|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann- część VIII
Używała któraś tego płynu do soczewek b-lens ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Wtajemniczenie
|
ten nóż do pięt mnie przeraża. wygląda jak narzędzie tortur!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
jest Tołpa, przynajmniej u mnie w Lublinie, dlatego pytam
![]() tak poza tematem, z chęcią wymienię krem Siarkowa Moc i inne (link w podpisie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | ||
Konto usunięte
|
ciut przyciemnia, ale po przypudrowaniu jest ok.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aktualne w CND m.in: - duży szmpon i odżywa Pantene kolor, - małe szmpony Nivea, Rzepa z Joanny oraz pantene kolor i restor - wielkiszmpon H&S (nie pamiętam jaki) - jakaś fabra Essential Colors - nivea spray do blond włosów i jakaś pianka - 2 rodzaje mydełek w kostce Isana - chrupaczki Bobovita i duże herbatkii soczki gerbera (500ml) - sole do kąpieli te Dressness czy jakoś tam - żel pod prysznic Dove - tylko 1 rodzaj - świeczki Air vick, i wkłady zapasowe do urządzeń zwykłych i elektrycznych 9świąteczne zapachy) - balsam L'oreal antycellulitowy - krem AA do biustu - jakieś balsamy Nivea - balsam Nivea SOS - 2 rodzaje balsamów J&J - duży różowy balsam Garnier do suchej skóry - krem do rąk exclusive - krem do rąk Kamil w słoiczku - Scholl dezodorant i spray do stóp - jakiś krem do stóp zmęczonych - perfum Champs-Elysees - dezodorant w kulce i sprayu Nivea happy time - kremy do twarzy nivea seria Oxygene Edytowane przez nikola07 Czas edycji: 2011-02-09 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4717 |
Konto usunięte
|
co do CND- poszłam dziś do dobrze zaopatrzonego Rossa i niestety się zawiodłam. CND bardzo mało, odżywek do włosów, kosmetyków do stóp żadnych. widziałam jedynie spray dla blondynek Nivea i ziołowe saszetki do kąpieli.
Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2011-02-09 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Raczkowanie
|
Nic dziwnego skoro co niektórzy już wypłaty dostali, to i towar ze sklepu wykupii
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4720 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- ja raz kiedyś kupiłam, bo "na gwałt" potrzebowałam płynu do soczewek. Jakoś szczególnej różnicy nie zauważyłam pomiędzy nim a innymi płynami (zwykle używam Opti-free z Alcona) . Tylko z tego co pamiętam B-lens nie ma formuły 'no rub', czyli 'bez pocierania', więc trzeba szczegółowo czyścić soczewki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś miałam,kiepskiej jakości ten plastik.Żyletka musi być bardzo ostra,żeby sobie krzywdy nie zrobić,tępa może zahaczyć.Jak będziesz delikatnie stosować to nic się nie stanie,namocz wcześniej stopy i jazdaaaaa. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiscie czesc z tych rzeczy widzialam wczoraj u siebie w ross,czesci juz nie bylo. sama zakupilam scholl sol do kapieli stop za ok 10zl! a mega opakowanie ![]() ![]() widzialam swieczki airwick i mocno sie zastanawialam nad nimi,ale nie wzielam ![]() dzis znow sie wybiore,bo zdjecia chcialam wywolac i pewnie przy okazji na cos sie skusze. czy ktoras z Was miala tusz maybeline? ktory od dzis jest w promocji? zostalam bez tuszu ![]() co o nim sadzicie? w promo kosztuje ok 18 zl~
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta, orientujecie się może, czy na tę odżywkę też jest -20%?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...itamina-c.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, dlaczego kosmetyki w szafie Lovely i Wibo zaczeły się powtarzać? Wiem że to ten sam producent/firma ale oni zaczynają mieć coraz więcej takich samych kosmetyków tylko w innych opakowaniach... np odżywki do paznokci, czy dzisiaj kupowany tusz do kresek.. zawsze kupowalam wibo, teraz zobaczylam w szafie lovely, stwierdziłam, że spróbuje nowości, a po sprawdzeniu okazało się, ze to to samo, co więcej nawet pędzelek maja identyczny, z identycznym uchwytem... Nie rozumiem takiej polityki
![]() Jakiś znany powód tego? Któreś może lepsze/gorsze, czy faktycznie tylko opakowanie inne? ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() |
#4726 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy działa Wam prawidłowo rossnet, u mnie wciąż wczytuje się 1 i ta sama strona, a gazetka wyświetla się cała, bo u mnie tylko co któraś strona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj kupiłam:
Ziaja dwufazowa do demakijażu - 5.99 - 20% Isana odżywka do włosów 500ml - 6.99 Wibo Glamorous tusz do rzęs - 8.79 Adidas Team Force męski - też zniżka -20% ale nie napiszę ile kosztował, bo TŻ może zobaczyć ![]()
#4728 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Rozeznanie
|
A u mnie na ziaję nie ma tej zniżki, z ziaji tylko na płyn micelarny różany, zresztą do skóry 30 +, czyli jaki to ma związek z obniżką dla młodzieży. I zastanawiam się dlaczego tak jest, czyżby zależało to od sklepu ? Podobnie jest z cnd, zauważyłam, że nie w każdym jest to samo w cnd.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
U mnie na CND w dwóch ross widziałam płyn do kąpieli Johnson 500 ml za 6,09 i oczywiście kupiłam w takiej cenie, bo normalnie 14,89. Zakupiłam też lakier wibo 63 i dzisiaj go wypróbuje
#4734 |
Wtajemniczenie
|
czy któraś z Was ma taką paletke metaliczną z Wibo?
jak się spisuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny to "narzędzie tortur" z żyletką to omega.Doskonały sposób na usunięcie zgrubiałej skóry np. z pięt.Najpierw należy wymoczyć stopy,a później pod odpowiednim kątem usunąć zrogowacenia.Tylko uważajcie,bo łatwo się skaleczyć.A stopy sa na tyle delikatne,że krew z przeciętej skóry może się bardzo długo sączyć.Omegi z Rossmanna są robione na wzór Scholla.Sama zakupiłam już drugą,bo ta ze zdjęcia już jest wycofana.Teraz mają inną rączkę,bardzo wyprofilowaną i są w 2 kolorach.Do dużych zrogowaceń serdecznie ze swej strony ją polecam.Wg mnie są identyczne jak te z Scholla, jednak 3 razy tańsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
byłam dziś w R. kupiłam
![]() -puder Manhattan Clearface -lakier Wibo Extreme Nails nr 63 z -20% ![]() skromne zakupy a jak cieszą ![]() w CND niewiele ![]()
![]() |
#4737 |
Zadomowienie
|
W jakiej cenie jest ten scinak do piet??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
PPP90, jakiego koloru tego pudru używasz? bo wiem, że Ty też bladolica
![]()
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 70 Vanilla. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, zerknę na niego kolejnym razem
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.