Sierpniowe Panny Młode cz.II - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-10, 17:58   #3031
jusztyska
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II

Cytat:
Napisane przez agusiaaa1989 Pokaż wiadomość
no właśnie chciałabym fiolet z zielenią albo coś takiego ale tak jak pisałam już wcześniej moja sala jest w kolorze mocnej pomarańczy... więc się dziś okaże jak ta nasza babka by to widziała

co do krawatu to mogę już Wam cyknąć fotkę, bo mam jeden próbny w kolorze białym... podwiązek jeszcze nie robiłam:P ale może jak chociaż ustalimy jakaś kolorystykę to już ruszę, bo chcę jak najwięcej teraz nadrobić takich drobiazgów żeby potem mieć z głowy bo dopiero od 7 marca jadę na uczelnię, więc mam spoooooro czasu, a szkoda by było go zmarnować
cyknij fotkę

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
Pytałam już w salonie Afrodyty u siebie w Krośnie - jest możliwość zamówienia butka z wstawką kolorową, cena bez zmian, ale to i tak jest prawie 200 zł... I dlatego właśnie chyba tak zrobię jak radzisz. Kupię zwykłe białe letnie szpileczki (skórzane od Ryłko są tańsze niż ślubne....) i coś dokombinuję. Tym bardziej, że mam trochę kombinatorską duszę, więc już nie raz tak buty obklejałam :P
No ja właśnie też pewnie poszukam czegoś w "zwykłych" sklepach, bo nie chcę satynowych, a większość ślubnych to butki z satyny:/

btw. w Afrodycie w Krośnie mierzyłam butki w moim rozmiarze 35:P ale nachalność obsługi i zapewnienia, że wszytsko jest idealnie mnie dobijały... no i usiłowali mi wcisnąć, że dwa różne buty w różnych odcieniach to jeden i ten sam kolor:P i że oni różnicy nie widzą:P
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 18:35   #3032
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie chciałabym fiolet z zielenią albo coś takiego ale tak jak pisałam już wcześniej moja sala jest w kolorze mocnej pomarańczy... więc się dziś okaże jak ta nasza babka by to widziała
Moja sala tez jest w kolorze pomaranczy moze bardziej w lososiowym... I dekoracje, ktore moglabym miec gratis tez sa w tym kolorze. Postanowilam jednak, ze skorzystam z pomocy dekoratora. Zobacze co mi moze zaproponowac, za ile i w jakim kolorze.
Stary 2011-02-10, 19:17   #3033
butterfly20
Zakorzenienie

Dziewczyny ja jestem załamana tymi butami W moim mieście (niemałym) nic nie ma!
Jeśli są jakieś dziewczyny z Katowic( bo tam mam najbliżej) lub Krakowa (tam mam suknię i tam będę kupować welon) to niech dadzą znać gdzie jest jakiś większy wybór butków
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 19:24   #3034
akazqa
Raczkowanie

Ja buty kupowałam w Krakowie na ul. Kasztanowej 1.
To ich strona internetowa : http://www.butyslubne.com.pl/
Mi się ich buty podobają, warto się tam wybrać i pooglądać na żywo.
akazqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 19:30   #3035
thea2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Jeśli są jakieś dziewczyny z Katowic( bo tam mam najbliżej) lub Krakowa (tam mam suknię i tam będę kupować welon) to niech dadzą znać gdzie jest jakiś większy wybór butków
Cytat:
Napisane przez akazqa Pokaż wiadomość
Ja buty kupowałam w Krakowie na ul. Kasztanowej 1.
To ich strona internetowa : http://www.butyslubne.com.pl/
Mi się ich buty podobają, warto się tam wybrać i pooglądać na żywo.
Znajoma wspominała mi o tym sklepie na Kasztanowej, zresztą gdzieś wyżej pisałam o nim Ja też zamierzam się tam wybrać A co do innych miejsc, gdzie można kupić buty w Krakowie to sporo widziałam na ul. Długiej w Pasażu Weneckim, w którymś z salonów. W salonie M.E.C. na ul. Filipa (przecznica od Długiej) również było kilka par, ale nie za wiele.
Stary 2011-02-10, 19:46   #3036
butterfly20
Zakorzenienie

W Pasażu Weneckim byłam jak jechałam po suknię i oglądałam butki-żadne mi się nie podobały z tych,które wtedy mieli.

A stronkę tego sklepu z Kasztanowej sobie oblukam
Stary 2011-02-10, 20:24   #3037
sanderek5
Raczkowanie

A we Wrocławiu? Wie któraś z Was, gdzie można by było białe butki znaleźć?
Stary 2011-02-10, 21:27   #3038
agusiaaa1989
Raczkowanie

dziewczyny mam dekoracje!! przystanęło jednak na moim:P i będzie jabłkowa zieleń i ciemny fiolet do tego dekoracje na stołach wysokie wazony z żółtymi tulipanami i żółte świeczki przynajmniej na chwilę obecną bo jeszcze nie wiemy dokładnie jak będzie wyglądał ten ciemny fiolet bo jeśli bardzo ciemny to może jeszcze weźmiemy białe te girlandy pod sufitem plus dekoracja za Młodymi podświetlana
ogólnie powiem Wam że babka na pierwszy rzut jak weszła to mówi że do tego koloru albo złoty z bielą albo ecru... ale ja mówię że mnie się to nie podoba, że chce mieć jakiś kolor, w końcu to lato będzie a taki złoty czy ecru to taki bezpłciowy kolor (jak dla mnie), no to mówi że bordo z bielą no to mówie to bordo niech już będzie ale był z nią mąż i mówi oj nie nie Młoda coś kreci nosem, a Młoda nie może być nie zadowolona i mnie się pyta jaki kolor mi się podoba, no to ja mówię że fiolet z zielenią ale skoro by tu nie pasowało... a on mówi hmm... w sumie to może i było by fajnie!! coś nowego, bo tak jeszcze nie dekorowali:P no i zaczął myśleć, oglądać, liczyć, itp i stanęło że będzie tak...
aaaa no i jeszcze dodam, że zaproponował właśnie te żółte słoneczniki albo tulipany na stoły żeby był jeszcze dodatkowy jeden kolor i tak dla ożywienia, bo mamy taka dość ciemną tą salę a ta babka mówi że nie nie absolutnie ten kolor nie pasuje i zonk:P ale w końcu chyba jednak się zdecydujemy na te żółte i niech się dzieje co chce:P
no dobra to się napisałam co o tym myślicie dziewczęta!!??:P teraz przynajmniej wiemy w jakiej kolorystyce robić te butelki z wódką
agusiaaa1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 22:12   #3039
thea2
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny mam dekoracje!! przystanęło jednak na moim:P i będzie jabłkowa zieleń i ciemny fiolet do tego dekoracje na stołach wysokie wazony z żółtymi tulipanami i żółte świeczki przynajmniej na chwilę obecną bo jeszcze nie wiemy dokładnie jak będzie wyglądał ten ciemny fiolet bo jeśli bardzo ciemny to może jeszcze weźmiemy białe te girlandy pod sufitem plus dekoracja za Młodymi podświetlana
ogólnie powiem Wam że babka na pierwszy rzut jak weszła to mówi że do tego koloru albo złoty z bielą albo ecru... ale ja mówię że mnie się to nie podoba, że chce mieć jakiś kolor, w końcu to lato będzie a taki złoty czy ecru to taki bezpłciowy kolor (jak dla mnie), no to mówi że bordo z bielą no to mówie to bordo niech już będzie ale był z nią mąż i mówi oj nie nie Młoda coś kreci nosem, a Młoda nie może być nie zadowolona i mnie się pyta jaki kolor mi się podoba, no to ja mówię że fiolet z zielenią ale skoro by tu nie pasowało... a on mówi hmm... w sumie to może i było by fajnie!! coś nowego, bo tak jeszcze nie dekorowali:P no i zaczął myśleć, oglądać, liczyć, itp i stanęło że będzie tak...
aaaa no i jeszcze dodam, że zaproponował właśnie te żółte słoneczniki albo tulipany na stoły żeby był jeszcze dodatkowy jeden kolor i tak dla ożywienia, bo mamy taka dość ciemną tą salę a ta babka mówi że nie nie absolutnie ten kolor nie pasuje i zonk:P ale w końcu chyba jednak się zdecydujemy na te żółte i niech się dzieje co chce:P
no dobra to się napisałam co o tym myślicie dziewczęta!!??:P teraz przynajmniej wiemy w jakiej kolorystyce robić te butelki z wódką
Ja się nie powinnam wypowiadać, bo ja właśnie lubię takie bezpłciowe ecru i złoto i sama mam takie kolory przewodnie, ale nie w tym rzecz Pomijając moje upodobania: ta jabłkowa zieleń i fiolet brzmią fajnie Znajomi mają sypialnię w tych dwóch kolorach, są one soczyste i mocne i wyglądają bardzo fajnie. Myślę, że z tym pomarańczem będą ciekawie wyglądać Zastanawiam się tylko nad tym żółtym kolorem- na pewno dobrze wygląda on z zielenią, z fioletem i z pomarańczem osobno, więc może nie będzie za dużo cztery kolory, szczególnie, że żółte będą tylko akcenty....? Sama nie wiem, ale Wy widzieliście salę i na pewno macie pojęcie czy będzie za dużo czy też nie Tak mi tylko przyszło do głowy, żeby czasem przez wprowadzenie czwartego koloru, urok tych pozostałych nie został taki zgaszony, żeby główna myśl tej dekoracji się w tym wszystkim nie zagubiła... no nie umiem tego lepiej wyjaśnić

Tak sobie myślę, że świetnie się stało, że zrezygnowałaś z tego pomysłu dekoratorki , żeby do pomarańczu dobrać biel i bordo... Bo moim zdaniem nie byłoby to ładne, a wręcz by brzydko wyglądało. Wiadomo, że zależy wszystko od tego, jaki to pomarańcz i jakie bordo, ale mówisz, że sala ciemna, więc to bordo by ją przytłoczyło bardzo. Ale ja nie lubię bordowego połączonego z bielą, więc pewno się czepiam

A butelki to jak ubieracie ? Na zielono, fioletowo czy
(jeśli się zdecydujecie na dodatkowy kolor) na żółto ?

Edytowane przez thea2
Czas edycji: 2011-02-10 o 22:18
thea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 22:28   #3040
agusiaaa1989
Raczkowanie

tzn wiesz co ten żółty jeszcze nie postanowiony bo jak wychodziliśmy to stanęło że stoły będą w kolorze zieleni a kwiaty fioletowe ale ja tego fioletu jeszcze nie widziałam bo tak jak piszę ta zieleń soczysta, mogę sobie ją wyobrazić nie wiem jaki ten fiolet:P i dopiero jak zobaczę, a okaże się że baaardzo ciemny to dałabym wtedy te żółte akcenty jeszcze tylko kwiatki w wazonach (całe 10 sztuk chyba na cała sale:P) i tak samo świeczki:P i nic więcej
bo tak jak piszę jeśli ten fiolet będzie baaaardzo ciemny to znów będę miała za ciemno na sali... a jakoś sobie tego nie wyobrażam narazie stanęliśmy przy fiolecie z tą zielenią, bo z tym żółtym to ta babka zbiła swojego męża z tropu a może to w sumie nie będzie taki głupi pomysł jeszcze się poradzę hihi i jak mi podwiozą umowę to jej jeszcze zadam temat i trochę ją jeszcze pomęczę bo wydaje mnie się że bardziej się chce temu facetowi niż jej...aha i będziemy mieli jeszcze takiego strzelającego balona pod sufitem z małymi balonikami o którym sobie przypomniałam teraz i jutro muszę znów do niej dzwonić
a te ozdoby na butelki w kolorze zieleń/fiolet:P tej żółci już nigdzie więcej wsadzać nie będę:P

aha!! a fotkę oczywiście cyknę mam na chwilę obecną zrobiony biały krawat i białą muchę za podwiązkę się jeszcze nie wzięłam:P

Edytowane przez agusiaaa1989
Czas edycji: 2011-02-10 o 22:48
Stary 2011-02-11, 09:43   #3041
sanderek5
Raczkowanie

Cytat:
tzn wiesz co ten żółty jeszcze nie postanowiony bo jak wychodziliśmy to stanęło że stoły będą w kolorze zieleni a kwiaty fioletowe ale ja tego fioletu jeszcze nie widziałam bo tak jak piszę ta zieleń soczysta, mogę sobie ją wyobrazić nie wiem jaki ten fiolet:P i dopiero jak zobaczę, a okaże się że baaardzo ciemny to dałabym wtedy te żółte akcenty jeszcze tylko kwiatki w wazonach (całe 10 sztuk chyba na cała sale:P) i tak samo świeczki:P i nic więcej
bo tak jak piszę jeśli ten fiolet będzie baaaardzo ciemny to znów będę miała za ciemno na sali... a jakoś sobie tego nie wyobrażam narazie stanęliśmy przy fiolecie z tą zielenią, bo z tym żółtym to ta babka zbiła swojego męża z tropu a może to w sumie nie będzie taki głupi pomysł jeszcze się poradzę hihi i jak mi podwiozą umowę to jej jeszcze zadam temat i trochę ją jeszcze pomęczę bo wydaje mnie się że bardziej się chce temu facetowi niż jej...aha i będziemy mieli jeszcze takiego strzelającego balona pod sufitem z małymi balonikami o którym sobie przypomniałam teraz i jutro muszę znów do niej dzwonić
a te ozdoby na butelki w kolorze zieleń/fiolet:P tej żółci już nigdzie więcej wsadzać nie będę:P

aha!! a fotkę oczywiście cyknę mam na chwilę obecną zrobiony biały krawat i białą muchę za podwiązkę się jeszcze nie wzięłam:P
A moim zdaniem te żółte małe dodatki by pasowały... W sensie do wazonów z fioletowymi kwiatkami powtykać po jednym - dwóch zółciastych tulipanków Dostałam kiedyś taki bukiet złożony z ciemnofioletowych kalii i zółtych tulipanów i genialnie to wyglądało

PS. Co to ten strzelający balon? Pierwsze słyszę :P Masz jakieś fotki z neta albo filmiki?
Stary 2011-02-11, 09:49   #3042
thea2
Zadomowienie

Aha Taki fiolet jak na wizażu jest ok, nie za ciemny, a zdecydowany, może to będzie coś takiego Pomęcz tą babkę, dopytaj się o wszystko, bo nie może być tak, że jej się nie chce
Co do tego balona to też się na nim zastanawiałam kiedyś, bardzo fajnie to wygląda, ale chyba się nie zdecydujemy na niego, bo gdzieś wyczytałam, że nie zawsze strzela- tzn jak jest źle zamontowany to czasem nie chce wystrzelić (a ja panikara jestem). A drugi powód jest taki, że będziemy mieć na weselu baaaardzo dużo małych dzieciaczków i boję się, że jak zobaczą tyyyyyyle balonów to zaraz podbiegną w ich stronę (a tym samym pod nasze nogi) i pierwszy taniec nam się cały pomyli wiem, wiem, głupia jestem
Czekamy na zdjęcia krawatu i muchy
Stary 2011-02-11, 11:00   #3043
agusiaaa1989
Raczkowanie

baaardzo mnie tylko zastanawia jaki to będzie ten ciemny fiolet... ale oni mówią że dopiero w czerwcu będę kupować i jak coś to do nas zadzwonią, przyjedziemy i zobaczymy no ale się martwić nie martwię, bo na pewno jakoś to wyjdzie a jak coś to możemy jeszcze wziąć te żółte elemenciki na stoły albo np jeszcze białe girlandy pod sufitem żeby to rozjaśnić i już bez tego żółtego no ale w sumie obrusy będą białe, weźmiemy najwyżej więcej tej zieleni jak co, a to jest zieleń soczysta więc jasna i może nie będzie źle:P zresztą oni coś musza wymyśleć, bo znow nie będę miała na sali ciemno jak w d...

ten strzelający balon to to jest właśnie jakoś tam robione, że w odpowiednim momencie pęka, np. podczas pierwszego tańca tylko jeszcze nie wiem dokładnie na jakiej to zasadzie działa hihi

nie panikujmy wszystkim strzela to nam nie strzeli?? to już by musiał być mega pech a co do dzieci to my też będziemy mieli niezłą gromadkę, ale podczas pierwszego tańca rodzice powinni raczej te dzieciaczki przypilnować... a nie że se nagle wylecą nam pod nogi jak będziemy tańczyć... a potem to już se mogą wziąc te baloniki hihi

a krawat i mucha wygląda tak:

Czas edycji: 2011-02-19 o 14:52
Stary 2011-02-11, 11:38   #3044
thea2
Zadomowienie

Świetne muchy i krawaty W kolorze będą jeszcze lepiej wyglądać A z tym balonem to tez dokładnie nie wiem, jak on działa, ale ma jakiś zapalnik. U jakiegoś sprzedawcy wyczytałam, że to jest jakaś wtyczka do prądu, także nie wiem
Przejrzałam tę stronę, do której podałaś linka- niektóre dekoracje są takie piękne....

Edytowane przez thea2
Czas edycji: 2011-02-11 o 11:56
thea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 13:36   #3045
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny mam dekoracje!! przystanęło jednak na moim:P i będzie jabłkowa zieleń i ciemny fiolet do tego dekoracje na stołach wysokie wazony z żółtymi tulipanami i żółte świeczki
Fajny pomysł. Ciekawa jestem jak to wyjdzie w rzeczywistości
I chyba też bym dała do wazonów fioletowe i żółte kwiaty razem. Wygląda to prześlicznie jak dla mnie.

Cytat:
aha i będziemy mieli jeszcze takiego strzelającego balona pod sufitem z małymi balonikami o którym sobie przypomniałam teraz
Też nad tym myśleliśmy. Tyle, że bez zapalnika, a jedynie normalnie kelner by podszedł ze szpileczką i pyk. Pani ze sklepu z dekoracjami mi mówiła, że to najlepiej działające wyjście

Zawieszki bardzo ładne. W kolorach będą wyglądać jeszcze lepiej!

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
A z tym balonem to tez dokładnie nie wiem, jak on działa, ale ma jakiś zapalnik.
Ten zapalnik działa trochę jak taka bomba z kreskówek. Tu naciskasz, a tam robi mały wybuch i wszystko pufff... Jakieś bezprzewodowe ustrojstwo to jest.
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 13:39   #3046
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
A jakie wogole butki chcesz? Slubne czy kolorowe jakies?

Cytat:
No to swietnie Fiolet i ta zielen, napewno super bedzie wygladac.
Jesli do tego dojda jeszcze zolte akcenty, bedzie bardzo radosnie i wiosennie.

Strasznie jestem ciekawa co mi zaproponuja...
apropo podswietlenia za stolem mlodych, to strasznie mi sie to podoba

Cytat:
Aha Taki fiolet jak na wizażu jest ok, nie za ciemny, a zdecydowany, może to będzie coś takiego Pomęcz tą babkę, dopytaj się o wszystko, bo nie może być tak, że jej się nie chce
Co do tego balona to też się na nim zastanawiałam kiedyś, bardzo fajnie to wygląda, ale chyba się nie zdecydujemy na niego, bo gdzieś wyczytałam, że nie zawsze strzela- tzn jak jest źle zamontowany to czasem nie chce wystrzelić (a ja panikara jestem). A drugi powód jest taki, że będziemy mieć na weselu baaaardzo dużo małych dzieciaczków i boję się, że jak zobaczą tyyyyyyle balonów to zaraz podbiegną w ich stronę (a tym samym pod nasze nogi) i pierwszy taniec nam się cały pomyli wiem, wiem, głupia jestem
Czekamy na zdjęcia krawatu i muchy
Moj kuzyn mial ten balon na weselu. Przewaznie sa 2, jeden probny, ktory wystrzelil znakomicie, no ale ten glowny, podczas pierszego tanca niestety zawiodl. wiec roznie to bywa

Edytowane przez gwiazdeczka26
Czas edycji: 2011-02-11 o 13:41
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 18:02   #3047
jusztyska
Zadomowienie

Agusia - sądzę, że te dekoracje to będzie świetne połączenie kolorów, chociaż ostrożna byłabym z żółtym

Bylam dziś znów modelkować koleżance, która chodzi na kurs wizazu i będzie mnie ślubnie malowała zaraz wrzucę fotkę oka, ale nie będzie to na pewno taki makijaż:P bo fiolet nie będzie pasował do moich dodatków
no ale myślę, ze całkiem ładnie jej to wyszło:P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 168751_1811035871470_1107189350_32245442_6657339_n.jpg (48,6 KB, 30 załadowań)
Stary 2011-02-11, 18:38   #3048
butterfly20
Zakorzenienie

Agusiaaa ja dałabym do wazonów pomarańczowe kwiaty. Wydaje mi się,że jak ściany są pomarańczowe,to w dekoracji też może być jakiś akcent pomarańczowego,skoro zdecydowaliście się na zieleń+ fiolet.

Gwiazdeczko http://something-blue.pl/Buty-slubne...ek/Merlot.html te strasznie mi się podobają. A na zmianę chcę jakieś niższe piptoły.Boję się jednak kupować przez internet

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Jusztyska makijaż wydaje się ok,ale wrzuć go na wątek makijażowy i tam na pewno coś doradzą.A wyreguluje Cie brwi?
Stary 2011-02-11, 18:39   #3049
thea2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
Agusia - sądzę, że te dekoracje to będzie świetne połączenie kolorów, chociaż ostrożna byłabym z żółtym

Bylam dziś znów modelkować koleżance, która chodzi na kurs wizazu i będzie mnie ślubnie malowała zaraz wrzucę fotkę oka, ale nie będzie to na pewno taki makijaż:P bo fiolet nie będzie pasował do moich dodatków
Powiem nawet, że świetnie jej wyszło Śliczny ten makijaż, fajne cieniowanie Ja co prawda do ślubu będę mieć coś o wiele mocniejszego, bo sama w takim delikatnym makijażu się nie widzę, ale na kimś taki makijaż bardzo mi się podoba
Stary 2011-02-11, 18:57   #3050
agusiaaa1989
Raczkowanie

dzięki dziewczyny a może i racja? może butterfly20 dobrze myśli żeby na stoły dać też coś od pomarańczu do tych ścian:P i wtedy będzie już na pewno pasować

co do tych krawatów i much nie wiem jeszcze właśnie czy zrobić je w kolorach, czy białe np bo nie wiem jaki będzie ten fiolet, mogę sobie tylko strzelić hihi bo zieleń soczystą raczej znajdę

baaardzo ładny makijaż ja właśnie chyba będę miała coś od fioletu albo od różu zależy jakie kwiaty:P ale bardziej pastelowe kolory musiałabym mieć...

butterfly20 buciki świetne proste ale mają coś w sobie tylko obcas wysoki:P ja muszę mieć niziutkie bo mój Tż jest nieco tylko niższy niż ja

Czas edycji: 2011-02-11 o 21:47
Stary 2011-02-11, 19:30   #3051
HerbADKA
Raczkowanie

Cytat:
dzięki dziewczyny a może i racja? może butterfly20 dobrze myśli żeby na stoły dać też coś od pomarańczu do tych ścian:P i wtedy będzie już na pewno pasować
Tak sobie wyobrażam ciemną salę z pomarańczowymi ścianami, w takich kolorach jak mówisz i wydaje mi się, że słoneczniki byłyby genialne na ich tle. Pomarańczowych mogłoby nie widać. Ale np świeczki zamiast żółte w pomarańczu byłyby fajne

A jaki masz kolor sukni? Może taki bukiet ze słoneczników? Hmm chyba i ja o tym pomyślę
HerbADKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 19:53   #3052
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Agusiaaa ja dałabym do wazonów pomarańczowe kwiaty. Wydaje mi się,że jak ściany są pomarańczowe,to w dekoracji też może być jakiś akcent pomarańczowego,skoro zdecydowaliście się na zieleń+ fiolet.

Gwiazdeczko http://something-blue.pl/Buty-slubne...ek/Merlot.html te strasznie mi się podobają. A na zmianę chcę jakieś niższe piptoły.Boję się jednak kupować przez internet

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Jusztyska makijaż wydaje się ok,ale wrzuć go na wątek makijażowy i tam na pewno coś doradzą.A wyreguluje Cie brwi?
też mi się bardzo te butki podobają

no jasne, że brwi będą wyregulowane:P te aktualnie i tak są niezłe... bo ja z natury mam baaardzo grube, mocne, ciemne i baaaardzo szerokie brwi
co do tego czy make up jest ok, to jestem pewna, bo był robiony pod okiem dyplomowanej wizażystki mam specyficznie ułożone oko, a raczej kości oczodołowe i przy tym makijazu w koncu nie mialam skosnych oczu:P

Cytat:
Powiem nawet, że świetnie jej wyszło Śliczny ten makijaż, fajne cieniowanie Ja co prawda do ślubu będę mieć coś o wiele mocniejszego, bo sama w takim delikatnym makijażu się nie widzę, ale na kimś taki makijaż bardzo mi się podoba
Jak dla mnie to i tak jest to mocny makijaż, ja maluję się na co dzień bardzo delikatnie więc na ślub też wolałabym coś delikatniejszego, może na sesję zdjęciową w innym dniu zdecydowałabym się na mocny makijaż
Stary 2011-02-11, 19:53   #3053
agusiaaa1989
Raczkowanie

biel i jeśli będzie ten fiolet to zrobię sobie coś z fioletem i żółtym właśnie myślę że będzie ładnie wyglądało:P
Stary 2011-02-11, 20:02   #3054
jusztyska
Zadomowienie

Agusia, wiesz sama z ciekawości poszukalam bukietow fioletowo zoltych, moze nie są strikte slubne, ale całkiem ładnie to wygląda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg slubne_07.jpg (68,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bo046-d.jpg (56,3 KB, 9 załadowań)
Stary 2011-02-11, 21:35   #3055
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Slicznie Bardzo mi sie podoba. Ja jeszcze nigdy nie bylam u makijazystki. Wybieram sie w kwietniu i strasznie jestem ciekawa jak bede sie sobie podobala.

Cytat:

Sliczne te buty Ale chya tylko internet Cie ratuje. Niektore firmy akceptuja zwroty, gdyby cos nie pasowalo to zawsze moglabys oddac.
Stary 2011-02-11, 23:58   #3056
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczny makijaż. Ale jak dla mnie chyba trochę za delikatny. Wolę trochę mocniejsze najchętniej to zrobiłabym sobie na wesele to co zwykle maluję, czyli smokie tylko w wersji jeszcze intensywniejszej. Tylko czy to wypada... aż tak ciemno...

Bukiety fioletowo - żółte śliczne. Na forum jest wątek o fiolecie jako kolorze przewodnim (https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=486825&page=1). Tam jest tego więcej. Wiem, bo sama chcę mieć fioletowe wesele
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 12:23   #3057
thea2
Zadomowienie

Dziewczyny, zamówiliśmy dziś tort Kolejna rzecz z głowy W sumie mogłam go zamówić tydzień temu, ale nie mogłam się zdecydować, TŻ był w pracy i nie miałam jak się z nim skonsultować, więc powiedziałam, że na dziś się zastanowię... I tato jechał ze mną specjalnie 30 km do cukierni, żeby powiedzieć, że tort będzie na takim i takim stelażu i żeby ten stelaż pokazać palcem- tyle Trochę mi wstyd przez to moje niezdecydowanie.

Moja mama była dziś u fryzjera w pobliskim miasteczku i poprosiłam ją, żeby zapytała o cenę fryzury ślubnej i próbnej. I okazało się, że fryzura próbna jest za darmo, bo jak to powiedziała pani muszą wypróbować kilka, a nie tylko jedną... Zdziwiło mnie to bardzo, że nic nie będę płacić. Jedyny warunek jest taki, że przed wyjściem tą fryzurę mi "rozwalają"- gdybym chciała w niej iść, płacę 40-50 zł. Ale w sumie ja nie potrzebuję w niej iść, wystarczy, że zrobię sobie zdjęcia i tyle Słyszałyście o czymś takim? Bo ja pierwszy raz słyszę o fryzurze ślubnej za darmo i szczerze mówiąc trochę mnie to zdziwiło

TŻ zabiera mnie dziś na Show Ślubny w M1 Ciekawe, czy będzie coś godnego uwagi
Stary 2011-02-12, 12:41   #3058
akazqa
Raczkowanie

Nie słyszałam o czymś takim, żeby fryzura próbna była za darmo. A wiesz ile kosztuje fryzura ślubna? może cena próbnej jest wliczona w ślubną..
Daj koniecznie znać jak było na Show ślubnym ;-)

Edytowane przez akazqa
Czas edycji: 2011-02-12 o 12:42
akazqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:47   #3059
HerbADKA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Sliczne te buty Ale chya tylko internet Cie ratuje. Niektore firmy akceptuja zwroty, gdyby cos nie pasowalo to zawsze moglabys oddac.
Ja też na pewno będę zamawiać w S-B, jeśli jesteście z Warszawy albo gdzieś blisko mieszkacie,to warto się umówić z właścicielką sklepu i można przymierzyć wybrany model - ale wcześniej warto zapytać czy akurat jest na stanie. Bowiem to nie jest taki zwykły sklep tylko raczej biuro z magazynem.

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Moja mama była dziś u fryzjera w pobliskim miasteczku i poprosiłam ją, żeby zapytała o cenę fryzury ślubnej i próbnej. I okazało się, że fryzura próbna jest za darmo, bo jak to powiedziała pani muszą wypróbować kilka, a nie tylko jedną... Zdziwiło mnie to bardzo, że nic nie będę płacić. Jedyny warunek jest taki, że przed wyjściem tą fryzurę mi "rozwalają"- gdybym chciała w niej iść, płacę 40-50 zł. Ale w sumie ja nie potrzebuję w niej iść, wystarczy, że zrobię sobie zdjęcia i tyle Słyszałyście o czymś takim? Bo ja pierwszy raz słyszę o fryzurze ślubnej za darmo i szczerze mówiąc trochę mnie to zdziwiło
No tak, tylko nie sprawdzisz wytrzymałości tej fryzury. Wiadomo, że musi wytrzymać całą noc, a górę lakieru każdy głupi potrafi wrzucić na głowę.
HerbADKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:58   #3060
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, zamówiliśmy dziś tort Kolejna rzecz z głowy W sumie mogłam go zamówić tydzień temu, ale nie mogłam się zdecydować, TŻ był w pracy i nie miałam jak się z nim skonsultować, więc powiedziałam, że na dziś się zastanowię... I tato jechał ze mną specjalnie 30 km do cukierni, żeby powiedzieć, że tort będzie na takim i takim stelażu i żeby ten stelaż pokazać palcem- tyle Trochę mi wstyd przez to moje niezdecydowanie.

TŻ zabiera mnie dziś na Show Ślubny w M1 Ciekawe, czy będzie coś godnego uwagi
a jaki smak tortu?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości