Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-11, 22:25   #391
Caddy
Raczkowanie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość

ja jestem rocznik 86 a mój Tż 85 między nami jest niecały rok różnicy: ja jestem z sierpnia, Tż z listopada.

po ślubie będziemy mieszkać u siebie. powoli myślimy o jakimś mieszkaniu, bo jak Wam kiedyś pisałam moi rodzice chcą wiąć kredyt na siebie (żebyśmy nie musieli siedzieć jeszcze rok na wynajmowanym) a my sobie będziemy go po prostu spłacać. szukamy powoli jakichś ciekawych ofert, a rodzice rozglądają się po bankach, gdzie jest najlepsza oferta.

witaj Caddy

muszę się troszkę pochwalić: dostałam awans i nowe obowiązki (takie bardziej dyrektorskie ) ale z racji tego, będę miała mniej czasu w pracy na zaglądanie na wizaż
Gratuluję awansu

Poruszając bieżące w wątku tematy - i ja i mój TŻ jesteśmy rocznik 87.

A co do mieszkania po ślubie, najpierw myślałam, że może na początku możemy pomieszkać z rodzicami, ale po głębszym zastanowieniu i doświadczeniach otoczenia, doszliśmy do wniosku, że trzeba od razu się wyprowadzać. Wiadomo, we dwójkę zawsze jest bardziej komfortowo; także jeśli nie kredyt, to w ostateczności pozostanie wynajęcie..

Podpisywanie umowy dopiero przede mną, więc dobrze, że pojawił się taki temat. Pobieżnie sprawdziłam opinie o sali na forach internetowych, ale głównie z punktu widzenia jedzenia i obsługi, ale teraz na pewno poszukam dokładniej, żeby sprawdzić, czy są uczciwi..

17.09.2010 Zaręczeni
Caddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 22:42   #392
marta359
Przyczajenie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

wow kolejny wątek co do wieku to chyba ja będę najmłodszą panną młodą rocznik 90 a tż jest rocznik 86 no my będziemy mieszkać z teściową jedno piętro będziemy mieć na własność a drugie na spółkę z nią myślę że nie powinno być źle bo w sumie mamy dobry kontakt no ale pożyjemy zobaczymy

Ślub 02.06.2012
marta359 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 23:07   #393
(kicia)
Zakorzenienie

widzę że coraz wiecej 90tek

jeszcze rok temu wszyscy się dziwili że ja tak szybko chcę wyjść za mąż np koleżanki z LO a teraz połowa tych dziewczyn też się hajta zaraz po mnie albo nawet przede mną
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 23:40   #394
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Ja jestem rocznik 85 i mój TŻ też (w końcu chodziliśmy do jednaj klasy w podstawówce i nawet do przedszkola do jednaj grupy ) TŻ jest starszy o 2 miesiące
Mieszkać będziemy na swoim. Mieszkamy już razem od ponad 0,5 roku. Jak się wyprowadzą współlokatorzy to planujemy remont i zadomowienie się na dobre

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 23:41   #395
shea 87
Raczkowanie

Piszecie tutaj w zawrotnym tempie. Coś o sobie. Rocznik 87 podobnie jak TŻ. Znamy się 4,5 roku, razem jesteśmy 2,5 roku. Wesele robimy w Firleju w ośrodku FS Firlej. Jestem z Łęcznej, ale nie mieszkam tu na stałe (studiuję na drugim końcu Polski). Zdjęcia pierścionka nie posiadam, ale postaram się jak najszybciej wrzucić. Fotografa znalazłam przez internet. Jest przystępny cenowo, a zdjęcia mnie oczarowały. Kamerzystę również będziemy mieli, znajomy mojego taty, sprawdzony, solidny i pewny
shea 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 23:57   #396
monikazmc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Nie jesteś Ja tez rocznik '89

Ja również rocznik89
monikazmc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 00:09   #397
89Madzia89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
w kupie raźniej i od razu lepiej na duszy

nena1984 z tymi kolanami nie było łatwo, ja to musiałam się naczekać i naczekać w pewnym momencie to już zaczęłam wątpić czy cokolwiek z tego wyjdzie

U mnie wlasnie bylo na odwrot Tż za wczesnie chcial gdy byalm jeszcze nie gotowa na to 1 raz chcial sie oswiadczyc po niecalym roku
Oj kiedy to bylo ale ciesze sie ze jednak poczekalismy
89Madzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 05:39   #398
karka1986
Rozeznanie

GG do karka1986

Hej My w końcu zaczniemy wszystko załatwiać. Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu obejrzymy salę. Ja jestem rocznik '86 a TŻ '81. Według mnie 5 lat różnicy między nami jest w sam raz

http://www.suwaczek.pl/cache/b3bcb25363.png
karka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 09:27   #399
paulinka009
Zadomowienie

No to kurcze wygląda na to że my jesteśmy najmłodsza parą bo ja 90 a tż 89 ;D ale wcale mi to nie przeszkadza też na początku głupio sie czułam że tak wszyscy sie dziwili że juz ślub ale minęło pół roku i połowa zaręczona a druga połowa co gorsza z dziećmi ;/ więc ciesze sie ze tak wcześnie zaczniemy wspólne życie i spokojnie będziemy mieli czas na zbudowanie domu, nacieszenie sie sobą, spłodzenie dzieci i takie tam ;D planujemy 3 więc musimy zacząć szybko działać hehehe

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 10:12   #400
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ja jestem rocznik 85 i mój TŻ też (w końcu chodziliśmy do jednaj klasy w podstawówce i nawet do przedszkola do jednaj grupy ) TŻ jest starszy o 2 miesiące
http://demotywatory.pl/2701423/Niektore-slowa
tak mi się skojarzyło

I przypomniało mi się jak w podstawówce byłam na wycieczce z klasą TŻta. Jednego wieczoru cały czas mnie zaczepiał. W mało subtelny sposób co mnie denerwowało no ale nie wymagajmy od 12sto latka żeby był mistrzem flirtu W życiu bym nie pomyślała ze 10 lat po tej wycieczce zostanę jego żoną

paulinka009 będziemy razem najmłodszymi w tym gronie u mnie tak samo jest rocznikowo no chyba że mamy w swoim gronie panią z 91 roku

Stary 2011-02-12, 10:12   #401
tenebrosa
Wtajemniczenie

evoonia86, ja również gratuluję awansu!

shea 87, mogłabyś pokazać jakiego fotografa wybraliście? Tu albo na priv. Bo ta decyzja jeszcze przed nami, a jak jets to ktoś z lubelskiego to chętnie obejrzę.

magdziaS, my na pewno będziemy prosić o coś zamiast kwiatów. Szczerze mówiąc myśleliśmy, żeby zaprosić wolontariusza z lubelskiego hospicjum, które oboje z TŻ wspomagamy od czasu do czasu, żeby mógł zbierać datki. Ale z drugiej strony nie wiem czy ludzie jakoś źle tego nie odbiorą, żeby dwa razy dawać pieniądze (różni są ludzie). Więc pomyślałam, że możemy po prostu przekazać jakąś część z naszych prezentów na hospicjum, a zamiast kwiatów poprosić o wino.
Stary 2011-02-12, 10:28   #402
melod_y
Zakorzenienie

Witajcie

Ja za chwilkę mykam z TŻ podpisać umowę o sale i już mam nadzieje mieć ją z głowy
Później może pojedziemy na targi ślubne w NS, chociaż na takim wietrzysku ruszać mi się z domu nie chce
Do wtorku muszę mieć załatwionego fotografa bo nerwowo nie wytrzymam
Później skupie sie na kamerzyście i zespole.

Miłego weekendu życzę wszystkim

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 10:43   #403
nena1984
Zakorzenienie

Witam dziewczyny!

mam ją!!! mam ją!!! MAM!!! Maaaaaaaaaaaaam!!!!!

a teraz dwie wiadomości:

Dobra jest taka, że mam już zamówioną swoją wymarzoną suknię od VW (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi choć pisałam w poprzedniej części wątku). Jestem ultrahappy choć spać nie mogłam przez nią w nocy

Zła jest taka, że niestety, a może na szczęście nie będzie w kolorze pudrowego różu a w kolorze Ivory, znaczy się po polskiemu pewnie ecru - znalazłam zdjęcie real tej sukni w necie - wklejam poniżej I kolor kokardek na zaproszeniach znowu wziął w łeb Inna zła wiadomość jest taka (a może i dobra), że ominie mnie szukanie sukni w salonach. Ale odbiję sobie na welonie, jeśli się na niego zdecyduję. Żeby nie było, że same minusy widzę bo nie, ale mam nadzieje, że suknia przez rok mi się nie opatrzy (w sumie byłam w niej zakochana jeszcze od zeszłej wiosny, kiedy zobaczyłam pierwsze zdjęcia z katalogu, ale wtedy była ona jeszcze poza moim zasięgiem...inna galaktyka, to chyba dobre określenie). Suknia jest w rozmiarze amerykańskim 6, czyli według mojej chrzestnej to 38 polskie. Zatem zapewne będzie troszkę za duża (noszę 34-36), ale lepiej tak niż w drugą stronę.

Oczywiście nadal jestem poddenerwowana, bo suknię czeka daleka droga do domu Ale już w maju (mam nadzieję) będę spokojna wiedząc, że mam ją w szafie.

Jak tylko przyleci, zaraz się w niej obfotografuję ze wszystkich stron i nie omieszkam tu wrzucić, cobyście mogły do woli komentować

Przepraszam, że tak nieskładnie i chaotycznie to wszystko napisałam, ale mam tyle adrenaliny we krwi że szok! No nic...wracam do rzeczywistości.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 134575688.jpg (60,5 KB, 78 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 10:52   #404
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!

a teraz dwie wiadomości:

Dobra jest taka, że mam już zamówioną swoją wymarzoną suknię od VW (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi choć pisałam w poprzedniej części wątku). Jestem ultrahappy choć spać nie mogłam przez nią w nocy

Zła jest taka, że niestety, a może na szczęście nie będzie w kolorze pudrowego różu a w kolorze Ivory, znaczy się po polskiemu pewnie ecru - znalazłam zdjęcie real tej sukni w necie - wklejam poniżej I kolor kokardek na zaproszeniach znowu wziął w łeb Inna zła wiadomość jest taka (a może i dobra), że ominie mnie szukanie sukni w salonach. Ale odbiję sobie na welonie, jeśli się na niego zdecyduję. Żeby nie było, że same minusy widzę bo nie, ale mam nadzieje, że suknia przez rok mi się nie opatrzy (w sumie byłam w niej zakochana jeszcze od zeszłej wiosny, kiedy zobaczyłam pierwsze zdjęcia z katalogu, ale wtedy była ona jeszcze poza moim zasięgiem...inna galaktyka, to chyba dobre określenie). Suknia jest w rozmiarze amerykańskim 6, czyli według mojej chrzestnej to 38 polskie. Zatem zapewne będzie troszkę za duża (noszę 34-36), ale lepiej tak niż w drugą stronę.

Oczywiście nadal jestem poddenerwowana, bo suknię czeka daleka droga do domu Ale już w maju (mam nadzieję) będę spokojna wiedząc, że mam ją w szafie.

Jak tylko przyleci, zaraz się w niej obfotografuję ze wszystkich stron i nie omieszkam tu wrzucić, cobyście mogły do woli komentować

Przepraszam, że tak nieskładnie i chaotycznie to wszystko napisałam, ale mam tyle adrenaliny we krwi że szok! No nic...wracam do rzeczywistości.
Jest piękna!!!!!!!!!!!!!!!
Podobała mi się ta różowa, ale biała wygląda rewelacyjnie.
NIc się nie martw, już ustawiam sobie przypomnienie, żeby Cię dręczyć w maju o zdjęcia. Gratuluję kochana
Marzenia się spełniają, nie pozostaje nic innego jak marzyć
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 11:16   #405
(kicia)
Zakorzenienie

nena gratuluję ! Skoro masz swoją wymarzoną suknię to tylko się cieszyć że nie będziesz musiała rezygnować z tego marzenia i szukać czegoś innego w salonie. To teraz czekamy z Tobą do mają i już nie możemy doczekać się fotek

Stary 2011-02-12, 11:30   #406
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!

Jupiiiiiii, super! I wiesz co Ci powiem, róż był OK, ale w bieli ona wygląda meeeeeega pięknie No i te kokardki i dodatki możesz sobie właśnie teraz moim zdaniem zrobić w kolorze tego brudnego różu, jak Ci się podoba Jeśli nie będzie tego czarnego pasa, co widać na zdjęciu, to będą bardzo pasować moim zdaniem
Po salonach jak chcesz i tak możesz się przejść
A dobra krawcowa myślę, że spokojnie ją do Ciebie dopasuje (chociaż podobno Very się nie dopasowuje do siebie, tylko siebie do Very)

Bardzo cieszę się Twoim szczęściem, no i czekamy z niesierpliwością na Twoje w niej fotki!

Caddy, witaj, dopisałam do kalendarza

Ja jestem rocznik '86, TŻ '82, między nami jest 3,5 roku różnicy, a mieszkamy razem już półtora roku, po ślubie planujemy zmienić mieszkanie na większe

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 11:54   #407
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
A dobra krawcowa myślę, że spokojnie ją do Ciebie dopasuje (chociaż podobno Very się nie dopasowuje do siebie, tylko siebie do Very)
hehe, "ślubne wojny" rulez

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 11:56   #408
tusia_m
Zakorzenienie

Witajcie Drogie Pmki w kolejnej części wątku
Melduję się! Na wyjeździe z TŻ było.... bosko . Narty zaliczone. Miałam mała przygodę z wyciągiem Zregenerowaliśmy sobie ciałka w aquaparku w Gołębiewskim. Pospacerowaliśmy. TŻ codziennie rano serwował mi śniadanka

Aa i mamy zamówioną godzinę na ślub - 18.08.2012 godz. 12.00

Oczywiście dziś nie dam rady Was nadrobić. Pędzicie jak oszalałe - i dobrze! Ten weekend to nadrabianie zaległości towarzyskich, więc dłuższą wypowiedź naskrobię w poniedziałek.

Buziaki

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 11:57   #409
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

magdziaS, my na pewno będziemy prosić o coś zamiast kwiatów. Szczerze mówiąc myśleliśmy, żeby zaprosić wolontariusza z lubelskiego hospicjum, które oboje z TŻ wspomagamy od czasu do czasu, żeby mógł zbierać datki. Ale z drugiej strony nie wiem czy ludzie jakoś źle tego nie odbiorą, żeby dwa razy dawać pieniądze (różni są ludzie). Więc pomyślałam, że możemy po prostu przekazać jakąś część z naszych prezentów na hospicjum, a zamiast kwiatów poprosić o wino.
W sumie pomysł z winem jest całkiem dobry. My zastanawialiśmy się nad książkami zamiast kwiatów.
Jeśli chodzi o zbieranie datków też myślę, że mogłoby to zostać źle odebrane, dlatego też chyba nie zdecydujemy się na te puszki, ale rzeczywiście przekażemy część podarków na tą misję kapucynów

Nena, suknia jest śliczna!

Tusia, bierzesz ślub w moje urodziny

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-02-12 o 11:59
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 12:57   #410
shea 87
Raczkowanie

Byłam niedawno na ślubie, na którym zbierano datki na hospicjum dziecięce zamiast kwiatów. Z kwiatkiem przyszły chyba tylko 2 pary, ludzie bardzo chętnie wrzucali pieniążki do puszki. Młoda para zebrała ponad 1200 zł do puszki. Uważam, że jest to świetne rozwiązanie. Kwiaty więdną, nie ma co z nimi zrobić, tylko problem z nimi jest.

(kicia) widzę, że jesteśmy z jednego miasta

tenebrosa namiary na fotografa na priv wyślę, gdyż nie ma on jeszcze własnej działalności, nie chcę nikomu robić kłopotów

nena1984 suknia przepiękna
Stary 2011-02-12, 13:17   #411
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez shea 87 Pokaż wiadomość
Byłam niedawno na ślubie, na którym zbierano datki na hospicjum dziecięce zamiast kwiatów. Z kwiatkiem przyszły chyba tylko 2 pary, ludzie bardzo chętnie wrzucali pieniążki do puszki. Młoda para zebrała ponad 1200 zł do puszki. Uważam, że jest to świetne rozwiązanie. Kwiaty więdną, nie ma co z nimi zrobić, tylko problem z nimi jest.
Jasne, właśnie dlatego nie chcemy kwiatów, a wino czy książki - dużo lepszy i praktyczniejszy pomysł.
Wiadomo, że co do puszek nie jest to popularne rozwiązanie i nie wszyscy muszą je akceptować (polska mentalność ) Nie wszystkim też dobrze się kojarzy. Ale na zaproszeniu warto wtedy uprzedzić gości by wiedzieli, że będą zbierane datki na jakiś cel i by byli gotowi na przekazanie jakiejś drobnej kwoty zamiast kupowania kwiatów.

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 13:52   #412
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shea 87 Pokaż wiadomość

(kicia) widzę, że jesteśmy z jednego miasta
Widzę że sporo nas jest z tych okolic. W szoku jestem a czemu akurat w Firleju robicie wesele?

Stary 2011-02-12, 13:56   #413
Caddy
Raczkowanie

nena1984 sukienka jest bajeczna

Przerażacie mnie jak wiele macie już załatwione. My póki co mamy dopiero upatrzoną salę i mamy mieć niedługo namiary na dobry zespół.

17.09.2010 Zaręczeni
Caddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 14:28   #414
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Widzę że sporo nas jest z tych okolic. W szoku jestem a czemu akurat w Firleju robicie wesele?
Hehe, widać, że Łęczna ma więcej mieszkańców, niż się wydaje

Też jestem ciekawa, czemu akurat w Firleju, to jednak kawał drogi od Łęcznej.

Caddy, a pokaż salę, którą macie na oku, my tu ciekawe jesteśmy wszystkiego

tusia, super, że Wam się wyjazd udał, zazdraaaaaaszczam niezmiernie. A co to była za przygoda na wyciągu?
Gratuluję ustalenia godziny, chociaż dla mnie jest ona niewyobrażalnie wczesna

evoonia, gratuluję awansu!

Mi pomysł z puszkami średnio się podoba, bo tak naprawdę wydaje mi się, że każdy wtedy poczuje się zobligowany do dania jakiejś większej kwoty, wszyscy patrzą, to nie wrzuci 10zł... Więc ja wolę, żeby moi goście jednak sami coś kupili i przynieśli - a że 100 bukietów kwiatów, które zaraz zwiędną nie chcę na pewno, dlatego podoba mi się opcja z Lotkiem - wiadomo, że kupony są niedrogie, każdy kupi pewnie ze 3, dołoży do koperty z kartką, więc i miejsca dużo nie zajmują. Dlatego my w zaproszeniach (również na osobnych karteczkach, jak ktoś tu dobrze zauważył) poprosimy o kupony zamiast kwiatów. Książek się trochę boję, bo jesteśmy wybredni pod tym względem Chyba, że zrobić listę, jakie by nas interesowały do wglądu dla gości, ale chyba nie ma co robić zamieszania. Jak wygramy w weselnego Lotka to kupimy sobie całą księgarnię A i dzieciom wtedy też lepiej pomożemy

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-02-12 o 14:54
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 14:45   #415
evoonia86
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny czeka mnie teraz trochę więcej pracy, ale cieszę się z tego

nena1984 gratulacje szczerze mówiąc ta suknia w białym kolorze jest jeszcze bardziej obłędna niż w tym różowym czekam z niecierpliwością na zdjęcia.

tusia_m gratuluję ustalenia daty i udanego wypoczynku
Stary 2011-02-12, 15:02   #416
shea 87
Raczkowanie

(kicia), chatka wesele robimy w Firleju, gdyż potrzebujemy przenocować ponad połowę gości weselnych. Tam jest wiele noclegów, zarówno w domkach, jak i w hotelu. Jeśli pogoda dopisze poprawiny chcemy zrobić na świeżym powietrzu, na co tam również są warunki. Poza tym kuchania jest sprawdzona (nasi znajomi i rodzina jeździli tam na weekendy), wokół sali piękne sosnowe otoczenie, spokój, cisza, jezioro i oświetlone molo. Sala jest półokrągła, dla mnie wprost wymarzona Rodzina TŻ jest z daleka (450 km), wiem że część z nich planuje przyjechać nad jeziorko na kilka dni przed naszym weselem, co tam jest jak najbardziej wykonalne. Gdy tam pojechaliśmy zdecydowaliśmy, że tam i nigdzie indziej
Stary 2011-02-12, 15:22   #417
ewika19
Zadomowienie

Smile Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Caddy- Witaj w naszym zacnym gronie

evoonia86- Gratuluję awansu! Na pewno szybko przywykniesz do nowych obowiązków i będziesz do nas tak samo często zaglądać .

(kicia)- jesteśmy młode, ale bierzemy ślub z miłości a nie z powodu rosnącego brzucha... Bo ja osobiście znam wiele takich przypadków.

paulinka009- my z TŻem też jesteśmy pewni, że chcemy być ze soba i uważamy, że odwlekanie ślubu nie ma sensu. Chcemy budować dom, dopiero później dzieci- żeby się sobą właśnie nacieszyć itp .

nena1984- piękna suknia! Czyżby pierwsza na wątku;>

tusia_m- W Wiśle byliście? Ja mam 30 min do Wisły . Super, że wyjazd się udał . I gratuluję ustalenia godziny .
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 15:33   #418
(kicia)
Zakorzenienie

Cady widzę że jesteś ze swoim TŻtem 4dni dłużej niż ja z moim.
Nam dziś stukneło 1700dni.

Bardzo mnie osobiście drażnią śluby przez dziecko. Mam już tyle dzieciatych koleżanek a jedna już nawet się rozwodzi.

Stary 2011-02-12, 15:37   #419
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Bardzo mnie osobiście drażnią śluby przez dziecko. Mam już tyle dzieciatych koleżanek a jedna już nawet się rozwodzi.
niestety to jest coraz częstsze zjawisko włąśnie się dowiedziałam o koleżance, która dziś wyprowadziła się od męża i wróciła do rodziców. jest zdecydowana na rozwód. w ogóle okazało się, że mąż za jej plecami pozbawił jej całego majątku i teraz została z niczym- za jej placami sprzedał nawet JEJ mieszkanie
nie mogę pojąć jak do tego wszystkiego doszło...
Stary 2011-02-12, 15:57   #420
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
niestety to jest coraz częstsze zjawisko włąśnie się dowiedziałam o koleżance, która dziś wyprowadziła się od męża i wróciła do rodziców. jest zdecydowana na rozwód. w ogóle okazało się, że mąż za jej plecami pozbawił jej całego majątku i teraz została z niczym- za jej placami sprzedał nawet JEJ mieszkanie
nie mogę pojąć jak do tego wszystkiego doszło...
Niestety to coraz częstsze zjawisko. Albo dziecko w drodze a mąż i ojciec dziecka lata po dyskotekach i zdradza żonę.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości