|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
|
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam u mojego eks na profilu a tu komentarz ode mnie, że go kocham i dlatego mi się przykro zrobiło.PO CO WŁAŻĘ NA JEGO PROFIL? ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Wieczorem to ja się nawet z domu nie ruszam o nie! to by było samobójstwo i cierpienie niestety nie mogę oglądać szczęśliwych, tulących się par jeszcze nie i jak ludzie się kochają to mają walentynki cały rok! o! i nie musza tego udowadniac akurat 14 lutego
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie mówił "ładnie wyglądasz" bo "przeciez zawsze ładnie wyglądasz i nie trzeba ci tego mówić" Mam tak niską samoocenę teraz, że wstydzę się zagadać do nowych osób, poznać jakiegoś faceta, umowic sie a chcialabym bo by mi to pomoglo jakby ktoś wypelnil pustkę po nim i zajął mój czas.Niestety mam w glowie mysli, ze bylam zbyt malo doskonala dla eksa i dlatego mnie zostawil. Co ze mna nie tak, że nie potrafiłam dać mu szczęścia...
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#3695 |
|
Nie depcze krokusów
|
WhiteCherry - jak usłyszałam od Zakalca, że już mu się nie chce starać, to usunęłam jego komentarze na NK, moje u niego, zdjęcia, a jak zobaczyłam potem, że on też usunął zdjęcia, to go wywaliłam ze znajomych, bo po co mam oglądać jego nowe zdjęcia, nowe komentarze, nie chcę być jego koleżaneczką jak sznureczek innych jego byłych, które właziły na profil zawsze po dodaniu zdjęcia ze mną
![]() Oczywiście zapytał, po co go usunęłam.
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Instalowałam nową wersję Skype'a i wlazłam w archwium... Setki rozmów z ex. Oczywiście przeczytałam. Jest mi tak strasznie, strasznie przykro. Wygrzebałam nawet eksową koszulkę, którą dałam mamie do malowania. Takie to żałosne... Eh.
Kimi-100 lat
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale takie właśnie szczegóły - kasowanie przejawów komentowania mojego profilu ; nieodzywanie się itp -> są dla mnie już jednoznaczne najbardziej boli to, że to wszystko skończyło się z dnia na dzień i nawet nie było słów w stylu ''to koniec, żegnaj!", tylko taka po prostu totalna olewka. Dlatego cały czas miałam nadzieję że coś w końcu się wyjaśni. ale przecież gdyby chciał, zależało mu - po pierwsze nie czekałby na specjalną okazję akurat dziś tylko zrobiłby to już dawno; po drugie nie bawiłby się w takie gierki na fb, bo po co? po co kasować info, że kiedyś tam skomentował mi zdjęcie czy status? przecież wiadomo że po to, by ktoś nowy do tego nie dotarł. mam niby jasność sytuacji, a nie potrafię się z tym pogodzić. Nie chcę innego! :/
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-02-14 o 15:44 |
|
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
:lily: Cytat:
Na poczatku mnie wkurzał, bo nic nie krył, ale teraz jak daje go dużo to jest super. Niestety, smutne, ale prawdziwe :/ |
|
|
|
|
#3699 |
|
Zadomowienie
|
Dzwonił eks. Chce się dziś spotkać. Powiedziałam mu, że raczej dziś wychodzę, a on, żebym dała mu znać, jak będę już wolna, to przyjedzie po mnie albo gdzieś się umówimy. Gadaliśmy prawie 30min przez tel. Poprosił tylko, żebym nie płakała, jeśli się zobaczymy.
|
#3700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ide na tekile z koleżankami W końcu jesteśmy "tekilami" ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
Ja z mojego tak smieje, np. mamy krecic filmik "przed 100dn." i mamy sie dzielic w klasie na różne grupy, eks coś tam fuka, a ja, że ty bedziesz z "Barbie" z ..., bo jesteście jak Ken, macie tam "przestrzeń"... Oczywiście on już obrażona mina numer 6... I zaraz: "Skoncz już te gupie żarty!", a ja "YYY... Nie?! " Dlaczego mi to sprawia satysfakcje? :/ Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-14 o 15:51 |
||
|
|
|
#3701 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wraz z reinstalacją archiwum zostało usunięte.Cytat:
![]() Skasowałam wszystko nie po to, by nowy (którego nie ma) nie zobaczył, tylko po co mi takie pamiątki po byłym chłopaku? Po co mi jego ikonka w kontaktach? Po nic. Nie wiem, czemu to analizujesz, nie musi mieć nikogo nowego tylko dlatego, że skasował słodziaki. Nagła olewka to wystarczający powód, by dać sobie z tchórzem spokój. Cytat:
|
|
|
#3702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Malla masz dużo racji
mi ciężko bylo usunac zdjecia, zrobilam to dopiero jak on to zrobil, po miesiącu.nie chce grzebac w komentarzach itp bo bedzie mi przykro ![]() WhiteCherry u mnie sytuacja jest podobna...pełno niewyjaśnionych spraw, niedomówień, których już nie wyjaśnię bo on nawet nie za bardzo chce się spotkać... a OBIECAŁ że się spotkamy i da znać w tygodniu zaczął się nowy a od niego ani słychu ani widu jak zawsze spełnia swoje obietnice...
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malla-mam teraz korepetycje, odpiszę Ci na PW jak wrócę.
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ty też to szybko zrób i nie czytaj więcej. |
|
|
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też nie było tych słów, nie było wyjaśnień, dlaczego tak a nie inaczej.. a chyba bym tego potrzebowała. Nic nie zostało wyjaśnione a ja głupia wierze że on dzisiaj się odezwie.. a się nie odezwie.. Swędzą mnie palce żeby zadzwonić do niego. Ale wiem że (zaznacz prawidłową: ) BĘDĘ : a) beczeć b) biadolić jak mi teraz źle c)narzekać że to nie zostało wyjaśnione d) zarzucać czemu tak postąpił e) wszystkie powyższe Prawidłowa odpowiedź - Eeee Muszę się uspokoić bo zbiera mi się na płacz..
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-14 o 16:03 |
|
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3710 |
|
Zadomowienie
|
Po prostu... On zadzwonił. Ja się nie odzywam. Pewnie będę, ale nie przy nim. Dopiero jak wrócę. Teraz mi się nie chce. Włączam sobie najsmutniejsze piosenki i nic, nawet kropli.
|
#3711 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3712 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
A chcesz oglądać jego buziaczki z nowymi?
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po co analizuję? BO CIĄGLE SIĘ ŁUDZĘ :/ bo nie mogę zrozumieć dlaczego jednego dnia pisał że myśli o mnie cały czas, a drugiego już totalna olewka. Nie potrafię znaleźć na to odpowiedzi, a on mi jej nie da :/ A dopóki nie zrozumiem to będę cały czas się tak miotać.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-02-14 o 16:08 |
|
|
|
|
#3714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hm.. to zobacze tester, ale ja muszę mieć mocne krycie. Dzisiaj przeczytałam, że minerały edm dobrze kryją i trzymają się cały dzień. Może się skusze, bo moja cera jest zmęczona alkoholem w revlonie .Tak sobie myślę, że dokładnie dwa lata temu... ech... Pół roku czekałam na ten dzień, zawsze było, że stukną nam dwa lata razem, już myślałam nawet co mu kupić, gdzie pójść..Tu się kłania najgłupsze przysłowie jakie znam, no ale pasuje: indyk myślał o niedzieli a w sobote łeb mu ścięli. Cóż... |
|
|
|
|
#3715 |
|
Zadomowienie
|
No jak tam, dziewczyny, trzymamy się? Ja na razie daję radę, ale już miałam doła rano, przewiduję kolejnego wieczorem. Może położę się wcześniej, to przynajmniej do pracy wstanę bez problemu
. Na razie niestety w planach tylko nauka do poprawki, ale teraz lecę się pomęczyć na fitnessie. Do wieczora!Co do walentynek, to ja się przynajmniej pocieszam tym, że akurat zeszłoroczne były do niczego, bo się pokłóciliśmy. Niestety później się pogodziliśmy... :/ Edytowane przez Connff Czas edycji: 2011-02-14 o 16:10 |
|
|
|
#3716 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jednego dnia było super "kocham cie kochanie" a drugiego "na razie to koniec" wszystko smsami chcialam poznać odpowiedź na nurtujące mnie pytania "dlaczego, co zrobiłam źle" ale NIESTETY nie mialam nawet okazji aby się spytać
||||
|
|
|
#3717 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3718 | |
|
Nie depcze krokusów
|
asmenaa - nie miałaś okazji zapytać, ale uwierz, i tak byś się nie dowiedziała...
Cytat:
Również nie mogę znaleźć odpowiedzi, ale tylko dlatego, że nie chcę wierzyć, że mnie nie kocha już i że nie kochał, gdy mówił, jak mu serce mu staje w gardle na samą myśl, że może mnie zabraknąć. A jednak ![]() Nie mam siły do usunięcia tych wszystkich pięknych smsów i archiwum gg
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-14 o 16:13 |
|
|
|
|
#3719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Archiwum to było akurat pierwsze co usunęłam, bo wiedziałam, że może przyjść chwila, że będę chciała sobie poczytać. Także, zrobiłam to szybko i bezbolesnie zanim taka ochota mnie naszła. Smsów to nigdy nie chomikowalam, codziennie, regularnie usuwam ![]() O własnie oglądam jednym okiem rozmowy w toku i pani psycholog kazała usunąć smsy jednej pani, powiedziała, że tylko traci na niego swoją cenną energię. Tylko nie wiem czy tu chodziło o męża czy o kochanka bo obaj panowie byli tu bohaterami... :d Edytowane przez marchewa0007 Czas edycji: 2011-02-14 o 16:18 |
|
|
|
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym Ci usunęła! U siebie usunełam smsy, a wiesz dlaczego? Po co mi sms o treści "kocham cię jesteś moim największym skarbem najlepszym co mi się w zyciu przytrafilo nikomu cie nigdy nie oddam bedziesz moja żoną" (zlozylam kilka smsów w jeden tekst, chcę przykładowo tylko pokazać) skoro mnie zostawił ? i tym samym mu nie zalezy i mnie nie kocha? ważne są czyny nie słowa za to cięzko mi usunac go ze znajomych
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.

a chcialabym bo by mi to pomoglo jakby ktoś wypelnil pustkę po nim i zajął mój czas.

Mam nadzieję, że wraz z reinstalacją archiwum zostało usunięte.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Archiwum to było akurat pierwsze co usunęłam, bo wiedziałam, że może przyjść chwila, że będę chciała sobie poczytać. Także, zrobiłam to szybko i bezbolesnie zanim taka ochota mnie naszła. Smsów to nigdy nie chomikowalam, codziennie, regularnie usuwam