|
|
#2551 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Chwilunia
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Nie wszyscy faceci kłamią, kręcą, oszukują.
|
|
#2552 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Jesteś ważna, ale nie chce być z Tobą w związku. Jesteś ważną znajomą. Cytat:
Cytat:
![]() Czekam na relację!
|
|
|
#2553 |
|
Raczkowanie
|
Gdyby nie ten pseudopowrót to minęłoby 1,5 miesiąca i wiem, że powoli bym stawała na nogi. Powrót tylko przedłużył moje cierpienie, chociaż niby było coraz lepiej. No ale skoro moje obawy potrafiły go skłonić, że sorry bardzo, ale jednak to nie wyjdzie, nie wróci to co było... No jasne że nie wróci, bo to były cudowne początki jak w każdym związku, który się dopiero zaczyna.
Mam straszny mętlik w głowie, muszę się uporządkować... |
|
|
|
#2554 |
|
Nie depcze krokusów
|
pandzio - wiele uczuć nie potrafi przetrwać próby czasu i kończy się wraz z końcem szalonego zakochania...
|
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2556 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Nie depcze krokusów
|
Różnie u różnych...
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Szkoda, że nie ma na to reguły. |
|
|
|
|
#2559 |
|
Nie depcze krokusów
|
OtTakaJa - szkoda czasu na rozkminy
To, co się dzieje w pierwszym półroczu, spokojnie możemy uznać za efekt działania zakochania lub niedokładną znajomość partnera.
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie wiem czemu, ale czuję, że będzie z tego mojego związku coś więcej. Przynajmniej chciałabym
|
|
|
|
|
#2561 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nasz ogóreczku
|
|
|
#2562 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg mnie jeśli on Cię nie kocha i jest z Tobą z tak cynicznych powodów, to raczej nie ma w sobie za dużo empatii, więc nie drgnie mu powieka, jak będzie miał Cię zranić. Nie ma do Ciebie za grosz szacunku i nawet tego nie ukrywa, wręcz przeciwnie - upewnia się, czy może mieć Cię całkowicie w dupie i nie ponosić żadnych konsekwencji. Pozwalając mu na to, kopiesz dziurę pod sobą :/ Masz rację, gdybyś 1,5m-ca temu to zakończyła, to wychodziłabyś już na prostą, ale pomyśl... za kolejne 1,5 m-ca to będą już 3 i tak coraz dłużej i coraz dłużej a Ty w miejscu... Czekasz aż to on zerwie. A on pewnie nie zerwie definitywnie, dopóki nie znajdzie sobie jakiejś panny, która go do tego zmusi.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
generalnie jestem fanką raczej cięższej muzyki, ale destiny's child i sama liderka mają baaaardzo pouczające teksty i nadają się świetnie do fitnessu A co mi ostatnio najbardziej poprawia humor: http://www.youtube.com/watch?v=zBBDuIpct5o |
|||||
|
|
|
#2563 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
howdoi daj potem znać jak było
!Fubizka weź mi kurna napisz jeszce raz tą regulkę jak będą mi grozić :d bo gdzieś zadziałąm:/ możesz na pw. bo to było z kodeksu karnego a wiem ze jest cos z cywilnego jeszcze i od stycznia sie nawet zmienilo, kara do 5 lat więzienia własnie grozby natarczywe nagabywanie czy cos.a mi się dzisiaj snił ex ex... eh to była chemia w związku to byla miłość od 1 wejrzenia 1 randka i BUM wpadlismy jak sliwki w kompot mamy kontakt przez ten cały rok od rozstania, ale bym, sobie do niego wrociła ahhh fajnyyyyy był chemia na maxa takie motyle w brzuchu zawsze mielismy ze głowa mała
|
|
#2565 |
|
Nie depcze krokusów
|
Aguś - a co z nim się teraz dzieje?
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Żyje sobie, bawił się w jakieś podboje miłosne czytaj zaliczanie.
mamy doooobry kontakt sms telefony gg chyba ze 2 razy się widzielismy ale na gg piszemy prawie co dzien. Smieje sie ze dlaczego teraz się tak super dogadujemy, Będzie w moim miescie mamy sie na flaszkę umówić jak stare ziomki. ciesze się że kontakt się nie urwał. ale było po rozstaniu ostro.. śmiał się"tylko się we mnie znów nie zakochaj" jakos narazie mi to przez głowę nie przweszło. ale mam jakies dziwne mysli ze moze jakiś mały'epizodzik" z nim jeszcze zrobić : O ojjj co ja gadam bym załowała
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś Art. 190 KK:
art. 190 § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego. Myślę, że powinnaś iść z tym do prawnika, a potem na policję i naprawdę ukrócić sprawę. Bo następnym razem możesz mieć poprzebijane opony w aucie albo wybite okna. Czyn ten ścigany jest na wniosek- oznacza to, że składając zawiadomienie na Policji musisz złożyć wyraźny wniosek ścigania sprawcy za czyn z art 190 KK i koniecznie wskazać i podkreślić, że występuje Twoja subiektywna ocena, że groźby te są realne i czujesz się zagrożona (nie ważne czy się czujesz, inaczej umorzą sprawę). Możesz też wystąpić o zakaz zbliżania się. |
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Fubizka dziękuję
poszukam jeszcze to z cywilnego bo mama mi coś mówiła że też jest. Nrazie mam spokój od tamtego czasu hmmm ale idzie weekend to kto wie co im do głowy strzeli żeby znów mnie postraszyć
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem prawniczką, więc nie wiem co tam jest w cywilnym, google mówi coś o oświadczeniach składanych pod wpływem groźby, ale same groźby karalne opisuje kodeks karny na pewno.
Straszenie dziewczyny, bo rozstała się z kolegą, to wg mnie nie powinno podlegać żadnym kodeksom, tylko przymusowemu zesłaniu gdzieś gdzie światło Pańskie nie dochodzi ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Jutro mam ostatnie starcie w tym semestrze na uczelni... Ale jestem w kompletnej dupie... ![]() |
|
|
|
#2570 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie
![]() EDIT: TAK :p zapytał w smsie o której jutro mógłby zadzwonić bo chciałby sie umówić na niedzielę (tak jak gdybalismy jeszcze w poniedziałek )Cytat:
![]() 2 bo Ty na Płn a ja na Płd PL to u mnie cieplej ![]() Cytat:
ale to o niczym nie swiadczy to ja tez się do Was wprosze jak mnie przygarniecie ![]() a ja miałam taki flirt dzis w pracy ze dobry humor mi dopisuje...zyć nie umierać
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-10 o 18:50 |
||
|
|
|
#2571 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2572 |
|
Rozeznanie
|
Poszalałyście tyle stron produkować? Nie mam nawet czasu nadrobić jak na razie, bo mój kompuś coś nie współpracuje ze mną. Musze go do pionu postawić. Przyszłam wam też powiedzieć, że mam pracę
|
#2573 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2574 |
|
Zadomowienie
|
Było trochę dziwnie ...
Dostałam bukiet różowych tulipanów na wejściu. Byłam bardzo zaskoczona, miło mi się zrobiło ![]() Gdy go zobaczyłam w jeansach a nie dużej kurtce, goglach i kasku hmmm ![]() zyskał duuużo w moich oczach. On wie, że jest przystojny ale nie wiem ? próbuje pokazać że nie jest chyba przekonany co do swojej atrakcyjności. I to jest irytujące...Ale nie powiem nie powiem ciacho z niego jest. Do tego lubi sport, piłkę nożną tak jak ja ![]() nie możemy się zgodzić co do drużyny...I głupio mi się robiło jak mnie komplementował... nie wiem czy chce coś tym zyskać... Tak się obżarłam i opiłam masakra ![]() zjadłam kawałek ciasta ... Odprowadziłam go na pociąg, powiedziałam że jak będzie we Wrocławiu to aby napisał . Aaaaa i jak wracałam wysłał mi smsa : dziękuję za bardzo miłe popołudnie mam nadzieję, że jutro je powtórzymy. p.s. uśmiechaj się częściej bo wtedy jesteś jeszcze piękniejszahaha ![]()
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ZAZDROSZCZE
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję!
![]() Cytat:
Nie rozkminiaj tyle, tylko posłuchaj dobrej rady
|
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Mam okres i zdycham
Adorator mnie męczy. Znowu kupiłam ciuch na szmatach, jutro też ide Jutro babski melanż. Doszłam do wniosku, że fajnie być singlem i chyba i tak zostane starą panną. Kocham eksa, ale to straszna szuja. Choć jechał ze swoimi kolegami autem i zobaczył, że ide z koleżankami, zaczął do nas cieszyć, coś tam "pomachał", wgl to zaczał palić (och, no bo jego frendsy popalają) i ucieka z lekcji... Szczerze, mam to (troche) gdzieś! Wgl to siemka. Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-10 o 19:23 |
|
|
|
#2578 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Haha, nie, ja byłam uczona w praktyce, na przykładach
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Ja tam nic dziwnego w tym co napisałaś nie widzę...
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Niech mi któraś porządnie ustawi do pionu. Powyciągałam skądś moje stare fotki z eksem. Znowu wszystko wróciło, pamiętam jego dotyk, jak mnie przytulałm brał na kolana, jego dłonie
![]() A teraz co? Z moich marzeń nici wyszły. 10 lat poszło się gonić Stara jestem, kto mnie zechce? Ja chyba nie zasługuję na takiego faceta jak M. KTo by chciał dziewczynę z taką huśtawką emocjonalną? I sama nie wiem, czy mi brakuje eksa, czy po prostu, żeby mnie ktoś przylulił, powiedział, że będzie dobrze, że ja też jestem fajna i mnie też da się kochać ![]() Dobre pytanie ![]() Cytat:
dolce umówiłaś się?
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#2580 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Sorry Mała
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

. Nie wiem czemu, ale czuję, że będzie z tego mojego związku coś więcej. Przynajmniej chciałabym

a wiem ze jest cos z cywilnego jeszcze i od stycznia sie nawet zmienilo, kara do 5 lat więzienia
poszukam jeszcze to z cywilnego bo mama mi coś mówiła że też jest. Nrazie mam spokój od tamtego czasu