Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-12, 18:16   #3841
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Tity gratulacje,studentko!!!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 18:43   #3842
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa
Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
Co do ginekologow to w trakcie calej ciazy nie widzialam ginekologa, bo tu wysylaja tlyko do poloznej ktora bada cisnienie, mocz, tetno i bicie serduszka dziecka. Zwazyli mnie raz
Gaci nie sciagalam nigdy na badania... tzn dwa razy bylam na emergency to wtedy, bo krwawilam:P
Danych o mojej szyjce itp nie mam;p to samo z waga malej:P

Tez musze cos kupic, mam jakies podklady do lozka ale nie wiem czy nie sa plastikowe... musz eotworzyc opakowanie
Jak jest wszystko ok, to takie badanie mi nawet odpowiada - nie manewruja niepotrzebnie przy "silniku" Ale brak usg po 30 tygodniu mnie juz nie uspakaja, chocby wlasnie ze wzgledu na niewiadoma co do wagi dziecka Dlatego pewnie pojdziemy do prywatnego gabinetu na sprawdzenie ile i czemu tak duzo wazy nasz synus
Ja kupilam podklady w Boots - nie wygladaja jakos porzadnie, raczej nic nie dadza przy duzej ilosci wod no ale jeszcze poszukam innych

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 18:50   #3843
Tity
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny Teraz czuję się nieswojo bo już nic nie stoi na przeszkodzie, żeby rodzić, a ja mam boja im bliżej terminu
Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Hej!

Znow na pare chwil jestem na biezaco, he he

Tity - za sesje, teraz tylko liczyc skurcze

Kolba - piekny, optymistyczny opis porodu Bardzo ci dziekuje

A ja sie chwale, ze zamowilam dzis lozeczko i komode W ciagu miesiaca powinny dojsc Lozeczko jest na lata, bo pozniej sie je przerabia na takie dla 3-4 lotka wiec mam nadzieje, ze posluzy
Oto moje zakupy
http://www.argos.co.uk/wcsstore/argo...99347.epsM.jpg
http://www.argos.co.uk/wcsstore/argo...0UC503834M.jpg

I brzuch mi urosl musze przyznac Jak pilka sie zrobil a Adriano szaleje o wiele intensywniej No i jesc zaczelam o wiele wiecej i czesciej Cos mi sie wydaje, ze teraz to mi te kilogramy polecaaaaaa
Bardzo ładne mebelki A kg no jakoś pod koniec szybciej lecą Też jakiś czas miałam wilczy apetyt, ale to tak może z miesiąc, potem się uspokoiło

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 18:51   #3844
iweczka
Zakorzenienie

kurcze, chyba i mnie coś bierze
boli mnie ciągle głowa, zaczynam czuć gardło i w ogóle jakoś mi dziwnie......a kurde tak sie pilnuje, jeżeli wychodzę to ciepło ubrana.....wrrrrrrrr
w życiu tyle razy nie chorowałam co w ciąży
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:07   #3845
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Jak jest wszystko ok, to takie badanie mi nawet odpowiada - nie manewruja niepotrzebnie przy "silniku" Ale brak usg po 30 tygodniu mnie juz nie uspakaja, chocby wlasnie ze wzgledu na niewiadoma co do wagi dziecka Dlatego pewnie pojdziemy do prywatnego gabinetu na sprawdzenie ile i czemu tak duzo wazy nasz synus
Ja kupilam podklady w Boots - nie wygladaja jakos porzadnie, raczej nic nie dadza przy duzej ilosci wod no ale jeszcze poszukam innych
No niby spoko przynajmniej sie nie zamartwiamy na zapas;p
Ja mialam 5 usg ale raz mi podali wage malej, a 3 razy usg bylo zrobione przez emergency itp:P

Mm te podklady z bootsa ale nie otwieralam

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:23   #3846
Szara Myszka
Raczkowanie

Aaaaa...Dziewczyny ratunku!!!
To trzeba mieć talent...
Ucinałam metkę od spodni i jakoś tak mi sie obsunęły nożyczki, że wbiłam sobie je w kciuk. Krew sie polała jak z fontanny i dłuższy czas nie moglismy zatamować jej wypływu. W końcu dopadł mnie TŻ i zrobił mi profesjonalny opatrunek. Przestało lecieć, ale cały czas mi ten palec tak pulsuje i mocno boli (zdaje sobie sprawe, że ten ból to nic przy tym co nas czeka,ale czuję ogromny dyskomfort). Nie wiem czy jechać gdzieś żeby zobaczył to jakiś specjalista czy mnie znowu wyśmieją w tym szptalu:confuse d:

Zapraszam na mojego bloga:
www.szafadorci.blogspot.com
Szara Myszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:37   #3847
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Montii
a Ty caly czas magnez zażywasz?

jak tam krocze? boli mniej?
oj ja już magnezu długo nie biorę

a z moim kroczem lepiej ! praktycznie nic nie boli,czasem są dni ,że coś tam poboli ale minimalnie w porównaniu do tego co było..tfu tfu oby nie wróciło

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:47   #3848
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

dobry wieczór dziewczyny , kurcze nie było mnie tu dwa dni i szok jak zobaczyłam ile miałam do nadrobienia.
brzuch mi opadł chyba już maksymalnie bo nawet już ucisku nie czuje pod piersiami jakos tak luzniej sie zrobiło, i o zgrozo wczoraj miałam taki skurcz jak przy moim pierwszym porodzie dzisiaj to nawet stać na nogach 5 minut nie daje rady bo od razu mi się słabo robi, nawet wyprostować sie nie mogę, śmiałam sie dzisiaj do meza że w nocy ma czuwac .
kurcze już zapomniałam która zaczęła pisać o tych dźwiękach z brzuszka jato takie coś słyszę już od dwóch tygodni dzisiaj np. miałam taki dźwięk jakby coś pękło
heh jak ten czas szybko leci, już praktycznie polowa lutego a dopiero co pamiętam jak robilam test a tu prawie juz finisz
marudziłam ze ciężko mi jest wybrać wózek na allegro a tu dzisiaj jak robił mąż generalne porządki i przemeblowanie zorientowalismy sie ze w narozniku mielismy schowany wózek po naszej Weronice , wystarczy wyprać dla odświeżenia no i zdecydowaliśmy ze dokupimy do niego te nosidło dla niemowlaka bo te co bylo w tym wozku to wg nie się juz nie nadaje. tak wiec wyprawka skompletowana tylko czekać na Błażeja nam zostało
kinga2710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:49   #3849
Glodomorek
Zakorzenienie

Coś mnie gorączka brała po południu i poszłam spać. Śniłam o chusteczkach higienicznych jeżdżących w wózkach
Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
chyba i ja sobie coś podłoże.Mam taką dziecięcą ceratkę i jakiś koc cienki.Tylko czy akurat na łóżku wody polecąMoja mama pamietam jak rodziła(brat 13 lat młodszy) i jechalismy do szpitala to w aucie popuściłamiała ręcznik,ale to zbytnio nic nie dało.
To może założyć tę ceratkę jak pampersa i cały dzień tak chodzić
Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
a powiedzcie mi kochane jak jest z okulistą. Ja ma wadę - 0,5 na jednym i drugim oku. Chodzę w okularach ale tylko do czytania, pisania, komp. i tv i samchodu - czy tez muszę jechać i zbadać oczy przed porodem - nawet jak będzie cc
W sumie to lepiej pójść i sprawdzić czy w środku wszystko jest w porządku. Kontrolnie0 wolałabym sprawdzić. Tym bardziej jak liczysz, że poród sn mógłby się jednak udać.
Cytat:
Napisane przez Szara Myszka Pokaż wiadomość
Nie wiem czy jechać gdzieś żeby zobaczył to jakiś specjalista czy mnie znowu wyśmieją w tym szptalu:confuse d:
Spokojnie, jak jest umyte to nic nie powinno się tam dziać Pewnie jaką tętniczkę uszkodziłaś, dlatego tak leciało. Zobaczysz jutro czy ładnie się goi.
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:50   #3850
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

jeszcze mam pytanie w którymś momencie pisałyście ze jak się dłużej magnez bierze to potem jest ciężej rodzic sn, ja biore magnez od listopada oraz potas a teraz to od tygodnia doszła mi no spa trzy razy dziennie i tak teraz się zastanawiam czy to nie wplynie na porod
kinga2710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:52   #3851
ego_ego
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki
Ale mam dzisiaj dzień na jedzenie, już chyba zjadłam wszystko co było w domu, nawet szarlotkę upiekłam i czekam aż wystygnie
Niedługo, to się nie wdrapię na łóżko już nie mówiąc o tym, że z niego nie zejdę

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
trochę mi żal że przygoda pt ciąża się kończy powoli
właśnie dziś rano jak mnie mały kopał, to mówiłam mężowi, że chyba będzie mi brakowało tego brzuchola i tego uczucia, że ktoś w środku się rusza

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość

wklejam porównanie dwóch brzuszków,
hmmm w sumie jak tak spojrzeć wydaje mi sie, ze jednak wygladaja na takie same , tylko ten dzisiejszy jest bardziej okrąglejszy na dole, tak jakby mała urosła własnie i troszke go od dołu wypełniła...

jak myslicie?
mi się też wydaje, że to drugie zdj.z serduszkiem, to trochę niżej brzuszek jest, ale minimalnie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
A ja już oficjalnie po sesji i mogę rodzić Egzamin zaliczony
gratulacje!!!
zdolna dziewczynka

Cytat:
To trzeba mieć talent...
Ucinałam metkę od spodni i jakoś tak mi sie obsunęły nożyczki, że wbiłam sobie je w kciuk. Krew sie polała jak z fontanny i dłuższy czas nie moglismy zatamować jej wypływu. W końcu dopadł mnie TŻ i zrobił mi profesjonalny opatrunek. Przestało lecieć, ale cały czas mi ten palec tak pulsuje i mocno boli (zdaje sobie sprawe, że ten ból to nic przy tym co nas czeka,ale czuję ogromny dyskomfort). Nie wiem czy jechać gdzieś żeby zobaczył to jakiś specjalista czy mnie znowu wyśmieją w tym szptalu:confuse d:
o kurczę, no to sięzałątwiłaś
jak nie masz dużej rany takiej powyżej 1 cm, to ja bym nie jechała nigdzie, bo samo zarośnie, ważne, żebyś to dobrze przemyła wodą utlenioną i moczyła np w rivanolu
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:56   #3852
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kinga2710 Pokaż wiadomość
jeszcze mam pytanie w którymś momencie pisałyście ze jak się dłużej magnez bierze to potem jest ciężej rodzic sn, ja biore magnez od listopada oraz potas a teraz to od tygodnia doszła mi no spa trzy razy dziennie i tak teraz się zastanawiam czy to nie wplynie na porod
tylko jedna osoba tak pisała i to nie potwierdzone medycznie w żaden sposób

ja uważam i mój lekarz tak samo bo się pytałam, że to nie wpływa na poród

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
To trzeba mieć talent...
uuuuu wiem, że takie ranki bolą najbardziej :/
przemyj sobie tylko woda utlenioną i luz
najwyżej jakby Ci się coś paprało to wtedy do lekarza ale na bank zagoi się samo - nie wymaga chyba szycia co?
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 20:01   #3853
iizabelaa
Zakorzenienie

hej dziewczyny, dzisiaj ostatni dzień braku internetu u mnie Byłam dzisiaj w Superpharm i kupiłam ten podkład pod prześcieradło z Motherhood, a tak wogóle jest promocja na kosmetyki dla dzieci, Ziajka i Nivea

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2011-02-12 o 20:53
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 20:14   #3854
Ahtaga
Wtajemniczenie

Witajcie,
widzę, że spora część dziewczyn była na zakupach.

Ja dziś byłam w hurtowni dziecięcej i kupiłam łóżeczko Gluck, takie standardowe, wyjmowane szczebelki i regulacja poziomów, bez szuflady ( 200zł) i do tego pościel Amy. Nastawiałam się na Feretti, ale pani polecała Amy no i komplet, tj. kołderka, poduszka z poszewkami i ochraniacz kosztował 205zł, więc troszkę taniej niż Feretti. Później wstawię Wam fotki.
Na all oglądałam różne wzory fajne, a w końcu padło na jednolitą, błękitną z kangurkiem Ah i przewijak na łóżeczko no i materac...

Byłam pewna, że kupię kokos-pianka-gryka, ale pani w sklepie mówiła, że już odchodzi się od gryki bo, że za twardy jest materac i że na początek kokos, a później pianka. W sumie ta pianka i tak nie jest miękka, no ale troche miększa od gryki, no i mnie przekonała Kosztował 99zł...myślałam, że jak bez gryki to tańszy a tu odwrotnie...

a co do cellulitu to ja mam go nawet na przedramionach... ale łudzę się, że to tylko woda i zniknie po porodzie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333

Edytowane przez Ahtaga
Czas edycji: 2011-02-12 o 20:37
Ahtaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 20:38   #3855
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
Podkład jest super. Jest on chłonny, a nie ceratowy. Na ceracie dzidziuś by się pocił. A rozmiar to 60x90. Myślę, że wystarczy dla małego człowieka.
muszę go zobaczyć jak będę.

a my właśnie wróciliśmy z zakupów kolacja zjedzona i zaraz filmik będziemy oglądać i znów ta sobota przeleciała strasznie

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 21:32   #3856
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Hej!
ja dzisiaj u rodziców urzędowałam.
Mi ostatnio znowu mówili, że brzuch opadł.
Rzeczywiście cycki nie mają już podpórki i sobie zwisają, poza tym lepiej się oddycha i więcej jem

jeju, to my jutro zaczynamy 38 tydz.
Czyli ciąża donoszona - można rodzić
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 21:38   #3857
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Hej!
Rzeczywiście cycki nie mają już podpórki i sobie zwisają, poza tym lepiej się oddycha i więcej jem

jak to
ja jutro zaczynam 38 tydzień
przecież Ty masz TP na 28 czyli parę dni wcześniej
i już jesteś w 38t
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 21:42   #3858
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!

No kochana Ty zaczynasz, ale 39 tydz.

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 21:47   #3859
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Sorry, z matmą u mnie nie za dobrze

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

39 tc

Czas żegnać się z brzuszkiem...
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2011-02-12, 21:49   #3860
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Sorry, z matmą u mnie nie za dobrze

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

39 tc

Czas żegnać się z brzuszkiem...
Kurczę chyba muszę dla Was znaleźć jakąś szafę zbiorczą

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-02-12, 21:50   #3861
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinga2710 Pokaż wiadomość
ja biorę mgnez praktycznie od poczatku ciąży i mam nadzieję, że dam radę sn

Cytat:
Hej!

mordka, ja też ostatnio dużo jem
a najgorsze, że budze się w nocy z okropnym glodem
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 22:03   #3862
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

ja to mam szlak przetarty na płytkach -do lodówki i do kompa

a jak już wszystko zjem, to tż dostaje listę i marsz do sklepu.
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2011-02-12, 22:05   #3863
aja1
Zakorzenienie

Mnie dziś naszło na paprykarz

Ech założyłam młodej konto na facebooku, bo chce grać w island paradise (bo ja mam) i teraz pewnie będziemy się licytować o kompa

Mój Aniołek 30.12.2016

Edytowane przez aja1
Czas edycji: 2011-02-12 o 22:06
Stary 2011-02-12, 22:07   #3864
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

zjadłam wczoraj michę popcornu, popiłam pół szklanki coli. 3 x w kibelku i dziś od rana wilczy głód.

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

jadłam paprykarz przez ostatnie 2 dni
jutro niedziela - to może jakaś pizza, albo MC ostatni raz przed porodem
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2011-02-12, 22:13   #3865
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
ale deneb ma skończony 37 już także Jej leci 38

trochę mi żal że przygoda pt ciąża się kończy powoli
oj kochana mnie tez bedzie zal

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
ja niby 38 TC skończę 20 lutego, ale juz mam pozwolenie od połoznej, ze jakby sie zaczęło teraz, to nie musze do szpitala, moge w domu, bo juz ciąża będzie uważana za donoszona i bezpiecznie.
a w poniedziałek, czyli za dwa dni juz kończę 37 tc i zaczynam 38 niesamowite, z jednej strony czas mi sie dłuzy, a z drugiej z tygodnia na tydzien sie dziwie, że juz znów poniedziałek

mój brzuniek dziś:
jak myslicie, czy sie mocno obinizył?
bo mam wrażenie, ze jest duzo niżej, wczesniej mi cycki siedziały na brzuchu, az mi sie odparzały w zagieciu, a teraz sa wysoko, nie stykaja się w ogóle z brzuchem już
przepikeeeny
w porownaniu do tej drugiej fotki, ktora wkleilas pozniej
widac duza roznice, mocno sie obnizyl)
Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
Witajcie,
widzę, że spora część dziewczyn była na zakupach.

Ja dziś byłam w hurtowni dziecięcej i kupiłam łóżeczko Gluck, takie standardowe, wyjmowane szczebelki i regulacja poziomów, bez szuflady ( 200zł) i do tego pościel Amy. Nastawiałam się na Feretti, ale pani polecała Amy no i komplet, tj. kołderka, poduszka z poszewkami i ochraniacz kosztował 205zł, więc troszkę taniej niż Feretti. Później wstawię Wam fotki.
Na all oglądałam różne wzory fajne, a w końcu padło na jednolitą, błękitną z kangurkiem Ah i przewijak na łóżeczko no i materac...

Byłam pewna, że kupię kokos-pianka-gryka, ale pani w sklepie mówiła, że już odchodzi się od gryki bo, że za twardy jest materac i że na początek kokos, a później pianka. W sumie ta pianka i tak nie jest miękka, no ale troche miększa od gryki, no i mnie przekonała Kosztował 99zł...myślałam, że jak bez gryki to tańszy a tu odwrotnie...

a co do cellulitu to ja mam go nawet na przedramionach... ale łudzę się, że to tylko woda i zniknie po porodzie
kurcze 200 zl za zwykle lozeczko ??
ja dalam 200 za klupsa z grawerem bez szuflady na all
a posciele tez duzo drozsze ja u mnie
skadjestes kochana ??

a ja dzisiaj mega zalatay dzien
glownie w kuchni siedzialam

zrobilam ciasto z bananami, 2 miski salatki wwarstwowej
upieklam muffinki
a za chwile wstawie na rosol

do tego sprzatanie
no i tak mi dzien zlecial ))
Stary 2011-02-12, 22:14   #3866
agus235
Raczkowanie

GG do agus235

Kurcze a mnie się zdaje że na tej końcówce jakoś szybko przybieram macie też tak? Zostało mi 30 dni do końca aż się boję ile ten mój mały waży już

IGOREK 3.03.2011

ZĄBKI
faza III od 13.08.2012
agus235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 22:27   #3867
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

u mnie waga stoi w miejscu 63 kg
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2011-02-12, 22:48   #3868
agus235
Raczkowanie

GG do agus235

A z jaka wagą startowałaś jesli można wiedzieć.Ja już mam 10 kg na plusie

IGOREK 3.03.2011

ZĄBKI
faza III od 13.08.2012
agus235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 23:23   #3869
Montii
Zakorzenienie

oj mordka czuję,że niebawem na porodówce będziesz..
a jak już jedna pójdzie rodzić to się posypie

no nic, ja ogarniałam pokój małego, poprasowałam firankę, TŻ walczy z kuchnią ale już go gonie do spania... dobranoc

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 23:50   #3870
Ahtaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

kurcze 200 zl za zwykle lozeczko ??
ja dalam 200 za klupsa z grawerem bez szuflady na all
a posciele tez duzo drozsze ja u mnie
skadjestes kochana ??
kupiłam wszystko w Lublinie w hurtowni Rampers.

Ceny bardzo porównywalne z all. Pościel 20zł taniej z all, ale ja muszę dotknąć zanim kupię

Łóżeczko można było za 140zl kupić, ale miał szczebelki jakieś dziwne, takie płaskie zamiast okrągłe.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1000200.jpg (46,1 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000201.jpg (47,8 KB, 37 załadowań)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333
Ahtaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości