Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-12, 12:44   #2191
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Okii

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
wiesz co z katunią mam kontakt i z martuśką i guciolinką miałam kontakt ale cos mi sie porobiło jak zmieniałam na dotykowy telefon ze poznikały mi kontakty

Natusia waży 2600 +/- 400 a wzrostu juz nie podają bo za duza jest

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

chyba wymysliłam prezent dla meza na walentynki kupie mu rekawice na narty bo zawsze pozycza od brata ja jedziemy to bedzie miał swoje
No to melduj się u dziewczyn jakby coś się działo
Ooo to duża dziewcynka już z niej szczególnie jakby dodać to 400

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki. Mamy z mężem dziś dzień leniucha. Nie poszedł do pracy, ma wolne. Teściowa zaprosiła na obiad, eh, życie jest piękne...

Milego dnia wszystkim.
Miłego dnia

Kurde dziewczyny, ale mnie brzuch boli masakra... brałam duphaston na wywołanie @ i czekam... swoją drogą to po tych tabletkach to mnie non stop mdliło...

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Myślę tak jak Ana, że jeśli już to powinnaś opisać to na przykładzie konkretnego zakładu pracy. Jakoś dalej nie mogę skumać o co chodzi z tą strukturą No bo o uprawnieniach piszesz w rozdz. 3, więc nie wiem co jeszcze można opisać w kolejnym. Chyba, że chodzi o wszystkie kroki po kolei jakie należy poczynić, żeby wyegzekwować od pracodawcy to co pracownicy przysługuje

Jedziemy dzisiaj do mojej babci na 90-te urodziny. Zamówiliśmy pysznego torcika, także już nie mogę się doczekać
Właśnie ja też za bardzo tego nie rozumiem wyraz struktura to kojarzy mi się z czymś w punktach, z jakimś postępowaniem krok po kroku... ale nie wiem co to ma być
Chyba, że tak jak pisałam chodzi o to jak to wyglądają uprawnienia w firmie... ale tu mi nie pasuje wyraz struktura

Dzisiaj same imprezy:0 mój brat ma studniówkę każdy się bawi my tez mieliśmy iść z tż na bal, w sumie to jest jeszcze szansa bo zapisy dzisiaj do 17 a zaczyna się o 21 co dla mnie jest śmieszne i trochę mnie zniechęca, no ale Miłej zabawy! i co najmniej 150 lat dla babci!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 12:46   #2192
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 12:48   #2193
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
(...)

Kurde dziewczyny, ale mnie brzuch boli masakra... brałam duphaston na wywołanie @ i czekam... swoją drogą to po tych tabletkach to mnie non stop mdliło...
Współczuję bólu brzucha. A co do duphastonu, to mnie też po nim mdliło, pomogło mi jak zaczęłam go brać bezpośrednio po jedzeniu.
Stary 2011-02-12, 12:51   #2194
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Agus woow ale brzusio

Atomufka super to wasze mieszkanie, takie w moim stylu, a z tą toaletą fajna sprawa, nie bedzie trzeba latać na górę!

Kwiatuszku gratuluje prawka

Anika czyżby już?

Ja standardowo urzadzam sprzątnko, robię małą przerwę przed najgorszym czyli łazienką

Chciałam dziś to upichcić http://zpierwszegotloczenia.pl/przepisy/knoppers/ ale nie ma u nas w sklepie mleka w proszku, a specjalnie do miasta nie chce mi się jechać.
nie kracz!!!! ja musze dotrzymć conajmniej do 1 marca
bede zaciskać nogi

Cytat:
Myślę tak jak Ana, że jeśli już to powinnaś opisać to na przykładzie konkretnego zakładu pracy. Jakoś dalej nie mogę skumać o co chodzi z tą strukturą No bo o uprawnieniach piszesz w rozdz. 3, więc nie wiem co jeszcze można opisać w kolejnym. Chyba, że chodzi o wszystkie kroki po kolei jakie należy poczynić, żeby wyegzekwować od pracodawcy to co pracownicy przysługuje

Gratulacje

Anika chyba faktycznie spakuj sobie tą torbę A wszystkie potrzebne rzeczy dla siebie i Natusi masz już skompletowane?

Kwiatuszku gratuluję zdanego egzaminu

Kliwia ale Ci fajnie z tymi ciuszkami

Jedziemy dzisiaj do mojej babci na 90-te urodziny. Zamówiliśmy pysznego torcika, także już nie mogę się doczekać
tak tak mam juz wzytsko na kupce przygotowane posegregowane ubranka do szpitala poprasowane tylko pozostaje to zapakowac do torby

powiem mam w sekrecie: ze jak na poczatek 9 m-ca czuje sie super duzo wiecej mam energii niz ma przykład w 7 czy poczatku 8 nic mnie nei boli poza oczwiscie mrowiejącymi palcami u rąk i zgagą by tak dalej

sie teraz uśmiałam jak gupia szwagier poznał dziewczynę znaczy sie poznał.. inaczej... zaczął sie spotykach z kolezanką ze studiów... i sie borok opamiętal ze ona ma w poniedziałek urodziny i do tego walentynki.... i on nie ma prezentu i na szybko wymyslalaismy cos

ona ma bzika na punkcie motoryzacji i chcial ja na gokarty do Tych zabrac ...ale ktos mu wczoraj ukradł portfel z dokumentami i dooopa blada bo nei moze prowadzic
wiec mu mowie:
moze prefumy albo szal albo rekawiczki skórzane alllllbo (i tu uśmiech ) nie wiem jak jestescie blisko ze sobą...
a on mi na to ze: sam nie wie jak bliskoa czemu?
ja mu: bo moze jakas fajną bieliznę
on: no chyba tak blisko to jeszcze nie

i chyba stanęło na perfumach jakichś dobrych

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-02-12 o 12:55
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 12:55   #2195
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
polubione
dzięki

Cytat:
Treść usunięta
dziękuję

Cytat:

Biedna mam nadzieje, że szybko jej przejdzie
no ja też
mam nadzieję, że to od zębów, a nie jakiś wirus

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
oby Julci szybko przeszło, biedulka mała
dziękuję

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość

Strippi zdrówka dla Juleńki!!
oby się wyrobili
u nas też wiało - przeraźliwie

dzięki

Cytat:
wiesz co z katunią mam kontakt i z martuśką i guciolinką miałam kontakt ale cos mi sie porobiło jak zmieniałam na dotykowy telefon ze poznikały mi kontakty

duża już niunia
czas się zbierać do powitania nowego świata

Cytat:
Cześć dziewczynki. Mamy z mężem dziś dzień leniucha. Nie poszedł do pracy, ma wolne. Teściowa zaprosiła na obiad, eh, życie jest piękne...

Milego dnia wszystkim.
my mamy pierogi od moich rodziców i teściów

Cytat:

współczuję bólu brzucha i mdłości
Stary 2011-02-12, 12:55   #2196
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

Właśnie ja też za bardzo tego nie rozumiem wyraz struktura to kojarzy mi się z czymś w punktach, z jakimś postępowaniem krok po kroku... ale nie wiem co to ma być
Chyba, że tak jak pisałam chodzi o to jak to wyglądają uprawnienia w firmie... ale tu mi nie pasuje wyraz struktura

Dzisiaj same imprezy:0 mój brat ma studniówkę każdy się bawi my tez mieliśmy iść z tż na bal, w sumie to jest jeszcze szansa bo zapisy dzisiaj do 17 a zaczyna się o 21 co dla mnie jest śmieszne i trochę mnie zniechęca, no ale Miłej zabawy! i co najmniej 150 lat dla babci!
Ja też tego nie kumam właśnie

A za życzenia dla babci bardzo dziękuję Babcia mówi, że musi dożyć do czerwca, zeby swojego pierwszego prawnusia/prawnusię jeszcze zobaczyć Ale pamiętam, że jak my z bratem bylismy mali, to mówiła, oby tylko dożyć do komuni, potem oby do 18-stki, a potem do ślubu. I teraz znalazła sobie nowy cel Metoda małych kroków, hehe
A tak serio to zazdroszczę jej tej woli życia

Cytat:
bede zaciskać nogi

tak tak mam juz wzytsko na kupce przygotowane posegregowane ubranka do szpitala poprasowane tylko pozostaje to zapakowac do torby

powiem mam w sekrecie: ze jak na poczatek 9 m-ca czuje sie super duzo wiecej mam energii niz ma przykład w 7 czy poczatku 8 nic mnie nei boli poza oczwiscie mrowiejącymi palcami u rąk i zgagą by tak dalej
No oby tak dalej i oby jednak Natusia się troszkę wstrzymała jeszcze.
Stary 2011-02-12, 12:58   #2197
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Brałam nospe forte, chyba działała ze 2h, bo nie bolało a teraz z powrotem zaczyna tak skończyłam brałam 10 dni po 1 tabletce

Cytat:
Współczuję bólu brzucha. A co do duphastonu, to mnie też po nim mdliło, pomogło mi jak zaczęłam go brać bezpośrednio po jedzeniu.
Dziękuję za radę w następnym miesiącu wypróbuję

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Ja też tego nie kumam właśnie

A za życzenia dla babci bardzo dziękuję Babcia mówi, że musi dożyć do czerwca, zeby swojego pierwszego prawnusia/prawnusię jeszcze zobaczyć Ale pamiętam, że jak my z bratem bylismy mali, to mówiła, oby tylko dożyć do komuni, potem oby do 18-stki, a potem do ślubu. I teraz znalazła sobie nowy cel Metoda małych kroków, hehe
A tak serio to zazdroszczę jej tej woli życia
Moje obie babcie tak mówią, więc chyba babcie tak po prostu mają!
Stary 2011-02-12, 13:20   #2198
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-02-12, 13:27   #2199
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Treść usunięta
szybko doszłaś
Stary 2011-02-12, 13:35   #2200
mona_ja
Wtajemniczenie

U mnie już łazienka posprzątana, zostało umycie podłóg.
Dziewczyny wystawiałyście może coś ostatnio na allegro? Bo ja czasem coś wytawiam(maszyny tża np, na motoryzacji) i zawsze płaciłam 3-4zł, a dziś wystawiłam za 27zł, nie wiem czemu tak drogo. Pierwszy raz użyłam do tego szblonu, może przez to? ale nic nie pisało że za szablon dodatkowo sie płaci i do tego tyle.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 13:52   #2201
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-02-12, 14:07   #2202
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
U mnie już łazienka posprzątana, zostało umycie podłóg.
Dziewczyny wystawiałyście może coś ostatnio na allegro? Bo ja czasem coś wytawiam(maszyny tża np, na motoryzacji) i zawsze płaciłam 3-4zł, a dziś wystawiłam za 27zł, nie wiem czemu tak drogo. Pierwszy raz użyłam do tego szblonu, może przez to? ale nic nie pisało że za szablon dodatkowo sie płaci i do tego tyle.
u mnie jeszcze nic nie zrobione :/

Cytat:
Treść usunięta
aaa no to faktycznie
a jak pobiegniesz to 5 min
Stary 2011-02-12, 14:16   #2203
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
a sól i cukier??
ja nie daje. ewentualnie szczyptę soli, ale bardzo rzadko.

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny polewam, dziś podpisałam umowę o pracę, także częstujcie się kobietki. Mam piwo wino i co ino także
SUPER!!!!! GRATULACJE!!!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
gratulacje. Ja biorę wino albo nie. Masz gin z tonikiem?? Kiedy zaczynasz??

dziewczyny znacie dobry sposób na zakwasy. ja chodzić nie mogę tam mnie uda z przodu nawalają
piwo dobrze robi na zakwasy. Stosować doustnie.

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
taki na lezaco w szkole rodzenia
w niedziele zrobie sesje, bo 30 tydzien zaczynam
wow! Ale piłeczka!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Wroooocilam
Tesknil ktos za mna?

Ok .. biore sie za nadrabianie
... albo i nie jak zobaczylam ile napisalyscie to zwatpilam ..
napiszcie w skrocie co sie dzialo co??
na reszcie!!!!!!!

Cytat:
Kochana podpowiedzcie co dodac do salatki z tortelinii ??
agus chyba ty kiedys mipisalas ale tam pisalas o szynce, wiec chodzi o to zeby to byla salatka bez miesa. Mam tortelini z grzybami. Myslalam zeby dodac brokula - co jeszcze ??

U mnie wychodzi sloneczko ale mrozik jest, w nocy tez byla tak jak Rosi pisalas taka wichura i padalo, normalni az mi w mieszkaniu swiszczalo od wiatru.
Ja mam dzis akcji-pieczenie ciast-trzy musze upiec pewnie pol dnia mi to zajmnie... czekam na meza bo pojechal do mamy po blaszke i zabieram sie do roboty!
ser żółty w kostkę, kukurydza, fasolka konserwowa...

A Martucha podowała super przepis na sałatkę, ale na słodko. Z mandarynkami z puszki. Robiłam, potwierdzam - pyszna!

Cytat:
bede dzis chyba pakowac torbe do szpitala niech sie dzieje
zauwazylam taki ciemniejszy sluz na wkladce a przeciez mi zostało kurma miesiąc jeszcze
kochana! Mam nadzieje, że wytrzymasz do marca. ja tam dalej jestem za 14 marca

Przykro mi, że miałaś taką noc. Mam nadzieje, że dzisiaj będzie lepiej i cieszę się, że dobrze się czujesz.

Właśnie zauważyłam, że gdyby nie to twoje puchnięcie, to Ty całą ciążę dobrze się czujesz, nie jesteś zmęczona, super!

kochana, a Wy robicie sobie sesje brzuszkową, czy raczej nie?

Cytat:

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

chyba wymysliłam prezent dla meza na walentynki kupie mu rekawice na narty bo zawsze pozycza od brata ja jedziemy to bedzie miał swoje
na pw podsyłam swój numer. co byśmy znowu były w kontakcie

Cytat:

Milego dnia wszystkim.
życie jest piękne!!!!

Oczywiście pokasowało mi posty

Kwiatuszku, gratuluję zdanego egzaminu! Jesteś mistrzem!

Katunia, dziękuję za przepis. Takie wzbogacenie mojego szybkiego dania, trzeba będzie wypróbować

Rosi, ja też oleju nie dodaję do ciasta. tylko na patelnie troszkę daje.

Ktosia, wszystkiego dobrego dla babci! 90 lat - piękny wiek!

Baja, pięćdziesięcio lecie! Super! Ciekawe czy my tez tyle ze sobą wytrzymamy

Smutno mi, posprzątałam, nikogo nie ma w domu, pogoda taka śliczna, a mąż w pracy Jeszcze się wkurzyłam, bo TŻet od środy ma wolne do końca tygodnia i planowaliśmy, że gdzieś sobie wyskoczymy na dłuższy weekend i du.pa. Nie dostałam wolnego. Ech... życie.

Wczoraj mieliśmy fajny wieczór, mąż do mnie zadzownił, że mam się zrobić na bóstwo, że jak nie będziemy mogli gdzieś wyskoczyć przez weekend to mnie gdzieś zabiera. Poszliśmy na rynek na piwko, później do znajomych - super było!

Idę odkurzyć, później do jakiegoś sklepu (kupię sobie piwo, a co!), i wezmę się za te naleśniki.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-02-12 o 14:26
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 14:35   #2204
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-02-12, 14:43   #2205
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
no dokładnie. Mój pracuje do 21:00, a do tego jeszcze jutro pracuje.

Mam nadzieje, że szybko zmieni tą pracę!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 15:20   #2206
mona_ja
Wtajemniczenie

Gucia nie smutaj się przynajmniej wczoraj gdzieś wyskoczyliście. A pięknych weekendów jeszcze dużo przed wami, wiosna się zbliża więc myślę że jeszcze będzie wiele okazji gdzies wyskoczyć.

Dziewczynki znacie jakąś fajną dietę? Chciałabym zrzucić 3kg, ćwiczyć mi się nie chce więc szukam jakieś prostej i taniej diety.

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2011-02-12, 15:35   #2207
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc

Przekazuje pozdrowienia od Maggie1983 Tęsni za Wami

I kilka zdjęć dla ciotek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nadusia1.jpg (52,3 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nadusia.jpg (36,8 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nadusia 3.jpg (67,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nadusia 4.jpg (86,5 KB, 58 załadowań)

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 15:42   #2208
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-02-12, 16:18   #2209
Ana***
Zakorzenienie

Wczoraj znalazłam taką stronę... http://www.kalinajanowska.pl/
Pokazałam dzisiaj mężusiowi... i miał łzy w oczach i ja też... postanowiliśmy, że przeznaczymy ten 1% podatku na tą dziewczynkę.

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Wczoraj mieliśmy fajny wieczór, mąż do mnie zadzownił, że mam się zrobić na bóstwo, że jak nie będziemy mogli gdzieś wyskoczyć przez weekend to mnie gdzieś zabiera. Poszliśmy na rynek na piwko, później do znajomych - super było!

Idę odkurzyć, później do jakiegoś sklepu (kupię sobie piwo, a co!), i wezmę się za te naleśniki.
A to mąż Ci niespodziankę zrobił uwielbiam takie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc

I kilka zdjęć dla ciotek
Słodzinka
a kiedy Maggie osobiście zajrzy
Stary 2011-02-12, 16:21   #2210
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cześć
Przychodzę podzielić się dobrą wiadomością....
R się oświadczył !!! Jestem oficjalną narzeczoną z pięknym pierścionkiem na palcu !!! ))))))))))))))))))))))) )))))))

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:26   #2211
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
R się oświadczył !!! Jestem oficjalną narzeczoną z pięknym pierścionkiem na palcu !!! ))))))))))))))))))))))) )))))))

suuuuper!!!!!
pochwal się pierścieniem
Stary 2011-02-12, 16:30   #2212
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Cześć
łał super gratuluje :jup i:

pokazuj pierścionek

Ana chyba nieprędko, Magda pisała mi, ze Nadia jest bardzo absorbująca i siedzi z nią właściwie sama cały czas

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:31   #2213
AgatkaL
Wtajemniczenie

Zrobię fotkę na pewno. Narazie mam zamieszanie, bo robię dzis imieniny i szykuję imprezę. Będzie podwójna okazja do świętowania
Jestem mega szczęśliwa !!!

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:34   #2214
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Agus woow ale brzusio

Atomufka super to wasze mieszkanie, takie w moim stylu, a z tą toaletą fajna sprawa, nie bedzie trzeba latać na górę!

Kwiatuszku gratuluje prawka

Anika czyżby już?

Ja standardowo urzadzam sprzątnko, robię małą przerwę przed najgorszym czyli łazienką

Chciałam dziś to upichcić http://zpierwszegotloczenia.pl/przepisy/knoppers/ ale nie ma u nas w sklepie mleka w proszku, a specjalnie do miasta nie chce mi się jechać.
dzięki
A propos wystawiania na allegro,to opłata jest zależna min od wartości wystawianej rzeczy,więc im droższa rzecz to tym więcej płacisz. A co wystawiałaś? Nie wydaje mi się ,żeby szablon aż tyle nabił,bo 27 zł to bardzo dużo...

Cytat:

Gratulacje

Anika chyba faktycznie spakuj sobie tą torbę A wszystkie potrzebne rzeczy dla siebie i Natusi masz już skompletowane?

Kwiatuszku gratuluję zdanego egzaminu

Kliwia ale Ci fajnie z tymi ciuszkami

wow 90 urodziny pięknie Przyjemności i smacznego tortu

Cytat:
bede zaciskać nogi

sie teraz uśmiałam jak gupia szwagier poznał dziewczynę znaczy sie poznał.. inaczej... zaczął sie spotykach z kolezanką ze studiów... i sie borok opamiętal ze ona ma w poniedziałek urodziny i do tego walentynki.... i on nie ma prezentu i na szybko wymyslalaismy cos

ona ma bzika na punkcie motoryzacji i chcial ja na gokarty do Tych zabrac ...ale ktos mu wczoraj ukradł portfel z dokumentami i dooopa blada bo nei moze prowadzic
wiec mu mowie:
moze prefumy albo szal albo rekawiczki skórzane alllllbo (i tu uśmiech ) nie wiem jak jestescie blisko ze sobą...
a on mi na to ze: sam nie wie jak bliskoa czemu?
ja mu: bo moze jakas fajną bieliznę
on: no chyba tak blisko to jeszcze nie

i chyba stanęło na perfumach jakichś dobrych

tylko nie zaciskaj za mocno ,bo w końcu Natka jakoś będzie musiała Cię opuścić
Ale się szwagier załatwił moja teściowa też ma urodziny w walentynki
Cytat:
Treść usunięta
Ty to masz dobrze z tą bliskością do domu

scio fajna ta mała ,taka laleczka

A co się dzieje z Martuchą?

wow Agatka ale news!!!! SUPER gratulacje kochana

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-02-12 o 16:37
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:37   #2215
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Agatka gratulacje!!!
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:41   #2216
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Wow super strasznie sie ciesze Waszym szczęściem zdradź nam więcej szczegółów i koniecznie pochwal się pierścionkiem

A co do dzisiejszego wieczoru to dzis moj mezulo konczy 31 lat i idziemy balowac na disco tzn do baru gdzie mozna potanczyc
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:42   #2217
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-02-12, 17:02   #2218
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Zabciu zapomniałam, że przecież u Was jest różnica czasu
.
no tak 6 godzin w tyl

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

a Ty całuj mnie
caluuuje caluuujeee

zdrowka dla malej

Cytat:

tesknilam
zabciu kiedy przeprowadzka ?

Kochana podpowiedzcie co dodac do salatki z tortelinii ??
agus chyba ty kiedys mipisalas ale tam pisalas o szynce, wiec chodzi o to zeby to byla salatka bez miesa. Mam tortelini z grzybami. Myslalam zeby dodac brokula - co jeszcze ??

przeprowadzka? w polowie rzeczy mamy juz przewiezione ale meble w nastepny weekend juz na 100% dzisiaj mamy dwie imprezy wiec nie ma kiedy

A ta salatka to z takimi malymi pieroszkami tak?
Bo jesli tak to ja dodaje jeszcze papryke rozne kolory , seler i czerwona cebule

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

na reszcie!!!!!!!

.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc

I kilka zdjęć dla ciotek
sliczna
aczemu Maggie do nas nie zaglada?

Cytat:
Cześć
gratulacje!

My dzisiaj idziemy na dwie imprezy ... chrzest i urodziny ..

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:13   #2219
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Agatko - ojjjjjjj ale suuuuper gratulacje!!!!!! ciesze sie bardzo!

na razie tylko tyle doczytalam bo takiej wiesci nie mozna ominac
ciasta sie robia ide dalej dzialac w kuchni - bounty i orzechowiec juz prawie skonczone-ale pachnie
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:36   #2220
mona_ja
Wtajemniczenie

Atomufka ja wystawiam maszyny rolnicze które kosztują kilka tysięcy i zawsze płaciłam kilka zł a teraz taka cena, nie wiem czy tak podrożały te aukcje?

Maggie słodka pannica

Katunia wyobrażam sobie twoje słodkości

AgatkaL gratulacje pisz szczegóły, kiedy, gdzie i jak się oświadczył

Nasz Ślub 30.05.2009
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości