|
|
#2971 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Z kolegą było dość poważnie, pijani wylądowaliśmy u niego w łóżku, z tym że do niczego nie doszło, bo oprzytomniałam. Faktem jest, że nawet takie "nic" to tak naprawdę bardzo wiele.siaaaa, jasne, że mi nie ufał. Z drugiej strony nie sposób mu się dziwić tak do końca. Mam koleżankę, która twierdzi, że moją największą głupotą w tym związku było to, że mówiłam mu o wszystkim. Zaczynam zastanawiać się, czy przez przypadek to ona nie ma racji. Ja zawsze byłam zwolenniczką absolutnej szczerości, a jak spojrzę wstecz i dociera do mnie, ile mogłam sobie zaoszczędzić kłopotów czasami zamykając gębę, to... aż strach :/. No i sam nawet powiedział dokładnie to, co Ty napisałaś. Że on mógłby spróbować się dla mnie zmienić, ale na pewno i tak mu się nie uda, więc po co. howdoi, tak, z Wrocławia .
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2011-02-12 o 01:33 |
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2974 |
|
Zadomowienie
|
Connff bardzo fajna wiadomość
![]() słuchałam smutów, przerzuciłam się na kanye westa, drake'a, nelly'ego i mi się imprezowy nastrój włączył ale chyba pojadę sama ze sobą
Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-02-12 o 01:38 |
|
|
|
#2975 | ||
|
Zakorzenienie
|
martuska - widzisz, jak się chłopa tak odbija a on lata w tą i nazat, to później trzeba non stop wywiad środowiskowy robić i rękę na pulsie trzymać, czy trzyma siurka w gaciach - dobrze, że masz to za sobą
![]() Cytat:
Cytat:
Mówisz, że tak świetnie się dogadywaliście, ale w życiu chyba tego nie było za bardzo widać. I w ogóle może on mógłby się zmienić, ale ja tez uważam, że po co? Dla partnera można zmieniać swoje wady, ale nie SIEBIE. Nie jesteś abonamentem w Plusie, żeby brać z Ciebie co się chce, resztę wywalać i zmieniać konfigurację wedle uznania
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-02-12 o 01:42 |
||
|
|
|
#2976 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Skoro on już wie że mu się nie uda to tak będzie. Człowiek ma szanse wszystko osiągnąc dopoki w to wierzy. |
||
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnimi czasy też stwierdzam, że czasami nie warto o wszystkim mówić, ale prawdę mówiąc wolałam moje poprzednie podejście do tej kwestii. Z tym, że mój chłopak nie jest w ogóle o mnie zazdrosny (tzn jest, ale nie robi mi problemów, wyrzutów, że ktoś mnie podrywa itd).
|
|
|
|
#2978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fubizka, wiem, że prawdopodobnie łatwo będzie mi znaleźć kogoś, z kim będzie mi lepiej, albo raczej kto będzie dla mnie lepszy. Ale nie potrafię na daną chwilę wyobrazić sobie kogoś, kogo będę tak kochać i z kim będę się tak rozumieć. Z kim będę miała tyle wspólnych pasji i zainteresowań. No nie potrafię po prostu. A on właśnie dzwonił, pijany :/. Edytowane przez Connff Czas edycji: 2011-02-12 o 01:52 |
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc zdziwiłabym się, gdybyś potrafiła
Wyobrazisz sobie dopiero, jak to się stanie, a pewnie się stanie prędzej czy później ![]() Wydzwanianie po pijaku - nie cierpię
|
|
|
|
#2980 |
|
Zadomowienie
|
Fakt, to by pewnie źle o mnie świadczyło. Ale za to o ile humor byłby lepszy, gdybym już potrafiła sobie wyobrazić nową, szczęśliwą siebie
. Ja zmykam do łóżka. Pewnie to bardzo głupie, ale... jakoś lepiej się czuję, wyrzuciwszy z siebie to wszystko tutaj. Fajnie wiedzieć, że przeczytały to jakieś kobiety. U mnie zawsze z przyjaciółkami było krucho, teraz tak naprawdę mam tylko dwie bliskie koleżanki, a każda z nich jest w takiej sytuacji życiowej, że średnio mogą mnie zrozumieć. W każdym razie dzięki za pomoc. Dobranoc! |
|
|
|
#2981 |
|
Zadomowienie
|
.
Będę mamą! Maj 2017! Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej. Edytowane przez marg0lcia Czas edycji: 2011-02-13 o 23:21 |
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy moja orkiestra organizowała obchody 30lecia, na których mogłabym się spotkać z eks, to też mnie stresik łąpał. Na szczęście go nie było.
Fubizka eks do mnie wydzwaniał po pijaku i wkręcał jakiś chore teksty, w czasie związku i po rozstaniu też. Connff też pisałam, że sobie tego nie wyobrażam, być z kim innym. Przestałam sobie nie wyobrażać odkąd jestem z M. Lubię, że tutaj mogę sobie pogadać na każdy temat, szczerze, otwarcie i na poziomie. Niestety istnieje bardzo mało osób w realu, które reprezentują tak wysoki poziom samoświadomości, jak tutaj. które mają tak szerokie doświadczenie i jeszcze chcą się nim dzielić, a nie zachowywać je dla siebie, żeby innym lepiej nie było.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#2983 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obz tak dalej Cytat:
kopnąc go w zadek ![]() Cytat:
że umawiasz się i sie bawisz ...i nic Ci wiecej do szczęscia nie jest potrzebne ![]() Cytat:
sama w takich wypadkach ciesze sie ze jeden ex 5oo km ode mnie a drugi 4o ![]() no co Ty to jest włąsnie najlepsze wszystko przed Toba tylko wiecej wiary i optymizmu kimi to ja Cię zaprosiłam fb, tylko nie miałam kiedy odpisac Ci na PW bo wczoraj z przyjaciółką drinkowałysmy u mnie ![]() ale zasypało dzisiaj ![]() no ale w koncu to zima ja kawusie pije i miłego dnia Wam zycze
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-12 o 09:17 |
||||
|
|
|
#2984 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Tłumaczyłam już. Chce Cię mieć na czarną godzinę, na wypadek gdyby mu z inną nie wyszło. Trzyma sobie otwartą furteczkę do Twojego nagrzanego łóżka.
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co ?
Chciałam Wam niezmiernie podziękować. Dzięki Wam i Waszym radą przejrzałam na oczy , stwierdziłam że to wszystko nie ma sensu. Usunęłam jego numer , żyję swoim życiem i nawet udaje mi się to robić bardzo dobrze. Wyszłam do ludzi , jeszcze w dzień w którym rozpaczałam. Poznałam innych , świetnie się bawiłam. Odejdę z tego wątku ponieważ nie chce wspominać pisząc tutaj. U mnie działa całkowite odcięcie. Więc jeszcze raz Wam dziękuje , bardzo ! Trzymajcie się |
|
|
|
#2986 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Baby - powodzenia
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny z rana
Powiedźcie mi że to nad czym tak intensywnie myślę jest głupie (no, moim zdaniem nie wcale takie głupie, ale wiem, że Wy wiecie lepiej i jesteście ode mnie mądrzejsze i potraficie na coś spojrzeć trzeźwym okiem ^^) Otóż, wczoraj po powrocie z piwka ( nie byłam całkiem trzeźwa ) wpadłam na genialny pomysł. Napiszę dzisiaj do niego krótką wiadomość, w stylu 'dzisiaj o 20 na dworcu' i wyłączę telefon. Po pierwsze - sprawdzę czy przyjdzie a po dwa.. chciałabym podejść do niego i powiedzieć coś w stylu - 'zapomnijmy o tym co nas łączyło, zostańmy znajomymi***, chciałabym mieć z Tobą normalny kontakt jak z poprzednimi eksami (hahha :P) "*** - uwaga, znajomymi. Nie przyjaciółmi, nie kumplami od piwa tylko znajomymi. Chciałabym, żebyśmy umieli sobie powiedzieć 'cześć' na ulicy, odezwać się do siebie na gg raz na trzy miesiące.. nie wiem czy wiecie o co mi chodzi.. nie chcę do niego wracać. ale nie chcę też mieć z nim takich relacji chorych. Z poprzednimi żyję w zgodzie i to chyba najlepsza opcja. Przypuśćmy że on się zgodzi żebyśmy byli kumplami, ja powiem że świetnie i pójdę na autobus bo 'będę z kimś umówiona" Przyznam, że taka opcja, teraz po trzeźwemu też nie jest głupia. Bez ochów, achów, bez przytulanek, płaczu i wracania czy rzucania się na szyję.. zostać znajomymi. O po prostu.
|
#2988 |
|
po drugiej stronie szafy
|
zjedzmniebejbe - chcesz dobrze żyć z facetem, którego się panicznie bałaś? Który jest nieobliczalny i w każdej chwili może się odwinąć i nabić Ci limo, bo cośtam?
Popier^%&*ło Cię do reszty?!?!?!?!?!?
|
|
#2989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja tu jestem, ale nie wspominam exa tylko pisze o potencjalnym ![]() Cytat:
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Łeee, myślałam że powiecie że to świetny pomysł..
![]() Ale przecież tak byłoby łatwiej, niż użerać się ze sobą..
|
#2991 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Facet jest NIEOBLICZALNY, nie wiesz co mu i kiedy odbije. Dzisiaj może się zgodzić na taki układ, a na hasło że już spadasz bo jesteś umówiona, może stwierdzić, że nigdzie nie pójdziesz i doprowadzić do tego, że z chodnika się nie podniesiesz. Nie zrobiłaś mu nic złego, a on Cię mało nie pobił, bo go na bank zdradzasz, czy naprawdę muszę wkleić tutaj Twoją wypowiedź po tamtym spotkaniu, czy sama ją znajdziesz? Weź się Kobieto ogarnij, na tego kolesia trzeba uważać i mieć w pogotowiu numer alarmowy, a nie się z nim kumplować. Naprawdę za mało Ci wrażeń? Chcesz jeszcze mordobicia? Bo jeśli tak, to proszę bardzo, Twoje życie. Tylko nie obrażaj nas prośbą o błogosławieństwo dla prostej ścieżki na OIOM.
|
|
|
#2992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczerze to ja też wpadam na takie "głupotki" po piwkach ![]() ...i pewnie bym tak zrobila ![]() Ale jak o tym pomyśleć, to głupie ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2993 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Jej eks jest agresywny. Jej pomysł nie jest głupi, jest samobójczy.
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale.. wolałabym mieć z nim normalny kontakt jak z każdym exem.. żeby móc na siebie chociaż spojrzeć na ulicy.. a może po prostu mi go choler*nie brakuje..
|
|
#2995 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie sądziłaś też, że mógłby odwalić Ci numer, który odwalił. Kijowo na tej wierze w jego zdrowy rozsądek wychodzisz.
Cytat:
No to leć. Biegnij. Tylko daj komuś hasło do swojego konta na wizaż, żeby w razie czego poinformował nas, kiedy pogrzeb. ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- hesus, tak mi ciśnienie od rana podnieść...!
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
to prawda ;/
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-12 o 10:33 |
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Elve, przepraszam, nie miałam zamiaru podnosić komuś ciśnienia.. ;c
Ja po prostu uważałam że to świetny pomysł i każdy go poprze. Ale z drugiej strony, po co mam się spotkać z gościem którego się boję? który mnie skrzywdził, wzrokiem chciał zabić a słowami to już w ogóle do grobu wsadzić. Zauważyłam, że gdy ktoś podnosi na kogoś głos (nawet w głupim filmie) mam ciarki na plecach i boję się.. mimo tego że siedzę w domu na kanapie ogarnia mnie wielka panika.. wiem że źle robie, wiem że truje Wam tutaj non stop.. ehh.. już w życiu nikogo nie poznam, nikomu się nie spodobam, jestem gruba, brzydka, mam zniszczone włosy, małe oczy, wielkie cycki, cellulit i masę tłuszczu nawet na uszach, wielką du*ę i grube nogi. Sory ale musiałam.. jak ktoś może w ogóle na mnie spojrzeć? wczoraj w knajpie jakiś stary gruby facet mnie podrywał, fujfujfuj, potem się okazało że ma dwójkę dzieci i jest tak pijany że musieli go do domu odnosić.. żenada, tacy mnie chcą tylko? tacy mojego pokroju.. no tak, ciągnie swój do swego ![]() Dzisiaj nie mam gdzie iść. Znaczy mam, ale już od 3 dni chodzę na piwo tylko, nie dość że zbankrutuje to wciągnę się w picie. Świetnie.. Mam kupę starych znajomych z którymi mogę odświeżyć kontakt.. ale nie chcę już łazić na piwo, na dyskotekę nie chcę iść - z siostrą -bo będzie mnie pilnować, przy niej nawet się piwa nie napiję bo ona też nie pije, nie będę mogła pewnie pogadać z jakimś gościem bo przed nią bedzie mi głupio.. Może któraś z Was pójdzie ze mną na jakaś imprezę? napije się ze mną.. ehh
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-12 o 10:44 |
|
|
|
#2998 | |||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cóż, zawsze możesz liczyć na to, że ktoś kto to poprze się jeszcze odezwie... Cytat:
Cytat:
Po to jest ten wątek... ![]() Cytat:
Ja jestem chuda, nie za piękna, mam krzywy i garbaty nos, zniszczone włosy, oczy z opadającymi kącikami, których nie umiem umalować, zero cycków, zero tyłka, cellulit i tłuszcz na brzuchu, krzywe nogi. I nie mogę nosić obcasów. I w dodatku w tym roku skończę 29 lat. I żyję kuźwa. I nawet dobrze się mam - szok, nie? Jak będziesz wychodziła do ludzi z nastawieniem "bububu jestem beznadzieeeeeeeeeeeeejnaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa", to taką Cię będą odbierali. ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#2999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a nie....bo ja końcże w tym roku 3o lat ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#3000 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

.
.

.