|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Rozmawiałam trochę z tatą i padło hasło, że mam sprzedawać swojego laptopa. Czyli wychodzi na to, że jest szansa na nowy sprzęt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Wtajemniczenie
|
Paulinka fajnie że TŻ dostał podwyżkę, a Ty ofertę pracy, może teraz będzie między Wami mniej napięć i kłótni. Dobrze, że wszystko zaczyna się układać
![]() Marta ja tez się boję mojej wypłaty, bo na początku lutego byłam tydzień na chorobowym i pewnie wypłata będzie kiepska ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1593 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że i między nami byłoby lepiej ![]() ![]()
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1595 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1596 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wydaje mi się, że najgorzej jest się przemóc, a jak mi zrobią tak że nie bedzie boleć i zaufam to mogę już chodzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak dobrze, że wkońcu wesoła jesteś ![]() ![]()
![]() |
#1598 | |
Zakorzenienie
|
Paulinko co do pampersa to dam ci radę w sumie moich znajomych. Też chcieli córeczkę oddać do przedszkola ale mała nie chciała na nocnik robić nie było szansy cały czas w pampersie. No może jeszcze sisiu zrobiła ale to drugie nigdy. Pojechali pewnego razu na zakupy i kupili tą nakładkę na deskę. I wyobraź sobie jak mała ją zobaczyła pokazali jej raz to nie mogli uwierzyć bo co chwile chodziła że chce e ee i pokazywała na kibelek więc prawie nocniczek ich ominął. I jak mówili że nie ma szansy na przedszkole to po miesiącu udało ją się do takiego 5 godzinnego wepchnąć z racj tego że koleżanka pracy jeszcze nie znalazła ale chciała, żeby wika była wśród dzieci chociaż się ma z kim pobawić.
---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Konto usunięte
|
Oliwka napiszę Ci PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
Z tymi stomatologami to tak jest, jak za dziecka trafi się do jakiegoś papudraka to potem klęska
![]() Ja sie nie boje, jednak znieczulenie musze miec ![]() ![]() ![]() Teraz mam zdrowe wszystkie, i chodze prywatnie. Płace 150 zl za borowanie ze znieczuleniem, ale naprawde jest profesjonalnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super, że aaby do nas wroci ![]() Cytat:
![]() Ciesze się z podwyżki ![]() Okularów nie będzie narazie ![]() ![]() Moje aukcje nawet się ruszyły i będę jakieś 2 stówki do przodu. Alem szczęśliwa ![]() Aaa dostałam się do kolejki do gastrologa ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1602 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A wiesz, że ta nakładka to nie jest wcale taki zły pomysł... pomyślimy ![]() dzięki ![]()
![]() |
#1603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też zawsze miałam traumę z dzieciństwa do dentystów na samą myśl jak sobie przypomnę to ![]() ![]()
![]() |
#1604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie boję się samego bólu, co nie znoszę borowania (dźwięku, smaku - nie mi nie dobrze, zapachu) oraz mam problemy z utrzymaniem otwartej buzi - jak ktoś mi zaczyna coś w niej działać (zwłaszcza dalsze zęby) to mam odruch wymiotny. ![]() Cytat:
![]() Same dobre wiadomości. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Zakorzenienie
|
Dodaja cieszę się ze wszystko pomyślnie załatwiłas
![]() No i oszczędność bo okularków nie trzeba.
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
co do dentystów to ja nie mam nic przeciwko i chodzę bez problemu jak musze
![]() za to jak sobie przypomne elmeksowanie w podstawowce to odrazu niedobrze mi się robi |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
Ijaa tak zdecydowanie dzień dobrych wiadomości
![]() Ciesze się strasznie. Zmykam sprzątnąć szczurom, szybko odkurze i można przyjmować gości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Zakorzenienie
|
ja z dentystami też miałam przeżycia, jak byłam mała dzielnie chodziłam i dłuugo nie miałam problemu...a potem się zaczęło ..
najpierw miałam ostre zapalenie dziąsła... antybiotyki i przez 2 tygodnie codziennie chodziłam do dentysty na smarowanie czymś tam ... masakra potem zaczął mnie boleć ząb..ale usłyszałam że będzie mnie to we wroclawiu kosztować 500 zł to zrezygnowałam... pojechałam do domu i tam chciałam zrobić i co ![]() ![]() potem kolejny ząb mnie zaczął boleć i też poszłam prywatnie do tego samego gabinetu, ale w ten dzień nie było tamtego dentysty tylko była jakaś babka ... była okropnie niemiła i wzieła 350 zł ;/ następny ząb leczyłam rok temu, przeprowadziłam się, wiec miałam daleko do tamtego gabinetu a koło mnie były 2, jeden tylko prywatny , a drugi przyjmował też na nfz. W tym prywatnym koleś mnie nie przyjął, tzn przyszedł do mnie osobiście, i powiedział, że ma bardzo dużo pacjentów dziś i musiałabym poczekać, a że widzi, że mnie boli to powiedział gdzie w pobliżu jest drugi stomatolog i kazał iść tam, a jesli nie przyjmną mnie to mam wrócić. Poszłam do tego drugiego i z racji, że byłam z bólem ( wręcz płakałam) przyjeli mnie ... ale od początku byly problemy ... mam astmę i nie chcieli mi dać znieczulenia, a jak już dali i zaczeli wiercić to okazało się, że pod spodem jest zapalenie i znieczulenie nic nie dało ..ryczałam na tym krześle okropnie, strasznie bolało, aż mi się słabo zrobiło ... Najlepsze jest to, że zapłaciłam 0zł umówiła mnie pani na kolejną wizyte i powiedziala, że koszt na 2 nastepne wizyty to 300 zł bo 3 kanały ząb ma ![]() ale znalazłam ofertę pewnej studentki, że w ramach zajeć przyjmują ludzi ze względu na duzo tańsze leczenie poszłam do tej studentki . Miałam dużo szczęścia bo laska była już na ostatnim roku i była genialna, wyleczyłam u niej 4 zęby w tym 2 kanałowo a zapłaciłam tylko 200 zł .. od tamtego czasu mam spokój, raz czułam ból, ale zaczęłam regularnie używać nici i płynu do plukania ust i nic mnie nie boli już ![]()
#1610 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli nie będzie problemu z opieką nad Julunią to pojadę najpierw do swojej pracy i złożę wypowiedzenie. Potem dwa tygodnie i mogę pracować. Tylko do cholery tutaj nie mam z kim jej zostawić ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() Co do dentysty to ja miałam przeboje jak byłam w ciązy i jak urodziłam. O 1 w nocy TŻ woził mnie na pogotownie dentystyczne. Prawie z bółu i płaczu dziurę w ścianie zrobiłam. Teraz jest lepiej ale chodzę tylko jak już nie mogę wytrzymać z bółu ![]()
31.01.2009 Julia ![]() 28.05.2013 Antoś ![]() Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2011-02-10 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Konto usunięte
|
Dodaja, Paulunia same dobre wieści
![]() ![]() Ijaa ja też nienawidze borowania, tego dźwięku, tego uczucia, a bez znieczulenia to nawet nie siadam na fotel ![]() ![]() Oliwka jak już bede po to dam znać jak bylo i jeszcze raz dziękuje Ci za rekomendację ![]() a dzis wieczorem wybywamy z P. do kina na "Jak zostac królem" bardzo sie ciesze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Zadomowienie
|
kashmirka
![]() I jeszcze jedna dobra wiadomość. TŻ dowiedział się od brygadzisty, ze ta jego podwyżka była jako wyrównanie bo miał najniższą stawkę na dziale. A w maju dostanie kolejną z całą już firmą ![]() ![]() ![]() Oprócz tego teściowa dzwoniła i powiedziała, że da jutro dla TŻ 200zł żebyśmy nie musieli aż tak bardzo pasa zaciskać. Dzień samych dobrych wiadomości aż się boję jutra ![]()
#1613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pauluniu dzisiaj masz naprawdę dzień samych wspaniałych wiadomości,bardzo się cieszę,teraz już może być tylko dobrze. ![]()
![]() |
#1614 |
Zadomowienie
|
Witanko
![]() Ktoś mnie jeszcze pamięta?;D
#1615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oj cieszę się, cieszę i to bardzo ![]() Może wkońcu i w moim związku będzie lepiej bo to co się ostatnio działo ach szkoda gadać ![]() Ale dzisiaj dobry dzień więc nie ma czasu na smutki. Lecę do tego swojego aniołka. Zaraz pewnie jakąs zabawę wymyśli aż się boję ![]()
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
Pamiętamy pamiętamy gdzie się podziewałaś?
![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Paulunia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | |||||||||
Rozeznanie
|
Witajcie Nadobne SPD
U mnie wiosny dzień kolejny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak btw to masz bardzo ładny ten nowy kolorek i w ogóle śliczna jesteś ![]() i strój mi się też podoba ![]() Cytat:
![]() nie bój się, załatwisz i będziesz mieć z głowy ![]() Cytat:
![]() Ja kiedyś grzecznie chodziłam co rok do kontroli.. teraz się niestety zapuściłam, a to dlatego, że nie mam tu żadnego sprawdzonego dentysty, a nie chcę ciężkiej kasy płacić, a potem zęby do poprawki.. Cytat:
![]() Cytat:
ale u mnie w rodzinie tak ja u Ciebie zęby słabe.. Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
wolne ale skreca mnie od rana od @
![]() puki co po zakupach , obiad mam z wczoraj bo w sumie nie jedlismy ( tz przed sama praca mi mowi ... nie bede jadl bo pewnie dadza mi przerwe za godzine to zjem w pracy a ja zjadlam cos innego ) a ja siedze i szperam po necie o mozliwosciach nowego aparatu(Nikon P100) a to jakies filmiki ogladam a to stronki z recenzjami i forum Paulina a tymczasowo jak sie zameldujesz to nie mozesz na staz isc i sie zarejestrowac w UP? tak czytam czytam i trzeba wyprobowac te wasze przepisy ![]() moglabym w kuchni siedziec caly dzien Dodaja ... wyrazy wspolczucia ... takich sasiadow miec ![]() tez jak uslyszalam co sie wyprawia w wieku dzieci mojej siostry to zdebialam ( prawie 15 lat) cholerna .. ten kot jest boski ... spodnica tez ![]() jakie ty masz wlosy moj tz prawie caly czas mnie meczyl zebym go scinala ale ja mam taki stres ze nie wycieniuje i wszystko na zapalke jest i nie no niemoge lapy mi lataja niemoge ale ostatnio dal sie przekonac i chodzi do fryzjera juz z 2 razy byl w sumie niby sie mowi ze w vision drozej ale za takie same okulary zaplacilam okolo 400zl 2 lata temu u malego optyka co to klientow prawie niema i wcisnal mi ze w vision bedzie drozej niestety sprawdzilam za pozno ile by byly w vision |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ja nadal chodze grzecznie do dentysty i ząbki mam zdrowe od kilku lat ![]() Ja właśnie wróciłam z zakupów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.