![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Cytat:
![]() No ja wstałam do pracy... dziś gazetka wchodzi, więc powinien szybko czas zlecieć ![]() Wiesz ja też na początku nie byłam zachwycona, że gra tam Mucha, ale jakoś się przełamałam, bo 'coś trzeba oglądać' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, czas na mnie zmykam do pracy ![]()
![]() |
#4503 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też oglądałam Szkiełko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Majuniaaaa ![]() Cytat:
![]() Ogólnie fajna z niej aktorka i piękna kobieta ![]() A Bobek w Brzyduli był przystojniejszy, teraz taki zarośnięty bleee ![]() Widzimy się dopiero w sobotę, no ale wytrzymam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
![]() Zawsze chodziłam spać mniej więcej o 22:30, a teraz najwcześniej o północy ![]() I zamiast wstać o 7, to wstaję przed siódmą, żeby wyjśc z Kamą i mieć jeszcze czas na rozmowę przez tel. , bo przecież trzeba sobie życzyć miłej pracy i miłego dnia, zapytać o to, jak sie spało, co się śniło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
szzzzaaaał
![]() ide na śniadanie z Tż ![]()
#4510 |
Zakorzenienie
|
Oj tak.
Oglądałam 'dzieci...' ale po 45 minutach musiałam wyłączyć, bo już nie mogłam ;x Dziś robię kolejne podejście (chyba już czwarte albo piąte) ale odpuszczę sobie pierwsze 45 minut, które znam na pamięć i boli mnie łamana angielszczyzna, gdzie pięknie aktorzy, którzy mówią, że są Polakami mówią po angielsku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeszcze co do Sochy, też ją lubię ![]() A oglądalyście może Och Karol 2? ![]() ![]() nieśpiochu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Smacznego
![]() Cytat:
![]() Też mnie zawsze denerwuje i śmieszy ten łamany angielski ![]() ![]() Ale dzisiaj u mnie piękne słońce, aż chce się wyjść. Temperatura ujemna ale i tak jest pięknie ![]() Może by tak odetchnąć od pracy i wyciągnąć TŻta na jakiś spacer? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | ||||
Zakorzenienie
|
Smacznego Kochani
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Modę na Sukces widziałam kilka odcinków, a to dlatego, że moi dziadkowie oglądają, więc jak jestem u Nich o TEJ porze, albo Oni u nas to oglądają ![]() Cytat:
![]() Jakoś mnie nie kręcą filmy tego typu, a szczególnie polskie ![]() Cytat:
![]() Racja, idźcie na spacer ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
A TŻ śpi
![]() ![]() Wątek Bartka i Eweliny w Pierwszej Miłości to rzeczywiście tragedia, jeszcze ta Wiktoria tam ![]() Poszłabym na zakupy, i na piwo i w ogóle porobiłabym coś innego niż ciągłe pisanie tej głupiej pracy. Już nie mogę na nią patrzeć, a i tak ciągle coś zmieniam i poprawiam, dopisuję i wyrzucam. Mam dość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co Ty tam rysujesz w tej pracy? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak słońce grzeje mi w plecy że siedzę w bluzce na ramiączkach ![]() Co do pracy, rysuję projekt domu który muszę wcześniej zaprojektować ![]() ![]() Uciekam na spacer ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=152 patrzcie na podpisa, to dopiero hardcore ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na ten podpis muszę odpisać.. no więc.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madziuś, hardcore to za mało powiedziane.. to jest masakra masakrowa ![]() ![]() Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2011-02-10 o 10:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się czy nie ulżyć Ryśkowi w cierpieniu.
Ot, takie moje przemyślenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Andrea
![]() ![]() ![]() Co się dzieje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już masz "bliżej jak dalej" jak to moja babcia mówiła ![]() Cytat:
![]() ja mojego Sebastiana w góle nie widzę jak śpi bo jest w swoim bunkrze zabunkrowany ![]() a kiedyś też tak słodziasznie spał ![]() na początku - before.jpg teraz - after.jpg to jest i tak jak się obudzi, bo jak śpi to go nie widać ![]() to tak jak ja i mama ![]() to fakt ![]() jeszcze trochę i będzie jak Mecwaldowski ![]() http://alefaceci.pl/title,Mecwaldows...l?ticaid=6bc1d fuuuuj, bruuuudas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przecież MNS to jest hyt ![]() ja czasem oglądam "do kawy" jak siedzę z mamą w pokoju nawet TŻ w to wciągnęłam i też czasem ogląda, albo pyta co u Ridża i Bruk ![]() Cytat:
![]() zresztą już dawno powinni zakończyć ten serial bo coraz głupsze wątki są ![]() ooo taaak ![]() Andrea, jak to? ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słodziutki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() My jesteśmy na etapie dzwonienia ![]() ![]() ![]() I jak rano się słyszymy to tak cudnie dzień się zaczyna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U nich ciągle to samo ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
Coraz gorzej z nim. Jeszcze początkowo jedna łapka nie działała. Teraz już praktycznie cały tył ma tak jakby sparaliżowany. Jak się zepnie w sobie to się do miski doczołga, a tak to leży. Leży i śpi. Śpi i leży. Idzie do miski jeść, wejdzie, leży i śpi. Obudzi się, zje i znowu śpi. I coś ma z uszkiem. Tam w środku. Nawet nie pozwoli się dotknąć. Jak już tak leży i nie ma na nic siły to daje się głaskać- jeszcze nigdy w życiu nie był tak spokojny jak go głaszczę. Jak chcę mu to uszko przemyć czy jakoś oczyścić na zewnątrz to zaczyna gryźć. Poczekam jeszcze, bo jednak jest za zimno żeby z nim wyjść i iść do najbliższego weterynarza. Ale jak się tak będzie męczył to jak tylko temperatura skoczy wyżej niż +6 to pójdę ;x
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziuś, a u Was.. oby tak daleeeeej ![]() Wczoraj w MNS był 'fajny' motyw.. siostra Bruk już niby umarła, ale w następnej scenie okazało się że jednak żyje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |||
Zakorzenienie
|
Andrea
![]() Biedny Ryś ![]() No ale to już staruszek ![]() Poczekaj jeszcze ![]() Idź do weta ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale to pewnie przez to, że trochę km Was dzieli ![]() Cytat:
![]() ![]() Trafiłam na cudownego człowieka ![]() Wiem, że muszę się starać, i wiem, że mam dla kogo to robić ![]() Choć i tak widze po sobie, jak bardzo się zmieniłam na przestrzeni tych czterech lat ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba spać nie możecie ![]() [QUOTE=*Agatek*;24984249] Oglądam ze względu na to, że dużo znanych aktorów gra i to 3 z brzyduli, jeden z majki i reszty nie wiem uwielbiam Sochę, jak gra taką wredną no i Bobka QUOTE] Ten Bobek mi się tak nie podoba taki zarośniety a kiedyś takie ciacho ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A podpis niezły ![]() Cytat:
Jaki słodki Seba ![]() A my piszemy sobie sms na dobranoc i na dzień dobry :p ale to mnie już nie jara :P ale być musi ![]() a pamiętam jeszcze takie teksty jak pracowaliśmy razem i nasze podchody ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatnio mi jedna kumpela powiedziała że u nas jest tak super bo to związek na odległość ![]() Szczegół że po 1 nie zawsze jest tak różowo, a po 2 to jak policzyłam jej spotkania z jej facetem który mieszka w tym miescie co ona, to wyszło na to że my z TŻ spotykamy sie czesciej niz oni ![]() Cytat:
![]() ![]() W moim kalendarzu sentencja na dzisiaj: "Szczęśliwe małżeństwo to gmach, który odbudowywać trzeba, co dzień" Maurois André ze związkiem jest dokładnie tak samo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam 05.11 urodziny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.