|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
[QUOTE=shea 87;25080103]kooocur gratuluję zaręczyn. Witaj już jako oficjalna szczęśliwa narzeczona
![]() QUOTE] Dzieki dziewczyny Pierscionek jeszcze nie sfotografowany..ale oczywiscie musze naprawić ten błąd ![]() My kupilismy sobie pieska rasy Amigo i musielismy po niego jechac 12.02 i wrocilismy z małym zwiniatkiem w nocy. Nocka nie przespana jak wiadomo z takim maluchem...nie da sie spac ![]() Pośniadanku połozyłam sie z pieskiem w salonie koło kominka..Tz poszedł sie kapac a my tak dosypialismy.. nagle Tż przyszedł do mnie i zabrał pieska powiedział" daj mi go na chwile zaraz wrócimy" Ja zaspana nie wiedziałam co sie dzieje...nagle przychodza obaj..piesek ma na szyi za obrożą torebeczke z jubilera... Tz usiadł koło mnie i powiedział, że "teraz jestesmy juz prawie rodzina (dzidzie planujemy za rok) i zapytał, CZY ZOSTANIESZ MOJA ZONA?, po czym prawie zemdlał Oczywiście odpowiedziała, ze Tak- piesek podszedł z ta torebeczka a z niej Tz wyciagnał pierscionek i powiedział, ze piesek Mu bardzo pomogł... Okazało się, ze pierscionek jest piekny, taki jaki sama bym wybrała i dodatkowo w moim rozmiarze (mam 8 wiec ciezko było dostac i powiedziałam Tztowi, ze najwyzej bede nosic na środkowym palcu) Obdzwonilismy rodzine i nasi przyjaciele sie zebrali po południu, każdy z szampanem i kwiatami...i świetowalismy Nie kleknał na kolanko, ale zrobił to póxniej i moj brat to nakrecił ![]() Dzis z racji walentynek kolacja... Jeszcze pozostaje poprosic o moja reke moich rodziców
|
|
|
|
#512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co.. Valdemar- manuel Mota <--- Zakochałam się w niej. przynajmniej na dzień dzisiejszy bo nie wiadomo kiedy mi się odwidzi
Mój ideał, prosta trochę dziewczęca, bez kółka ![]() Tyle że ponad 6 tysiecy Masaaaakra.Ciekawe czy mogłaby mi jakaś krawcowa takie cudeńko uszyć.. Tyle że nigdy nie wiadomo na kogo się trafi :/ Jeśli szyją jakieś dziewczyny sukienki z okolic KRK proszę o namiary gdzie szyjecie
|
#514 |
|
Raczkowanie
|
Melody, mi się podoba od Manuela model Odin, jest piękna. Bardzo droga, więc pewnie kupię używaną. Obserwowałam jakiś czas temu kilka aukcji tych sukni, na Allegro są dość popularne
. A przed zakupem można zmierzyć i zobaczyć, czy jest odpowiednia rozmiarowo itp. i kupić za dużo mniejsze pieniądze.
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
fraise też piękna i również zwróciłam na nią uwagę. Niestety odpada ze względu na dekolt. Z pewnych przyczyn muszę zrezygnować z takiego wycięcia
![]() na allegro byla NOWA za 3 tys. (nie sprzedała się jeszcze)
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
kooocur jakie świetne zaręczyny
magduś tobie też gratuluję bardzo ładnego pierścienia!! melod_y ta kiecka jest za***i***!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() fraise tez bardzo ładna sukienka. Ten model niestety poszedł już z allegro za ponad 2 tysiaki jak dobrze pamiętam. A moja mama ma jutro urodziny, od rana robimy wypieki, a jak pachnie.... i jakiś taki fajny feeling w domu właśnie z okazji jej urodzin.
|
#517 |
|
Raczkowanie
|
Jest piękna, ale ja jeszcze nie będę kupować sukni. Tym bardziej, że najprawdopodobniej w przyszłym roku bierzemy ślub cywilny, a kościelny rok później. Jesteśmy tego pewni w 90%, 10% to niepewność, czy będzie nam się chciało później zawracać sobie głowy ślubem kościelnym. Ale ja nie odpuszczę, bo chcę mieć ślubną suknię
. Taką wymarzoną, piękną i jedyną . A suknię przed kupnem na All chciałabym zmierzyć w salonie, a kreacje Manuela będę miała możliwość dopiero w marcu... Ale wszystkie są piękne. Normalnie cuda!Mam nadzieję, że pomimo zmian nie wygonicie mnie stąd?
|
|
|
|
#518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, śliczne pierścionki ![]() kooocur, ale zaręczyny Super to TŻ wymyślił U nas nie było proszenia Rodziców, po prostu pochwaliliśmy się, że się zaręczyliśmy ![]() tusia, no to rzeczywiście odwrotnie niż u nas Ja jeżdżę na nartach od dziecka, czasem mi się wydaje, że nauczyłam się chodzić i ślizgać jednocześnie Zjeździłam już i Polskę, i Słowację i Austrię i Włochy... Nie byłam jeszcze we Francji, gdzie podobno jest fenomenalnie, ale cóż, ceny też są fenomenalne Widoki na takich stokach są nieziemskie, a trasy tak długie, że możesz zjeżdżać 20 minut, pół godziny... I wszystkie trasy są połączone ze sobą, tak, że możesz za każdym razem zjeżdżać inną drogą![]() Super, że sobie radzisz i masz w tym frajdę, mam nadzieję, że i mój TŻ złapie kiedyś bakcyla. A co do dzieci, to jestem jak najbardziej za aktywnym wypoczynkiem i również zamierzam je uczyć tego od małego... Sama jako dziecko też byłam uczona tego wszystkiego, co wymieniłaś bardzo wcześnie, a poza tym na niejeden szczyt "weszłam" na plecach mojego Taty Uważam, że dobrzy Rodzice to tacy, którzy pokażą dziecku tak dużo świata, jak tylko mogą sobie na to pozwolić i nauczą go wszystkiego, co może mu się spodobać i przydać w życiu. A co będzie z tą wiedzą robiło dalej, to już wybór dziecka...
|
|
#519 |
|
Raczkowanie
|
Oj nie, Chatko, nie chodzi o to, że nie chcemy kościelnego, bo chcemy go, tylko z pewnych względów lepiej będzie, jeśli najpierw weźmiemy cywilny. To rozwiąże nasze dylematy i problemy
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe i te stare
kochane a jak tam Wasze nauki przedmałżeńskie orientowałyście się w tym temacie?
|
#521 |
|
Raczkowanie
|
My mamy zamiar brać udział w tych weekendowych na wyjeździe. Często są takie organizowane. Odbylibyśmy normalne, ale TŻ jest za granicą więc to jest nierealne.
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
kurna u mnie w parafii muszę "odbębnić" 10 spotkań po 2 godz do tego kolejne dwa spotkania z pedagogiem i co najlepsze w poradni będą mi pokazywać jak korzystać z kalendarzyka czyli kiedy mam dni płodne a kiedy nie
|
#523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo dobrze ![]() Cytat:
ja się dowiadywałam w wątku śląskich PM i tam mi jedna Wizażanka napisała, że w kościele takim blisko mnie są 3 spotkania tylko po 2 godzinki i z głowy. Mam nadzieję ze nic się nie zmieniło bo tak się nastawiłam już ![]() W czwartek jesteśmy umówieni z DJem
|
||
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
mnie te nauki przerażają
![]() jakoś przed wakacjami się tym zainteresujemy
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
nawet Wy mnie zostawiłyście w Walentynki
|
#526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Ja też spędzam je samotnie Edytowane przez biedroneczek Czas edycji: 2011-02-14 o 20:47 |
|
|
|
|
#527 |
|
Raczkowanie
|
A ja z pysznym drinkiem
.Myślę, że fajnym rozwiązaniem są nauki wyjazdowe. Jeden weekend i z głowy .
|
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#529 |
|
Wtajemniczenie
|
A my spędzamy razem, ale siedząc nad szkołą. Tak rhomantycznie
![]() Nauki chcemy zrobić te szybkie, tylko ciężko się na nie zapisać, bo jest dużo chętnych, a mniej miejsc. Wyjazdowych byśmy nie chcieli, tam trzeba osobno spać Wasze zdrowie Kochane wznoszę herbatką Ayuverdą De-Stress
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
Ja też wznoszę toast, ale tylko herbatka, jeszcze zieloną. Niestety staram się zrzucić kilka kilo przed latem. A tu wskazówka ani drgnie
Trzymajcie kciuki za mnie, a może jeszcze któraś się odchudza?? Będzie nam raźniej |
|
|
|
#531 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wiem jak u nas z naukami przedmałżeńskimi. Jak na razie nie orientowałam się, muszę zapytać kuzynki to na pewno mi wszystko ładnie wytłumaczy
![]() My z TŻem widzieliśmy się dzisiaj z godzinę. Ogólnie nie świętujemy walentynek aczkolwiek otrzymałam symboliczną czerwoną różę. No a ja wysłałam mu walentynkę, która nie dotarła na czas bo nic się nie chwalił . biedroneczek- mi by przydało się odchudzać, ale jakoś nie mogę się zmotywować. Mój TŻ jest zachwycony moją figurą, ale ja tam wiem, że mam brzuszek za duży i trzeba walczyć... Tylko jak tu się zmusić?
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasu brak na jakiś fitness a chętnie na owaki bym chodziła a na diety pomysłu brak u mnie to jest tak, że w zimę przybywam w lato ubywam - chciałabym unormować swoją wagę muszę się wam do czegoś przyznać odstawiłam tabletki w sierpniu i od tego momentu ani widu ani słuchu "cioci z Ameryki" zaczynam się martwić że hormony mi wariują i ciągle wybieram się do ginekologa ale jakoś zawsze mi nie po drodze
|
|
#533 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama teraz zastanawiam się nad odstawieniem, jutro idę do ginekologa i będę rozmawiać. Ale moim problemem jest niskie, prawie zerowe libido Ostatnio zmieniłam tabletki na inne, mija właśnie trzeci miesiąc tych nowych i nic się nie zmieniło... Cold fish, jak ja to mówię Więc jak myślicie, próbować dalej z innymi, następnymi, czy raczej odstawić i zobaczyć, jak organizm będzie się zachowywał bez niczego?? Bo obecnie to mam super "naturalną" anty, ładując się pixami...
|
|
#535 |
|
Raczkowanie
|
Chatko, ja odstawiłam niedawno piguły i od tamtej pory libido skoczyło tak do góry, że wytrzymać nie idzie
. A jak brałam to kiepsko było z tymi sprawami, naprawdę kiepsko. A teraz jak się widzę z chłopem to nie ma spokoju :P.A w tym tygodniu idę na usg ginekologiczne, pierwszy raz w życiu i mam lekki stres :/. Kindzia, Dziewczyny mają rację. Lepiej pójdź, niech doktor zobaczy co i jak i będziesz miała z głowy! Edytowane przez fraise Czas edycji: 2011-02-14 o 21:37 |
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o libido - jutro będziesz u "grzebalca" to podpytaj czy warto zmienić myślę, że kto jak kto ale ginekolog prawdę Ci powie ja brałam Cilest i jak odstawiłam to trochę przytyłam a z libido zawsze u mnie było coś nie tak
|
|
#537 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mając faceta na miesiąc w ciągu roku nie mam takiego problemu. A przez internet w ciąże nie zajdę. No ale jeszcze parę miesięcy i już będziemy 24 godziny na dobę razem. Wtedy będę myśleć nad takimi wynalazkami |
|
|
|
|
#538 |
|
Raczkowanie
|
Biedroneczek, a gdzie Twój mężczyzna?
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wznosze toast szklaneczką coli
A ja spędziłam cudny dzień u TŻ. Nasze pierwsze walentynki w domku bez żadnych specjalnych walentynkowych udziwnień. Wino, lody, ulubiony koc świece i film Jedynym smutnym akcentem dnia była kłutnia z mamą która zaczęła się rano a skończyła dopiero teraz. Ale eh moja mama to specyficzny typ człowieka który widzi tylko to co robi się źle. Jak by nie myśl o ślubie i wzgląd na mojego tatę już dawno bym się wyprowadziła. No ale tak zrobiła moja siostra i teraz trochę nie bardzo między nimi jest. W sumie wolę czasami się pokłucic ale mieć przynajmiej choć trochę wsparcia. Też bym chciała trochę schudnąc albo przynajmiej mieć płaski brzuch i trochę węższe biodra i znowu nosić rozmiar 36 jak przez całe lo aż do matury. A teraz to już 38co mnie strasznie boli. A mój TŻ powiedział że jak ją się będę odchudzać to on też a że i tak jest chudy nie mogę na to pozwolić. Stwierdził że kocha moje ciało i nie chce mieć patyka za dziewczynę tak jak jeden z jego kolegów.
|
#540 |
|
Raczkowanie
|
My walentynki spędzamy jednak w domku. Mieliśmy nie obchodzić, ale ostatecznie będzie film, winko i sery pleśniowe
![]() Co do tabletek...ja brałam tabletki 5 lat, miałam "zimną rybę" i potworne bóle głowy. Lekarz przypisał mi nowość na rynku mającą być rozwiązaniem na wszystkie problemy. Tak mi je rozwiązał, że mam kompletny kociokwik w hormonach (nowoczesne tabletki tzw. nowej generacji ale okazało się że potworny syf, z tym panem nie chcę mieć już nigdy nic wspólnego nigdy więcej tabletek.
Edytowane przez shea 87 Czas edycji: 2011-02-14 o 21:46 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

)

Masaaaakra.

U nas nie było proszenia Rodziców, po prostu pochwaliliśmy się, że się zaręczyliśmy 

ja się dowiadywałam w wątku śląskich PM i tam mi jedna Wizażanka napisała, że w kościele takim blisko mnie są 3 spotkania tylko po 2 godzinki i z głowy. Mam nadzieję ze nic się nie zmieniło bo tak się nastawiłam już 

Ostatnio zmieniłam tabletki na inne, mija właśnie trzeci miesiąc tych nowych i nic się nie zmieniło... Cold fish, jak ja to mówię
Więc jak myślicie, próbować dalej z innymi, następnymi, czy raczej odstawić i zobaczyć, jak organizm będzie się zachowywał bez niczego?? Bo obecnie to mam super "naturalną" anty, ładując się pixami...