Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-14, 19:38   #1411
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
piekne ja nigdy nie dostalam od tz kwiatow ale w sumie wole jakis kosmetyk niz np 3 roze za 30zl kwiatki i tak zwiedna...
ale tak szczerze to chcialabym kiedys niespodziewanie dostac roze...

ja mam dzis dosc, niedlugo koniec szkoly a ja jeszcze miesiac praktyk musze odbyc, wlasnie mi jedna placowka odmowila przyjecia, a mialam w miare blisko ehh... nie wiem gdzie teraz znajde i jak to pogodze z praca przede wszystkim... kurcze dobija mnie juz ta szkola
a co studiujesz?
szkoda, że nie dostałaś kwiatów od TZta, fakt, szkoda pieniążków, ale to jest miłe dostać raz na jakiś czas cięte kwiaty

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
śliczne siadła mi bateria w aparacie, wiec nie zrobie zdjecia,a le ja dostałam 15takich drobniutkich przewiazanych zieloną wstążką
ooo to dużo tulipanów dostałaś super

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 19:38   #1412
blondi1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
angelinmyheart dziękuję. Masz rację.

Niestety nie mogę wyjechać za granicę. Kończę szkołę, w maju mam maturę, a w czerwcu egzamin zawodowy, a ślub bierzemy w lipcu.

Strasznie boli mnie cały dzień żołądek
Kupiłam sobie dzisiaj fluid z Lirene, który miałam już dawno i sobie go chwaliłam, tylko miał ciemne kolory, ale teraz wyszło jeszcze parę i jest jeden jasny I odżywkę do włosów z Joanny Trochę mi to poprawiło humor....

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

E.J. Wszystkiego naj
A może ten żołądek to z nerwów Cię boli?
Pewnie za dużo się martwisz tym wszystkim. Mi na taki ból czasem meliska pomaga i ciepła kąpiel ( bo dla mnie gorąca kąpiel to lekarstwo na wszystko)Dobrze, że zakupy wprawiły Cie w lepszy nastrój
blondi1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 19:48   #1413
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
pochwalę się swoimi oczywiście wizaż zepsuł jakość
Śliczne tulipany
Aa i tapeta ładna na ścianie
Stary 2011-02-14, 19:49   #1414
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Śliczne tulipany
Aa i tapeta ładna na ścianie
a dziekuję

Stary 2011-02-14, 20:05   #1415
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
jasne, nie ma sprawy byly mniejsze i wieksze, ja wzielam te wieksze, zaraz zmierze ile maja cm. edit. to sa dokladnie te http://dla-ewy.pl/499578-termoloki-d...26-id-461.aspx tylko w paczce jest 8szt.

zazdroszcze takich mozliwosci w zwiazku z ciocia
ja bylam wczoraj na "jak zostac królem" swietny film, i wlasnie slyszalam w tv ze zebral w jakims konkursie z 7 statuetek a przykladowo social network tylko 3

przyjelam wszystkiego naj!!

ja widze sie z tz dopiero w weekend znowu

nie scinaj! zepnij w kucyk i przetrwaj kryzys

piekne ja nigdy nie dostalam od tz kwiatow ale w sumie wole jakis kosmetyk niz np 3 roze za 30zl kwiatki i tak zwiedna...

ja mam dzis dosc, niedlugo koniec szkoly a ja jeszcze miesiac praktyk musze odbyc, wlasnie mi jedna placowka odmowila przyjecia, a mialam w miare blisko ehh... nie wiem gdzie teraz znajde i jak to pogodze z praca przede wszystkim... kurcze dobija mnie juz ta szkola
no spróbuję przetrwać na razie, żebym nie żałowała, w końcu przez ostatnie 2 lata ponad ciągle ścinałam, teraz chce przypomnieć sobie jak to jest w długich, ale takie nie ładne mi się wydają czym dłuższe tym po prostu bardziej sianowate

Cytat:
piękne

Pamiętam jak zaczęłam spotykać się z Tż, to praktycznie co drugie spotkanie dostawałam róże, albo bukiet jakiś teraz to tylko jak jest okazja ale kwiatuszek zawsze jest na ostatnie urodziny prócz prezentu dostałam takiego dużego, pięknego słonecznika no ja kwiaty uwielbiam... dostawać

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
I ja też dostałam bukiet tulipanków jasnorózowych

jasne wezme aparat i pobawię się w fotografa

ja ostatnio też mam okropne włosy, mam ochotę się ogolić na łyso

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

a i E.J wszystkiego co najlepsze kochana

3mam za słowo

ja już po małym SPA, miałam dziś głowy nie myć no ale nie mogłam się powstrzymać bo wydawały mi się już takie nieświeże

Wpadnę tutaj pewnie jutro dopiero Miłego wieczorku

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 20:08   #1416
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

wiadomość w klubie

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 20:10   #1417
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

ekomonika, buahhot, snowhitee, Czekoladowa1, loluska, niezapominajka, kalpana, donka, blondi,party_girl7 dziękuję

party_girl7 też nie wiem kiedy się spotkam z Tż duuużo sił

Ja dostałam wczoraj bukiet róż, wśród nich takie serce brokatowe z napisem "kocham Cię" kiedyś jak Tż pracował to dostawałam częściej kwiaty, a tak ostatnio to dopiero wczoraj

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 20:11   #1418
Soph
Zakorzenienie

E.J.
najlepszego

u mnie również prezentem od TŻ są kwiaty

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 20:18   #1419
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
E.J.
najlepszego

Dziękuję

Stary 2011-02-14, 20:18   #1420
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondi1985 Pokaż wiadomość
A może ten żołądek to z nerwów Cię boli?
Pewnie za dużo się martwisz tym wszystkim. Mi na taki ból czasem meliska pomaga i ciepła kąpiel ( bo dla mnie gorąca kąpiel to lekarstwo na wszystko)Dobrze, że zakupy wprawiły Cie w lepszy nastrój
Chyba nie z nerwów, bo z nerwów mam inny ból... Wtedy mnie podbrzusze boli :/ Zaraz wezmę prysznic, mam nadzieję, że coś pomoże...

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 21:04   #1421
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Idę oglądnąć serial.
Dziś tylko podstawa. Dobrej nocy

Stary 2011-02-14, 21:04   #1422
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
ale piękne a ja tylko jedną różyczkę dostałam ale za to taaaaką długą

Cytat:

j
aaa tam kosmetyk to można sobie samemu kupić miło dostać kwiatki od ukochanego, na pewno jeszcze nadrobi nie raz

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 21:14   #1423
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
w tamtym tyg byly tylko dwie wielkosci, mniejsze byly chyba tych rozmiarow http://dla-ewy.pl/499577-termoloki-s...26-id-460.aspx
gdyby byly jeszcze mniejsze (http://dla-ewy.pl/499576-termoloki-m...26-id-459.aspx) to ktore wolisz?

caate napisz cos o duraline- uzywasz do kresek, czy probowalas z cieniami czy pomadkami? jak sie spisuje?... warto kupic?
powiem tak, ja go uzywam jako baze pod cienie i trzymaja sie bdb, ciemne kolory maja wieksze nasycenie, eyeliner w zelu w polaczeniu z duraline to dla mnie cudo. dokupywalam pozniej, ale ja mam go ze wzgledu na eyeliner, czy kupilabym go tak o do cieni, to chyba nie
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
wiadomość w klubie
zaraz zobacze

przyszedl dzis do mnie pedzel EDM, jaki mieciutki, jeju no cudowny, tylko malutki ma 10cm, a pisalo 11 ale jak sie blyszczy i ta drewniana raczka i to srebro pryz niej, mozna sie przegladac macam go ciagle, jutro test jak bede gdzies wychdozic

zaraz Was nadrobie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 21:14   #1424
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

aaa tam kosmetyk to można sobie samemu kupić miło dostać kwiatki od ukochanego, na pewno jeszcze nadrobi nie raz
dokładnie
a róże chyba zasuszę

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 21:25   #1425
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
powiem tak, ja go uzywam jako baze pod cienie i trzymaja sie bdb, ciemne kolory maja wieksze nasycenie, eyeliner w zelu w polaczeniu z duraline to dla mnie cudo. dokupywalam pozniej, ale ja mam go ze wzgledu na eyeliner, czy kupilabym go tak o do cieni, to chyba nie

zaraz zobacze

przyszedl dzis do mnie pedzel EDM, jaki mieciutki, jeju no cudowny, tylko malutki ma 10cm, a pisalo 11 ale jak sie blyszczy i ta drewniana raczka i to srebro pryz niej, mozna sie przegladac macam go ciagle, jutro test jak bede gdzies wychdozic

zaraz Was nadrobie
ooo jak super, że już masz ja dziś dzwoniłam i Pani mi powiedziała, że dopiero dziś wysłali, więc pewnie będzie jutro, pojutrze, albo po pojutrze ale nie spieszy mi się aż tak bardzo

Stary 2011-02-14, 21:33   #1426
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

zaraz zobacze

zaraz Was nadrobie
to czekam z niecierpliwością na recenzję

Cytat:
dokładnie
a róże chyba zasuszę
kiedyś widziałam w TV, dziewczyna miała na suficie powieszone ususzone róże, tak jakby z niego wyrastały kwiatkiem w dół, wyglądało to przebosko

Cytat:
ooo jak super, że już masz ja dziś dzwoniłam i Pani mi powiedziała, że dopiero dziś wysłali, więc pewnie będzie jutro, pojutrze, albo po pojutrze ale nie spieszy mi się aż tak bardzo
i na Twoją recenzję też będę czekać

Dbam o siebie

Stary 2011-02-14, 21:39   #1427
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
dziewczyny ratunku od dwóch dni mam kryzys jeśli o włosy chodzi i najchętniej bym je obcięła wkurzają mnie tak okropnie, są beznadziejne ;/ nie układają się fajnie, są sianowate, pełno na nich takich jakby krótszych włosów łaaaaaa!!!
tak wygladaja wlosy odwodnione lub przeladowane proteinami, ktore zaczynaja sie kruszyc i zyc swoim zyciem, mi tylko sciecie pomoglo, z tygodnia na tydzien bylo coraz gorzej i takie roznice dosiegly mi az do ucha
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
ekomonika, buahhot, snowhitee, Czekoladowa1, loluska, niezapominajka, kalpana, donka, blondi,party_girl7 dziękuję

party_girl7 też nie wiem kiedy się spotkam z Tż duuużo sił

Ja dostałam wczoraj bukiet róż, wśród nich takie serce brokatowe z napisem "kocham Cię" kiedyś jak Tż pracował to dostawałam częściej kwiaty, a tak ostatnio to dopiero wczoraj
wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen i zebys znalazla spokoj i spelnienie w milosci

wszystkim dziewczynom, zycze wszystkiego co najlepsze z okazji walentynek

ciesze sie, ze spedziles pieknie ten dzien i zazdroszcze bukiecikow

ja nic nie dostalam, TZtowi dalam czekoladki w ksztalcie serca z milki, przyjechalam do niego z popcornem, cherry coke, laysami strong chili, on sciagnal film i spedzilismy milo dzien bylismy ograniczeni przez jego rodzicow oraz to, ze teatr i opera nieczynne sa w poniedzialek, a do kina nie bylo sensu isc, ani zjesc cos na miescie, bo nie mielismy na to ochoty, a dosc czesto tak jadamy. mozliwe, ze jutro pojdziemy do kina
Stary 2011-02-14, 21:43   #1428
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór Piękności
Miałam Was nadrobić w niedzielę wieczorem i dziś rano ale komputer mi się coś popsuł i nie chciał się włączyć, dopiero przed chwilą mi się udało Do tego mam teraz praktyki na 12 w tym tygodniu i tylko dziś wypuścili nas o 17 bo nie było aż tak roboty, ale od jutra będzie zapiernicz i pewnie będziemy siedzieć do tej 19-20 Bo codziennie jakieś imprezy, spotkania itd. a te osoby, które mają w danym tygodniu na 12 to siedzą na kuchni, więc będziemy całą szamę szykować, potem to myć, sprzątać itd. już widzę jaka będę zrąbana za przeproszeniem Chciałam teraz Was nadrobić, ale mojej mamie internet nie chodzi na laptopie, to muszę jej dać swój bo musi pracować, ma pełno papierkowej roboty w domu, którą musi zrobić na komputerze i internet też jej jest potrzebny, bo robi to przez stronę firmy itd. No by to szlag, ehh... Jutro rano jak się tak w miarę obudzę, to tu wejdę i może co nieco nadrobię, bo duuużo tego jest, a ja nie mam kiedy....Kurcze no..Niby wolne od szkoły, bo praktyki a tak naprawdę jeszcze gorzej, bo człowiek dnia nie ma..Jedynie dobrze, że mamy w kuchni taką świetną ekipę - kucharkę, szefa kuchni i 3 kelnerów na zmiany, bo się pośmiać można i pogadać, to jedynie ratuje sytuację, bo tak to byśmy umarły z nudów..I dobrze, że na zmianach jestem z taką fajną koleżanką, naprawdę w porządku dziewczyna, w szkole tak nawet ze sobą nie rozmawiałyśmy, chociaż w klasie jednej jesteśmy a tu się tak zżyłyśmy, że naprawdę

Mam nadzieję, że tym z Was które są "związane" udały się dziś Walentynki
Trzymajcie się cieplutko Kochane i nie zapomnijcie o mnie! I wybaczcie, że się nie udzielam, ale same widzicie, jak nie praktyki, to coś z internetem albo z laptopem...Ale jutro wieczorem, choćby się waliło i paliło to wrzucę zdjęcia z aparatu(brat jutro mi da kabel w końcu) - 2 makijaży, moich włosów i z dwie fotki ze 100dniówki ( Tż dalej nie dostał zdjęć od fotografa...)
Buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!

EDIT:!
I oczywiście życzę Wam Wszystkim aby każda odnalazła swój raj na ziemi przy osobie z którą chce spędzić resztę swoich dni, przy której będzie szczęśliwa i kochana
Każdy ma gdzieś tam swoją drugą połówkę, najważniejsze, to mieć oczy szeroko otwarte i nie zamykać się przed miłością, bo ona zawsze nadchodzi niespodziewanie i z najmniej oczekiwanej strony.I pielęgnowana zostaje na zawsze i swoim pięknem oraz siłą obdarza nas każdego dnia, a to właśnie dla takich chwil warto żyć!
: roza:

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2011-02-14 o 21:54
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 21:43   #1429
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
dokładnie
a róże chyba zasuszę
ja wszystkie roze od TZta zasuszam, kiedys dawal mi czesto to mi sie nazbieralo 22
Cytat:
szkoda, ze kredka z nyxa mi nie przyszla, tak sie martwie, ze jednak facet nie wyslal jej w pt i dojdzie dopiero w marcu...
a wplata juz byla w czwartek, wiec mial czas, szczegolnie ze pisal mi, ze wysyla przez dwa dni pt i sobote, a tu cisza, pedzel pozniej kupiony a juz jest...
dziwne tylko to, ze taki krociutki jest, raczka ma 7cm i to tak malutko troche
ale piekny jest, najpiekniejszy moj pedzel juz go kocham

i czekam na Twoj pedzel

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
to czekam z niecierpliwością na recenzję

kiedyś widziałam w TV, dziewczyna miała na suficie powieszone ususzone róże, tak jakby z niego wyrastały kwiatkiem w dół, wyglądało to przebosko

i na Twoją recenzję też będę czekać
dam znac na pewno

to musiala miec duzo tych roz
Stary 2011-02-14, 21:50   #1430
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Ja już po ćwiczeniach i kąpieli. Kupiłam dzisiaj Eveline Slim extreme 3D aktywne serum przeciw rozstępom, ciekawe czy zadziła na KWC ma różne opinie.
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 21:53   #1431
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
ja wszystkie roze od TZta zasuszam, kiedys dawal mi czesto to mi sie nazbieralo 22

szkoda, ze kredka z nyxa mi nie przyszla, tak sie martwie, ze jednak facet nie wyslal jej w pt i dojdzie dopiero w marcu...
a wplata juz byla w czwartek, wiec mial czas, szczegolnie ze pisal mi, ze wysyla przez dwa dni pt i sobote, a tu cisza, pedzel pozniej kupiony a juz jest...
dziwne tylko to, ze taki krociutki jest, raczka ma 7cm i to tak malutko troche
ale piekny jest, najpiekniejszy moj pedzel juz go kocham

i czekam na Twoj pedzel

dam znac na pewno

to musiala miec duzo tych roz
no miała ich masę, różyczka przy różyczce sama bym sobie coś takiego strzeliła ale za wysokie mieszkanie mam

Dbam o siebie

Stary 2011-02-14, 21:55   #1432
party_girl7
Zakorzenienie

z tych pedzelkow bedziecie mega zadowolone, gwarantuje wam mam pixie ten stary drewniany(z edm sa podobno identyczne, roznia sie tylko logiem na raczce) i kocham go bardzo, wlposy nie wychodza, pralam juz z 15 razy i nic sie niedzieje a jest tak przyjemny ze az nie chce konczyc makijazu:P...

ja tez mam zasuszone roze, i sporo ich jest dostalam kiedys na 18przepiekny bukiet 18 czerwonych roz, wokolo wystawaly takie dlugie cienkie liscie a na nie byly nawleczone perły<3
dostalam jeszcze inny bukiet 18 roz, no i pojedyncze chyba z 5 i ciagle je mam
Stary 2011-02-14, 22:00   #1433
Shadii
Wtajemniczenie

Cześć Ja już w Krakowie, ehh cały dzień na uczelni spędziłam.

Cytat:
w tamtym tyg byly tylko dwie wielkosci, mniejsze byly chyba tych rozmiarow http://dla-ewy.pl/499577-termoloki-s...26-id-460.aspx
gdyby byly jeszcze mniejsze (http://dla-ewy.pl/499576-termoloki-m...26-id-459.aspx) to ktore wolisz?

caate napisz cos o duraline- uzywasz do kresek, czy probowalas z cieniami czy pomadkami? jak sie spisuje?... warto kupic?
Jak długo takie loki się trzymają? Wytrzymają chociaż pół dnia?

E.J. wszystkiego naj : roza:

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 22:04   #1434
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Cześć Ja już w Krakowie, ehh cały dzień na uczelni spędziłam.

Jak długo takie loki się trzymają? Wytrzymają chociaż pół dnia?

E.J. wszystkiego naj : roza:
wiesz co, no chyba tak jak takie z lokowki-wszystko zalezy od tego jak je utrwalisz, jesli dasz sporo pianki przed i utrwalisz lakierem po to powinno trzymac caly dzien ja jestem z nich b.zadowolona bo nie niszcza tak mocno jak lokowka bo nie sa tak gorace, no i nakladam i sciagam, nie musze stac przed lustrem z lokowka 2godziny
Stary 2011-02-14, 22:36   #1435
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Czesc kochane

Dziewczyny mam do was pytanie,chce zmienic fryzure,ale nie jestem do konca pewna czy to dobry pomysl Mam grube,ciezkie wlosy i mysle zeby je wycieniowac,by byly lekkie i fajnie sie ukladaly Zazwyczaj prostuje wlosy,ale chce od tego odpoczac,tak sobie mysle,ze gdy wycieniuje wlosy to beda sie ladnie falowaly i dzieki temu zrezygnuje z prostownicy Ponizej fot moich wlosow
nie cieniuj włosów... masz ładne i szkoda odbierać im objętości... ja kiedyś głupia pocieniowałam i żałowałam....

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Też Wam życzę szczęśliwych, miłych Walentynek

P.S. jest ktoś to siedzi w domu tak jak ja?
ja pół dnia w autobusie spędziłam...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA.. ŻEBYŚ ZAWSZE BYŁA TAKĄ " DOBRĄ DUSZYCZKĄ" TEGO WĄTKU KTÓRA DLA KAŻDEGO MA DOBRE, SERDECZNE SŁOWO.. I ŻEBY SPEŁNIŁY CI SIĘ MARZENIA, Z TŻ UKŁADAŁO I ZEBYŚ BYŁA PIĘKNA TAK JAK TERAZ

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
EDIT:!
I oczywiście życzę Wam Wszystkim aby każda odnalazła swój raj na ziemi przy osobie z którą chce spędzić resztę swoich dni, przy której będzie szczęśliwa i kochana
Każdy ma gdzieś tam swoją drugą połówkę, najważniejsze, to mieć oczy szeroko otwarte i nie zamykać się przed miłością, bo ona zawsze nadchodzi niespodziewanie i z najmniej oczekiwanej strony.I pielęgnowana zostaje na zawsze i swoim pięknem oraz siłą obdarza nas każdego dnia, a to właśnie dla takich chwil warto żyć!
: roza:
boska jesteś kobieto i po raz kolejny to powiem- bardzo dojrzała jak na swój wiek.

ja właśnie tuczę zad czekoladą, dziś waletynki to sobie pozwolę a co ale nie narzekam , jestem szczęśliwa (chociaz wiadomo, wolałabym z K je spędzić... )... ale niestety- studia wzywaja... na szczęscie niedługo ma do mnie przyjachać więc...
tak zmarzłam w autobusie, kierowca przez 5 godzin nie grzał... masakra... a potem zanim jeszcze do mieszkania dotarłam to myślałam ze zamarznę... ale w domu zrobiłam sobie mega spa, czuję się bosko...
wzięłam sobie komputer, włączyłam muzykę, nalałam wody do wanny i duuużo płynu do kąpieli... umyłam włosy, potem nałożyłam mój dzisiejszy nabytek - maseczkę jajeczną z apteczki babuni... zrobiłam sobie peeling ciała, potem długi masaż syrenką... ogarnęłam stopy, zrobiłam peeling twarzy, maseczke nawilżającą... po wyjściu duuużo balsamu na ciało i masażyk ( tu by się K przydał ) krem na stopy ( dużo i skarpetki polarkowe ) , woda brzozowa w skalp , spray radical... teraz poczytam wizaz i popijam pokrzywę...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 22:44   #1436
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
nie cieniuj włosów... masz ładne i szkoda odbierać im objętości... ja kiedyś głupia pocieniowałam i żałowałam....

ja pół dnia w autobusie spędziłam...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA.. ŻEBYŚ ZAWSZE BYŁA TAKĄ " DOBRĄ DUSZYCZKĄ" TEGO WĄTKU KTÓRA DLA KAŻDEGO MA DOBRE, SERDECZNE SŁOWO.. I ŻEBY SPEŁNIŁY CI SIĘ MARZENIA, Z TŻ UKŁADAŁO I ZEBYŚ BYŁA PIĘKNA TAK JAK TERAZ

boska jesteś kobieto i po raz kolejny to powiem- bardzo dojrzała jak na swój wiek.

ja właśnie tuczę zad czekoladą, dziś waletynki to sobie pozwolę a co ale nie narzekam , jestem szczęśliwa (chociaz wiadomo, wolałabym z K je spędzić... )... ale niestety- studia wzywaja... na szczęscie niedługo ma do mnie przyjachać więc...
tak zmarzłam w autobusie, kierowca przez 5 godzin nie grzał... masakra... a potem zanim jeszcze do mieszkania dotarłam to myślałam ze zamarznę... ale w domu zrobiłam sobie mega spa, czuję się bosko...
wzięłam sobie komputer, włączyłam muzykę, nalałam wody do wanny i duuużo płynu do kąpieli... umyłam włosy, potem nałożyłam mój dzisiejszy nabytek - maseczkę jajeczną z apteczki babuni... zrobiłam sobie peeling ciała, potem długi masaż syrenką... ogarnęłam stopy, zrobiłam peeling twarzy, maseczke nawilżającą... po wyjściu duuużo balsamu na ciało i masażyk ( tu by się K przydał ) krem na stopy ( dużo i skarpetki polarkowe ) , woda brzozowa w skalp , spray radical... teraz poczytam wizaz i popijam pokrzywę...

ale spa

zazdroszcze nabytku odzywki jajecznej, ja we wro nigdzie dostac nie moge

jaka wode brzozowa stosujesz? zadowolona jestes?
Stary 2011-02-14, 22:50   #1437
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
ale spa

zazdroszcze nabytku odzywki jajecznej, ja we wro nigdzie dostac nie moge

jaka wode brzozowa stosujesz? zadowolona jestes?
odżywki w wawie też nie mogłam dostać, ale dziś rano byłam jeszcze u siebie na mazurach w drogerii aster i była i na dodatek 4.99 kosztowała ..

wodę brzozowa mam jakąs z auchan ale nie stosowałam regularnie jak do tej pory- od dziś startuję z codziennym stosowaniem- mam nadzieję że mi przyspieszy porost...chociaż z tego co po grzywce widzę to i tak mi chyba w końcu ruszyły...

czekoladowa odpisałam w klubie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2011-02-14 o 22:52
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 22:52   #1438
caate
Zakorzenienie

GG do caate

zakochalam sie w tej paletce 115zl na all

tak mi sie przypomnialo, dzis jak zwykle na powazne tematy rozmawialam z TZtem o nas i on nagle tak do mnie: 'nie myslalas zostac stylistka? od rana jestes u mnie, a makijaz masz bez zmian, no troszke sie wlosy Ci potargaly ale moglabys nauczyc dziewczyny malowac', tak mnie to zdziwilo, milo mi sie zrobilo, ze widzi takie rzeczy i jak dzisiaj robil mi masaz, pozniej glowy i oczu, bo bardzo mnie bolala, to wlasnie sie zdziwilam bo bez obaw dotykal mojej twarzy i nie bal sie, ze sie rozmarze, on pobrudzi itp, a pamietam jak niera zmarudzil, po co te baby sie maluja, jak to przytulic sie nie da, bo zaraz tapeta zostaje na ubraniu, koszuli, chyba zmienilam jego podejscie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg too-faced-2.jpg (33,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Too-Faced-Natural-Eye-Palette.jpg (27,2 KB, 20 załadowań)
Stary 2011-02-14, 22:54   #1439
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
odżywki w wawie też nie mogłam dostać, ale dziś rano byłam jeszcze u siebie na mazurach w drogerii aster i była i na dodatek 4.99 kosztowała ..

wodę brzozowa mam jakąs z auchan ale nie stosowałam regularnie jak do tej pory- od dziś startuję z codziennym stosowaniem- mam nadzieję że mi przyspieszy porost...chociaż z tego co po grzywce widzę to i tak mi chyba w końcu ruszyły...
ciezko z tymi odzywkami jest, a podobno sa super, mi by sie przydala bo ma duzo protein

zaraz tez poszukam jakies wody, cos musze kupic, bo radical sie skonczyl, a ja juz sie przyzwwyczailam codziennie klasc na wlosy

ja u siebie wwidze spory odrost, po ostatnim farbowaniu, mam nadzieje, ze sie spluka jakos bo tylko w siwtle dziennym pod slonce widac, nie mam zamiaru farbowac, chyba ze znajde jakas super naturalna brazowa, a nie czarna farbe do wlosow, najlepiej szampon
Stary 2011-02-14, 22:57   #1440
angelinmyheart
Zakorzenienie

marta 85, ekomonika, Niezapominajka 89 dziękuje.

E.J. wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń!

Ja właśnie obejrzałam "Życie jest piękne". Wspaniały film.

buahhot prześliczny bukiet.

Ja od Tż. dostałam czekoladę i lizaka w kształcie serca. I Tż. zapomniał i zostawił u mnie telefon.

A teraz idę się po spamować.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości