|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada
Tak? rozjaśnia ładnie cerę?
a ono jest na BU czy na Mazidłach?Cytat:
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada
Monjas Ty to jak wymyślisz...
Życzę wam kochane dużo, dużo miłości, przede wszystkim do siebie samej bo to najważniejsze i kocham was wszystkie też więc wszystkie jesteście moimi walentynkami dziś |
|
|
|
#1773 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- ] dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
Dziekuje Pam i ja tez Was wszystkie Uwielbiam i kazdej przesylam takiego hmmmm "zapuszczalskiego" cmokaska (matko jak to dziwnie brzmi )
|
|
#1774 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ty uwazaj na ten swoj grzbiet, u Ciebie nie ma lekarza, do ktorego moglabys z tym pojsc? A co to jest RSI? ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, co Ci poraszic, mnie takie ymsli anchodza przewaznie wieczorem i wtedy ide po prostu spac, a ze z zysypianiem nie mam wiekszych problemow, to sie pomecze chwile, a rano juz zupelnie czym innym mam zaprzatnieta glowe. Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1775 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wlasnie skonczylam swoj cukierkowy mejkap, tzet dzwonil ze juz jedzie wiec za chwilke bede sie zbierac
|
#1776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że często o tym zapominamy.http://asset.soup.io/asset/1481/9613_155a.gif
|
|
#1778 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
To ja też prześlę walentynkowe buziaczki
![]() Z Tż nawet slowa nie zamieniliśmy dziś na temat Walentynek Jakoś nigdy nie obchodziliśmy ![]() Za to wkurzają mnie te wszystkie opisy na fejsie i GG "kto idzie na antywalentynki?" "Ble, najgorsze Święto w roku", "fuuuj, dzień kiedy najbardziej smutno"
|
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jedynie to że w podstawówce dostałam dwie walentynki, ale jedną na rok!! Otako, jedną! Bo dla mnei ważniejsze jest jak wygląda zwiazek z kimś na co dzień, bez okazji niż właśnie z okazji jakiegoś tam dnia... ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() A to zazwyczaj tak jest... Choc to też neizłe uogólnienie. Jak np moja siostra do mnie wczoraj, że ja uważam Walentynki za komerche dlatego, że jestem sama. Tylko że ja od wielu lat mam takie podejście a przecież wiecznie sama nie byłam ![]() Aczkolwiek na pewno byłoby mi miło jakbym dostała od kogoś różę czy coś, ale właśnie nie z okazji że to święto, tylko tak po prostu
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w podstawówce do roku dostawałam walentynkę od kolegi z klasy
a to czekoladę mi podrzucił do plecaka, a to pluszowe serduszko mówiące "I love you", jakieś kartki, i inne. A on ode mnie nigdy nic nie dostał, bo strasznie go nie lubiłam ![]() W tym roku ktoś mi na maila podesłał wirtualną kartkę, ale podpisał się tylko " " Mam nadzieję, że to będzie pierwsza i ostatnia
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dziś nic nie dostanę i luzik
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry!!!
Malemu oko tak w nocy zalalo, ze co chwile mu rope wycieralismy, zaraz mamy wizyte u lekarza - nie poszedl dzis do szkoly. Widze, ze Walentynkowo u nas Najlepszego!!!! Duzo milosci!!!Ja nic nie dostane i nic nie daje z wiadomych powodow Hhheee
|
|
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś dostałam od kolegi kartkę z tekstem (powiedział to
) napisz sobie coś sama, i tak mi zawsze zeszyty przepisujesz pierwsza,czy druga klasa SP
|
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jenn dziękuję
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
coś w klubie
![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Azelo -oliwkoe jest z BU i je uwielbiam ![]() nic, wracam do nauki perkolatów i tym podobnych.Romantycznie w sumie, przenikaja się i w ogóle
|
|
|
|
#1788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja również przyłączam się do życzeń, bo co jak co, ale miłości na ty forum to nie brakuje nigdy
|
|
|
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i ja wam daje walentynkowego buziaczka
![]() ![]() <3Tez nie rozumiem tych glupich opisow, kto nie chce to niech nie obchodzi, ale widocznie cos kluje niektore osoby w sercu skoro robia taki szum wokolo nienawidzenia tego swieta jednym z argumentow jest, ze przeciez przez caly rok sie kocha, no tak ale babcie czy dziadka tez mamy caly rok a jednak obchodzi sie dzien dziadka czy dzien babci...dla mnie TZ zrobil niespodzianke i zaklepal miejsce w kinie Ale to tez w sumie dlatego, ze nigdzie dawno nie bylismy. Zadnych prezentow sobie nie kupujemy
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
Milego dnia, ja lece pracowac
|
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
szmyrku milej pracy
kiedy zostaniesz z nami na dluzej?
|
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uciekam z malym do lekarza
Bede pozniej
|
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja koleżanka z ławki była zakochana w tym chłopaku, który mi dawał walentynki i w 2 klasie się wkurzyła, jak ja od niego dostałam to serduszko. Miała do niego kartkę, miała mu podrzucić ukradkiem, ale z nerwów po prostu podeszła do jego ławki, rzuciła mu ją w twarz i krzyknęła: masz!
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
ale mam dzis kiepski nastroj |
|
|
|
#1796 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedys czekalam na wydanie angielskie jednej ksiazki, bo w pl byla juz chyba pol roku wczesniej, ale zanim sie doczekalam dostalam ja od ciotki w prezencie na imieniny. Czasem wole ksiazki po angielsku. Wydaje mi sie ze przeklady bywaja tak pozmieniane ze czasem ksiazka zmienia sens i przekaz ![]() I jest jedna rzecz, ktorej nienawidze w przekladach. Zmienianie imion na polskie Czytam ksiazke w ktorej ma sie wczuc w atmoswere kraju w ktorym dzieje sie akcje,a bohaterowie nazywaja sie Zdzislaw, Satanislaw i Genowefa Przesadzilamz tymi przykladani imion, ale np w nowym przekladzie Narnii zamiast Peter to Piotrus kurza stopa Cytat:
Mie smuc sie. Mozesz palnowac dalej przyszlosc i ja poprawiac.Przeszlosci nie zmienisz. Ja tez popelnilam wiele bledow (nie zawsze ode mnie zaleznych), ale co zrobie. Czasu nie cofne. Przerwalam ukochane studia, teraz bardzo zaluje, ale co poradze? Nic. Jedyne co moge zrobic to kiedys wrocic na ten kierunek. Na razie nie mam mozliwosci. Nie smuc sie. Wiem co czujesz. Cytat:
Cytat:
Jest egzamin czy co?? Cytat:
I ja wam zycze moje Walentynki, wzystkiego wlosowego ![]() Cytat:
Im wisi to ze mam zwyrodnienie kregoslupa. Dlatego probuje sie dostac na rezonans w PL. Musze sie zakrecic prywatnie (choc jestem wielkim przeciwnikiem prywatnych wizyt w szpitalach). Stwierdzone zwyrodnienie mialam juz dawno, tylko nigdy nie mialam wlasnie rezonansu, ktory wykaze dokladnie co i jak. A RSI to jest Repetitive Strain Injury czyli zwyrodnienie miesnia barku spowodowane zbyt dlugim siedzeniem w jednej pozycji, potegowane stresem. Zwykle dotyczy to osob przesiadujacych dlugo przed kompem i operujacych mysza (np projektanci dlatego tak mi sie to dale we znaki w mojej ostatniej robocie). Ale ja mam z tym problem od szkoly podstawowej od pisania... Powoduje bol barku, omdlenie reki, dretwienie, brak czucia, niedowlad. Cos jak ciesnie miesni nadgarstka tylko ulokowane w barku. We wczesnym stadium da sie wyleczyc masazami i cwiczeniami. W zaawansowanych operacyjnie. Ja mam az taka narosl jakby na miesniu, i jak sie ja masuje to strasznie boli i zgrzyta i chrupie pod reka. Tak jakby na miesniu zrobila sie jaks chrzesc. Cytat:
Cytat:
Biedulek. ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
I tez nie rozumiem zamieszamia, bo pamietam czasy kiedy walentynek nie bylo i nagle media zrobily z nich wielka afere i zaczely walentynki byc na sile w prowadzane. Poczatkowo na wet zadnych gadzetow w sklepach nie bylo. Jak ktos chcial dad komus walentynke, to pisaj aj na zwyklej kartce, albo kartce z ladnej papeterii. Dla mnie to kolejne sztuczne i plastikowe swieto. Ja chce nasza Noc Swietojanska, o ktorej wszyscy wieki temu zapomnieli a jest o wiele fajniejsza niz walenie w tynki. 1 maja, dzein kobiet... to sa swieta ktore ja obchodze
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Z Okazji Walentynek -dużo miłości kochane, bo to najważniejsze,, Byście zawsze były szczęśliwe i miały na kogo liczyć
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
kocurzyco fakt to swieto to wielka komercha, ale przeciez nikt nie kaze nam tego kupowac
a to ze sa tak udekorowane witryny to chyba od samego patrzenia nie oslepniemy, dlatego nie rozumiem tego oburzenia. Dekoracja jak dekoracja: raz kurczaczki raz serdueszka a to ze takie swieta do nas wchodza to nic dziwnego, Polacy chyba uwazaja, ze tamte tradycje sa lepsze, a przynajmniej o wiele wiecej przynosza pozytku pienieznego niz nasze dawne zapomniane. W moim miescie pomalu wchodzi Haloween, juz dzieci w tym roku chodzily poprzebierane, ja akurat tego swieta juz wgl nie kumam. Bo walentynki to swieto zakochanych kto chce obchodzi to obchodzi kto nie to nie, prosta pilka. A jednak troche mnie dotyczy, bo mam swoja polowke i mozna poddac sie refleksji, nie koniecznie kupujac serducho za 50 zl.A wracajac do haloween to zaden dom nie byl udekorowany co oznacza, ze nie chce sie brac w tym udzialu a dzieciaki i tak wszedzie chodzili, a jak nie otwierali, to obrzucali np samochody papierem toaletowym czy bita smietana... to juz jest dla mnie chore. Nie obchodzisz swieta, ale ponosisz skutki. Ojj nie chcialabym myc samochodu rano przed pracaa wgl to dzisiaj mialam straszny sen, obudzilam sie zaplakana heh nie wiem skad sie u mnie te sny biora
|
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
I znow cisza
|
#1800 | |||||
|
ma zielone pojęcie
|
W ogóle komunikacja w W-wie jest dobra.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Albo ja ogromne szczęście. Nigdy nic takiego mi się nie przydarzyło.Baw się dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

No tak, azelo-oliwkowe jest świetne na przebarwienia
a ono jest na BU czy na Mazidłach?

który???

. Mam żal, że ze względu na wychowawczynię z klasy biol-chem., w której byłam na początku LO, przeniosłam się do klasy humanistycznej
. Ech za błędy się płaci... Smutno mi. To było moje marzenie i czuję jakąś pustkę

pierwsza,czy druga klasa SP
(patrz fizyka, z której miałam kiepską babkę w LO). Gdybym zdawała tylko biologię i chemię jestem pewna, że miałabym lepsze wyniki
. Gdyby wróciły testy na uczelniach to bym startowała a tak d***. Nie będę kolejny raz składać papierów w LO, zwłaszcza, że na drugą poprawkę (w 2009r.) nie poszłam
15.04.2013
heh nie wiem skad sie u mnie te sny biora