Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-13, 21:38   #1351
Elvii
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
czegoś konkretnego szukasz w sephorze?
Chciałam zobaczyć ile kosztują 3 kroki Clinique bo ja dostałam zestaw podróżny a czytałam dobre recenzje i chciałabym wiedzieć jak mi się spodoba ile kaski uciułać

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 21:50   #1352
caate
Zakorzenienie

GG do caate

wrocilam zlazienki

zadbalam o wszystko, o wloski, cialko, buzie i stopki, nalozylam baslam brazujacy, uwielbiam ten zapach kawy i zaraz pomaluje paznokcie, wyreguluje brwi i zrobie henne
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 21:51   #1353
ekomonika
Zakorzenienie

Prymulka, Donka - to na pw wyślijcie mi wasze gg, zrobię konferencje jutro, powiedzmy o 20. Zgadamy się jakoś do miejsca i godziny
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 22:18   #1354
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
ja daje zeby strona mi sie automatycznie tlumaczyla
Heh tylko ja nie wiem, jak mam to włączyć. Mam operę i niedawno ściągneła mi się dziwna wersja i, jak jest łatwy dostęp np. do allegro i Google to mi nie działa. Mój Tż. i kolega próbowali, ale nie wiedzą co się stało, a szkoda, bo to ułatwiało życie.

ekomonika, Prymulka, Donka ja w sumie też mieszkam nawet niedaleko Was, bo w Gliwicach.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 22:33   #1355
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Heh tylko ja nie wiem, jak mam to włączyć. Mam operę i niedawno ściągneła mi się dziwna wersja i, jak jest łatwy dostęp np. do allegro i Google to mi nie działa. Mój Tż. i kolega próbowali, ale nie wiedzą co się stało, a szkoda, bo to ułatwiało życie.

ekomonika, Prymulka, Donka ja w sumie też mieszkam nawet niedaleko Was, bo w Gliwicach.
tego nie wiem, bo ja mam przegladarke Google Chrome i mi automatycznie wyskakuje na gorze opcja 'tlumacz'
Stary 2011-02-13, 22:36   #1356
Donka94
BAN stały

Cytat:

oo, no to tez blisko
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 22:39   #1357
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

ja też już po spamowanku i muszę się pochwalić, że dziś po raz pierwszy w życiu udało mi się wykończyć całkowicie maskę do włosów teraz przyszła kolej na waxa, kupiłam go ponad rok temu, raz użyłam i kurzył się na półce do tej pory ogólnie przystopowałam z kupowaniem kosmetyków, muszę najpierw wykończyć to co mam. i tak się ciągle zastawiam, czy nie dać czasem na wymiankę szminki z nyxa i bronzera&różu z elfa nie podpasowały mi za bardzo te kosmetyki, ale tak szkoda mi się ich pozbyć

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 22:41   #1358
Kalpana
Zakorzenienie

Dziękuję za słowa otuchy Ale mnie naprawdę przestało zależeć na tym ślubie. Nie mam w ogóle na niego ochoty. Mam sobie wybrać kilku gości i co...? Kogo mam wybrać? I w ogóle po co? Żeby się reszta przestała odzywać, że jednego bliskiego kuzyna zaproszę, a drugiego z tego samego stopnia pokrewieństwa nie? Wolę już nie mieć nikogo ze swojej strony. Jak już napisałam wcześniej, nie mogę TŻta winić, ale czuję trochę żal do niego, że ode mnie mają być proszeni tylko dziadkowie i chrzestni, a od niego pół rodziny... Mógłby nie prosić kilku dalszych krewnych i zaprosić moich tych najbliższych... Dużo ich nie jest, a tym sposobem byliby prawie wszyscy Ci najważniejsi dla nas obojga goście. Ale mam wyrzuty sumienia, że takie myśli mi przez głowę przechodzą, bo to są pieniądze teściów i oni proszą swoich gości... I tak już dużo, że mi suknię kupią i całe wydatki na siebie biorą... zespół, salę itd.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 22:49   #1359
angelinmyheart
Zakorzenienie

Kalpana nie masz za co się obwiniać to zrozumiałe, że chcesz mieć też swoją rodzinę na swoim ślubie. Każdy na Twoim miejscu by tego pragnął. Rozumiem Cię w sumie, że nie masz ochoty na ten ślub przez rodzinę, ale pamiętaj, że to jest Twoje święto, a nie mamy, czy taty. Jak oni z taką łaską i w ogóle niechęcią do tego podchodzą to ich problem. Rozumiem, że jest Ci przykro, ale raczej tak nie wpłyniesz na ich decyzje, a jeszcze dasz im do zrozumienia, że mają rację. Myślę i mam nadzieje, że kiedyś zrozumieją swój błąd, bo swoje dziecko zawsze powinno się wspierać, a w szczególności tak ważnych dla niego chwilach.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-02-13, 22:57   #1360
Donka94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
ja też już po spamowanku i muszę się pochwalić, że dziś po raz pierwszy w życiu udało mi się wykończyć całkowicie maskę do włosów teraz przyszła kolej na waxa, kupiłam go ponad rok temu, raz użyłam i kurzył się na półce do tej pory ogólnie przystopowałam z kupowaniem kosmetyków, muszę najpierw wykończyć to co mam. i tak się ciągle zastawiam, czy nie dać czasem na wymiankę szminki z nyxa i bronzera&różu z elfa nie podpasowały mi za bardzo te kosmetyki, ale tak szkoda mi się ich pozbyć
ja chetnie bym brała róż&bronzer Zerknij do mojego wątku wymiankowego
Stary 2011-02-13, 23:23   #1361
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
a kiedy slub?(może pisałaś a ja przeoczyłam..) a jakie tabletki bierzesz?
w czerwcu 2012 troche sie boje, nie wiem co i jak bo jeszcze nigdy nie bylam na slubie i nie lubie gdy wszyscy na mnie patrza i jestem w centrum uwagi
teraz mam humanvit bo nie mam czasu pic skrzypu i pokrzywy, juz bralam capivit, belisse, silice.
Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
piękne ciuszki a Twoje włosy

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

kobieto.... jaką Ty masz figurę... cudo i te włosy- opisuj mi tu pielęgnację swoją i to już...
miałam zjeść czekoladę ale popatrzyłam na twoją figurę i mam motywację aby chociaż troche się upodobnić do twojej....
olejuje oliwa babydreamem i rycyna, czasem plus kakao, plucze zimna woda z octem, nie susze, baaardzo rzadko prostuje, maski typu wax,gloria, bingo po myciu, czesze szczotka z naturalnego wlosia, podcinam koncowki co jakis czas, lykam tabletki rozne(zmieniam co opakowanie), pilam pokrzywe kiedys, to tyle co mi sie przypomnialo
Cytat:
To ciesze się, że komuś się przydał. O tak włosy to ona ma ładne.

party_girl7, jakie ty masz cudne włosy i ta Twoja figura.

Ja mam dzisiaj ochotę na spamowanie.
dziekuje

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
jakich masek używasz i tabletek?
z masek procz tych wyzej jeszcze mialam jakis balsam babuni joanny, matrix sleek line, jakas intensywna maska oriflame(dostalam kiedys wiec juz uzywam), pantene bez splukiwania, czekam na amle dabur, i na kallosa latte na koncowki jedwab chi, wlosy psikam tez keratyna w sprayu.
Cytat:

ale Ty jestes przeboska w ciele i figurze
cwiczylas cos czy jestes juz taka po prostu? podaj swoje wymiary, bo ja tu nie widze chudzielca, tylko zgrabna seksowna kobiete
i ciuszki swietne, sama za tymi sukienkami i tunikami musze sie przejechac, spodnice tez kupilam ale u mnie byly po 35zl tylko ja mam taka z wysokim stanem typowo
nic nie cwiczylam nigdy, zostalam hojnie obdarzona przez nature mam b.dobra przemiane materii.
nie znam wymiarow tzn wzrost 158 tylko a w pasie chyba kilka cm wiecej niz 60 mialam kiedys i raczej sie nic nie zmienilo bo u mnie waga sie nie zmienia od kilku lat(procz okresu retinoidow doustnych troche schudlam jeszcze;/). w biuscie mialam kiedys z 87 i tez nie wiem czy cos sie zmienilo...ale chyba nie. gdybym nie miala tego biustu to bylabym prawie szkieletem
a do tego sklepu weszlam przypadkiem, na okienku na zjezdzie i kupilam 5 rzeczy

Cytat:
Napisane przez Niezapominajka 89 Pokaż wiadomość
Cześć . Weekend spędziłam na uczelni i nie miałam czasu na wizaż. Byłam na zakupach i kupiłam sobie czarne buty na obcasiku takie jakby czółenka od dawna takich szukałam i lakier do paznokci kolor takiej kawy z mlekiem.

Buahhot, Snow śliczne pierścionki
Ja też jestem zaręczona. Nasze zaręczyny również odbyły się bez rodziców do tej pory mile je wspominam chociaż w ogóle się ich nie spodziewałam.

partygirl7 wysyłam zaproszenie.
Donka super zakupy.

Właśnie skończyłam ćwiczyć idę się wyspamować.
nic nie dostalam...

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
A ja jestem nie do życia. Byliśmy dzisiaj u moich rodziców i nie dokładają się do ślubu i powiedzieli, że nie przyjdą. Pewnie dziadkowie i rodzeństwo matki solidarnie też nie przyjdą. Z resztą ode mnie mało osób by było proszonych, bo wszystkie wydatki teściowie będą pokrywać. Odechciało mi się tego wesela
Cytat:
Dziękuję za słowa otuchy Ale mnie naprawdę przestało zależeć na tym ślubie. Nie mam w ogóle na niego ochoty. Mam sobie wybrać kilku gości i co...? Kogo mam wybrać? I w ogóle po co? Żeby się reszta przestała odzywać, że jednego bliskiego kuzyna zaproszę, a drugiego z tego samego stopnia pokrewieństwa nie? Wolę już nie mieć nikogo ze swojej strony. Jak już napisałam wcześniej, nie mogę TŻta winić, ale czuję trochę żal do niego, że ode mnie mają być proszeni tylko dziadkowie i chrzestni, a od niego pół rodziny... Mógłby nie prosić kilku dalszych krewnych i zaprosić moich tych najbliższych... Dużo ich nie jest, a tym sposobem byliby prawie wszyscy Ci najważniejsi dla nas obojga goście. Ale mam wyrzuty sumienia, że takie myśli mi przez głowę przechodzą, bo to są pieniądze teściów i oni proszą swoich gości... I tak już dużo, że mi suknię kupią i całe wydatki na siebie biorą... zespół, salę itd.
a kiedy wesele? przykra masz sytuacje ale mi tez sie rodzice nie doloza, tzn chca sie troche dolozyc ale tez nie maja z czego bo mama zostala bez pracy i tylko tata pracuje, chyba chca wziac znow kredyt a ja postanowilam ze chocby nie wiem co nie chce ich obciazac i sprobuje sama nazbierac ciezko bedzie ale chce bardzo wyjechac za granice w wakacje do pracy, to naprawde duzo da moze tez o takim czyms pomysl? moglabys wyjechac np z tz razem na 2,3miesiace i byscie nazbierali fajna sumke, moglabys pozapraszac kogo chcesz bez problemu wtedy. Nie mowie o hucznym weselu, bo ja nie chce takiego, jak najbardziej skromnie, u mnie bedzie z 50-60 osob, bez zadnej limuzyny, bez choru w kosciele, bez poprawin, bez trzaskania szkla. na suknie nie wydam wiecej niz 600zl nie wyobrazam sobie dac z 1000zl na cos co raz zaloze, nie wiadomo czy sprzedam itp, no nie wyobrazam sobie albo odkupie od kogos albo kupie chinska i ew przerobie albo wypozycze albo sama sobie uszyje bo za te kase moge miec mase przydatnych rzeczy a nie cos co na 12h zaloze i pojdzie do szafy... tesciowa ma fajne wyobrazenia, spiewacy operowi w kosciele, jakas limuzyna, juz ma wymyslony wystroj kosciola nawet ale to jest moj slub i ja tu decyduje, chce skromne wesle, i tak bede sie glupio czula bo wszyscy sie beda patrzeli na nas ehh... kilkanascie godzin i sporo tysiecy wydane bedzie nie warto przeplacac w tej kwestii..

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-02-13 o 23:27
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 23:30   #1362
Donka94
BAN stały

party_girl śliczne loczki Powiedz mi, te wałki masz grube? i czy ew. mogłabyś mi takei wałeczki kupić i wysłać, bo u mnie nie mogę znaleźć nigdzie Oczywiście wszystkie koszty pokrywam z góry
Stary 2011-02-13, 23:32   #1363
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
w czerwcu 2012 troche sie boje, nie wiem co i jak bo jeszcze nigdy nie bylam na slubie i nie lubie gdy wszyscy na mnie patrza i jestem w centrum uwagi
teraz mam humanvit bo nie mam czasu pic skrzypu i pokrzywy, juz bralam capivit, belisse, silice.

olejuje oliwa babydreamem i rycyna, czasem plus kakao, plucze zimna woda z octem, nie susze, baaardzo rzadko prostuje, maski typu wax,gloria, bingo po myciu, czesze szczotka z naturalnego wlosia, podcinam koncowki co jakis czas, lykam tabletki rozne(zmieniam co opakowanie), pilam pokrzywe kiedys, to tyle co mi sie przypomnialo

dziekuje

z masek procz tych wyzej jeszcze mialam jakis balsam babuni joanny, matrix sleek line, jakas intensywna maska oriflame(dostalam kiedys wiec juz uzywam), pantene bez splukiwania, czekam na amle dabur, i na kallosa latte na koncowki jedwab chi, wlosy psikam tez keratyna w sprayu.

nic nie cwiczylam nigdy, zostalam hojnie obdarzona przez nature mam b.dobra przemiane materii.
nie znam wymiarow tzn wzrost 158 tylko a w pasie chyba kilka cm wiecej niz 60 mialam kiedys i raczej sie nic nie zmienilo bo u mnie waga sie nie zmienia od kilku lat(procz okresu retinoidow doustnych troche schudlam jeszcze;/). w biuscie mialam kiedys z 87 i tez nie wiem czy cos sie zmienilo...ale chyba nie. gdybym nie miala tego biustu to bylabym prawie szkieletem
a do tego sklepu weszlam przypadkiem, na okienku na zjezdzie i kupilam 5 rzeczy

nic nie dostalam...

a kiedy wesele? przykra masz sytuacje ale mi tez sie rodzice nie doloza, tzn chca sie troche dolozyc ale tez nie maja z czego bo mama zostala bez pracy i tylko tata pracuje, chyba chca wziac znow kredyt a ja postanowilam ze chocby nie wiem co nie chce ich obciazac i sprobuje sama nazbierac ciezko bedzie ale chce bardzo wyjechac za granice w wakacje do pracy, to naprawde duzo da moze tez o takim czyms pomysl? moglabys wyjechac np z tz razem na 2,3miesiace i byscie nazbierali fajna sumke, moglabys pozapraszac kogo chcesz bez problemu wtedy. Nie mowie o hucznym weselu, bo ja nie chce takiego, jak najbardziej skromnie, u mnie bedzie z 50-60 osob, bez zadnej limuzyny, bez choru w kosciele, bez poprawin, bez trzaskania szkla. na suknie nie wydam wiecej niz 600zl nie wyobrazam sobie dac z 1000zl na cos co raz zaloze, nie wiadomo czy sprzedam itp, no nie wyobrazam sobie albo odkupie od kogos albo kupie chinska i ew przerobie albo wypozycze albo sama sobie uszyje bo za te kase moge miec mase przydatnych rzeczy a nie cos co na 12h zaloze i pojdzie do szafy... tesciowa ma fajne wyobrazenia, spiewacy operowi w kosciele, jakas limuzyna, juz ma wymyslony wystroj kosciola nawet ale to jest moj slub i ja tu decyduje, chce skromne wesle, i tak bede sie glupio czula bo wszyscy sie beda patrzeli na nas ehh... kilkanascie godzin i sporo tysiecy wydane bedzie nie warto przeplacac w tej kwestii..

jak mi sie podoba Twoje podejscie do slubu
tez tak uwazam, tezz bede wypozyczac lub bedzie mi ciocia szyla suknie, ale wiem, ze nawet jak szyjesz to min.1000 pojdzie.... tylko ja bym miala ten plus, ze ona by w sklepie ja pozniej dala na sprzedaz jako uzywana i czasami tak latwiej cos znalezc

co do Twojego biustu, to jest az dziwne ze tak drobna osoba jak Ty ma taki spory biust naprawde natura Cie pokochala

lece spac, bo TZ mi napisal z emoze jutro pojdziemy do teatru czy opery a ja w ogole nie przygotowana na takie wyjscia i ustalilismy, ze nic nie robimy, ale on cos sie zmienil, nagle sam o wszystko zabiega, az mi glupio

jestem zadowolona dzis z pazurkow, amznelam na nich 3kreseczki brokatowe i jest ok

dobranoc

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-02-13 o 23:36
Stary 2011-02-14, 09:11   #1364
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dzień dobry pierwszy dzień ferii a ja juz od 8 na nogach, nie wiem co mi się stało zazwyczaj śpię do 12 zaraz zabiorę się za pielęgnację, sprzątanie a później za gotowanie. Wiem, że to wstyd, ale dziś dopiero pierwszy raz będę robiła spagetti i się stresuję czy wyjdzie mi to taki mini prezent walentynkowy dla tż, bo jeszcze nigdy nic mu nie gotowałam i ciągle mi marudzi, żebym w końcu coś pysznego przyrządziła bo nie wie czy nadaję się na jego żone więc postawiłam na spagetti bo wiem jak bardzo je lubi. Myślałam jeszcze nad winem (żeby było tak romantic ) , będzie pasowało do takiego dania? I jak tak to jakie; białe, czerwone; wytrawne, słodkie? bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia

Stary 2011-02-14, 12:44   #1365
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej dziewczynki życzę wam wszystkim szczęśliwych walentynek

ja wczoraj porządnie się wy spamowałam, zrobiłam porządny masaż syrenką, nabalsamowałam się mocno nawilżającym balsamem , zrobiłam peeling dłoni i zadbałam o stopy.

na dziś planuję zadbać o włoski, i pazurki

miłego dnia
Stary 2011-02-14, 12:51   #1366
marta 85
Wtajemniczenie

Hej
Niedawno wróciłam o TŻ a już tęsknię za to później też do niego jadę
Cytat:
dzień dobry pierwszy dzień ferii a ja juz od 8 na nogach, nie wiem co mi się stało zazwyczaj śpię do 12 zaraz zabiorę się za pielęgnację, sprzątanie a później za gotowanie. Wiem, że to wstyd, ale dziś dopiero pierwszy raz będę robiła spagetti i się stresuję czy wyjdzie mi to taki mini prezent walentynkowy dla tż, bo jeszcze nigdy nic mu nie gotowałam i ciągle mi marudzi, żebym w końcu coś pysznego przyrządziła bo nie wie czy nadaję się na jego żone więc postawiłam na spagetti bo wiem jak bardzo je lubi. Myślałam jeszcze nad winem (żeby było tak romantic ) , będzie pasowało do takiego dania? I jak tak to jakie; białe, czerwone; wytrawne, słodkie? bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia
Też kiedyś gotowałam dla TŻ ale marna ze mnie kucharka
Wino to bardzo dobry pomysł, zależy jakie lubicie, ja jestem za czerwonym półsłodkim

Piękna skóra na wiosnę

Po zimie twoja skóra też wymaga wiosennych porządków. Niedotleniona, zszarzała, zaczyna mieć kłopoty. Pojawiają się wypryski i plamki. Wypróbuj domowe sposoby, dzięki którym dodasz jej energii i przywrócisz blask.
Najbardziej pomoże ci w tym peeling całego ciała. To on usunie zrogowaciałą warstwę martwych komórek, która sprawia, że twoja skóra wydaje się szara, ziemista i pozbawiona gładkości. Peeling możesz zrobić bez względu na to, jaką masz cerę (tłustą, suchą, mieszaną, a nawet wrażliwą – do niej zastosuj łagodniejszy preparat, np. peeling enzymatyczny). Jedynymi przeciwwskazaniami do niego są choroby i infekcje skórne. Możesz użyć gotowego preparatu z drogerii lub przygotować go w domu według tradycyjnych, sprawdzonych receptur. Najpopularniejsze są peelingi cukrowe – delikatniejsze, z mniejszych kryształków stosuj do twarzy, bardziej ostre – z większymi kryształkami cukru – nakładaj na resztę ciała.
Starcie z czasem na ostro
Regularny peeling twarzy to skuteczny zabieg odmładzający. Po pierwsze, złuszczona skóra łatwiej wchłania substancje czynne z kremów regeneracyjnych, które po zabiegu nałożysz na twarz. Po drugie, peeling pobudza produkcję kolagenu (wygładza i ujędrnia skórę, działa przeciwzmarszczkowo). I po trzecie, poprawia ukrwienie i krążenie, dzięki czemu skóra będzie lepiej odżywiona i dotleniona – nabierze lepszego kolorytu i zdrowego wyglądu. W przypadku cery tłustej stosuj peeling raz na tydzień, normalnej raz na 1,5 tygodnia, suchej raz na 2 tygodnie. Po każdym takim zabiegu złuszczony, rozpulchniony naskórek wymaga odpowiedniej regeneracji. To świetny moment, by nałożyć na twarz kosmetyki nawilżające, odżywcze i przeciwzmarszczkowe. Sięgnij więc po gotowe maseczki na twarz lub preparaty w postaci serum – to nic innego, jak bardzo skoncentrowany krem naprawczy: substancji aktywnych jest w nim kilka razy więcej niż w zwykłym kremie przeciwzmarszczkowym.
Aby ciało pięknie wyglądało
Do skóry całego ciała warto zastosować ostrzejszy preparat. Najpierw weź prysznic. Następnie wmasuj w skórę mieszankę soli morskiej lub gruboziarnistej kuchennej zmiksowanej z oliwą z oliwek (proporcje: 2 łyżki soli na łyżkę oliwy). Jest to doskonała kuracja dla tych pań, które mają skórę trądzikową, łojotok, przebarwienia na plecach. Jeśli masz skórę suchą i delikatną, przyrządź preparat z mniejszą ilością soli lub użyj go tylko na pośladki i uda. Sól możesz też zastąpić zmielonymi migdałami, które są delikatniejsze.
Dłonie i stopy też potrzebują wsparcia
Zrób im peeling cukrowy: łyżeczkę oliwy z oliwek lub oleju słonecznikowego wymieszaj z łyżką grubego cukru. Możesz również przygotować preparat z garści zmielonych orzechów, jednego żółtka i odrobiny dobrej oliwy. Mieszankę nałóż na umyte dłonie (aż po nadgarstek) i stopy (po kostki) i masuj je delikatnie przez 2–3 min.
Spłucz je ciepłą wodą i osusz. Następnie nałóż na nie bardzo grubą warstwę kremu odżywczego. Wcieraj go przez kilka minut, a następnie, aby skóra jak najlepiej wchłonęła jego składniki, przynajmniej na 15 minut załóż na dłonie bawełniane rękawiczki, a na stopy skarpetki.

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 12:57   #1367
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
ja uwielbiam carlo rossi różowe

jak tu dzisiaj pusto, szok normalnie... chyba wszystkie się na walentynkowy wieczór szykują

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 13:02   #1368
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki życzę wam wszystkim szczęśliwych walentynek
Ja również życzę Wam Kochane udanych szczęśliwych Walentynek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wal1.jpg (12,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wal2.jpg (9,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: png wal3.png (41,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wal4.jpg (6,8 KB, 2 załadowań)

Stary 2011-02-14, 13:52   #1369
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Czekoladowa1 pewnie, że wino będzie pasowało.

Kitka też uwielbiam carlo rossi różowe.

Również wszystkiego najlepszego w dniu walentynek!

Byłam dzisiaj w Rossmannie i kupiłam:
1. Krem Nivea Soft.
2. Eveline, Slim Extreme 3D, Termoaktywne serum wyszczuplające.
3. Garnier, tonik do cery suchej i wrażliwej.
4. Lirene peeling antycellulitowy.
5. Perfecta, Pedicure pielęgnacyjny, Wulkaniczny peeling + zmiękczająca maska - serum do stóp.

Z reguły nie lubię spamowanie, ale jak macie chwilę to zagłosujecie na mój gadżet? Ostatnio tak spadłam. Dziękuje i przepraszam za top off.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-02-14, 13:54   #1370
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

angelinmyheart zagłosowałam

Stary 2011-02-14, 13:59   #1371
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
angelinmyheart zagłosowałam
Dziękuje.

Ja za chwilę idę do Łucji na 3h, a potem przychodzi do mnie Tż., więc wpadnę to Was wieczorem. Miłego dnia.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-02-14, 13:59   #1372
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry.

Czekoladowa1 pewnie, że wino będzie pasowało.

Kitka też uwielbiam carlo rossi różowe.

Również wszystkiego najlepszego w dniu walentynek!

Byłam dzisiaj w Rossmannie i kupiłam:
1. Krem Nivea Soft.
2. Eveline, Slim Extreme 3D, Termoaktywne serum wyszczuplające.
3. Garnier, tonik do cery suchej i wrażliwej.
4. Lirene peeling antycellulitowy.
5. Perfecta, Pedicure pielęgnacyjny, Wulkaniczny peeling + zmiękczająca maska - serum do stóp.

Z reguły nie lubię spamowanie, ale jak macie chwilę to zagłosujecie na mój gadżet? Ostatnio tak spadłam. Dziękuje i przepraszam za top off.
Fajne zakupy jutro też wstąpię do rossmana, co z tego że wszystko z kosmetyków mam
zagłosowałam

Kurcze, chyba przesadziłam bo dałam za dużo oliwy i nafty na włosy a wieczorem wychodzę, oby się zmyło

Stary 2011-02-14, 14:53   #1373
hermiona17
Raczkowanie

Cytat:
Hermiona ja mam ok. 35 km do Krakowa.

Gregia wesele planujemy na ok. 150 osób (ze strony męża będzie dużo). Suknie wstępnie wybrałam ze zdjęć w internecie, ale jeszcze nie przymierzałam. Mam w planach jechać do krk i po przymierzać jak będę wyglądać w różnych, szczególnie w takiej, jak ta, którą wstępnie wybrałam i jeśli będzie mi w takiej ładnie, to najprawdopodobniej pójdę ze zdjęciem do krawcowej, żeby mi uszyła. Wesele mamy na 2 dni w bardzo ładnej remizie i koszt wyjdzie mniejszy na pewno niż w lokalu, bo nie płaci się za osobę, tylko opłata za remizę i kucharka oraz produkty osobno. Trudno mi na razie powiedzieć ile wyjdzie za to.... Kucharkę mamy po znajomości, więc weźmie mniej, obrączki też mamy, bo jesteśmy po cywilnym, więc następny koszt odchodzi, szycie sukni też na pewno mniej wyniesie, niż wzięcie z salonu i jeszcze plus szycia jest taki, że można coś pozmieniać, pokombinować, zaczerpnąć pomysłu z kilku sukni W piątek mamy pierwsze spotkanie z księdzem. Na razie troszkę opornie nam to idzie, ale to co najważniejsze już mamy. Brakuje tylko kamerzysty
a z ktorej strony Krakowa? jak wadowice, bochnia? olkusz? miechow;d?

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Ale jestem happy. Byłam na zakupach i kupiłam olej rycynowy, płyn do demakijażu Ziai i rękawicę peelingującą. Teraz siedzę z wysmarowanymi rzęsami oraz z maseczką na włosach.
Hermiona Ja jestem praktycznie z Krk

ooo praktycznie czyli;d??

a juz myslalam ze tylko ja z południa;p

hmm co do mojej pielegnacji ciała, włosów to prezentuje się to w ten sposób:

Włosy:
-szampon Phyto do wł farbowanych 2 x w tyg. a tak to szampon z Loreala
-maska do włosów Kallos mleczna oraz z L'biotica wax do wł. blond
-serum a+e L'biotica, ale mam plany z tego zrezygnowac bo zawiera duzo silikonów....;/
-nablyszczacz z Bad Head
-lakier do wlosow Bad Head
Ciało:
-balsam z Loreala oraz balsam ziolowy;d z BS, do tego balsam brazujacy z St Tropez
-peeling pomaranczowy z Eveline;p

Twarz hmmm;p
-zel La Roche Posay
-krem Effaclar K La Roche Posay
-Avene krem Triacneal ,tylko wyłącznie na noc;p
-krem Bioderma Light Creme,
-krem z filtrem La roche Posay Anthelios XL , 50+
-podkład na zmiane z Revlon oraz Bourjois ale wylącznie aplikacja pędzlem
-brazer Ziemia Egipska, roz Maybaline w musie, hmmm itp

całego zbioru nie będę pisać tylko wyłącznie to co jest godne polecenia, to co napisałam powyżej

-
"Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."
hermiona17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:05   #1374
tillavanilla
Raczkowanie

Czesc kochane

My co prawda nie obchodzimy walentynek z tz,ale wyslal mi dzisiaj na przerwie w pracy kilka bardzo milych smsowKurcze teraz tak pomyslalam,ze moglam chociaz cos dobrego ugotowac,a ja tak na szybko zrobilam schabowe z warzywamino trudno...

czekoladowa spaghetti to swietny pomysl,bo jest latwe w wykonaniu i szybkie,na pewno dasz radea winko jak najbardziej,tylko nic ci konkretnego nie polece,bo my z tz nie przepadamy za winem

angelinmyheart udane zakupy

Dziewczyny mam do was pytanie,chce zmienic fryzure,ale nie jestem do konca pewna czy to dobry pomysl Mam grube,ciezkie wlosy i mysle zeby je wycieniowac,by byly lekkie i fajnie sie ukladaly Zazwyczaj prostuje wlosy,ale chce od tego odpoczac,tak sobie mysle,ze gdy wycieniuje wlosy to beda sie ladnie falowaly i dzieki temu zrezygnuje z prostownicy Ponizej fot moich wlosow
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7185 - Copy1.jpg (73,4 KB, 49 załadowań)

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2011-02-14 o 15:08
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:10   #1375
marlienkaa2
Zadomowienie

Hermiona bardziej z północy. Mam do Krk ok.47km.
Stary 2011-02-14, 15:39   #1376
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Witam Dziś kupiłam zestaw krem plus tonik ze soray nawilżajaco -dotleniający bo zaczynam mieć wysuszoną skórę

Dziś kupiłam cukierki i częstowałam koleżanki w pracy z okazji walentynek i moich urodzin

Cytat:
to chyba dobrze, prawda?
Oj tak Zresztą takich Walentynek to ja nie miałam jak wczoraj - najpierw się pokłóciliśmy, potem się pogodziliśmy pojechaliśmy do tej pizzerio - kawiarni, potem jak przyjechaliśmy to zaś się pokłóciliśmy a potem zaś pogodzili dobrze, że dzień się już wtedy skończył bo nie wiem ile by to jeszcze trwało

party_girl7 wysłałam zaproszenie

Nadrabiam dalej

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
lece spac, bo TZ mi napisal z emoze jutro pojdziemy do teatru czy opery a ja w ogole nie przygotowana na takie wyjscia i ustalilismy, ze nic nie robimy, ale on cos sie zmienil, nagle sam o wszystko zabiega, az mi glupio
jak mi się marzy coś takiego - teatr lub opera

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja uwielbiam carlo rossi różowe

jak tu dzisiaj pusto, szok normalnie... chyba wszystkie się na walentynkowy wieczór szykują
Ja niedawno z pracy wróciłam, a to wino uwielbiam

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:05   #1377
ekomonika
Zakorzenienie

angelinmyheart - to wbij też do M1 Im nas więcej tym weselej Oczywiście zagłosowałam
marta 85 - Przydatne te rady
Szczęśliwych walentynek
Stary 2011-02-14, 16:11   #1378
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Też Wam życzę szczęśliwych, miłych Walentynek

P.S. jest ktoś to siedzi w domu tak jak ja?

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:23   #1379
marta 85
Wtajemniczenie

E.J WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BOM.jpg (12,8 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: png KWIA.png (45,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg TORT.jpg (9,7 KB, 2 załadowań)

Stary 2011-02-14, 16:26   #1380
ekomonika
Zakorzenienie

tak, ja siedzę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości