|
|
#3901 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
to najdłuższa gierka, w jaką grałam
|
|
#3902 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętaj, że takie obciążenia, jak niedojadanie, doprowadzanie do anemii i niedożywienia, to z każdym rokiem życia organizm znosi coraz gorzej, u nastolatki mogą przejść bez echa, u 20-kilku latki mogą się skończyć np dysfunkcją jajników - to nie są żarty. Lepiej schudnąć w rok, niż w pół roku i potem wrócić do starej wagi i tak w koło. Skoro schudłaś 20kg w pół roku, to widać, że jak chcesz, to potrafisz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A mówiłaś, że Twój eks był hiphopowcem, bejbe, jak to się miało udać? Dobrze, że Cię nie przeciągnął na złą ścieżkę Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To byś się z moim dogadała |
|||||||||
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Żyję
wale w tynki z kumpelą na zakupach i kfc jak romantica patrzyli na nas jak na pare wszędzie ![]() słyszałam dzisiaj pare fajnych haseł to wam napiszę :** Międzynarodowe święto budowniczego: WALE W TYNKI ** Dużo smrodu, mało kupy ![]() ** i fajny cytat znalazłam : Przeszłosć pomaga mi doceniać teraźniejszość i nie marnuje chwili obecnej na strach przed przyszłością.
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego dnia kochane. Malla wieloryb pierwsza klasa - jakby to powiedziała M
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry dziewczyny
i chłopaku miłego dnia życzę
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-15 o 08:49 |
|
|
|
#3907 |
|
Nie depcze krokusów
|
Uprasza się osobę wysyłającą mi kłamliwe wiadomości na NK o zaprzestanie owej czynności.
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z wizażu ?
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() . Akurat byliśmy w barze, kolega stawiał, bo właśnie zdobył nową pracę.
|
|
|
|
|
#3910 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie chce opisywać tu tej sytuacji, żeby Osoba nie miała satysfakcji.
Ale udało się, skłóciłaś/łeś mnie z Zakalcem na dobre.
|
|
#3911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Walę drinki w pracy i w domu z moimi 7 kilogramami miłości ![]() Wieczorem spacer z kolegom i psami ![]() Jaki to jest cholera złośliwiec to głowa mała ![]() Miłego dnia ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
|
|
#3912 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jestem przekonana, że to ktoś mający dostęp do Wizażu i wiedzący, jak się nazywam lub umiejący szukać (nietrudno znaleźć po roczniku, studiach i lokalizacji)...
Dostałam wczoraj na NK walentynkowe wiadomości od 2 panienek, z czego 1 miała podaną bardzo podobną nazwę do jego realnej koleżanki. Konta miały po ileś tam znajomych i były prawie puste, więc nie wiem nawet, czy prawdziwe. W wiadomościach było, że się z nimi umawiał, jak ze mną był. Wywaliłam je bez odpisywania, ale napisałam do niego, co o tym sądzę. Zaprzeczył i strasznie się wkurzył, oczywiście wyładował się na mnie i zwyzywałam go. Całą noc nie spałam, mam drgawki i nie mogę nic przełknąć z nerwów, wyłączył telefon To jest jakaś paranoja! Jaki interes miałby ktoś w robieniu mi tak koło d...? Jestem autentycznie przestraszona.
|
|
#3913 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3914 |
|
Nie depcze krokusów
|
To jest tak niewiarygodne, że chyba się uszczypnę.
zjedzmnie - w tej historii z byłą od razu mi się coś nie podobało i jednak widziałam tam cień prawdy...
|
|
#3915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To mi sie kojarzy z moja "znajoma", ktora pisala mi na gadu, ze bawi w podrywanie swojej kolezanki z numeru gg i ejst to super smieszne. Wszystko mi opadlo jak mi to napisala. Zenujace i baaardzo dziecinne ![]() Teraz juz mnie nic nie zdziwi... Trzymaj sie Malla, nie daj sie
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to jakaś jego szalona zakochana była chce Ci go obrzydzić i sama go zagarnąć? Jest jeszcze szansa że do siebie wrócicie?
|
|
#3917 |
|
Nie depcze krokusów
|
zjedzmnie - wydaje mi się, że te 2 Walentyny to jedna i ta sama osoba, bardzo sprytna i pokręcona psychicznie, powinna się leczyć [tak, psycholu!]
![]() Nie miałam w realu podejrzeń o zdradę, ale wczoraj pojechał mi tekstem, że miał okazję i nie skorzystał... Mam przesłanki, żeby myśleć, że to ktoś obserwujący Wizaż, kogo teraz bawi oglądanie moich domysłów... Jakby miał psychofankę, to by coś do niego pisała do tej pory, a może znowu o czymś nie wiem? Szansy nie ma, bo powiedział, że mnie nie kocha, a po wczorajszym zwyzywaniu pewnie mnie nienawidzi. Nie wiem co się dzieje, dobrze że jadę w góry, to odreaguję.
|
|
#3918 |
|
Zadomowienie
|
A gdzie sie Elve podziewa!?!?
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od wczoraj mam taki agresor na eksa, mam ochotę mu napisać wszystko co o nim myślę, uwolnić się od tych 'negatywnych' emocji. List, mail, cokolwiek! wrrrr :/ wtedy byłoby mi lżej? bo chodzę taka naładowana złością..
|
|
#3920 |
|
Nie depcze krokusów
|
Też mam dziś agresora i nerwicę, na szczęście mam jeszcze coś uspokajającego w domu. To jest tak chore, że mam ochotę zgłosić na policję.
Jest pewien plus - chcę być teraz sama
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest chore, ale z drugiej strony to tylko (a może aż) jaka chora psychicznie była dziewczyna eksa? a może.. jego siostra? może ktoś z jego rodziny? (nie wiem, trzeba brać różne opcje pod uwagę), może komuś podpadłaś ? (nie sądzę żeby tak było, ale jw, trzeba rozpatrzyć różne rozwiązania).. nie wiem.. a może po prostu ktoś robi sobie głupi 'żart' z forum? jakaś dziewczyna z wątku która nie koniecznie Cie lubi? jeju, nie wiem..
|
|
#3922 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dobra, dosyć o mnie, nie będę więcej karmić trolla, pewnie się cieszy...
Co u Was, dziołchy?
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie..
Nie pochwali mnie ze po ponizaniu i bledach stalam sie silniejsza i zmadrzalam.. ze sa inni fajniejsi i nie musze za tamtym plakac bo jest 1500 fajniejszych ![]() Ale naprawde czuje nowe zycie w sobie ![]() Energie i radosc ![]() Tamten "zwiazek" mnie meczyl psychicznie.. ryczalam.meczylam sie..
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam ochotę napisać do exa długiego maila jak bardzo mam ochotę obrzucić go jajkami :/ i jak bardzo go nienawidzęęę, złość się we mnie kumuluje.
|
|
#3925 |
|
Nie depcze krokusów
|
zjedzmnie - to napisz, ale nie wysyłaj.
|
|
#3926 |
|
Rozeznanie
|
Malla:
Olej dziada ![]() Dzień dobry. Tęskno.. |
|
|
|
#3927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie daj się prowokatorce! Nie wiem, czemu faceci reagują agresją na takie coś. I od razu zwalają winę na nas... Elve wróci, jak zauważy, że rady itd, coś dają, bo zwątpiła, kiedy chyba zjedzmniebejbe płakała za eksem... Coś takiego było. Ale wróci ![]() A tak poza tym to dzień dobry Ale mnie głowa po wczorajszym boli
|
|
#3928 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Wczoraj znowu wylądowałam na imprezie. Chyba mi odbija ;/ilona dobrze, że się ogarnęłaś. Szkoda tylko, że musiałaś sięgnąć tak zwanego dna. Teraz przynajmniej wiesz, że nie warto było. Mam nadzieję, że z tego związku wyciągniesz wnioski i nie popełnisz tych samych błędów w następnym Facetów jest pełno i masz rację, są dużo fajniejsi A chcesz teraz nowego związku, czy pobyć sama?Malla twój waleńtynek jest przesłodki. Niezłe chamstwo Ci ktoś zrobił. Jakim durnym człowiekiem trzeba być żeby wypisywać takie rzeczy ;/ Trzymaj się zjedzmniebejbe napisz, ale nie wysyłaj. Wyrzuć z siebie ten gniew i jad, ale nie wysyłaj. Po co? Żeby dać mu satysfakcje? Także pisz sobie w wordzie albo na kartce i zapisz albo usuń. Taka mini terapia.
|
#3929 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Psychoktosiu - nie złamiesz mnie!
normalnyFacet - tfu, tfu, nie chodziło mi o Obliviona wczoraj, tylko o Morrowinda, świetna gra, długo nad nią siedziałam. I pójdzie na moim starym kompie ![]() Uwielbiam to Twoje "tęsknię już ostatni raz" ![]() Nie tęsknij, jesteśmy tu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żeby go dodać, weszłam na NK i odczytałam wiadomość (jedną jeszcze rano w pracy, ale olałam), wpadłam w szał ![]() Albo publikuj tutaj. A w ogóle to myślisz, że on tu może zaglądać?
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
margolcia - taa, Elve się niemało na mnie zdenerwowała, chociaż wcale tego nie chciałam
Mam nadzieję, że szybko wróci, bo nie chcę, żeby reszta dziewczyn cierpiała przez moją głupotę. kopamatakawa - tak zrobię. Mam tylko nadzieję, że pod koniec pisania nie przyjdzie mi do głowy tego wysłać. Mam jego maila.. nie da się usunąć. ![]() martuszka - jak tam się trzymasz? Za czym Ci tak tęskno? Skoro tak Ci źle to zaproponuj trójkącik razem z nią! mi by się odechciało tęsknić za facetem który zostawił mnie dla innej. Tak czasami sobie myślę, że pewnie byłoby łatwiej żyć ze świadomością, że zostawił mnie dla innej i jego już nie odzyskam niż taka tląca się iskierka nadziei że on jeszcze TAM GDZIEŚ czeka. ilona - cieszy mnie to , chociaż Ty znalazłaś kogoś lepszego. Wczoraj z siąąąą (hahaha ) stwierdziłyśmy że idziemy do zakonu, a co!
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

Pamiętaj, że takie obciążenia, jak niedojadanie, doprowadzanie do anemii i niedożywienia, to z każdym rokiem życia organizm znosi coraz gorzej, u nastolatki mogą przejść bez echa, u 20-kilku latki mogą się skończyć np dysfunkcją jajników - to nie są żarty. Lepiej schudnąć w rok, niż w pół roku i potem wrócić do starej wagi i tak w koło. Skoro schudłaś 20kg w pół roku, to widać, że jak chcesz, to potrafisz 
a tak to potrafiłam godzinami spędzać czytając smsy i archiwum i rozkimniać. Dobrze że już tego nie mam nigdzie zapisane

patrzyli na nas jak na pare wszędzie

?