Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-12, 16:59   #3151
Fubizka
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Ja w ogóle po tym rozstaniu poczułam dziwną potrzebę dbania o siebie (oczywiście nie od razu, bo początkowo to myłam się raz na 3 dni leżąc w jednym dresie w łóżku i wstając tylko na siku ).

Do tej pory miałam dość dużo kosmetyków do makijażu, ale takich pielęgnacyjnych - może jeden krem i różne balsamy do ciała, bo mam problemy ze skórą i większość prób ich rozwiązania przy pomocy kosmetyków kończyła się jeszcze ich pogorszeniem (byłam wtedy jeszcze nastolatką). Teraz wpadłam do drogerii, to spędziłam chyba z pół godziny oglądając jakie cuda tam mają! W porównaniu do tego co było dostępne jakieś 6-7 lat temu to po prostu się poczułam jak dziecko z Kazachstanu na wycieczce do RFN

A siłą rzeczy czytając codziennie to forum, które bądź co bądź jest na WIZAZU naczytałam się o tych różnych specyfikach i ich składnikach i chyba mam nowe uzależnienie. Na mojej półce w łazience skończyło się miejsce, zaczynam się rozstawiać na pralce. I okazuje się, że to DZIAŁA!!! Moja skóra wygląda 1000x lepiej, włosy się niestety trochę wolniej regenerują. Wcześniej miałam samych kumpli, więc nawet nie miałam skąd się dowiedzieć o takich cudach techniki, jak choćby WAX o którym się dowiedziałam z tego wątku (dziękuję! ).
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:05   #3152
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Ja nawet nie wiem jak powinien wyglądać normalny, zdrowy związek.
NIE WIEM. To nie moja wina.. że w domu nie miałam dobrego przykładu, żadne środowisko mi go nie dało.

Otarłam narazie łzy, zrobiłam kawę i gram w music challenge na fb. List napiszę później, rekord sam się nie pobije, hihi.
Szkoda że siostra śpi, z nią się świetnie w to gra, ona jest mistrzem i zawsze jest dużo zabawy

Przepraszam że nie odpowiadam cytując, nie mam siły na to teraz.
Ale dziękuje, że chociaż Wy mnie w tyłek nie kopniecie jak potrzebuję pomocy..
Ja sobie wczoraj grałam w heros III, haha. Kochałam kiedyś tą grę, przynajmniej jest się czym zająć. Poszukam sobie też jakiejś książki.

Nienawidzę mieć wolnego od studiów, sesja jest ciężka, ale siedze w domu drugi tydzień i wariuje, jeszcze tylko ten tydzień i będzie nowy semestr, juppi. I pewnie będę narzekać, że nie mam na nic czasu, ale przynajmniej skończe z moimi nocnymi rozmyślaniami o eksie.

Tak sobie właśnie myśle... gdzie można spotkać takiego normalnego faceta, który ma dobrze poukładane w głowie? Wie może któraś?
Na dyskotece większość to napaleni desperaci.. Słyszałam że są jakieś katolickie wyjazdy organizowane przez braci w klasztorach, tam jadą tylko single, są nabożeństwa, modli się o dobrą żonę/męża, a wieczorem wychodzi sie razem, poznaje. Hmm... Mówili chyba o tym w rozmowach w toku, że tam fajni ludzie jadą.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:07   #3153
Malla
Nie depcze krokusów

Dziewczyny, nie wiem czy powinnam się tu wypowiadać, zrobiłam wszystko to, czego nie powinnam:
- spotkałam się wczoraj z eksem na pocieszanie po Ciachu (niedozwolone)
- usuwając linki i pliki Ciacha weszłam na jego pocztę i zastałam maile do innych (niekulturalne)
- napisałam do Ciacha parę smsów, że mnie zranił, oszukując i zwodząc i powinien podjąć terapię, bo jest DDA i ma przez to duże problemy w życiu (to podchodzi pod zachowania poniżej godności).

Jest mi znacznie łatwiej z myślą, że nie był mnie wart
A teraz kajam się i zmykam na spotkanie z dziewczynami, które będą mnie stawiać do pionu
Stary 2011-02-12, 17:08   #3154
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Bo my wszystkie piękne i powabne a te dziady ślepe
racja
Stary 2011-02-12, 17:14   #3155
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie wiem czy powinnam się tu wypowiadać, zrobiłam wszystko to, czego nie powinnam:
- usuwając linki i pliki Ciacha weszłam na jego pocztę i zastałam maile do innych (niekulturalne)
- napisałam do Ciacha parę smsów, że mnie zranił, oszukując i zwodząc i powinien podjąć terapię, bo jest DDA i ma przez to duże problemy w życiu (to podchodzi pod zachowania poniżej godności).

A teraz kajam się i zmykam na spotkanie z dziewczynami, które będą mnie stawiać do pionu
Malla, przecież wiadomo, że (prawie) wszystkie wiemy co wolno a co nie, ale tylko do momentu, jak to nas nie dotyczy Mam nadzieję, że z tym niedozwolonym, to nie zrobiłaś sobie tym jakiejś krzywdy.
Stary 2011-02-12, 17:16   #3156
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Ja w ogóle po tym rozstaniu poczułam dziwną potrzebę dbania o siebie.
Oho, przydałoby się i mnie. Paznokcie to już ruina (z nerwów wkładam do buzi i wygryzam skórki, bleh.. już nigdy nie pomaluję paznokci na czerwono! specjalnie dla tego bałwana ja, Julia fanka raczej krótszych, pomalowanych na lekki róż/beż delikatnych kobiecych pazurków DLA niego zapuściłam długie, szponowate pazury, czerwone. Nie było to w moim stylu, chociaż nie wyglądały źle bo mam nawet ładną, podłużną płytkę - w te niedzielę, tydzień temu specjalnie dla niego pomalowałam - nawet o to wcześniej poprosił bo kochał takie właśnie paznokcie - NAWET nie zwrócił na nie uwagi bałwan! Malowałam godzinę, suszyłam kolejne dwie, nic nie robiłam żeby nie daj Boże się nie popsuło. A on? nic? ani że ładne, ani że nieładne. Co z tego że w tych szponach to nawet rozporka nie zapięłam.. eh, w poniedziałek obcięłam na moje standardowe, krótkie. Ale są niepomalowane - nie wychodzę, więc dla kogo mam pomalować? dla koleżanek? )
skóra ruina, brwi zarośnięte, stopy zaniedbane, peeling to robiłam ostatnio hohoho.. zadniedbałam się strasznie..

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Ja sobie wczoraj grałam w heros III, haha. Kochałam kiedyś tą grę, przynajmniej jest się czym zająć. Poszukam sobie też jakiejś książki.

Nienawidzę mieć wolnego od studiów, sesja jest ciężka, ale siedze w domu drugi tydzień i wariuje, jeszcze tylko ten tydzień i będzie nowy semestr, juppi. I pewnie będę narzekać, że nie mam na nic czasu, ale przynajmniej skończe z moimi nocnymi rozmyślaniami o eksie.

Tak sobie właśnie myśle... gdzie można spotkać takiego normalnego faceta, który ma dobrze poukładane w głowie? Wie może któraś?
Na dyskotece większość to napaleni desperaci.. Słyszałam że są jakieś katolickie wyjazdy organizowane przez braci w klasztorach, tam jadą tylko single, są nabożeństwa, modli się o dobrą żonę/męża, a wieczorem wychodzi sie razem, poznaje. Hmm... Mówili chyba o tym w rozmowach w toku, że tam fajni ludzie jadą.

Ojj, ja jak się wkręcę w książkę to mogę 6grubych w dwa dni łyknąć. Kocham czytać, ale książka MUSI być na prawdę dobra. Często jest tak że po 50str się zrażam bo nudna. Jakie książki lubisz? ja uwielbiam horrory i psychologiczne ( itylko takie filmy oglądam, romantyczną komedię to chyba z 3 lata nie widziałam.. ). Moja siostra jeździ na takie spotkania, rekolekcje itd. Chłopcy mili, ale urodą nie grzeszą.. no, ale kto tu mówi o wyglądzie? tak tylko uprzedzam.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:18   #3157
Malla
Nie depcze krokusów

Fubizka - stosowałam swoje rady i zwykle mi to wychodziło
Bałam się cholernie wrócić do pustego domu, gdzie są jeszcze jego rzeczy, musiałam spędzić noc poza domem. Nie zrobiłam sobie krzywdy, było miło, nie zamykały nam się gęby.
Nie cierpię tego oznaczonego jako niekulturalne, ale ciekawość zwyciężyła, na szczęście już wszystko pokasowane
Stary 2011-02-12, 17:23   #3158
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
A ja skończyłam właśnie sesję i mam semestr dyplomowy = mam konsultacje raz w tygodniu i to tyle. I teraz mam wieeeelką rozkminę co ja ze sobą zrobię? Mam mnóstwo pomysłów wymagających kasy, a potrzebuję raczej tych niewymagających

Cytat:
Ja mam jedną zasadę - nie poznaję facetów w dyskotekach. To jest bardzo złe miejsce na znalezienie fajnego gościa. BAAAARDZO złe :P

Na takie zjazdy to... no nie wiem czy Ty nie jesteś za młoda? Ale znam kilka par, które poznały się na pielgrzymkach (nie są żadnymi dewotami) i są bardzo szczęśliwe ze sobą, jedni nawet niedługo biorą ślub . Z doświadczeń moich znajomych, to najlepsze partie poznaje się właśnie przez znajomych, albo na jakichś wyjazdach, zjazdach, spotkaniach organizowanych w celu robienia CZEGOŚ, np cały ogrom moich koleżanek poznała super facetów na żaglach (a nie mam jakiegoś żeglarskiego towarzystwa, nie wiem dlaczego tak jest).

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Fubizka - stosowałam swoje rady i zwykle mi to wychodziło
Bałam się cholernie wrócić do pustego domu, gdzie są jeszcze jego rzeczy, musiałam spędzić noc poza domem. Nie zrobiłam sobie krzywdy, było miło, nie zamykały nam się gęby.
Nie cierpię tego oznaczonego jako niekulturalne, ale ciekawość zwyciężyła, na szczęście już wszystko pokasowane
To szczęście, bo jak przeczytałam wcześniej coś o klinie a teraz to, to myślałam, że inaczej to wyglądało
A w tym niekulturalnym, znalazłaś coś złego?
Stary 2011-02-12, 17:25   #3159
marchewa0007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
A co powiesz na odległość równą 1826 km ?
No dobra... zapomniałam o Twoim MarianoItaliano czy skąd on tam był, nie pamietam wybacz No, masz rację to jednak mnie przebiłaś

Kurcze dziewczyny! Ale ja miałam dziś sen!
Śniłyście mi się. Jakieś takie szczere pole... jeden mały budyneczek tylko, my przed tym budyneczkiem i plotkujemy przy piwku. Wiem, że była Elve, Malla, Siaaa, OtTakaJa, kopamatakawa tego jestem pewna ale było więcej dziewczyn. Tak gawędzimy sobie i nagle mówię, że mi się siusiu chce i mówię, że idę gdzieś załatwić potrzebę a wy na to "Cooo? Jak to idziesz? Rób tutaj! Nas się wstydzisz?! Nas?!" No i musiałam.... Hehehehe przebudziłam się w nocy i sama do siebie się śmiałam z tego snu
marchewa0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:28   #3160
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Fubizka też się cieszę, że trafiłam na taką kopalnię wiedzy o zrowiu i urodzie. Potem się koleżanki dziwią, skąd ja to wszystko wiem.
Dowiedziałąm się o waxe, pilingu kawowym, depilacji cukrowej, a6w, kwasach, filtrach itd.

siaaaa ja poznalam M właśnie na dyskotece, wtedy, kiedy sie najmniej spodziewałam, że kogoś poznam

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:33   #3161
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
W porównaniu do tego co było dostępne jakieś 6-7 lat temu to po prostu się poczułam jak dziecko z Kazachstanu na wycieczce do RFN
.
nom, jest róznica, ja i tak jestem uczulona na większośc, albo działają kamedogennie (jak to sie pisze ) ....wiec głownie do buzi używam tych z BU

Cytat:

oj Malla, Malla

Cytat:
Napisane przez marchewa0007 Pokaż wiadomość

Śniłyście mi się. Jakieś takie szczere pole... jeden mały budyneczek tylko, my przed tym budyneczkiem i plotkujemy przy piwku. Wiem, że była Elve, Malla, Siaaa, OtTakaJa, kopamatakawa tego jestem pewna ale było więcej dziewczyn. Tak gawędzimy sobie i nagle mówię, że mi się siusiu chce i mówię, że idę gdzieś załatwić potrzebę a wy na to "Cooo? Jak to idziesz? Rób tutaj! Nas się wstydzisz?! Nas?!" No i musiałam.... Hehehehe przebudziłam się w nocy i sama do siebie się śmiałam z tego snu
dobry sen
Stary 2011-02-12, 17:36   #3162
WhiteCherry
Zakorzenienie

dziewczyny, jak powstrzymać się przed napisaniem do niego?
rozum mówi -> nie pisz, przecież on ma cię totalnie w d*, w przeciwnym razie sam by się odezwał,
a serce mówi -> może jeśli do niego napiszę to przejrzy na oczy? (a wiem, że nie).

najbardziej boli to, że teraz to pewnie innej panience pisze wszystko to samo, co jeszcze w sumie niedawno pisał do mnie ...
Stary 2011-02-12, 17:43   #3163
Phoce
Flawless

Cytat:
No dobra... zapomniałam o Twoim MarianoItaliano czy skąd on tam był, nie pamietam wybacz No, masz rację to jednak mnie przebiłaś

MarianoItaliano? Chyba mnie z kimś mylisz U mnie był Stambuł i nie, nie był to hotelowy boy poznany na wakacjach

Hahaha, ciekawy sen

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
rozum mówi -> nie pisz, przecież on ma cię totalnie w d*, w przeciwnym razie sam by się odezwał,
a serce mówi -> może jeśli do niego napiszę to przejrzy na oczy? (a wiem, że nie).

najbardziej boli to, że teraz to pewnie innej panience pisze wszystko to samo, co jeszcze w sumie niedawno pisał do mnie ...
Odczekaj. Bądź cierpliwa. Przypomnij sobie wszystko, co złe z nim związane, a chęć na napisanie smsa minie po jakimś czasie
Check out your worth because you're worth more than that."

Edytowane przez Phoce
Czas edycji: 2011-02-12 o 17:45
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:46   #3164
Fubizka
Zakorzenienie

peeling kawowy - odnotowane

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
nom, jest róznica, ja i tak jestem uczulona na większośc, albo działają kamedogennie (jak to sie pisze ) ....wiec głownie do buzi używam tych z BU
Ja teraz ostro jadę ze swoją skórą, bo wypowiedziałam wojnę zaskórnikom (kurde mam dość!), więc złuszczanie kwasy, ściąganie i nie ma przebacz

Cytat:

Ja ci nie poradzę, bo jak mnie weźmie pie*dolec na napisanie smsa, to z grobu bym chyba wysłała (przechodzi mi jakieś 2 minuty po tym jak wyślę ) ale jedna dziewczyna mówiła, że jak ją najdzie szajba, to odkłada napisanie tego smsa na za kilka godzin i zajmuje się czymś zupełnie innym. I zazwyczaj po tych kilku godzinach już nie ma takiej jazdy. Pomaga jej po prostu nieuleganie temu "TERAZ JUŻ KONIECZNIE I W TEJ CHWILI!!!". Spróbuj, może Tobie też pomoże.

Tak sobie myślę, że w czasach naszych rodziców, jak nie było komórek i internetu, to łatwiej było chyba się rozstawać i łatwiej było zachować honor

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-02-12 o 17:49
Stary 2011-02-12, 17:52   #3165
marchewa0007
Raczkowanie

Cytat:
[B]MarianoItaliano? Chyba mnie z kimś mylisz U mnie był [COLOR=Wheat]Stambuł i nie, nie był to hotelowy boy poznany na wakacjach
Dobra tam.... MarianoItaliano czy ze Stambułu... ;> Hehehe
marchewa0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:53   #3166
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
To szczęście, bo jak przeczytałam wcześniej coś o klinie a teraz to, to myślałam, że inaczej to wyglądało
A w tym niekulturalnym, znalazłaś coś złego?
Bo inaczej wyglądało.
Znalazłam.
Cytat:

jak mogłaś się wstydzić nas?

Cytat:
Ja to robię tak:
- mając telefon na kartę wykorzystuję całą i nie doładowuję (niestety, teraz mam darmowe do sieci)
- wychodzę z domu, ludzie mnie powstrzymują przed pisaniem (i właśnie to robię)
- nie ładuję telefonu
Nie obchodzi mnie, że teraz pisze do innej, po co mam się nad tym zastanawiać? Sama napiszę do kogoś innego, o, na przykład skomplementuję przyjaciółkę
Stary 2011-02-12, 17:54   #3167
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

WhiteCherry - Ja słyszałam podobną wersję jak Fubizka - napisz smsa, zostaw go w wersjach roboczych (nie wysyłaj!) i powiedz : wyślę za go za 4h, jeśli po tych czterech godzinach dalej będziesz miała WIELKĄ ochotę go wysłać to powiedz sobie : daję sobie jeszcze 2h, po dwóch jak dalej będę chciała wysłać to go wyślij na prawdę. Po tych powiedzmy 6h powinno Ci się odechcieć wysyłania.

Stary 2011-02-12, 17:55   #3168
asmenaa
Zakorzenienie

Ok, mam kryzys.
Dzwoniła do mnie koleżanka, że spotkała mojego EKS. Miał się odezwac, mieliśmy się spotkać, powiedziec sobie wszystko w twarz, nie zrobił tego.
Mam ochote do niego napisac
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:56   #3169
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
MarianoItaliano? Chyba mnie z kimś mylisz U mnie był Stambuł i nie, nie był to hotelowy boy poznany na wakacjach

Hahaha, ciekawy sen

Odczekaj. Bądź cierpliwa. Przypomnij sobie wszystko, co złe z nim związane, a chęć na napisanie smsa minie po jakimś czasie
Cytat:

Ja teraz ostro jadę ze swoją skórą, bo wypowiedziałam wojnę zaskórnikom (kurde mam dość!), więc złuszczanie kwasy, ściąganie i nie ma przebacz

Ja ci nie poradzę, bo jak mnie weźmie pie*dolec na napisanie smsa, to z grobu bym chyba wysłała (przechodzi mi jakieś 2 minuty po tym jak wyślę ) ale jedna dziewczyna mówiła, że jak ją najdzie szajba, to odkłada napisanie tego smsa na za kilka godzin i zajmuje się czymś zupełnie innym. I zazwyczaj po tych kilku godzinach już nie ma takiej jazdy. Pomaga jej po prostu nieuleganie temu "TERAZ JUŻ KONIECZNIE I W TEJ CHWILI!!!". Spróbuj, może Tobie też pomoże.

Tak sobie myślę, że w czasach naszych rodziców, jak nie było komórek i internetu, to łatwiej było chyba się rozstawać i łatwiej było zachować honor

nie chcę napisać, nie chcę dać mu tej satysfakcji, że on jest k***a kim? Panem świata? i panny mają się przed nim płaszczyć, a on łaskawie wybierze jedną, której poświęci uwagę na więcej niż 5 minut?!

do tej pory się trzymam, pokazuje mu tak samo jak on mi, że mam go totalnie gdzieś.
gdy zaczął mnie olewać, zapytałam jeden jedyny raz o co mu chodzi i jeśli ma zamiar przerwać tą znajomość, to niech mi to powie wprost, niech mi powie konkretnie ''to koniec'', a odejdę z jego życia na zawsze, bo cenię szczerość.
powiedział, że nie chce przerwać znajomości i bardzo przeprasza.
a ma mnie w dupie dalej - nie odzywa się znowu.
od czasu jego odpowiedzi ja również nic do niego nie piszę. I tak oboje tkwimy w zawieszeniu.
i proszę Was - sprawcie, bym nie odezwała się pierwsza ! niech bajeruje sobie nowe frajerki, nie mnie.

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2011-02-12 o 17:59
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:56   #3170
asmenaa
Zakorzenienie

Nie wiem dlaczego ale mam łzy w oczach
przeciez mowil, ze sie spotkamy pogadamy.
inicjatywa spotkania wyszla ode mnie juz ze dwa, trzy razy, on nic.
chce mu tylko napisac, ze jest nic nie wartym du.p.kiem
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-02-12, 17:57   #3171
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Dziewczyny, znacie jakiś DOBRY film - dramat/psychologiczny/thriller/ w ostateczności horror? chcemy z siostrą obejrzeć jakiś, w sumie kilka propozycji jest, a może jakiś polecicie?
Oglądałam już setki dobrych filmów, jak ktoś gustuje w w/w filmach to podam kilka na prawdę dobrych

Stary 2011-02-12, 17:58   #3172
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Ja też mam dzisiaj nienajlepszy dzień... Wczoraj grupką ze studiów poszliśmy na impreze, eks też poszła.

Robiłem wszystko wbrew temu co czuje...trzymałem największy dystans jaki tylko mogłem, zatańczyłem z nią tylko raz - głupio było odmówić, skoro i tak teraz musze ją traktować jak koleżanke...

Sama mi powiedziała, że nie chce teraz nikogo mieć, a widziałem jak siedziała smutna, gdy inna koleżanka mnie obejmowała, robiła sobie ze mną zdjęcia, spała mi na ramieniu. Ja jakoś niespecjalnie czułem się dobrze w takiej sytuacji. Nie wiem czemu, ale dzisiaj czuje takiego moralnego kaca, totalnie rozbity jestem.

Trzeba by się czymś zająć, bo głupia nadzieja mi wraca...
To po co to robiłeś, po co działasz wbrew sobie? :/
Chcesz jej tym tylko na złość robić?

Cytat:
Jedyne co teraz może mi pomóc to jego ramiona, i ch*j, chcę do niego napisać niech przyjedzie i mnie przytuliii...
NIE! Masz być silna.
Zaklinam Cię!

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Taaak, z pewnością potrzebuje. Dlatego się właśnie na Ciebie wydzierał i potraktował Cię jak śmiecia. Nadal twierdzisz, że potrzebuje?
Super, niech Ci pomaga. Przecież Miś jes taaaaaki wspaniały. Oh i ah. Tylko on, no nie?
Rób co chcesz, mam tylko nadzieję, że Cię nie pobije.
To już do aktów przemoc dochodziło?

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
nom....przeciez fajne z Nas babeczki
Pewnie
A Ciebie jeszcze na fb nie mam

Cytat:
Chciałabym napisać mu długi list jak bardzo się na nim zawiodłam.. chciałabym żeby te złe emocje gdzieś wypłynęły, chciałabym przelać je na kartkę. I wręczyć jemu..
Zaklinam Cie po raz drugi

lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 18:01   #3173
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
1

2

3
1
ja własnie dizs robie bo dawno nie robiłam (coś wolałam cukrowy z solą i olejkiem)

2
ja własnie jak stosowąłam te wszytki acne to podrazniła mi ise skóra, łuszczyła i jak nawilażłam to z powrotem sie zapychała

3
nom....swoja droga ze ludize się tak łatwo z byle jakiego nie rozstawali bo trudniej było kogoś poznac ...a poza tym rozwody keidyś były nie do pomyślenia w PL i kobiecina całe życie cierpiałą jak sobie na męza wybrała pijaka

Cytat:
Ja to robię tak:
- mając telefon na kartę wykorzystuję całą i nie doładowuję (niestety, teraz mam darmowe do sieci)
- wychodzę z domu, ludzie mnie powstrzymują przed pisaniem (i właśnie to robię)
- nie ładuję telefonu
ja wyłaczałam telefon
właczałam jak mi przeszło....
teraz już nie musze czegoś takiego robić....
ale za to nauczyłam się przy ex wyłaczac tel jak mnie denerowawał swoimi smsami czy dzownił natrętnie
na szcżescie teraz jest tryb samolotowy to można spokojnie korzystać np z notatek (na bieżąco zapisuje w tel co mam zrobic i załatwić bo nie chce mi sie pamietać )
Stary 2011-02-12, 18:01   #3174
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Dziewczyny, znacie jakiś DOBRY film - dramat/psychologiczny/thriller/ w ostateczności horror? chcemy z siostrą obejrzeć jakiś, w sumie kilka propozycji jest, a może jakiś polecicie?
Oglądałam już setki dobrych filmów, jak ktoś gustuje w w/w filmach to podam kilka na prawdę dobrych
Polecam kimi w kuchni. Część pierwsza do zobaczenie u mnie dziś wieczorem.

marchewa świetny ssen.

dolce - a jak robisz cukrowy?

Idę do kuchni, nastrój mi spada.
Niech mnie ktoś przytuli.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

Edytowane przez kimi1000
Czas edycji: 2011-02-12 o 18:03
kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 18:05   #3175
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
To już do aktów przemoc dochodziło?

Zaklinam Cie po raz drugi

NIE ! na szczęście nie..
Już mi przeszło, szukam dobrego filmu i gram w music challenge na fb

Chyba wyłączę telefon, może będę spokojniejsza.. Ale.. ten tel nie jest tylko dla niego, może ktoś inny, równie ważny napisze?

Stary 2011-02-12, 18:05   #3176
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
Mam ochote do niego napisac
Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
chce mu tylko napisac, ze jest nic nie wartym du.p.kiem
ani mi sie waż
miej swój honor

Cytat:

i proszę Was - sprawcie, bym nie odezwała się pierwsza ! niech bajeruje sobie nowe frajerki, nie mnie.
jak wyżej

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość

Pewnie
A Ciebie jeszcze na fb nie mam
no to dawaj adresik
Stary 2011-02-12, 18:06   #3177
AguŚ87
Zakorzenienie

Ja nie pisalam... nie dałam mu tej satysfakcji " ja ją olałem rzuciłem zostawiłem a ona pisze, ja to jestem jednak super extra za****** koleś skoro ona tak się za mną sra." coś na ten zasadzie sobie wmawiam zawsze

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2011-02-12 o 18:13
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 18:07   #3178
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam.
Czyli nie było wcale kolorowo...

Cytat:
Nie wiem czy o taki rodzaj chodzi, ale "Pi"?

Cytat:

nie chcę napisać, nie chcę dać mu tej satysfakcji, że on jest k***a kim? Panem świata? i panny mają się przed nim płaszczyć, a on łaskawie wybierze jedną, której poświęci uwagę na więcej niż 5 minut?!
Widzę, że dasz sobie radę
Stary 2011-02-12, 18:07   #3179
asmenaa
Zakorzenienie

Przeciez mu kompletnie nie zalezy a ja dalej...
ja chyba nie mam honoru...
ale to boli
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-02-12, 18:08   #3180
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
1
Polecam kimi w kuchni. Część pierwsza do zobaczenie u mnie dziś wieczorem.

2
dolce - a jak robisz cukrowy?

3
Idę do kuchni, nastrój mi spada.
Niech mnie ktoś przytuli.
1
dobre

2
taka moja wersja wsypuje cukier tak no nie wiem na oko tyle samo soli i oblewam to wszystko olejem (rózne czasem z oliwek ale zwykły słonecnzikowy tez bedzie ) a potem mieszam to i nakładam na siebie.. zciera wszytko ładnie
.zwłaascza dłonie są delikantniutkie, pięty i łokcie tez

3
a co dobrego przygotwoujesz (szukam inspiracji )
i czemu Ci nastrój spada

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-12 o 18:10
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości