Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-14, 23:03   #571
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Chatka wczoraj siedziałam w internecie i szukałam wszystkich mozliwych w okolicy a jutro zamierzam dzwonic i dowiadywac się o ceny, wolne terminy a potemw sobote konsultacja z TZ - niestety widzimy sie tylko w weekendy. Może poradzisz godne polecenia albo lokale na nie... Każda pomoc mi sie przyda.
Hm, najciekawsze sale w "okolicy" Łęcznej to wg. mnie Pełczyn (my tam zamówiliśmy termin), Urszulin (Zajazd Drob), Zajazd Leśny w Ciechankach - (kicia) ma tam zamówiony termin.
Odradzam jechanie do Nasutowa - w necie wygląda fajnie, ale na miejscu porażka. Shea polecała tu Firlej. W samej Łęcznej nic nie patrzyłam w sumie, ale z tego, co wiem, to choćby Emocja jest godna uwagi. Hotel na deptaku raczej nie bardzo z tego, co słyszałam i drogo...

W sumie mówię Ci o salach na duże wesela, a nie wiem, na ile osób robicie

Byliśmy też w Hotelu Lwów na obiedzie po drodze do Wawy, ale sala typowo chłopska, malutka (a twierdzą, że zmieści się tam 200 osób, nie wiem gdzie, chyba na stojąco ) i jedzenie też niespecjalne, a ceny wiadomo.

beat@, ja też podczas przerw jakby bardziej

fraise, mnie tam nic nie boli, nawet nie wiem, kiedy mam owulację Nie sądzę, żeby to tak wyglądało, że jak nie boli, to nie pracuje... Przynajmniej ja nigdy o czymś takim nie słyszałam.
Eh, no ja pewnie będę trochę paniki łapała, bo taka już jestem, ale trudno, lepiej panika, niż to, jak się teraz zachowuję. Oczywiście TŻ mówi, że to nie ma znaczenia, że wszystko ok, że itd., ale przecież to nie tak powinno wyglądać... Więc wygląda na to, że jednak odstawię.

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-02-14 o 23:12
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 23:07   #572
Nika0208
Rozeznanie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Wszytko okaze się w niedługim czasie i dzięki za cenne wskazówki,
Dobranoc dziewczyny
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 23:08   #573
samiramis
Raczkowanie

Beat@ w Twoim podpisie jest że zaręczylicie się dopiero w grudniu za rok chyba błąd się wkradł.
dziś najbardziej znienawidzony dzien w roku. to takie przereklamowane,
a ja mam swoije dziwne i chore podejscie do tego glupiego swieta. tzn sama inicjatywa nie jest taka glupia bo w koncu to milosc itp ale tyle z tym szumu zwiazanego. ja z moim TZ celebrujemy prawie każde nasze spotkanie ( a widujemy sie prawie codziennie od 3 lat) i jak dziś wypalilam w domu, że nie robimy nic nadzwyczajnego w swieto zakochanych to rodzinka popatrzyla na mnie jak na wariatke- a my tylko postanowilismy isc na basen i troche sie poprzytulac nic szczegolnie romantycznego. a teraz siedze rpzed kompem i czekam az mi wlosy wyschna bym mogla isc spac. cudownie romantycznie spedzilam ten dzien
samiramis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 23:09   #574
fraise
Raczkowanie

A ja tak: u Droba polecam na min. 150 osób - sala godna uwagi, bardzo mi się podobała, hotel odradzam ze względu na szefostwo, Pełczyn na duże wesele (niestety, bo lokal bardzo fajny), Emocja ma oddzielne sale do tańczenia i jedzenia i ja słyszałam sporo negatywnych opinii o lokalu, jedzeniu, Ciechanki - opinie pozytywne. Jest jeszcze Eskapada i Applause, ale nie znam ani jednej opinii, lokal nad jez. Piaseczno, Resort bodajże , bardzo słabe opinie, zwłaszcza o jedzeniu.
[To okolice Łęcznej :P]

Chatko Droga, nic Cię nie boli, bo jedziesz na tabsach . To i owulacji nie masz . Ja też tak miałam i to było dla mnie normalne, teraz zaczęłam się martwić. Ale pójdę do gina i go o wszystko wypytam. Teraz mam usg, w następnym miesiącu pójdę na wizytę i dowiem się wszystkiego, ale z tego co wiem, to jest lekarz, który uważa, że długotrwałe branie tabletek antydzieciowych może być przyczyną niemożności zaciążenia. Nie omieszkam spytać, dlaczego a takie zdanie, a jakże... A Ciebie będę wspierać w odstawieniu, obiecuję .
Dzięki za opinię o hotelu Lwów, bo słyszałam tylko jedną, ale pozytywną opinię i Ż się nad tym zastanawiał, ale już wiem, że lokal odpada .
Aha, mój mężczyzna też mówił, że wszystko ok, że nic się nie dzieje, ale teraz widzę po nim, jak mu miło, gdy wkradam się pod prysznic np.

A teraz fruuuunę .

Kolorowych walentynkowych snów

Edytowane przez fraise
Czas edycji: 2011-02-14 o 23:17
fraise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 23:13   #575
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
Napisane przez samiramis Pokaż wiadomość
Beat@ w Twoim podpisie jest że zaręczylicie się dopiero w grudniu za rok chyba błąd się wkradł.
właśnie chwilę temu zauważyłam. Tylko ja tak mogłam zrobić fajnie to wygladało że ślub ma być w sierpniu a zaręczyny po ślubie w grudniu
Ahh PM-kom nic nie umknie, dzięki

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 23:18   #576
samiramis
Raczkowanie

beat@ ale zanim to napisalam to chwile się zastanowilam czy moze to tak wlasnie ma byc spac mi sie chce a musze jeszcze troche wytrzymać bo moja ginekolog przepisala mi jakies chore tabsy ktore mam łykać 2 godziny po tab antydzieciatej;/ i szlak mnie jasny trafia, wogole to musze isc do lekarki znowu bo przydalyby sie jakies badania moze bo biust mam duzy i kurde ciagle z nim cos jest nie tak;/ chcialaby ktoras z was drogie PM-ki trochę mego cialka? oddam za darmo
samiramis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 23:28   #577
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fraise Pokaż wiadomość
Chatko Droga, nic Cię nie boli, bo jedziesz na tabsach . To i owulacji nie masz . Ja też tak miałam i to było dla mnie normalne, teraz zaczęłam się martwić. Ale pójdę do gina i go o wszystko wypytam. Teraz mam usg, w następnym miesiącu pójdę na wizytę i dowiem się wszystkiego, ale z tego co wiem, to jest lekarz, który uważa, że długotrwałe branie tabletek antydzieciowych może być przyczyną niemożności zaciążenia. Nie omieszkam spytać, dlaczego a takie zdanie, a jakże... A Ciebie będę wspierać w odstawieniu, obiecuję .
Dzięki za opinię o hotelu Lwów, bo słyszałam tylko jedną, ale pozytywną opinię i Ż się nad tym zastanawiał, ale już wiem, że lokal odpada .
Aha, mój mężczyzna też mówił, że wszystko ok, że nic się nie dzieje, ale teraz widzę po nim, jak mu miło, gdy wkradam się pod prysznic np.

A teraz fruuuunę .

Kolorowych walentynkowych snów
Dzięki bardzo W sumie jak nie brałam tabsów, to też mnie nie bolało nic... Muszę zapyatć jutro ginkę moją, jak to jest z tymi jajnikami

Jeśli chodzi o ten Lwów, to ogólnie okolica jest oczywiście piękna i w sumie jeśli nie będziecie mieć dużego wesela, to może się zmieścicie... dla mnie 200 osób tam się mieści wyłącznie na siedząco, a gdzie parkiet? Jedzenie nam nie przypadło do gustu, ale może źle wybraliśmy danie... Nie wiem, nie chcę specjalnie zniechęcać, bo ta knajpa jest ogólnie bardzo dopracowana, ale właśnie na typowo ludowo, a nam się to na wesele nie widzi. Może Wam bardziej przypadnie do gustu.
heh, no ja wiem, że i mój by się cieszył... zobaczymy, może będzie lepiej

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-02-14 o 23:30
Stary 2011-02-14, 23:30   #578
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samiramis Pokaż wiadomość
beat@ ale zanim to napisalam to chwile się zastanowilam czy moze to tak wlasnie ma byc spac mi sie chce a musze jeszcze troche wytrzymać bo moja ginekolog przepisala mi jakies chore tabsy ktore mam łykać 2 godziny po tab antydzieciatej;/ i szlak mnie jasny trafia, wogole to musze isc do lekarki znowu bo przydalyby sie jakies badania moze bo biust mam duzy i kurde ciagle z nim cos jest nie tak;/ chcialaby ktoras z was drogie PM-ki trochę mego cialka? oddam za darmo
no przyznam że to też by było ciekawe
Jejku jak ja bym miała brać tabletki jakieś 2 godziny po to bym chyba musiała spać w dzień. Zawsze sobie zakładam że o 19 biorę moją anty a mamy już 23.30 tabletki sobie leżą w torebce a mi się wcale a wcale ruszyć nie chce aby ją łyknąć. pewnie ruszę swoje szanowne 4 litery za jakieś 2 godziny i wtedy dopiero wezmę. Lańsko jak nic mi się należy

Ahh dziewczynki zamówiłam sobie diademik na ślub i dziś mi go wysłali Jak się dosiądę do allegro to zaraz chcę kupować różne rzeczy na weselicho ale trzeba się jeszcze powstrzymywać, choć taki diademik nie zawadzi aaa no i welon też nie kupiłam bo za rok i tak bym taki sam brała taki klasyczny właśnie chcę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1861_a[1].jpg (57,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lam60x904334[1].jpg (16,1 KB, 25 załadowań)

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2011-02-14 o 23:36
Stary 2011-02-14, 23:39   #579
(kicia)
Zakorzenienie

Co do sal:
- ja oczywiście polecam Zajazd w lesie. W Ciechankach ale z terminami na lato to kiepsko jest. Lipiec może jeszcze coś zostało. Ale maj czerwiec sierpień i wrzesień i jeszcze trochę kwietnia są już pozajmowane w większości
- Pełczyn sala cudo no ale opcja cenowa za poprawiny trochę odstrasza
- Emocja to gra w ruletkę bo są wesela gdzie wszystko jest cacy a bywa i tak że są problemy z jakością jedzenia
- sala w Bogdance pozytywne opinię ale krajobraz wokół nie ciekawy bo beton i kopalnia
- Nato w Puchaczowie zdecydowanie nie nie nie jedzenie obsługa itp to same minusy w większości przypadków. Ale sala ładna
-Applause koło Ludwina podobno maleńka tam sala jest
- grago w Mełgwi jedni polecają drudzy nie. Sala jest duża ale na piętrze. A wystrój który był kiedyś w złocie był ładniejszy niż ten teraz
- zajazd sas w borku nie znam zbytnio opini ale wygląd sali ładny
-i opcja dla kasiastych zajazd gościniec w wólce

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

czy ktoś wie czy da się zmienić nik na tym forum? Zakładałam tu konto mając 17lat a teraz jakoś mi nie pasuje
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 00:00   #580
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Witam nowe PMki

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Wiktusiaczek gratuluję znalezienia wymarzonej pracy i to podwójnie!!!!! Co Ty tam bedziesz robić ciekawego??
Dziękuję Praca jako recepcjonistka w centrum rehabilitacji, 5 godzin dziennie, praca z ludźmi, siedzenie przed kompem i sprzątanie- takie moje obowiązki. A uwierzcie, pracy szukałam prawie rok i trafiłam na wymarzoną

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Wiktusiaczek, pokazuj te obrączki A suknią się nie przejmuj, jeszcze mamy dużo czasu na wybór, powoli Ci się coś wyklaruje... A tymczasem może zrób sobie na trochę przerwę od oglądania kiecek, wiesz, żeby taki dystans zyskać I wróć do tego, kiedy poczujesz, że już możesz
Uwaga- oto one... http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,ko...,Odkrycie,1865 (ślinię się na ich widok, mając je na palcach też się z TŻem śliniliśmy....)

Suknia- dzięki Dziewczynki za wsparcie, na razie odpuszczam kieckę i jutro idę przed pracą do jubilerów, bo muszę wiedzieć, ile moje cudeńka będą kosztowały no a w środę do kancelarii parafialnej z TŻem i na samą myśl...

Co do USG dopplerowskiego- normalne, bezbolesne i śliskie W sensie- tyle ich już w życiu miałam, że się przyzwyczaiłam i na prawdę to nie jest nic strasznego, a poza tym jajniki i macica świetnie wyglądają na monitorze: macica to podłużna kreska Normalne USG też jest spoko, nawet łaskocze i jest... zimne

A i o tabletkach to mogę książkę napisać- brałam od 2007 roku takie starej daty, refundowane. Później zmieniłam gina i dostałam inne, nowoczesne, mega drogie, ale sama je odstawiłam w listopadzie 2010 roku i do lutego tego roku tylko gumki... Ale to była za duża loteria i znów tabsy i problem, bo muszę znaleźć kolejnego ginekologa (nie chcę chodzić prywatnie, ani do ginów starej daty, bo prywatnie i iść tylko po receptę to zbankrutuję- 100 zł za wizytę).

I piszecie tutaj o figurach... Mam 166 cm wzrostu, ważę 49 kg, do tego nie mam biustu, mam kobiece biodra i ogólnie wszędzie wystają mi kości (swego czasu mówili mi, że wyglądam, jak z Oświęcimia....) i szczerze- w pełni się akceptuję Jeszcze 6 Weidera robię, hula-hop i będę na wakacje cacy (mam obsesję na punkcie swojego odstającego brzucha i ud...)

Co do umów i sal- ja chcę aneks ale w umowie z orkiestrą (zawsze mi się kojarzyły zespoły grające na weselach tak, jak komuś na forum- ze starszymi panami, podpitymi i śpiewającymi hity typu "Sąsiadka"albo z młodymi panami śpiewającymi hity Feela....): że im nie zapłacę, jeśli spożyją chociaż miligram alkoholu i po drugie wpis "Szanujmy siebie na wzajem"... Bo wymyśliłam już zabawy i chcę tylko te i to według mojego scenariusza i oni mają to uszanować, a ja będę szanować ich przerwy i dam im jeść Ale tak nawiasem- nie mam jeszcze orkiestry/zespołu (może jutro Tatuś zadzwoni, ale zobaczymy...)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_prod1865_0_o.jpg (55,7 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez Wiktusiaczek
Czas edycji: 2011-02-15 o 00:03 Powód: :)
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 00:16   #581
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
czy ktoś wie czy da się zmienić nik na tym forum? Zakładałam tu konto mając 17lat a teraz jakoś mi nie pasuje
z tego co pamiętam nie da się. Musi pozostać ten albo nowe konto po prostu

Patrycja 28.06.2014

Stary 2011-02-15, 00:19   #582
ketchupik
Raczkowanie

Nika, ja zdecydowanie odradzam salę w Mełgwi. Kiedyś już pisałam, że chciałam tam swoje wesele, ale byłam tam w 2009 roku na weselu (jeszcze był stary wystroj - zdecydowanie ładniejszy) i niestety jakoś jedzenia pozostawiła wiele do życzenia. Co jak co, ale uważam że sałatkę (bodajże gyros) drugiego dnia to można chociażby "odświeżyć", albo przełożyć do innej miski, żeby nie było widać wody, którą puściły warzywa. W eskapadzie chyba nikt wesel nie robi, bo żadnych opinii nigdzie nie ma :p tam są dwie sale - jedna na piętrze, druga niżej. Ja swoje będę miała w Emocji (też dwie sale) i o dziwo o nic się nie martwię. Jakoś ufam wlaścicielom, są bardzo sypmatyczni i łatwo się z nimi dogadać no i cena jest niczego sobie

Idę spać dziewczynki, dobranoc
ketchupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 04:44   #583
Madziuniusia
Zakorzenienie

hej kurcze, wiem, że ostatnio strasznie ucichłam... jakoś nie mogłam złapać weny, żeby napisać posta.

W każdym razie, co do antykoncepcji, to ja biore tabletki i mimo wszystko dodatkowo zabezpieczamy się prezerwatywami. Niektórym się wydaje to głupie, ale ja naprawde wole mieć spokojną głowę w tej kwestii. Dziecko w tym momencie to nie byłby dobry pomysł. Wiem, że spora część kobiet tak mówi co rusz i szansa na dziecko przepada, ale ja bym chciała jakoś po ślubie zaraz

A co do odchudzania, to mój TŻ marzy i pragnie, żebym schudła. I powiem wam tak... Jak teraz nie schudne, przy takim karnecie na fitness to już chyba nigdy nie schudne. Karnet jest genialny. Mogę siedzieć na fitnesie non stop od pon do pt miedzy 6 a 16. I do tego sauna za free. Zatem teraz albo nigdy....

A walentynki? W pracy... Z tym, że miałam weekend wolny, także spędziłam go w całości z TŻ. Wymyśliłam, że pod tą naszą 5-tą rocznicę zrobimy sobie sesje zdjęciową i akurat dobrze się złożyło, bo kilka tygodni wcześniej na nk pisała do mnie dziewczynka, która od 3 lat uczy się robić zdjęcia i zrobiła nam je za 40 zł. Narazie jeszcze jestem w pracy, ale jak bede w domku to wrzuce wybrane zdjęcia na pocztę.

---------- Dopisano o 04:44 ---------- Poprzedni post napisano o 03:57 ----------

nie radze sobie z tą pocztą na gmail'u
Stary 2011-02-15, 09:28   #584
wenezuella
Przyczajenie

Witam serdecznie,
mam pytanie za 1oo punktów ;-). Może któraś z Was ma znajome Pary Młode, które poprosiły, aby w prezencie ślubnym otrzymać karmę dla psów czy kotów (albo datki) zamiast kwiatków? Bardzo, bardzo potrzebuję takich osób do tekstu, który teraz piszę
wenezuella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 09:35   #585
nena1984
Zakorzenienie

łoooo matko co za tematy Czyżby to walentynki tak na Was zadziałały moje drogie

Właśnie wstałam z ogromnym kacem tak to jest jak się miesza wszystkie kolory tęczy. Niby wcześnie, ale już niedobrze było mi w łóżku. Wczorajszy wieczór...tak jak przewidywałam rozpoczął się i zakończył w knajpce...więc do kina nie dotarliśmy. Ale ludzi wczoraj na mieście...

Z prezentów walentynkowych to mój Tż dostał ode mnie wspominaną tu wcześniej kartkę i było sporo śmiechu a ja dostałam kamienie Swarovskiego, żebym UWAGA zrobiła sobie kolczyki ślubne Jak zrobię to Wam tu oczywiścię wkleję, ale dziś chyba nie dam rady :p

tabletki brałam wieeeele lat (niech policzę....7!). Ale z przyczyn zdrowotnych musiałam odstawić. Do tej pory mój lekarz zastanawia się czy to nie tabletki wprowadziły mnie w moje problemy. Generalnie miałam nadczynność tarczycy, którą wykryto jakieś 3 lata temu. Czyli za dużo hormonów. Nijak tego nie można było wyleczyć, bo byłam uczulona na pewien składnik tyreostatyków - czyli leków na nadczynność tarczycy. No więc miałam bardziej inwazyjne leczenie, po którym mam teraz 5 cm bliznę na szyi i obawiam się o nią w dniu ślubu. Oby trochę znikła Ale podobnie jak Wy też zaobserwowałam efekt zimnej ryby. Po odstawieniu pixów wszystko wróciło do normy i obecnie mam większą ochotę na Tż niż kiedykolwiek

co do odchudzania to ja bym chciała jednak trochę przytyć (waże 53 kg a mam 175) szczególnie w okolicy biustu i ramion bo mi suknia spadnie w dniu ślubu, a że nie chcę ramiączek to naprawdę nie wiem jak to się skończy...także która z was mi tu odstąpi ze 3 kilo????

wiktusiaczek no niezłe te obrączki...ale cena mnie powaliła na kolana

fraise czy mówisz o hotelu Lwów w Lublinie? Bo byłam w czerwcu zeszłego roku na weselu w dworku grafa ale nocleg mieliśmy w hotelu Lwów, ekstra miejsce. Akurat była pięęękna pogoda i tam strasznie mi się podobało to, że jest dużo drzew i cień. W pokoju nie było klimatyzacji, ale z uwagi na te drzewa przy 30 stopniowym upale wogóle nie było gorąco. acha i śniadanko było pyszne

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 09:44   #586
Madziuniusia
Zakorzenienie

nena nie krępuj się! bierz moje!
Stary 2011-02-15, 10:01   #587
kindziulindzia
Zakorzenienie

kiedy na wiosna przyjdzie ?!! zimno jak cholera
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 10:08   #588
Nattiv
Zakorzenienie

Witam
Gdybym wiedziała, że tyle Was spędza walentynki samotnie to bym się dołączyła. Tak to sobie film włączyłam "Miłość i inne używki". Nawet mi łezka poleciała przy nim

Ja tabletek nie biorę, bo widujemy się z Tż w weekendy tylko więc nie ma sensu się truć jeszcze Po ślubie mam zamiar coś myśleć w tej kwestii. Puki co jedziemy na gumkach. Kupujemy masowo i właśnie tuż przy moim łóżku leży ponad 100 szt gotowych do użycia

Figura. Teraz mam figurę modelki jak to Tż mówi ( może głównie przez to dostałam propozycję na sesję zdjęciową ) 2 lata temu miałam trochę ciałka do zgubienia, przy 167 wzrostu 60 kg i jak się pytałam Tż czy nie chciałby żebym schudła to on mi mówił, że mu się taka podobam i nie lubi patyków. Teraz żeby było śmiesznie ważę 51/52 kg i jak mówię Tż, że pilnuję by nie schudnąć to on na to, że on by nie miał nic przeciwko jakbym te 50 ważyła Nie rozumiem go. Najpierw mówi, że nie lubi patyków, a później sam chce ze mnie kościotrupa zrobić Przy obecnej wadze najlepiej się czuję i tak już zostanie.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 10:14   #589
fraise
Raczkowanie

Nena, albo moje!
Mogę odstąpić wszystko, co chcę zrzucić, czyli jakieś 6 kilo! A jak nie chcesz to mogę dopłacić :P.
Tak, mówię o tym hotelu Lwów . Dzięki za opinie, każda jest na miarę złota . Chociaż mojemu TŻ bardzo ciężko dogodzić i od razu wyłapie wszystkie niedociągnięcia.

Przypomniałyście - sala w Mełgwi - lipa totalna, NATO to samo. A do tego Applause to się chyba przejadę i obejrzę . Jeśli mała sala to na moje ok. 100 osób byłaby git.
Kicia, musisz nowe konto założyć.
Ja Walentynki samotnie z drinkiem i czipsami, też było miło . Ja niestety nie mam zdolności plastycznych ani innych, więc pozostaje mi kupowanie gotowych wytworów cudzych prac, a Tobie Neno zazdroszczę. Możesz sobie zrobić, co Ci się zamarzy . Sprzedajesz w jakichś galeriach internetowych swoje prace?

Nattiv, jak zrzuciłaś kilogramy? Daj receptę na sukces . Ja się sama ze sobą źle czuję i chciałabym parę kilo zgubić, ale za bardzo kocham słodycze... 100 gumek . Mogłabyś kiosk ruchu otworzyć

I mamy kolejne ślubne zakupy na forum . Ja na razie nie szukam niczego, chyba że samo coś wpadnie w oko. Np. tak jak piękne buty, które załączam. No są przecudowne, zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia. Cudeńka! Jak dla mnie trochę za wysokie, ale poszukam niższych z tej firmy.

No i przeglądam sobie sukienki na ślub cywilny, ale nic mi w oko nie wpada... Powiedzcie, jaki kolor wybrać? Coś żywego czy raczej jasne kolory/ecru, szampan, pudrowy? Długość na pewno za kolano
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg shoes_iaec1221524.jpg (17,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shoes_iaec1232589.jpg (19,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shoes_iaec1232597.jpg (15,1 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez fraise
Czas edycji: 2011-02-15 o 10:24
Stary 2011-02-15, 10:15   #590
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Witam
Gdybym wiedziała, że tyle Was spędza walentynki samotnie to bym się dołączyła. Tak to sobie film włączyłam "Miłość i inne używki". Nawet mi łezka poleciała przy nim

Ja tabletek nie biorę, bo widujemy się z Tż w weekendy tylko więc nie ma sensu się truć jeszcze Po ślubie mam zamiar coś myśleć w tej kwestii. Puki co jedziemy na gumkach. Kupujemy masowo i właśnie tuż przy moim łóżku leży ponad 100 szt gotowych do użycia

Figura. Teraz mam figurę modelki jak to Tż mówi ( może głównie przez to dostałam propozycję na sesję zdjęciową ) 2 lata temu miałam trochę ciałka do zgubienia, przy 167 wzrostu 60 kg i jak się pytałam Tż czy nie chciałby żebym schudła to on mi mówił, że mu się taka podobam i nie lubi patyków. Teraz żeby było śmiesznie ważę 51/52 kg i jak mówię Tż, że pilnuję by nie schudnąć to on na to, że on by nie miał nic przeciwko jakbym te 50 ważyła Nie rozumiem go. Najpierw mówi, że nie lubi patyków, a później sam chce ze mnie kościotrupa zrobić Przy obecnej wadze najlepiej się czuję i tak już zostanie.

opowiadaj co to za dieta cud , że schudłaś tyle kilogramów?
100 gumek przy łózku toż to jakiś rekord
19.05.2012
Stary 2011-02-15, 10:17   #591
melod_y
Zakorzenienie

Słoneczko za oknem ale ZIMNO za to że ho ho.
Ja w sumie chciałabym też swoja dawną figurę jeszcze z czasów LO. kiedy grama tłuszczyku na brzuchu nie miałam.
Teraz studia zaoczne i siedzenie w domku troche przyczyniły się do nagromadzenia kg tu i ówdzie
ale mój TŻ obiecał że kupi mi skakankę (niby dla poprawy kondycji jedynie)
Najgorsze że wszystko idzie w ten brzuch.. a za to mam chude ręce i nogi A jak mi jeszcze z piersi ubędzie to zabije

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 10:17   #592
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Witam

No właśnie tak jest z facetami, że nie wiadomo o co im chodzi dokładnie
Ja się ostro biorę za siebie, posłucham dziewczyn i zacznę jakieś ćwiczenia. Zrobię Tż niespodziankę, jak przyjedzie za 3 miesiące to będzie mnie mniej w strategicznych miejscach. Mi w sumie nie chodzi o wagę, tylko żeby ten okropny tłuszcz tak się nie wylewał Wzmocnie mięśnie i powinno być ok. Przepraszam, że tak nie na temat tu od wczoraj piszę, wem, że są inne wątki, ale tak mi raźniej. Jednak może faktycznie gdzieś się zapiszę, może przez to mi motywacja nie ucieknie Zaczynam szukać
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 10:41   #593
Chatka
Wtajemniczenie

Moja waga póki co waha się między 59 a 60 (przy wzroście 169) i w sumie nie przeszkadza mi sama w sobie, tylko boczków i brzuszka chcę się pozbyć... Coś czuję, że już bardzo niedługo hula-hop zagości w mym domu, jak byłam mała bardzo lubiłam kręcić, może jeszcze mi zostało coś z tych umiejętności

Uciekam na egzamin Laseczki, bardzo ładnie proszę o Miłego dzionka!

Stary 2011-02-15, 10:49   #594
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Moja waga póki co waha się między 59 a 60 (przy wzroście 169) i w sumie nie przeszkadza mi sama w sobie, tylko boczków i brzuszka chcę się pozbyć... Coś czuję, że już bardzo niedługo hula-hop zagości w mym domu, jak byłam mała bardzo lubiłam kręcić, może jeszcze mi zostało coś z tych umiejętności

Trzymam trzymam trzymam kciuki powodzenia
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 10:51   #595
baskaeta
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny

tabletki nie warto ich brać - gdy po dwóch latach je odstawiłam przytyłam prawie 20 kg więc niezbyt korzystnie na mnie podziałały też widzialam efekt zimnej ryby...

odchudzanie zaczynam pościć w post przez 40 dni nie jem słodyczy mięsa - będę jadła owoce i warzywa - stosowalam już kiedyś to i wiem ze pomaga - ale też związane jest to z tym że w tym roku chcę pościć bo mam intencję - za zdrowie rodziców jednych i drugich

KUPIŁAM WCZORAJ NA ALL WELON dla mnie to szok wczoraj tak się nastawiłam że musze mieć coś że musiałam dosłownie musiałam mam pierwszą rzecz z ubioru <jupi>

nauki przedmałżeńskie - zaczynamy od przyszłego tygodnia ciekawe jak to będzie

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-02-15 o 10:52
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 10:54   #596
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:

chatka dasz radę wierzymy w Ciebie

baskaeta czekamy na zdjęcie welonu
19.05.2012

Edytowane przez kindziulindzia
Czas edycji: 2011-02-15 o 10:56
Stary 2011-02-15, 10:54   #597
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dobranoc kochane

mam pobudkę o 5 rano więc uciekam do łóżeczka
a prezerwatyw i tak nie lubię !!

a powiedzcie mi czemu w sklepach jak chcę sobie kupić spodnie to dominują rozmiary xs, s to chyba dla lalek barbie jak boga kocham jak biorę taki rozmiar to scyzoryk otwiera mi się w kieszeni bo jak zwykle nie ma mojego rozmiaru tylko dla tych patyków gdzie nie ma ani tyłka ani bioder a dla mnie to już nie jest kobiece a tym bardziej seksowne
Oj wypraszam sobie. Ja nosze rozmiar XS, spodnie S i jakoś nie czuje sie lalką barbie ;// i nawet jak bym chciała przytyć to nie mogę a jem więcej od mojego tż. Poza tym jestem dość wysoka 176cm i jak bym była grubsza to wyglądała bym jak babo chłop. Co tez nie jest fajne. A i dla twojej wiadomości kobiety szczupłe mają bardziej widoczne biodra od tych "grubszych".
Więc nie ładnie tak oceniać ludzi po wyglądzie bo każdy wygląda jak wygląda. I zamiast zwracać uwage na jak to ty powiedziałaś "patyków" ciesz sie że ty nie jesteś ani za chuda ani za gruba.

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 10:57   #598
tusia_m
Zakorzenienie

Witajcie moje drogie
Ale się rozpisałyście. Miałam zamiar Wam coś też naskrobać, ale...nie mam weny

Chatka -

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 11:00   #599
fraise
Raczkowanie

Cytat:

Trzymamy kciuki, mocno zaciskamy, więc musi być 5!
Powodzenia! Wirtualny kopniak na szczęście!
Stary 2011-02-15, 11:01   #600
Nattiv
Zakorzenienie

Oto moja dieta cud: Dużo seksu mało jedzenia

A teraz na serio:
- Dieta 1000 kcal przez okrągły miesiąc, a po miesiącu co tydzień dodawałam 100 kcal i tak pomału wracałam do normalnego odżywiania (obecnie trzymam wagę przy około 1600-1700 kcal)
- W trakcie diety codziennie ćwiczyłam przez około pół godzinki (głównie brzuszki)
- Wsparcie faceta ( chociaż niekoniecznie mi się udało wytrzymać bez marudzenia )
- Zmiana nawyków żywieniowych
- Nie jadłam nic wieczorem, bo i tak wyczerpałam limit kcal w ciągu dnia, więc żeby nie myśleć o głodzie szłam spać. Rano byłam z siebie mega dumna i to uczucie było bezcenne.

Kilka trików, które stosuję do tej pory
- jeśli wieczorem jestem głodna, a wiem że niedługo położę się spać to jem jabłko i popijam wodą (zapycha mnie to na jakiś czas)
- ogólnie to duuużo wody pić
- zamiast masła do kanapek używam serka białego
- jak robię coś smażonego np kotlety, to później odciskam je z tłuszczu na ręczniku papierowym- lub po prostu można gotować zamiast smażyć
- a teraz mój ulubiony obiad nakładam sobie zawsze na mały talerzyk taki deserowy. Mniej nałożę więc mniej zjem, a i tak będę zawsze najedzona (do mózgu dociera obraz, że miałam pełny talerz )
- jeść w małych ilościach, często i regularnie- u mnie wypada co 3 godziny

Ciekawostki:
- przed dietą było mi ciężko zrzucić kilogramy teraz jest mi ciężko przytyć ( powód- zmiana nawyków żywieniowych ) podświadomie wybieram w miarę zdrowe posiłki i obrzydza mnie widok chrupków, chispów, fast foodów, których się nie tykam ( czasem pizzę zjem, ale w granicach zdrowego rozsądku)
- w zimie zawsze tracę trochę na wadzę mimo, że mam mało ruchu; w lecie troszkę mi przybywa przy większej aktywności (ale to tak kilogram tylko). Powód- ogrzewanie organizm dużo spala kcal żeby się ogrzać, więc w moim przypadku odchudzanie tylko w zimie

Uff to chyba wszystko, jak sobie przypomnę coś to napiszę

Chatka Kciuki się trzymają

Kallos Sthenos - Piękno i Siła

Edytowane przez Nattiv
Czas edycji: 2011-02-15 o 11:03
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości