Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-16, 12:10   #4621
laseczkaa
Zadomowienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Hej.
Ale miałam wczoraj zalatany dzień. koło południa goście, potem spotkanie z położną i KTG (mała atakowała aparat a potem czkawki dostała).

mówiłyście, że psują wam się autka. A ja w poniedziałek postanowiłam odpalić swoje i pojechać do przychodni. Miałam jechać tramwajem, ale jak sobie pomyślałam o tych moherach to
poza tym jak zacznę rodzić to włączam awaryjne i dzwonie po kogoś a nie stoje na ulicy zalana wodami -tak se to wytłumaczyłam
No dobra, ale do rzeczy- wsiadam do samochodu, po paru minutach jak płyn do spryskiwacza rozmarzł i umyłam szybę patrzę - PĘKNIĘTA! \
no i mam 20 cm pękniecie na przedniej szybie
trzymam samochód na parkingu przed blokiem i przez 2 lata zdążyli mi ukraść wycieraczki, kołpaki i znaczek z maski, wgnieść tylne drzwi tak,że ledwo sie otwierają, porysować, poobijać... no a teraz ta szyba.

Właśnie też szukam karuzeli. najbardziej przemawia do mnie tiny love Wyspa Marzeń.
Powiedziałam tż, że mała nie wyjdzie dopóki jej karuzeli nie kupi. I dzisiaj powiedział, że mam kupić....

Zaraz idę robić tortille na obiadek
a jak robisz tą tortille ?

no to masz pecha z tym samochodem

a co do karuzeli fajny sposób i co jednak kupujesz tą wyspę marzeń czy jakąś inną ?

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 12:16   #4622
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985
Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Położna mi powiedziała, że miesięczny koszt wykarmienia dziecka sztucznym mlekiem to 400 zł!!!
Mam nadzieję, że moja mała będzie wolała cycka - a za te 4 stówy to sie obie ładnie ubierzemy
A i jak na mnie popatrzyła i mój brzuch to mówi, że poród powinien trwać max 20 min (a ma 25 lat doświadczenia). Oby te słowa były prorocze..
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 12:17   #4623
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość

kurcze ale wnerwa zlapalam wyszlam przed dom z mysla ze przeparkuje samochod na podworko bo wczoraj jak wrocilam bylo juz ciemno i pozno nie cuzlam sie weic na silach do takich manewrow a ze 2 dzialki obok nas nie sprzedane to mamy ten komfort zostawiania auta na drodze bo nikomu nie przeszkadza wiec cala happy sobie ladnie tyle zaparkowalam zeby jutro bylo mi wygodnie wyjechac wychodze z auta a tu kapeć zeszlo powietrze z jednej opony no żesz ale sie wkurzylam a moje auto (seicento) stoi pod domem z rozladowanym akumulatorem a ze jestem sama to mega problem dla mnie sie zrobil bo jutro na egzamin mam jechac ale jestem dumna z siebie podlaczylam z mala telefoniczna pomoca tż akumulator do prostownika i za 2-3h autko ma juz palic alez jestem z siebie dumna
No to gratulacje, bo ja jako posiadaczka auta umiem go co najwyżej umyć na myjni samoobsługowej i zatankować, gdyby mi przyszło odkręcać akumulator to chyba bym zgłupiała ja nawet nie wiem które to pod maską

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 12:22   #4624
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

nic mi się nie podoba. Tylko wyspa marzeń
bo ma takie kolorki żywe i taka uniwersalna, nawet jak potem bym chciała komuś dać lub sprzedać.

Tortilla - prościutko.\
placki tortilla z netto lub biedronki.
filet pokrojony w paski i umoczony w mleku, obtaczam w gotowej panierce z biedronki(klasycznej) i smażę.
sałata lodowa, papryka, ogórek, cebulka do środka
sos; mieszam majonez z ketchupem , albo robię czosnkowy; z majonezu jogurtu naturalnego czosnku soli i pieprzu, albo koperkowy: jogurt naturalny trochę majonezu koperek sól pieprz

Mój małż je uwielbia a i ja się nie narobie
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2011-02-16, 12:23   #4625
Mirabilka
Zakorzenienie

trochę mi gorączka przeszła do 37 stopni - to wdrapałam się na strych i złożyłam wózek mam nadzieje, że dobrze

Edytowane przez Mirabilka
Czas edycji: 2011-02-16 o 12:32
Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 12:29   #4626
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Wykańczają mnie telefony i smsy z pytaniami, czy już urodziłam
Nie odpisuję, bo już nie mam na to siły...
ile można tłumaczyć, że mają czekać na sms od nas
a i już zastrzegłam, że nikt ma do szpitala nie przyłazić
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2011-02-16, 12:29   #4627
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
No to gratulacje, bo ja jako posiadaczka auta umiem go co najwyżej umyć na myjni samoobsługowej i zatankować, gdyby mi przyszło odkręcać akumulator to chyba bym zgłupiała ja nawet nie wiem które to pod maską
to jestes lepsza ode mnie bo ja nie umiem zatankowac benzyny stresuje mnie korek ktory moim skromny zdaniem zle sie otwiera i zawsze molestuje tż zeby mi zatankowal a w pon musialam sama zatankowac wiec poprosilam pana na stacji i on mi zatankowal akumulatora nie musialam odkrecac na szczescie wystraczylo tylko podpiac kabelki i tz powiedzial ktory kolor do ktorego co nie zmienia faktu ze jestem mega dumna z siebie

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51268.png

Eliza 14.05.2014

http://suwaczki.maluchy.pl/li-68194.png

Edytowane przez Ewelqa1985
Czas edycji: 2011-02-16 o 12:39
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 12:34   #4628
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

ja jak chce umyć to jade do rodziców, micha gąbka i pucuje...
ani na myjnie ani zatankować sama nie pojadę
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2011-02-16, 12:36   #4629
Eirene1987
Zakorzenienie

dziękuję w imieniu Oliwierka za te komplementy pod jego oadresem i jego klejnotów haha

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

mnie dzis nad ranem niechcący az łokciem w gorę brzucha (tam gdzie macica) uderzył ale zabolało az sie poryczałam , on się borok wystraszył i poł godziny mnie przepraszał

mam nadzieje ze nic sie małej nie odbiło

mam takiego schiza bo sama mam znamię po uderzeniu i to na policzku
na pewno nic się nie stało

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
mam u siebie 2 apteki gdzie można odebrać zamówienie z *******,
ale czy to to samo to nie wiem

zapytam tam
no bo tam naprawdę się opłaca kupować przez zamówienie internetowe no i liście mają kupiłam już od 37 tygodnia będę pić

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
kurcze ale wnerwa zlapalam wyszlam przed dom z mysla ze przeparkuje samochod na podworko bo wczoraj jak wrocilam bylo juz ciemno i pozno nie cuzlam sie weic na silach do takich manewrow a ze 2 dzialki obok nas nie sprzedane to mamy ten komfort zostawiania auta na drodze bo nikomu nie przeszkadza wiec cala happy sobie ladnie tyle zaparkowalam zeby jutro bylo mi wygodnie wyjechac wychodze z auta a tu kapeć zeszlo powietrze z jednej opony no żesz ale sie wkurzylam a moje auto (seicento) stoi pod domem z rozladowanym akumulatorem a ze jestem sama to mega problem dla mnie sie zrobil bo jutro na egzamin mam jechac ale jestem dumna z siebie podlaczylam z mala telefoniczna pomoca tż akumulator do prostownika i za 2-3h autko ma juz palic alez jestem z siebie dumna
Cytat:
Hej.mówiłyście, że psują wam się autka. A ja w poniedziałek postanowiłam odpalić swoje i pojechać do przychodni. Miałam jechać tramwajem, ale jak sobie pomyślałam o tych moherach to
poza tym jak zacznę rodzić to włączam awaryjne i dzwonie po kogoś a nie stoje na ulicy zalana wodami -tak se to wytłumaczyłam
No dobra, ale do rzeczy- wsiadam do samochodu, po paru minutach jak płyn do spryskiwacza rozmarzł i umyłam szybę patrzę - PĘKNIĘTA! \
no i mam 20 cm pękniecie na przedniej szybie
trzymam samochód na parkingu przed blokiem i przez 2 lata zdążyli mi ukraść wycieraczki, kołpaki i znaczek z maski, wgnieść tylne drzwi tak,że ledwo sie otwierają, porysować, poobijać... no a teraz ta szyba.
co to się z tymi naszymi autami dzieje no i to przed samym porodem

Cytat:
Położna mi powiedziała, że miesięczny koszt wykarmienia dziecka sztucznym mlekiem to 400 zł!!!
Mam nadzieję, że moja mała będzie wolała cycka - a za te 4 stówy to sie obie ładnie ubierzemy
A i jak na mnie popatrzyła i mój brzuch to mówi, że poród powinien trwać max 20 min (a ma 25 lat doświadczenia). Oby te słowa były prorocze..
oj ale fajnie by było
no jak tak policzyć to faktycznie przecież tego mleka trochę idzie... nawet nie pomyślałam zobaczymy może uda mi się cycem karmić ale na pewno nie będę za wszelką cene się starać za bardzo, szybko się zniechęcam chociaż może zobaczymy
idę potrawkę z kuciaka robić

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 12:40   #4630
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Nie mogę nigdzie dostać tej herbatki z liści malin
Ostatnio widziałam reklamę w tv herbatki z liści malin firmy Herbapol ale czy faktycznie jest z liści to nie wiem

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
wszystko przez kolejną noc z głowy te bolące ręce, puchnące i dłonie, które non stop cierpną mnie wykończą. Nawet poduszka ortopedyczna nie pomaga nie mam siły nawet pisać, rano dźwignąć czajnika, posmarować kanapkę...nie pomaga magnez, aspargin nic a tu jeszcze dwa miesiace. Wczoraj z bólu cały dzień przeleżałam i przepłakałam. Dziś lepiej ale nawet na kompie źle "misie" pisze sypiam na siedząco
Normalnie nie mogę czytać jak się bidulko męczysz Wiem co przechodzisz bo mi tak strasznie cierpnie biodro aż czasami do kolana. Najgorzej, że nie mogę przez to zasnąć na żadnym z boków tylko na wznak. Biorę asmag 2 razy dziennie i zaczęło trochę przechodzić.

Właśnie wciągnęłam chlebek słonecznikowy z pasztetem, 2 jabłka i talerzyk łazanek. W takim tempie z 8 kg na plusie będę miała 18

Edytowane przez izunia233
Czas edycji: 2011-02-16 o 12:41
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 12:41   #4631
gosikk_s
Zakorzenienie

Eirene, bukiet cudo i fotki też

Tity, i kolejna fajna, teraz już będę mieć mętlik Tak to jest, zazwyczaj nigdy nie ma dobrego czasu na dziecko i dlatego lepiej za dużo nie myśleć, samo się ułoży

Czarna, może faktycznie te listki różnie mi wyglądały na fotkach ze względu na ruch Kurcze, już mam kilka typów i teraz będę ciężko myśleć

Wanilia, to zależy od kobiety, ja miałam tak bolesne przepowiadacze przed pierwszym porodem że byłam pewna że już rodzę, a na ktg nawet się nic nie zapisywało Położna powiedziała że z takimi skurczami kobiety chodzą i ich nie czują, a ja już niemal chodziłam po ścianach. Dlatego nie chciałabym doświadczyć bóli porodowych, to nie na moje siły.

Castia, może powoli już się rozwarcie powiększa i jak w końcu pojedziesz na porodówkę to będzie moment Oby tak było, bo ja poprzednio miałam bóle, miałam skurcze a nic tego nie wynikało i rozwarcia nie było w ogóle. A taki bezsensowny ból to już w ogóle...

Mordka, nieźle...My teraz kupiliśmy samochód i po tygodniu odkręcili nam firmowe śruby od kołpaków, TŻ jest niepocieszony

Ewelqa, ja bym nie dała rady na pewno

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 12:43   #4632
wanilia83
Zadomowienie

nika może skontaktuj się ze swoim lekarzem jak sobie możesz pomóc

Cytat:

ło matko 400 zł
trzeba było zapytać po czy wnosi że 20 min przydałoby się takie info może wyśle jej zdjęcie swojego brzucha i też mi powie ile czasu zajmie mi wypchnięcie małej

iza ja właśnie wciągnęłam michę lodów :P jak tak dalej pójdzie to dobije do 20 kg

Edytowane przez wanilia83
Czas edycji: 2011-02-16 o 12:46
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 12:47   #4633
wikakika
Rozeznanie

Hej kobitki, ale wy macie tempo...nie dam rady was nadrobic. Praca mnie niestety wykancza a jak wracam do domu to nawet nie mam sily na neta. U mnie tez w nocy zaczely sie skurcze i przez to nie moge spac. Poza tym malutki caly dzien siedzi spokojnie a w nocy kopie jak szalony i ma w nosie ze matka musi po nieprzespanej nocy isc do pracy na 8 godzin Wczoraj bylam z tz na szkole rodzenia i pod sam koniec puscili nam dwa filmy z porodu. I jedna dziewczyna tak sie przejela, ze dostala mega skurczy i musiala jechac do szpitala...ciekawe czy urodzila, byla w 36 tygodniu
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 12:51   #4634
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
iza ja właśnie wciągnęłam michę lodów :P jak tak dalej pójdzie to dobije do 20 kg
Nawet nic mi tu nie mów o lodach bo jakiegoś ślinotoku dostałam
Stary 2011-02-16, 12:55   #4635
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Castia a zaciskasz te nogi?
no ba a Ty?
sypiemy sie powoli, ojj sypiemy

Cytat:
ciekawe może i ja jej wysle zdjecie mojego brzuszka
gorzej jakby mi powiedziała ze bede rodzic 20 ale godzin

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Castia, może powoli już się rozwarcie powiększa i jak w końcu pojedziesz na porodówkę to będzie moment Oby tak było, bo ja poprzednio miałam bóle, miałam skurcze a nic tego nie wynikało i rozwarcia nie było w ogóle. A taki bezsensowny ból to już w ogóle..
a wiesz ze tego obawiam sie najbardziej i tak pewnie będzie
jutro mam wizyte, jak mi powie ze jestem pozamykana i w ogole nic sie nie dzieje to chyba tam padne
jak juz ma mnie tak bolec to niech chociaz cos z tego wynika
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 13:02   #4636
gosikk_s
Zakorzenienie

Nika, biedulka a tu jeszcze tyle czasu. Może te bóle w końcu miną

Mordka, oby położna miała rację, choć nie mam pojęcia jak można wróżyć z brzucha długość porodu.

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Wikakika, o kurcze, ciekawe co z tą dziewczyną, żeby aż tak się zestresować...

Castia, to trzymam kciuki za dobre wieści na jutrzejszej wizycie

Stary 2011-02-16, 13:04   #4637
87czarna
Zakorzenienie

Castia No staram się,ale chyba marnie mi to wychodzi

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 13:06   #4638
Eirene1987
Zakorzenienie

Castia trzymam kciuki oby ból nie był bezsensowny

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Hej kobitki, ale wy macie tempo...nie dam rady was nadrobic. Praca mnie niestety wykancza a jak wracam do domu to nawet nie mam sily na neta. U mnie tez w nocy zaczely sie skurcze i przez to nie moge spac. Poza tym malutki caly dzien siedzi spokojnie a w nocy kopie jak szalony i ma w nosie ze matka musi po nieprzespanej nocy isc do pracy na 8 godzin Wczoraj bylam z tz na szkole rodzenia i pod sam koniec puscili nam dwa filmy z porodu. I jedna dziewczyna tak sie przejela, ze dostala mega skurczy i musiala jechac do szpitala...ciekawe czy urodzila, byla w 36 tygodniu
to się przejęła faktycznie
biedna ty z tą pracą jesteś

Stary 2011-02-16, 13:07   #4639
Mirabilka
Zakorzenienie

coś mi się fotki nie załączyły a tak wymarzłam na tym strychu, żeby je zrobic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg joolz1.jpg (25,7 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg joolz2.jpg (31,3 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg joolz3.jpg (25,2 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg joolz4.jpg (24,5 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg joolz6.jpg (32,1 KB, 58 załadowań)

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 13:10   #4640
blackrose4u
Wtajemniczenie

rety ale mi się nic nie chce mam mięso od wczoraj na obiad, wystarczy ziemniaki ugotować a taaaak mi się nie chce że szok.

Właśnie się ważyłam i mam 8kg na +
właśnie wpycham słonecznik

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 13:20   #4641
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
weź nie denerwuj ciężarnych hehe

Mirabilka
ale śmieszny ten wózek, taki jakiś.... nowoczesny hehe a wy w mieście mieszkacie? Bo te małe kółka to w teren podobno kiepskie.
Ile kosztował??

Ja może TŻta wyciągnę w weekend na oglądanie wózków i zakup łóżeczka... chociaż w sumie mamy jeszcze czas, z USG mi wyszedł termin na 24.04... będę chyba sama na wątku siedzieć i oglądać zdjęcia waszych pociech
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 13:32   #4642
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Ojeju, masakra to ja na wszelki wypadek blokuję youtube'a i wszelkie strony z filmikami o porodzie bo znając życie zacznie mnie korcić niedługo, a wolałabym dotrwać jakoś chociaż do 39
Przekichane masz z tą pracą, naprawdę współczuję, nie wyobrażam sobie obecnie chodzenia do pracy...

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 13:33   #4643
blackrose4u
Wtajemniczenie

móglby już ten kurier przyjść. Jestem mega ciekawa wózka

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 13:38   #4644
n.ik.a
Zadomowienie

izunia233, wanilia83, gosikk_s dziękuję za troskę mam nadzieję, że jakoś samo przejdzie - choć wątpię - konsultowałam to z lekarzem i niestety taki mój urok, wszystkiemu winna dyskopatia górnego odcinka kręgosłupa, pewnie będę męczyć się do samego końca

Mirabilka
fajny ten wózek, taki kosmiczny - co to za firma i gdzie kupowaliście, bo ja mam zamiar zamówić w Boćku

Olusiaa_ terminem z USG powinnaś najmniej się przejmować. Mój gin uważa, że ważniejszy ten z OM

rany chyba coś jest z ciśnieniem, bo strasznie jestem zmęczona - pewnie to po kolejnej nieprzespanej nocy ale ta słabość - muszę małż prosić, żeby zmierzył mi ciśnienie jak wróci z pracy

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 13:49   #4645
wikakika
Rozeznanie

Dzieki dziewczynyjak dobrze, ze jest to forum i wy jestescie takie fajne, zawsze pocieszycie albo dacie jakas rade

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
Calkiem fajniusi ten wozeczek, taki zgrabny. A jak sie nim kieruje i co to za firma?
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 13:51   #4646
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Ja może TŻta wyciągnę w weekend na oglądanie wózków i zakup łóżeczka... chociaż w sumie mamy jeszcze czas, z USG mi wyszedł termin na 24.04... będę chyba sama na wątku siedzieć i oglądać zdjęcia waszych pociech
Sama nie zostaniesz bo ja mam termin na 29 kwietnia a z usg to nawet na 1 maja, także będziemy klikać razem A nawet ostatnio położna się śmiała, że pierwszego maja to święto pracy więc moja mała mogłaby odpuścić sobie i urodzić się wcześniej.
Stary 2011-02-16, 13:59   #4647
gosikk_s
Zakorzenienie

Mirabilka, wózior ciekawy ale nie wybrałabym go ze względu na przednie kółka. Może u Was prościutkie chodniki, u nas zawisłabyś na każdej nierówności. Kółeczka wydają mi się tak maleńkie jak w parasolkach, chyba że to złudzenie.

Blackrose, malutko przytyłaś, ja jak na razie mam 6,5-7 kg na plusie ale to dopiero 33tc. A chciałam się właśnie zmieścić w 8.

Nika, dyskopatia wywołuje takie bóle? Pojęcia nie miałam...Ale w razie czego już po porodzie wszystko minie?

Stary 2011-02-16, 14:12   #4648
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
fajny fajny dla mnie trochę kosmiczny ale zgrabny jak to na strychu?? to jest twój strych na zdjeciu?

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość

eee tam szybko zleci

Stary 2011-02-16, 14:14   #4649
tajka88
Zakorzenienie

Ja wlasnie wrocilam z 2 godzinnego spacerku i czuje sie w miare
Teraz troszke poodpoczywam a tz ugotuje obiadek bo mi juz w brzuchu burczy

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
właśnie wpycham słonecznik
Ja niby 7 kg na plusie, ale zobaczymy czy nie nadrobie w ostatnim miesiacu;p
Cytat:
Sliczny tez wozek, zupelnie cos innego niz ja mam ale podoba mi sie

Cytat:
Wykańczają mnie telefony i smsy z pytaniami, czy już urodziłam
Nie odpisuję, bo już nie mam na to siły...
ile można tłumaczyć, że mają czekać na sms od nas
a i już zastrzegłam, że nikt ma do szpitala nie przyłazić
Do mnie nikt jeszcze nie dzowni, oczywiscei mam jeszcze miesiac do terminu, to jeszcze troche czasu.
W szpitalu nie chce zadnych odwiedzin, moze moja siostra. Tylko ze ja i tak pewnie zostane w szpitalu gora na jedna noc.
Pierwsze dwa tygodnie jak TZ bedzie na tacierzyskim tez chcemy sami posiedziec.

Cytat:
Z tego co wiem to puszka mleka modyfikowanego starcza na poczatku na 2 tygodnie a pozniej na tydzien. U mnie kosztuje kolo £9. czyli miesiecznie £20-40 wiec nie jest zle, ja przejem duuuzo wiecej;p
Nie mam pojecia ile kosztuje mm w Polsce, ale bedac tam pewnie bym sie zastanawiala nad karmieniem piersia;p
Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
wstawiam obiecane zdjęcie bukietu na walentynki oraz zdjęcie naszego Skarba największego i jego klejnotów gigantów

Załącznik 3750879

Załącznik 3750880

Załącznik 3750881

Załącznik 3750882

aaaa i zaczynam dziś 34 tydzień
Bukiecik smaczny
Fajnie miec takie zdjatko buzki malucha... ja niestety nie mam;p;(

Ja jutro mam ostatni dzien 35 tygodnia czyli w piatek 36 tydzien
Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Czarna, no właśnie w pierwszym odruchu myślałam o Rainforest, ale jak te liście wyglądają na żywo? Bo oglądałam tylko w necie i mam wrażenie że są obwisłe Ładna jest po zmontowaniu?
.
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Ja mam ta karuzelke i mi sie podoba, liscie musialam troszke uksztaltowac i teraz ladnie dziala;p
Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Mozesz zrobic w prywatnej przychodni w manchesterze lub londynie.....
znasz moze jakies miejsce w Londynie gdzie moge zrobic prywatne usg, bo szukalam u mnie w okolicy i nic nie znalazlam. Pytalam tez w przychodni i nic nie wiedza.
Naprawde chcialabym zobaczyc mala jaka duza i czy wszystko ok.

Jutro wybywamy do Francji na 3 dni wiec bede troche nie na bierzaco

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 14:16   #4650
niutka1
Wtajemniczenie

Jok3r i Castia, no to niezłe macie juz przepowiadające...
no ale jesteście juz w terminie ( 38 TC skończone, prawda? ) no to nie ma sie co dziwić

Mnie dzis rano złapał jeden taki mocniejszy bólek i ogólnie czuje nacisk główki na szyjkę ale nic poza tym na razie

a ogólnie jestem w kiepskim nastroju
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości