Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gadamy :) - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-13, 16:04   #1591
n0emi
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja zaraz w końcu nałożę kokosa na włosy i skórę głowy

a ja dalej mysle

i co chwile odswiezam stronke z ocenami. Cos mi sie wydaje, ze nie zaliczylam;/ wiecie co taki mlody i przystojny facet prtowadzi wyklady, ale taka kosa na egzaminie. Nie mozna bylo sie spojrzec w zadna strone bo od razu zabieral kartke i wstawial 0 pkt. nawet jak juz skonczylo sie trzeba bylo sie patrzec przed siebie.
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 16:06   #1592
Magdzia94
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada

Cytat:
A ja z całości przeczytałam może 10 stron W ogóle nie mogę nadążyć
No ja właśnie też

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Coś mi nie wychodzi nauka teraz, moze spróbuję o 17 tak jak zawsze w tygodniu szkolnym.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 16:18   #1593
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
No wlasnie, moj brat kupil mieszkanie i teraz wszystko na jego glowie
Ja wynajmuje i jak cos jest nie tak dzwonie do landlorda i juz Nowe okno, kuchenka, wilgoc to nie moj problem
Tyle, że w Polsce wynajmowanie mieszkania się nie opłaca. Lepiej kupić własne, jeśli się ma fundusze.

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
To tam jest cos zle zrobione bo to nie jest normalne. Posiadanie piecyka czy podgrzewacza w zaden sposob nie utrudnia zycia. Tylko jest troche dziwne w polskich realiach.
Twoim dziadkom remont hydrauliki jest potrzebny.
Oni już z tym próbowali coś zrobić. Po prostu piecyk jest beznadziejny. W całym bloku jest taki problem. A chyba nie mogą go wymienić

Cytat:
A lazienki bez okna sobie nie wyobrazam (tzn w UK mam bez okna ale w domach w PL zawsze z oknem tylko szczelnym)
Ja wolę łazienkę bez okna. Taka z oknem by mi nie przeszkadzała, gdyby okno było szczelne, a sama łazienka nie byłaby zimna

Cytat:
Wlasnie kolezanka ma podobne podejscie. Rodzice zbudowali jej dom a ona powiedzial ze nie pojdzie, bo co zrobi jak jej sie cos zepsuje??
Wiec ona mieszka w starym bloku, a rodzice w domu.

Tylko ze zwykle wyglada to tak ze ona w bloku bezsensownie laduje kase w fundusz remontowy a jak sie cos zepsuje to nie mozna sie doprosic naprawy,a jak zepsuje sie we wlasnym domu to dzwonisz po fachowca, ktory natychmiast przyjezdza, reperuje i masz jednorazowy wydatek. Czysta oszczednosc.
Dla mnie mieszkanie w bloku czy wynajetym domu/mieszkaniu to wywalanie pieniedzy w bloto.
Nie, nie. Blok nierówny blokowi, dom nierówny domowi. Stracić pieniądze i dorobić się problemów można na wszystkim. W bloku, którym zarządza porządna administracja nie ma problemów typu ładowanie kasy w fundusz remontowy, który niczego nie robi.
Stary 2011-02-13, 16:20   #1594
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Miałam dzis nie wchodzić na neta i brać się za pisanie, ale mam taką silną wolę

Podgrzewam obiadek, zrobię herbatkę i będę nadrabiać

Ale miałam wczoraj masakryczny humor
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 16:21   #1595
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
dlaczego?;(
Stary 2011-02-13, 16:27   #1596
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
No ja właśnie też

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Coś mi nie wychodzi nauka teraz, moze spróbuję o 17 tak jak zawsze w tygodniu szkolnym.
skąd ja to znam... choć mi zawsze nauka najlepiej wchodzi wieczorami olejek już zmyty, ładnie zszedł. za pół godzinki zmyję Waxa, rozczeszę włoski i też się biorę choć trochę na naukę

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Stało się coś?
Stary 2011-02-13, 16:37   #1597
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Tyle, że w Polsce wynajmowanie mieszkania się nie opłaca. Lepiej kupić własne, jeśli się ma fundusze.
Nigdzie sie nie oplaca.
Ale jak nie ma wyjscia
Wynajmowanie to jest kolejna forma zerowania na biedniejszych.
No bo z wynajmowania nie ma ani jednej korzysci. Tylko niekonczace sie ladowanie kasy.

Cytat:
Oni już z tym próbowali coś zrobić. Po prostu piecyk jest beznadziejny. W całym bloku jest taki problem. A chyba nie mogą go wymienić
Jesli piecyk jest w ich mieszkaniu i mieszkanie jest ich to moga zmienic piecyk. Chyba ze tam jest problem nie z samym piecykiem, a z cisnieniem wody, skoro mowisz ze problem jest w calym bloku.

Cytat:
Nie, nie. Blok nierówny blokowi, dom nierówny domowi. Stracić pieniądze i dorobić się problemów można na wszystkim. W bloku, którym zarządza porządna administracja nie ma problemów typu ładowanie kasy w fundusz remontowy, który niczego nie robi.
Masz racje, ale po czym rozpoznac dobra administracje zanim kupisz mieszkanie
No w sumie mozna popytac mieszkancow.

Niestety wiekszosc ludzi z blokow ktorych znam, strasznie narzeka. Zawsze albo nie mozna sie doczekac na serwisanta, albo sa wieczne przetargi co podlega pod fundusz remontowy.
Na jednym osiedlu na ursynowie to wg zarzadu to nic nie podlegalo pod fundusz, bo ile razy cos sie zepsulo , to byla jedna odpowiedz ''nie podlega pod fundusz'', a placili chyba 300 zl miesiecznie.Wiec gdzie sa te pieniadze????

We wlasnym domu place tylko jesli cos faktycznie sie zepsuje i zwykle przez cale zycie nie nazbiera sie taka kwota jak ta wywalona na fundusze remontowe, czynsz (za wlasnosciowe mieszkanie, nie pojete, dlaczego mam placic za cos co jest moje).

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 16:41   #1598
Dont
Rozeznanie

Wpadłam na pomysł, by nałożyć na włosy olej kujawski, rzepakowy
Ma ktoś "doświadczenia włosowe" zeń związane?
Dont jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 16:47   #1599
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Siedzę już z kokoskiem na głowie i przymierzam się do zamówienia na allegro

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 16:56   #1600
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Siedzę już z kokoskiem na głowie i przymierzam się do zamówienia na allegro
a co zamawiasz?
Stary 2011-02-13, 17:09   #1601
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
a co zamawiasz?
1. http://allegro.pl/joanna-jedwab-szam...415355802.html

2. http://allegro.pl/joanna-apteczka-ba...416464506.html

3. http://allegro.pl/joanna-apteczka-ba...416464507.html

4. http://allegro.pl/marion-blyskawiczn...427056241.html

5. http://allegro.pl/celia-maseczka-p-z...430555781.html

6. http://allegro.pl/marion-maseczka-od...427054663.html

Stary 2011-02-13, 17:11   #1602
Magdzia94
Zakorzenienie

Miki szalejesz

Ja potrzebuję tylko kosmetyków że w sumie nie wiem od czego zacząć, żal mi pieniadze wydawać

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 17:13   #1603
patu323
Wtajemniczenie

wow
nie używałam z tego nic, wiec nie doradzę
więc udanych zakupów życzę i zdaj potem relację jak działały kosmetyki
Stary 2011-02-13, 17:17   #1604
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monjas1988 Pokaż wiadomość
ja blokade na internet sobie zaloze
Cytat:
Napisane przez Dont Pokaż wiadomość
Ewentualnie program blokady rodzicielskiej trzeba zainstalować
hehe, ja już ze swoim najlepszym kumplem o tym rozmawiałam, zeby on coś zrobił bo ja się nie obronię w tym roku jak będę tak na necie siedzieć. hehe i w ostateczności jak sie nie ogarnę to poprpszę go o taką blokadę
Cytat:
Dzień dobry Byliśmy wczoraj na imprezie, nawet Tż poszedł Świetnie było Dzisiaj cały dzień odpoczywam, nogi mnie bolą i głowa

Jeszcze nie zmyłam wczorajszego makijażu. Zaraz to zrobię i przy okazji nałożę jakąś maseczkę. O włosy też trzeba zadbać. Nałożę kokosa a po umyciu maskę od Mitonic. Już nie mogę się doczekać
Miki to widze świetnie się bawiłaś i naprawdę byłaś padnięta
Tak trzymać
Cytat:
2 l odżywki? woooow, kiedy ja bym to zużyła...
a lniany mozesz dodawać do rzeczy na zimno. znalazłam taki przepis kiedyś
"Ser biały miksujemy na jednolitą masę (to można przechowywać w lodówce) , a bezpośrednio przed jedzeniem dodajemy do sera olej lniany. Ser należy dokładnie wymieszać, by uzyskać w miarę jednolitę masę w połaczeniu z olejem.

Do tej pasty (bo chyba tak można to nazwać) można dodawać wszelkie przyprawy (sól, czosnek, zioła itp.) z wyjątkiem cukru.

najsmaczniejszy jest olej lniany wymieszany z serkiem ziarnistym/wiejskim Piątnicy - wtedy olej ładnie się miesza ze śmietanką i nie rozwarstwia się tak bardzo, jak w przypadku zwykłego białego sera zmiksowanego po prostu. Oleju wlewam do sera "na oko" - myślę, że tak 1 łyżeczkę od herbaty pełną na 1 opakowanie serka"

znalazłam i skopiowałam z jakiejś strony. nie próbowałam, więc nie wiem jak w smaku i zapachu, ale można spróbować. Bardzo zdrowe
Moja mama od lekarki dostała taką dietę zeby codziennie mieszac olej lniany z chudym serem
Też musze pomyśleć o używnaiu oleju lnianego bo mama mi dała. Tylko ser to ja rzadko jem
Cytat:
Napisane przez GrazynkaLubicz Pokaż wiadomość
Ja mam jakieś 60 km do Kielc .
w sumie to do mnie też masz ok tyle, może troszkę więcej jak na odległości do innych wizażanek to mieszkamy całkiem blisko siebie
Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
no widzisz to moze jestesmy materialistami, prawda samochod nie jest niezbedny ale to wielka wygoda. Nawet jak teraz znalazl by prace to odkladanie na samochod zajelo by pare lat, a on ma prawko, ale nie jezdzi bo nie ma czym.
Poza tym w koncu bysmy sobie gdzies wyjechali w gory czy nad morze. jest szansa na wieksza kase warto skorzystac.
poza tym nie przesadzajmy to TYLKO 3 miesiace, a jak w przyszlosci bedzie wyjezdzal na delegacje to nasze malzenstwo sie rozpadnie?? moim zdaniem nasz zwiazek jest tak trwaly, ze tak krotki okres czasu nic nie zmieni. ON chce jechac, ale najchetniej, zeby nie ruszajac sie -teleportowal sie tam
ok koniec tematu chcialam zebyscie mi doradzili jak go przekonac, ze to nic zlego, a tu wyszlam na taka co nie zalezy mi na zwiazku bo biednego TZta do pracy wysylam tez bym z checi wyjechala, poznala swiat, bo nigdy nie bylam za granica, ale ze wzgledow prywatnych nie moge
A TZ bez przesady nie boi sie wyjezdzac, tylko wstepuje w niego len i zastanawia sie czy warto cale wakacje przepracowac, czy znowu przebimbac.

smerfetko nie chce Cie zniechecac, ale dzis tak mi sie podklad zwazyl na twarzy przez Elemonga, ze szok;// Okropnie moja cera wygladala... a to tylko pare godzin bylam w szkole, makijaz robilam o 6 a juz o 10 bylam w domu... no wszystkie pory bylo widac, zmarszczki nie wiem co robic
Noemi z tym wyjazdem to Cię świetnie rozumiem, bo raz że dzieki temu że będzie miał to auto (już pomijając to ze wyjazd to nie tylko pieniądze, ale też doswiadczenie itp) to czasem będziecie mogli sobie pozwolić na jakiś wypad w plener, gdzieś dalej czy cos

co do Elemonga... mam nadzieję że tylko dziś tak Ci nie podpasował, trzeba go testować z różnymi podkładami. A Ty nakładasz go palcami czy pędzlem, bo niektórzy pędzlem, ja nigdy nic pędzlem nie nakladałam, zamierzam jakiś zakupić i próbować
Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
a ja mieszkam na samych obrzezach miasta, mam pola, laki(muszze przejsc sie z 15 minut i widze krowy) 10 min i mam plaze, las sama w przyszlosci chcialabym postawic dom w takich warunkach.
chyba Cię kiedyś odwiedzę
Cytat:
Na moich terenach krowa to gatunek na wyginieciu
Juz nie wiem kiedy ostatni rar krowe widzialam. Jak ceny ziemi poszly w gore ludzie sprzedali pola i zbudowali wille i gospodarstw juz nie ma praktycznie.
hehe u mnie na wiosce mają krowy, ale tylko kilka gospodarstw. Jeszcze ze 3 latka temu u mnie była krówka
Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
dlaczego?;(
Cytat:
Stało się coś?
Eh wczoraj i przedwczoraj wieczorem miałam jakiegoś doła... poszłam spac po 2.. pisąłam z najlepszym kumplem, jak dobrze ze mam się komu wyżalić, ale biedny... że też musi tego słuchać...
Ogólnie czuje ostatnio taką pustke w swoim życiu, takie poczucie beznadziejnosci, czuję ze mi czegoś brakuje, a raczej kogoś..
Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, ze zdałam sobie ostatnio sprawę z tego, ze to co uważałam za zakończone, ze juz zapomniałam i nie myślę... wcale nie jest zakończone, tzn dla mnie. Bo myślę. Za dużo
I mnie to zdołowało, tym bardziej że nie widzę perspektyw miany tej sytuacji.

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Miki a tę maseczkę CELIA to ja kiedyś kupiłam stacjonarnie w supermarkecie Leclerc, jeśli masz taki to może popatrz. I z tego co mi się wydaje to tańsza była..
Stary 2011-02-13, 17:22   #1605
Dont
Rozeznanie

Cytat:
hehe, ja już ze swoim najlepszym kumplem o tym rozmawiałam, zeby on coś zrobił bo ja się nie obronię w tym roku jak będę tak na necie siedzieć. hehe i w ostateczności jak sie nie ogarnę to poprpszę go o taką blokadę
Też muszę się nad tym poważnie zastanowić. Cały czas mam wrażenie, że "jest jeszcze czas"
Stary 2011-02-13, 17:25   #1606
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Też muszę się nad tym poważnie zastanowić. Cały czas mam wrażenie, że "jest jeszcze czas"
Najgorsze jest że przed zaliczeniami itp (jak dobrze że po sesji już...) ja ok godziny 20 potrafiłam pomyśleć.. - oj tam, jest jeszcze czaaas. I tak o 20 wchodziłam na pół godziny na wizaż, wychodze z wizażu a to północ
Stary 2011-02-13, 17:32   #1607
Dont
Rozeznanie

Cytat:
Najgorsze jest że przed zaliczeniami itp (jak dobrze że po sesji już...) ja ok godziny 20 potrafiłam pomyśleć.. - oj tam, jest jeszcze czaaas. I tak o 20 wchodziłam na pół godziny na wizaż, wychodze z wizażu a to północ
U mnie sesja wciąż trwa. Jutro mam pierwszy termin egzaminu, pani wykładowczyni była na urlopie Ewentualna poprawka 4 dni później, hm.
W sumie ten tydzień miałam wolny i praktycznie nie robiłam nic

U mnie też tak jest... Pół godziny... No dobra, jeszcze pół... ach, jeszcze 15 minut
Stary 2011-02-13, 17:35   #1608
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie sesja wciąż trwa. Jutro mam pierwszy termin egzaminu, pani wykładowczyni była na urlopie Ewentualna poprawka 4 dni później, hm.
W sumie ten tydzień miałam wolny i praktycznie nie robiłam nic

U mnie też tak jest... Pół godziny... No dobra, jeszcze pół... ach, jeszcze 15 minut
do nauki

hehe... albo to - a jeszcze tylko coś sprawdzę
Stary 2011-02-13, 17:41   #1609
Dont
Rozeznanie

Cytat:
do nauki

O 18:00 "zejdę"...

Tak, tak niepokojąco dobrze się rozumiemy. Trzeba założyć grupę wsparcia - uzależnieni od wizażu
Stary 2011-02-13, 17:47   #1610
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:

Eh wczoraj i przedwczoraj wieczorem miałam jakiegoś doła... poszłam spac po 2.. pisąłam z najlepszym kumplem, jak dobrze ze mam się komu wyżalić, ale biedny... że też musi tego słuchać...
Ogólnie czuje ostatnio taką pustke w swoim życiu, takie poczucie beznadziejnosci, czuję ze mi czegoś brakuje, a raczej kogoś..
Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, ze zdałam sobie ostatnio sprawę z tego, ze to co uważałam za zakończone, ze juz zapomniałam i nie myślę... wcale nie jest zakończone, tzn dla mnie. Bo myślę. Za dużo
świetnie rozumiem, bo sama niedawno byłam w podobnej sytuacji. Sama siebie tak na prawdę oszukiwałam, że to zakończony rozdział, a też ciągle o tym myślałam. i nie umiałam przestać. też mega doła złapałam jednego dnia, wygadałam się przyjaciółce (też biedna słuchała długo) nie przespałam nocy, tzn zasnęłam nad ranem ale wszystko przemyślałam. i trochę minęło czasu i jest lepiej. odbyłam też jedną rozmowę, która pozwoliła mi zrozumieć, że zakończenie całkowicie tego to jedyne wyjście. dalej myślę, nie da się tego wymazać z pamięci, ale już mniej. bo wiem, że zrobiłam słusznie, tylko sama musiałam się o tym przekonać Mam nadzieję, ze u Ciebie też sie ułożywszystko
Stary 2011-02-13, 17:47   #1611
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
O 18:00 "zejdę"...

Tak, tak niepokojąco dobrze się rozumiemy. Trzeba założyć grupę wsparcia - uzależnieni od wizażu
Byłaby to chyba najbardziej liczna grupa i codziennie powstawałaby kolejna część wątku
Stary 2011-02-13, 17:50   #1612
Dont
Rozeznanie

Cytat:
Byłaby to chyba najbardziej liczna grupa i codziennie powstawałaby kolejna część wątku

"Witam na zgromadzeniu UOW... Mam na imię Ania i jestem Uzależniona Od Wizażu, podobnie jak Wy..."
Stary 2011-02-13, 17:51   #1613
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
ale swego celu by zbyt nie spełniała xD a liczna na pewno- mnie bym tam nie zabrakło z pewnością
hmmm... tylko mi nie przeszkadza tak to uzależnienie chyba

Edytowane przez patu323
Czas edycji: 2011-02-13 o 17:53
patu323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 18:00   #1614
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:

"Witam na zgromadzeniu UOW... Mam na imię Ania i jestem Uzależniona Od Wizażu, podobnie jak Wy..."
hehe, ale wiesz... samo uczucie tego, że tyle osób świetnie Cię rozumie

dziękuję za miły komentarz
Cytat:
ale swego celu by zbyt nie spełniała xD a liczna na pewno- mnie bym tam nie zabrakło z pewnością
hmmm... tylko mi nie przeszkadza tak to uzależnienie chyba
No mi w sumie troche przeszkadza bo w tym roku mam baaardzo dużo na głowie, można nawet stwierdzić, że się wkopałam, że sobie tyle obowiązków naraz narzuciłam
Stary 2011-02-13, 18:06   #1615
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Taa, i z 5 minut robią się 3 godziny
"Jeszcze tylko poczta, jeszcze tylko FB, jeszcze tylko ..., oooo, jakie to ciekawe..."

Cytat:
Prawda? chyba każda aktywna użytkowniczka forum należy do tej grupy

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 18:12   #1616
moooniek
Zakorzenienie

Miki to z apteczki babuni jest w rossmanie
Stary 2011-02-13, 18:27   #1617
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet mielismy takie powiedzonko. Jak ktos mowil ''ide do domu'', to sie odpowiadalo ''po co do domu. W domu ludzie umieraja''.
Tez mielismy takie powiedzonko

Cytat:
Nie bo to w innym mieście było i rodzice powiedzieli że nie opłaca im się wracać.
W tym CH byłam pierwszy raz i jest spory kawałek ode mnie.
U, to szkoda. Ale nie smuc sie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Komunikacja miejska w Warszawie jest świetna
Ze co?

Cytat:
Dla mnie mieszkanie w bloku czy wynajetym domu/mieszkaniu to wywalanie pieniedzy w bloto.
Nawet mi nie mow, jak policze ile kasy wywalam w ciagu roku na wynajem to mi sie slabo robi...

Cytat:
[COLOR="Silver"]
Oj, Smerfetko, nie zadreczaj sie tak
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 18:28   #1618
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Niestety wiekszosc ludzi z blokow ktorych znam, strasznie narzeka. Zawsze albo nie mozna sie doczekac na serwisanta, albo sa wieczne przetargi co podlega pod fundusz remontowy.
Na jednym osiedlu na ursynowie to wg zarzadu to nic nie podlegalo pod fundusz, bo ile razy cos sie zepsulo , to byla jedna odpowiedz ''nie podlega pod fundusz'', a placili chyba 300 zl miesiecznie.Wiec gdzie sa te pieniadze????

We wlasnym domu place tylko jesli cos faktycznie sie zepsuje i zwykle przez cale zycie nie nazbiera sie taka kwota jak ta wywalona na fundusze remontowe, czynsz (za wlasnosciowe mieszkanie, nie pojete, dlaczego mam placic za cos co jest moje).
Ja nie narzekam na mieszkanie w bloku. Znam też inne zadowolone osoby. To naprawdę nie kwestia samego mieszkania ile administracji

Cytat:
Trzeba założyć grupę wsparcia - uzależnieni od wizażu
Przydałoby się
Stary 2011-02-13, 18:50   #1619
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Miki szalejesz

Ja potrzebuję tylko kosmetyków że w sumie nie wiem od czego zacząć, żal mi pieniadze wydawać
Aby trochę

Cytat:
wow
nie używałam z tego nic, wiec nie doradzę
więc udanych zakupów życzę i zdaj potem relację jak działały kosmetyki
Ja miałam te dwa szampony i są genialne

Cytat:

Miki to widze świetnie się bawiłaś i naprawdę byłaś padnięta
Tak trzymać

Miki a tę maseczkę CELIA to ja kiedyś kupiłam stacjonarnie w supermarkecie Leclerc, jeśli masz taki to może popatrz. I z tego co mi się wydaje to tańsza była..
Dawno temu byłam na imprezie, musiałam się wyszaleć znowu na jakiś czas ale mam nadzieję że teraz uda mi się częściej wyciągać gdzieś Tż bo on też się dobrze bawił W ogóle to wypiłam dwa piwa i prawie w ogóle mnie nie wzięło, jakiś dobry dzień miałam

Byłam jakiś czas temu w Leclercu i nie widziałam tych maseczek ale i tak zamawiałabym kilka rzeczy u tego użytkownika a jest jeden koszt więc na rękę mi to

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Miki to z apteczki babuni jest w rossmanie
U mnie nie ma serii jajecznej

Stary 2011-02-13, 18:56   #1620
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Oj, Smerfetko, nie zadreczaj sie tak
dzieki
Cytat:
Dawno temu byłam na imprezie, musiałam się wyszaleć znowu na jakiś czas ale mam nadzieję że teraz uda mi się częściej wyciągać gdzieś Tż bo on też się dobrze bawił W ogóle to wypiłam dwa piwa i prawie w ogóle mnie nie wzięło, jakiś dobry dzień miałam

Byłam jakiś czas temu w Leclercu i nie widziałam tych maseczek ale i tak zamawiałabym kilka rzeczy u tego użytkownika a jest jeden koszt więc na rękę mi to
Jak u jednego sprzedawcy to spoko
Ja na razie robię sobie taki jakby odwyk kosmetyczny. Tzn jedynie na wcierkę Joanny będe polować i czekam na Elemonga, no i kokoska dokupię... i basta!

Oj Miki oby Twój TŻ podzielał Twój imprezowy entuzjazm może następną imprezkę on zaproponuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości