![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zdradzam męża...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiesz czemu po ślubie zaczęło być gorzej? Bo Twoja znajomość z - wtedy jeszcze nie mężem, a po prostu facetem, w dodatku nieco starszym (imponował Ci zapewne) - to również był taki fajny romans - troszkę mało dojrzałej miłości, ale przede wszystkim dużo pożądania, chemii, niezobowiązującego "super jest". Żeby iść przez życie nieco dłużej, niż trwa zauroczenie, pożądanie, to trzeba się jeszcze lubić, przyjaźnić, mieć wspólne plany, poglądy na pewne sprawy, musi być iskrzenie (nie tylko seksualne). Podejrzewam, że po prostu dorosłaś, nieco dojrzałaś i mąż przestał Ci wystarczać. Gdyby nie ta Wasza wpadka, to miałabyś po prostu zwykłego chłopaka i byś się z nim rozstała i poszła w swoją stronę (tak, jak to się dzieje z mnóstwem par nieco po 20-tce, które są ze sobą od 16-17 roku życia). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Tak, razem je zrobilismy, dlatego poniosłam tego pewne konsekwencje.
Edytowane przez Niecodzienna_ja Czas edycji: 2011-02-10 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Chodziło mi jedynie o to że autorka tamtego postu jako jedyna nie obrzuciła mnie błotem. Ale to chyba nie jest ważne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Moja uwaga jest jedna. Kto pierwszy zdradza, powinien niemal automatycznie przegrywać rozprawę w Sądzie. Oczywiście warunki warunkami, są najważniejsze ale trzeba w końcu spalić obraz Matki Polki, bo często wyrok jest na jego podstawie.
Dlaczego facet ma tracić dziecko? Bo przestał odpowiadać żonie? Kto jest feministką ten jest ze mną (feministki bronią praw ojców)! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Nie wiem jak się tu cytuje, tak czy siak powiem, że odpowiedz Doris (ta dłuższa) jest bardzo trafna i też chciałam częściowo o tym napisać- opierając się o swoją historię. Jeśli ktoś ma podobne złote rady -poproszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bo po co dziecko miałoby patrzec na błedy popełniane przeze mnie, jakby mogło żyć spokojnie z ojcem. Edytowane przez Niecodzienna_ja Czas edycji: 2011-02-10 o 14:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
rozumiem. ale co by tu psycholog poradził. nie jest ze mną az tak źle. to że zdradzam to nie jest jakaś choroba. a dziecko ma prawo do spokojnego życia. póki co nie zamierzam sie rozwodzić.takze dziecko bedzie miało oboje rodziców
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
moze dzieckiem sie zajmiesz....moze ugotujesz ubierzesz posprzatasz itp...moze przytulisz moze powiesz dobre slowo....ale mimo to puszczajac sie z innym jaki autorytet dajesz dziecku? i juz nie wazne ze ono nie widzi czy nie wie....tu chodzi o sumienie.....
a zona to tragiczna z Ciebie brak mi slow.... na miejscu meza jakbym sie dowiedzial to rozwod z wnioskiem ze dziecko ze mna...nie pozwolilbym zonie ktora sie puszcza zabrac dziecko... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
co to się robi na tym świecie, że na każdym kroku jakieś zdrady... a to faceci, a to kobiety... wierność i szczerość zaczyna być jak Yeti. Wszyscy o tym mówią, ale nikt nie widział
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
zreszta nie jest to temat o tym z kim powinno być moje dziecko czy ze mną czy z mężem. bo jako matka nie mam sobie nic do zarzucenia. jak na tak młody wiek (kiedy zostałam matką) to myślę że poradziłam sobie bardzo dobrze. a moje błedy łóżkowe nie maja tu nic wspólnego z dzieckiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
Dopóki twój mąż się nie dowie i jak dziecko nie będzie o niczym wiedzieć, to może rzeczywiście nie ma to wpływu na dziecko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-02-10 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
autorce chyba chodziło o zdradę (błąd łóżkowy) a nie dziecko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż też z drugiej strony, gdyby ktoś mi powiedział że moi rodzice się zdradzali, ciocie czy wujkowie z najbliższej rodziny to chyba bym zaniemówiła z szoku... Może to właśnie kwestia dyskrecji i 'trzymania fasonu' na zewnątrz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuję, że serce by mi pękło gdyby znowu mi się to przytrafiło.. czasem nie rozumiem jak można kogoś tak ranić... tak mi się wydaje ![]() ale tak czy siak, nie zgadzam się z tym, że zdrada 'nie wpływa na dziecko'. Zdrada wpływa bezpośrednio na relacje mąż-żona, czyli matka-ojciec.. a co za tym idzie również oddziałuje na dziecko. Dzieci są w stanie wyczuć problemy, widzą, że coś jest inaczej.. porównują z kolegami i z wzorcami, które są im przekazywane w przedszkolu/szkole. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Nie jesteś na tyle odważna aby odejść od męża, ale z drugiej strony masz tyle odwagi aby sypiać z innym mężczyzną i rozwalać swojemu dziecku życie? Dziwne.
To nie jest brak odwagi to jest czysta wygoda + hipokryzja z twoje strony. Zastanów się dziewczyno, bo jeśli odejdziesz od męża a kochaś pośle Cię tam gdzie pieprz rośnie, bo nie będzie wychowywał obcego dzieciaka to zostaniesz z gołą d**ą na wietrze. Może na początek przyznaj się mężowi do zdrady i pozwól jemu zadecydować o dalszej przyszłości.
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
radze zostawic kochanka i naprawić stosunki z mężem. przynajmniej się postaraj. Jeśli się nie uda to wtedy możesz myśleć o rozstaniu.
Jeśli zależy ci na tej rodzinie to zrobisz wszystko żeby ja uratować. jeśli nie to wiadomo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
tutaj juz nie ma co naprawiac.....jak ona nawet nie ma wyrzutow sumienia ze sie puszcza...;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.