Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-10, 13:18   #1591
Kelpie
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Rozmawiałam trochę z tatą i padło hasło, że mam sprzedawać swojego laptopa. Czyli wychodzi na to, że jest szansa na nowy sprzęt
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 13:18   #1592
Mordsith
Wtajemniczenie

Paulinka fajnie że TŻ dostał podwyżkę, a Ty ofertę pracy, może teraz będzie między Wami mniej napięć i kłótni. Dobrze, że wszystko zaczyna się układać

Marta ja tez się boję mojej wypłaty, bo na początku lutego byłam tydzień na chorobowym i pewnie wypłata będzie kiepska

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Rozmawiałam trochę z tatą i padło hasło, że mam sprzedawać swojego laptopa. Czyli wychodzi na to, że jest szansa na nowy sprzęt
No widzisz, cieszę się razem z Tobą
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 13:21   #1593
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Ja już nawet nie odczuwam swojej podwyzki,bo wszystkie ceny wzrosły i kasy tez na styk

Paulunia za podwyżkę
a zawsze może możesz juz podanie złożyć do przedszkola, a nóż się uda i przyjmą Małą i będziesz mogła pójść do pracy.
Najważniejsze, że zaczyna się układać; może teraz nie będziesz się już tak denerwowała i nie będzie to powodowało napięć między Tobą a Tż.
Z tego co wiem do państwowego się nie dostanie bo nie jesteśmy tutaj zameldowani a do prywatnego już jakiś czas temu się dowiadywałam mała musi być już bez pampersa a my w lesie jeszcze z tym jesteśmy
Myślę, że i między nami byłoby lepiej wkońcu bym wyszła z domu do ludzi bo te siedzenie w domu nie powiem fajne jest. Uwielbiam spędzac czas z moim aniołkiem ale już trochę za długo. Zobaczymy co TŻ powie
Stary 2011-02-10, 13:22   #1594
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mordsith Pokaż wiadomość
No widzisz, cieszę się razem z Tobą

Dla mnie to na tyle dobrze, że rodzice mi dołożą do tego komputera, a on mi posłuży jeszcze po studiach
Stary 2011-02-10, 13:22   #1595
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Paulinka fajnie że TŻ dostał podwyżkę, a Ty ofertę pracy, może teraz będzie między Wami mniej napięć i kłótni. Dobrze, że wszystko zaczyna się układać
I ja się cieszę, że wkońcu i do nas zaświeciło słoneczko
Stary 2011-02-10, 13:26   #1596
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
A co do dentysty, Kochana ja też się boję. Wstyd się przyznać, ale lata nie byłam - pewnie mam połowę zębów do leczenia.
Cały czas sobie mówię, że niedługo pójdę chociaż na kontrolę i na mówieniu się kończy.
Obstawiam raczej, że jeśli mnie coś mocno nie zacznie boleć to się nie wybiorę - chyba że mnie ktoś zaprowadzi siła.
u mnie jest to samo mam ogromną traumę z dzieciństwa jeśli chodzi o dentystów i chodzę tylko gdy musze tzn. tak boli, że nic nie pomaga ale tak sobie postanowiłam, że jak zrobię te 8 to może sie przemogę (a z tego co pisała Oliwka ten gabinet jest super) i zacznę leczyć te moje ubytki co miesiąc chociaż 1 ząb albo 2 i dojdę w końcu z nimi do ładu zazdroszcze jak diabli mojemu P. ma 33 lata wszystkie zęby zdrowe i nigdy nie był u dentysty u mnie niestety w rodzinie mojej Mamy wszystkie kobiety mają słabe zęby, moje 2 kuzynki mają po 30lat i obie sztuczne protezy górne
wydaje mi się, że najgorzej jest się przemóc, a jak mi zrobią tak że nie bedzie boleć i zaufam to mogę już chodzić
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 13:27   #1597
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:

Dla mnie to na tyle dobrze, że rodzice mi dołożą do tego komputera, a on mi posłuży jeszcze po studiach
No komputer to wydatek na lata, więc napewno inwestycja się opłaci

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
I ja się cieszę, że wkońcu i do nas zaświeciło słoneczko
Jak dobrze, że wkońcu wesoła jesteś Wszystko powoli się układa. A napewno jak wyjdziesz z domu, pobędziesz wśród ludzi, to będziesz mniej zirytowana i będzie Ci się lepiej układało z TŻ
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 13:33   #1598
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Paulinko co do pampersa to dam ci radę w sumie moich znajomych. Też chcieli córeczkę oddać do przedszkola ale mała nie chciała na nocnik robić nie było szansy cały czas w pampersie. No może jeszcze sisiu zrobiła ale to drugie nigdy. Pojechali pewnego razu na zakupy i kupili tą nakładkę na deskę. I wyobraź sobie jak mała ją zobaczyła pokazali jej raz to nie mogli uwierzyć bo co chwile chodziła że chce e ee i pokazywała na kibelek więc prawie nocniczek ich ominął. I jak mówili że nie ma szansy na przedszkole to po miesiącu udało ją się do takiego 5 godzinnego wepchnąć z racj tego że koleżanka pracy jeszcze nie znalazła ale chciała, żeby wika była wśród dzieci chociaż się ma z kim pobawić.

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
u mnie jest to samo mam ogromną traumę z dzieciństwa jeśli chodzi o dentystów i chodzę tylko gdy musze tzn. tak boli, że nic nie pomaga ale tak sobie postanowiłam, że jak zrobię te 8 to może sie przemogę (a z tego co pisała Oliwka ten gabinet jest super) i zacznę leczyć te moje ubytki co miesiąc chociaż 1 ząb albo 2 i dojdę w końcu z nimi do ładu zazdroszcze jak diabli mojemu P. ma 33 lata wszystkie zęby zdrowe i nigdy nie był u dentysty u mnie niestety w rodzinie mojej Mamy wszystkie kobiety mają słabe zęby, moje 2 kuzynki mają po 30lat i obie sztuczne protezy górne
wydaje mi się, że najgorzej jest się przemóc, a jak mi zrobią tak że nie bedzie boleć i zaufam to mogę już chodzić
Kashmirko a do której pani stomatolog się zapisałaś jak można wiedzieć?
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 13:40   #1599
201604250957
Konto usunięte

Oliwka napiszę Ci PW
Stary 2011-02-10, 13:45   #1600
Haniula
Zakorzenienie

Z tymi stomatologami to tak jest, jak za dziecka trafi się do jakiegoś papudraka to potem klęska
Ja sie nie boje, jednak znieczulenie musze miec ALe jak byłam mała rodzice zawsze chodzili ze mną prywatnie, i jakośc usług byla inna. Pamietam jak raz poszlam do szkolnego stomatologa bez znieczulenia bo mała dziurka, wierciła wierciła i stwierdzila ze ta dziurka jest jednak duża ależ mnie wtedy zraziła do tego gabinetu
Teraz mam zdrowe wszystkie, i chodze prywatnie. Płace 150 zl za borowanie ze znieczuleniem, ale naprawde jest profesjonalnie.
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 13:48   #1601
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Dziewczyny umówiłam się na poniedziałek do dentysty w kwestii moich 8 najpierw zdjęcie panoramiczne RTG 50zł, usunięcie górnej 8 ze znieczuleniem 150zł a dolnej w zalezności od umiejscowienia i koniecznosci zabiegu chirurgicznego od 200-500zł
i to by było na tyle mojego oszczedzania w lutym a z drugiej strony tym bardziej musze sie zmiescic w limicie bo budzet bede miec mocno nadszarpnięty. No ale chce miec to z głowy, szkoda ze tak okrutnie sie boje

Z dobrych newsów Aaby nadała, że "Podobno blokada to tylko pogloski a w rzeczywistości jest zerwana linia tp i naprawa ma potrwac min. 24h" także najprawdopodobniej wróci do nas bardzo szybko
Jasny gwint ile kasy ! U mnie z szyciem za 8 też chcą nawet 400 pln, dlatego jeszcze długo będę je miała. Teraz są takie znieczulenia, że nie poczujesz nic. Zęba przetnie Ci na 4 i każdą część wyciągnie bez problemu Ja wyrywałam zdrowe zęby pod aparat i nawet się nie bałam. 2 naraz
Super, że aaby do nas wroci

Cytat:
TŻ dzwonił, że dostał podwyżkę. Oni mają stawkę godzinową ale brygadzista TŻ rozliczał mu godziny i stwierdził że przy tej nowej stawce i ilości 10 godz dziennie będzie o 300zł więcej wypłaty. A TŻ robi po 12godz więc będzie jeszcze więcej Wkońcu wyjdziemy z tego bagna
A ja mam możliwość iść do pracy. Fakt to jest praca w sklepie na dwie zmiany i nie wiem co robić. Kasa się przyda ale co z małą??

Mała zaśnie w ciągu godziny zapewne to wszystko nadrobie
Paulunia ja Ci radze, bierz póki jest! Moja siostra jest po rozwodzie i ma taką okropną sytuację, że masakra. Nie ma jak iść do pracy, bo tatuś nie poczuwa się do opieki nad dzieckiem. A też wiele razy miała szansę iść. Nie poszła, bo kasy nie brakowało i teraz ma

Ciesze się z podwyżki

Okularów nie będzie narazie Dostałam leki i mniej komputera
Moje aukcje nawet się ruszyły i będę jakieś 2 stówki do przodu. Alem szczęśliwa

Aaa dostałam się do kolejki do gastrologa
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 13:50   #1602
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:

Jak dobrze, że wkońcu wesoła jesteś Wszystko powoli się układa. A napewno jak wyjdziesz z domu, pobędziesz wśród ludzi, to będziesz mniej zirytowana i będzie Ci się lepiej układało z TŻ
Już dawno nie miałam takiego dobrego humoru. Zawsze mieliśmy pod górkę a widzę, że wkońcu zaczyna się coś zmieniać. TŻ wraca po 16 to upiekę mu jakieś ciasto bo prosił już od kilku dni. Zwariowałam ze szczęścia

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Paulinko co do pampersa to dam ci radę w sumie moich znajomych. Też chcieli córeczkę oddać do przedszkola ale mała nie chciała na nocnik robić nie było szansy cały czas w pampersie. No może jeszcze sisiu zrobiła ale to drugie nigdy. Pojechali pewnego razu na zakupy i kupili tą nakładkę na deskę. I wyobraź sobie jak mała ją zobaczyła pokazali jej raz to nie mogli uwierzyć bo co chwile chodziła że chce e ee i pokazywała na kibelek więc prawie nocniczek ich ominął. I jak mówili że nie ma szansy na przedszkole to po miesiącu udało ją się do takiego 5 godzinnego wepchnąć z racj tego że koleżanka pracy jeszcze nie znalazła ale chciała, żeby wika była wśród dzieci chociaż się ma z kim pobawić.
Na nocnik usiądzie ale w pampersie. Jak próbuje zdjąć to wpada w taką histerię, że przez godzinę nie mogę jej uspokoić. Nie chce jej do tego doprowadzać więc potem czekam kilka dni i znów próbujemy.
A wiesz, że ta nakładka to nie jest wcale taki zły pomysł... pomyślimy
dzięki
Stary 2011-02-10, 13:53   #1603
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:

Też zawsze miałam traumę z dzieciństwa do dentystów na samą myśl jak sobie przypomnę to .Ale odkąd jakieś 2 lata temu spuchłam bo tak mnie ząb bolał stwierdziłam ze muszę w końcu się wybrać.Poszłam taka obolala,popuchnięta,oczyw iście poza tym zębem pół szczęki to ubytki,dentysta się mnie pytał gdzie ja się uchowalam a ja że się boję.Nie było czego,u niego pierwszy raz doświadczyłam co to może nie przyjemność ale spokój na fotelu dentystycznym.Teraz mam wszytkie zęby wyleczone i nie mam traumy jak idę do dentysty.A mój mężyk to ma takie zęby a ma 34 lata że mógłby w reklamie występować a jakie bialutkie.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 13:53   #1604
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Z tymi stomatologami to tak jest, jak za dziecka trafi się do jakiegoś papudraka to potem klęska
Ja sie nie boje, jednak znieczulenie musze miec ALe jak byłam mała rodzice zawsze chodzili ze mną prywatnie, i jakośc usług byla inna. Pamietam jak raz poszlam do szkolnego stomatologa bez znieczulenia bo mała dziurka, wierciła wierciła i stwierdzila ze ta dziurka jest jednak duża ależ mnie wtedy zraziła do tego gabinetu
Teraz mam zdrowe wszystkie, i chodze prywatnie. Płace 150 zl za borowanie ze znieczuleniem, ale naprawde jest profesjonalnie.
Ja również chodziłam prywatnie, zawsze z mamą, pamiętam, że mnie za rękę trzymała. I kiedyś nie było tak strasznie - mama prowadziła i chodziłam. Na stare lata mi się tak poprzestawiało.
I nie boję się samego bólu, co nie znoszę borowania (dźwięku, smaku - nie mi nie dobrze, zapachu) oraz mam problemy z utrzymaniem otwartej buzi - jak ktoś mi zaczyna coś w niej działać (zwłaszcza dalsze zęby) to mam odruch wymiotny.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Super!
Same dobre wiadomości.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 13:59   #1605
marta1986222
Zakorzenienie

Dodaja cieszę się ze wszystko pomyślnie załatwiłas

No i oszczędność bo okularków nie trzeba.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 14:02   #1606
nurek119
Zakorzenienie

co do dentystów to ja nie mam nic przeciwko i chodzę bez problemu jak musze
za to jak sobie przypomne elmeksowanie w podstawowce to odrazu niedobrze mi się robi
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 14:02   #1607
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Ijaa tak zdecydowanie dzień dobrych wiadomości
Ciesze się strasznie.

Zmykam sprzątnąć szczurom, szybko odkurze i można przyjmować gości Wpadne wieczorem
Stary 2011-02-10, 14:02   #1608
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Już dawno nie miałam takiego dobrego humoru. Zawsze mieliśmy pod górkę a widzę, że wkońcu zaczyna się coś zmieniać. TŻ wraca po 16 to upiekę mu jakieś ciasto bo prosił już od kilku dni. Zwariowałam ze szczęścia

Jak przyjemnie się czyta
Stary 2011-02-10, 14:06   #1609
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

ja z dentystami też miałam przeżycia, jak byłam mała dzielnie chodziłam i dłuugo nie miałam problemu...a potem się zaczęło ..

najpierw miałam ostre zapalenie dziąsła... antybiotyki i przez 2 tygodnie codziennie chodziłam do dentysty na smarowanie czymś tam ... masakra

potem zaczął mnie boleć ząb..ale usłyszałam że będzie mnie to we wroclawiu kosztować 500 zł to zrezygnowałam... pojechałam do domu i tam chciałam zrobić i co dentysta mi powiedział, że on nic nie widzi, że to jest pod pombą i ze mam iść do dentysty który mi zakładał plombę ... ryczałam mu na fotelu a i tak nie zrobił cały czas jechałam na tabletkach, wróciłam do wrocławia i z placzem poszłam do lekarza , zajął się mną od razu, wyszło, że potrzebne kanałowe leczenie i zapłaciłam 150 zł , bo lekarz był spoko i powiedział, że wszystko co się dało to wpisal z refundacją i płaciłam za same kanały a nie za plombę i znieczulenie

potem kolejny ząb mnie zaczął boleć i też poszłam prywatnie do tego samego gabinetu, ale w ten dzień nie było tamtego dentysty tylko była jakaś babka ... była okropnie niemiła i wzieła 350 zł ;/

następny ząb leczyłam rok temu, przeprowadziłam się, wiec miałam daleko do tamtego gabinetu a koło mnie były 2, jeden tylko prywatny , a drugi przyjmował też na nfz. W tym prywatnym koleś mnie nie przyjął, tzn przyszedł do mnie osobiście, i powiedział, że ma bardzo dużo pacjentów dziś i musiałabym poczekać, a że widzi, że mnie boli to powiedział gdzie w pobliżu jest drugi stomatolog i kazał iść tam, a jesli nie przyjmną mnie to mam wrócić.
Poszłam do tego drugiego i z racji, że byłam z bólem ( wręcz płakałam) przyjeli mnie ... ale od początku byly problemy ... mam astmę i nie chcieli mi dać znieczulenia, a jak już dali i zaczeli wiercić to okazało się, że pod spodem jest zapalenie i znieczulenie nic nie dało ..ryczałam na tym krześle okropnie, strasznie bolało, aż mi się słabo zrobiło ... Najlepsze jest to, że zapłaciłam 0zł umówiła mnie pani na kolejną wizyte i powiedziala, że koszt na 2 nastepne wizyty to 300 zł bo 3 kanały ząb ma
ale znalazłam ofertę pewnej studentki, że w ramach zajeć przyjmują ludzi ze względu na duzo tańsze leczenie poszłam do tej studentki . Miałam dużo szczęścia bo laska była już na ostatnim roku i była genialna, wyleczyłam u niej 4 zęby w tym 2 kanałowo a zapłaciłam tylko 200 zł .. od tamtego czasu mam spokój, raz czułam ból, ale zaczęłam regularnie używać nici i płynu do plukania ust i nic mnie nie boli już

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 14:42   #1610
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Paulunia ja Ci radze, bierz póki jest! Moja siostra jest po rozwodzie i ma taką okropną sytuację, że masakra. Nie ma jak iść do pracy, bo tatuś nie poczuwa się do opieki nad dzieckiem. A też wiele razy miała szansę iść. Nie poszła, bo kasy nie brakowało i teraz ma

Ciesze się z podwyżki

Cieszę się razem z Tobą z tylu dobrych wiadomości

Jeśli nie będzie problemu z opieką nad Julunią to pojadę najpierw do swojej pracy i złożę wypowiedzenie. Potem dwa tygodnie i mogę pracować. Tylko do cholery tutaj nie mam z kim jej zostawić

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Jak przyjemnie się czyta
: D

Co do dentysty to ja miałam przeboje jak byłam w ciązy i jak urodziłam. O 1 w nocy TŻ woził mnie na pogotownie dentystyczne. Prawie z bółu i płaczu dziurę w ścianie zrobiłam. Teraz jest lepiej ale chodzę tylko jak już nie mogę wytrzymać z bółu

Edytowane przez Paulunia8713
Czas edycji: 2011-02-10 o 14:44
Paulunia8713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 15:45   #1611
201604250957
Konto usunięte

Dodaja, Paulunia same dobre wieści gratuluje Wam Kochane

Ijaa ja też nienawidze borowania, tego dźwięku, tego uczucia, a bez znieczulenia to nawet nie siadam na fotel mam mega schize jak myśle o poniedziałku, ale odganiam te myśli, bede sie martwic w poniedzialek

Oliwka jak już bede po to dam znać jak bylo i jeszcze raz dziękuje Ci za rekomendację

a dzis wieczorem wybywamy z P. do kina na "Jak zostac królem" bardzo sie ciesze
Stary 2011-02-10, 16:09   #1612
Paulunia8713
Zadomowienie

kashmirka

I jeszcze jedna dobra wiadomość. TŻ dowiedział się od brygadzisty, ze ta jego podwyżka była jako wyrównanie bo miał najniższą stawkę na dziale. A w maju dostanie kolejną z całą już firmą

Oprócz tego teściowa dzwoniła i powiedziała, że da jutro dla TŻ 200zł żebyśmy nie musieli aż tak bardzo pasa zaciskać. Dzień samych dobrych wiadomości aż się boję jutra
Stary 2011-02-10, 16:13   #1613
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
kashmirka

I jeszcze jedna dobra wiadomość. TŻ dowiedział się od brygadzisty, ze ta jego podwyżka była jako wyrównanie bo miał najniższą stawkę na dziale. A w maju dostanie kolejną z całą już firmą

Oprócz tego teściowa dzwoniła i powiedziała, że da jutro dla TŻ 200zł żebyśmy nie musieli aż tak bardzo pasa zaciskać. Dzień samych dobrych wiadomości aż się boję jutra

Pauluniu dzisiaj masz naprawdę dzień samych wspaniałych wiadomości,bardzo się cieszę,teraz już może być tylko dobrze.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-02-10, 16:22   #1614
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak

Witanko

Ktoś mnie jeszcze pamięta?;D
Stary 2011-02-10, 16:22   #1615
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Pauluniu dzisiaj masz naprawdę dzień samych wspaniałych wiadomości,bardzo się cieszę,teraz już może być tylko dobrze.
Dziękuje kochana
Oj cieszę się, cieszę i to bardzo
Może wkońcu i w moim związku będzie lepiej bo to co się ostatnio działo ach szkoda gadać
Ale dzisiaj dobry dzień więc nie ma czasu na smutki. Lecę do tego swojego aniołka. Zaraz pewnie jakąs zabawę wymyśli aż się boję
Stary 2011-02-10, 16:36   #1616
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Cytat:
Napisane przez Osiak Pokaż wiadomość
Witanko

Pamiętamy pamiętamy gdzie się podziewałaś?

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Paulunia teraz to już bezgranicznie się cieszę razem z Tobą takie dobre wiadomości teraz to tylko może być lepiej
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 16:40   #1617
wiznatalka
Rozeznanie

Witajcie Nadobne SPD

U mnie wiosny dzień kolejny ciekawe jak długo to potrwa

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Wczoraj graliśmy z TŻ w gre planszową, a własciwie karcianą Zaginione miast. Bardzo przyjemnie się w to gra i co najważniejsze TŻ chce w to grać bo 2 razy wygrał
faceci są jak dzieci

Cytat:

Moje Drogie SPD!
Donoszę ze smutkiem, że nastąpił zamach na nasze kółko wzajemnej adoracji i nasz wątek!
Właśnie rozmawiałam z Aaby przez gg , która poinformowała mnie, że od dzisiaj odcieli im dostęp do netu w pracy! Mogłyśmy porozmawiać tylko dlatego, że Aaby ma gg w telefonie.
Prawdopodobnie tak już zostanie dlatego Aaby będzie do nas tylko zaglądać popołudniami po pracy
Nie mniej jednak nasza Matka Założycielka prosiła żeby Wam przekazać, że pozdrawia nas wszystkie w ten piękny wypłatowy dzień i prosi żebyśmy nie szalały z postami by nie miała popołudniu 100 stron do nadrabiania bo musi się uczyć

Ale świństwo z tym odcięciem netu nie? Jak by mi coś takiego zrobili to nie wiem czy bym się nie zwolniła Net niezbędny do funkcjonowania w firmie tak samo jak toaleta
Dobrze, że fałszywy alarm z tym neciorem , niestety u mnie w pracy wszystko poblokowane, dosłownie parę stron możemy odwiedzać

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
dzień dobry
takie ładne słoneczko u mnie świeci a za oknem -4
Tż dzwonił, że jest chory i po głosie słysze, że katar ma i ledwo co mówi więc teraz pod znakiem za pytania stanął nasz wyjazd
myślę, że pomoże okład z młodej piersi

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Jak wczoraj rozmawiałam z TZ o tych zabawkach i pytałam się czy wybrać garnuszek na klocuszek to się spytał czy nocnik chce kupic

a tak btw to masz bardzo ładny ten nowy kolorek i w ogóle śliczna jesteś
i strój mi się też podoba i też wydaje mi się, że czarna marynarka będzie najbardziej uniwersalna..

Cytat:
Dziewczyny umówiłam się na poniedziałek do dentysty w kwestii moich 8 najpierw zdjęcie panoramiczne RTG 50zł, usunięcie górnej 8 ze znieczuleniem 150zł a dolnej w zalezności od umiejscowienia i koniecznosci zabiegu chirurgicznego od 200-500zł
i to by było na tyle mojego oszczedzania w lutym a z drugiej strony tym bardziej musze sie zmiescic w limicie bo budzet bede miec mocno nadszarpnięty. No ale chce miec to z głowy, szkoda ze tak okrutnie sie boje
droga impreza
nie bój się, załatwisz i będziesz mieć z głowy

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Mnie też czeka usunięcie ósemki górnej bo nie dość że się wyrzyna to już zepsuta[COLOR="Silver"]
ja już mam wszystkie ósemki,nawet nie poczułam jak mi wyrastały za to są koślawe okrutnie i oczywiście psują się, bo ciężko je doczyścic..

Ja kiedyś grzecznie chodziłam co rok do kontroli.. teraz się niestety zapuściłam, a to dlatego, że nie mam tu żadnego sprawdzonego dentysty, a nie chcę ciężkiej kasy płacić, a potem zęby do poprawki..

Cytat:
TŻ dzwonił, że dostał podwyżkę. Oni mają stawkę godzinową ale brygadzista TŻ rozliczał mu godziny i stwierdził że przy tej nowej stawce i ilości 10 godz dziennie będzie o 300zł więcej wypłaty. A TŻ robi po 12godz więc będzie jeszcze więcej Wkońcu wyjdziemy z tego bagna
A ja mam możliwość iść do pracy. Fakt to jest praca w sklepie na dwie zmiany i nie wiem co robić. Kasa się przyda ale co z małą??
super

Cytat:
mój TŻ też nie ma problemów z zębami..
ale u mnie w rodzinie tak ja u Ciebie zęby słabe..

Cytat:

same dobre wiesci
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 17:10   #1618
irenkaaa
Zakorzenienie

wolne ale skreca mnie od rana od @
puki co po zakupach , obiad mam z wczoraj bo w sumie nie jedlismy ( tz przed sama praca mi mowi ... nie bede jadl bo pewnie dadza mi przerwe za godzine to zjem w pracy a ja zjadlam cos innego )
a ja siedze i szperam po necie o mozliwosciach nowego aparatu(Nikon P100) a to jakies filmiki ogladam a to stronki z recenzjami i forum

Paulina a tymczasowo jak sie zameldujesz to nie mozesz na staz isc i sie zarejestrowac w UP?
tak czytam czytam i trzeba wyprobowac te wasze przepisy
moglabym w kuchni siedziec caly dzien

Dodaja ... wyrazy wspolczucia ... takich sasiadow miec

tez jak uslyszalam co sie wyprawia w wieku dzieci mojej siostry to zdebialam ( prawie 15 lat)

cholerna .. ten kot jest boski ... spodnica tez

jakie ty masz wlosy

moj tz prawie caly czas mnie meczyl
zebym go scinala ale ja mam taki stres ze
nie wycieniuje i wszystko na zapalke jest i nie no niemoge lapy mi lataja
niemoge ale ostatnio dal sie przekonac i chodzi do fryzjera juz z 2 razy byl

w sumie niby sie mowi ze w vision drozej ale za takie same okulary zaplacilam okolo 400zl 2 lata temu u malego optyka co to klientow prawie niema i wcisnal mi ze w vision bedzie drozej
niestety sprawdzilam za pozno ile by byly w vision
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 17:37   #1619
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Witanko

i powiem Ci, że dużo do nadrabiania nie masz bo u nas ostatnio marna produkcja

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość

myślę, że pomoże okład z młodej piersi

Ja kiedyś grzecznie chodziłam co rok do kontroli.. teraz się niestety zapuściłam, a to dlatego, że nie mam tu żadnego sprawdzonego dentysty, a nie chcę ciężkiej kasy płacić, a potem zęby do poprawki..
Tż też uważa, że to jedyne lekarstwo
ja nadal chodze grzecznie do dentysty i ząbki mam zdrowe od kilku lat

Ja właśnie wróciłam z zakupów i mam zapsay na dni kilka
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 17:37   #1620
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Witanko

O proszę! Wczoraj Cię wspominałam Oczywiście,że pamiętam, bo mieszkasz rzut beretem ode mnie

Rodzinka poszła z kawki. Winko swojskie było. Mniam Dziś trzeba coś więcej poćwiczyć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości