:18   #4457
asioczka
Zadomowienie

Ela, to sie ciesz))) bo moja ani dzis, ani wczoraj nie spala w dzien! masakra;]

Lucky bardzo sie ciesze, ze diagnoza sie nie potwierdzila! nasze kciuki dzialaja cuda

Agusia Twoj Fifulec przeslodki i widze, ze nie tylko moja juz sie caluje;] tylko Maja na ulicy i z obcym chlopaczkiem ;]

Ditu, Katev zaglosowane

Ola gratuluje zdania egzaminu. Oby do przodu

Gocha chyba dziewczyny dobrze mowia z ta pamiatka. Moze lepiej jakas ksiazka, co mozna np zdjecia na pamiatke wkleic? sama nie wiem, kiepska jestem w wymyslaniu prezentow...

Moje dziecię odmowilo spania w dzien i teraz juz chrapie slodko. Wyszlam z nia do moich rodzicow, w drodze powrotnej (o 18ej) widzialam, ze sie jej glowka kiwa, wiec zaraz po przyjsciu kapanko i do lozeczka lulu. Wytrzymala jest, dopiero o 17ej wydawala sie zmeczona i troche sie pokladala. Ale jakby usnela, to chyba potem o polnocy;]

edit: zapomnialam! Malinko witaj znow! super, ze pokazalas swojego przystojniaczka mam nadzieje, ze z budowa bedzie ok.

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012

Edytowane przez asioczka
Czas edycji: 2011-02-09 o 19:19
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 20:03   #4458
wywa
Zakorzenienie

Dzień dobry,
mogę się podłączyć? Mam w domu Karolka 01/12/2009 ;-)))
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590

Chudnę sobie...
83kg-78kg -75......................6 2 kg

wywa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 20:15   #4459
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez wywa Pokaż wiadomość
Dzień dobry,
mogę się podłączyć? Mam w domu Karolka 01/12/2009 ;-)))
Witaj powiedz cos wiecej o sobie

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 20:15   #4460
jo@śka
Rozeznanie

Heloł
Zaraz biorę się za nadrabianie wątku. Właściwie to już nadrobiłam, teraz będę odpisywać. Póki co mogę powiedzieć, że przekonałyście mnie, że ta drabinka to średni pomysł. Poza tym przed chwilą mnie olśniło, że w łazience na parterze czyli tam, gdzie najczęściej przebywamy, mam dość blisko kibelka umywalkę i nie wiem nawet czy ta drabinka by się na długość zmieściła... Oki, biorę się za odpisywanie. To do zaraz
jo@śka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 20:30   #4461
wywa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Witaj powiedz cos wiecej o sobie

Mam na imię Ewa,za miesiąc kończę 34 lata, mój starszy syn Beniamin Daniel ma prawie 14 lat i ponad rok temu zdarzył nam się rodzynek;-) Karlos Witoldos;-) Przez CC, bo mam problemy ze wzrokiem.
Jestem mamą pracującą, zaczynam budowę domu i chciałabym aby na świecie zapanował pokój

Chudnę sobie...

Edytowane przez wywa
Czas edycji: 2011-02-09 o 20:40
Stary 2011-02-09, 21:17   #4462
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

witamy nową mamusię a możemy prosić o zdjęcia?

ale żeście mi smaka na kuchnię narobiły a wcale nie miałam zamiaru jej żadnej kuchni kupować... a teraz myślę... ale ostaram się wstrzymać

a tak poza tym to zapraszam na gorące ciacho czekoladowe z bitą śmietaną i lodami...
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 21:19   #4463
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
nie cierpię takich "podpowidaczy".
niech najpierw sobie sami zrobią a potem radzą
a co ze studiami?
Cytat:
hello

Cytat:
szczerze mówiąc nie jest w moim guście.
i tak jak piszą dziewczyny, szybko pokryje się warstwą kurzu i tyle po niej będzie...
Cytat:
ojej.. to niefajnie! mam nadzieję, że jakoś się ta sprawa z sąsiadami ułoży. i cała reszta też!

Cytat:
Mam na imię Ewa,za miesiąc kończę 34 lata, mój starszy syn Beniamin Daniel ma prawie 14 lat i ponad rok temu zdarzył nam się rodzynek;-) Karlos Witoldos;-) Przez CC, bo mam problemy ze wzrokiem.
Jestem mamą pracującą, zaczynam budowę domu i chciałabym aby na świecie zapanował pokój
w takim razie witaj
jeszcze musisz wkleić foty swoich pociech! a przynajmniej tej grudniowej.

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 21:25   #4464
wywa
Zakorzenienie

Tutaj w wątku wkleić? Te zdjęcia

Chudnę sobie...

Stary 2011-02-09, 21:30   #4465
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Tutaj w wątku wkleić? Te zdjęcia

niech podziwiają

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 21:48   #4466
jo@śka
Rozeznanie

"lucky - Aśka jakoś nie jestem przekonana do takiej nakładki... uważam, że nasze maluchy są za małe...a jak już zacznie robić na sedes to chyba taka zwykła nakładka wystarczy a i tak zawsze bedziesz z dzieckiem w łazience?"

Mam nocniki, ale myślę, że Mi prędzej siądzie właśnie na sedes niż na nocnik, dlatego chciałam to jakoś ułatwić. Gadżeciarą nie jestem, jednak kiedy usłyszałam, że u znajomych się sprawdza, pomyślałam, że może... Ale chyba jednak nie. Podkładka i podest wystarczą. I jasne,że zawsze z dzieckiem w łazience będę, ale jednak chcę, żeby było jak najbardziej samodzielne - ja mam tylko czuwać, ale chyba ta drabinka może przyczynić się do wyczynów kaskaderskich...

Agusia_a9 - noooo, fajne te zajęcia są Ale fajnie, że tak łatwo idzie Wam ze smoczkiem a raczej jego brakiem Cuuuudne zdjęcia!!! Co do drugiej ciąży, to pamiętam jak nam wszyscy dogadywali kiedy wprowadziliśmy się do domu, że na nowy dom przydałby się dzidziuś itp. Myślałam, że zabiję!!! Raz, drugi raz taki niby żart ok, ale ciągle... Sama musisz wiedzieć czy chcesz drugie dziecko i kiedy, a jeśli nie możesz się zdecydować, to czekaj na wpadkę

karenina - racja, nie będę póki co inwestować w tę drabinę. Chyba, że kiedyś zobaczę ją na żywo i faktycznie mi się spodoba, ale wątpię... No i widzę, że lubisz być wykorzystywana Znów kusisz zabawkami Na tę kuchnię jednak nie dam się namówić. Może i fajna, nie wiem, ale Mi i tak się nią bawić pewnie nie będzie. Dostała na Mikołaja taką plastikową dużą kuchnię do zabawy i nawet jej pasowała, ale trochę tandetna jest i mocno różowa, za czym nie przepadam, więc pójdzie do piaskownicy, a na drugie urodziny planuję kupić jej drewnianą kuchnię A Ty z Andre już na uniwerek???

gochaa - masz rację - zbędny gadżet... Nakładki mam już po synku, więc kupować nie muszę. Co do tego prezentu pamiątki, to faktycznie lepiej jakaś prawdziwa książka... A z Bon Prix jest tak zawsze. Lata temu coś tam zamawiałam i rozmiarówka była dziwna, materiały kiepskie, no i brakowało czegoś i mieli dosłać, ale chyba nigdy nie dosłali... Teraz tyle ciuchów w sklepach i przymierzyć można, podotykać co i jak...

martaN23 - kolejna kusicielka

olalicious - najważniejsze, że zdane

Maria - a może jednak będą dobre? Jak nie, to wymień, ale chyba bardziej opłaca się zostawić na później, a na teraz zamówić mniejsze. Te polskie paputki są dość duże. Szwagierka miała też zagraniczne i w tamtych "S" było znacznie mniejsze niż w tych naszych, ale też droższe były.

malina - Witam Temat budowy zwykle nadaje się do telewizji. Coś o tym wiem Na szczęście u nas już po i mogę drugi dom budować, bo wiem co i jak, że nie ma co popuszczać itd...

elalank - to sprzedaj, albo poczekaj jeszcze. Córka moich znajomych ma dwa lata, więc może wtedy to sprawdza się lepiej...

wywa - Witaj! I my pokoju pragniemy

lucky - a Ty nie kuś! Przez Ciebie muszę iść zrobić sobie kanapkę z dżemem!!!

Wzięłam dziś dzieciaki i maszynę do mojej siostry. No i był i spacer i zabawa, i jedzenie pyszne, i poszyć mogłam Faaaajnie było! Millka na swojego kuzyna Mateusza zaczęła mówić Babu A na mnie? Wogóle nie wie co o mama! Siostra mówi do niej "Powiedz mama", a Millka "Koło" )) Oczywiście mówi mama, ale nie jarzy kto to. A może jarzy, tylko udaje Potrafi nawet wymówić imię naszego psa, które do najłatwiejszych nie należy i wie, że to on, ale po co ma wiedzieć kto to mama
jo@śka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:03   #4467
wywa
Zakorzenienie

Więc wklejam;-)
1. Książę Karol
2. Książę Karol radosny
3. Karol i jego dwaj starsi bracia
4. Beniamin z Karolem ( Beniamin zapuszcza włosy;-)
5. Karol z Luckiem
6. Mama;-))) czyli ja przed dietą, której jeszcze nie zaczęłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg karol 107.jpg (102,9 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg karol 134.jpg (88,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg karol 103.jpg (175,6 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg karol 166.jpg (131,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg karol 089.jpg (128,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nowe all 199.jpg (120,1 KB, 39 załadowań)

Chudnę sobie...

Stary 2011-02-09, 22:08   #4468
zebra666
Zakorzenienie

Agusia dziewczyny już w sumie wszystko napisały ale od siebie dodam jeszcze, że przyjaciółka mnie próbowała tak samo namówić może nawet... Planowała dzidzie za rok i molestowała mnie, że fajnie byłoby razem w ciąży być itd. Taka decyzja tylko od Was może wypłynąć a nie z jakiś namów.

Karenina zachciało mi się kuchni

Agusia, Malina hehe Piotruś ma taką samą bluzeczke od wizazowych cioć

Witam nowa mamę

Mnie nie było, bo sprzątałam, potem byłam na poczcie a jeszcze potem odwiedziła nas koleżanka z mężem i córeczką( ta odnaleziona na wizazu z byłej klasy LO). Było bardzo miło i dzieciaczki fajnie się kontaktowały, momentami bawiły nawet Piotruś małej wkłądał karteczki do dziubka, potem się głaskały dzieciaczki i Piotruś wsadził jej paluchy do buzi. Do tego nakarmił koleżanke chrupkami. Mały chwalipięta kursował tam i z powrotem na drapkach trzymając swój jeździk żeby pochwalić się jak chodzi

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Wywa bardzo pdoba mi się fotka jak śpi z kociakiemFajne masz dzieciaki a z dietą - wiesz co się odwlecze to nie uciecze

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:16   #4469
gissh
Raczkowanie

Dobry wieczór

Ja ostatnio tutaj tak tylko przelotem... Dobrze że nie galopujecie jakoś szczególnie z pisaniem bo bym nie wyrobiła

Lucky, strasznie się cieszę że Twojej Oli jednak nic poważnego nie dolega Trzymam kciuki żeby już było dobrze...

Konspi, pytałaś o Enfamil... My kiedyś podawaliśmy go małej - przez jakiś miesiąc, może trochę dłużej. Ale to było dosyć dawno - jak Dominisia miała może ze 3 miesiące... Strasznie wtedy ulewała i nasza pedi polecila nam właśnie to mleko, miało niby po nim być lepiej... Ale jako że nie było to po niedługim czasie wróciliśmy do duuuużo tańszego Bebika

Malinko, miło Cię widzieć Tomuś śliczny łobuziak

Agusia, a Twój Filip to już w ogóle straaaaasznie mi się podoba

Pietrusiu, a Kamilka w nowej fryzurze pierwsza klasa My też chyba w końcu będziemy musieli zrobić coś z czupryną naszej Dominiki bo strasznie długaśne ma już te włosiska i trudno je ogarnąć Tylko na razie nie bardzo mam pomysł na jakąś fryzurę dla niej...

Ola, gratuluję zdanego egzaminu

A to mój mały rozczochraniec po drzemce I radośnie puszcza mamie oko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (56,2 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b.jpg (52,0 KB, 37 załadowań)

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:24   #4470
wywa
Zakorzenienie

oooo jakie długaśne włoski;-))) Moj starszy miał niewiele na głowie przez dwa lata, a mały coś tam ma, ale żeby aż tyle;-)))

Chudnę sobie...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości