Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-10, 11:35   #361
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
zaraz ci wkleje, ja mam z rulka

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

http://allegro.pl/show_item.php?item=1390363860

prosze

sprzedawce juz polecalam raz
dzeeeeeekuje !! Juz klikam Ile ich kupiłas ?

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:35   #362
Eve1603
Zakorzenienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

ddaaiissyy
dzieki za odpowiedz

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Ja mam dwie wysterylizowane kotki, były trzy no ale jedna...
I powiem Ci, że jakie były te koty takie są dalej. Też myślałam, że się zmienią, będą bardziej potulne i drzemka na moich kolanach to będzie dla nich normalność... Ale oprócz tego, że One domagają się większych pieszczot wieczorami nie zauważyłam zmiany a tym bardziej "uspokojenia" o którym piszesz...
Z psami znajomych jest podobnie, z tym, że jednego wykastrowali jak miał 6 lat i biedaczysko popadł w depresje i nic nie robi poza leżeniem na kanapie.... i wpatrywaniem sie w miskę...
Także sprawe trzeba poważnie przemyśleć...
przyznam, ze bardzo satysfakcjonowaloby mnie takie zachowanie mojego swira Ma prawie 5 lat, wiec moze to dobry pomysl

Agus
szalejesz drozdzowkowo

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:38   #363
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
A może macie gdzies wrzucony jakiś link z allegro z tymi antykolkowymi z rureczkami? Bo nawet takich nie widziałam
Dziekuje z góry!!
To jest taka przykładowa z rureczką
http://allegro.pl/tommee-tippee-bute...449656029.html
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:39   #364
violisia
Zadomowienie

Cytat:
kupilam 2
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:41   #365
Herta_h
Raczkowanie

witam
Herta_h jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:42   #366
Weredka
Zadomowienie

łeeee, jakoś mi dzisiaj niedobrze... Nawet te pyszności, o których piszecie budzą we mnie dziwne uczucia... Ciekawe, co zaś mojemu maleństwu nie pasuje
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:42   #367
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Daisy jak będziesz chciała kupic 2 takie same to bardziej się opłaca w 2-paku http://allegro.pl/tommee-tippee-bute...441807238.html
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:46   #368
andziot
Zakorzenienie

coś mi wizaż padł i nie mogłam Was czytać
więc wykorzystałam moment i pojechałam do sklepu
kupiłam świeżutkiego ananasa
i pączki z adwokatem

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Kasia tez o tym slyszalam!!!! Okropnosc. Jak tu ufac lekarzom???
A ta Malutka mamy lutowej to naprawde... trzymam mocno kciuki za to malenstwo. Najgorsze jest to, ze nawet lekarze nie wiedza tak naprawde co sie stalo i jaki to bedzie miec wplyw na rozwoj
lekarze nigdy nie są w stanie przewidzieć jak dziecko będzie się rozwijać po trudach porodwych, czasami wszystko wygląda ok, dziecko dostaje 10pkt, a jednak opóźnione w rozwoju, czasami jest po przejsciach i pięknie daje radę ...
ciężko jest prorokować niestety

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Uważam ze trzeba naprawdę dziecko obserwować i w czasie samego szczepienia i po. Taka np gorączka o której mówią ze jest "naturalna reakcja"...przecież jeśli jest gorączka to oznacza ze organizm sie broni! Nie jestem zwolennikiem szczepień
gorączka ok, ale nie za wysoka, bo taka jest strasznie niebezpieczna u takich maluszków, więc trzeba rozsądnie postępować, bo może skończyć się drgawkami i różnymi innymi cudami

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Aaaa mam coś dla mamuś rozczarowanych odwołanymi spotkaniami "Mama rozmawia" Dostałam dzisiaj zaproszenie na maila z Akademii Johnsons Baby na bezpłatne spotkanie we Wrocławiu - zobaczcie może będziecie zainteresowane http://aktywnemamy.pl/conference,index.html.
We Wrocławiu jest
21.02. o 9:30 i o 12:30. Ja niestety mam zakaz podróżowania
łoooooooooo Wrocław
przyjeżdżajcie do mnie

widzę że trochę tych maluszków z główką w górze mamy
Zochna zawsze była główkowo, dlatego tak się zastanawiam czy mała da radę jeszcze ...

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:47   #369
Herta_h
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość

u mnie raczej zly nastroj...
..

u mnie dzisiaj tez kiepsko z nastrojem
Stary 2011-02-10, 11:47   #370
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Daisy jak będziesz chciała kupic 2 takie same to bardziej się opłaca w 2-paku http://allegro.pl/tommee-tippee-bute...441807238.html
o faktycznie lepiej się opłaca. ale ci sprzedający mają fajowskie rzeczy.. no to chyba mnie allegro wciagnie

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-10, 11:49   #371
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dzień dobry

pospałam dziś do 9:00, wyspana jestem, mimo że wczoraj długo siedzieliśmy. A jakie Śniadanie Mistrzów miałam! Twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewka na świeżych bułkach [tylko kakao zabrakło ]

Szczepionki to ciągle temat rzeka. Jeśli chodzi o szczepienia, to moim zdaniem bezsensowne są te przeciwko grypie. Co do reszty, to robię jak leci - rota, pneumo, meningo i jeszcze ospę.

Dobra, uciekam! Dziś próba generalna tego Babydream przeciwko rozstępom

Aha! Mimbi, jesteś u pani za poranne kuszenie!

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:49   #372
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
coś mi wizaż padł i nie mogłam Was czytać
więc wykorzystałam moment i pojechałam do sklepu
kupiłam świeżutkiego ananasa
i pączki z adwokatem

lekarze nigdy nie są w stanie przewidzieć jak dziecko będzie się rozwijać po trudach porodwych, czasami wszystko wygląda ok, dziecko dostaje 10pkt, a jednak opóźnione w rozwoju, czasami jest po przejsciach i pięknie daje radę ...
ciężko jest prorokować niestety

gorączka ok, ale nie za wysoka, bo taka jest strasznie niebezpieczna u takich maluszków, więc trzeba rozsądnie postępować, bo może skończyć się drgawkami i różnymi innymi cudami

łoooooooooo Wrocław
przyjeżdżajcie do mnie

widzę że trochę tych maluszków z główką w górze mamy
Zochna zawsze była główkowo, dlatego tak się zastanawiam czy mała da radę jeszcze .
..
ja sie obawiam ze moja mała już nie da rady, brzuchol nie jest jakis masakrycznie duzy, dzidzia rosnie ok, a wody mam w normie, czyli jakos specjalnie duzo ich nie..

i wiecie co zastanawiam sie kiedy robi sie cesarke, w ktorym tygodniu, bo pewnie szybciej niz wypada termin..?
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:53   #373
anula_81
Zakorzenienie

ja si etylko witam, mam meeeega duzo pracy, zasypalo nas chyba metrem sniegu, plus goscie nam w nocy przylecieli i o 3-ciej sie polozylam a nie moglam spac, wiec ogolnie jestem nietomna konkretnie(((

wiec tylko sie witam

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:55   #374
matallewar
Zakorzenienie

Śniadanko zjedzone.

Pranko dla Edzika nastawione.

Smoczko-termometr odebrany - powiem Wam, że bardzo fajny, oczywiście zaraz sprawdziłam jak zdezynfekować i jak działa (należy czyścić roztworem alkoholu, a potem można normalnie wodą umyć, ale samą silikonową część. NIE WOLNO WYPARZAĆ) Moim zdaniem dobrze mierzy

Zabieram się za pracę i...

...czekam na dużą przesyłkę z rzeczami dla Edy

A Edzik ostatnio był miednicowo ułożony za każdym razem, ale non stop mam wrażenie, że się kręci w środku, więc myślę, że ma jeszcze czas, żeby się przekręcić...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:58   #375
listopadowa80
Zakorzenienie

Eve - oczywiście nie ma reguły, ale często dochodzi jednak do wyciszenia psa po kastracji. Cały proces trwa do ok. 6 m-cy.

Natomiast najbardziej spektakularny efekt daje kastracja psa agresywnego.
U Ciebie, z tego co wyczytałam, takiego problemu nie ma. Kontaktowałaś się ze swoim wetem? Może korzystnie byłoby się spotkać z behawiorystą (mimo iż pies już ma 5 lat)? A może skuteczne okazałyby się feromony (DAP)?

A co do samego zabiegu kastracji/sterylizacji zwierząt - jestem zdecydowaną zwolenniczką.
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:59   #376
andziot
Zakorzenienie

a ja dziś humorek mam dobry
choć mężul próbował mi go zepsuć mówiąc, że mnie zostawia na cały dzień znów ...

ale się twardo nie daje ...

dziś jadę z Zosią na zabawy dla dzieciaczków
mam nadzieje, że się będziemy fajnie bawić
o tam

Stary 2011-02-10, 12:00   #377
Herta_h
Raczkowanie

ide też do carrefoura może coś upoluję fajnego i humorek sobie poprawie
Stary 2011-02-10, 12:02   #378
gusiagatko
Zakorzenienie

Witam Was w samo południe

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Smoczko-termometr odebrany - powiem Wam, że bardzo fajny, oczywiście zaraz sprawdziłam jak zdezynfekować i jak działa (należy czyścić roztworem alkoholu, a potem można normalnie wodą umyć, ale samą silikonową część. NIE WOLNO WYPARZAĆ) Moim zdaniem dobrze mierzy
Jak fajnie, że napisałaś o tym termometrze. Czekałam na info od Ciebie Też się skuszę

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 12:11   #379
dorkabl
Zadomowienie

no i przez wasze kuszenie MUSZE smigac po jakies pysznosci. Moze swierza buła z makreta wystarczy...
Dziewczonka dzięki za info...do Wrocławia mam za daleko

andziot ale tam musi byc fajnie

Dlaczego nie mieszkam w jakims większym mieście??Dlaczego? U mnie naprawde czasem wydaje mi sie ze nie ma w miescie po prostu nic interesującego!
Jakas akademia malucha albo co-kol-wiek co by można było dziecku zapodać!

Czasami załuje ze zdecydowaliśmy sie mieszkać w miescie męża a nie w moim ale nikomu o tym nie mówcie...nie wolno marudzić!
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 12:11   #380
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

witam wszystkich w poludnie

ale mam podly humor dzisiaj, jestem wkurzona jak chyba dawno nie bylam

z racji ze leci 27t wrzucialam fote do albumu. i zrobilam wielkie oczy jaki ten moj brzuch duuuuuuuuuuuuzy
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 12:16   #381
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
z racji ze leci 27t wrzucialam fote do albumu. i zrobilam wielkie oczy jaki ten moj brzuch duuuuuuuuuuuuzy
no duuuży

Stary 2011-02-10, 12:18   #382
Weredka
Zadomowienie

Moria, czy ty kupujesz te orzechy na allegro? Masz jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę? Czy jest różnica między orzechami z Indii a z Pakistanu? Przepraszam, że cię tak molestuję, ale się napaliłam na te orzechy
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 12:19   #383
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
hehe przez mojego pączka ci sie humor zrypal??
tak jakos skojarzylam, ze glodna ciazarna to wsciekla ciezarna:P

no to tyle dobrze ze choc glowka w dol
nie nie kochana
Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
kasia1361 też posiadam taki pięęęęęęęękny opis dużo spokojniej się śpi, prawda? Gratulacje

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Jejuuu... Zaczynamy dziś 25-ty tydzień

agus mam rogaliki francuskie z konfiturką - mogą być? Oć
moga
Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
ddaaiissyy
dzieki za odpowiedz

przyznam, ze bardzo satysfakcjonowaloby mnie takie zachowanie mojego swira Ma prawie 5 lat, wiec moze to dobry pomysl

Agus
szalejesz drozdzowkowo
a co
pol drozdzowki, masakra, cale 2 kg po niej przytyje

widze, ze wiekszosc z nas dzisiaj rozdrazniona

przyjechalo lozeczko, materac, przewijak i przescieradelkaaa

lozeczko jest cudne
jak tz skreci to wrzuce fotke
Stary 2011-02-10, 12:23   #384
amarcia
Wtajemniczenie

andziot gdy tylko wskoczę na zwolnienie czeka mnie praca, ktorą ty już pewnie skończyłaś - segregowanie ubranek po starszej córci. To wszystko faktycznie takie malunie... A jak pomyślę, ze Wiki koszulki 56 miała do kolan jak sukieneczki, to już wogóle nie wierzę, że tak maciupka była. Mam już kilka odświeżonych tych najmniejszych - szykowałam mężowej siostrzenicy, ale urodziła się panna 4kg i wszystko było za małe
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 12:26   #385
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
ja si etylko witam, mam meeeega duzo pracy, zasypalo nas chyba metrem sniegu, plus goscie nam w nocy przylecieli i o 3-ciej sie polozylam a nie moglam spac, wiec ogolnie jestem nietomna konkretnie(((

wiec tylko sie witam
uuu wspołczuje a dlug beda siedziec ?

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Eve - oczywiście nie ma reguły, ale często dochodzi jednak do wyciszenia psa po kastracji. Cały proces trwa do ok. 6 m-cy.

Natomiast najbardziej spektakularny efekt daje kastracja psa agresywnego.
U Ciebie, z tego co wyczytałam, takiego problemu nie ma. Kontaktowałaś się ze swoim wetem? Może korzystnie byłoby się spotkać z behawiorystą (mimo iż pies już ma 5 lat)? A może skuteczne okazałyby się feromony (DAP)?

A co do samego zabiegu kastracji/sterylizacji zwierząt - jestem zdecydowaną zwolenniczką.
behawiorysta? Czy to rodzaj psiego psychologa?? Feromony dla pieska? O istenieniu czegoś takiego pojęcia nie miałam.

A przy okazji moge o coś spytac... bo moj piesek ma juz 10 latek.. a kocham ją ponad życie. Jest to polski owczarek nizinny (rodowodowy)... prosze powiedz mi czy czasem delikatne problemy (zwłaszcza jak długo lezy i nie jest "rozruszana") z podniesieniem się na tylnych łapkach - mogą być związane z dysplazją? (bo wiem, że u PONów to bywa) czy też wynika to raczej z jej "drobnej" nadwagi, bo ma okropny aptetyt i je wszystko co jej do dziubka wpadnie... Oczywisice ją pilnujemy, ale był czas że sama otwierała lodówke gdy nas nie było i wyjadała co się da!! A jak nie mogła juz wepchać w siebie to np. zakopywała u rodziców w sypialni pod kołdrą Lodówka była zamykana na rózne mozliwe sposoby (haczyki, magnesy) ale czasem i tak była sprytniejsza od nas i w końcu rodzice kupili nową lodówke - zamrażalnik jest na dole, wiec do niego już się nie dobiera
Rozgadałam sie... ale reasumując.. dysplazja ma takie objawy?

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-10, 12:37   #386
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

behawiorysta? Czy to rodzaj psiego psychologa?? Feromony dla pieska? O istenieniu czegoś takiego pojęcia nie miałam.
Tak, to psycholog dla sierściuchów
Feromony bardzo dobrze działają, zarówno jeśli chodzi o psiaki i koty (dla kotów - Feliway)
Cytat:
A przy okazji moge o coś spytac... bo moj piesek ma juz 10 latek.. a kocham ją ponad życie. Jest to polski owczarek nizinny (rodowodowy)... prosze powiedz mi czy czasem delikatne problemy (zwłaszcza jak długo lezy i nie jest "rozruszana") z podniesieniem się na tylnych łapkach - mogą być związane z dysplazją? (bo wiem, że u PONów to bywa) czy też wynika to raczej z jej "drobnej" nadwagi, bo ma okropny aptetyt i je wszystko co jej do dziubka wpadnie... Oczywisice ją pilnujemy, ale był czas że sama otwierała lodówke gdy nas nie było i wyjadała co się da!! A jak nie mogła juz wepchać w siebie to np. zakopywała u rodziców w sypialni pod kołdrą Lodówka była zamykana na rózne mozliwe sposoby (haczyki, magnesy) ale czasem i tak była sprytniejsza od nas i w końcu rodzice kupili nową lodówke - zamrażalnik jest na dole, wiec do niego już się nie dobiera
Rozgadałam sie... ale reasumując.. dysplazja ma takie objawy?
Pies ma 10 lat, więc ciężko bez zdjęcia rtg (i nie widząc psa) stwierdzić czy problem wynika z dysplazji (ale może mieć ona taki objaw). Równie dobrze może wynikać faktycznie z nadwagi, zmian starczych - zwyrodnieniowych, zmian zapalnych czy nawet nowotworowych.
Daisy - trzeba zdjęcie zrobić - najlepiej u weta, który specjalizuje się w ortopedii. Plus biochemia - profil kostny: fosfataza alkaliczna, kwaśna, wapń, fosfor.

Macie pomysł na szybki obiad? Muszę wybrać się do sklepu, a pomysłu brak
Stary 2011-02-10, 12:41   #387
bzyczka1
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny i brzuszki
widzę że rozmawiałyście o szczepieniach.. my będziemy szczepić tylko tymi obowiązkowymi, bo nas najzwyczajniej w świecie nie stać na to :/
Ja dzisiaj znowu sama siedzę bo tż na służbie...ale jadę z mamą i siostrą na zakupy to chociaż połażę trochę po galeriach...tzn ja jadę z mamą na zakupy a moja siostra ma dzisiaj koncert, więc ona nie idzie

Nasza dzidzia leży chyba w poprzek bo czuję ją po bokach, chociaż czasami czuję ją wysoko i nisko, więc chyba się kręci jeszcze w kółko

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 12:41   #388
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Tak, to psycholog dla sierściuchów
Feromony bardzo dobrze działają, zarówno jeśli chodzi o psiaki i koty (dla kotów - Feliway)

Pies ma 10 lat, więc ciężko bez zdjęcia rtg (i nie widząc psa) stwierdzić czy problem wynika z dysplazji (ale może mieć ona taki objaw). Równie dobrze może wynikać faktycznie z nadwagi, zmian starczych - zwyrodnieniowych, zmian zapalnych czy nawet nowotworowych.
Daisy - trzeba zdjęcie zrobić - najlepiej u weta, który specjalizuje się w ortopedii. Plus biochemia - profil kostny: fosfataza alkaliczna, kwaśna, wapń, fosfor.

Macie pomysł na szybki obiad? Muszę wybrać się do sklepu, a pomysłu brak
dziękuję Ci !! Na pewno z nią pójde jak tylko przyjade do rodziców do czestochowy.
Ja własnie jstem na etapie szukania i mam 3 pomysły na obiad, w sumie bardzo zblizone

tortellini zasmazane z boczkiem (robiłam, oycha) http://www.wielkiezarcie.com/recipe47194.html

Penne z kurczakiem w sosie pleśniowym (tez robiłam, pycha)
http://www.wielkiezarcie.com/recipe25725.html

Bomba kaloryczna z Raviolli (i to tez robiłam, równiez pycha)
http://www.wielkiezarcie.com/recipe38971.html

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-10, 12:43   #389
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Witam Was w samo południe

Jak fajnie, że napisałaś o tym termometrze. Czekałam na info od Ciebie Też się skuszę
Ja kupiłam ten:
http://allegro.pl/termometr-elektron...433689938.html

Jako jedyny ma zakres pomiaru, dokładność podane, no i pamięta do 5 pomiarów

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 12:47   #390
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję Ci !! Na pewno z nią pójde jak tylko przyjade do rodziców do czestochowy.
Ja własnie jstem na etapie szukania i mam 3 pomysły na obiad, w sumie bardzo zblizone

tortellini zasmazane z boczkiem (robiłam, oycha) http://www.wielkiezarcie.com/recipe47194.html

Penne z kurczakiem w sosie pleśniowym (tez robiłam, pycha)
http://www.wielkiezarcie.com/recipe25725.html

Bomba kaloryczna z Raviolli (i to tez robiłam, równiez pycha)
http://www.wielkiezarcie.com/recipe38971.html
Koniecznie udaj się z psiakiem do weta. Myślę, że w waszym przypadku najbardziej prawdopodobną przyczyną jest jednak zwyrodnienie starcze.

Dziękuję za przepisy, na pewno skorzystam, tyle że dzisiaj pewnie nie uda mi się tego dostać w sklepie. Mieszkam w dopiero rozwijającej się dzielnicy i tu nic nie ma. Są tylko takie małe osiedlowe sklepiki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości