|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1322 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
...i poszłam do łazienki z lusterkiem zobaczyc czy mam kreske na brzuszku
No i jest ihihi, taka nie zbyt ciemna, ale jest hihi
|
|
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle że ja nie chce rodzić w tym mieście ....tu nie chodzi nawet o wesele, ale o sam ślub.. . czy ryzykować jechanie taki hektar tylko do kościoła ??? |
|
|
|
|
#1324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a noz widelec zaczniesz rodzic? nic niewiadomo. Chyba ze bardzo bliscy sa ci młodzi (szczerze nie doczytalam dokladnie) i strasznie Ci zalezy, ale jesli nie to dalabym sobie spokoj
|
|
#1325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i Zoska juz spora, wiec mysle, ze moje przeczucia sie sprawdza i urodze z tydzien wczesniej ![]() Cytat:
) przy otwartym oknie![]() wiec jak dla mnie duuuza koldra to podstawa ![]() uciekam cos zjesc bo juz chyba nie czuje nic po tym pysznym obiadku |
||
|
|
|
#1326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
JanuszAgnieszka, gratuluję fantastycznych wieści !!
![]() Kołdra 220x200 to taki standardzik i mysle, ze bedzie lux Moria, wizytę mam jutro na 18.10 ale bez usg już... bo robiono mi miesiac temu. ![]() To krzesło fajowskie i w ogóle ten pokoik.. wiem,, powtarzam sie ale naprawde strasznie mi sie podoba. Eweska, Ty dla mnie także jestem niedoścignionym wzorem !! Tyyyle rzeczy robisz i do tego blizniacza ciaza! szok ! anulka, Ty miałaś nawet 4D kołdra 2 x 200 na 220 No rekordzisttka !!!!!!!!!!!!!1 i otwarte okno ! No nie ja piernicze ! no nie moge uwoierzyc szalona !!!!!!!!!!!!!!a ja kreski nie mam zadnej nic a nic
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-14 o 19:56 |
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WŁASNIE TEŻ SIĘ ZASTANAWIAM NAD TYM !! skąd eweska ma tyle czasu energii i siły i doszłam do jedengo wniosku, eweska ma 3 klony. tak jakj w filmie "mężowie i żona" jeden klon robi makijaże i bloga, drugi zajmuje się domem męzem i dziećmi a trzeci odpoczywa i plotkujue tu z nami![]() ewesko zgadłam? ![]()
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w ogole moj brat informatyk mnie wczoraj uswiadomil(patrz moje ciazowe zbudynienie mozgu ![]() on: a jakie bedziesz miec USG? ja: 3D i 4D ![]() on: 4 D= w jaki ten czwarty wymiar? czas tak? ja: glupi, jaki czas? film 4D to film on: a jak masz 3D z czwartym wymirem czyli czasem, to co ci wychodzi....film co? ja: no chyba tak.... zbudynienie totalne
Edytowane przez anula_81 Czas edycji: 2011-02-14 o 20:01 |
|
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. Oglądamy komedię romantyczną
|
|
|
#1331 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Szczególnie po remoncie jak będzie trzeba sprzątać.Robię teraz kolacyjkę, nie ma to jak cebula duszona z jajkiem w walentynkowy wieczór Ale my jakos specjalnie walentynek nie obchodzimy, może dlatego że za duzo imprez jak na luty Synal i mężul mają urodziny i jeszcze walentynki :P
|
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój mężul i tak się śmieje ze mnie że śpię w naleśniku ![]() i ja też uwielbiam jak jest zimno do snu, ale mężu smęci od razu poza tym Zosi nie chce hardcora robić bo ona się często odkrywa |
|
|
|
|
#1333 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mam ani jednej cebuli w domu mężu jutro 6h w samochodzie w jedną strone, więc może lepiej żeby nie jadł, bo mi się udusi chłopina
|
|
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Anula Ty jestes szalona
ja też lubie spac jak jest chłodniej ale jakbym mieszkała w norwegii to chyba bym sie nie odważyła w ogole okna otwoirzyc;PAnulka gratuluję ślicznotki i udanej wizyty
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka, nie martw sie, ja nadal nie kumam z tym 4D
![]() myslalam, ze to takie jeszcze dokladniejsze przeswietlenie hihi tym bardziej ze pani dr mi mowiła, ze jakiejś tam rzeczy nawet na 3D sie nie wykryje a jedynie na 4D
|
#1338 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz Anulka, ja przy otwartym oknie mogłabym spac (ale przy lufciku :P) bo moj tata tez non stop wietrzy i lubie zapach mroźnego powietrza i przewietrzonego mieszkania. Sama też wietrze prawie co dzień...
mnie inna rzecz przeraza... jak wstac rano z cieplusiego łóżeczka do takiej zimnicy ![]() zobaczcie, najwieksze noworodki http://dzieci.pl/chgid,13123703,titl...at_dzieci.html
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-14 o 20:12 |
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tam oj tam nie wszyscy maja ta kreske dont łory |
|
|
|
|
#1341 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
cyt: "Czasem się jednak zdarza, że i bliźniaki są poważnych rozmiarów. Urodzeni w 1924 roku w Arkansas, Patricia i John Haskin ważyli w sumie ponad 27 funtów (odpowiednio 14 funtów i 13 funtów 12 uncji), co w przeliczeniu na kilogramy daje łącznie 12,3 kg." Jestem w ogromnym szoku |
|
|
|
|
#1342 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1343 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie po długiej przerwie
to mój drugi post w tej części byłam na zakupach w hurtowni tydzień temu. o dziwo ceny niektórych artykułów wyższe nawet, niż w zwykłych sklepach dziecięcych, o allegro nie wspominając także mam już z głowy:-łóżeczko sosnowe - bez wyjmowanych szczebelków, ale babka w hurtowni powiedziała, że z reguły i tak z tego się nie korzysta -materacyk pianka-kokos -prześcieradło frotte x2 -smoczki (silikonowy i lateksowy) -niedrapki x2 -szczotka i grzebień - zestaw -cążki, nożyczki, pilnik - zestaw -frida (dziwacznie to wygląda) -czapeczki po kąpieli x2 za wszystkie rzeczy z rabatem 5% zapłaciłam 247zł ![]() oprócz tego wcześniej mieliśmy już wanienkę kupioną, przewijak i rożek. a i buteleczki z aventu i przyszalałam, bo w h&m kupiłam Marcelkowi koszulę za 29,90zł... drogo, ale nie mogłam się powstrzymać to ta w błękitno-białą krateczkę![]() za to moja mama po południu poszła do lumpka i kupiła koszule firmowe o ponad połowę taniej oczywiście i też śliczne a ile bucików i spodenek słodkich dla małych chłopaczków jest w sieciówkach!!! tylko te ceny. za dżinsy 60zł?! ![]() no ludzie jak takie maluszki rosną super szybko. wklejam fotki zakupów ![]() wczoraj namówiłam TŻ i złożył łóżeczko nie mogę się doczekać, kiedy Marcelek będzie w nim leżał.... ale oby się nie spieszył. Te filmiki, do których dawałyście linki na youtube takie smutne nie mogłam tego oglądać.Dziś rano po wstaniu z łóżka tak mnie brzuch kuł, że zaczęłam się obawiać, czy to nie są jakieś skurcze, ale po kąpieli przeszło. W środę na szczęście wizyta. Z okazji walentynek dostałam od Mężusia różyczkę Macie świetne historie zaręczynowe. Śmiałam się i wzruszałam czytając je u mnie było tak, że z rana w sobotę przyszedł do mnie TŻ (sama byłam), dom był otwarty to schował najpierw kwiaty w drugim pokoju i przyszedł do mnie do pokoju obudzić mnie, chwilę pogadaliśmy i poszedł robić mi śniadanie do łóżka no a jak był w kuchni, to wstałam, odsłoniłam rolety, a na oknie kartka z napisem "czy zostaniesz moją żoną?" zamurowało mnie,a jak się odwróciłam to stał z bukietem czerwonych róż i pudełeczkiem. klęknął i zapytał znowu "czy zostaniesz moją żoną". ja w tej piżamie, bez makijażu, kapec w buzi ![]() fajnie było a to mój pierścień, który w sumie wspólnie oglądaliśmy kilka m-cy przed. http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,diamenty,,400 na żywo nie widac różnicy pomiędzy białym i żółtym złotem. szczerze mówiąc ja dopiero w internecie zobaczyłam, że ten pierścień ma białe złoto Renesme współczuję leżenia, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ![]() Vanes aż wierzyć mi się nie chce, w to co piszesz... Anula Zosia cudowna Moria psiak jest przeuroczy no i pokoik super !
|
|
#1344 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
No ale i tak musiała mieć mega wielki, olbrzymi brzuch, nie wyobrażam sobie jak ona się poruszała i jak wygladała.
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
cały dzień mi brzuch twardnieje
nie mialam tak do tej pory i martwi mnie to trochę
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
the_sania boskie te ciuszki chłopięce
|
|
|
|
#1348 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslalam do tej pory, ze USG 3d to zbedny bajer, ale mysle, ze chyba zafunduje je TZ i sobie przy najblizszej okazji, bo faktycznie wszystko slicznie widac. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Andziot nooo a ja głupia myślałam, że tylko dziewczęce są takie słodziutkie hehe
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
myslici9ed zeby wziaść magnez jak mi brzuch twardnieje?? biore falvit mama ale tam jest tylko 30mg magnezu czyli 10% dziennego zaleganego spozycia. nie chciałabym skurczy dostac
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

Powyżej nic nie widać i chyba z synkiem też miałam tylko w dół taką kreskę.

No i jest ihihi, taka nie zbyt ciemna, ale jest

Jak dla mnie jesteś wzorem cnót, ja nie robię nawet 30% tego co Ty a czuję się wiecznie zmęczona i zarobiona