Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-10, 17:49   #1621
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Pamiętamy pamiętamy gdzie się podziewałaś?
Jest takie powiedzenie że nieszczęścia chodzą parami. No i ja się z nim całkowicie zgadzam. Spaliło mi się gniazdo zasilania w komputerze, nie uwzględniono mi gwarancji w serwisie, straciłam też z komputera cały materiał badawczy do mojej pracy licencjackiej więc ogólnie katastrofa

Na szczęście teraz wszystko już śmiga włącznie ze mną która to próbuje zdążyć z napisaniem kawałków swojej pracy an nowo
Stary 2011-02-10, 18:10   #1622
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Osiak Pokaż wiadomość
Jest takie powiedzenie że nieszczęścia chodzą parami. No i ja się z nim całkowicie zgadzam. Spaliło mi się gniazdo zasilania w komputerze, nie uwzględniono mi gwarancji w serwisie, straciłam też z komputera cały materiał badawczy do mojej pracy licencjackiej więc ogólnie katastrofa

Na szczęście teraz wszystko już śmiga włącznie ze mną która to próbuje zdążyć z napisaniem kawałków swojej pracy an nowo
Koszmar jakis!

Ja zmykam do ćwiczeń, chyba strzele sobie dziś peeling kawowy, bo ciągle go odkładam, bo łazienki nie chce mi sie sprzątać. Ale dziś się szarpnę Może tż jakiś masażyk wymodzi

Miłego wieczorku
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 18:19   #1623
Haniula
Zakorzenienie

Osiak witamy znowu w naszych progach

Mi dziś dzien przebimbał, rano wyszlam na zakupy, bo mama jutro ma urodziny a ja w polu tata zadzwonił ze chetnie sie dołoży i abym wybrała coś od nas wspolnie bo on nie ma pomysłu i wszystko na mojej głowie
ALe stanelam na wysokości zadania . Kupiłam srebrną bransoletke z cyrkoniami, i kolczyki. Bedzie pasować jej do wisiorka i pierscionka jaki ostatnio sobie kupiła I piżamke. Przyda jej sie jak teraz do szpitala pojdzie, no i mowiła ze chce taka z krotkim rekawem ale odpinane guziczki jakby trzeba bylo opatrunki zmieniac

teraz skonczylam robić łazanki
A jutro w ogole bede miała dzien w kuchni bo mama na sobote bedzie miała gości, wiec zdeklarowałam się ze pomoge w pichceniu i zrobie chinszczyzne z przepisu kash klopsiki w occie i coś tam jeszcze ale sie okaze

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

aaa no i zapomniałam dodać, ze jak 2 razy wyszłam z domu to po powrocie zastałam zdemolowany dom Tifuch dopadł papier toaletowy i 4 rolki poszlyyyy w zoladek. Do tego moja klamra do włosów połamana w drobny mak, pilot od telewizora zniszczony, plus jednej baterii nie znalazłam do tej pory i podkładki bambusowe na stół rozszarpane, pilniczek do paznokci. ehhh same straty
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 18:19   #1624
irenkaaa
Zakorzenienie

matko jak dawno lazanek nie jadlam... mniam
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 18:36   #1625
marta1986222
Zakorzenienie

Haniula no to Tifi poszalał jak Pani w domu nie było

Ambitne plany w gotowaniu widzę.

Ja się przyznam bez bicia że dzisiaj nic nie zrobilam

Cały dzień obijanie.

Ale kończy się laba więc musiałam skorzystać.

Jutro mężyk ma urodziny a ja przez chorobe nie mam dla niego prezentu bo nie wychodzę z domu.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 19:04   #1626
Kelpie
Zakorzenienie

Dołączam się do tych co miały dzisiaj dobry dzień
Byłam z mamą na zakupach
Kupiłyśmy trochę spożywczych rzeczy do domu...Ale zafundowała mi dwa staniki i WAXa do włosów

W ogóle ze stanikami to ja jakąś masakre mam...Zawsze kupuję inny rozmiar ;/ A co najlepsze pani, która w sklepie mi doradzała była brafiterką. A ja się dopiero zorientowałam przy kasie jak płaciłyśmy bo wisiał duży plakat o dobieraniu staników. Gdybym wcześniej zauważyła to bym skorzystała z pomocy i może wreszcie miałabym dobrze dobrany stanik

A w aptece mieli pełno rzeczy z WAXa. Poza sporą ilością masek były jeszcze dwufazowe odżywki. Wzięłam i maskę i tę odżywkę. Wcześniej byłam w rossmannie i nie skusiłam się na żadną odżywkę bo stwierdziłam, że to nic nie warte. Mam nadzieję, że ta odżywka dwufazowa będzie dobra.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 19:13   #1627
wiznatalka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Osiak Pokaż wiadomość

ajajaj.. współczuje utraty pracy

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Dołączam się do tych co miały dzisiaj dobry dzień
Byłam z mamą na zakupach
Kupiłyśmy trochę spożywczych rzeczy do domu...Ale zafundowała mi dwa staniki i WAXa do włosów
fajnie
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 19:21   #1628
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
Paulina a tymczasowo jak sie zameldujesz to nie mozesz na staz isc i sie zarejestrowac w UP?
Problem w tym, że nikt mnie tutaj tymczasowo nie zamelduje więc jedyną możliwością jest zarejestrowanie się 70km stąd
Narazie muszę byc z małą bo nie mamy jej z kim zostawić a potem Julia do przedszkola a ja idę do pracy

TŻ kąpie malutką a ja odpoczywam. Juluś tak nas wymęczyła, że padam na pyszczek

Haniula szalonego masz psiaka. U mnie taki bałagan to tylko Julia robi
Stary 2011-02-10, 19:28   #1629
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Ja dziś poodkurzałam całe mieszkanko wymyłam podłogi i na obiadek zrobiłam potrawkę chińska. Więc dzień wykorzystany, choć cały czas mnie głowa boli przez okres a tabletki nic nie dają
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 20:56   #1630
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
A ja oglądam kolory włosów i farby w necie - i nie mogę przestać! Pooooooooocy!

Ja chciałam zaszaleć z brązem, ale już jakiś czas temu spróbowałam ciemniejszego kolorku i niestety nie było mi do twarzy.

Jakoś ten blond na stałe się do mnie przyssał

Z resztą same możecie ocenić na zdjęciach, może mi coś doradzicie
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 21:33   #1631
irenkaaa
Zakorzenienie

Paulina a tam gdzie mieszkasz ten wlasciciel was nie zamelduje? bo chyba wynajmujecie prawda? albo moze macie jakas rodzine w tym samym miescie . wiem o czym mowisz bo sama jakbym mieszkala w Polsce bym miala ten problem ale na szczescie nie mieszkam
kurcze musi byc jakies wyjscie bez sensu zebys jezdzila 70km glupia sprawa
na szczescie maja zmienic cos z meldunkiem
Stary 2011-02-10, 21:39   #1632
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Paulina a tam gdzie mieszkasz ten wlasciciel was nie zamelduje? bo chyba wynajmujecie prawda? albo moze macie jakas rodzine w tym samym miescie . wiem o czym mowisz bo sama jakbym mieszkala w Polsce bym miala ten problem ale na szczescie nie mieszkam
kurcze musi byc jakies wyjscie bez sensu zebys jezdzila 70km glupia sprawa
na szczescie maja zmienic cos z meldunkiem
Ja nie znam ludzi którzy wynajmując mieszkania są zameldowani a znam i to bardzo bardzo dużo. Niestety właściciele nie chcą meldować i mają do tego prawo.
Rodziny w tym mieście nie mamy więc jeśli będzie taka potrzeba to będę jeżdzić ale nie będzie to konieczne bo mam tutaj już ustawioną pracę

TŻ leży sobie z małą a ja musiałam wyjść i ochłonąć. TŻ ostatnio doprowadza mnie do gorączki i mam dosyć...

Edytowane przez Paulunia8713
Czas edycji: 2011-02-10 o 21:40
Paulunia8713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 21:55   #1633
irenkaaa
Zakorzenienie

zaraz zaraz osoba ktora wynajmuje wam mieszkanie niema obowiazku was zameldowac tymczasowo? tylko z tego co wiem to wielu wlascicieli mieszkan nie chce tego robic .niestety . no nic dobrze ze masz prace ustawiona tylko szkoda ze tak z dzieckiem na bilans itd tak daleko trzeba jezdzic
Stary 2011-02-10, 22:12   #1634
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

z tego co się dowiadywałam niedawno to podobno nie prawdą jest iż to wynajmujacy musi meldować, tylko Wy sami jako lokatorzy macie się o to postarać .... tak mi bynajmniej pani tłumaczyła jak meldowalam się rok temu z właścicielem ...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 22:22   #1635
Paulunia8713
Zadomowienie

Oni nie muszą meldować i tego zazwyczaj nie robią. Wiesz przychodnie już zmieniłam tylko musze zabrać stamtąd kartę szczepień i mała bilans będzie miała tutaj.
Stary 2011-02-10, 22:32   #1636
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Oni nie meldują dlatego, bo jak zameldują to później muszą podatek zapłacić I meldując kogoś przykładowo na nie własnościowym ( nie wykupionym mieszkaniu) musza mieć zgodę spółdzielni ( zależy od uchwały danej spółdzielni). Wynajmując mieszkanie bez tymczasowego zameldowania mają niejawne dochody których nie wykazują w pitach
Ale trzeba by się dowiedzieć jak to jest z pobytem tymczasowym, bo meldunek zniknie ale to chyba w 2012 roku, nie wiem jak to się z tymi meldunkami skończyło.

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

A największy problem jest w tym że jak zameldują to wtedy mają problem z pozbyciem się lokatorów z mieszkania np. po zakończonym terminie trwania umowy wynajmu. I póki jest zameldowany to może tam siedzieć. A tymczasowy meldunek jest ważny do 7 lat, tylko nie wiem jak to jest przy składaniu wniosku meldunkowego czy określa się czas czy pisze że tymczasowy i wówczas jest do 7 lat nawet.
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 22:39   #1637
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Oni nie meldują dlatego, bo jak zameldują to później muszą podatek zapłacić I meldując kogoś przykładowo na nie własnościowym ( nie wykupionym mieszkaniu) musza mieć zgodę spółdzielni ( zależy od uchwały danej spółdzielni). Wynajmując mieszkanie bez tymczasowego zameldowania mają niejawne dochody których nie wykazują w pitach
Ale trzeba by się dowiedzieć jak to jest z pobytem tymczasowym, bo meldunek zniknie ale to chyba w 2012 roku, nie wiem jak to się z tymi meldunkami skończyło.

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

A największy problem jest w tym że jak zameldują to wtedy mają problem z pozbyciem się lokatorów z mieszkania np. po zakończonym terminie trwania umowy wynajmu. I póki jest zameldowany to może tam siedzieć. A tymczasowy meldunek jest ważny do 7 lat, tylko nie wiem jak to jest przy składaniu wniosku meldunkowego czy określa się czas czy pisze że tymczasowy i wówczas jest do 7 lat nawet.
nie no możesz na dowolny okres...jak nas własciciel meldował, to mojego tż na miesiąc bo nie miał ksiażeczki wojskowej, a mnie na 3 miesiące ...

iskierka zgasła...
Stary 2011-02-10, 23:05   #1638
irenkaaa
Zakorzenienie

dokladnie z tymi podatkami to racja bo wynajma za przypuscmy 1000 i kasa do kieszeni
niewiem ile teraz kosztuje wynajem ja kiedys w warszawie placilam 800- 1200 + oplaty i to bylo jakies 8 lat temu wiec pewnie sie pozmienialo
w kazdym razie dobrze jakby nasz kochany rzad zmienil ta ustawe nad ktora tyle slecza bo juz od jakis 3 lat slysze ze maja byc zmiany w meldunkach a tu jeszcze chyba nic
Stary 2011-02-10, 23:10   #1639
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Ja nie znam ludzi którzy wynajmując mieszkania są zameldowani a znam i to bardzo bardzo dużo. Niestety właściciele nie chcą meldować i mają do tego prawo.
Rodziny w tym mieście nie mamy więc jeśli będzie taka potrzeba to będę jeżdzić ale nie będzie to konieczne bo mam tutaj już ustawioną pracę

TŻ leży sobie z małą a ja musiałam wyjść i ochłonąć. TŻ ostatnio doprowadza mnie do gorączki i mam dosyć...
Cytat:
zaraz zaraz osoba ktora wynajmuje wam mieszkanie niema obowiazku was zameldowac tymczasowo? tylko z tego co wiem to wielu wlascicieli mieszkan nie chce tego robic .niestety . no nic dobrze ze masz prace ustawiona tylko szkoda ze tak z dzieckiem na bilans itd tak daleko trzeba jezdzic

Otóż to. Tak jak napisała Oliwka- zameldować właściciel nie to, że nie musi tylko nie chce i już. Dzięki temu cała kasa jego, ma nielegalny dochód i nie musi odprowadzać podatków. A najemca nawet w spółdzielni z tego co wiem to nic bez meldunku nie załatwi i tym bardziej się nie zamelduje bo do tego jest potrzebny właściciel mieszkania.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 23:17   #1640
irenkaaa
Zakorzenienie

juz tam kij z tym meldunkiem ale zeby mozna bylo jakos sie zarejestrowac w UP , u lekarza , i znalesc normalnie prace . co zrobic... w tym kraju chyba za szybko pewnych zmian sie czlowiek nie doczeka
Stary 2011-02-10, 23:29   #1641
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
juz tam kij z tym meldunkiem ale zeby mozna bylo jakos sie zarejestrowac w UP , u lekarza , i znalesc normalnie prace . co zrobic... w tym kraju chyba za szybko pewnych zmian sie czlowiek nie doczeka
do lekarza meldunku nie potrzeba ;;p

iskierka zgasła...
Stary 2011-02-11, 00:05   #1642
irenkaaa
Zakorzenienie

ja tam niewiem juz dawno w Polsce nie bylam u lekarza no i nie mieszkam w PL .jeszcze tego by brakowalo zeby byl meldunek do lekarza . tylko tak wywnioskowalam po wpisie Pauliny ze z mala na bilans musi jechacdo innego miasta ale mi sie to dziwne wydawalo . ok lece spac ledwo zyje przez ten @

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-02-11 o 00:07
Stary 2011-02-11, 00:42   #1643
tylkokasia
Moderator

Witam dziewczyny
Podczytuję Was bo fajne z Was babeczki.
I akurat mogę się wypowiedzieć w temacie zameldowania. Temat dla mnie bliski bo sama wynajmuję mieszkanie (jestem właścicielką).
Więc właściciel nie ma obowiązku zameldowania ale każdy kto wynajmuje i ma na to jakiś papier (umowę i to nieważne na jaki czas) może sam się zameldować pokazując tą umowę (jeśli umowa jest na określony czas to meldunek będzie czasowy). Właściciel nie musi dawać zgody na meldunek. To poza ułatwieniem dla wynajmujących nic nie daje. Nie daje większych praw do mieszkania (czego właściciele się boją najczęściej).
Więc Paulina jeśli masz umowę na papierze to śmiało możesz sama się zameldować. I właściciel mieszkania nie ma nic do tego.

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 01:21   #1644
irenkaaa
Zakorzenienie

wydaje mi sie tylko ze czesto bwlasciciele takiej umowy nie daja w 2 egzemplarzach tzn . dla osoby wynajmujacej tez ... niestety ale jak omijaja podatek to nie chca tego robic
Stary 2011-02-11, 06:35   #1645
201604250957
Konto usunięte

Dzień dobry

pierwsza przespana noc od trzech dni- nawet nie wiecie jak mi dobrze ale do dentysty idę tak czy siak nie będę czekac na kolejną falę bólu

byliśmy wczoraj na tym "Jak zostać królem" i bardzo bardzo nam się podobało wszystkim gorąco polecamy i trzymamy kciuki za Colina, że dostanie Oscara bo mu się należy jedyny minus taki że zainteresowanie filmem jest duże i nawet wczoraj gdzie zazwyczaj nie ma tłumów w kinie była pełna sala i mieliśmy miejsca w 3 rzędzie ale oglądało sie i tak dobrze

witam PIĄTEK!!! Piątek, piątek weekendu począteeeeeek!
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 06:59   #1646
nurek119
Zakorzenienie

dzień dobry wszystkim SPD
na mnie dziś czeka sterta prasowania i troche nauki
Tż czuje się lepiej więc nasza wycieczka chyba dojdze do skutku
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 07:08   #1647
kraven
Zakorzenienie

Dzień doberek. Dzisiaj ostatni dzień w pracy i weekend

Jedziemy jutro z TŻ i znajomymi do takiego ośrodka w którym organizują weekend zakochanych. Cały program pobytu jesy ustalony. Będa masaże, wycieczka i wieczorna impreza Już się nie moge doczekać.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 07:30   #1648
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość

Jedziemy jutro z TŻ i znajomymi do takiego ośrodka w którym organizują weekend zakochanych. Cały program pobytu jesy ustalony. Będa masaże, wycieczka i wieczorna impreza Już się nie moge doczekać.
Zazdroszcze. Baw się dobrze i wypocznij za wszystkie czasy

Cytat:
ja tam niewiem juz dawno w Polsce nie bylam u lekarza no i nie mieszkam w PL .jeszcze tego by brakowalo zeby byl meldunek do lekarza . tylko tak wywnioskowalam po wpisie Pauliny ze z mala na bilans musi jechacdo innego miasta ale mi sie to dziwne wydawalo . ok lece spac ledwo zyje przez ten @
Chciałam z nią jechać tam na bilans ze względu na to, że ma tam jeszcze kartę szczepień i siostry środowiskowe chciały posiew zrobić a to dla mnie ważne bo mała mi pobrać nie da
W środę TŻ zapisał ją tutaj. Trzeba donieść książeczkę ubezpieczeniową i kartę szczepień i wyznaczą datę bilansu dwulatka

Co do wynajmu to bez zgody właściciela meldować się nie będę

A ja dzisiaj wstałam o 8 z myślą, że już kłaść się nie będę bo potem siedzę jak głupia do 2-3 i spać nie mogę. Więc siedzę przed kompem i czekam na te moje "tup""tup""tup" i zaspane oczka mojego aniołka, które znając życie zaraz w drzwiach zobacze
Ale ciii już 10min i jeszcze nie wstała

Zła jestem bo TŻ wczoraj zaniósł pit do us i babka, że jest żle ale, że już była 14.50 a przyjmują do 15 to TŻ się nie dopytywał co i jak.
Dał po pracy ten pit dla kumpla. Jego siostra pracuje w biurze rachunkowym i miała go sprawdzić. Dzisiaj TŻ dzwoni i mówi, że jest wszystko dobrze. Nie wiem o co tej kobiecie chodzi. Chyba ta godzina ją tak wkurzyła No ale we wtorki robią do 18 więc wtedy złoży. Mam nadzieję, że teraz będzie wszystko dobrze

SPD co dzisiaj na obiad serwujecie????
Stary 2011-02-11, 07:36   #1649
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martita88 Pokaż wiadomość
Ja chciałam zaszaleć z brązem, ale już jakiś czas temu spróbowałam ciemniejszego kolorku i niestety nie było mi do twarzy.

Jakoś ten blond na stałe się do mnie przyssał

Z resztą same możecie ocenić na zdjęciach, może mi coś doradzicie
To u mnie jest zupełnie na odwrót.
Naturalne włosy mam blond - od kilku lat noszę ciemne (różne odcienie), ale jak to zwykle na wiosnę, mam fazę na jaśniejsze. Aktualnie marzy mi się miodowy blond.

Ja bym Ciebie widziała w jakimś średnim, ciepłym brązie - ale nie za ciemnym.

Cytat:

Rozmawialiście ostatnio? Nic to nie dało?
Myślałam, że jest lepiej, że doszliście do jakiegoś porozumienia.

Co do meldunku, to macie rację - właściciele tego nie chcą robić, żeby nie było "podkładki" to płacenia podatku.
Ja bym o to mocno walczyła.
I Sikoreczka ma rację, że tymczasowo można meldować na dowolny okres - ja swojego TŻ np. na rok meldowałam (niedługo będę musiała to powtórzyć).

Dzień dobry

Jaka paskudna pogoda u mnie! Tak już pięknie było.
Co prawda ciepło jest - na plusie, ale praktycznie ciemno i dosłownie LEJE deszcz. Dotarłam do pracy zmoknięta jak kura.

Zakupy już dzisiaj poczyniłam w biedronce i na targu - mięsko, warzywka tak, że weekend z głowy.

Jakie to cudowne uczucie, mieć wizję jutrzejszego leniwego, cudownego, sobotniego poranka.
Dawnooo nie miałam wolnego weekendu, bez szkoły, bez choroby - planuję więc go maksymalnie wykorzystać.
Zaczynam już dzisiaj - wybywam z kumplem na drinka, jutro też szykujemy wyjście, po za tym muszę kupić prezent na chrzciny, planuję tez wizytę w lumpku (taak, daaaaaaaaaawno sobie nic nie kupowałam - muszę coś! MUSZĘ ), kawę z przyjaciółką i słodkie lenistwo.

A tymczasem, do pracy rodacy.

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość

Oooo ja super! Zazdroszczę takie przyjemności.

Cytat:

Zła jestem bo TŻ wczoraj zaniósł pit do us i babka, że jest żle ale, że już była 14.50 a przyjmują do 15 to TŻ się nie dopytywał co i jak.
Dał po pracy ten pit dla kumpla. Jego siostra pracuje w biurze rachunkowym i miała go sprawdzić. Dzisiaj TŻ dzwoni i mówi, że jest wszystko dobrze. Nie wiem o co tej kobiecie chodzi. Chyba ta godzina ją tak wkurzyła No ale we wtorki robią do 18 więc wtedy złoży. Mam nadzieję, że teraz będzie wszystko dobrze

SPD co dzisiaj na obiad serwujecie????
Kobicina pewnie już o wyjściu do domu myślała, a nie tam będzie PITy przyjmować.

Ja dzisiaj robię tagliatelle z kurakiem i sosem pomidorowym własnej twórczości.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-02-11 o 07:38
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 07:53   #1650
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Rozmawialiście ostatnio? Nic to nie dało?
Myślałam, że jest lepiej, że doszliście do jakiegoś porozumienia.
Jest już dobrze o wiele lepiej niż było ale wczoraj powiedział coś co mnie bardzo zabolało. Ale to nie tutaj
Potem się pogodziliśmy ale żal został i pewnie zostanie jakiś czas.

U mnie wczoraj tak pięknie słoneczko świeciło a dzisiaj ciemno za oknem. Jeszcze nie pada ale pewnie będzie. Chciałam się z małą do biedronki wybrać ale chyba poczekamy na TŻ

Doczekałam się wkońcu"tup tup". Weszła i mówi "mama śiśisz julka jeśt" (słyszysz)

Sos właśnej twórczości. Zdradz nam przepis

Edytowane przez Paulunia8713
Czas edycji: 2011-02-11 o 07:54
Paulunia8713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości