|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
PERFUMY - Gucci II,Alien, Givenchy, DKNY, Agent, Masaki, La Perla, S.Dali, V. Wang
NIEAKTUALNE
Witam serdecznie ![]() Na samym dole kilka prostych zasad oraz moja wish-lista, proszę na nie zerknąć. * na czarno - jest * na szaro - nie ma * na zielono - ewentualna rezerwacja Na wymiankę posiadam takie oto perfumy: 1. L'instant de Guerlain edp - 20/30ml - jest kartonik, kod 3G04, mam je z wymianki z ubiegłego roku z Szaradą (ostatnie zdjęcie) - 2. Gucci edp II - odlewki 2x po 5 ml w atomizerach (łącznie 10ml)(ostatnie zdjęcie) 3. Alien Sunessence (edt) - Thierry Mugler, tester - 32/60ml 4. Cashmere Mist (edt) – Donna Karan –ciężko ocenić, ale jest ok. 25/100 ml (proszę spojrzeć na zdjęcie, linia płynu zaznaczona jest czarną kreską) 5. Masaki (edp) - Masaki Matsushima – ok. 40/80 ml <jest kartonik> 6.La Perla J’AIME (edp) – ok. 18/30 ml- analaya 7. Princess (edt) - Vera Wang - ok. 10/50ml z korkiem i wszystkim , ale bez kartonika - Maqua(zdjecia są jak najbardziej aktualne Wish - perfumy: - Idylle Guerlain, - Lady Million Paco Rabanne - Lancome Hypnose Senses - Stella in 2 Peony - Givenchy Play for her - Gucci Rush 2 - DKNY Be Delicious Night - CK in2U her ale rozważę też inne propozycje Wish – inne: - duża torebka, eko lub skórzana, kolor.. można proponować różniaste, najchętniej szara, czarna, granatowa, brąz, ale rozważę też inne możliwości <może być kuferkowata, pikowana, listonoszka i inne>- brązowe buty – saszki, kozaczki, balerinki – rozm. 39/40 (zależy jaka wkładka) A tutaj kilka zasad: 1. Pełnowymiarowe flakony wymieniam tylko na perfumy także we flakonach. Nie szukam za nie odlewek. 2. W zasadzie szukam głównie perfum, ale kusić można wszystkim. 3. Wysyłamy równocześnie, chyba, że masz mniej niż 6 przekupek – wtedy poproszę Cię, żebyś wysłała pierwsza. 4. Wysyłka tylko listem poleconym priorytetowym lub paczką - kwestia do ustalenia. Zawsze proszę o dokładne zabezpieczenie perfum (folia bąbelkowa, koperta bąbelkowa) i dokładne zaklejanie paczek/listów. 5. Jeśli proponujesz wymiankę zaznacz, proszę, co konkretnie Cię interesuje. 6. Proszę o cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedzi nie siedzę 24/7h na Wizażu, a czasem po prostu dłużej muszę się zastanowić7. Odpisujmy w „swoich” wątkach ![]() Wymienione: 3. My Givenchy Dream (edt) - Givenchy – ok. 30/50 ml <jest kartonik> - dusia65 4. Agent Provocateur edp (różowe jajko) - ok. 18/50ml <jest kartonik i „zawleczka” > -post #14 - wyjaśnienie skąd wiem ile jest w środku - Dorota-Coco10. Dalimania (edt) – Salvador Dali – ok. 10-12ml/50 ml, buteleczka lekko „odrapana” (zaznaczyłam na zdjęciu czarną kreską gdzie jest płyn) - nargothrond 1. Gucci edp II – 50/75 ml - Itaka 2. Black (edp) - Kenneth Cole – 20/50 ml - world_by_lena Code Armani (spoza wątku) - Blueflower Edytowane przez martasdz Czas edycji: 2011-07-16 o 16:21 |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: PERFUMY - Gucci II,Alien, Givenchy, DKNY, Agent, Masaki, La Perla, S.Dali, V. W
cos u mnie za la perle ? pozdrawiam
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PERFUMY - Gucci II,Alien, Givenchy, DKNY, Agent, Masaki, La Perla, S.Dali, V. W
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! interesuje mnie Gucci, My Givenchy Dream i Masaki
![]() W wątku wszystko aktualne |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
witaj,
wstepnie interesuje mnie Agent ( jak udalo Ci sie oszacowac pojemnosc? ja wpadlam na pomysl, coby uskrobac troche rozowej farbki u spodu flakonu, poziomo przechylic flakon - wowczas widac ubytek) oraz Cashmere Mistczy interesowalaby Cie duza torba eco w kolorze brazowo-czekoladowym za perfumy? torba imituje skore licowa, jakkowleik bardzo realistycznie ( w rzeczywistosci nie blyszczy tak mocno jak na zdjeciu ) z przyjemnoscia dorzuce cos jeszcze z kolorowki, odlewke 10 ml Truth CK Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2011-02-10 o 11:06 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Hej interesuje mnie My Givenchy Dream z Twojej listy mam DKNY Delicious Night. zapraszam do watku
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Może chciałabyś: Eau de Cartier Concentree, została ok. połowa ze 100 ml - za Gucci edp II – 50/75 ml
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Żółty Alien
?
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym była bardzo chętna na Donnę Karan.
Zajrzyj do mnie, proszę ![]() Poza moim wątkiem: DKNY Delicious Night mogę zrobić 10ml odlewki w elegancki atomizer do torebki, gdybyś chciała
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
2. Alien Sunessence (edt) - Thierry Mugler, tester - 32/60ml
coś u mnie? |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ew. czy mogłabyś wstawić zdjecie w dziennym świetle i bez flesza? bo ten błysk też właśnie mi się nie podoba, chciałabym zobaczyć jak to wygląda w świetle dziennym, może zupełnie inaczej? Agenta mam z wizażowych zakupów z Hisoką brałam dla siebie 20ml, psikałam nim może ze 4 razy na nadgarstek (nigdy oficjalnie nawet nie wyszłam nim nigdzie wypachniona), więc stąd taka ocena zużycia, myślę, że tyle mniej więcej tam jest, najmniej to 18/50ml, może i na tyle zmienię, co by nie było wątpliwości i nikt nie czuł się pokrzywdzony |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Co ze mna ?
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Milko, odpisałam Ci, odpisuję na bieżąco i zastanawiam się w między czasie, proszę o cierpliwość
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Marto, wobec tego mysle, ze torba moze nie przypasc Tobie do gustu - jest raczej klasyczna, dosc elegancka, no i nieco blyszczy ...
moze za perfumy cos innego wymysle? moze zechcialabys nowe 100 ml Biotherm Eau Pure, w kartoniku? badz za samo "jajco" cos z kolorowki, bo perfum w podobnej pojemnosci niestety nie posiadam ... Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2011-02-10 o 11:47 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
DKNY 25/100ml A co do Miracle to masz moze So Magic
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za gucci?
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za propozycję, ale chyba jednak zrezygnuję
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę z wątku to tylko Aliena żółtego
Szukam głównie słodziaków, może czegoś orientalnego, mogą być killery, ale nie szukam nic różanego, typowo kwiatowego, świeżego. Lubię Princess Very Wang, ale mam swoją buteleczkę
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co tam z kolorówki masz? z kolorówki ewentualnie interesowałyby mnie tusze, róż/brąz (czy puder w kulkach), ew. czarna kredka do oczu, może jakiś błyszczyk, lakier do paznokci (a może masz wątek?) |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Konto usunięte
|
Marto, MDCH BB w moim odczuciu jest mniej oczywisty(czyli wiśniow-truskawkowy)) od klasycznego MDCH .O jakiejkolwiek duszności nie ma mowy, jest dobrze wyważony owocowo-kwiatowy,subtelny. Trudno o recenzje bo to limitowanka, lubię go, ale z nadmiaru zapachów rzadko używam , mam paragon
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Marto, aktualnego watku nie mam, ale po powrocie ( teraz musze zmykac ) napisze co moglabym zaproponowac jeszcze
tymczasem! |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Wolala bym So Magic. Wymienila bys Givenchy za DKNY Night
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Marto
![]() Czy cos za gucci II |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Zaraz zrobię zdjęcie i wstawię je
![]() --------------------------------------------- Na załączonych zdjęciach widac, że Naomi zostało ok. połowy. Marto, może byłabyś zainteresowana którąś z moich próbek, odlewek? Mogłybyśmy wtedy zrobic troszkę większą wymiankę .
Edytowane przez nargothrond Czas edycji: 2011-02-10 o 13:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

, ale bez kartonika - Maqua
nie siedzę 24/7h na Wizażu, a czasem po prostu dłużej muszę się zastanowić

coś u mnie