Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-14, 15:31   #1231
Weredka
Zadomowienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Ech, a ja mam mało romantyczne walentynki - raczej stresogenne. Dalej kombinowałam jak spłacić tą cholerną (przepraszam za wyrażenie) reklamę. Sprawy nie ułatwiał fakt, że mąż nic na ten temat nie wiedział. No ale jak dobrze, że można liczyć na pożyczkę od rodzeństwa i mieć pewność, że nic nie chlapną Spłacę ich jutro i niech mnie pocałują w
Mam nauczkę, żeby się nie dać przekonać. I jeszcze maila do nich napiszę, że sobie nie życzę telefonów z ich strony!!
A jutro bardzo proszę mocno trzymajcie kciuki. Mój mąż jedzie na rozmowę w sprawie pracy - bardziej niebezpiecznej, bo na kopalni, ale za wyższą kasę i z możliwościami rozwoju. Oby się wszystko poukładało...
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:33   #1232
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

witam was wszystkie po przerwie
nie miałam zbyt wiele czasu w piątek dostałam skurczy i zaczął mi wyciekać jakiś płyn myślałam że to wody płodowe ale zrobili badania i wynik jest negatywny nie jest to ani mocz ani wody płodowe. Tyle ustalili czyli tak na prawdę nic.
dziś miałam badania i wyszło ze moja szyjka jest już tak krótka ze wg mojej gin najprawdopodobniej urodzę za 4 tygodnie.
powiedziała ze albo mam leżeć albo idę do szpitala. muszę się więc pilnować.w końcu zdrowie dziecka najważniejsze.

nie wiem czy zdołam wszystko nadrobić ale się postaram
miłego dnia dziewczynki

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:35   #1233
Weredka
Zadomowienie

Vanes, leż i dużo odpoczywaj, żebyś wytrzymała jak najdłużej dla dobra maleństwa!! Lepiej w domu niż w szpitalu, bo możesz nam potowarzyszyć
Stary 2011-02-14, 15:35   #1234
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Agnieszka.M fajniutka historia tez bym tak chciala, zeby ten kelner mnie podrywal a Tż sie denerwowal
a pierscionek tez mi sie podoba

eweska ja nie wiem jak ty dajesz rade podziwiam. Ja mam dosc gdy wyjde na zakupy, a co dopiero remonty, elektryk itp

dobra ja uciekam maz wrocil, jedziemy na miacho
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:38   #1235
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
Ech, a ja mam mało romantyczne walentynki - raczej stresogenne. Dalej kombinowałam jak spłacić tą cholerną (przepraszam za wyrażenie) reklamę. Sprawy nie ułatwiał fakt, że mąż nic na ten temat nie wiedział. No ale jak dobrze, że można liczyć na pożyczkę od rodzeństwa i mieć pewność, że nic nie chlapną Spłacę ich jutro i niech mnie pocałują w
Mam nauczkę, żeby się nie dać przekonać. I jeszcze maila do nich napiszę, że sobie nie życzę telefonów z ich strony!!
A jutro bardzo proszę mocno trzymajcie kciuki. Mój mąż jedzie na rozmowę w sprawie pracy - bardziej niebezpiecznej, bo na kopalni, ale za wyższą kasę i z możliwościami rozwoju. Oby się wszystko poukładało...
W takim razie trzymamy kciuki za rozmowe męża
Dobrze, że możesz liczyć na swoje rodzeństwo Chociaż ja bym pewnie mężowi i tak powiedziała.
A z tą reklamą, to jeszcze przeanalizuj umowę, czy przypadkiem nie ma zapisu, że jeśli jej nie wypowiesz, to automatycznie się przedłuża na kolejny okres. Żebyś znowu nie dostała jakieś niepożądanej faktury. Bo to są okropne cwaniaki

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:40   #1236
andziot
Zakorzenienie

HEJ

cudne macie historie zaręczynowe
bez wzgledu na to gdzie i kiedy to i tak każda na pewno wspomina z łezką w oku

mężu wymyśłił że pojedziemy dziś do Turku, bo on musi być jutro w Wawie i stamtąd mu bliżej
a ja nie wiem czy mam ochotę dziś się pakować na szybko i jechać 3h ....

ugotowałam kalafiorową zupkę

a i na walentynki dostałam delicję z milki
a Zosia wafle ryżowe w polewie truskawkowej

(kwiatów podobno po drodze nie było)

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:42   #1237
amarcia
Wtajemniczenie

Coraz więcej leżących mamuś nam się robi... Przecież nie przesadzamy, dbamy o siebie, siedzimy na tyłkach przy tym wizażu...
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:45   #1238
andziot
Zakorzenienie

eweska fajnie że macie już wózeczek kupiony, a w domu już ???
daj znać czy rzeczywiście taki zadbany jak na tych zdjęciach qyglądał
Weredka trzymam kciuki żeby się wszystko udało
vanes biedactwo, dbaj o siebie i dzidzie teraz baaardzo mocno !!!

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Coraz więcej leżących mamuś nam się robi... Przecież nie przesadzamy, dbamy o siebie, siedzimy na tyłkach przy tym wizażu... :)

co prawda to prawda

trzeba sprawdzić czy najbardziej aktywne mają długie szyjki
może pracę poglądaową na ten temat trzeba napisać --- "dobry wpływ wizażu na przebieg ciąży "

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:47   #1239
Weredka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
W takim razie trzymamy kciuki za rozmowe męża
Dobrze, że możesz liczyć na swoje rodzeństwo Chociaż ja bym pewnie mężowi i tak powiedziała.
A z tą reklamą, to jeszcze przeanalizuj umowę, czy przypadkiem nie ma zapisu, że jeśli jej nie wypowiesz, to automatycznie się przedłuża na kolejny okres. Żebyś znowu nie dostała jakieś niepożądanej faktury. Bo to są okropne cwaniaki
Umowa była na publikację w katalogu, więc pewnie mnie będą gnębić za każdym razem, jak wydają katalog. Ale po takim traktowaniu już nawet nie zamierzam z nimi rozmawiać...
Stary 2011-02-14, 15:49   #1240
amarcia
Wtajemniczenie

andziot - to moze być praca naukowa na miarę Nobla!
Stary 2011-02-14, 15:50   #1241
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
nie miałam zbyt wiele czasu w piątek dostałam skurczy i zaczął mi wyciekać jakiś płyn myślałam że to wody płodowe ale zrobili badania i wynik jest negatywny nie jest to ani mocz ani wody płodowe. Tyle ustalili czyli tak na prawdę nic.
dziś miałam badania i wyszło ze moja szyjka jest już tak krótka ze wg mojej gin najprawdopodobniej urodzę za 4 tygodnie.
powiedziała ze albo mam leżeć albo idę do szpitala. muszę się więc pilnować.w końcu zdrowie dziecka najważniejsze.

miłego dnia dziewczynki
vanes no to teraz leżymy już chyba we 4 na wątku (jeśli dobrze liczę) Nie jest tak strasznie, aczkolwiek już mnie szanowne 4 litery od leżenia bolą , a to dopiero 4 dzień
Niby 3 marca mam kontrolną wizytkę u gina ale jakoś nie mam specjalnie nadziei, że pozwoli mi nagle jakoś diametralnie wstać. Może ciut zmniejszy rygor leżenia ale myślę, że już do końca ciąży będę raczej częściej w pozycji poziomej niż pionowej... najgorsze, że nie wolno nawet nic w domu robić
Ale dzisiaj przywiozą mi trochę papierów z pracy, więc nie będzie tak źle.. zawsze się czymś zajmę pożytecznym

A słuchajcie mam takie pytanie do Was... chodzi mi o tą pościel ferretti co ostatnio Daisy wklejała... mianowicie ona ma bardzo szeroki ten ochraniacz i na wszystkich zdjęciach to on jest przyczepiony już w momencie, kiedy dziecko leży na tym najniższym pułapie łóżeczka... a wiadomo, że póki co będzie na tym najwyższym... myślicie, że ten ochraniacz będzie pasował????? bo wydaje mi się za szeroki na ten najwyższy pułap, że będzie wystawał poza ramy łóżeczka?? Ja nie wiem... chyba jakaś ciemna masa jestem, albo nie kumam jak to działa
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:55   #1242
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

dzięki dziewczyny
właśnie dziś musiałam się dowiedzieć takich rzeczy ach... i ze wszystkim jestem sama

dobrze że już mam te torby do szpitala spakowane,chociaż tyle
a w środę miałąm jechać do ikei kupić jeszcze jakieś rzeczy do pokoju...

Stary 2011-02-14, 15:58   #1243
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Taki mam dokladnie pierscionek zareczynowy
http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,2712
No same powiedzcie, czy nie jest piekny? W sumie to jak sie dowiedzialam jakos kilka tyg. po slubie ile on kosztowal, to bylam zla, bo zbieralismy wtedy na pralke i naprawde nie mialabym zalu, gdyby to byl srebrny pierscionek z kamieniem gorskim, ale TZ powiedzial, ze pralek to moge miec kilka, a pierscionek zareczynowy jeden i na cale zycie.
No niespodzianka byla jak nic. Ale w razie czego mam argument, ze nic nie powiedzialam, wiec na nic sie nie zgodzilam!
Piekny Także mam klasyczny zareczonowy z białego złota tyle że z salonu kruka.
Gratuluję dobrego gustu meża !!!!!!

I miał 100% racji

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:00   #1244
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
jak to za późno ???????
współczucia
No normalnie za późno, jeszcze na mnie nakrzyczała, że jak ja mogłam nie wiedzieć i że to nie jej wina...

A właśnie - czy łożysko może się przesuwać? Bo w 12 tygodniu napisali mi, że na przedniej ścianie, a w 22 tygodniu, że na tylnej wysoko

ddaaiissyy Ja mam płaszcz z liceum, jak strasznie przytyłam i ważyłam 72 kg
Więc się spokojnie w nim dopinam, mam nawet trochę miejsca

moria Bardzo ładnie w pokoju Iguśki

ddaaiissyy Moja sis zostawia nam taką komodę z IKEA w kolorze sosny, czy czegoś w tym stylu i też będzie w dzidzi pokoju

Grazin W ogóle najlepiej, to jak się widzi na żywo Mój pokój też inaczej wygląda w realu niż tak na rysunku
Jak już zrobisz remont/przemeblowanie, to wrzuć nam zdjęcia koniecznie

vanes Trzymam za Twoją dzidzię, żeby jeszcze posiedziała w brzuszku u mamy...

A jeśli chodzi o nasze zaręczyny, to najpierw zrobiłam naleśniki (nic się nie spodziewałam, tż o nie poprosił, bo niby ma straszną ochotę... A chodziło o to, że na pierwszej randce jedliśmy naleśniki ), a potem kazał mi iść do drugiego pokoju i zabrać ze sobą coś ładnego do ubrania...
Przygotował romantyczną kolację (znaczy otoczkę, bo naleśniki były mojej roboty - tż nie umie zrobić ), winko, świece i muzyka. No i zaczyna:
tż: "No i co? Myślisz, że mnie znasz?"
ja (zdziwiona): "Eee... Ale to ma być jakaś groźba?"
tż: "Nie no... Czy sądzisz, że mnie dobrze znasz już..." [głupia mina]
ja: "No tak... A co?"
tż: "No bo... [tż klęka przede mną] Chciałbym żebyś została panią [nazwisko tż]... No i oczywiście, żebyś za mnie wyszła!"
ja: "[ze łzami w oczach] Tak! [rzucam mu się na szyję]"
tż: "No i tym razem nie zgubiłem pudełka*"

*tż był już kiedyś zaręczony, ale rozeszli się z tamtą dziewczyną niedługo po oświadczynach - ona miała chyba nieco inne podejście niż on do życia...

A pierścionek dostałam najzwyklejszy na świecie - srebrną obrączkę, którą zresztą zgubiłam pół roku później i tż mi kupił srebrny z różą, kocham go najbardziej na świecie i uważam, że złoty i ze znanej firmy nie mógłby być lepszy

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-02-14 o 16:02
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:07   #1245
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

miłego dnia dziewczynki
No to trzymam kciuki, żeby Kacperkowi się zbytnio nie spieszyło...

A ile dzisiaj 'ważył'?
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:08   #1246
gusiagatko
Zakorzenienie

Witajcie Wszystkim życzę dużo MIŁOŚCI
Ja właśnie wróciłam. Byłam z Tż w wielkiej lodziarni na przepysznych lodach. Ahhh normalnie niebo w gębie. Już dawno dawno takich nie jadłam Jak wracaliśmy wstąpiliśmy do H&M i kupiliśmy 2 pary spodenek dla Maluszka

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
dziendobry

Ja dzis nietomna po wizycie znajomych w weekend. Padam i jeszcze kiepsko spalam, glupoty mi sie snily totalne, plus ciagnal brzusio. Chyba nerwy przed USG.
bo dzis na 14:30 USG 3d!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

juz sie nie moge doczekac, jestem podekscytowana ale jak zwykle troche przestraszona tez, mam andzieje, ze bedzie ok, prosze trzymac kciuki.

oddaje sie dalej pracy, postaram sie zagladac.

aaa daisyyy dzieki za link do kinomaniaka ogladam na nich mojego ukochanego MAD MAN polecam

Buziale
Mam nadzieję, że wizyta udana

Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
Dzien doberek

A ja mam w piekarniku.... [załącznik]
chociaż pojadłam lodów, Wsunęłam bym jeszcze i to przepysznie wyglądające ciasto

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

Achaaaa, jeszcze fotka. Jest z telefonu więc kiepska jakość no ale co nieco widać

Bardzo mi się podoba

Cytat:

miłego dnia dziewczynki
Trzymam kciuki a Ty leż dużo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00754.jpg (66,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00755.jpg (47,3 KB, 28 załadowań)

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:11   #1247
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

nie miałąm usg robionego powiedziała mi że zrobi dopiero 1 marca. atkze niestety nie wiem ile mój mały waży
a ja ważę już 67kg

gusiagatko śliczne te półśpiochy

Stary 2011-02-14, 16:16   #1248
listopadowa80
Zakorzenienie

Gusiagatko - świetne te portki!

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
nie miałąm usg robionego powiedziała mi że zrobi dopiero 1 marca. atkze niestety nie wiem ile mój mały waży
a ja ważę już 67kg
Trochę dziwne.
Chodzisz prywatnie czy na nfz?
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:20   #1249
amarcia
Wtajemniczenie

Też wydaje mi się to dziwne... Ten wyciekający niedawno płyn, tak króciutka szyjka i nie robią usg, żeby sprawdzić, czy z dzieciątkiem wszystko dobrze...
Stary 2011-02-14, 16:22   #1250
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Witajcie Wszystkim życzę dużo MIŁOŚCI
Ja właśnie wróciłam. Byłam z Tż w wielkiej lodziarni na przepysznych lodach. Ahhh normalnie niebo w gębie. Już dawno dawno takich nie jadłam Jak wracaliśmy wstąpiliśmy do H&M i kupiliśmy 2 pary spodenek dla Maluszka

Mam nadzieję, że wizyta udana

chociaż pojadłam lodów, Wsunęłam bym jeszcze i to przepysznie wyglądające ciasto

Bardzo mi się podoba

Trzymam kciuki a Ty leż dużo
Bardzo ładne spodenki Chwalę je tym bardziej, że ja też kupiłam w H&M bardzo podobne https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1295131738

Stary 2011-02-14, 16:27   #1251
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
moria, masz ta komodę
jestem w niej zakochana (...)
A zapach wąchałas ? Powąchaj
No komoda jest ekstra, bo prosta, ładna i pojemna
Kremik powąchałam i mam ochotę go zjeść ślicznie pachnie!

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
(...)
no i nie mam juz zadnej kurtki i plaszcza co jest na mnie dobry
ehhhhhhhhhhhhh dzinsow nie nosze juz od 2miesiaca ciazy

jeszcze troche
kasiu u mnie identyko Spodnie ciążowe też już od drugiego miesiąca noszę no a o płaszczu to sama czytałaś

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
i tron do karmienia jest (...)
Ten akurat musimy gdzieś wywieźć, nie ma oparć i jest za niski ale właśnie kurier mi przywiózł krzesełeczko, TŻ składa więc niedługo będzie nowa fotka

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
(...) NIE CZULAM NOG. poplakalam sie z bolu, bedac w domu musialam od razu sie polozyc. Spuchly mi stopy, a kostek w ogole juz nie widac ja nie wiem jak ja dozyje w takim stanie do kwietnia
kasiu u mnie dokładnie to samo! Nie nadaję się już do chodzenia po CH, mnie nie tyle bolą nogi, co mnie rwą pachwiny ale tak okrutnie, że mam łzy w oczach, ból promieniuje też do krzyża i chodzę jak pokraka.

Cytat:
(...)
dziś miałam badania i wyszło ze moja szyjka jest już tak krótka ze wg mojej gin najprawdopodobniej urodzę za 4 tygodnie(...)
vanes, nie jesteś sama, już kilka mamusiek leży i pachnie więc dołączysz do ich grona i wszystko będzie dobrze

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:27   #1252
zosiaaa
Zadomowienie

fajne te gatki macie zwłaszcza te pasiate

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:36   #1253
Paulizia
Wtajemniczenie

a ja wlasnie wychrzanilam upominek dla TZeta do smieci, bo jak mu przynioslam powiedzial, ze nie chce zadnych prezentow...

a to nie byl zaden nie wiadomo jaki prezent... wydrkowalam nasze wspolne zdjecie, kupilam sliczna ramke i kartke, w ktorej napisalam ''Bardzo Cie kocham''. Nawet nie spojrzal.

Teraz zaluje, ze nie zrobilam tego samego z jego zareczynowym pierscionkiem 2 lata temu!

Vanes by wszystko bylo dobrze...
Stary 2011-02-14, 16:39   #1254
amarcia
Wtajemniczenie

Paulizia auuuuć...

Edytowane przez amarcia
Czas edycji: 2011-02-14 o 16:42
Stary 2011-02-14, 16:40   #1255
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Też wydaje mi się to dziwne...
Mnie równiez dziwi brak USG w takim przypadku

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Bardzo ładne spodenki Chwalę je tym bardziej, że ja też kupiłam w H&M bardzo podobne https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1295131738
Rzeczywiście. Świetne są

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:40   #1256
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
a ja wlasnie wychrzanilam upominek dla TZeta do smieci, bo jak mu przynioslam powiedzial, ze nie chce zadnych prezentow...

a to nie byl zaden nie wiadomo jaki prezent... wydrkowalam nasze wspolne zdjecie, kupilam sliczna ramke i kartke, w ktorej napisalam ''Bardzo Cie kocham''. Nawet nie spojrzal.

Teraz zaluje, ze nie zrobilam tego samego z jego zareczynowym pierscionkiem 2 lata temu!

Vanes by wszystko bylo dobrze...
No co za wredziuch A widział, że wrzucasz coś do kosza? Pobiegł sprawdzić, co to było? Powinien to wyjąć z kosza i spalić buraka ze wstydu jak mógł tak zareagować A taki piękny prezent przygotowałaś

Stary 2011-02-14, 16:42   #1257
Renessme1985
Rozeznanie

Listopadowa... a jeszcze wieści z porodówek z 3-city podobno najlepsza kadra teraz na klinicznej jest, bo z Zaspy podobno sporo dobrych lekarzy położników poodchodziło... takie wieści przekazał mi ostatnio ginek... a tak w ogóle to ponoć najlepiej jest w swissmedzie, bo masz pewność, że dzidzia nie złapie żadnego paskudztwa... koszty bagatela ok 6000zł : mdleje: mój ginek uważa, że to dla kliniki i tak praktycznie po kosztach
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:48   #1258
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:

Jej przykre to..... Ściskam kochana mocno Walentynkowo żebyś się nie smuciał
Bezczelny....

A ja czekam na TŻta jak wróci z pracy, mam przygotowane ładnie zapakowane 2 piwa i czekolade. Potem musimy jechac do mojej szefowej na moment i na 19.30 Małżu ma iść do fryzjera - w końcu!!!! Bo wygląda jak czeski piłkarz!

Moria czekam na foty!

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:52   #1259
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
No i dobrze zrobiłaś! Niech się spali ze wstydu, taki piękny przygotowałaś mu upominek

Dziewczynki, wrzucam aktualizację pokoiku i lecę walczyć z TŻ'tem, który mi jakieś przemeblowania robi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pokoik 1.jpg (56,9 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pokoik 2.jpg (56,8 KB, 66 załadowań)

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:53   #1260
Weredka
Zadomowienie

Ja się nie postarałam z prezentem - mój mąż dostał tylko mleczną czekoladę, ale za to od serca. Widziałam, że już tylko papierek został
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości