|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
szkoda, że nie dostałaś kwiatów od TZta, fakt, szkoda pieniążków, ale to jest miłe dostać raz na jakiś czas cięte kwiaty Cytat:
|
||
|
|
|
#1412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie za dużo się martwisz tym wszystkim. Mi na taki ból czasem meliska pomaga i ciepła kąpiel ( bo dla mnie gorąca kąpiel to lekarstwo na wszystko )Dobrze, że zakupy wprawiły Cie w lepszy nastrój
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne tulipany
Aa i tapeta ładna na ścianie
|
#1415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękne Pamiętam jak zaczęłam spotykać się z Tż, to praktycznie co drugie spotkanie dostawałam róże, albo bukiet jakiś na ostatnie urodziny prócz prezentu dostałam takiego dużego, pięknego słonecznika ![]() Cytat:
3mam za słowo ![]() ja już po małym SPA, miałam dziś głowy nie myć no ale nie mogłam się powstrzymać bo wydawały mi się już takie nieświeże ![]() Wpadnę tutaj pewnie jutro dopiero Miłego wieczorku
|
|
|
#1416 |
|
Wtajemniczenie
|
wiadomość w klubie
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
ekomonika, buahhot, snowhitee, Czekoladowa1, loluska, niezapominajka, kalpana, donka, blondi,party_girl7 dziękuję
party_girl7 też nie wiem kiedy się spotkam z Tż duuużo sił ![]() Ja dostałam wczoraj bukiet róż, wśród nich takie serce brokatowe z napisem "kocham Cię" kiedyś jak Tż pracował to dostawałam częściej kwiaty, a tak ostatnio to dopiero wczoraj
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Idę oglądnąć serial.
Dziś tylko podstawa. Dobrej nocy
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
ale piękne
![]() Cytat:
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz zobacze przyszedl dzis do mnie pedzel EDM, jaki mieciutki, jeju no cudowny, tylko malutki ma 10cm, a pisalo 11 ale jak sie blyszczy i ta drewniana raczka i to srebro pryz niej, mozna sie przegladac macam go ciagle, jutro test jak bede gdzies wychdozic![]() zaraz Was nadrobie
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a róże chyba zasuszę
|
|
|
|
|
#1425 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ja dziś dzwoniłam i Pani mi powiedziała, że dopiero dziś wysłali, więc pewnie będzie jutro, pojutrze, albo po pojutrze ale nie spieszy mi się aż tak bardzo
|
|
|
|
|
#1426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś widziałam w TV, dziewczyna miała na suficie powieszone ususzone róże, tak jakby z niego wyrastały kwiatkiem w dół, wyglądało to przebosko Cytat:
|
|
#1427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wszystkim dziewczynom, zycze wszystkiego co najlepsze z okazji walentynek ciesze sie, ze spedziles pieknie ten dzien i zazdroszcze bukiecikow ja nic nie dostalam, TZtowi dalam czekoladki w ksztalcie serca z milki, przyjechalam do niego z popcornem, cherry coke, laysami strong chili, on sciagnal film i spedzilismy milo dzien
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Piękności
Miałam Was nadrobić w niedzielę wieczorem i dziś rano ale komputer mi się coś popsuł i nie chciał się włączyć, dopiero przed chwilą mi się udało No by to szlag, ehh... Jutro rano jak się tak w miarę obudzę, to tu wejdę i może co nieco nadrobię, bo duuużo tego jest, a ja nie mam kiedy....Kurcze no..Niby wolne od szkoły, bo praktyki a tak naprawdę jeszcze gorzej, bo człowiek dnia nie ma..Jedynie dobrze, że mamy w kuchni taką świetną ekipę - kucharkę, szefa kuchni i 3 kelnerów na zmiany, bo się pośmiać można i pogadać, to jedynie ratuje sytuację, bo tak to byśmy umarły z nudów..I dobrze, że na zmianach jestem z taką fajną koleżanką, naprawdę w porządku dziewczyna, w szkole tak nawet ze sobą nie rozmawiałyśmy, chociaż w klasie jednej jesteśmy a tu się tak zżyłyśmy, że naprawdę ![]() Mam nadzieję, że tym z Was które są "związane" udały się dziś Walentynki Trzymajcie się cieplutko Kochane i nie zapomnijcie o mnie! ) Buziaki!!!!!!!!!!!!!!!! EDIT:! I oczywiście życzę Wam Wszystkim aby każda odnalazła swój raj na ziemi przy osobie z którą chce spędzić resztę swoich dni, przy której będzie szczęśliwa i kochana ![]() Każdy ma gdzieś tam swoją drugą połówkę, najważniejsze, to mieć oczy szeroko otwarte i nie zamykać się przed miłością, bo ona zawsze nadchodzi niespodziewanie i z najmniej oczekiwanej strony.I pielęgnowana zostaje na zawsze i swoim pięknem oraz siłą obdarza nas każdego dnia, a to właśnie dla takich chwil warto żyć!
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2011-02-14 o 21:54 |
|
|
|
#1429 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja wszystkie roze od TZta zasuszam, kiedys dawal mi czesto to mi sie nazbieralo 22
Cytat:
a wplata juz byla w czwartek, wiec mial czas, szczegolnie ze pisal mi, ze wysyla przez dwa dni pt i sobote, a tu cisza, pedzel pozniej kupiony a juz jest... dziwne tylko to, ze taki krociutki jest, raczka ma 7cm i to tak malutko troche ![]() ale piekny jest, najpiekniejszy moj pedzel juz go kocham ![]() i czekam na Twoj pedzel ![]() Cytat:
![]() to musiala miec duzo tych roz
|
|
#1430 |
|
Raczkowanie
|
Ja już po ćwiczeniach i kąpieli. Kupiłam dzisiaj Eveline Slim extreme 3D aktywne serum przeciw rozstępom, ciekawe czy zadziła na KWC ma różne opinie.
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
z tych pedzelkow bedziecie mega zadowolone, gwarantuje wam
mam pixie ten stary drewniany(z edm sa podobno identyczne, roznia sie tylko logiem na raczce) i kocham go bardzo, wlposy nie wychodza, pralam juz z 15 razy i nic sie niedzieje a jest tak przyjemny ze az nie chce konczyc makijazu:P...ja tez mam zasuszone roze, i sporo ich jest dostalam kiedys na 18przepiekny bukiet 18 czerwonych roz, wokolo wystawaly takie dlugie cienkie liscie a na nie byly nawleczone perły <3 dostalam jeszcze inny bukiet 18 roz, no i pojedyncze chyba z 5 i ciagle je mam
|
#1433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Ja już w Krakowie, ehh cały dzień na uczelni spędziłam.Cytat:
E.J. wszystkiego naj |
|
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1435 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA.. ŻEBYŚ ZAWSZE BYŁA TAKĄ " DOBRĄ DUSZYCZKĄ" TEGO WĄTKU KTÓRA DLA KAŻDEGO MA DOBRE, SERDECZNE SŁOWO.. I ŻEBY SPEŁNIŁY CI SIĘ MARZENIA, Z TŻ UKŁADAŁO I ZEBYŚ BYŁA PIĘKNA TAK JAK TERAZ Cytat:
ja właśnie tuczę zad czekoladą, dziś waletynki to sobie pozwolę a co ale nie narzekam , jestem szczęśliwa (chociaz wiadomo, wolałabym z K je spędzić... )... ale niestety- studia wzywaja... na szczęscie niedługo ma do mnie przyjachać więc... tak zmarzłam w autobusie, kierowca przez 5 godzin nie grzał... wzięłam sobie komputer, włączyłam muzykę, nalałam wody do wanny i duuużo płynu do kąpieli... umyłam włosy, potem nałożyłam mój dzisiejszy nabytek - maseczkę jajeczną z apteczki babuni... zrobiłam sobie peeling ciała, potem długi masaż syrenką... ogarnęłam stopy, zrobiłam peeling twarzy, maseczke nawilżającą... po wyjściu duuużo balsamu na ciało i masażyk ( tu by się K przydał ) krem na stopy ( dużo i skarpetki polarkowe ) , woda brzozowa w skalp , spray radical... teraz poczytam wizaz i popijam pokrzywę...
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale spa zazdroszcze nabytku odzywki jajecznej, ja we wro nigdzie dostac nie moge ![]() jaka wode brzozowa stosujesz? zadowolona jestes?
|
|
#1437 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
wodę brzozowa mam jakąs z auchan ale nie stosowałam regularnie jak do tej pory- od dziś startuję z codziennym stosowaniem- mam nadzieję że mi przyspieszy porost...chociaż z tego co po grzywce widzę to i tak mi chyba w końcu ruszyły... czekoladowa odpisałam w klubie
Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2011-02-14 o 22:52 |
|
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
zakochalam sie w tej paletce
![]() tak mi sie przypomnialo, dzis jak zwykle na powazne tematy rozmawialam z TZtem o nas i on nagle tak do mnie: 'nie myslalas zostac stylistka? od rana jestes u mnie, a makijaz masz bez zmian, no troszke sie wlosy Ci potargaly ale moglabys nauczyc dziewczyny malowac', tak mnie to zdziwilo, milo mi sie zrobilo, ze widzi takie rzeczy i jak dzisiaj robil mi masaz, pozniej glowy i oczu, bo bardzo mnie bolala, to wlasnie sie zdziwilam bo bez obaw dotykal mojej twarzy i nie bal sie, ze sie rozmarze, on pobrudzi itp, a pamietam jak niera zmarudzil, po co te baby sie maluja, jak to przytulic sie nie da, bo zaraz tapeta zostaje na ubraniu, koszuli, chyba zmienilam jego podejscie ![]()
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz tez poszukam jakies wody, cos musze kupic, bo radical sie skonczyl, a ja juz sie przyzwwyczailam codziennie klasc na wlosy ![]() ja u siebie wwidze spory odrost, po ostatnim farbowaniu, mam nadzieje, ze sie spluka jakos bo tylko w siwtle dziennym pod slonce widac, nie mam zamiaru farbowac, chyba ze znajde jakas super naturalna brazowa, a nie czarna farbe do wlosow, najlepiej szampon
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
marta 85, ekomonika, Niezapominajka 89 dziękuje.
E.J. wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń! Ja właśnie obejrzałam "Życie jest piękne". Wspaniały film. ![]() buahhot prześliczny bukiet. Ja od Tż. dostałam czekoladę i lizaka w kształcie serca. I Tż. zapomniał i zostawił u mnie telefon. ![]() A teraz idę się po spamować.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.

ale w sumie wole jakis kosmetyk niz np 3 roze za 30zl
kwiatki i tak zwiedna...
...

)Dobrze, że zakupy wprawiły Cie w lepszy nastrój

wezme aparat i pobawię się w fotografa

wkurzają mnie tak okropnie, są beznadziejne ;/ nie układają się fajnie, są sianowate, pełno na nich takich jakby krótszych włosów
No by to szlag, ehh... Jutro rano jak się tak w miarę obudzę, to tu wejdę i może co nieco nadrobię, bo duuużo tego jest, a ja nie mam kiedy....Kurcze no..Niby wolne od szkoły, bo praktyki a tak naprawdę jeszcze gorzej, bo człowiek dnia nie ma..Jedynie dobrze, że mamy w kuchni taką świetną ekipę - kucharkę, szefa kuchni i 3 kelnerów na zmiany, bo się pośmiać można i pogadać, to jedynie ratuje sytuację, bo tak to byśmy umarły z nudów..I dobrze, że na zmianach jestem z taką fajną koleżanką, naprawdę w porządku dziewczyna, w szkole tak nawet ze sobą nie rozmawiałyśmy, chociaż w klasie jednej jesteśmy a tu się tak zżyłyśmy, że naprawdę