![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Metamorfoza, powrót do przeszłości, a może po prostu "nowa ja"
No super
![]() Ja dzisiaj nadal same serki, bez tłuszczu ![]() ![]()
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Ohh wróciłam już na szczęście. Kurcze ćwiczeniowca nie było. Znowu będę za nim gonić.
Dzisiaj znowu bez słodyczy. Jadłam regularnie, więc jest super ![]() Odwiedziłam też dziadków, ale się ucieszyli ![]() No i nie wydałam dużo kasy to tez sukces.
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Dzień z cyklu udanych, dziadkowie również odwiedzeni, Murakami przytaszczony z biblioteki ( stwierdziłam, że pora przeczytać skoro wszyscy tak wychwalają), pokój ogarnięty, zaraz siadam do włoskiego. Ale dostałam nowy plan i wynika z niego, że chyba zaczynam studia wieczorowe więc kurczę ciężko mi będzie wybrać się na rolki popołudniami gdy już wiosna zawita na dobre. A tymczasem cieszmy się słońcem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
No to teraz ja się wyspowiadam...
Wcięłam dzis więcej słodyczy niż mogłam to sobie wyobrazić... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
To i tak ładnie.
Ja wstałam po 8, ale jeszcze prawie nic nie zrobiłam, poza zebraniem się. Dzisiaj zamierzam nie być marudna. Mąż nie spał całą noc,bo robił coś ważnego na kompie i jak wrócimy ze sklepu to powinien się położyć, a ja często go od razu zniechęcam swoim tonem i jęczeniem, więc postaram się być miła i jakoś dopilnować, żeby się położył jak najwcześniej. Wypiłam wczoraj jednego engina, ale nie jadłam prawie słodyczy. Tylko kanapki śniadaniowe były na słodko. Dzisiaj zamierzam nie jeść też nic słodkiego poza śniadaniem. I pojadę do weterynarza z kotem i świnką. Zamierzam też posprzątać zwierzętom w sklepie, tak na błysk ![]() Trzymam za Was dzisiaj kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj zjadłam czekoladki, które kupiłam mężowi, tzn nie, że wszystkie, tylko ogólnie.
Wyjęłam rybkę na obiadek, mam zamiar posprzątać. Wyspałam się, nie boli mnie głowa! Mam zamiar wstawić pranie, poprasować to co wyschło ![]() Wrzuciłam nowe pocztówki na bloga, więc co za tym idzie, wyślę następne w świat, bo ludzie też czekają ![]() A teraz idę zrobić sobie kawusi i jakieś skromne śniadanko ![]() i właśnie byłam się zważyć... schudłam. Co prawda tylko (albo aż) 0,5kg ale to baaardzo, baaardzo dużo ![]()
![]() ![]() anna mun kaikki kestää! ![]() ![]() Edytowane przez kaarooo Czas edycji: 2011-02-15 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
A ja sie musiałam zapisać na aerobik, bo na siłowni zabrakło miejsc
![]() Dzisiaj juz zrobiłam porządki, więc mam wolne. Obejrzę sobie jakiś fajny film i dzień będzie zaliczony do udanych ![]() kaarooo gratuluję schudnięcia ![]() A możesz opisać na jakiej zasadzie dostajesz kartki? Należysz do jakiegoś klubu postcrossingu? MamaKatka pewnie spaliłąs wszystko w czasie tych ćwiczeń, więc nie masz się o co martwić ![]()
Istniejemy, póki ktoś o nas pamięta. natura! Edytowane przez estra Czas edycji: 2011-02-15 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Oj, nie wiem, nie wiem... Chyba jednak nie wystarczyło
![]() ![]() Z tego co wyczytałam wyżej prasowanie jest dla niektórych zmorą... A ja bardzo lubię prasować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Poszłam w tym tygodniu na pierwsze zajęcia jogi i,.. Chociaż ogłoszenia były świeże i nie było tłumu, to facet stwierdził że nie ma miejsc. I tak się moja przygoda skończyła.
Generalnie dzień jest okropny. Dietetycznie niby pięknie cudownie, ale czuję się jakaś zmęczona. Specjalnie położyłam się wcześniej do łóżka, ale wypoczęta nie wstałam. Nie mogę zasnąć. Mam myślotok jak się kładę, zaczynam się martwić.. Niedobrze. Zakupiłam pokrzywę i takie śmieszne metalowe jajko do parzenia. I o dziwo mi smakuje, niesłodzona. Przejdę chyba do zielarskiego i kupię też skrzyp żeby zmieszać, i melisę na wieczór. ;-)
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Wczoraj to troszkę przesadziłam z krówkami ( cukierki takie przepyszne ) ale dziś to już inna sprawa, lekkie jedzonko a po pracy na godzinę na siłownie się wybieram. Pracuję w tym samym budynku co siłownia więc kończąc o 21 ma jeszcze 45 min na cwiczenia bo o 22 zamykaja siłownię
![]() ![]() MamoKatko a pochwal się butami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do postcrossingu, to jestem na portalu postcrossing.com i losujemy adresy, na forum sie udzielam w grupach, na interpal tez sie cos znajdzie, no i krewni i znajomi krolika też pomagają ![]() Dzisiaj dostałam Wielką Brytanię ^^
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Miowr;25104818]Poszłam w tym tygodniu na pierwsze zajęcia jogi i,.. Chociaż ogłoszenia były świeże i nie było tłumu, to facet stwierdził że nie ma miejsc. I tak się moja przygoda skończyła.
Bardzo szkoda że twoja przygoda się skończyła. Ja jakieś dwa lat temu chodziłam na Jogę, ale przez zajęcia na uczelni musiałam zrezygnowc. Chodziłam na jogę Kundalini, na każdych zajęciach był inny zestaw cwiczeń nie zbyt trudnych czy wyczerpujących fizycznie ale po każdym spotkaniu wychodziłam naładowana pozytywna energią taka bardziej zrelaksowana i spokojniejsza. Na jednym ze spotkań mieliśmy 30 minutowe zajęcia z gongiem no mówie wam jakaś mistyka!!! leżałam tak 30 min na karimacie wsłuchana w te dzwięki gonga i nie do końca wiedziałam co się dookoła mnie dzieje. Mój złośliwy TŻ śmieje się że usnełam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A często wysyłasz? ![]() Cytat:
Ja jednak mam okropny dzień ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
No nawet dość często
![]() O ile się trafi aktywny użytkownik ![]() ![]() Dopisuję do listy zmian - robić więcej zdjęć naszego wspólnego życia!
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
A w ogóle: próbowałyście capoeiry? (jeśli zrobiłam błąd to przepraszam
![]() ![]() ![]() Chyba zamówię sobie jakąś kasetę z jogą i zorganizuję matę i podziałam coś na własną rękę. Od października dopiero będę się rozglądać nad jakimiś zajęciami, mam nadzieję dostać się na studia do Warszawy więc wybór zdecydowanie będzie większy ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
No, coś fantastycznego, ale faktycznie, musisz być sprawna fizycznie. Nie próbowałam, oglądałam na żywo. Piękne!
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
można się przyłączyć?
![]() sama myślałam od dłuzszego czasu nad założeniem takiego wątku, gdzie będzie można porozmawiać z ludźmi o zmianach i wspierać się nawzajem. chciałabym : -zacząć tak NAPRAWDE uczyć się do matury -zadbać o swój wygląd -sprawić, że znów będę się tak straaasznie podobać TŻ'towi -przestać się lenić -zacząć patrzeć na życie odrobinę bardziej optymistycznie i znaleźć w nim troche sensu (a co za tym idzie przestać spędzać godziny na chlipaniu pod kocem) -znów zacząć trenować taniec z ogniem -i pomału zacząć kochać siebie ![]() uważam, że wątek może być naprawde super - ale co myślicie o wrzuceniu do pierwszego postu dziewczyn, które się do niego zapisały i określeniu w skrócie ich planów - żebyśmy zawsze o tym pamietały ![]() Edytowane przez oOGloRiAaOo Czas edycji: 2011-02-15 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Pewnie, że możesz
![]() ![]() A co do pomysłu - ciekawy. Obawiam się jednak, że gdybyśmy chciały umieścić w jednym poście wszystkie nasze plany, byłby on dłuuuuuuuuuuuuuuugaśny. Ale zawsze można spróbować ![]() A co do butów - ania120kg, jutro planuję zrobić zdjęcie. Dziś już jest za ciemno i nie będzie widać koloru. Tylko nie wiem, czy będę umiała je tu zamieścić, bo nigdy tego nie robiłam... Ale do odważnych świat należy. W końcu tu jestem po to, żeby się rozwijać ![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Witaj Glorio
![]() ![]() Masz poiki?
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
mam
![]() niestety, na razie posiadam tylko treningowe;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Gdzie kupowałaś?
Dzień dobry, u mnie cały świat jest biały ![]()
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() U mnie na szczescie nie ma śniegu ![]() Wstałam rano i zmusiłam się do zrobienia peelingu i maseczki na twarz. Ostatnio mam jakiegoś doła chyba w związku z pogodą jakoś tak za zimno wciąż ![]() ![]()
![]() |
#83 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Jest już taki wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=479780
![]()
![]() |
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Sama robie poje, sobie i kiedyś osobom z którymi trenowałam.
![]() Mogę wtedy dobrać dokładnie wagę i długość łańcucha etc. ![]() a Ty też kręcisz?; ) ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Miałam pokazać buty... Jeśli załączniki się dodadzą (robię to pierwszy raz), to zaraz będzie je widać. Botki kupiłam tydzień temu, a te drugie w ten poniedziałek. Może nie są wystrzałowe, ale jak na mnie, to i tak postęp
![]() Własnie skończyłam sprzatać szafę, w której znalazłam mnóstwo rzeczy do prasowania (takich na wiosnę/lato) i... już ponad połowę przygotowałam do wdziewania na siebie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
zamiast "chciałabym" "czy mogłabym" "prosiłabym" chcę mówić "chcę" "czy mogę" "proszę"
z naciskiem, że chcę, a nie że proszę o pozwolenie na proszenie ![]() Na pierwszy ogień poszedł szef i już są tego efekty ![]() Więc stawiamy na ASERTYWNOŚĆ! a od jutra ma być fitness, mam nadzieję, że zdrowie mnie nie rozłoży do jutra. o!
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
a ja chce tylko wykreslic z mojej listy pkt 3...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dlaczego?
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
MamaKatka - płaskie buty fajowe
![]() oOGloRiAaOo - ? ![]() Chcę się pochwalić, że zrobiłam dzisiaj salto i jestem z Siebie dumna, bo zawsze się bałam takich rzeczy ![]() Doszłam do wniosku że moje 'postanowienia' muszę trochę udoskonalić jeszcze ![]()
![]() |
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a dlatego, ze człowiek, dla którego chciałam znów stać się dawną uśmiechniętą dziewczyną dziś mnie zostawił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.