Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-13, 11:38   #1261
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
E.J to chociaz sie nie smuc, jak nie chcesz powiedziec, daj temu czas...

jade do babci, wszystkim zycze milego dnia
Jest mi smutno i przykro, bo nie tego się spodziewałam od swojego faceta.
Ale cóż...życie
Miłego spotkania I pozdrów Babcię od Nas

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
szukam natchnienia do pójścia do łazienki.... trzeba się ogarnąć... ostatni wolny dzień...
Eeee, tam, posiedź ze mną nie mam umytych włosów, jestem nieumalowana więc nie jesteś sama

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 11:45   #1262
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry Piękności!
Nie wróciłam już do Was w piątek, bo tak jak mówiłam - od razu po obsłudze tej stypy na praktykach poszliśmy z Tż'em do mojego brata i jego dziewczyny na jej urodziny i jeszcze było parę osób i tak się zasiedzieliśmy do 2 w nocy.. A wczoraj do południa sprzątałam i się spamowałam a popołudnie i wieczór spędziłam tylko z Tż'em Oglądaliśmy filmy, robiliśmy sobie frytki(nie ma to jak tłuste frytki o 23.... Tak, tak odchudzam się, mhmmm...) , duużo gadaliśmy i w ogóle tak fajnie było A że jeszcze potem babcia i siostra poszły spać, a mama pojechała na jakąś imprezę, to już w ogóle było cuuudnie I tak mi miło wczoraj było, bo Tż odkąd przyszedł to cały czas do mnie, że taka piękna jestem, taka cudowna i że śliczna i że wszyscy faceci mogą sobie tylko popatrzeć a on mnie ma i że każdy mu zazdrości takiej kobiety itd itp. i tak w kółko i że odkąd mnie zobaczył ma na mnie niesamowitą ochotę....
A i porobiłam zdjęcia wczorajszego makijażu! Jednak nie robiłam czegoś takiego jak ten z linku, poszłam bardziej w róże I zdjęcie włosów zrobiłam, dzisiaj jak dorwę brata popołudniu i da mi kabel to wrzucę wieczorkiem

A teraz nadrobię Was tyle ile będę mogła,a potem pójdę obiad zrobić i się ogarnąć bo idziemy dziś do taty Tż'a

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 11:47   #1263
Elvii
Zadomowienie

a ja już się wykąpałam bo wcześniej ćwiczyłam 20min na moim kręciołko stepperku , włoski umyłam, odżywkę nałożyłam, nabalsamowałam się, teraz idę się ubrać i umalować bo tż za 15min przyjedzie
do 15 posiedzimy w moim domku, bo mame muszę umalować przed randką :P
a później do sephory i do misia
także życzę Wam Piękne, miłej niedzieli

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 11:47   #1264
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

Eeee, tam, posiedź ze mną nie mam umytych włosów, jestem nieumalowana więc nie jesteś sama
haha no dobra, namówiłaś mnie
Stary 2011-02-13, 11:52   #1265
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
haha no dobra, namówiłaś mnie
Przynajmniej jak na razie jestem bo potem fartuch do pracy muszę sobie wyprać

Elvii przyjemnego i udanego spotkania z Tż

Stary 2011-02-13, 11:54   #1266
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
a ja już się wykąpałam bo wcześniej ćwiczyłam 20min na moim kręciołko stepperku , włoski umyłam, odżywkę nałożyłam, nabalsamowałam się, teraz idę się ubrać i umalować bo tż za 15min przyjedzie
do 15 posiedzimy w moim domku, bo mame muszę umalować przed randką :P
a później do sephory i do misia
także życzę Wam Piękne, miłej niedzieli
czegoś konkretnego szukasz w sephorze?
Stary 2011-02-13, 11:59   #1267
ekomonika
Zakorzenienie

Hej Eh, musiałam dzisiaj wstać o 7.40... Była msza za mojego pradziadka, ksiądz nie da nam spać...
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 12:05   #1268
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Prymulkaaa wybacz ale już nie wytrzymam, jednak pójdę umyć włosy może poczuje się trochę lepiej jak umyje włosy i jakoś się ubiorę

Będę potem

Stary 2011-02-13, 12:14   #1269
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Prymulkaaa wybacz ale już nie wytrzymam, jednak pójdę umyć włosy może poczuje się trochę lepiej jak umyje włosy i jakoś się ubiorę

Będę potem
to ja też ide się kąpać
Stary 2011-02-13, 12:38   #1270
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
A mój Tż nawet nie wie jakie kolory lubię a co dopiero pierścionku mówiąc

buahhot bo chcę spać a nie mogę już zasnąć

Myślę czy nałożyć krem aloesowy do twarzy z Ziaja ale boję się, że mnie wysypie

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Dziewczyny nie będę Wam smęcić,w każdym bądź razie się popsuło wszystko z Tż.
pamietaj, że zawsze możesz się nam wygadać

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 12:40   #1271
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Piękności!
Nie wróciłam już do Was w piątek, bo tak jak mówiłam - od razu po obsłudze tej stypy na praktykach poszliśmy z Tż'em do mojego brata i jego dziewczyny na jej urodziny i jeszcze było parę osób i tak się zasiedzieliśmy do 2 w nocy.. A wczoraj do południa sprzątałam i się spamowałam a popołudnie i wieczór spędziłam tylko z Tż'em Oglądaliśmy filmy, robiliśmy sobie frytki(nie ma to jak tłuste frytki o 23.... Tak, tak odchudzam się, mhmmm...) , duużo gadaliśmy i w ogóle tak fajnie było A że jeszcze potem babcia i siostra poszły spać, a mama pojechała na jakąś imprezę, to już w ogóle było cuuudnie I tak mi miło wczoraj było, bo Tż odkąd przyszedł to cały czas do mnie, że taka piękna jestem, taka cudowna i że śliczna i że wszyscy faceci mogą sobie tylko popatrzeć a on mnie ma i że każdy mu zazdrości takiej kobiety itd itp. i tak w kółko i że odkąd mnie zobaczył ma na mnie niesamowitą ochotę....
A i porobiłam zdjęcia wczorajszego makijażu! Jednak nie robiłam czegoś takiego jak ten z linku, poszłam bardziej w róże I zdjęcie włosów zrobiłam, dzisiaj jak dorwę brata popołudniu i da mi kabel to wrzucę wieczorkiem

A teraz nadrobię Was tyle ile będę mogła,a potem pójdę obiad zrobić i się ogarnąć bo idziemy dziś do taty Tż'a
piękna jesteś to się facet zachwyca bardzo dobrze że Cię docenia...

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Hej Eh, musiałam dzisiaj wstać o 7.40... Była msza za mojego pradziadka, ksiądz nie da nam spać...
na szczęscie ja niewierząca więc nie budzą mnie rano do kościoła

kurczę , po raz pierwszy od 3 dni zrobiłam sobie makijaż... i wyglądam w końcu jak człowiek- mimo że nos mam jak rudolf renifer..... zaraz jedziemy do restauacji jakiejś na obiada... potem wracam do domu popisać pracę i posiedzieć z familią a wieczorem... jeszcze nie wiem co- pewnie spokojnie przy kominku bo ja z moim zdrowiem chyba do niczego innego się nie nadaję....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 12:42   #1272
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
pamietaj, że zawsze możesz się nam wygadać
Dziękuję

Ja już umyłam włoski szamponem z Glis Kura, nałożyłam oprócz odżywki z tej samej serii maseczkę do włosów z Joanny, poza tym nasmarowałam twarz kremem aloesowym, a pod oczy dałam krem pod oczy. Teraz siedzę z żelem do odsuwania skórek na paznokciach

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

kurczę , po raz pierwszy od 3 dni zrobiłam sobie makijaż... i wyglądam w końcu jak człowiek- mimo że nos mam jak rudolf renifer..... zaraz jedziemy do restauacji jakiejś na obiada... potem wracam do domu popisać pracę i posiedzieć z familią a wieczorem... jeszcze nie wiem co- pewnie spokojnie przy kominku bo ja z moim zdrowiem chyba do niczego innego się nie nadaję....
O łał - obiad w restauracji zazdroszczę

Stary 2011-02-13, 12:44   #1273
CABIN CREW

Cytat:
Dziękuję

Ja już umyłam włoski szamponem z Glis Kura, nałożyłam oprócz odżywki z tej samej serii maseczkę do włosów z Joanny, poza tym nasmarowałam twarz kremem aloesowym, a pod oczy dałam krem pod oczy. Teraz siedzę z żelem do odsuwania skórek na paznokciach

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

O łał - obiad w restauracji zazdroszczę
no ja też juz się nie mogę doczekać... ale te pobyty w domu dobijają mnie, tzn . moją dietę- co mi brzuch w wawie spadnie to tu rośnie- bo w domu pyszności, wyjścia do knajpek , piwko itp...

wyprostowałam włosy.. i w koncu widzę że jednak chyba rosną

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-02-13, 12:46   #1274
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
no ja też juz się nie mogę doczekać... ale te pobyty w domu dobijają mnie, tzn . moją dietę- co mi brzuch w wawie spadnie to tu rośnie- bo w domu pyszności, wyjścia do knajpek , piwko itp...

wyprostowałam włosy.. i w koncu widzę że jednak chyba rosną
Ja bym się bała jeść w restauracji te sztućce, sawławiwr i tym podobne
A co do włosków to super

Stary 2011-02-13, 12:51   #1275
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Ja już po zaliczeniu, ale okazało się, że wyniki będą dopiero w sobotę.

caate, Kitka, E.J. dziękuje za życzenie mi powodzenia i kciuki przydało się.

caatepodasz blog z tego, gdzie znalazłaś paletkę? Zaciekawiłaś mnie, może ja w końcu się czegoś nauczę.

Co do błędów ortograficznych mnie tez drażni, jak ktoś np. piszę "pokuj", ale za bardzo staram się nie zwracać uwagi komuś, bo wydaje mi się, że za bardzo nie wypada w towarzystwie i sama też robię pewnie często błędy.

party_girl7 witaj znowu. Ja Cię pamiętałam, bo nawet z dwa dni temu oglądałam Twoje zdjęcia.

Czekoladowa1 według mnie to bardzo ładny masz kolor włosów.

Prymulkaaa, loluska pisałyście, że nie umiecie dobierać biustonosza. Ja jakiś czas temu trafiłam na taki filmik: http://www.youtube.com/user/joythedr...11/4SekVjPYuNo. Może akurat komuś się przyda. O ile dobrze pamiętam jeszcze jest druga część. W sumie ta dziewczyna ciekawe filmiki robi.

Też bym wolała zaręczyny bez rodziny. Tylko sam na sam.

Donka94 świetne zakupy, aż nie mogę się doczekać swoich. Chyba dzisiaj pojadę do centrum handlowego do Rossmanna, bo mam niewykorzystaną kartę podarunkową. Tą maseczkę z Daxa może sobie kupię.

snowhitee i buahhot piękne dostałyście pierścionki.

Ja pewnie tak, jak caate trochę poczekam, bo jesteśmy jeszcze za młodzi, a do tego Tż. jest młodszy o rok i kończy dopiero technikum. I też wolę srebro.
Mój Tż. z kilka miesięcy temu, jak byliśmy na imprezie to mi się przy wszystkich przed klubem oświadczył, a zamiast pierścionka dostałam kółko od kluczy. Tż. trochę wstawiony był, ale i tak do dzisiaj to wspominany ze śmiechem.

E.J. mam nadzieje, że wszystko Ci się ułoży.

blondi1985 śliczna jesteś i córcia też, a jaki tort miała.

Uff i was nadrobiłam, Choć coś internet mi się ciągle zacinał.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 12:53   #1276
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

angelinmyheart tzn. że masz przepisaną ocenę?

Dziękuję

Stary 2011-02-13, 12:55   #1277
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
angelinmyheart tzn. że masz przepisaną ocenę?

Dziękuję
Właśnie nie wiem, czy będę miała, bo wyniki dopiero w sobotę, a w niedzielę już jest egzamin.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 12:58   #1278
CABIN CREW

Cytat:
Ja bym się bała jeść w restauracji te sztućce, sawławiwr i tym podobne
A co do włosków to super
hehehe , na szczęście miałam na studiach przedmiot protokół dylomatyczny no i oprócz tego że uczyłam się tam o konsulatach, ambasadach itp.. to też uczyłam się zasad jak jeść, jak ubierać się na różne przyjęcia, jak sadzać gości przy stole i wiele innych potrzebnych rzeczy

angelinmyheart na pewno dobrze poszło... szkoda że K za stary na takie zaręczynowe wygłupy

ZALATANA......
Stary 2011-02-13, 13:07   #1279
samaraNW
Zakorzenienie

posprzątałam jak dobrze mieć to już z głowy
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 13:14   #1280
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
hehehe , na szczęście miałam na studiach przedmiot protokół dylomatyczny no i oprócz tego że uczyłam się tam o konsulatach, ambasadach itp.. to też uczyłam się zasad jak jeść, jak ubierać się na różne przyjęcia, jak sadzać gości przy stole i wiele innych potrzebnych rzeczy

angelinmyheart na pewno dobrze poszło... szkoda że K za stary na takie zaręczynowe wygłupy
Kitka a jak długo jesteście razem? Przepraszam jeśli pisałaś, a ja nie zauważyłam

Stary 2011-02-13, 13:14   #1281
_Alessandra
Zakorzenienie

caate - a gdzie tam źle zrobiłaś, jak dojdzie pędzel to zobaczymy jakie różnice są między EDM a Pixie I mam to samo z makijażem, dzięki Wizażowi w końcu wyglądam jak człowiek, jak widzę dziewczyny u mnie w szkole niektóre, albo na mieście, albo już nawet dorosłe kobiety co mają na twarzy to mam ochotę podejść i powiedzieć jej wszystko co ma źle I jakie boskie zdjęcia !! Jaka Ty boska przede wszystkim na tych zdjęciach, wow!! I fakt, zmiana jest i to ogromna jeśli chodzi o wygląd I świetne makijaże, ale naj naj naaajbardziej podobasz mi się w tym: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1297447648 , zdecydowanie w takim Ci najładniej

buahhot - o jak mi miło, że moja wypowiedź też Cię skłoniła do zakupu Pixie I widzę, że teraz zmienili wygląd pędzelka, bo ja mam jeszcze ten z początków ich działalności, taki drewniany

Kitka - przyłączam się - jak byś dostała takie buciki od Tż'a na prezent, to łohohohoo I bardzo, ale to bardzo zazdroszczę takiego faceta - jak napisałaś to o zakupach, makijażach itd. to padłam, normalnie bomba! A co do tych gości, no to niestety tak jak mówisz,popiją i bajerują...

Prymulkaa
- co za wrr! Jakby Tż tak oceniał moje zakupy przy innych to bym go prześwięciła i to ostro I brawo za kreseczki! Wiem, jakie to trudne, także tym bardziej I dziękuję

Kalpan
a - świetne zakupy !

Czekoladowa1 - ooo super, że go zamówiłaś, bo ja na ten Daktarin to się już też od pewnego czasu czaję, też sporo czytałam To nasz króliczku, zdaj relację, czy daje radę I nie martw się - u mnie też w mieście tylko Rossmann i Schlecker , żadnej Natury ani SuperPharm a tam najlepsze rzeczy a tak mi się marzą cienie matowe z mysecret i parę kosmetyków z essence a tu d...

agusiownik - no to porządne zakupy A jakie maseczki? I super zestaw i jak tanio!!

Donka94 - no i masz ci los - krem ten został dopisany do must have... A ja rzuciłam znów retinoidy no nie potrafię ich regularnie używać, wkurzają mnie ....

E.J - o kurczę, to faktycznie duża kasa....Trzymaj się Kochana

dianulaa - o czym Ty mówisz, jak od normy odbiegasz?! Przecież z Ciebie taka ślicznotka A ust to już w ogóle Ci zazdroszczę!

angelinmyheart - no, tyle godzin, za darmo, makabra..Ja też nie lubię jak o tyle lat starsi faceci mnie zaczepiają, zwłaszcza, że połowa była w wieku mojego ojca... Ale tak, bardzo się cieszę, że jest tam ten Piotrek i w ogóle ekipa taka świetna, zawsze rozśmieszą, pomogą, zagadają itd. A Tż'owi pokazałam tego Piotrka na NK a chłopak no nie jest w żadnym calu przystojny, no brzydki jest nie będę oszukiwać, to się Tż uspokoił i to bardzo I ja miałam ten peeling z Lirene i powiem Ci, że świetnie go wspominam !

tillavanilla - no tak, najprawdopodobniej po prostu był zazdrosny Ojejku dziękuję za takie miłe słowa

Ja na razie tyle nadrobiłam, potem wpadnę, może wieczorkiem to nadrobię resztę, bo muszę iść obiad robić i się wyszykować I jeszcze poszukać jakichś inspiracji makijażowych na dziś, bo nic mi do głowy nie przychodzi Miłego dnia Kochane!! Buziaki

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 13:23   #1282
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Mnie by też się taki kurs przydał chociaż znam przypadek gdy dziewczyna nie umiała się posługiwać widelcem i nożem jednocześnie tzn. trzymać widelec w jednej ręce w drugiej nóż

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Polecam Wam stronkę piekielni klienci, niezły ubaw dzięki tej stronce wiem, że nie tylko u mnie są ludzie, którzy się zachowują tak jakby tyle co z dziczy wyszli

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Podsuwałam jak umiałam skórki, teraz je pójdę pomalować nowym lakierem

Dziewczyny wiecie jak połączyć "blututha" w tel. (słowo mojej mamy ) z komputerem?

Do później, miłego dnia

Stary 2011-02-13, 13:30   #1283
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Właśnie próbowałam wywalić część moich ciuchów z szafy, ale poległam- zrobię to wtedy, kiedy będę miała więcej czasu- czyli pewnie w środe/czwartek

Stary 2011-02-13, 13:43   #1284
Prymulkaaa
Rozeznanie

angelinmyheart, filmik wspaniały czuję się teraz mądrzejsza a te jej włosy

a ja właśnie zauważyłam, że moje włosy wychodzą garściami nie wiem dlaczego.. co się dzieje,,, teraz siedzę z ampułką z joanny i odżywką na włosach. może też pora pomyśleć o OMO?
Stary 2011-02-13, 13:48   #1285
party_girl7
Zakorzenienie

kupiłam w koncu amle, juz od dawna sie zabieralam za to

popijam capppucino rumowe i zajadam czekolade z bakaliami niemiecką to sie nazywa relax

wrzucilam do albumu zakupki z wyprzedazy jak cos(raczej eleganckie rzeczy, a la Kim Kardashian), chyba jest jeszcze wyprzedaz w tym sklepie, moze komus sie cos spodoba to zdazycie jeszcze zajrzec bo ceny niesamowicie przyjemne dla portfela...
aha i kupilam ostatnio w hurtowni kosmetykow walki do wlosow ktore sie wklada na 3min do goracej wody(one maja w srodku cos co sie ogrzewa) i w ten sposob zaklada na suche wlosy i one grzeja od srodka, w 10 min fajne loki mozna zrobic, u mnie jedna paczka czyli 8szt walkow kosztowala 3,40zl a loczki piekne, mozna zobaczyc jak mi wyszly dzis na fotkach takie delikatne, ja uwielbiam takie.

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-02-13 o 13:56
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 13:53   #1286
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

popijam capppucino rumowe i zajadam czekolade z bakaliami niemiecką to sie nazywa relax

wrzucilam do albumu zakupki z wyprzedazy jak cos, chyba jest jeszcze wyprzedaz w tym sklepie, moze komus sie cos spodoba to zdazycie jeszcze zajrzec bo ceny niesamowicie przyjemne dla portfela...
super zakupy i jakie piekne wlosy

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-02-13 o 13:55
Stary 2011-02-13, 13:55   #1287
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:

wrzucilam do albumu zakupki z wyprzedazy jak cos, chyba jest jeszcze wyprzedaz w tym sklepie, moze komus sie cos spodoba to zdazycie jeszcze zajrzec bo ceny niesamowicie przyjemne dla portfela...
aha i kupilam ostatnio w hurtowni kosmetykow walki do wlosow ktore sie wklada na 3min do goracej wody(one maja w srodku cos co sie ogrzewa) i w ten sposob zaklada na suche wlosy i one grzeja od srodka, w 10 min fajne loki mozna zrobic, u mnie jedna paczka czyli 8szt walkow kosztowala 3,40zl a loczki piekne, mozna zobaczyc jak mi wyszly dzis na fotkach takie delikatne, ja uwielbiam takie.
spódnica
Stary 2011-02-13, 14:01   #1288
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
super zakupy i jakie piekne wlosy
dziekuje, wczoraj farbowalam
Cytat:
spódnica
ciesze sie ze sie podoba
Stary 2011-02-13, 14:02   #1289
Prymulkaaa
Rozeznanie

party_girl7 a Ty masz tak w ogóle super figurkę
Stary 2011-02-13, 14:04   #1290
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
dziekuje, wczoraj farbowalam

ciesze sie ze sie podoba
a figura... mmm

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości