|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Cytat:
![]() Natomiast jej przeciwieństwem jest Kasia z MakijażyKasiD. Jej filmiki to skarbnica wiedzy, zero lania wody i podlizywania się. Sama esencja
|
|
|
|
|
#3182 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny przyłączam się do wątku
![]() dziś zachwycił mnie makijaż Nissiax83 i podobnie jak niektóre z Was zakochałam się w paletce naked |
|
|
|
#3183 |
|
Wtajemniczenie
|
Dwa nowe filmy gossmakeupartist.
A ja jestem zla na hakuro. Akurat w momencie gdy byl na te pędzle szał pał to pieniędzy nie miałam a teraz to przykro mi ale nie kupie flat topa za 70 zł wiedzac, że był za 30. Dostępnośc tych pędzli jest katastrofalna!! |
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez rozbudowanych wstępów
|
|
|
|
|
#3185 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Jeżdżenie po świecie z ekipą telewizyjną i dużym budżetem programu niezbyt wiele wspólnego ma z byciem podróżnikiem.
|
|
|
#3186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=8RZ-N...&feature=feedu ostatni raz widzialam ja pare miesiecy temu, zmienila sie.
jeśli chodzi o ten tag- troszke inaczej go sobie wyobrazalam. czekam na filmik, w ktorym nie bedzie nakladania cieni palcami, walenia gdzie popadnie różu i szminki, tylko makijaż "profesjonalnie" wykonany, czyli z użyciem wszystkich sprzętów jakie byc powinny, a tym ze z przesada... no przeciez te wszystkie źle umalowane laski mają brwi starannie wymalowane ( tyle ze za ciemno i za czarno), róż i brązer takze nakladaja starannie ( tylko w zlych miejscach i za duzo tego), fluid tez ( myślą) ze nakladaja dobrze, tylko za ciemny i źle (tylko do żuchwy konczac wyraźnym odcięciem od szyi). a z tego moze wyjsc naprawde "ładny" i przede wszystkim komiczny makijaż. nie sztuka walnac cieniami na powieke, grunt to dobrze skopiowac naginając nieco fakty ![]() (jesli ktoś zrozumiał o co mi chodzi)
|
#3188 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny orientujecie się czy pędzelki HAKURO w opcji kup teraz będą znowu wystawione?
|
|
|
|
#3189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a podróznik to niekoniecznie student bez grosza przy duszy, albo 50-latek bez celu w zyciu jeżdżacy autostopem, prawda? znam bogatych ludzi- podróżników i mysle ze dzieki temu te ich podróze są po prostu przyjemniejsze i prostsze- a równie wspaniałe. nie, nie mówie o ludziach jeżdżacych w 5-gwiazdkowe all-inclusivy
|
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie odczytuje jej pracy i pasji jako kreowanie się na kogoś. Ona jeżdzi aby kręcic materiały i programy tv ,to nie sa prywatne podróże więc jak inaczej ma realizować te programy ?krecą telefonem ? ![]() Wiele osób zdobywajacy szczyty ma sponsorów,często sa to firmy jakich szary człowiek nie zna ,podobnie jak sportowcy,taki zawód i pasja. |
|
|
|
|
#3191 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3192 |
|
Raczkowanie
|
a wiecie co, ja sobie po cichu myślę, że Wojciechowska jest feministką... bo przeważnie (w tym swoim najnowszym programie) pokazuje sprawy i problemy dotyczące kobiet. Tak naprawdę robi niesamowitą robotę jeżeli chodzi o kwestie typowo kobiece.
|
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To co zaprezentowała np Wata to żaden makijaz tylko własnie taka ciapanina
|
|
|
#3194 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
ale zmieniła się, kto to? kasia?Xd
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- hehehehe a filmik fajny podoba mi się outfit makijaż to nie tego... ale stój bardzo fajnie dopasowany do tagu |
|
|
|
#3196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niezła podwyżka. ![]() Cytat:
Tak samo uważam. ![]() Biedny być nie musi, ale podróżnik to dla mnie taki włóczykij,ktoś,kto jedzie w dane miejsce na dłuższą metę i próbuje poznać lokalną kulturę,ludzi,obyczaje.Dl a mnie prawdziwymi podróżnikami byli np.Bronisław Piłsudski,Arkady Fiedler,Tony Halik z małżonką,nawet Cejrowski jest bardziej profesjonalny w tym co robi.Wojciechowska to turystka.
|
||
|
|
|
#3197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3198 |
|
Konto usunięte
|
Martynka fizycznie jest bardzo ladna, blondynka, figure ma. Ale fajnie kontrastuje z tymi kobietami, ktore pokazuje. Jest rozwiedziona, jej bohaterki maja mezow od ktorych nie maja prawa odejsc i zwykle nie mialy tez wyboru. Dla nich to dziwne, taka kobieta z dzieckiem a podrozuje sobie, robi co chce.
Jako podrozniczka to fajna jest, zawsze chcialam robic to co ona moze i krotkie filmy kreci ale zawsze ciekawe.
|
|
|
|
#3199 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
A co do Wojciechowskiej to nie mam zdania - ni ziębi mnie, ni grzeje ta postać.Ale widzę Kiediska, że Ty zatwardziała feministka jesteś! (przynajmniej takie odniosłam wrażenie po przeczytaniu kilku Twoich postów)
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa ja to się wypowiem tylko wizualnie.
Kompletnie mi się nie podoba, nawet na galach kiedy jest zrobiona, te wypłowiałe słomkowe włosy, wyglądają na wiecznie zniszczone. Od słońca ma zniszczoną skórę - podejrzewam że od słońca, włosy - powinna coś z nimi zrobić, inaczej je ściąć bo takie http://i.aeri.pl/p/26/26952/m.jpg jak ciotka klotka, nie luuubię pasemek! Ona nawet 40 lat nie ma a wygląda na dużo więcej. nie wiem kto ją stylizuje, ale często rzucały mi się w oczy wydziubane wręcz brwi ;p http://img.interia.pl/pomponik/nimg/p/q/pom3108445.jpg nie, wizualnie nie podoba mi się wcale. |
|
|
|
#3201 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez kiediska Czas edycji: 2011-02-09 o 23:05 |
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
-_-
to trzeba być feministką by nie lubić faceta który jest seksista i przebiera się za plemnika wmawiając światu że prezerwatywa ma wielkie mikropory i plemniki mogą tanecznym krokiem sobie przez nie przechodzić? tak, takie rzeczy tylko w WC kwadrans. |
|
|
|
#3203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Nie podoba mnie się to, że zrobiłyście tu taki wielki offtop. Kiediska, trzeba było osobny temat założyć!
|
|
|
|
#3205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przydałoby się. czas odtabuizować słowo feministka, bo nadal wszystkich przyprawia o mdłości i obrzydzenie jakby niewiadomo jaką zarazę ze sobą niosło. a cejrowski jest seksista, mizogonista, homofobem i zakutą pałką. i niestety osobą medialna, względnie lubianą, czego pojąc nie umiem. |
|
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Eudajmona wybacz że śmiałam wyrazić własne zdanie, o pani wątku
żeby ci brzusio nie pękł od takiej ilości śmieszków i hihotków.
|
|
|
|
#3207 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ja też najwidoczniej nie mogę odpowiedzieć na zadane pytanie, bo wizażanki poumierają ;p
|
|
|
|
#3209 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
Płodozmian jest potrzebny nawet tutaj...
|
||
|
|
|
#3210 | |||
|
Blond forever!
|
Cytat:
A ja feministycznych poglądów nie lubię (i nie zarzucać, że nie znam, bo znam) i też święte prawo do tego mam. Co nie znaczy, że nie lubię feministek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ktoś ostatnio pytał o bazę Lumene - KasiaD w swoim tutorialu no make up ją chwali
Edytowane przez Blondi2989 Czas edycji: 2011-02-09 o 23:42 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

Jeżdżenie po świecie z ekipą telewizyjną i dużym budżetem programu niezbyt wiele wspólnego ma z byciem podróżnikiem.

ale podróżnik to dla mnie taki włóczykij,ktoś,kto jedzie w dane miejsce na dłuższą metę i próbuje poznać lokalną kulturę,ludzi,obyczaje.Dl a mnie prawdziwymi podróżnikami byli np.Bronisław Piłsudski,Arkady Fiedler,Tony Halik z małżonką,nawet Cejrowski jest bardziej profesjonalny w tym co robi.