|
|
#3721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
|
|
|
|
#3722 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie wiem, czy nie zostawić tych "podejrzanych"...
|
|
#3723 |
|
Flawless
|
Ja ostatnio prawie bym zaczęła czytać mejle eksa.....i jak siaaa pisała tu coś o koszulce swego eksa, miałam ochotę wyciągnąć spod łóżka koszulkę, którą mój eks mi kiedyś kupił i wyperfumował, żebym miała się do czego przytulić, co powąchać, jak go nie będzie blisko mnie i tak sobie pomyślałam, że....po co? tzn. nie mam pojęcia dlaczego czasem przechodzą mi przez myśl takie rzeczy bo ja chyba....już w ogóle nie tęsknię za eksem. Nie, no ok - tęsknie za tym, co było między nami, ale nie mam napadów rozpaczy, wielkiego bólu czy żalu. Czuję, że jeszcze miesiąc i będzie naprawdę dobrze i że wtedy pokasuje wszystkie wiadomości, usunę go ze skype, wywalę jego prezenty. Oby
|
|
#3724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam ich aby się nie dołować bo na pewno naszłaby mnie chwila, w której chciałabym je czytać i wspominać o tym jak bylo pieknie ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
Mam takie wrażenie, że jak zobacze go z nową to dostanę kopa do życia! a z drugiej strony nie chcę się maltretować
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
||
|
|
|
#3725 |
|
Raczkowanie
|
Ech dziewczyny nie ma co dzieki Boku ze mam duzo samotnych kolezanek i pojdziemy sobie gdzies posiedziec na impreze moze dzis ponoc ma byc fajnie w Krakowie na imprezach dla " zakochanych"
![]() Ja na szczesnie nie mam co usuwac z NK czy innych takich bo nie jestem zwolennicza dodawania zdjec z ta druga osoba wlasnie przez to ze nic nie jest pewne i po co maja potem gadac "tyy a ta sie z tym rozstała bo usunela zdjecia"
|
|
|
|
#3726 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam nawet na głównym teraz wszyscy znajomi na pewno plotkują "ej zobacz rozstali się bo już nie mają zdjec razem" niestety u mnie jest ten ból, że nie mam ani jednej wolnej kolezanki
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#3728 |
|
Nie depcze krokusów
|
Niech plotkują, przecież i tak by się dowiedzieli
![]() Duszek - Ty z Krk?
|
|
#3729 |
|
Zadomowienie
|
Jakie szczęście, że mój nie ma nigdzie konta...
Nk ja sama nie mam, więc mi to wisi, ale fejsa miał przez pewien czas i usunął. Przynajmniej tak twierdzi. Nie wnikam. Zaczynam się ogarniam na wieczór, ale najpierw coś zjem
|
#3730 |
|
Raczkowanie
|
asmenaa- wiem jak to jest z tymi zdjeciami, czlowiek kocha to z radosci wrzuca te fotki...ale ciezej potem je usunac. Wiesz, niby nie ma sie co przejmować innymi ludzmi bo to tylko i wylacznie Twoje zycie ale w erze tego, ze ludzie uwielbiaja wiedziec dosłownie wszystko o wszystkich to kiepska sprawa, chyba wole sie troche odciac od tego.
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Ide. Jestem odstawiona
|
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem ale teraz wszyscy wchodzą na mnie bo widzę to w tym podglądaczu
Cytat:
|
|
|
|
#3733 |
|
Raczkowanie
|
Malla- obecnie tutaj studiuje.
![]() asmenaa- wiem jak to jest z tymi zdjeciami jak sie kocha to sie z radosci wrzuca te fotki.. tylko trudniej je potem usunac... a w dzisiejszych czasach dzieki tym portala ludzie wrecz czekaja na jakies fascynujace fotki z twojego zycia zeby wiedziec jak najwiecej.Czasem mi sie wydaje ze zyjemy w takich czasach gdzie prywatnosc powoli zanika. ( jesli jest gdzies ta sama wiadomosc to sorry ale nie zauwazylam zeby sie pojawila dlatego pisze drugi raz to samo )
|
|
|
|
#3734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz, u mnie np od razu kojarzono mnie i eksa. Jak pokazywałam się gdzieś bez niego, co było rzadkością, to od razu: nie jesteście razem? co się stało? i milion tego typu pytań. Mam ciasteczka z czekoladą, sama robiłam Chętnie bym się podzieliła, ale nie ma jak Ja będę jeść spaghetti.. Kocham
|
|
#3735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niż takie pieprze*ie za przeproszeniem olewanie, niedopowiedzenia, które właśnie potęgują pojawianie się nadziei, złudzeń, bo przecież - jeśli są niedomówienia, jeśli nie powiedział jeszcze tak naprawdę ostatniego słowa - to może jeszcze nie wszystko stracone?a później - no właśnie. Wchodzę na jego konto, wchodzę gdziekolwiek i zostaję od razu oddarta ze złudzeń. ja zawsze uważałam, że nawet najgorsza prawda jest lepsza od niepewności! tak samo mówią osoby, które przez b.długi czas poszukują swoich bliskich na przykład - że już woleliby mieć ciało tej osoby, by móc wyprawić pogrzeb, by móc w końcu się pożegnać i uspokoić własną duszę. Bo dopóki tego nie ma - człowiek się miota i nie daje sobie rady z codziennością. Cytat:
ale z każdym dniem czuję się gorzej.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-02-14 o 16:43 |
||
|
|
|
#3736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio byłam w klubie a znajomi od razu "a co robisz tutaj sama, gdzie X, co się stało" ![]() Cytat:
||
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
no dziewczynki
przynajmniej w tym dniu nie myslcie o exach nie zasluguja
|
|
|
|
#3738 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Dajcież spokój, miesiąc tu siedzicie, ja mam nadzieję po miesiącu zapomnieć o jego istnieniu
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3740 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tak, z dnia na dzień mi powiedział, że mnie już nie kocha. Przez telefon. Śmiech na sali.
|
|
#3741 |
|
Raczkowanie
|
coś mi nie pokazują sie wiadomosci, ktore napisze...
Malla - obecie tu studjuje
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
FACET TO ŚWINIA
powinno być hymnem tego wątku ide na zakupy z kumpelą , bez kitu nawet nie czuje ze są wale w tynki tak sobie myślę, boże jaka ja jestem piękna mądra wspaniala ( haha tak każą wmawiać psychologowie więc tak robie mzoe podziała ![]() buziaki dziewczyny i nie walić smuta w wale w tynki
|
|
#3743 |
|
Rozeznanie
|
Cześć mordki moje
Tak gadacie o tych walentynkach, a ja ich nawet nie zauważyłam. Cały dzień latam z bananem na ryju aż ludzie się do mnie uśmiechają Walentynki dzień jak codzień, nie zauważyłam żadnych par ani nic takiego. Nawet w markecie nie widziałam jakiegoś szału walentynkowego, a może ślepa jestem, bo nigdy nie przywiązywałam do nich uwagi. Od czterech dni jest mi dobrze Czuję, że jestem wreszcie szczęśliwa i co najważniejsze SAMA. Jak widać można Pięknie słońce dziś świeciło, zimno było też, ale spacerek sobie zaliczyłam. Naładowałam się jeszcze promyczkami i jest pięknie Kocham siebie. Z okazji walentyynkooof życzę wam żebyście siebie też pokochały
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Wkurza mnie gadka "nie ten to następny" :/
bo wiem że to nieprawda. Gdzie niby miałabym poznać kogoś? Jestem na etapie "starej panny" .. jakie to przykre..
|
#3746 |
|
Rozeznanie
|
Taka jest prawda, że ten nie okazał się materiałem na dobrego faceta, to widać jest gdzieś inny, który właśnie takim materiałem jest i tyle.
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zyje exem mysli ciagle o nim kiedy tak naprawde nie ma ludzi niezastapionych....skoro eksie dziewczyn sa takie wspaniale idac tokiem mysli "juz taki sie nie trafi" to czemu tak wspaniale sie zachowal konczac zwiazek? po kij mowil ze kocha ze teskni.... naprawde niektore dziewczyny mocno przesadzaja. maja te nascie lat pobeda w pierwszym lepszym zwiazku (pierwszym powaznym) nakarmia sie zludnymi stereotypami i marzeniami o niekonczacych sie zwiazkach potem zderzaja sie z rzeczywistoscia...a dziewczyna pyta CZEMU... DLACZEGO mnie to spotyka...no otoz dlatego ze zylo sie w imaginowanym swiecie niestety taka prawda...i wasze stan poniekad stad sie biora.... popatrzcie na te starsze kobiety...one tez sa wrazliwe ale tyle razy dostaly po dupci ze potem juz splywa po nich jak po kaczce nie przejmuja sie tymi ktorzy spiep***i im uczucia maja wyje***e w kosmos bo wiedza ze bedzie nastepny i lepszy...naucza sie nie robic bledow wyciagna wnioski i zawsze bedzie lepiej.... paradoksalnie niektore to powinny sie nawet cieszyc ze cos sie konczy przed slubem niz po nim...po 10 latach malzenstwa (zapewne toksycznego = bo klapki na oczach bo misio najwazniejszy) z dwojka dzieci... Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-02-14 o 17:36 |
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
a jeśli nie chce się innego i przez pewnie jeszcze długi czas będę reagować alergicznie na każdego innego?
![]() ja chcę jego ;( tylko smsy od niego mnie cieszyły i automatycznie poprawiały humor, tylko on miał takie piękne oczy i był zawsze we mnie tak wpatrzony i co? i się spier**liło nawet nie wiem dlaczego i kiedy. A przecież on też miał być inny od poprzednich i co? i zawsze jest tak samo, i następny też pewnie będzie taki sam. Ale póki co nie mam ochoty na żadne nowe znajomości. I ile można czekać? Nie mam już nastu lat, dlatego też nie bawią mnie luźne znajomości, ja chcę stworzyć coś poważniejszego, mieć w kimś oparcie. Ile można czekać na taką osobę? Do 40stki? '' tego kwiatu jest pół światu, a 3/4 ch*ja warte ! ''
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-02-14 o 17:37 |
|
|
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grunt to miec swiadomosc ze zawsze COS bylo juz nie wazne z kim...wazne ze bylo a to oznacza tez ze i bedzie wiec nie ma co sie ograniczac. |
|
|
|
|
#3750 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Ja też mazowieckie
Tylko, że pod Warszawą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po co masz być potem smutna? Nie warto ![]() Ciesz się z urodzin! Ja przed swoimi osiemnastymi ze 2 tygodnie chodziłam szczęśliwa na myśl o nich Nie wiem czemu, ale fajnie było ![]() Usuń, na co Ci on w znajomych? ![]() Cytat:
Tak jak u Monilki i znowu będziemy musiały wyśmiewać wszystkie nowe i niedoszłe, żeby przywrócić się do pionu ![]() Z jakiej okolicy Polski pochodzisz? ![]() Miłej zabawy ale mi zrobiłaś chęć na spaghetti ![]() Cytat:
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-02-14 o 17:56 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.

Archiwum to było akurat pierwsze co usunęłam, bo wiedziałam, że może przyjść chwila, że będę chciała sobie poczytać. Także, zrobiłam to szybko i bezbolesnie zanim taka ochotę mnie naszła. Smsów to nigdy nie chomikowalam, codziennie, regularnie usuwam 

Wiesz, u mnie np od razu kojarzono mnie i eksa. Jak pokazywałam się gdzieś bez niego, co było rzadkością, to od razu: nie jesteście razem? co się stało? i milion tego typu pytań.
olewanie, niedopowiedzenia, które właśnie potęgują pojawianie się nadziei, złudzeń, bo przecież - jeśli są niedomówienia, jeśli nie powiedział jeszcze tak naprawdę ostatniego słowa - to może jeszcze nie wszystko stracone?
, bez kitu nawet nie czuje ze są wale w tynki
( haha tak każą wmawiać psychologowie więc tak robie mzoe podziała

i zawsze jest tak samo, i następny też pewnie będzie taki sam. Ale póki co nie mam ochoty na żadne nowe znajomości. I ile można czekać? Nie mam już nastu lat, dlatego też nie bawią mnie luźne znajomości, ja chcę stworzyć coś poważniejszego, mieć w kimś oparcie. Ile można czekać na taką osobę? Do 40stki?