|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
to styczniowe dziecko rzeczywiscie sliczne, ale nigdy nie zapomne dziewczynki listopadowo-grudniowej 2009... miala wlosy jak "stara", co jakis czas widzialam jej zdjecia i jak miala pol roku, to na glowie miala fryzure jak niemal dorosla osoba - niesamowite zupelnie.
|
|
|
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
dziewczynka styczniowo-lutowa, ktoś prosił o link
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=576
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cuuudenko
|
|
#754 |
|
Wtajemniczenie
|
Druknęłam sobie przepis na ciasto czekoladowo-bananowe, podawałyście linka. Zrobię na Balentynki
|
#755 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
uwielbiam polaczenia rozu i szarosci, wiecie ze przed usg kupilam fotelik dla synka (9-18kg) w takim polaczeniu bo stwierdzilam ze potem moja corcia sie do niego przesiadzie-ktora okazala sie chlopcem...... ![]() Cytat:
kasiu to pisz koniecznie, trzymam kciukasy. pytalam no bo ja tez robilam wczesniej bete x2.... Cytat:
![]() eve, szczesciaro, bedzie lasencja! mowie ci! trzymam kciukasy Cytat:
piekny ten fotelik, ale twoja bostonka jest poprostu boska, jak sie wabi? czytalam ze sa 3kat wagowe tych pieskow, to jest ten maly do 6kg? mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko zebym sobie zapisala ta fotke i wyslala mojemu tz? wolalabym mala psinke zamiast kota, chomika czy krolika
|
|||||||
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
moria... zaje********* srodkowe zdjecie !!!!! a fotelik cudo !
czy ja mam zwidy, czy przed chwilą ten sam fotelik oglądałam u Dziewczonki ?? Sliczne to zestawienie szary-róz
|
#757 |
|
Wtajemniczenie
|
Moria tak kombinowałam jak ten daszek zaczepic, ale widzę, ze ty zaczepiłaś tak samo
|
|
#758 |
|
Wtajemniczenie
|
moria piękny fotelik a piesek wymiata -jaki słodziak
![]() co do mojego brzuszka to cóż rosnę może powoli ale jednak jeszcze 2 tygodnie temu chodziłam w moich spodniach a teraz no na siłę bym się zmieściła alepo co męczyć siebie i dziecko ![]() ja dziś na obiadek ziemniaczki z maślanką i jajko sadzone do tego mmmm to obiad z mojego dzieciństwa ![]() aha teraz się nie mogę zmierzyć bo mam dużo pracy a miarka na parterze została ale jak znajdę chwilę to wpiszę swoje wymiary
główny cel: powrót do dawnej sylwetki Edytowane przez vanes Czas edycji: 2011-02-11 o 14:08 |
|
|
|
#759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To teraz jeszcze wez miarke i zmierz prosze wysokosc lozeczka. Interesuje mnie wysokosc scianek z misiami w najwyzszym punkcie tj. na srodku. Z gory dziekuje. (powiedzialam TZ, ze jest tu jedna dziewczyna co ma to samo lozeczko i te sama komode, a on mowi "No jaki madry ten wizaz, wszystkiego sie mozna dowiedziec". Sam juz nawet podsuwa jakies tematy i mowi "Zapytaj na wizazu") Cytat:
Boze jakis debil probowal mi sie wlamac do samochodu, mam do wymiany zamki i alarm, wole nie myslec ile to bedzie kosztowalo... Jak mialam samochod za 2tysiace to przynajmniej nie bylo tego problemu, bo nikogo nie interesowal, a teraz... No coz w sumie sie nawet nie zdenerwowalam, bo to w koncu TYLKO samochod, ale jakos mi tak smutno i oczywiscie wydatek na nowe zamki to cos, co jest mi bardzo potrzebne w tej chwili. Wrrrrr!!!! ![]() |
||
|
|
|
#760 |
|
Zadomowienie
|
Matallewar dzięki za info, zaraz wyśle tż po migdały
Dziewczonka, moria - świetny jest ten fotelik, no i ma taki dziewczęcy kolor ![]() Kwiatecek no ja właśnie cierpię na to samo tyle że mi zdarzają się się przerwy nawet 4 dniowe , i juz dwa razy dopadł mnie ból brzucha ohydny właśnie z powodu zapchanych jelit
|
#761 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() antropia - współczuję przeżyć z teściową gangreną, może jej córeczka zacznie ją odwiedzać i na fajkę do kibla wozić ![]() Moja psina też zaczęła wylinkę ale i tak nie narzekam bo ona tylko dwa razy w roku ma taki okres intensywnego linienia a poza tym prawie w ogóle nie gubi sierści. Więc gdy zaczyna się ten okres, to zawsze przeprowadzam taki zabieg: wyczesuję ją długo i porządnie, z włosem i pod włos -> kąpiel - szoruję również ją we wszystkie strony - następnego dnia ponowne czesanie + smarowanie olejkiem norkowym, bo inaczej się łupieży. Włosów przy tym leci tyle co nie miara ale po takim zabiegu większość martwego włosa zostaje usunięta i jest o niebo lepiej, odkurzam wtedy co 2-3 dzień No właśnie dzwoniłam do TŻ'ta i mówiłam, że nasza sunia już ośliniła fotelik i że miał rację co do białej gondoli Absolutnie nie na nasze warunki
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mysle, ze nawet jak juz sie urodzi i okaze sie kobitka, to i tak nie uwierze
Nie wiem, tak sobie w ten glupi leb wbilam, ze zrobienie dziewczynki jest tak skomplikowane, ze az niemozliwe
|
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak samo jak moim zdaniem ukręcenie facecika niemozliwe hihihi
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie wiem, ze w duzej mierze to przypadek i loteria, ale i tak swoje mysle ![]() |
|
|
|
|
#765 |
|
Wtajemniczenie
|
moria no córeczka mieszka na drugim końcu Polski niestety....ale ile bym dała by mieszkała tu z nami...chociaż ona do pewnego stopnia tez sobie zdaje sprawę jaka jest jej matka...potrafi przez telefon ją ochrzaniać i się nie szczypie przy tym...no ale na co dzień my musimy ja znosić...
a psinka moja już po kapaniu...codziennie jest czesana itd. tylko nie wiedziałam nic o tym olejku norkowym co piszesz...gdzie mozna go kupić??
|
#766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ja sie zgodze! bo jest bardzo trudne! juz drugi raz probowalismy ![]() ale.... co poniektorym sie udaje ![]() eve, ja tez bym miala problem uwiezyc, ale jestem pewna ze u ciebie mala rozowa girl! ba, ja sie zarzeklam ze jak corki nie mam, to dla rownowagi plciowej w domu, jak bedzei jakis zwierz(chociazby rybka) to bedzie na pewno dziewczynka! zeby pisiorki mnie nie zdominowaly
Edytowane przez agnieszka_pe25 Czas edycji: 2011-02-11 o 14:14 |
|
|
|
|
#767 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Widzę, że pieryliard pokus kulinarnych trwa w nalepsze Gulasz, kuluski, ciasto bananowe.. na samą myśl zaraz monitor pożrę Cytat:
Kasiu86 fajne zakupki i moim zdanie bardzo dobrze, że niektóre niebieskie! sterotypy z podziałem kolorów są do bani!! - chociaż nadal twierdzę, że mojego synalka w róż nie wystroję ![]() Cytat:
![]() Ciekawe czy dzidzia potrafiła usnąć, przy dzwiękach owieczki, karuzeli i innych sprzętów.. i pewnie jeszcze ciągle zaglądającej do pokoju mamy!Wszytskei akcesoria okej, ale niekoniecznie razem ![]() Dziewczonka, Moria foteliki super! Ja dopiero do wczoraj zagłębiam się w lekturę poświęconej fotelikom.. Cytat:
Eve a masz link, albo fotki tej dziewczynki? właśnie tej ze "starymi włosami"? Zaintrygowało mnie to
|
|||
|
|
|
#768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
To byl watek mam listopadowo-grudniowych 2009 (odchowalnia), wiec jak Ci sie chce to grzeb ![]() Jak wpadne na nia to dam znac.
Edytowane przez Eve1603 Czas edycji: 2011-02-11 o 14:19 |
||
|
|
|
#769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro pieke na niedziele i zostanie na walenciawki do tego robie muffinki z jagodami ![]() Cytat:
to się nazywa poswiecenie! a wiec pracuje na parterze czyt. w piwnicy i zapie.przalam na 2 pietro by ci zmierzyc lozeczko ![]() ale przy okazji wstawilam pranko :P a wiec lozeczko od ziemi do tego kremowego boku w najwyzszym punkcie ma 95 cm ![]() nalezy mi sie ciacho
|
||
|
|
|
#770 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co oglądałam małe miss to jest tragedia żeby takie dzieci na solarium chodziły i stosowały dietę...:/
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Lolka
kurcze, teraz zajarzylam, ze chyba nic z tego bo przeciez po tej awarii serwera wszystkie zdjecia zniknely.... |
|
|
|
#772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. jak czegoś nie wiemy, to zaraz jest "To spytaj dziewczyn na wizażu" ![]() Cytat:
Ja przed ciążą jeszcze miałam problemy z zaparciami i żadne leki nie pomagały Trochę ten miód, ale miałam odruch wymiotny pijąc go...A teraz migdały to moje wybawienie
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#774 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Kochane!
Troszkę Was nadrobiłam. Moria i Dziewczonka-te foteliki są faktycznie piekne! ![]() I ten przepis na ciasto bananowe... mniam! na pewno kiedys go wykorzystam a na Walentynki upiekę kopiec kreta,bo Tż uwielbia
|
|
|
|
#775 |
|
Wtajemniczenie
|
Płeć dziecka to faktycznie loteria, ale myślę, ze geny mają też tutaj duży udział. U mnie w rodzinie same dziewczyny, u kasi też i proszę - mamy córki. My z mężem próbowaliśmy "popełnić" chłopca, ale genetyka tu chyba wzięła górę. Był trochę zawiedziony, bo właśnie z myślą o synku zachodziłam w ciążę, ale teraz powiedział, że jeszcze raz trzeba spróbować... On sobie będzie próbował, a co ja z trzema córkami zrobię?
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miała taakie włosy że chyba ja tylu nie mam na głowie czarne i to zdjęcie jak już miała kilka miesięcy i fryzura jak normalnie w peruce niesamowite to było ciekawe jakie teraz ma włoski ![]() pędzicie tak że nie nadążam ...
|
|
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rewelka jest |
|
|
|
|
#778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tam uwazam ze niezle sie trzeba natrudzic nad dziewczynka ![]() ![]() amarcia ale sie nasmialam, a skad ja 2 synowe jakies ekstra wezme??? ![]() co prawda niby jedna juz mam, bo moria mi iguske szykowala dla starszego synka ![]() |
|
|
|
|
#779 |
|
Wtajemniczenie
|
agnieszka to moją mlodszą wydamy za twojego młodszego i bedziemy pięęęękną wizażową rodzinką
|
#780 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Mi się też ta łóżeczka bardzo, baaardzo podoba i gdyby nie to, że nie można jej stosować jednocześnie z monitorem, to chętnie bym ją kupiła
Cytat:
Nasza sunia jest w wadze pośredniej 7,9kg No a reszta na PW ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/trixie-olejek-nork...427017509.html
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

cuuudenko

Reszta wylądowała w pudle
i gratulację i się nimi pysznie :P
Czekamy na Ciebie fasolko

, i juz dwa razy dopadł mnie ból brzucha ohydny właśnie z powodu zapchanych jelit

Absolutnie nie na nasze warunki

Trochę ten miód, ale miałam odruch wymiotny pijąc go...