|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Hej ;-)
Może przyjmiecie jeszcze jedną osóbke... Tylko jak czytam wasze posty to mnie przeraża...ja zaczynam od zera i chcialibyśmy ślub w kwietniu 2012r.... a dopiero dziś zaczeliśmy się rozglądać za salą ech.... ( wynik zaręczyn w tym tygodniu). |
|
|
|
#482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
Gratuluję zaręczyn! Pochwal się pierścionkiem, powiedz o Was coś więcej, gdzie mieszkacie, jak duże mniej więcej wesele planujecie, o zaręczynach też chętnie poczytamy A macie już konkretną datę, czy zobaczycie, jak z terminami?I spokojnie, kwiecień nie jest taki oblegany, więc myślę, że jak teraz zaczniecie, to spokojnie zdążycie wszystko załatwić
|
|
#483 |
|
Przyczajenie
|
witaj Nika o2o8
gratuluje zareczyn a co do sali napewno uda ci sie cos znalesc trzymam kciuki
|
|
|
|
#484 |
|
Zadomowienie
|
To i ja się melduję na nowej części wątku i gratuluję kreatywnej nazwy
![]() Nadrobiłam wszystkie zaległości (jeszcze poprzedni musiałam doczytać), bo od tygodnia nic, tylko pobieżnie zaglądałam na forum i nawet umknęła mi nowa część wątku, a do tego Wy tyle piszecie, że szok W dodatku nie będę już mogła na bieżąco śledzić Waszych postów, bo... znalazłam pracę i na nic nie mam czasu (do południa śpię, po południu pracuję, w soboty pracuję cały dzień, noc z soboty na niedzielę będzie dla TŻa, ale nie każda, niedziela dla rodziców), ale to praca marzeń i muszę dać radę, mimo wszystko...Ale coż, mój wniosek po lekturze - ślub i wesele zaczyna mnie przerażać...Ale po kolei ![]() Suknia: Pamiętacie mój pomysł z suknią ślubną czarno-białą, a później wątpliwościami z tym związane?? Na chwilę obecną żadna suknia mi się nie podoba, nie mam tej jedynej, nie wiem jakiego ma być koloru i nie mam do tego ani głowy ani siły... Nie wiem nawet, jak zacząć szukać i który salon odwiedzić (jeden mnie odstraszył, jak zapewne pamiętacie) Ciasta: u nas ciasta będą tylko drożdżowe, dwa rodzaje oraz ciasteczka. Po pierwsze nikt ciast na weselach nie je (w moje rodzinie nie jedzą), a po drugie zepsują się i będą do wyrzucenia, a pieniądze pójdą razem z ciastami pa pa. Goście dostaną: albo ciasta kawałek w pojemniku, albo ciasteczka i obowiązkowo wódkę- taki zwyczaj. Winiety: będą na stolach koniecznie, bo kilka osób z mojej rodziny nie może siedzieć razem i to by było niepotrzebnym narażaniem wszystkich na "widowiska", gdybyśmy nie podpisali miejsc. Zespół i zabawy: zespół mamy wstępnie wybrany (znajomi mojego Tatusia, są oblegani, rozchwytywani, więc to o czymś świadczy) i chcemy ich posłuchać w marcu/kwietniu i podpisać umowę, jeśli nikt nam ich nie sprzątnie sprzed nosa. Zabawy wybrałam i ustaliłam z TŻem i rodzicami sama- kreatywne, oryginalne, niespotykane, nie wulgarne i nie z wódką. Mieszkanie: u TŻa, na poddaszu (tylko moje!! no dobra, Jego też Zamiast kwiatków: chcemy totki i wino. W zaproszeniu: będzie wierszyk mojego autorstwa, że chcemy pieniądze. Makijaż: mam już umówione z moją koleżanką, która jest profesjonalną wizażystka, że mnie pomaluje i na ślub i na plener, a jest na prawdę bardzo, bardzo dobra w tym, co robi. Obrączki: tu muszę się pochwalić!! Otóż dzisiaj na targach ślubnych byłam z TŻem i mierzyliśmy nasze upatrzone z Apartu (za 6668,50 zł) i utwierdziliśmy się oboje w przekonaniu, że to są TE!! Ale nie za taką kasę- będę szukać jubilera, który nam takie zrobi. Tenebrosa- mój TŻ kończy 30 w marcu, więc starszy od Twojego ewika- ja też do Wisły mam 30 minut, czyżby Bielsko-Biała?? Suknia Very Wang- piękna, jeśli dla kogoś to jest właśnie ta to serdecznie gratuluję, bo ja już w ej kwestii mam dość. W ogóle gratuluję każdej PMce wyboru sukni ślubnej... Ja w tej kwestii potrzebuje sporo A ceny kamerzystów mnie powaliły na kolana... W tej kwestii idę, jak ślepy przez mgłę... Podobnie, jak z suknią i liczę na Was, jak zawsze
Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2011-02-13 o 23:08 Powód: Zjadło mi się wyrazy.... |
|
|
|
#485 |
|
Rozeznanie
|
Jestem z Łęcznej z TŻ jesteśmy para od 08/02/2009 r. i zaręczyn była w nasza rocznice i jednocześnie moje urodziny 08/02/2011r ;-). wesele planujemy na około 130 os. ale jeszcze nie zapadła decyzja czy Wesele będzie w moich stronach z TŻ ( okolice Kock, Ostrówek) Mój rocznik to 85 a TŻ 79;-) pierscionkiem pochwale sie jutro
|
|
|
|
#486 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem, żyję, czytam
. Nie mam weny od jakiegoś czasu żeby coś skrobać do Was zresztą do nikogo . U mnie w sumie nic się nie zmienia.... Wiecie jak jest.... Poza tym chcę się pochwalić że właśnie mija trzeci miesiąc jak siedzę na zwolnieniu lekarskim w domu . Bez kitu, licząc do 6 grudnia byłam 1 dzień w robocie.... Ciągle ktoś u mnie jest chory... a to jakiś wirus jakiś, a to zapalenie oskrzeli a to jeszcze inna cholera.... Ale cóż, na tej pracy jakoś mi szczerze mówiąc w ogóle nie zależy więc nie będę po niej rozpaczać , gorzej tylko że żadnej innej na horyzoncie nie widać... Ale trudno, jak będę musiała to będę szukać![]() Aaaaa trzymam kciuki za studiujące i egzaminujące się
|
#487 |
|
Raczkowanie
|
cześc dziewczynki!
Dawno mnie tu nie było, ale niestety nie bardzo miałam zajrzeć żeby coś napisać, aczkolwiek czytałam Was na bieżąco Całe dwa tygodnie pracowałam albo byłam na uczelni. Jenys, ile czasu pochłania wzięcie głupiego wpisu do indeksu! Normalne to na pewno nie jest!Nika0208, witaj widze kolejna wizażanka z Łęcznej
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My też wczoraj byliśmy z TŻ na niedzielnym spacerku (po lesie) . W ogóle to cały dzień spędziliśmy razem walentynki - dziś TŻ do mnie wpadnie do południa na chwilę. Bo idzie do pracy na drugą zmianę, więc nie będzie romantycznej kolacji. Ale wszystko do nadrobienia W ogóle to myślałam, że wczoraj padnę. Siedzimy z rodzicami TŻ przy stole, po czym mama TŻ z bananem na twarzy do mnie mówi "słyszałam, że M. zabiera Cię dziś na kolację do restauracji". Ja szeroko otworzyłam oczy,zaczęłam się śmiać i powiedziałam tylko "ja nic nie wiem". I wyszło na to, że TŻ miał skrzętnie zaplanowaną niespodziankę a jego mama niestety ją popsuła Stwierdził, że jednak niespodziankę przekłada, bo chce mnie zaskoczyć ![]() Chatka - pytałaś się mnie o tę przygodę na wyciągu. A więc inteligentna tusia wgramoliła się na miejsce, skąd ruszają orczyki (a byo to trudne przedsięwzięcie, bo narty ciągle objeżdżały, bo było ślisko, dość mocno oblodzone). Zamiast przepuścić jeden orczyk i poczekać aż będę całkowicie przygotowana na jazdę to..... na szybko chwyciłam ten orczyk, nie zdążyłam go włożyć między nogi i..... trzymając orczyk w rękach, jechałam. Dojechałam tak do 1/3 wysokości stoku i skapitulowałam Na następny dzień miałam mega zakwasy rąk ![]() nena - wow filmy - Znajomi ostatnio byli na Miłość i inne używki i są bardzo zadowoleni. Och, życie - zamierzam zobaczyć, bo słyszałam wiele pozytywnych opinii o tym filmie A i witam nowe PMki Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2011-02-14 o 10:15 |
|
|
|
#489 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry. Ja już p pierwszej kawie, więc pora na wizaż
Nika0208 witaj dużo nas się z Łęcznej zrobiło O salę się nie martw, ja też niedawno szukałam i znalazłam na swój termin bez problemu. Ja sama mam wesele między Łęczną a Kockiem, na kwiecień terminy jeszcze mieli (ja mam w pierwszym tygodniu maja weselicho), także spokojnie. Co do obrączek, mi się właściwie nic nie podoba szczególnie. Na pewno będzie bez oczka (wolę bez ).Na sukienkę jeszcze też mam czas i pierwsze przymiarki planuję na czerwiec, żeby się zorientować w czym dobrze wyglądam a w czym nie. A kupię pewnie pod koniec roku (wyprzedaże ). |
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny!
właśni wróciłam z badania krwi...brrrr ale przeżyłam. Wogóle zostały mi 2 tygodnie leniuchowania jeszcze i wracam do pracy. Także pewnie już nie będę tu tak często zaglądać moniczka2010 ja jestem na zwolnieniu od 29 listopada też nieźle, ale już powoli się niestety kończy. Tak ciężko wrócić po długiej przerwie, że szok!nika0208 witaj u nas! wiktusiaczek nie martw się, z suknią pomożemy. Widzę, że masz już dużo rzeczy obmyślone/załatwione - łatwo pójdzie zobaczysz. Wklej tu te swoje wymarzone obrączki, bo aż sama jestem ciekawa jak wyglądają obrączki za 6 tyś tusia_m - a co ja mam powiedzieć o wyciągach? Jeżdzę tylko na desce a w mojej okolicy wszystkie wyciągi są orczykowie. Na dodatek pół biedy gdy mogę wjeżdzać z obiema przypiętymi nogami....wtedy mocno się na nich zapieram, łapię orczyk, wsadzam go pod pachę i jakoś idzie. Co z tego, że po kilku wjazdach ręce bolą mnie bardziej od nóg? Ale na większości wyciągów pracownicy każą wjeżdzać z jedną nogą wypiętą z deski i tu dopiero zaczyna się komedia z moim udziałem... nie mogę nad nią zapanować, but mi się ślizga po tej desce, mimo że mam pada i do połowy to ja rzadko kiedy docieram kala nie życzę Ci byś zmieniła rozmiar palców, ale u mnie było tak, że w lipcu dostałam na zaręczyny pierścionek, który był w idealnej wielkości a już w lutym go zmniejszałam o 2 rozmiary a nawet specjalnie nie schudłam - jakieś 5 kg |
|
|
|
#491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle bym zapomniała o tym że są gdyby nie to że wszyscy od rana o nich mówią Cytat:
my wczoraj myśleliśmy nad tym co wygrawerować i prawdopodobnie stanie na naszych dziwnych pseudonimach i dacie Cytat:
okazało sie ze nie muszę iść dziś na rano do pracy, tylko dopiero na popołudnie i włączyłam sobie tv (chociaż bardzo rzadko to robię ) i na TVN pokazywali jak się koleś oświadcza właśnie swojej dziewczynie na żywo przy kamerach i to na dodatek w jej pracy (pracowała w sklepie) Masakra, jakie rzeczy ludzie potrafią wymyślić chyba bym ze wstydu padła w takiej sytuacji
|
|||
|
|
|
#492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A widać było że jest strasznie zażenowana |
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Witam nowe Panie nika0208 i kala2731 ![]() Nika ja sama mam ślub w kwietniu i nie jest on jakoś strasznie oblegany, chociaż weekendy szczególnie te od połowy miesiąca są już pozajmowane u mnie...ALE DASZ RADĘ! Kala imponujące, że już tyle masz załatwione.Ja bym się jednak bała teraz kupować sukienkę i obrączki... Niby mam upatrzona tą jedną jedyną, ale coraz częściej podobają mi się inne, w zupełnie innym stylu. Najważniejsze jednak, że dla Ciebie to ta jedyna ![]() Wiktusiaczek gratuluję znalezienia wymarzonej pracy i to podwójnie!!!!! Co Ty tam bedziesz robić ciekawego??
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Może mnie ktoś jeszcze pamięta? ![]() ![]() Nie wiedziałąm nawet że nowy wątek juz jest, postaram się wszystko nadrobić, czasami podczytywałam, ale żeby być na bieżąco, nie było szans. Teraz już po egzaminach, to bedzie więcej czasu ![]() Widzę że coraz więcej nowych PM przybywa ![]() i na naszą wymarzoną datę już tyle dziewczyn a jeszcze niedawno byłyśmy cztery
|
#495 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie w dniu dzisiejszym
|
#496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wracam po nieobecności weekendowej
ale mnie ten malec (2,5 roku) wymęczył i naruszyłam kolano przy igrszakch dywanowych i teraz mnie boli :/ ale poradzę sobie z tym jestem bardzo pozytywnie nastawiona do życia dzisiaj hehehe My walentynek też nie obchodzimy, TŻ za granicą, wraca dopiero za tydzień, więc pewnie dziś sama siąde i włączę sobie jakiś film może z bratem zresztą tak czy siak nie obchodzimy walentynek ![]() więc dla mnie to nie robi różnicy, ale szkoda, że TŻ nie ma, bo mi się tęskni ![]() Cytat:
zobaczymy, może nie będzie tak źle jestem dobrej myśli ![]() ja jestem 87 rocznik a TŻ 84 ![]() (kicia) a co Ty studiujesz??? że czeka Cię najgorszy semestr??? może nie będzie taki najgorszy ![]() kala2731 witamy jej wy już praktycznie wszystko macie, nawet obrączki, my o nich jeszcze nie myśleliśmy a księdza też nie mamy załatwionego bo powiedział, że pod koniec tego roku dopiero będzie zapisywał evoonia86 hehe ja tak samo myślę, że po ślubie będę mówiła, że inną teraz bym kupiłą suknię, dlatego jeśli chodzi o ten zakup to będę zwlekała jak najdłużej, żeby przed samym ślubem mi się nie odmieniło i żebym nie wymyślała w dniu ślubu, że mam beznadziejną kiecke ![]() Chatka my też będziemy mieli na obrączkach "nasze zdanie" na jednej obrączce jedna część na drugiej reszta, żeby wszystko łączyło się w jedną całość ![]() Nikao2o8 witamy ,spokojnie zdążycie ze wszystkim nie masz się co martwić, zobacz niektórzy w 3 miesiące organizują śłuby i wszystko jest ok a Wy macie jeszcze ponad rok więc się nie przejmuj i szukaj wymarzonych rzeczy tusia_m hahahhah ale mnie rozbawiłaś swoją historią shea 87 a Wy gdzie robicie wesele, bo mi chyba umknęło
Edytowane przez ibyza Czas edycji: 2011-02-14 o 11:37 |
|
|
|
|
#497 |
|
Przyczajenie
|
nena1984 Powiem Ci ze jak chudne albo przytyje to jakos rozmiar piersciona nigdy mi sie nie zmienia
wiec sie nie boje![]() gosza_m obraczki kupilismy wczesniej bo mielismy inna date slubu (17.09.1011) ale doszlismy do wniosku ze jednak go przełozymy. Kilka osob nam mowiło zebysmy wczesniej kupil obraczki bo złoto cały czas drożeje. Prosty przykład z zycia w kwietniu 2010 kupowalismy z lubym łanczuszek i gram kosztował 160zł a jak w grudniu kupowałam mu złoty krzyzyk to juz płaciłam 220zł... Mam nadzieje ze nic sie nie stanie z moimi palcami i wszystko bedzie oki ![]() ibyza teraz mam przynajmniej przez rok spokoj w załatwianiu tych wazniejszych sparw teraz moge powoli myslec o dodatkach i dekoracjach ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wróciłam do Was juz jako narzeczona..z terminem na czerwiec..teraz to chyba sale powinniśmy szukac??
|
|
|
|
#499 |
|
Raczkowanie
|
kooocur gratuluję zaręczyn. Witaj już jako oficjalna szczęśliwa narzeczona
![]() ibyza wesele mamy w sali balowej w ośrodku FS Firlej mało znane miejsce (jeszcze), bo po generalnym liftingu. Kiedyś był tam ośrodek wczasów pracowniczych. Pobudowali nowe domki, wszystko po generalnym remoncie jest i tak jakby startują. Z tego co wiem bardzo się starają, a znajomi którzy tam byli bardzo zadowoleni z kuchni i warunków
|
|
|
|
#500 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() klask i:Opowiadaj jak było ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
Z tego co pamiętamto pisała, że tam jest pięknie, jedzenie pyszne i w ogóle wszystko ok
|
||
|
|
|
#501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szukajcie sali, a jak ustalicie dokładną datę, to pisz ![]() Basiek, pewnie, że pamiętamy, pisz, co u Ciebie ![]() tusia, eh, ileż to ja razy tak zjeżdżałam wzdłuż wyciągu Wszystko ok, jak górka jest niewielka, ale jak w Austrii wjeżdżałam na takich orczykach pośrodku góry, gdzie bywało naprawdę stromo, to normalnie można się połamać Ale co przeżyłaś to Twoje, teraz będziesz bardziej uważać Fajnie, że sobie pojeździliście, ja się już stęskniłam za nartami, a mój TŻ nie jeździ w ogóle, raz kiedyś dawno temu próbował, ale nigdy potem... Mam zamiar go nauczyć, ale póki co ani czasu ani kasy na to nie ma za bardzo, to kto wie, może się będzie uczył razem z naszymi dziećmi Iiii pługiem grupa Byłabym niezłym instruktorem ![]() kala, to faktycznie bardzo drożeje to złoto... Ale dla nas to akurat dobra wiadomość, w zasadzie im drożej, tym lepiej, bo mamy swoje złoto do sprzedania ![]() ibyza, jeśli się kochacie i jesteście dla siebie stworzeni, to niby czemu miałaby miłość prysnąć... Ja nie mam takich obaw, tyle już w życiu przeżyłam, że kiedy w końcu spotkałam TŻta nie mam już żadnych wątpliwości, że zestarzejemy się razem i to będzie cudowne życie dla nas obojga ![]() Nika, chwal się, jak coś wybierzecie, nas tu sporo w łęczyńskich klimatach ![]() Wiktusiaczek, pokazuj te obrączki A suknią się nie przejmuj, jeszcze mamy dużo czasu na wybór, powoli Ci się coś wyklaruje... A tymczasem może zrób sobie na trochę przerwę od oglądania kiecek, wiesz, żeby taki dystans zyskać I wróć do tego, kiedy poczujesz, że już możesz ![]() Ja się dziś od rana pilnie uczę Co nie przeszkadza wizażowi jak widać Ale staram się, naprawdę
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-02-14 o 13:32 |
|
|
|
|
#502 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj kwietniowa PM 2012 ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
)
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#504 |
|
Wtajemniczenie
|
pochwalę się swoim
![]() P1160594.jpg
|
#505 |
|
Przyczajenie
|
O kurcze, ale macie tempo dziewczyny
![]() Ja powracam do pisania [a nie tylko do obserwowania ]. Jako, że zaczęliśmy już konkretne przygotowania, będę miała o czym pisać i o co pytać ![]() W tą niedzielę zwiedzaliśmy sale weselne, niestety ta, która nam się podoba ma już zajęty 25 sierpnia, także chyba zmienimy datę [bo i tak nie mamy jakiejś szczególnej]. Aaaaa i pytanie mam istotne do dziewczyn z Lublina i okolic. Muszę zmniejszyć pierścionek ze złota, gdzie najlepiej to zrobić?? ps. Gratulacje dla wszystkich nowych PM
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
nena - ło matko i córko.... to faktycznie nieźle musisz się z tym orczykiem namęczyć. Wyjechać na snowboardzie w dodatku z jedną nogą zapiętą to trudne zadanie. Widziałam dziewczynę, która tak wjeżdżała i mocno się musiała namęczyć.
Ewusia_marchew - hmm...nie dziwię się dziewczynie, że była zażenowana. Sama bym była, gdyby TŻ oświadczył mi się w publicznym miejscu, przy świadkach. Dla mnie zaręczyny to bardzo intymna chwila ![]() Chatka - mmmm na nartach w Austrii I nieskromnie mówiąc - radziłam sobie świetnie Moim instruktorem był TŻ ![]() I zamierzam od małego uczyć moje dzieci jazdy na nartach, pływania, jazdy na łyżwach itd itp. Ogólnie mówiąc - aktywnego wypoczynku. kooocur - opowiadaj o zaręczynach i chwal się pierścionkiem. My tu jesteśmy żądne takich informacji ![]() Basiek - pamiętamy Cię wpadaj do nas częściej , tzn. udzielaj się
|
|
|
|
#508 |
|
Rozeznanie
|
Pocieszyłyści mnie
![]() shea 87 - gdzie dokladnie robicie wesele, mój TŻ mieszka niedaleko Kocka wiec może macie lokal godny uwagi. Na pewno będę was na bieząco informować o moich poczynaniach, teraz pochwale się pierścionkiem
|
|
|
|
#509 |
|
Raczkowanie
|
Co do naszej umowy "z salą", to mam dobre wieści - udało nam się wynegocjować najważniejsze punkty, m.in. o max wzroście ceny i warunków zerwania umowy, bo o tym w ogóle nic nie było i bałam się, że np. miesiąc przed mi powiedzą "dowidzenia" i zostanie nam jedynie 1 tys. za zerwanie umowy. Niestety na inne punkty pani się nie zgodziła, bo bała się o nadinterpretację z naszej strony, ale jeszcze raz o wszystkim zapewniła. No i tym razem był obecny też właściciel, więc po tej rozmowie jestem spokojniejsza.
![]() A Ci pseudomężowie i pseudoojcowie to niestety nie jest wcale taka rzadkość... Strasznie dobijające, jak wiele osób przez takich cierpi ![]() Znam swojego Tż już 6-ty rok, ale szczerze mówiąc, przez to co widzę, to też się boję, że się zmieni po ślubie, chociaż nie mam żadnych podstaw, żeby go podejrzewać o skłonności do zdrady, pijaństwa czy roztrwonienia naszego wspólnego majątku. |
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
ło matulu nie było mnie pół dnia i już tyle czytania
ibiza studiuje technologię żywności i podobno 4 semestr to maskara ![]() ja własnie wróciłam z egzaminu wszystko ok i teraz czekam na obiadek który robi mi TŻ ![]() witam nowe PMki widzę że łęczynianki rosną w siłę na tym forum i ogólnie z lubelskiego :dspadam bo mnie Tżcik szantażuje że się obrazi ![]() miłego popołudnia
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

Gratuluję zaręczyn!
Pochwal się pierścionkiem, powiedz o Was coś więcej, gdzie mieszkacie, jak duże mniej więcej wesele planujecie, o zaręczynach też chętnie poczytamy
A macie już konkretną datę, czy zobaczycie, jak z terminami?
W dodatku nie będę już mogła na bieżąco śledzić Waszych postów, bo... znalazłam pracę i na nic nie mam czasu (do południa śpię, po południu pracuję, w soboty pracuję cały dzień, noc z soboty na niedzielę będzie dla TŻa, ale nie każda, niedziela dla rodziców), ale to praca marzeń i muszę dać radę, mimo wszystko...
Nasz najpiękniejszy dzień

. W ogóle to cały dzień spędziliśmy razem
Stwierdził, że jednak niespodziankę przekłada, bo chce mnie zaskoczyć 
Ale było super, nogi to mnie do teraz bolą.

A widać było że jest strasznie zażenowana

a jeszcze niedawno byłyśmy cztery
(ba nawet po 5 latach) te lęki strasznie mnie dołują i choc go kocham to jednak się boję