|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
i nie oceniam ludzi po wyglądzie jesli uważasz, że dziewczyny które noszą rozmiar M, L, XL wyglądają jak babo chłop to mi ręce opadają ale każdy ma prawo do swojego zdania
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-02-15 o 12:00 |
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
fraise ale booooskie te buty, zwłaszcza te niebieskie i granatowe
chcę je wszystkiemadziuniusia i fraise dobra, to dwajacie mi tu szybko te kilogramy, już ja będę wiedziała co z nimi zrobić. Ale na poważnie, kurde dużo jem (kilka posiłków dziennie, pizza, kebaby i inne zdorwe rzeczy i nic nie przybywa) Przed okresem jakiś kilogram więcej i tyle, a obojczyki wystają i tż mówi, że jakiś pies sie kiedyś na te kości rzuci, wiem że to słabo w sukni z odkrytymi ramionami będzie wyglądać ![]() A jednak zrobiłam tą biżuterię, co sądzicie? może zamiast różowych perełek dać białe? Z tym że chyba będe miała dodatki w kolorze różu, różowe kokardki na zaproszeniach. Od tż są te największe kamienie, postarał się chłopak nie ma co. Kurcze dlaczego w moim mieście nie ma sklepów z produktami do biżu... Proszę nie sugerować się skórkami na paznokciach ![]() BASKAETA dawaj tu ten welon!!! ale już bo |
|
|
|
#603 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Kochane!
Nareszcie nadrobiłam wszystko Tak więc odpowiedam na to co zapamiętałam ![]() nena1984 sukienka bardzo bardzo ładna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja mam wszedzie za dużo... w biodrach, w udach, boczki, biust, normalnie wszędzie! ale pracuje nad tym i od połowy stycznia jet 4 kilo mniej ![]() Kciuki się trzymają ![]()
|
|||
|
|
|
#604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi sie takie podobają
|
|
#605 |
|
Zadomowienie
|
A i jeszcze jedno
Witam nowe PMki
|
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy w wolnych chwilach zbierasz zamówienia na takie cudeńka ? jakby co to ja się piszę bez dwóch zdań
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
nena1984 Biżuteria boska
|
#608 |
|
Zadomowienie
|
Naprawdę super
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
baskaeta bardzo ładny welon, masz juz koncepcję na fryzurkę?
kindziulindzia dziękuję
|
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coraz bardziej myślę o sukience w takim kolorze nena zaczynasz byc moim natchnieniem
|
|
#611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nena1984 Biżuteria bardzo bardzo śliczna. |
|
|
|
|
#612 |
|
Zadomowienie
|
W kwestii tabletek nie pomogę ponieważ ja ich nigdy nie zażywałam
.beat@- bardzo ładny diadem. Mogę się dowiedzieć ile kosztował? Własnie też coś takiego chcę mieć. Wiktusiaczek- obrączki są bardzo ładnie. Jednak cena jak dla mnie jest zbyt wysoka. Planuję coś tańszego. Nattiv- oj, mój TŻ jest taki sam . jak ważyłam sporo ponad 60 to mi mówił, że mam nie chudnąc. A jak schudłam 10 kg to mi powiedział, że teraz jestem lepsza .kindziulindzia- ja mam 70 ;p też kupujemy hurtowo
Edytowane przez ewika19 Czas edycji: 2011-02-15 o 11:22 |
|
|
|
#613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja mam też ciemną czuprynę więc... hmmm myślę że będzie dobrze ![]() ewika19 zdjęcie wklejone powyzej
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2011-02-15 o 11:22 |
|
|
|
|
#614 |
|
Raczkowanie
|
Nena, są piękne! Masz talent, oj masz
. Różowe są ładniejsze! Tym bardziej, że planujesz różowe dodatki.Wystawiasz swoje prace w jakichś galeriach internetowych? Można gdzieś Twoje cudeńka kupić? Edytowane przez fraise Czas edycji: 2011-02-15 o 11:27 |
|
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam zawsze dużo po domku tych kryształów swarovskiego bo mój wujek robił z nich lampy :p i jak byłam mała to mu podbierałam świecidełka ![]() baskaeta - też mi się lekkie fale marzyły ale jak pewna fryzjerka czesała mnie na studniówkowe i chciała mi zrobić dosłownie trzy loki- miała łzy w oczach bo się nie chciały zakręcić... chyba dobre 40 minut próbowała.. a jak już udało jej sie zrobić okropnie sztywne od lakieru do włosów, to po godzinie miałam druty a nie loki.... eh. no muszę coś innego wypatrzyć sobie..
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-02-15 o 11:32 |
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się dziewczyny, że Wam biżuteria się podoba (kochane jesteście), zastanawiam się czy pokazać ją tż? czy to też jakiś przesąd. A wogóle wczoraj męczył mnie o to żebym mu opowiedziała jak wyglądać będzie ta moja suknia. Kurczę tak mu chciałam wszystko powiedzieć...rozterki o kolorze itd...normalnie musiałam się w język gryźć non stop. Acha jeszcze tż, jak był teraz na tym pamiętnym wypadzie na deskę, o którą mu tyle awantur robiłam
i wiecie co, ten znajomy jest anglikiem, a jego przyszła żona polką i chcieli wziąć ślub gdzieś pod krakowiem. Ksiądz zaczął robić problemy, bo ten anglik nie miał religii w szkole Wogóle zaczął im podobno wyliczać ile mają zapłacić: 1200 za mszę, 300 zł dla organisty, 200 zł na kwiaty (?) i jeszcze kościelny. Normalnie nie chciałam w to wierzyć, i albo tż coś źle zrozumiał, albo naprawdę nie mam pytań!Acha..może któraś z was wie coś o wysyłce z usa do Polski (cały czas chodzi o tę suknię)? Jak to zrobić, żeby było tanio. Bo póki co, to kontaktowałam się z ups i koszt wyniósłby kilkaset dolarów |
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
nena cuuudowne te kolczyki
a robisz tylko kolczyki ??ja równo rok temu się odchudzałam. robiłam dwa zestawy ćwiczeń na płaski brzuch i na talie osy. W 3 tyg tak mi się poprawiła kondycja mięśni brzucha że w szoku byłam. Zrzuciłam 4 kg. A co do jedzenia no to tu jest problem bo królową kuchni jest moja mama. A to ziemniaczki a to coś smażonego i nie ma możliwości że nie zjem jej obiadu bo się obraża. Więc zdrowo jadłam tylko śniadanie i kolacje. Np ciemny razowy chleb bez masła z sałatą i jakąś chudą wędlinką z indyka np. No ale wróciłam na uczelnie i cóż no wiadomo. Stres brak czasu na wszystko no i tyle by było w kwestii mojego odchudzania się. Najśmieszniejsze jest to że studiuje kierunek związany z jedzeniem. Profesorowie opowiadają nam o różnych rzeczach na laboratoriach oglądamy różne świństwa ale i tak mam słabą wolę i jem te wszystkie nie zdrowe ale jakże pyszne rzeczy. A głodówka nie ma sensu bo podobno jak jestem głodna jestem nie znośna. ![]() Chatka trzymam kciuki jak obiecałam
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-02-15 o 11:35 |
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fraise niestety, to tylko teraz jak jestem na zwolnieniu to sobie takie hobby wymyśliłam z tymi kamykami. Na allegro jest tego masa, ale w sumie wszystkie wyglądają podobnie. Kiedyś mi się strasznie nie podobały kryształy...wydawały mi się takie jakieś odpustowe. Podobnie jak suknie w stylu bezy albo księżniczki. Chyba kosmici mnie którejś nocy porwali i wszystko w mózgu poprzestawiali, bo normalnie tyle rzeczy mi się pozmieniało.... dziewczyny, jak wam sie podoba biżuteria to naprawdę nie ma problemu. Pod koniec roku, czy tam kiedy ustalimy mogę zamówić większą ilość kryształów (ustalicie w jakich kolorach, kształtach chcecie), zrobię takie kompleciki i Wam porozsyłam. Dla mnie to sama frajda i przyjemność. chociaż pewnie jak będę dla kogoś robić to mi się ręce trząść będą :hahahah: |
|
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
nena1984 - a z tą sukienką to nie był przesąd że Pan młody nie może Ciebie w niej widzieć? Ja zawsze myślałam że w katalogu to ja mu mogę pokazać
Nawet wczoraj oglądałam z Nim.. łojejeje no nie wiem jak to w końcu ma być
|
#620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi się krecą włosy no w sensie chca się falować a ja codzień propstuję ale na wesele chciałabym aby moje włosy sie zakreciły i mam nadzieję że wreszcię trafię na spoko fryzjerkę - w sensie fryz próbny będzie ale wiecie...
|
|
#621 |
|
Raczkowanie
|
Nena, ja bym spróbowała wysłać pocztą. Zapakować ją dobrze w karton i wysłać. Moi znajomi w ten sposób sporo rzeczy sobie przesyłają i jeszcze (tfu!tfu!) nic nikomu nie zginęło. A na pewno będzie taniej niż UPS
![]() Ja bym chciała kolczyki z motylkami . Takie mi się marzą, ale nigdzie nie mogę trafić . Póki co kupiłam sobie z ważkami
Edytowane przez fraise Czas edycji: 2011-02-15 o 11:45 |
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
mój TŻ wie że mi się podobają księżniczki ale tej jednej jedynej mu nawet nie pokaże w katalogu. Niech się zastanawia jak będę wyglądać
ogólnie to będzie miał problemik bo jak odbiorę suknię to musi wisieć u niego bo moje szafy są po prostu za małe żeby taka suknia sobie spokojnie wisiała a on ma jedną taką pustą gdzie spokojnie by mi się nie pogięła ni nic trzeba będzie jakiś zamek na kod wstawić
|
#623 |
|
Raczkowanie
|
A ja mojemu pokazuję, co mi się podoba, a tej właściwej pewnie mu nie pokażę, choć nie wiem jak wytrzymam. [Zawsze wszystkie prezenty mu pokazuję przed czasem, bo nie mogę wytrzymać
]
|
|
|
|
#624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to kochane macie zdrowie ![]() ja swojemu TŻ zrobię niespodziankę ale ciężko będzie utrzymać w tajemnicy bo mój to wszystko wywęszy ale nie ukrywam że jak wpadnie mi co w oko to mu pokazuję jakoś nie mogę się oprzeć pokusie talaaa
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam problem z utrzymaniem tajemnicy no ale muszę bo choć raz chcę naprawdę zobaczyć to jak będzie na mnie patrzył po raz pierwszy w tej sukni i w ogóle żeby był taki naprawdę zaskoczony. Bo jak wcześniejsze wszystkie widział sukienki to jakieś tam wyobrażenie już miał
|
|
#627 |
|
Raczkowanie
|
nena biżureria cuuuudowna, uwielbiam Swarovskiego
Nika, to moja wiedza o lokalach w okolicy Łęcznej: -NATO Puchaczów - niby nie brzydko, ale wszystko jakieś takie przykurzone w tej sali (chodzi mi o dekoracje), sala mi się za bardzo nie podoba, mały parking, pokoje dla gości to takie straszne klitki. - Zajazd Drob - wielka ładna sala, ale przy dużym weselu, jeśli robicie duże to jak najbardziej. Poniżej 150-160 nie ma sensu, ludzie się w niej "zgubią", zresztą myślę, że mniejszego nie zorganizują - Emocja - minusem są oddzielne sale, chyba że ktoś tak woli. Wielki plus za lokalizację. Ja się nie zdecydowałam, gdyż koleżanka która tam robiła mi stanowczo odradziła ten lokal. Troszkę wyszło nie tak jak się umawiali z właścicielem do końca. Część znajomych którzy tam byli narzekali na jedzenie, inni z kolei twierdzili że było smacznie. Może mają dwóch kucharzy ![]() -Seccession - ma kiepskie opinie - Pełczyn - słyszałam same dobre opinie o tym lokalu - Bogdanka- nie podoba mi się otoczenie, wielu osobom które znam również Chatka ![]() (kicia) ślicznie się uśmiecham o ten zestaw ćwiczeń na brzuszek |
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Więc już tu wstawie ta stronę.
wdziek . info tylko bez spacji. Ja polecam ćwiczenia na płaski brzuch, uda i pośladki. Jak nie dajecie sobie rady można zmienić ćwiczenie na inne lub je jakoś uprościć.
|
#629 |
|
Raczkowanie
|
Kicia, na ile osób masz wesele w Ciechankach? Jak duże wesela oni tam robią?
|
|
|
|
#630 |
|
Wtajemniczenie
|
kindziulindzia oj powiem Ci, że i ja nie lubię tego ginekologa ;/ bo mam w sumie niemiłe doświadczenie i dlatego nie mogę się przełamać, żeby chociaż pójść na kontrolę ;/ ale niestety trzeba się wybrać w najbliższym czasie :/ tylko ciężko u mnie o lekarza z powołania :/
są lekarze, którzy jeszcze bardziej zawstydzają kobiety, jak zobaczą, że się krępuje :/ albo komentują jej brak albo nadmiar włosków- toż to "ch**stwo" on ma za zadanie przebadać a nie komentować zarost uhhh.... miałyście takie zdarzenia, mnie osobiście to nie spotkało ale juz kilka kobiet mówiło o takich kilku lekarzach u nas, aż strach iść. Ja u mnie nie byłam tylko w Lublinie u takiej kobiety, to też wyszłam od niej wkurzona i można powiedzieć zmasakrowana :/ w ogóle nie była delikatna :/ i mnie wszystko bolało ponad tydzień po tym badaniu :/ hm. ja brałąm pół roku tabletki, ale to było dla unormowania hormon, to powiem Wam tak: poł roku po odstawieniu nie miałam tych problemów co przed rozpoczęciem kuracji ale w miarę upływu czasu wszystko powróciło, ale narazie nie chce brac żadnych tabletek, bo nie czuję takiej potrzeby, ale powiem Wam, że mam takie bolesne miesiączki, że to bajka, nogi mi odejmuje momentami :/ a komfort miałam jak brałam tabletki, bez przeciwbólowych tabletek się obyło w czasie kuracji, a teraz jest tragedia, np. wczoraj miałam taki ból przez pół godziny, że chodzić nie mogłam i blada byłam strasznie :/ nie raz też wymiotowałam z bólu:/ aj my kobiety to się wymęczyć musimy :/ a jeszcze przed okresem mam taką nerwówkę i wszystko mnie drażni, że lepiej ze mną nie zadzierać wtedy a jak mam owulację to też mnie boli strasznie :/jeśli chodzi o dziecko, to nie wiem, chciałam zawsze pierwsze w wieku 25 ale wtedy to ja bede chwile po ślubie, więc raczej nie wyjdzie tak ale wychodzę teraz z założenia jak będzie to będzie, i tak będę szczęśliwa, więc jakoś specjalnie nie będziemy uważać ![]() fraise ja o akropolu słyszałam same dobre rzeczy, i tam cena jest strasznie wysoka z tego co się orientuję, a o Drobie nic nie słyszałam, widziałam tylko w internecie i ta sala faktycznie wygląda na duuużą Chatka ja byłam na weselu w Pełczynie w 2008 roku w sierpniu bardzo przyjemny lokal, jedzonko też dobre duży parking bardzo miło wspominam i wesele i lokal za egzaminWiktusiaczek moj zespół nie pije w ogóle na weselach z czego jestem bardzo zadowolona, młodzi chlopcy więc rewelacja zresztą to mó wymarzony zespól ![]() nattiv też chce zrzucić 5-6 tak jak fraise, a jeśli chodzi o hula-hop to nie mogę tego pojąć, nie umiem kręcić i tyle ![]() nena świetne te kolczyki moim zdaniem zostaw takie jak białe dodasz może wyglądać trochę mdło ![]() (kicia) i ja poproszę ten zestaw do ćwiczeń ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.

26.11.2011
19.05.2012 

Tak więc odpowiedam na to co zapamiętałam

czy w wolnych chwilach zbierasz zamówienia na takie cudeńka ? 

ale nie ukrywam że jak wpadnie mi co w oko to mu pokazuję jakoś nie mogę się oprzeć pokusie