|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze sie, ze moja opinia troszke Ci pomogla
|
|
#4743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ślub brałaś wtedy co ja kościelny
|
|
|
#4744 |
|
Zadomowienie
|
Mnie maluje P. Marzena Knop, byłam u niej na pokazie w jednym z salonów kosmetycznych, to był taki wstępny makijaz ślubny. Bardzo mi się podobał. W najbliższy piątek mam makijaż próbny.
http://www.maxmodels.pl/marinaa.html http://pl-pl.facebook.com/people/Mar...00001769916628 Cena 100zł za próbny i ta sama cena za weselny (próbny będzie z użyciem wsz. fixerów itp, czyli taki jak weselny, chcę zobaczyc działanie tego wsz. na mojej skórze wcześniej). Profesjonalne kosmetyki, kępki. Dojazd w cenie. Dziewczyny ja szukam fryzjerki.... Czarna rozpacz mnei już bierze.. A czy macie ajkies namiary na sprawdzoną firmę dekoratorską - sala i może Kościół?
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-02-14 o 12:52 |
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam super florystkę która pięknie dekoruje ale z Dąbrowy.
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
No w czerwcu bedzie okragla rocznica 10 lat troche juz razem jestesmy
no i pierwsza rocznica slubu
|
#4747 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W sobotę wybieram się z mamą w poszukiwaniu butów i nie wiem czy jechać do Katowic, czy może do sosnowca. Tam mam najbliżej, ale nie mam zielonego pojęcia gdzie szukać tych butów
|
|
|
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
--- moje buty zamówiłam na allegro i czekam aż przyjdzie paczka a na jutro jesteśmy umówieni na degustację do Marysieńki - oby cena nas nie powaliła
|
|
|
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przeszłam wszystkie salony w Kato i nic ciekawego nie było Uprzedzam, że w centrach handlowych nic raczej nie znajdziecie (w Ryłko bywają ale moim zdaniem nic ładnego) - jedynie ostatnio w Bytomiu w agorze w jednym sklepie było kilka par butów ślubnych i nawet jedne były spoko
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2011-02-15 o 13:19 |
|
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4751 |
|
Rozeznanie
|
W Katowicach i okolicach niestety ciężko z butami ślubnymi. Przeszłam naprawdę wiele sklepów wliczając tez te małe "przypodwórkowe" i nic. Któraś znajoma poleciła mi salon w Krakowie przy ulicy Kasztanowej i właśnie tam kupiłam swoje buty. Był naprawdę bardzo duży wybór a najfajniejsze było to że dany model był dostępny w kilku wersjach czyli np na wysokim obcasie, na niskim, z wiązaniami w kostce lub bez no i np bez palców tak więc było w czym wybierać. Jeśli niczego nie znajdziecie to polecam się tam udać
|
#4752 |
|
Raczkowanie
|
aleida a jakie ceny w tym salonie w Krakowie?
Pytam z ciekawości, bo nie wybieram się, a specjalnie po buty jechać, to za bilet w obie strony bym już musiałą sporo wydać, no i tyle czasu stracić... Marzy mi się, aby zaangażować rodzinę w czytanie czy śpiew w kościele, ale nie wiem, czy to się uda. Zrozumiem, jeśli odmówią. A znacie jakąś dobrą kosmetyczkę/wizażystkę, która pomalowałaby mnie w salonie? Moja mama nie chce, aby się nam ktoś "plątał" po nogami w tym dniu, więc muszę poszukać salonu, który będzie czynny w sobotę rano i przede wszystkim ze zdolną makijażystką.
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam problem z butami
. Szukałam głównie na all różnych ślubnych, ale potem zdecydowałam, że chyba jednak chcę fioletowe . Pani w salonie, w którym kupowałam suknię mnie poparła i powiedziała, że z moją suknią to się dobrze zgra . Myślałam, żeby zamówić taneczne, ale właśnie fioletowe... Nie wiem tylko, czy zrobią coś takiego.
|
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Większość producentów może zrobić buty z takich materiałów, jak na tej aukcji: http://allegro.pl/obuwie-taneczne-bu...452704316.html Sprawa moich butów tanecznych, które zamówiłam, na razie jest w zawieszeniu, tzn. odzyskałam zadatek ze sklepu, bo zamówienie było strasznie długo realizowane i jeszcze przyszły nie te buty, jakie zamawiałam Ale dobrze się stało, bo jak je przymierzyłam, to stwierdziłam, że mi się nie podobają i mam już upatrzony inny fason PS. Przy okazji doradźcie mi, czy do mojej sukni będą pasowały takie buty, jak w załączniku, ale ze srebrnej satyny? Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2011-02-16 o 10:10 |
|
|
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Przeglądałam strony z butami tanecznymi i nic mi się aż tak nie podoba :/. Ciężko będzie...A co do Twojej sukni, to wydaje mi się, że buty będą pasowały .
|
|
|
|
|
#4756 |
|
Zadomowienie
|
WITAM!!!
Właśnie dołączyłam do Waszego forum, bo widzę, że może być baaardzo pomocne w organizacji TEGO DNIA! Co prawda planujemy wesele dopiero na 2013, ale pora zapoznać się z ofertami knajp - lepiej wcześniej niżby potem się miało okazać, ze najlepsze lokale już nam zgarnęli sprzed nosa no i nie zostaje wyboru :/ Jestem z Piekar Śląskich, więc szukamy z moim Skarbem sali gdzieś w pobliżu, tak żeby nie było za daleko, myślę, że dojazd maksymalnie może zajmować 15-20 minut, nie dłużej. W oko wpadła mi Restauracja Rycerska w Czeladzi - w zasadzie ode mnie z domu mam jakieś 16 minut (z kościoła trochę bliżej) Poza tym pod uwagę póki co biorę Wiśniewski, Zajazd pod Dębem w Bytomiu (w lesie jak się skręca z Dąbrowy Miejskiej). Podoba mi się kompleks Zamkowy w Starych Tarnowicach, ale to zbyt daleko - to samo tyczy się "Pałacu Czarny Las" w Woźnikach. Macie jakiś pomysł? Gdzie poleciłybyście spędzić ten wyjątkowy dzień? Kryteria są następujące - ładna sala na około 60 osób, żeby było gdzie sobie wyjść, pospacerować, jak wspominałam wcześniej maks 20minut drogi od Kościoła w Brzozowicach-Kamieniu, no i dobre jedzonko, najlepiej z możliwością urządzenia szwedzkiego stołu
|
|
|
|
#4757 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj!
Kasiek 1987 buciki będą pasowały
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110430040119.html http://www.suwaczki.com/tickers/mhsv3e5elv15wq8s.png Edytowane przez muminek82 Czas edycji: 2011-02-16 o 14:33 |
|
|
|
#4758 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o allegro, bo tym wolała jednaj przymierzyć, bo rozmiar rozmiarowi nie zawsze jest równy, a poza tym też mam szczupłe stopy i muszę zobaczyć, czy mi nie będą spadać. Jeśli możesz Jenny, to prześlij mi linka do tych butków z allegro. Przynajmniej sobie pooglądam ![]() Cytat:
A możesz mi jeszcze napisać w jakich cenach ogólnie były tam buty?? ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
Edytowane przez Aniusia1984 Czas edycji: 2011-02-16 o 14:41 |
|||
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4760 |
|
Rozeznanie
|
Witam serdecznie wszystkie przyszłe Panny Młode. Ja właśnie jestem na etapie poszukiwania cukierni. Czy może jest ktoś z okolic Częstochowy i potrafi coś polecić? Póki co znalazłam zachęcające opinie o cukierniach Aleksandra, Consonni i Jagoda.
|
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam cukiernie z Częstochowy (choć to kawałek ode mnie)- Michaś
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/sliczne-czerwone-c...451565934.html dziś przyszły, są super! ![]() |
|
|
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na moje co 2 minuty spoglądam
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to cześć
byliśmy dziś 2h na degustacji w Marysieńce - pyszne ciasta i ten tort wiśniowy tym sposobem w ostatnim czasie nasze przygotowania poszerzyły się o : - spinki dla TŻ-a - moje buty - księgę gości (tzn. będzie w przyszłym tygodniu, czerwone dodatki )- tort (kwadrat, chyba, że mniej osób to z sercem)- kołocz weselny i to tyle na razie
|
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4767 |
|
Raczkowanie
|
Kasiek1987 gdzie kupujesz suknię? Juz Ci wcześniej pisałam, że mi się strasznie podoba, ślub mam dopiero w 2012, więc jeszcze może mi się zmienić, ale chciałabym wiedzieć, gdzie ją znalazłaś.
JennyAniolek bardzo ładne te czerwone buciki. I jestem totalnie zauroczona tym tortem z serduszkiem. A ile sobie za niego życzą? the rock ile płacicie za dj, skąd jest i czy jest to 1 osoba czy 2? Edytowane przez betterw Czas edycji: 2011-02-16 o 23:34 |
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Dj jest z Katowic, jest to jedna osoba i płacę 1700 zł ale po 'znajomości'
Normalnie ceny zaczynają się od 1800 + koszt za oświetlenie jakie sobie zażyczysz.
|
#4769 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z drugiej strony dodatkowa osoba, to dodatkowy kaszt za "talerzyk". W każdym bądź razie dziękuję za odpowiedź. Albo wiesz co... daj link, co mi szkodzi zobaczyć.
|
|
|
|
|
#4770 |
|
Raczkowanie
|
witaj the rock, mój tż i ja mielismy zamiar zamowić tort z Michasia (tż jest z częstochowy) i zamówiliśmy ostatnio na próbę, żeby sprobować, jak w ogóle smakują i mega się rozczarowaliśmy. Torty na stronce wyglądają super, ale w smaku nie za dobre, szczególnie ten z wiśniami w alkoholu, śmietankowy lepszy, ale też żadna rewelacja. Co więcej powiedziałabym, że takie zwyczajne, a po torcie ślubnym oczekiwałabym czegoś więcej
no ale może to tylko moje zdanie trzymam kciuki, żeby Tobie tort smakował
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

az bym sobie zjadla jak tak wspominam
A chwale szczerze bo bylam zadowolona z ich uslug no i ciasta byly pyszne najlepszym przykladem na to bylo, ze nic prawie nie zostalo nawet bylam troche zla bo niektorych smakow nawet nie sprobowalam
ale to chyba lepiej niz by nie smakowalo i nikt by nie tknal co nie
ale my kroilismy pierwszy kawalek poszlo latwo reszte kroila obsluga takze bez obaw

W moim mieście (niemałym) nic nie ma!

ja przeszłam wszystkie salony w Kato i nic ciekawego nie było 
Ale dobrze się stało, bo jak je przymierzyłam, to stwierdziłam, że mi się nie podobają i mam już upatrzony inny fason
i ten tort wiśniowy