|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Ja w ogóle po tym rozstaniu poczułam dziwną potrzebę dbania o siebie (oczywiście nie od razu, bo początkowo to myłam się raz na 3 dni leżąc w jednym dresie w łóżku i wstając tylko na siku
). Do tej pory miałam dość dużo kosmetyków do makijażu, ale takich pielęgnacyjnych - może jeden krem i różne balsamy do ciała, bo mam problemy ze skórą i większość prób ich rozwiązania przy pomocy kosmetyków kończyła się jeszcze ich pogorszeniem (byłam wtedy jeszcze nastolatką). Teraz wpadłam do drogerii, to spędziłam chyba z pół godziny oglądając jakie cuda tam mają! ![]() A siłą rzeczy czytając codziennie to forum, które bądź co bądź jest na WIZAZU |
|
|
|
#3152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Kochałam kiedyś tą grę, przynajmniej jest się czym zająć. Poszukam sobie też jakiejś książki .Nienawidzę mieć wolnego od studiów, sesja jest ciężka, ale siedze w domu drugi tydzień i wariuje, jeszcze tylko ten tydzień i będzie nowy semestr, juppi , ale przynajmniej skończe z moimi nocnymi rozmyślaniami o eksie.Tak sobie właśnie myśle... gdzie można spotkać takiego normalnego faceta, który ma dobrze poukładane w głowie? Wie może któraś? Na dyskotece większość to napaleni desperaci.. Słyszałam że są jakieś katolickie wyjazdy organizowane przez braci w klasztorach, tam jadą tylko single, są nabożeństwa, modli się o dobrą żonę/męża, a wieczorem wychodzi sie razem, poznaje. Hmm... Mówili chyba o tym w rozmowach w toku, że tam fajni ludzie jadą .
|
|
|
|
|
#3153 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dziewczyny, nie wiem czy powinnam się tu wypowiadać, zrobiłam wszystko to, czego nie powinnam:
- spotkałam się wczoraj z eksem na pocieszanie po Ciachu (niedozwolone) - usuwając linki i pliki Ciacha weszłam na jego pocztę i zastałam maile do innych (niekulturalne) - napisałam do Ciacha parę smsów, że mnie zranił, oszukując i zwodząc i powinien podjąć terapię, bo jest DDA i ma przez to duże problemy w życiu (to podchodzi pod zachowania poniżej godności). Jest mi znacznie łatwiej z myślą, że nie był mnie wart ![]() A teraz kajam się i zmykam na spotkanie z dziewczynami, które będą mnie stawiać do pionu
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że z tym niedozwolonym, to nie zrobiłaś sobie tym jakiejś krzywdy.
|
|
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Oho, przydałoby się i mnie. Paznokcie to już ruina (z nerwów wkładam do buzi i wygryzam skórki, bleh.. już nigdy nie pomaluję paznokci na czerwono! specjalnie dla tego bałwana ja, Julia fanka raczej krótszych, pomalowanych na lekki róż/beż delikatnych kobiecych pazurków DLA niego zapuściłam długie, szponowate pazury, czerwone. Nie było to w moim stylu, chociaż nie wyglądały źle bo mam nawet ładną, podłużną płytkę - w te niedzielę, tydzień temu specjalnie dla niego pomalowałam - nawet o to wcześniej poprosił bo kochał takie właśnie paznokcie - NAWET nie zwrócił na nie uwagi bałwan! Malowałam godzinę, suszyłam kolejne dwie, nic nie robiłam żeby nie daj Boże się nie popsuło. A on? nic? ani że ładne, ani że nieładne. Co z tego że w tych szponach to nawet rozporka nie zapięłam.. eh, w poniedziałek obcięłam na moje standardowe, krótkie. Ale są niepomalowane - nie wychodzę, więc dla kogo mam pomalować? dla koleżanek?
) skóra ruina, brwi zarośnięte, stopy zaniedbane, peeling to robiłam ostatnio hohoho.. zadniedbałam się strasznie.. Cytat:
Ojj, ja jak się wkręcę w książkę to mogę 6grubych w dwa dni łyknąć. Kocham czytać, ale książka MUSI być na prawdę dobra. Często jest tak że po 50str się zrażam bo nudna. Jakie książki lubisz? ja uwielbiam horrory i psychologiczne ( itylko takie filmy oglądam, romantyczną komedię to chyba z 3 lata nie widziałam.. ). Moja siostra jeździ na takie spotkania, rekolekcje itd. Chłopcy mili, ale urodą nie grzeszą.. no, ale kto tu mówi o wyglądzie? tak tylko uprzedzam.
|
|
#3157 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubizka - stosowałam swoje rady i zwykle mi to wychodziło
Bałam się cholernie wrócić do pustego domu, gdzie są jeszcze jego rzeczy, musiałam spędzić noc poza domem. Nie zrobiłam sobie krzywdy, było miło, nie zamykały nam się gęby. Nie cierpię tego oznaczonego jako niekulturalne, ale ciekawość zwyciężyła, na szczęście już wszystko pokasowane
|
|
#3158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam mnóstwo pomysłów wymagających kasy, a potrzebuję raczej tych niewymagających Cytat:
Na takie zjazdy to... no nie wiem czy Ty nie jesteś za młoda? . Z doświadczeń moich znajomych, to najlepsze partie poznaje się właśnie przez znajomych, albo na jakichś wyjazdach, zjazdach, spotkaniach organizowanych w celu robienia CZEGOŚ, np cały ogrom moich koleżanek poznała super facetów na żaglach (a nie mam jakiegoś żeglarskiego towarzystwa, nie wiem dlaczego tak jest).---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
A w tym niekulturalnym, znalazłaś coś złego? |
|||
|
|
|
#3159 |
|
Raczkowanie
|
No dobra... zapomniałam o Twoim MarianoItaliano czy skąd on tam był, nie pamietam wybacz
No, masz rację to jednak mnie przebiłaś![]() Kurcze dziewczyny! Ale ja miałam dziś sen! Śniłyście mi się. Jakieś takie szczere pole... jeden mały budyneczek tylko, my przed tym budyneczkiem i plotkujemy przy piwku. Wiem, że była Elve, Malla, Siaaa, OtTakaJa, kopamatakawa tego jestem pewna ale było więcej dziewczyn. Tak gawędzimy sobie i nagle mówię, że mi się siusiu chce i mówię, że idę gdzieś załatwić potrzebę a wy na to "Cooo? Jak to idziesz? Rób tutaj! Nas się wstydzisz?! Nas?!" No i musiałam.... Hehehehe przebudziłam się w nocy i sama do siebie się śmiałam z tego snu
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
Fubizka też się cieszę, że trafiłam na taką kopalnię wiedzy o zrowiu i urodzie. Potem się koleżanki dziwią, skąd ja to wszystko wiem.
Dowiedziałąm się o waxe, pilingu kawowym, depilacji cukrowej, a6w, kwasach, filtrach itd. siaaaa ja poznalam M właśnie na dyskotece, wtedy, kiedy sie najmniej spodziewałam, że kogoś poznam
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#3161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ....wiec głownie do buzi używam tych z BU ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jak powstrzymać się przed napisaniem do niego?
![]() rozum mówi -> nie pisz, przecież on ma cię totalnie w d*, w przeciwnym razie sam by się odezwał, a serce mówi -> może jeśli do niego napiszę to przejrzy na oczy? (a wiem, że nie). najbardziej boli to, że teraz to pewnie innej panience pisze wszystko to samo, co jeszcze w sumie niedawno pisał do mnie ...
|
#3163 | ||
|
Flawless
|
Cytat:
![]() U mnie był Stambuł i nie, nie był to hotelowy boy poznany na wakacjach Hahaha, ciekawy sen ![]() ![]() Cytat:
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2011-02-12 o 17:45 |
||
|
|
|
#3164 | ||
|
Zakorzenienie
|
peeling kawowy - odnotowane
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak sobie myślę, że w czasach naszych rodziców, jak nie było komórek i internetu, to łatwiej było chyba się rozstawać i łatwiej było zachować honor
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-02-12 o 17:49 |
||
|
|
|
#3165 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3166 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Znalazłam. Cytat:
jak mogłaś się wstydzić nas? ![]() Cytat:
- mając telefon na kartę wykorzystuję całą i nie doładowuję (niestety, teraz mam darmowe do sieci) - wychodzę z domu, ludzie mnie powstrzymują przed pisaniem (i właśnie to robię) - nie ładuję telefonu Nie obchodzi mnie, że teraz pisze do innej, po co mam się nad tym zastanawiać? Sama napiszę do kogoś innego, o, na przykład skomplementuję przyjaciółkę
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
WhiteCherry - Ja słyszałam podobną wersję jak Fubizka - napisz smsa, zostaw go w wersjach roboczych (nie wysyłaj!) i powiedz : wyślę za go za 4h, jeśli po tych czterech godzinach dalej będziesz miała WIELKĄ ochotę go wysłać to powiedz sobie : daję sobie jeszcze 2h, po dwóch jak dalej będę chciała wysłać to go wyślij na prawdę. Po tych powiedzmy 6h powinno Ci się odechcieć wysyłania.
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, mam kryzys.
Dzwoniła do mnie koleżanka, że spotkała mojego EKS. Miał się odezwac, mieliśmy się spotkać, powiedziec sobie wszystko w twarz, nie zrobił tego. Mam ochote do niego napisac
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#3169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie chcę napisać, nie chcę dać mu tej satysfakcji, że on jest k***a kim? Panem świata? i panny mają się przed nim płaszczyć, a on łaskawie wybierze jedną, której poświęci uwagę na więcej niż 5 minut?! do tej pory się trzymam, pokazuje mu tak samo jak on mi, że mam go totalnie gdzieś. gdy zaczął mnie olewać, zapytałam jeden jedyny raz o co mu chodzi i jeśli ma zamiar przerwać tą znajomość, to niech mi to powie wprost, niech mi powie konkretnie ''to koniec'', a odejdę z jego życia na zawsze, bo cenię szczerość. powiedział, że nie chce przerwać znajomości i bardzo przeprasza. a ma mnie w dupie dalej - nie odzywa się znowu. od czasu jego odpowiedzi ja również nic do niego nie piszę. I tak oboje tkwimy w zawieszeniu. i proszę Was - sprawcie, bym nie odezwała się pierwsza ! niech bajeruje sobie nowe frajerki, nie mnie.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-02-12 o 17:59 |
||
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem dlaczego ale mam łzy w oczach
![]() przeciez mowil, ze sie spotkamy pogadamy. inicjatywa spotkania wyszla ode mnie juz ze dwa, trzy razy, on nic. chce mu tylko napisac, ze jest nic nie wartym du.p.kiem
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, znacie jakiś DOBRY film - dramat/psychologiczny/thriller/ w ostateczności horror? chcemy z siostrą obejrzeć jakiś, w sumie kilka propozycji jest, a może jakiś polecicie?
Oglądałam już setki dobrych filmów, jak ktoś gustuje w w/w filmach to podam kilka na prawdę dobrych
|
#3172 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcesz jej tym tylko na złość robić? Cytat:
Zaklinam Cię! Cytat:
Pewnie A Ciebie jeszcze na fb nie mam Cytat:
|
||||
|
|
|
#3173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja własnie dizs robie bo dawno nie robiłam (coś wolałam cukrowy z solą i olejkiem) 2 ja własnie jak stosowąłam te wszytki acne to podrazniła mi ise skóra, łuszczyła i jak nawilażłam to z powrotem sie zapychała ![]() 3 nom....swoja droga ze ludize się tak łatwo z byle jakiego nie rozstawali bo trudniej było kogoś poznac ...a poza tym rozwody keidyś były nie do pomyślenia w PL i kobiecina całe życie cierpiałą jak sobie na męza wybrała pijaka ![]() Cytat:
właczałam jak mi przeszło.... teraz już nie musze czegoś takiego robić.... ale za to nauczyłam się przy ex wyłaczac tel jak mnie denerowawał swoimi smsami czy dzownił natrętnie na szcżescie teraz jest tryb samolotowy to można spokojnie korzystać np z notatek (na bieżąco zapisuje w tel co mam zrobic i załatwić bo nie chce mi sie pamietać )
|
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
marchewa świetny ssen. dolce - a jak robisz cukrowy? Idę do kuchni, nastrój mi spada. Niech mnie ktoś przytuli.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2011-02-12 o 18:03 |
|
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
NIE ! na szczęście nie..
Już mi przeszło, szukam dobrego filmu i gram w music challenge na fb Chyba wyłączę telefon, może będę spokojniejsza.. Ale.. ten tel nie jest tylko dla niego, może ktoś inny, równie ważny napisze?
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
ani mi sie waż
![]() miej swój honor Cytat:
![]() no to dawaj adresik
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie pisalam... nie dałam mu tej satysfakcji " ja ją olałem rzuciłem zostawiłem a ona pisze, ja to jestem jednak super extra za****** koleś skoro ona tak się za mną sra."
coś na ten zasadzie sobie wmawiam zawsze
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-02-12 o 18:13 |
|
|
|
#3178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czyli nie było wcale kolorowo...Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
Przeciez mu kompletnie nie zalezy a ja dalej...
ja chyba nie mam honoru... ![]() ale to boli
|
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre 2 taka moja wersja wsypuje cukier tak no nie wiem na oko tyle samo soli i oblewam to wszystko olejem (rózne czasem z oliwek ale zwykły słonecnzikowy tez bedzie ) a potem mieszam to i nakładam na siebie.. zciera wszytko ładnie .zwłaascza dłonie są delikantniutkie, pięty i łokcie tez ![]() 3 a co dobrego przygotwoujesz (szukam inspiracji ) i czemu Ci nastrój spada
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-12 o 18:10 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

).

.
, ale przynajmniej skończe z moimi nocnymi rozmyślaniami o eksie.
) 

) ....wiec głownie do buzi używam tych z BU 

Dlatego się właśnie na Ciebie wydzierał i potraktował Cię jak śmiecia. Nadal twierdzisz, że potrzebuje?