Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 21:00   #3181
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Aaa, jeszcze odnośnie przynudzania. Dla mnie mistrzynią jest Izabelle. Kiedyś widziałam film, który zaczęła od tego , że jak ktoś nie chce oglądać, bo nie interesuje go tematyka to niech wyłączy i koniec. I zamiast na tym zakończyć to przez 5 minut się z tego tłumaczyła ( no, że niektórym się przyda, może czegoś się dowiedzą). Normalnie Teraz mam nowe konto na YT i już jej nie dodałam do subskrypcji. Gdyby mówiła tylko konkrety, bez tłumaczenia się z każdego słowa, to długość jej filmów skróciłaby się o połowę.
Oj, tak! Zgadzam się! Czasami przewijam

Natomiast jej przeciwieństwem jest Kasia z MakijażyKasiD. Jej filmiki to skarbnica wiedzy, zero lania wody i podlizywania się. Sama esencja

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 21:05   #3182
hypnotized28
Raczkowanie

Hej dziewczyny przyłączam się do wątku

dziś zachwycił mnie makijaż Nissiax83 i podobnie jak niektóre z Was zakochałam się w paletce naked sprawdziłam ceny na allegro i się przeraziłam ceną ale zerknęłam również na ebay i tam już lepiej, ale jeszcze nigdy nie robiłam zakupów na ebay i trochę się tego obawiam, chociaż po filmikach Iwetto i TheOleskaaa gdzie wspominały o paypal'u coraz częściej się nad tym zastanawiam
hypnotized28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 21:16   #3183
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Dwa nowe filmy gossmakeupartist.
A ja jestem zla na hakuro. Akurat w momencie gdy byl na te pędzle szał pał to pieniędzy nie miałam a teraz to przykro mi ale nie kupie flat topa za 70 zł wiedzac, że był za 30. Dostępnośc tych pędzli jest katastrofalna!!
nobodysperfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 21:42   #3184
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Oj, tak! Zgadzam się! Czasami przewijam

Natomiast jej przeciwieństwem jest Kasia z MakijażyKasiD. Jej filmiki to skarbnica wiedzy, zero lania wody i podlizywania się. Sama esencja
Fajna tez jest Brunette's Heart-od razu przechodzi do rzeczy Bez rozbudowanych wstępów
Stary 2011-02-09, 21:52   #3185
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez kiediska Pokaż wiadomość
dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę.
Napiszcie mi proszę co myślicie o Martynie Wojciechowskiej jako o kobiecie (wizualnie, seksualnie, itp), matce, podróżniczce, osobie medialnej, itp. Będę bardzo wdzięczna!
Ja generalnie mam do niej dość pozytywny stosunek, ale prawdziwą podróżniczką to ona nie jest i śmieszy mnie fakt, że na taką jest kreowana. Jeżdżenie po świecie z ekipą telewizyjną i dużym budżetem programu niezbyt wiele wspólnego ma z byciem podróżnikiem.
Stary 2011-02-09, 21:58   #3186
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

Ja generalnie mam do niej dość pozytywny stosunek, ale prawdziwą podróżniczką to ona nie jest i śmieszy mnie fakt, że na taką jest kreowana. Jeżdżenie po świecie z ekipą telewizyjną i dużym budżetem programu niezbyt wiele wspólnego ma z byciem podróżnikiem.
hm, a to podróżnik musi być biedny, czy what?
kiediska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 21:59   #3187
asia27100
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=8RZ-N...&feature=feedu ostatni raz widzialam ja pare miesiecy temu, zmienila sie.

jeśli chodzi o ten tag- troszke inaczej go sobie wyobrazalam. czekam na filmik, w ktorym nie bedzie nakladania cieni palcami, walenia gdzie popadnie różu i szminki, tylko makijaż "profesjonalnie" wykonany, czyli z użyciem wszystkich sprzętów jakie byc powinny, a tym ze z przesada... no przeciez te wszystkie źle umalowane laski mają brwi starannie wymalowane ( tyle ze za ciemno i za czarno), róż i brązer takze nakladaja starannie ( tylko w zlych miejscach i za duzo tego), fluid tez ( myślą) ze nakladaja dobrze, tylko za ciemny i źle (tylko do żuchwy konczac wyraźnym odcięciem od szyi). a z tego moze wyjsc naprawde "ładny" i przede wszystkim komiczny makijaż. nie sztuka walnac cieniami na powieke, grunt to dobrze skopiowac naginając nieco fakty
(jesli ktoś zrozumiał o co mi chodzi)

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:03   #3188
Miilkaa88
Przyczajenie

Dziewczyny orientujecie się czy pędzelki HAKURO w opcji kup teraz będą znowu wystawione?
Miilkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:07   #3189
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:

dzieki temu ze ma budżet i jeździ, gawiedź także moze zobaczyć co widziała, aczkolwiek bez wszystkich doznań- np. olfatycznych. i bardzo dobrze ze maja kase pojechać najdalej jak się da- zawsze czegos ciekawego mozemy sie dowiedziec.
a podróznik to niekoniecznie student bez grosza przy duszy, albo 50-latek bez celu w zyciu jeżdżacy autostopem, prawda? znam bogatych ludzi- podróżników i mysle ze dzieki temu te ich podróze są po prostu przyjemniejsze i prostsze- a równie wspaniałe. nie, nie mówie o ludziach jeżdżacych w 5-gwiazdkowe all-inclusivy
Fiodoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:07   #3190
paula78
Zakorzenienie

Cytat:

Ja nie odczytuje jej pracy i pasji jako kreowanie się na kogoś.
Ona jeżdzi aby kręcic materiały i programy tv ,to nie sa prywatne podróże więc jak inaczej ma realizować te programy ?krecą telefonem ?

Wiele osób zdobywajacy szczyty ma sponsorów,często sa to firmy jakich szary człowiek nie zna ,podobnie jak sportowcy,taki zawód i pasja.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:08   #3191
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miilkaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny orientujecie się czy pędzelki HAKURO w opcji kup teraz będą znowu wystawione?
kiedys ktos wspominał o końcu lutego....albo poczatku marca
Fiodoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:11   #3192
kiediska
Raczkowanie

a wiecie co, ja sobie po cichu myślę, że Wojciechowska jest feministką... bo przeważnie (w tym swoim najnowszym programie) pokazuje sprawy i problemy dotyczące kobiet. Tak naprawdę robi niesamowitą robotę jeżeli chodzi o kwestie typowo kobiece.
Stary 2011-02-09, 22:13   #3193
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=8RZ-N...&feature=feedu ostatni raz widzialam ja pare miesiecy temu, zmienila sie.

jeśli chodzi o ten tag- troszke inaczej go sobie wyobrazalam. czekam na filmik, w ktorym nie bedzie nakladania cieni palcami, walenia gdzie popadnie różu i szminki, tylko makijaż "profesjonalnie" wykonany, czyli z użyciem wszystkich sprzętów jakie byc powinny, a tym ze z przesada... no przeciez te wszystkie źle umalowane laski mają brwi starannie wymalowane ( tyle ze za ciemno i za czarno), róż i brązer takze nakladaja starannie ( tylko w zlych miejscach i za duzo tego), fluid tez ( myślą) ze nakladaja dobrze, tylko za ciemny i źle (tylko do żuchwy konczac wyraźnym odcięciem od szyi). a z tego moze wyjsc naprawde "ładny" i przede wszystkim komiczny makijaż. nie sztuka walnac cieniami na powieke, grunt to dobrze skopiowac naginając nieco fakty
(jesli ktoś zrozumiał o co mi chodzi)
Ja tez sobie to inaczej wyobrażałam... Myslałam, że to ma być MAKIJAŻ w którym będą beznadziejnie wyglądać, tak hmm wsiowo typowo, a nie pociapią się kosmetykami jak 3 letnie dziecko i tyle...
To co zaprezentowała np Wata to żaden makijaz tylko własnie taka ciapanina

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:18   #3194
Miilkaa88
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Fiodoria Pokaż wiadomość
kiedys ktos wspominał o końcu lutego....albo poczatku marca
oj szkoda, bo chcę sobie dokupić kilka sztuk, ale warto czekać
Miilkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:36   #3195
muszynianka
Zakorzenienie

ale zmieniła się, kto to? kasia?Xd

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

hehehehe a filmik fajny podoba mi się outfit
makijaż to nie tego... ale stój bardzo fajnie dopasowany do tagu
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:38   #3196
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nobodysperfect Pokaż wiadomość
Dwa nowe filmy gossmakeupartist.
A ja jestem zla na hakuro. Akurat w momencie gdy byl na te pędzle szał pał to pieniędzy nie miałam a teraz to przykro mi ale nie kupie flat topa za 70 zł wiedzac, że był za 30. Dostępnośc tych pędzli jest katastrofalna!!

Niezła podwyżka.

Cytat:

Tak samo uważam.

Cytat:
hm, a to podróżnik musi być biedny, czy what?

Biedny być nie musi, ale podróżnik to dla mnie taki włóczykij,ktoś,kto jedzie w dane miejsce na dłuższą metę i próbuje poznać lokalną kulturę,ludzi,obyczaje.Dl a mnie prawdziwymi podróżnikami byli np.Bronisław Piłsudski,Arkady Fiedler,Tony Halik z małżonką,nawet Cejrowski jest bardziej profesjonalny w tym co robi.
Wojciechowska to turystka.

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:52   #3197
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Niezła podwyżka.

Tak samo uważam.

Biedny być nie musi, ale podróżnik to dla mnie taki włóczykij,ktoś,kto jedzie w dane miejsce na dłuższą metę i próbuje poznać lokalną kulturę,ludzi,obyczaje.Dl a mnie prawdziwymi podróżnikami byli np.Bronisław Piłsudski,Arkady Fiedler,Tony Halik z małżonką,nawet Cejrowski jest bardziej profesjonalny w tym co robi.
Wojciechowska to turystka
.
heh, coś mi się wydaję, że zasoby finansowe wojciechowskiej i cejrowskiego nie rozna się od siebie jakos dramatycznie. Ja cejrowskiego nie znosze, za poglady przede wszystkim, totez w pewnym sensie jestem uprzedzona do niego i po prostu go nie lubię. Sadzę, że nie bez znaczenia jest fakt, że wymieniłaś tutaj w tej egzemplifikacji tylko i wyłacznie mężczyzn i to zresztą jakich! (E. Dzikowska funkcjonuje u ciebie jako małżonka, zrozumiałabym gdyby nie była osobą znaną, ale jest). Myślę, że jest tak, że jak facet coś robi, to z założenia robi to lepiej, działania kobiet są umniejszane, mniej istotne, gorsze po prostu. Facet jest podróżnikiem, kobieta turystką. Czemu? bo tak. Tak to już niektórzy mają wdrukowane. No offence, bo Cię nie znam, tak tylko mi się nasuneło.
Stary 2011-02-09, 22:58   #3198
201604250941
Konto usunięte

Martynka fizycznie jest bardzo ladna, blondynka, figure ma. Ale fajnie kontrastuje z tymi kobietami, ktore pokazuje. Jest rozwiedziona, jej bohaterki maja mezow od ktorych nie maja prawa odejsc i zwykle nie mialy tez wyboru. Dla nich to dziwne, taka kobieta z dzieckiem a podrozuje sobie, robi co chce.

Jako podrozniczka to fajna jest, zawsze chcialam robic to co ona moze i krotkie filmy kreci ale zawsze ciekawe.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 23:01   #3199
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
heh, coś mi się wydaję, że zasoby finansowe wojciechowskiej i cejrowskiego nie rozna się od siebie jakos dramatycznie. Ja cejrowskiego nie znosze, za poglady przede wszystkim, totez w pewnym sensie jestem uprzedzona do niego i po prostu go nie lubię. Sadzę, że nie bez znaczenia jest fakt, że wymieniłaś tutaj w tej egzemplifikacji tylko i wyłacznie mężczyzn i to zresztą jakich! (E. Dzikowska funkcjonuje u ciebie jako małżonka, zrozumiałabym gdyby nie była osobą znaną, ale jest). Myślę, że jest tak, że jak facet coś robi, to z założenia robi to lepiej, działania kobiet są umniejszane, mniej istotne, gorsze po prostu. Facet jest podróżnikiem, kobieta turystką. Czemu? bo tak. Tak to już niektórzy mają wdrukowane. No offence, bo Cię nie znam, tak tylko mi się nasuneło.
Ja Cejrowskiego uwielbiam za jego książki, uśmiałam się na fest czytając je A co do Wojciechowskiej to nie mam zdania - ni ziębi mnie, ni grzeje ta postać.
Ale widzę Kiediska, że Ty zatwardziała feministka jesteś! (przynajmniej takie odniosłam wrażenie po przeczytaniu kilku Twoich postów)
Stary 2011-02-09, 23:03   #3200
muszynianka
Zakorzenienie

Aaaa ja to się wypowiem tylko wizualnie.
Kompletnie mi się nie podoba, nawet na galach kiedy jest zrobiona, te wypłowiałe słomkowe włosy, wyglądają na wiecznie zniszczone. Od słońca ma zniszczoną skórę - podejrzewam że od słońca, włosy - powinna coś z nimi zrobić, inaczej je ściąć bo takie
http://i.aeri.pl/p/26/26952/m.jpg
jak ciotka klotka, nie luuubię pasemek!
Ona nawet 40 lat nie ma a wygląda na dużo więcej. nie wiem kto ją stylizuje, ale często rzucały mi się w oczy wydziubane wręcz brwi ;p
http://img.interia.pl/pomponik/nimg/p/q/pom3108445.jpg

nie, wizualnie nie podoba mi się wcale.
Stary 2011-02-09, 23:03   #3201
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Ja Cejrowskiego uwielbiam za jego książki, uśmiałam się na fest czytając je A co do Wojciechowskiej to nie mam zdania - ni ziębi mnie, ni grzeje ta postać.
Ale widzę Kiediska, że Ty zatwardziała feministka jesteś! (przynajmniej takie odniosłam wrażenie po przeczytaniu kilku Twoich postów)
eeeee, a czemu zatwardziała od razu ? jak feministka to od razu be i zatwardziała i pewnie jeszcze facetów nie lubi, he?

Edytowane przez kiediska
Czas edycji: 2011-02-09 o 23:05
Stary 2011-02-09, 23:08   #3202
muszynianka
Zakorzenienie

-_-
to trzeba być feministką by nie lubić faceta który jest seksista i przebiera się za plemnika wmawiając światu że prezerwatywa ma wielkie mikropory i plemniki mogą tanecznym krokiem sobie przez nie przechodzić?
tak, takie rzeczy tylko w WC kwadrans.
Stary 2011-02-09, 23:10   #3203
Eudajmonia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Aaaa ja to się wypowiem tylko wizualnie.
Kompletnie mi się nie podoba, nawet na galach kiedy jest zrobiona, te wypłowiałe słomkowe włosy, wyglądają na wiecznie zniszczone. Od słońca ma zniszczoną skórę - podejrzewam że od słońca, włosy - powinna coś z nimi zrobić, inaczej je ściąć bo takie
http://i.aeri.pl/p/26/26952/m.jpg
jak ciotka klotka, nie luuubię pasemek!
Ona nawet 40 lat nie ma a wygląda na dużo więcej. nie wiem kto ją stylizuje, ale często rzucały mi się w oczy wydziubane wręcz brwi ;p
http://img.interia.pl/pomponik/nimg/p/q/pom3108445.jpg

nie, wizualnie nie podoba mi się wcale.
Myślisz, że po tylu wyprawach, szczególnie w góry będzie miała buźkę jakMichelle Phan dzięki, ubawiłam się
Stary 2011-02-09, 23:12   #3204
h2o0
Zakorzenienie

Wiecie co? Nie podoba mnie się to, że zrobiłyście tu taki wielki offtop. Kiediska, trzeba było osobny temat założyć!
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 23:12   #3205
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
-_-
to trzeba być feministką by nie lubić faceta który jest seksista i przebiera się za plemnika wmawiając światu że prezerwatywa ma wielkie mikropory i plemniki mogą tanecznym krokiem sobie przez nie przechodzić?

przydałoby się. czas odtabuizować słowo feministka, bo nadal wszystkich przyprawia o mdłości i obrzydzenie jakby niewiadomo jaką zarazę ze sobą niosło.

a cejrowski jest seksista, mizogonista, homofobem i zakutą pałką. i niestety osobą medialna, względnie lubianą, czego pojąc nie umiem.
Stary 2011-02-09, 23:14   #3206
muszynianka
Zakorzenienie

Eudajmona wybacz że śmiałam wyrazić własne zdanie, o pani wątku żeby ci brzusio nie pękł od takiej ilości śmieszków i hihotków.
Stary 2011-02-09, 23:14   #3207
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
Wiecie co? Nie podoba mnie się to, że zrobiłyście tu taki wielki offtop. Kiediska, trzeba było osobny temat założyć!
hm, wątek umierał od paru dni, inne offy nie przeszkadzały, ale ok. ja już się zamykam ;-)
Stary 2011-02-09, 23:17   #3208
muszynianka
Zakorzenienie

Tak, ja też najwidoczniej nie mogę odpowiedzieć na zadane pytanie, bo wizażanki poumierają ;p
Stary 2011-02-09, 23:19   #3209
Eudajmonia
Raczkowanie

Cytat:
Eudajmona wybacz że śmiałam wyrazić własne zdanie, o pani wątku żeby ci brzusio nie pękł od takiej ilości śmieszków i hihotków.
Ależ proszę wyrażać swoje opinie, jak najwięcej, jak najwięcej... brzuszek daje radę, co najwyżej moja uśmiechowa zmarszczka się pogłębi, trudno, trudno

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
Zauważyłam od kilku dni pewien zastój, przybywało jedna strona dziennie... a dziś proszę Płodozmian jest potrzebny nawet tutaj...
Stary 2011-02-09, 23:35   #3210
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
eeeee, a czemu zatwardziała od razu ? jak feministka to od razu be i zatwardziała i pewnie jeszcze facetów nie lubi, he?
Jakoś często takie feministyczne aluzje rzucasz.
A ja feministycznych poglądów nie lubię (i nie zarzucać, że nie znam, bo znam) i też święte prawo do tego mam. Co nie znaczy, że nie lubię feministek
Cytat:
-_-
Akurat nie chodziło mi o Cejrowskiego. Bardziej o ten fragment z wypowiedzi:
Cytat:
Myślę, że jest tak, że jak facet coś robi, to z założenia robi to lepiej, działania kobiet są umniejszane, mniej istotne, gorsze po prostu. Facet jest podróżnikiem, kobieta turystką. Czemu? bo tak. Tak to już niektórzy mają wdrukowane. No offence, bo Cię nie znam, tak tylko mi się nasuneło.
Koniec Offa
Ktoś ostatnio pytał o bazę Lumene - KasiaD w swoim tutorialu no make up ją chwali

Edytowane przez Blondi2989
Czas edycji: 2011-02-09 o 23:42
Blondi2989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości