|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Idzia u mnie też w przedszkolach są dwie panie wychowawczynie. Nie ma "dochodzących" Pierwszy raz o czymś takim słyszę.
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu chciałabym pracować w zawodzie
bo teraz nie pracuję w zawodzie
|
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki masz zawód??
Tylko nie krzycz, ale zapomniałam
|
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a spac to moge za pieniadze
|
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Samba a to my mamy długie śniadanie razem
bez pospiechu. Zawsze mąz mi je robi bo ja rano nie przytomna jestem |
|
|
|
#2617 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za kciuki
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Klionek przyjdzie to opowie
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Kilonku czekam na relacje w klubie
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
MAdziu
jestem mgr zdrowia publicznego Mam jeszcze licencjat z ratownictwa medycznego no i kiedys marzylam o tej pracy ale po studiach (którymi bylam zachwycona) i po praktykach strasznie się rozczarowałam i wystraszyłam chyba odpowiedzialnosci (nie tyle odpowiedzialnosci za swoje czyny co za jakość sprzętu, genralnie jakość usług medycznych w Polsce ;D, i jak teraz się nasłucham od moich znajomych, którzy pracują w zawodzie, to coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, ze podjęłam dobrą decyzję bo nie wyobrazam sobie jeździc w karetce, w której nie ma podstawowego sprzętu (a wiem, ze tak własnie jest). no ale zawsze z sentymentem patrzę w stronę ratownictwa tym bardziej ,ze udzielałam się aktywnie w czasie studiów- wolontariaty, koła studenckie, zabezpiecznia medyczne imprez masowych itd . no ale chciałabym pracować własnie w jakiejś placówce służby zdrowia ale jako personel niemedyczny (hehe w suplemencie do dyplomu mam tak ślicznie napisane, ze zdobygty przeze mnie zawód uprawnia do zajmowania kierowniczych stanowisk w placówkach służby zdrowia )) no to moze kiedys zostanę ministrem zdrowia hehe
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Neska oooo ministrem zdrowia
hehe jak planować to już wysoce Trzymam kciuki. Super jeśli człowiek może robić w życiu coś, co kocha, w czym się realizuje i jeśli chodzi do pracy z uśmiechem na twarzy.
|
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby nie powinnam narzekać bo pracuję w administracji państwowej , mam umowę na stałe, praca od pn do pt od 7.30 do 15.30. o 15.30 stoje pod windą i mam w nosie pracę . No i nikt nie rozumie czemu ja marudzę.... ;/ no ale co ja poradzę, ze nie lubię tej roboty....?
|
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym trzeba mieć jakąś wiedze (i to nie małą), bo metody pracy z dz. upośl. są inne niż ze zdrowymi. Ped. specjalna to połączenie ped. ogólnej i specjalistycznej (sporo przedmiotów medycznych). Dla każdego dziecka pisze się indywidualne programy (mając 10 dzieci- piszę 10 programów), a w przedszkolu ogólnym dla całej gr. jeden. To nie jestem sama. |
|
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żartuję oczywiście.
|
|
|
|
|
#2625 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ile taka istnieje![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym mogła do końca życia pracować tu gdzie pracuję. Jak dla mnie to jest praca idealna. Wiadomo, czasami są nerwy, wkurzenia, stres ale i tak ją kocham
|
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam pokrewną drugą specjalizację z licencjatu ,,edukację zdrowotną" (pierwsza jak wiecie oligo), ministrem zdrowia raczej nie moge zostac, ale mogę pracować w centrach promocji zdrowia, w urzedach gminy, miasta przy pracy nad startegia zdrowotna, moge prowadzic kampanie zdrowotne, moge uczyc edu. zdrowotnej w szkolach, mogę pracować razem z psychologiem w szpitalach, ale co z tego jak u nas ciężko o taką pracę. Chciałabym pracować przy kampaniach zdrowtnych i profilaktycznych (wiadomo, że to praca na umowe zlecenie, czyli dodatkowa ale fajna). Obecnie ambitnie tworze program autorski edukacji zdrowotnej dla dzieci w wieku przedszkolnym. Nie wiem czy coś z tego wyjdzie, zobaczymy. Edit: Dodam, że ja swoją pracę kocham, jak to kiedyś określiła jedna z dyr. na rozm. kwalifikacyjnej ,,szalona pasjonatka" w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Miałam właściwie tę prace ale za daleko na uczelnie, a na 5 roku nie chciałam się przenosić. Myślę, że pracodawcy lubią takie osoby. Ale i tak dla mnie praca jest na 2 miejscu, po rodzinie, i tego też nigdy nie ukrywam. Niemniej jednak jak się robi to co się lubi to jest połowa sukcesu.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2011-02-15 o 19:21 |
|
|
|
|
#2628 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje Cytat:
A maz faktycznie przesadzil .. co jak bys dostala boli w nocy czy cos? ![]() Cytat:
dawaj jednego !!! ![]() masz jakas na oku? ja dostalam torebke od mezulka wczoraj ![]() Cytat:
Cytat:
ja mam Toyote Yaris tylko ta wieksza nie takie jak w PL sa a Mezul jezdzic BMW jego druga milosc ![]() A ja melduje sie po pierwszej nocy w naszym nowym domku Nie obylo sie bez wrazen Wczoraj rano wszystko przenieslismy do naszego domku ja zabralam sie za ukladanie ciuchow Mezul skladal lozko , Pozniej pojechalismy na zakupy spozywcze bo oczywiscie lodowka pusta Wrocilismy do domku poogladalismy troche tv i pojechalismy na walentynkowa kolacje . Wrocilismy do domu cos przed 10 strasznie zmeczeni mowi " napewno szybko usniemy" Dalismy sobie prezenty walentynkowe mamy zamiar isc spac a tu .. zonk nie damy rady usnac Minela jedna godzina , druga .. a my dalej nie spimy a mezul na 6 pobudka do pracy ... taka cisza w pokoju na jeden raz cos slychac w scianie .. a to mysz tak jak by skrobala o sciane mamy pokoju kolo strychu .. Lezymy tak 10min , 20min a mysz dalej szaleje. No to siup wzielismy sam materac z lozka i przenieslismy sie na drugi koniec domu do innego pokoju I tak usnelismy dopiero kolo 3 w nocy O sen nawet nie pytajcie bo nie pamietam nic Kurcze strasznie cicho nie moge sie przyzwyczaic ... ja mam wolne dzisiaj bo chora jestem od dzieciakow sie zarazilam ... i tak siedze na podlodze w sypialni i pisze do Was bo na dole internetu nie mamy ( ciagniemy od sasiadow ) ![]() Zabcia pozdrawia z nowego domku na ulicy Crecco Place
|
|
|
#2629 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja raczej już pogodziłam się z faktem,że nie będę robić tego co kocham-bo z tego nie utrzymam rodziny.Namiastką mogłaby być własna firma,ale nie wiem czy uda mi się ją założyć...Zabcia ale przygoda
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-02-15 o 19:22 |
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za gratki. Jak przyjdą perfumki to dam znać czy zapach ładny.
|
|
|
|
#2632 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Życie często weryfikuje nasze poglądy, dlatego ja już nawet się nie zarzekam, że na pewno coś będę albo nie będę robić, bo wtedy i tak wychodzi odwrotnie ![]() Nie mogę otworzyć tego linka co wkleiłaś ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zabcia oo to mieliście pierwszą noc z myszką Zdrówka życzę.
|
||
|
|
|
#2634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze dzisiaj nam juz da spac ![]() Cytat:
dziekuje
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia a wkleisz zdjęcia jak już to wszystko jest zrobione?? A myszkę może przygarnijcie
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym coś ,kiedyś w tym kierunku działać.Projektowałam już kiedyś i szyłam ubrania ,robiłam biżuterię...Ale jakoś ciężko z tego byłoby wyżyć
|
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2638 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj to macie problem z wózkami ![]() Cytat:
Ja jakoś nie pracuję od maja no i co mam zrobić? w maju miałam praktyki, we wrześniu kolejne... teraz pisze pracę, no i w zasadzie to nie opłaca mi się szukać pracy, bo teraz czekam na tę wymarzoną ![]() No ale niestety, nie zastrzelę się choć mam dość siedzenia w domu ![]() Tym bardziej, że mieszkam kawałek od miasta, gdzie trzeba autem dojechać (ew. latem to rowerem), a każdy jak jedzie do pracy to samochodów nie ma i chcę gdzieś pojechać to muszę się prosić... Ale mam nadzieję, że dostanę pracę!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki za te wywody, na prawdę lubię czytać te wszystkie złote rady ![]() A co do szkarlatyny to zdążyłam odejść z praktyk i padło na dzieci... zaaaabcia ale przygody!
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-02-15 o 19:45 |
||||
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Ana jeśli bym nie dostała pracy to już inna bajka, prawda?? Z pracą jak będzie nie wie nikt. Może tylko do końca roku szkolnego będę pracowała?? Ale o tym na razie staram się nie myśleć, bo bym inaczej zwariowała. Co ma byc to będzie, na to ja już nic nie poradzę.
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Nie?
Myślałam,że kiedyś tu wklejałam swoje dzieła Właśnie niedawno sobie przypomniałam,że 2 lata temu wystawiłam na sprzedaż swoją biżu w takiej poznańskiej galerii i zapomniałam zupełnie o tym
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

bo teraz nie pracuję w zawodzie
ja się za to zawsze zrywam z mężem bo lubię jeść wspólne śniadanko i pić razem z nim kawkę. Ale mój chodzi do pracy na 9
o 5 na bank bym się nie zrywała 

Co innego w 7-8 miesiącu a co innego praktycznie od początku ciąży czy też 3 miesiąca kiedy to jeszcze brzucha prawie nie widać 

do butow